PDA

Tüm Versiyonu Göster : Douglas? ( Birileri bizle dalga mı geciyor? )

gian
04-01-05, 02:39
CnnTurk'de ve ntvmsnbc.com'da soylendigine gore Douglas Dos Santos diye bir sol kanat oyuncusu kiralamısız Brezilya'dan..Kimdir bu adam? İhtiyac mevkiimiz sol kanat midir? Boyle isimsiz transfer yapacagınıza hic yapmasanız, bizi ele güne rezil etmeseniz daha iyi olmaz mı? Allah senin gibi baskanı düsmanıma nasip etsin bu transfer dogruysa Canaydın!

İste haber:

Galatasaray'a Brezilyalı 10 numara

Sarı-kırmızılı takımdan transferle ilgili resmi açıklama gelmedi

3 Ocak, 2005 19:30:00 (TSİ)

Douglas, bu sezon Brezilya Birinci Ligi'nde iki gol kaydetti
Brezilya Birinci Lig takımlarından Cricuma, orta saha oyuncusu Douglas'ı Galatasaray'a kiraladığını açıkladı.

Galatasaray, sezon başından beri aradığı 10 numarayı Brezilya'da buldu.

Sarı kırmızılı takım, Criciuma'nın 22 yaşındaki orta saha oyuncusu Douglas dos Santos'u altı aylığına kiraladı.

Criciuma Başkanı Moacir Fernandes, Galatasaray ile 31 aralık 2004 tarihinde görüştüklerini ve anlaştıklarını açıkladı.

Asbaşkan Gustavo Gazolla da bu transferin Criciuma ve Douglas'a yarar getireceğini belirterek, Douglas'ın Türkiye'de deneyim kazanacağını söyledi.

Galatasaray Kulübü, Douglas'ın transferiyle ilgili herhangi bir açıklama yapmadı.

http://www.cnnturk.com.tr/images/spor/douglas0301.jpg

Genco
04-01-05, 02:50
Maltepe'deki kabzimallara benziyo valla.. Bu adam bizim aradigimiz 10 numaraysa ben de Anna Kournikova'nin kocasiyim..

UmBeRtO GS
04-01-05, 02:56
Eğer doğruysa yeni bir Lukunku, Pinto, Almaguer transferi daha. Hadi hayırlı olsun.
3. yıldız geldi desenize :lol:

Şeref
04-01-05, 02:59
Criciuma Başkanı Moacir Fernandes, Galatasaray ile 31 aralık 2004 tarihinde görüştüklerini ve anlaştıklarını açıkladı.

Asbaşkan Gustavo Gazolla da bu transferin Criciuma ve Douglas'a yarar getireceğini belirterek, Douglas'ın Türkiye'de deneyim kazanacağını söyledi.

Gazolla fena isim değil, habere uymuş.

Merci!

Sheva
04-01-05, 03:00
Şimdi haberin içeriğini, oynadığı takımı, oynadığı takımın asbaşkanının söylediklerini ve adamın en kibar ifadeyle mahmur bakan gözlerini her gören bir espri yapacağı için ben kendimi tutuyor ve ciddi ciddi yazıyorum..

Yeni 10 numaramızın :D istatistikleri şu şekilde;

DOUGLAS

Name: DOUGLAS dos Santos
MIDFIELD
Nationality: BRABrazil
Birthplace: Criciúma (SC)
Club: Criciúma • BRABrazil
Height/weight: 1.76m • 67kg

LEAGUE CAREER RECORD
Season Club Games Goals
2003 Criciúma 29 0
2004 Criciúma 21 1

Kendisi sağ kanat gözüküyor ve 50 macta 1 gol atmış.. Oynadığı takım 24 takımlı ligde 21. sırada dolayısıyla şu an için düşme hattında..

Aslında yazacak çok şey var (oyuncu hakkında değil genel olarak bu transferin düşündürdükleri hakkında) ama haberin çıktığı kaynakların güvenilirliğine rağmen ben bu transferin gerçekleşeceğine inanmıyorum.. Canaydın böyle bir riski 100. yılda alamaz çünkü hepimizin beklediği tarzda bir adam çıkarsa sonrasında Ümit Karan'ı, Saidou'yu, Balic'i bu adamı almak için mi yolladın diye tefe koyarlar Canaydın'ı..

