Tüm Versiyonu Göster : Rusya 0 - İspanya 3
Güzel futbol olacak (inşallah)
Finale kalırsak çok farklı bir gözle izleyecez (inşallah)
Finalde de hangisi çıkarsa koyacaz (inşallah)
Hahahaha ikincilik maci desek da dogru olmazmi? :)
Çok güzel şeyler yazıyorsunuz, gözümden kaçmıyor :)
İnşallah Güzel Allah'ım, inşallah....
Aynı gruptan birlikte çıkan 2 ekibin yolu yarı finalde yine kesişti.. Grup maçında Rus kalesini gol bombardımanına tutan İspanyollar bakalım bu sefer daha güçlü ve özgüveni yerinde Arshavin'li Rusya önünde neler yapacak?
Tarihsel şanssızlıgını İtalya maçıyla kırdıktan sonra yolu daha fazla açık İspanya'nın.. Zorlansa da turu geçecegini tahmin ediyorum..
JackDaniels
26-06-08, 11:22
NTV spor'da denk gelirse mutlaka izleyin...
İspanyol oyuncular hep birlikte Almanya -Türkiye maçını izliyor...
Uğur Boral Gol attığında,acayip seviniyorlar, ayağa kalkıp tokalaşıp, çak bi beşlik moduna giriyorlar... :)
İllaki Almanya yerine bizle oynamayı tercih ediyorlardı, destek amaçları o yüzdendi ama daha önünde rusya maçı varken, bu maçı bu kadar bizden biriymiş gibi izlemeleri, içten sevinmeleri gerçekten çok sempatikti...
BU görüntüleri izleyene kadar Rusya diyordum ama bu görüntüler hakkaten çok hoştu ve fikrimi değiştirdim Viva İspanya diyorum :)
Sırf o hareketleri yüzünden Rusya tutucam bende.
Normalde Türkiye yoksa İtalya yoksa İspanya tutan biriyim ama bu kadar küçümsenmememiz lazım.
Ki geçseydik eksiklerinde gelmesiyle bu kupayı alırdık biz,Rusya'yı yenerdik finalde...
Ben maç topiğini açmıştım.
Cozkerinki ile birleştirdim o yüzden.
Maçla ilgili olarak karmaşık duygular içerisindeyim.
İyi olan kazansın.
Ben gayet bencilce bakıyorum maça :)
Şayet Rusya finale çıkar ve hele de kupayı alırsa, bizim getirdiğimiz sesi bastırır gibi geliyor bana. Ben hatta İspanya'nın da turnuvayı kazanmasını istemiyorum bu yüzden.
Almanya kazansın istiyorum turnuvayı. Bunun sebeplerini daha önce de açıklamıştım zaten. Mutlu olsun ülke ve insanları, bu muhakkak bizim insanlarımıza da yansır. Şimdi hepten Almanya kazansın isiyorum yukarda yazdığım bencilce istekten :)
Rusya güzel bir futbol oynasın, elensin bugün. Böylece bir kaç futbolcusu hariç tarihin tozlu topraklarında yerlerini alsınlar :) Finalde de İspanya kaybetsin, 'yine beceremediler' cümleleri arasında silinip gitsinler :) Almanya kazansın, böylece turnuvanın unutulmaz takımı biz olalım :)
İşte böyle hesaplar içindeyim :)
Zaten Almanlar'ın bir dolu zaferi olduğu için yıllar sonra onlar bile hatırlanmazlar turnuvanın galibi olarak ilk etapta. Karışır gider. Söyle bir dialog olur mesela;
Rafael: Almanlar'ın kazandığı turnuva var ya ondan bahsediyorum?
Gomes: Hangisi yahu?
Rafael: Ya şu Türkiye'nin salladığı turnuva var ya?
Gomes: Ha o turnuva mı! O'nu Türkiye kazanmamış mıydı yahu?
Rafael: Yok yahu Türkiye çok iyiydi de, Almanlar kazanmıştı.
Gomes: Ama Türkiye ne oynamıştı ya!
Rafael: Öyle öyle
:)
Rafael: Almanlar'ın kazandığı turnuva var ya ondan bahsediyorum?
Gomes: Hangisi yahu?
Rafael: Ya şu Türkiye'nin salladığı turnuva var ya?
Gomes: Ha o turnuva mı! O'nu Türkiye kazanmamış mıydı yahu?
