PDA

Tüm Versiyonu Göster : Galatasaray'ın 100. yılında teknik sponsoru Adidas

gian
03-01-05, 16:50
Resmi Siteden:

Galatasaray’ın 100. yılında teknik sponsoru adidas

adidas Türkiye ve Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar A.Ş. arasında 1 Nisan 2005 – 31 Mayıs 2010 tarihleri arasında geçerli olacak, Galatasaray Spor Kulübü’nün Futbol Şubesi’ni kapsayan teknik sponsorluk anlaşması imzalandı. Anlaşmaya göre, Galatasaray’lı futbolcular, 1 Nisan 2005’den itibaren adidas ürünleri ile mücadele edecek.

adidas Türkiye Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Osman Ayaz, imzalanan anlaşma ile ilgili olarak “Galatasaray, Türkiye’de başarılı ve saygın bir geçmişi olan, aynı zamanda Avrupa’da da ülkemiz için imkansız görünen başarılara imza atmış, köklü bir spor kulübüdür. 2000 yılında UEFA şampiyonluğunu birlikte kutladığımız Galatasaray Kulübü ile işbirliğimizin, 100. yıl gibi önemli bir dönemde yeniden başlıyor olması bizim için mutluluk ve heyecan verici. Galatasaray’ın futbol tarihine geçmiş üstün başarıları markamızın felsefesi olan “Impossible is Nothing – İmkansız Yoktur” ile de tam anlamıyla örtüşmektedir. Beraber çalışacağımız süre içinde adidas Türkiye olarak Galatasaraylı futbolcuların performanslarını en üst düzeye çıkaracak ürünleri sağlayacağız” açıklamasında bulundu.

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Özhan Canaydın ise, geçmişi uzun yıllara dayanan adidas işbirliğinin, 2005 yılı itibariyle yeniden başlayacak olmasından mutluluk duyduğunu belirtti. Canaydın, “Dünya futbolunda çok önemli bir yeri olan adidas ile UEFA sıralamalarında halen 15.’inci sırada yer alan Galatasaray Spor Kulübü’nün 100.’üncü yılında yaptığımız anlaşma bizim için son derece gurur vericidir. adidas’ın özel olarak tasarladığı yüksek teknolojili ürünlerin, sporcularımızın performanslarına büyük katkı sağlayacağına inanıyorum. Geçmiş yıllardaki ortaklığımız sırasında paylaştığımız başarıların, 100. yılımızdan itibaren başlayan yeni işbirliğimizle birlikte devam edeceğine inanıyor, bu anlaşmanın kulübümüze ve tüm Galatasaray camiasına hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

İmzalanan sözleşmeye göre adidas, Galatasaray Spor Kulübü’ne maç, antrenman ve kamp sırasında futbolcuların giyeceği performans ürünlerini sağlayacak. Bu kapsamda üretilecek yeni tasarımlı formalar, ClimaCool kumaş teknolojisine sahip bulunuyor. Mart ayının son haftası tanıtımı gerçekleştirilecek olan 100. Yıl Forması da adidas logosu taşıyacak.

----------------------

Oh be sonunda Umbro'dan kurtuluyoruz..Adidas'i her zaman sevmisimdir; umarım güzel bir parcalı forma yaparlar..

Sheva
03-01-05, 21:55
Real ve Bayern'in ürünleri Adidas'tan ve gördüğüm kadarıyla sade ve şık formalar yapıyorlar.. Bence bunlar pek öyle klasik parçalı forma falan dinlemezler, kendi çizgilerinde birşeyler yaparlar..

Ayrıca formanın tasarımı kadar, renklerin kullanımı da çok önemli bence.. Artık eski açık sarı-kırmızılar kalmadı, bu sene iyice koyulaştı renklerimiz.. Bence fena değil ama bakalım bunlar ne yapacak, satışlar açısından ufak tefek değişiklikler yapılarak yeni bir renk tonu yaratılması taraftarıyım..