O yüzden ya bu transfer olmaz ya da hakikaten ince eleyip sık dokuyup gerçek bir yıldız adayı bulmuşuz demektir (tabi bu mümkün olmadığından, geriye bu transfer olmaz kalıyor)

cozker
04-01-05, 09:57
[/img]

Bence bu haber birazda Galatasaray'la dalga gecmek amaciyla cikartilmis maksatli bir haber gibi geldi bana.. Gerek yukardaki cumle, gerekse konulan komik resim acikcasi beni bu sekilde dusunmeye sevketti.. Tabii bizim yonetimde sonuna kadar dalga gecilmeyi hakediyor, o ayri konu..

Bugunku Fanatik gazetesinde şöyle bir ifade var;

Pleşan'ın kulübüyle anlaşma sağlandı. Sözleşme süresi, alacağı para bile belirlendi. Ancak yabancı kontenjanı boşaltılamıyor.

Yabanci kontenjanimiz bosaltilamadigi icin oyuncu alamazken Dos Santos'u Turk statusunde mi oynatacagiz? Atmasyon haberlerden biri bence..
Bu arada adi gecen Brezilyali oyuncunun ismininde son derece karizmatik olduguna deginmeden gecemeyecegim :).

Saygilar,

ÖNDER RB
04-01-05, 10:25
CnnTurk'de ve ntvmsnbc.com'da soylendigine gore Douglas Dos Santos diye bir sol kanat oyuncusu kiralamısız Brezilya'dan..Kimdir bu adam? İhtiyac mevkiimiz sol kanat midir? Boyle isimsiz transfer yapacagınıza hic yapmasanız, bizi ele güne rezil etmeseniz daha iyi olmaz mı? Allah senin gibi baskanı düsmanıma nasip etsin bu transfer dogruysa Canaydın!

acil ihtiyacımız olan yerlerden biri sol kanat çağdaş hatta diğeri de sağ kanat bana göre.

ama isim hakkında tüm yorumlarına katılıyorum.

Sheva
04-01-05, 10:32
Haberin üslubu bana da fazla iğneleyeci geldi ancak cnn ve ntv ile başlayıp bugün bütün gazetelerde çıktı bu haber.. Dolayısıyla doğruluk payı olması mümkün maalesef..

Bu arada adamın mevkii sağ açık, Sabri ile kapışırlar artık forma için.. Tabi bunu da alıp oyun kurucu yapmaya çalışmazsak..

osvaldo
04-01-05, 11:02
Adamın tipi önemli değil Alex te patlıcan gibi herif ona bakarsanız. Ancak transfer edilen kulübün durumu, adamın istatistikleri amele futbolcu olduğu izlenimi veriyor. CM de bile adını duymadım bu adamın. Oynadığı takım da küme düşmüş. Fatih Gökşen haberi yalanlamış ama HAgi'nin "dengeleri bozmayacak futbolcu istiyorum" açıklaması Plesan ve Douglas transferlerinin doğru olabileceği şüphesini uyandırıyor.Korkarım burun kıvırdığımız Plesan'ı bile alamayıp bu garibanı alacağız.

Baba ben de dengeleri bozmam karın tokluğuna oynarım . Beni de alın. Hemi de Türk pasaportum var yabancı kontenjanını da işgal etmem.

reallion
04-01-05, 11:14
allah bilir cidden yetenekli ve takıma faydalı olabilecek bir oyuncudur ; ama adam ilk defa yurtdışına çıkacak belli.dilini bilmediği bir ulkeye ve ustelik 6 aylığına kiralık gelecek.Yani maradona olsa bile adamın başarılı olmaması için herşey hazır gibi..(ustune ustluk "sen bu takımın ocak ayında alınması planlanan 10 numarasısın" baskısı, takım içi ve taraftar beklentisi... offf
Bunları duşunmezlermi hiç?! yazık valla eğer gelirse buyuk bir ihtimal başarısız olacak,donecek yurduna,kendine olan guveni kaybolacak hiç yok yere yazık..
yani birşey yapamazsa kesinlikle adama kızılmamalı.

ayrıca gorün, herhangi bir anadolu takımının yapabileceği bu transfer bizim "ocak ayı" transferimiz. şaka gibi...

chivu
04-01-05, 12:24
allahım sen aklıma mukayet ol! Brezilya ligi 17. si galatasaraya tecrübe kazansın diye oyuncu gönderiyor...

