PDA

Tüm Versiyonu Göster : Devre Arası, Hatta Sezon Sonu Tatil İstemiyorum

korcank
04-01-05, 12:04
Çünkü haftada bir maç yaparken Galatasaray bu kadar aciz, bu kadar şaşkın, bu kadar salak, bu kadar beceriksiz, bu kadar kötü yönetilen bir görüntü vermiyordu.

Galatasaray Yönetim Kurulu, Kasım ayından sonra Aralığın, Aralıktan sonra Ocak ayının gelmeyeceğini mi düşünüyordu? Eğer çalışanlarınıza 4 aydır ücret ödemiyorsanız; 4 ayın sonunda, 4 aydır ücret ödememiş olursunuz! Evrenin kozmik güçleri yüz on birinci gün takvimi sıfırlamaz! Siz zamanın durmasını veya geriye dönmesini ne kadar gönülden isterseniz isteyin; bunun adı iyi niyet değil salaklıktır. Maalesef her 24 saat, 1 gün hesabı ile tarih oluyor; ödeyeceğim - yapacağım dediğiniz işlerin vadesi tekrar tekrar geçiyor...

Madem paranız yoktu, neye güvenerek oyuncuların alacağını 1 Ocak'tan önce ödeyeceğinizi söylediniz? Madem paranız yoktu, madem araştırmanız tamamlanmamıştı, Ocak ayında 10 Numara transferi lafını neden ağzınıza sakız ettiniz?

3 Yıldır her söylediğiniz sözün altında kaldınız; hepsi mi şanssızlık, kötü tesadüf, beklenmeyen bir terslik?

Acizliğiniz; kendinizi bile kandıramadığınız, kimsenin ciddiye almadığı yalan vaatleriniz (bütün bu dönemlerin öncesinde, Sayın Başkan'ın iş ortağı Haim bilmemkim ile Fransa'da buluşup, 3 - 7 - 10 - 20 milyon dolarlık kaynak yaratması!..) bir tarafa; elinizi attığınız her işte hatta durduğunuz yerde ortaya çıkarttığınız rezillikler...

Yönetim Kurulunuz içinde Sayın İkinci Başkan ile yine Sayın Asbaşkan İkincisi arasında sokakta bile yapılmayacak basitlikte ağız dalaşı... Tekaüt olma zamanı gelmiş bir yöneticinin, televizyonda bir saat boyunca Başkan'ından taraftarına herkese mızmızlanması... Profesyonellerinizin Yönetim Kurulu kararı ile istifaları... Bu saatten sonra manası kalmamış bir logonun üretilme / seçilme / sunulma aşamalarında bile ortaya koyduğunuz tutarsızlık / yanlışlık / gariplik / salaklık'lar...

---o---

Sayın Canaydın'a, yaşadığım mütevazi apartmanın aidat toplama ve elektrik faturası yatırtılmasından ibaret yöneticiliğini bile emanet etmem. Kendisi 3 yıldır Galatasaray'ın Başkan'ı.

Sheva
04-01-05, 15:43
Dün akşam Hıncal'ın söylediğine göre başkan Monaco'daki kredi görüşmelerine çok güveniyormuş ve bütün sözleri de buna dayanarak vermiş.. 60 milyon dolarlık kredinin 10 milyon dolarını oyuncu alacaklarına ve yeni transfere ayıracakmış ama muhtelif sebeplerden kredi çımayınca bütün bunlar hayal olmuş..

Hepimiz eleştiriyoruz yönetimi fakat görünen o ki çok büyük bir çıkmazdalar.. Seyrantepe projesi bir mucize olup gerçekleşmezse, Canaydın değil fersahı gelse Galatasaray'ın mali durumunu düzeltemez.. Camianın önde gelen isimlerinden en ufak bir ses, tepki çıkmamasının sebebi başka ne olabilir ki? Herkes biliyor ki, en ufak bir eleştiride gel sen yap diycekler, kimsede elini taşın altına sokmak istemiyor..

Saunders
04-01-05, 16:15
her zaman söylüyorum canaydın şimdi bırakıp gitse yerine gelecek olan isim belli Mehmet cansun...

Mehmet cansunun özhan canaydından ne farkı var...Hiç bir farkı yok...

Yani bazı arkadaşlar canaydının gitmesini bu külübün kurtuluşu olarak görüyor ama bence çok yanlış düşünüyorlar...

Bu kulüp lise belasından kurtulmadığı sürece paralı işi bilen başkanlara hiç bir zaman sahip olamaycak sanırım...

gian
04-01-05, 18:58
Tamamen katılıyorum; tüm yönetim acizliklerine ragmen, oyle bir hava yakalanmıstı ki fener macı sonrası..Kısa bir sürede bunu yok etmeyi basardılar..

Basarısızlık konusunda bir yarısma olsaydı basarıyı kimseye kaptırmazdı bu yönetim..

chivu
04-01-05, 21:02
yönetimdeki arkadaşların iyi yaptığı hiçbir ama hiçbir iş yok.Hep cansunun galatasaraya başkan olamayacak çapta bir adam olduğunu düşünmüşümdür ama en azından bazı pozitif işler yapardı...Hatta ben bile bazı pozitif işler yapabilirim başkan olsam.Ne bilim kız takımına 1 milyar verip forma yaptırırım falan...Daha kötü yönetmem sanıyorum.15 kişiden bir tanesi aklı başında işler yapmaz mı yahu? Bazen düşünmüyo değilim klüp böylen yönetilir de biz mi anlamıyoruz diye..