LuisFigo
03-01-05, 22:05
söyle en kralindan 80 euroluk formalar yapsalar keske,kaliteli olsun,seve seve giyelim

gian
03-01-05, 22:41
Shevacım 96-2000 arasında giydigimiz parçalı formalar Adidas'tı..yani Parçalı yapmazlar diye bir sey yok..

Onur1905
03-01-05, 23:37
Epey uzun süreli bir kontrat olmuş.Adidas bize her zaman güzel formalar yapmıştır.

Hayırlı olsun.

Parma Maniac
03-01-05, 23:52
bundan kötü olamaz ama Nike kalitesi beklemeyin.. gayet vasat formalar olacağından emin olabilirsiniz.. tabi Umbro gibi olmaz orası kesin :D

gian
04-01-05, 01:59
Nike kalitesi dedigin nedir abi? Standart bir formaları var her takıma aynısını yapıyorlar hemen hemen..

UmBeRtO GS
04-01-05, 02:58
Nike bazı takımlara standart forma yapıyor o doğru örneğin Çin ve Türkiye forması, ama Barcelona, Manchester, Inter gibi takımlara da çok güzel formalar yapıyor.
Adidasla imzalamamız ise iyi olmuş inşallah güzel formalar yaparlar...

gian
04-01-05, 03:00
Bir de önemli husus Adidas'tan ne kadar alacagımız..Bu ezik yonetim Fener'in Adidas'tan aldıgının bir kurus asagısına bile imza atmaması gerekirken, buyuk ihtimalle bedavaya anlaşmıştır..

Genco
04-01-05, 03:02
Eger secme hakkimiz olsaydi (ki olmazdi. Cunku yonetim 100. yil logosu icin resmi sitede oylama yapmasina ragmen taraftari kaale almadigini gosterdi.) ben kisisel olarak Nike'i cok isterdim ancak Adidas'in da Umbro'dan daha iyi oldugu bir gercek..

Şeref
04-01-05, 03:07
Bu çok önceden belli idi sanırım. Adidas'ın çok istediği bir şeydi, FB'den sonra GS formalarını da aldılar. Bu onlar için önemli bir başarı.

Galatasaray isminin bedelini aldı mı acaba. Umarım ÖC başkanın önümüzdeki kalan 7 yılda 7 şampiyonluk alma hedefini koyduğu bir Galatasaryın hakettiği 5 yıılık mukavelesinin karşılığını almışlardır.

Hayırlısı olsun.

Merci!

arat44
04-01-05, 14:42
kurtulduk rezil umrolardan...

bende bu aralar arkadaki cikartalara karsi bir takinti olustu...

onarin daha kaliteli olmasini istiyorum... :)

reallion
04-01-05, 15:06
çok şükür..
en büyük milli zaferlerde ustumuzde olan (neuchatel xamax,monaco,arsenal,real) adidasla yeniden anlaşmamız çok guzel. umarım sonsuza kadar bozulmaz ve guzel bir oturmuş imaj olur.
ve tabi inşallah parçalı.

cozker
04-01-05, 15:35
Umbro'dan kurtulmamiz gercekten cok iyi oldu. Hayirli olsun..
Ancak benimde gonlumde yillardir Kappa vardir.. Formalari cok kaliteli, bence..

ultrAslan_59
06-01-05, 17:39
arkadaslar formaları gormeden yorum yapmayın...
bide formaları bi uA arkadasımız dizayn etmiş hemde coq manyaq olmus formalar...

Saunders
07-01-05, 09:33
http://www.ntvmsnbc.com/news/161671.jpg

bunu istiyorum :okey:

M.Yasin Cakmak
07-01-05, 09:52
Oh kurtulduk umbrodan...harcadigim paranin Umbro'ya giden kismina uzuluyordum. Tabi ki adidas bir nike degil ama umbrodan kurtulduk ya bosverin.

gian
09-01-05, 01:17
Umbro anlasmamız bitiyor diye malzeme konusunda sorun mu cıkarıyor acaba? Bugun gecen senenin formalarıyla oynadık..Bu sene bir tek Antep macında giymistik bu formaları..