JORDAN
04-01-05, 14:18
Saka gibi bir haber.Umarim yalandir.Bu bana bizim basketbol takimina hazirladigimiz bir koyden getirttigimiz genc bir cocugu animsatti.Neydi o cocugun adi?Bayagi uzun boyluydu cocuk.Ve hayatinda hic basket oynamamisti.Ne oldu ona bilen var mi?

arat44
04-01-05, 14:39
alkislar yonetime...

----------------------------------------------------
Maltepe'deki kabzimallara benziyo valla
-----------------------------------------------------

bravo abi yerinde bi tespit...

Sovereign
04-01-05, 14:45
Bu haberin doğru olduğunu sanmıyorum.(En zaından resmi sitede aksi belirtilmedikçe)Ya da inanmak istemiyorum.Aslında futbolcuyu izlemeden karar vermek doğru değil.Kendisi hakkında yetersiz bilgimle yorum yapmak da doğru değil.

Ama elde biraz para olsa bu tip haberlerin de çıkmayacağı görüşündeyim.Azıcık paramız olsa,bassak alsak CSKA'dan Semak'ı ya da Birmingham'dan Savage'ı.Koysak orta sahanın ortasına dinamo gibi,türbin gibi...

Ah,ah fakirliğin gözü kör olsun...

LuisFigo
04-01-05, 15:08
Yönetim Istifa !

Onur1905
04-01-05, 15:59
Bana da dalga geçiyorlar gibi geliyor.Bu kim yahu?

Sheva
05-01-05, 00:42
Ana haber sonrası spor haberlerinde bahsedilmedi böyle bir transferden.. Bakalım gece haberlerinde var mı birşey, yoksa ucuz atlattık demektir..

UmBeRtO GS
05-01-05, 01:46
Douglas sürprizi!
Aslan, 22 yaşındaki Brezilyalı oyuncuyu 6 aylığına kiraladı

Galatasaray, aradığı 10 numarayı Brezilya Ligi’nde küme düşen bir takımda buldu! Sarı-Kırmızılılar, Criciuma Kulübü’nün 22 yaşındaki orta saha oyuncusu Douglas Dos Santos ile anlaştı. Brezilya ekibinin internet sitesindeki bilgiye göre Galatasaray ile 31 Aralık 2004 günü anlaşmaya varıldı ve genç oyuncu 6 aylığına Cim-Bom’a kiralandı...

Asbaşkan açıkladı
Criciuma’nın sitesindeki habere göre Sarı-Kırmızılılar, Başkan Moacir Fernandez ile yılın son günü kesin anlaşmaya vardı. Asbaşkan Gustavo Gazzola’nın ‘Douglas Dos Santos, Criciuma’da görevini başarıyla yaptı. Şimdi futbolunu, kalitesini daha iyi sergileyebileceği bir takım olan Galatasaray’da sürdürecek’ açıklamasına yer verildi.

Kampa getirilecek
Sambacı için görüşmeleri, Başkan Özhan Canaydın’ın ortağı Haim Fresco’nun yürüttüğü ifade edildi. Saidou’nun sözleşmesi feshedildikten sonra imza atacak olan Santos önümüzdeki günlerde kampa katılacak. Genç oyuncu 2002’de Criciuma’da 2. Lig şampiyonluğu yaşadı ancak bu sezon takımı 1. Lig’de sondan 4’üncü olup küme düştü.

