PDA

Tüm Versiyonu Göster : Seimone Augustus

scapula
18-07-08, 10:54
Yılın transferi G.Saray'dan

Galatasaray Bayan Basketbol Şubesi Sorumlusu Ahmet Dedehayır, dün antrenör Cem Akdağ ile oyuncular Işıl, Esra, Yasemin, Tuğba Palazoğlu ve Kübra Soydemir için düzenlenen imza töreninde yılın transferini de açıkladı: "Seimone Augustus Galatasaray'da"

WNBA'de Minnesota Lynx formasını giyen ve 2006'da 54 oyun 36'sını alarak, son iki sezonda F.Bahçe'yi şampiyon yapan Cappie Pondexter'i geride bırakıp, "Rookie of the Year" ödülünü kazanan Augustus, bu sezon 19 maçta 19.3 sayı, 3.9 ribaund ve 3.2 sayı ortalamaları yakaladı. Son iki yılı sayı krallığında ikinci sırada bitiren, 24 yaşında ve 1.83 boyundaki Augustus ABD Milli Takımı'nda da oynuyor. Sarı-kırmızılılar ayrıca WNBA'de 5 kez All-Star olan 38 yaşındaki pivot Taj MC Williams'ı alırken, Vickie Johnson ile de sözleşme yeniledi.

'ŞANSA BIRAKMADIK'

Ahmet Dedehayır, "Başkan Adnan Polat'a sözüm var. Türkiye ve Avrupa'da bütün kupalara talibiz. Bu sezon işimizi şansa bırakmadık ve çok sağlam bir kadro oluşturduk" ifadesini kullandı.

Belli ki coşturacak.

zidane38
18-07-08, 13:20
Pondexter ayarında bir isim gibi duruyor.
Şu an baktım WNBA'nin 4. en skorer oyuncusu.
Pondexter 2.
Bizim Sophie'de 7.

Çok büyük fark yaratacak o kesin.
Keşke Pondexter da olsa da öyle koysaydık fener'e.

Diğer yabancımız 38 yaşında. Ama istatistiklerine baktım gayet iyi. Center gözüküyor mevkisi, pivot yani :)

Sophie Young da ocakda katılacak deniliyor. O zamana kadar 3 yabancı ile oynayacaz.
Yani umarım öyledir ve de katılır. O da çok kaliteli bir isim.

Veeee kaptanım Vickie Johnsonum yine biz de oynayacak.
Çok seviyorum onu.

duncanferguson
18-07-08, 18:26
yanlız petra kesin olarak gitmiş ispanyaya

gian
19-07-08, 22:35
Bu hanımefendi, center hanımefendi ve Vickie'ye Sophie Young da katılırsa, şampiyon olmamak için sebep görmüyorum. Hadi bakalım, sakatsız bir sezon dileğiyle..

Nerval
20-07-08, 13:26
Çok garip transferler yapıyoruz tüm branşlarda.

Müthiş isimler geliyor, hayırlısı.

ua.Pamuk
21-07-08, 18:52
Çok süper bir oyuncu amerika basketbol milli takımının vazgeçilmezlerinden biri çok iyi takımlarda oynamış en iyiler arasında 3 sırada all star maçında izlemiştim çok kaliteli bir isim bu sene kupalara ambargo koyucaz ...

GSoldier1905
21-07-08, 19:20
Geçen sene kadrosu epeyce geniş olan FB'yi sadece 6 oyunculu dar bir rotasyonla zorlamış ama şampiyon olamamıştık.Yönetimin bu sene hatalarından ders alması beni memnun etti.

tyisik
21-07-08, 19:52
valla aslantepenin altinda hazine mi bulduk merak etmeye basladim Canaydin doneminden sonra ilac gibi geldi bu haberler

zidane38
10-08-08, 00:38
ABD bayan voleybol milli takım kadrosu ile Olimpiyat kadrosunda yer alıyor.
İlk gün Çek Cumhuriyeti ile oynanan maçta 9 sayı kaydetmiş.
Pondexter de kadroda.

M.Yasin Cakmak
10-08-08, 03:33
Voleybol da mi oynuyor bu ablamiz? :) Vay be tam sporcu ;)

zidane38
10-08-08, 17:04
Aman be basketbol olacak işte orası :)

Franco Baresi
26-08-08, 00:36
Olimpiyatlarda altın madalya almış bir sporcumuz var artık..
Hoşgeldin İmparatoriçe Augustus !

Nerval
26-08-08, 00:39
Muhteşem transferler oldu bu sene bayan basketbolda.

Feci geliyoruz :)

osvaldo
27-08-08, 09:32
Geçenlerde NBATV de WNBA den görüntüler vardı. Augustus'un haftanın hareketi olarak seçilen 1-2 hareketini de görme şansım oldu. Sanırım bu sene bayan basketbolda şov yapacağız.