PDA

Tüm Versiyonu Göster : Kartal, Nijeryalı Suleiman'ı deniyor

gian
05-01-05, 01:47
Kartal, Nijeryalı Suleiman’ı deniyor
Yeni sezon hazırlıklarına başlayan Beşiktaş’ta, Nijeryalı Mohammed Suleiman denemeye alındı.

İstanbul
NTV-MSNBC

4 Ocak 2005— Avusturya’da Salzburg forması giyen 20 yaşındaki futbolcu, takımın Antalya kampına da götürülecek.

http://www.ntvmsnbc.com/news/178819.jpg

12 Ocak 1984 doğumlu olan Mohammed Suleiman, 1.65 boyunda ve 65 kilo.

------------

Tipi Obafemi Martins'e benziyor cocugun :) Nijerya Ümit Milli takımında da oynamıs sanırım..Soyle iyi bir sey cıkmasın bari :) Gerci Martins 85li sanırım, yani bu da iyi bir sey olsa, kapılırdı coktan..

Sheva
05-01-05, 01:52
Ben de elemana Martins gözüyle bakıyım dedim ama TV'de gördüm çok çelimsiz bişey.. Kıvanç Oktay şu an için değil gelecek için bir transfer dedi ama 21 yaşındaki oyuncunun turşusunu mu kuracak anlamadım, kurbanlık koyun gibi besleyip satacaklar heralde.. Olur da 1-2 gol atarsa sene sonu bir Anadolu takımına gider, hepsi o..

UmBeRtO GS
05-01-05, 01:55
1.65 boy 65 kilo bu adam hızlı olabilir ama bir omuzda uçar yahu :)
En azından sadece biz değil Beşiktaş'ta saçma sapan transferler yapıyor...
Artık Türk futbolunun gelişmesi için böyle 21 yaşında adam alıp gelecek için diye kakalamanın anlamı, kimsenin duymadığı oyuncular almanın anlamı yok. Doğru düzgün ünlü oyuncular almamız gerek.

Sheva
05-01-05, 02:00
Salzburg'da oynadığını görünce şeytan dürttü bir bakıyım dedim nasıl bir adam diye.. Neme lazım iyi falan çıkar :)

Sonuç; Salzburg'da Suleyman diye bir oyuncu yok, bu ya direk altyapılarından gelme ya da düşük liglerde yine Salzburg isminde bir takım var ve ordan gelmiş.. Kısacası hikaye bir adam :)

Sovereign
05-01-05, 12:09
Eski CM'de DMC olarak free transfer etmiştim kendisini...

Müthiş gelişme kaydeden bir DMC olmuştu...

Adını duyunca bir önceden keşfetmenin gururunu yaşadım...:)

Sonuçta BJK'nın bu tip bir futbolcuyu alacağını pek sanmıyorum...