Rafael: Yok yahu Türkiye çok iyiydi de, Almanlar kazanmıştı.
Gomes: Ama Türkiye ne oynamıştı ya!
Rafael: Öyle öyle
İşte ayıp bu abi.
O kadar turnuva kazanmışsınız, afedersiniz de mok mu var bunu da kazanmaya çalışıyorsunuz :)
Bırakın işte kazanalım.
Bak yine üzüldüm, sinirlendim
M.Yasin Cakmak
26-06-08, 21:05
Hic izleyesim yok vallahi...o kadar moralim bozuldu.
GSoldier1905
26-06-08, 21:44
Madem elendik;2002 dünya kupasında olduğu gibi bizi eleyen takımı destekleyeceğim..Böylece;Türkiye Avrupa Şampiyonunu ezdi sonucuna varabiliriz.:)
Telefon geldi 20 dakikadır tek kelime yazamadım :) Olsun değiştirmeden göndereyim :)
Yenildik, üzüldük. Lakin moral bozacak veya sinir olacak bir durum yok ortada. Boşuna bu elem bu keder.
Aslanlar gibi geldik, aslanlar gibi oynadık, aslanlar gibi döndük. Hamaset olsun diye söylemiyorum, zaten bütün Dünya söylüyor.
Neyse maça geçelim;
------------Casillas
Ramos-Puyol-Marchena-Capdevilla
-------------Senna
İniesta-------Xavi--------Silva
------Torres---------Villa
-------------Akinfeev
Anyukov-İgnashevich-Berezutski-Zhirkov
--------------Semak
Saenko------Semshow------Zyryanov
------------Arshavin
----------Pavlyuchenko
Rusların tandemi bozulduğu için, hızlı ve devamlı deplase olan Villa ve Torres kaşısında zorlanırlar sanki. O yüzden bizim dün Almanya'ya karşı oynadığımız gibi ilerde oynamalarında fayda var sanki, tabii kontralara dikkat ederek :)
Villa, Nihat'a benzer şekilde bir sakatlık geçirdi ve oyuna devam edemedi. Yerin Fabregas girdi. Maça nasıl bir etkisi olacak acaba? Kesin olan, büyük bir etkisinin olacağı ama iyi yönde mi, kötü yönde mi göreceğiz...
Öyle bitti ilk yarı işte...
Bizim kadar oynayamıyorlar yahu eueu :)
Yürü be Türkiyem :)
GSoldier1905
26-06-08, 22:51
Abi iki tarafta rezalet oynuyor.Biz bu finale nasıl çıkamadık ona yanarım.
Hehe :) İniesta asist yaptı, Xavi gol attı. Sanki golü bana attılar eheuehue :)
Neyse iyi oldu. Dileklerimiz gerçekleşiyor yavaş yavaş :)
rusya biraz zor çevirecek bu oyunla..
Aslan Suat
26-06-08, 22:56
Realiler satmazsa Katalanlar yener dermisim :)
İniesta asist yaptı, Xavi gol attı. Sanki golü bana attılar eheuehue
BUnu yazacaktım :D
Aslan Suat
26-06-08, 23:00
futbola fazla ilgisi yok ama yazmam lazim görmüsken. Bence Letizia en güzel prens esi :)
Onları motive etmek için söyledim ben kardeşim, gelmeyin üstüme :)
Aragonez Henry'ye boklu zenci diyor bir şey demiyorsunuz gelip bana kızıyorsunuz eheu :)
Fatih Hocam gibi, motive ediyorum ben onları :)
Ulan var ya hep bu anı beklediniz değil mi hepiniz :)
Yazıyorum bunları yazıyorum eheueh :)
Tahmin ettigimiz üzere Rusya ilk maça göre daha tedbirli oynuyor.. İspanya ise topa çok hakim oldugu için Ruslar daha önceki maçlardaki etkili futbollarını oynayamıyorlar. Ancak buna ragmen Pavlyuchenko ilk yarı zaman zaman zorladı İspanya kalesini..
Xavi'nin golüyle İspanya'nın final yolu iyice açıldı.. Golden sonra çok daha etkili ataklar geliştiriyorlar.. Geçtiğimiz turnuvaların acısını çıkartırcasına adım adım şampiyonluga koşuyoruz :).
Ömer Üründül şimdiden başladı Aragones'i eleştirmeye :)
Hele bir gelsin Semih'i de oynatmasın yandı valla :)
Guiza'dan bir Kiko sevinişi daha.. Ve İspanya finalde diyebiliriz şimdiden :).