Henüz transfer doğrulanmadı
Brezilya Ligi'nde 21. olup küme düşen Criciuma formasıyla iki sezonda toplam 50 maça çıkan Douglas Dos Santos'un sadece 1 golü var. Kulübün başkan yardımcısı Gustavo Gazolla da, "G.Saray'da geçireceği 6 ay ona tecrübe kazandıracaktır" dedi. Brezilyalılar'ın bu açıklamalarına rağmen G.Saray cephesi henüz bu transferi doğrulamadı.

Sheva
05-01-05, 01:55
Bunlar dünün (salı) gazeteleri heralde di mi Umberto? Bugün için yeni bir gelişme olmadı bu transferde, olmasın da zaten..

UmBeRtO GS
05-01-05, 02:03
Webaslan sitesinde 04.01.2005 tarihli haber olarak geçiyor...

UmBeRtO GS
05-01-05, 02:03
Yani eski haber
İçimiz rahat olsun :)

gian
05-01-05, 02:07
Resmi sitesi şu takımın: www.criciumaec.com.br

Bende bir türlü acılmıyor..

UmBeRtO GS
05-01-05, 02:14
Douglas é emprestado para um Clube da Turquia

O meia esquerda Douglas, de 22 anos, um dos destaques do Criciúma no Brasileiro de 2004, foi emprestado por seis meses com o Galatasarai, da Turquia. A negociação foi confirmada no dia 31 de dezembro pelo presidente Moacir Fernandes.

O atleta iniciou nas categorias de base do Clube em 1996. Nesse tempo no Criciúma o jogador acabou conquistando o Título Brasileiro da série B em 2002 e participou de dois Campeonatos Brasileiros pelo Tigre (2003 e 2004). "O negócio foi positivo para o Criciúma e também para Douglas que terá a chance de mostrar seu futebol e ganhar experiência", afirmou Gazoo vice-presidente de futebol Gustavo Gazolla.

Fonte: Portal do Tigre
Publicado em: 3/1/2005

http://www.criciumaec.com.br/
-----------------------------------------------------

Douglas is loaned for a Club of Turkey

The left stocking Douglas, of 22 years, one of the prominences of the Criciúma in the Brazilian of 2004, was loaned by six months with the Galatasarai, of Turkey. The negotiation was confirmed in day 31 of December for president Moacir Fernandes.

The athlete initiated in the categories of base of the Club in 1996. In this time in the Criciúma the player finished conquering the Brazilian Heading of series B in 2002 and participated of two Brazilian Championships for the Tiger (2003 and 2004). "the business was positive for the Criciúma and also for Douglas that will have the possibility to show its soccer and to gain experience", it affirmed Gazoo vice-president of soccer Gustavo Gazolla.

Source: Vestibule of the Tiger
Published in: 3/1/2005

soprano79
05-01-05, 07:09
Arkadaşlar bu haber yöneticilerimiz tarafından doğrulanmadı henüz bence balon haber.

Sovereign
05-01-05, 12:02
Aynı zamanda yalanlanmadı da ama...:)

Sheva
05-01-05, 12:13
Bugün bir yerde Petre ve Saiodu gönderilince, her ikisi birden (Douglas ve Plesan) alınacak diye okudum ama doğruluk derecesini bilemiyorum.. Aslında adam sağ kanatmış, bir nebze bile fayda sağlasa kardır ama o kadarından bile umudum yok..

Deliormanlı
05-01-05, 16:19
allah bilir cidden yetenekli ve takıma faydalı olabilecek bir oyuncudur ; ...

Fazlasıla iyiniyetli ve iyimser birisin.Adam vasat brezilya takımın vasat oyuncusu (bkz.istatistiklerine)... eh eleman da zaten bir arkadaşaın dediği gibi Maltepe halinde kabzımal veya hamal görüntüsünde.

rezil oluyoruz elaleme,antu da açmışlar topic ve dalgasını geçiyorlar...

Petreyi veya Saidou'yu gönderip de bu adamı topçu diye alan ya bizimle resmen dalga geçiyor ya da futboldan bihaber...Ne scout sistemi varmış bizde ya, başkasının göremediği bulamadığı Brezilyanın ücra köşesinde bu adamı buluyorsun ve futbolcu diye transfer ediyorsun.Cidden merak ediyorum kim buldu ve izledi bu elemanı???

reallion
05-01-05, 16:27
deliormanlı, benim derdim başka anlamamışsın ama yinede iddia ediyorum petre,ayhan,volkan ve saidou'dan kesin iyidir ama Galatasaray'a gelmesi için yeterli değil tabi.