2-0
Bu arada golün asistinide Fabregas yapmış..
JackDaniels
26-06-08, 23:18
Ohoo kim koydu :)
M.Yasin Cakmak
26-06-08, 23:19
Fenerli takti desenize...Ispanya ile final oynayacaktik, guzellige bak sen...ah ulan.
Valla bu Guiza gelirse Semih yedek kalmaya devam edecek kesin :) Direkt İspanyol versiyonu şekil itibrari ile Semih'in.
Genç Guiza :)
JackDaniels
26-06-08, 23:22
Yasin Guiza'ya da baktınmı Fm'de :)
O da iş yapar gibi sanki :D
rusya top mop oynamadı, rezillik resmen.. ispanya'nın geçen turnuvalara göre en büyük farkı senna'yı en kilit bölgeye oturtmuş olmaları, böylelikle ezelden beri sahip oldukları yetenekli oyuncular ileride rahatça yapıyorlar işlerini.. bir de bu seneki fm'nin en büyük yıldızlarından silva'ya değinmek istiyorum, evet iyi oyuncu, iyi sol ayağı var ama öyle çok spektaküler bir oyuncu değilmiş.. derken attı herif golü :)
3 oldu.
Asist yine Fabregas.
Koçum benim :)
Silva attı golü de.
M.Yasin Cakmak
26-06-08, 23:27
Mirac senle bir FM oynamak farz oldu :).
Oh be puan aldik su mactan.
David Silvaaa.. 3-0 oldu.. Tam bir şov var sahada.. İspanya şovu var.. Kim ne derse desin turnuvanın açık ara en iyi takımı İspanya.. Eze eze şampiyonluga koşuyor :)
JackDaniels
26-06-08, 23:28
bir de bu seneki fm'nin en büyük yıldızlarından silva'ya değinmek istiyorum, evet iyi oyuncu, iyi sol ayağı var ama öyle çok spektaküler bir oyuncu değilmiş.. derken attı herif golü :)
ehehehe...
çok iyiydi doğanay :)
Abi turnuvanın yıldız Arda'dır bugün gayet net gördük.
Turnuvanın takımı Türkiye'dir, süprizidir, güzelliğidir, rengidir. İsmini koyan koysun.
Turnuvanın hocası Terim'dir.
Oh herbişeyi kendimeze yontarım kardeşim bana ne ya :)
Turnuvanın forumu da Galatasaray.To'dur :) Her turnuvada olduğu gibi :)
Aslan Suat
26-06-08, 23:28
Biri Raulmü dedi :D
Yalniz adamlar manyak bir futbol oynuyor, Almanlari dagatabilirler.
rybczynski
26-06-08, 23:29
Kezman 'kesinlikle fenerden ayrılmayı düşünmüyorum' dedi ligtv'de. Ne olacak şimdi bu adamlar Guiza'yıda alırlarsa tek forvete 3 isim yada daha çift forvetli sisteme dönüş...
M.Yasin Cakmak
26-06-08, 23:30
Fenere 3 forvet yakisir OOOOO :) Mirac'a fifa 96 yakisir ooooo
Turnuvanın forumu da Galatasaray.To'dur Her turnuvada olduğu gibi
ona ne şüphe.
gerçekten bizim forumda turnuva izlemek de ayrı bir keyif.
hem güzel futbol konuşuluyor hem de ben Serkan abiye Serkan bey demek zorunda değilim :)
Yani nasıl skor yazarısını belli değil ha. Koca ilk yarı ne vardı sahada bir deyin hele :)
Bize gelince 15 dakika hesabı yapılır. Şu kadar iyi oynadı, bu kadar iyi oynadı :)
Raul kumardı Suat, söyledim ben onu zaten. Tutar mı göreceğiz. Ben ihtimal vermiyorum hala :)
JackDaniels
26-06-08, 23:32
Yasin şaka maka cin gibi adamsın...Abi kılıfına nasıl uydurup açmışın topiği..Yok Adnan Polat'a verilecekmiş listede, üç beş futbolcu adı yazında :)
Ahhaa sende korkulur abicim ya!