Parma Maniac
05-01-05, 17:56
walla benim babam TVde duydum Canaydın bi Brezilyalıyla 6 aylık kiralık sözleşmesi yaptık dedi diyor.. yani yanlış duymuşsundur falan dedim ama yok eminim dedi.. duyan var mı böyle bi şey?

UmBeRtO GS
05-01-05, 18:09
Eğer aldıysak neden açık açık söylenmiyor?
Eğer almadıysak neden haber yalanlanmıyor? anlamadım gitti

chivu
05-01-05, 18:30
speedy gonzales konusunda ısrarlıyım.Kendisini birkaç çizgi filmde izledim, çok süratli bir sol açık oyuncusu.Warner Bros. dan birkaç aylığına kiralanmalıdır...

reallion
05-01-05, 18:32
hiçbiryerde gözukmuyor şimdilik.

Sheva
05-01-05, 20:49
Almadıysak sevinicem ama bir yandan da acaba bunu da mı almayı beceremedik diyorum..

Zeka testlerindeki sayı dizilerini tamamlama misali, Gallardo-Felipe-Insua-Plesan-Douglas dizisinde bir sonraki oyuncu artık paraguay 2. liginden falan olur..

05-01-05, 22:16
Chivu abi o şapkasız çıkmıyor :D

chivu
05-01-05, 23:31
Ata hocam galatasaray büyük kulüptür bizde kimsenin şapkası kalmaz. İyi topçu bu çocuk, kaçırmalaylım.Bir arkadaşından (mickey mouse) duyduğuma göre sol ayağı da raket gibiymiş...

korcank
06-01-05, 12:13
Milliyet'in haberi:

Douglas geliyor

Brezilya Ligi'nde küme düşen Criciuma'nın sağaçığı Douglas, Galatasaray için dün yola çıktı. Genç futbolcunun bugün İstanbul'da olması bekleniyor

200 bin euro alacak
SAİDOU ve Petre'den kurtulmanın hesaplarını yapan Galatasaray, Criciuma'nın sağaçığı Douglas dos Santos'u İstanbul'a getiriyor. Brezilya Ligi'nde küme düşen takımından 6 aylığına kiralanan 22 yaşındaki futbolcunun, bugün Türkiye'de olması bekleniyor. 200 bin euro alacağı açıklanan Sambacı, beğenilmesi durumunda sezon sonunda da Sarı - Kırmızılılar'da kalacak.

Pleşan'da geri sayım
CİM - BOM, Hagi'nin ısrarla istediği Pleşan konusunda da büyük mesafe kaydetti. Menajer Popescu aracılığıyla Craiovalı futbolcuyu yabancı kontenjanı nedeniyle bekleten Sarı - Kırmızılılar, Rumen kulübünün başkanıyla da sürekli görüşüyor. 10 numara arayışını bu oyuncuyla sona erdirmeyi vurgulayan Galatasaray, anlaşma durumunda faks yoluyla imzayı atıp, Pleşan'ı getirtecek.

Onur1905
06-01-05, 17:10
Yarım saat önce Florya Fly İnn alışveriş merkezindeki Starbucks'da oturuyorduk.6 kişililk bir grup geldi ,3'ü bariz yabancı,diğer Türkler'den biri de ünlü menajerlerden biri,ismini hatırlamıyorum.Yabancıların en az ikisinin fizik itibariyle futbolcu olduğu açıktı.Bi tanesi de sanırım bizim elemandı.Kot ceketli falan,sarı kırmızı tonlarda bir t-shirt vardı üzerinde.

ErlikHan
08-01-05, 16:20
Kim yahu bu Douglas?

hiç almasınlar paf takımdan Zafer Sakarı çıkarsınlar bin kat daha iyi
hiç değilse boşuna para harcanmamış olur