Aslan Suat
26-06-08, 23:33
Simdi Terimin neden istifa etmek istediginide anladim :D bunlar kimin Dünya Kupasi elemeler grubunda :D
ruslar da iki maçta 7 gol yediler maşallah ispanya'dan, yakışmadı yarı finalist takıma.. yalnız ispanya'da villa olmazsa sıkıntı yaşayabilirler almanya maçında, yoksa torres-villa fena dağıtır iki uzunu.. senna olmasa almanlar fizik olarak ezerdi orta sahada ama o az çok dengeler işi, o yüzden ispanya daha yakın gözüküyor kupaya..
M.Yasin Cakmak
26-06-08, 23:35
Yasin şaka maka cin gibi adamsın...Abi kılıfına nasıl uydurup açmışın topiği..Yok Adnan Polat'a verilecekmiş listede, üç beş futbolcu adı yazında
Ahhaa sende korkulur abicim ya!
Mirac saka maka genetik muhendisiyim oglum ben, zeka kupuyum, kafam 10000 ayri sekilde calisiyor. Sana gol atan Jo'yu da ekledim oldu bitti :). Seftali etme olm topigi...
JackDaniels
26-06-08, 23:36
Simdi Terimin neden istifa etmek istediginide anladim :D bunlar kimin Dünya Kupasi elemeler grubunda :D
Yahu ben unutmuşum bunu :)
İspanya
Türkiye
Belçika
Bosna
Ermenistan
Estonya
hakkaten bizdeymiş bunlar ;)
rusya top mop oynamadı, rezillik resmen.. ispanya'nın geçen turnuvalara göre en büyük farkı senna'yı en kilit bölgeye oturtmuş olmaları, böylelikle ezelden beri sahip oldukları yetenekli oyuncular ileride rahatça yapıyorlar işlerini.. bir de bu seneki fm'nin en büyük yıldızlarından silva'ya değinmek istiyorum, evet iyi oyuncu, iyi sol ayağı var ama öyle çok spektaküler bir oyuncu değilmiş.. derken attı herif golü :)
Aaron var abi Valencia alt yapısında. Çok iyi bir futbolcu olacağını düşünüyorum. Ondan öte senin sevdiğin tarz kanat oyuncu diye söylüyorum. Gerçi forvete de dönebilir yaşı genç ama bakacağız artık. Oyunda nasıldır bilmem ama :)
JackDaniels
26-06-08, 23:37
Yalnız şu Çek, Hırvat,Almanlardan sonra, Ermenistan Estonya, Bosna falan da hiç ama hiç çekilmez...
2. play off mu oynuyor, elimizi kolumuzu sallayarak 2. oluruz bu grupta..
Yahu ben unutmuşum bunu
İspanya
Türkiye
Belçika
Bosna
Ermenistan
Estonya
hakkaten bizdeymiş bunlar
Yeneriz biz İspanyolları, merak etmeyin :)
Aslan Suat
26-06-08, 23:39
Yeneriz biz İspanyolları, merak etmeyin :)
yalniz 89. dakikaya kadar bakmasakta olur maca :D
Ama harbi büyük iş başardık biz.
Bugün Rusya 1-0 oldu, yıkıldılar dağıldılar.
Biz Almanya gibi disiplinli bir takımdan 79 dk 'da gol yedik, dağılmadık.
Gittik golümüzü bile attık.
Çek,Hırvat maçlarını saymıyorum bile.
Bu bir inancın göstergesi gerçekten.
O açıdan fatih hoca büyüksün :)
fatih terim birakirsa 1-0 dan mac cevirmeleri ruyamizda goruruz gibime gelyor artik
Şerefsiz katalanlarda Fabregas(2 asist) Xavi (1 gol)'le finale çıkarttı İspanya'yı.
Serkan abi'nin kulakları çınlasın :D
Edit:İlk sayfaları okumamıştım uğraşmışlar benden önce zaten :)
Şerefsiz katalanlarda Fabregas(2 asist) Xavi (1 gol)'le finale çıkarttı İspanya'yı.
Serkan abi'nin kulakları çınlasın :D
Edit:İlk sayfaları okumamıştım uğraşmışlar benden önce zaten :)
gol kralları da bize gelcek zaten. böyle seve seve elimize bakarlar işte franco'nun çocukları :D
gol kralları da bize gelcek zaten. böyle seve seve elimize bakarlar işte franco'nun çocukları :D
Ha ha Serkan abi cevabını bekliyoruz Barcalılar olarak... :)
vBulletin® v3.8.2, Copyright ©2000-2012, galatasaray.to