Parma Maniac
09-01-05, 01:24
gian Nike standart yapıyor diyorsun ama herkesin dilinde olan Lens forması Nike'ındır.. Nike sadece milli takımlarda standart yapar.. ki milli takımlarda bütün firmalar standart genelde.. bak Barcelona, Arsenal, Inter, Juve formalarına.. hepsi farklı dizaynlarda, karakteristik özelliklerinde takımların.. çok da kaliteli.. Milli TAkım formalarıyla niye karıştırıyorsunuz ki.. Adidas da bütün milli takımlara aynı yapıyor.. diğerleri de..

LuisFigo
09-01-05, 01:24
arkadaslar formaları gormeden yorum yapmayın...
bide formaları bi uA arkadasımız dizayn etmiş hemde coq manyaq olmus formalar...

adidas -uA isbirligi mi var ????? :cene:

gian
09-01-05, 01:26
Parmacım aykırı olacak belki ama ben Lens'in parcalısını sevmiyorum.. :)

Bizim eski Adidas parcalılarımız daha guzeldi..

Parma Maniac
09-01-05, 01:28

Bizim eski Adidas parcalılarımız daha guzeldi..walla çok zevksiz bi adammışsın sen :dil:

:D

gian
09-01-05, 01:29
Forma guzel Parmacım da, bana Galatasaray parcalısı hissi vermiyor..Hayır uzerinde Lens arması oldugundan ya da reklamdan oturu degil, ne bilim belki de renkler tam bizim renkler degil, ondandır..

Sheva
09-01-05, 01:30

Allaha şükür biri çıktı sonunda :) Beş yaşında çoçuğa forma çiz desen öyle birşey çizer, ne özelliği var anlamadım gitti (genel olarak nike'ın formaları ile ilgili söylemiyorum, sadece lens forması hakkındaki fikrim bu)

Ayrıca parçalı forma da istemiyorum klasik olmasın, şöyle değişik Avrupai bir forma olsa iyi olur..

gian
09-01-05, 01:35
Şu forma gibisi var mı be :)

http://www.mit.edu/people/nkyilmaz/www/hagi%20pictures/7.jpg

gian
09-01-05, 01:36
Bu arada parçalı resmi ararken şu resme rastladım, bu formayı hangi macta giydigimizi hatırlayamadım, hatırlayan var mı?

http://www.mit.edu/people/nkyilmaz/www/hagi%20pictures/hagi1m.jpg

Parma Maniac
09-01-05, 01:40
Şu forma gibisi var mı be :)

http://www.mit.edu/people/nkyilmaz/www/hagi%20pictures/7.jpgbence çok demode şu anda bu forma.. inanılmaz eski duruyor çizgiler.. zamanı için fena değildi ama hiçbi türlü Lens'la kıyaslamam tabi :)

Sheva
09-01-05, 01:41
Ben o ilk resimdeki sarı-kırmızıyı da forma üzerinde çok beğenmiyorum (ki bizim esas renklerimiz o galiba).. Daha koyu renkler formaya daha çok yakışıyor bence..

İkinci resimdeki formayı hangi maçta giydiğimizi hatırlayabilene ise helal olsun derim, başka birşey demem :)

gian
09-01-05, 01:42
Bugunun cizgilerine uyarlasınlar iste Parmacım :)

LuisFigo
09-01-05, 01:45
Ben o ilk resimdeki sarı-kırmızıyı da forma üzerinde çok beğenmiyorum (ki bizim esas renklerimiz o galiba).. Daha koyu renkler formaya daha çok yakışıyor bence..

İkinci resimdeki formayı hangi maçta giydiğimizi hatırlayabilene ise helal olsun derim, başka birşey demem :)

bi trabzon macinda giymis olabiliriz.... pek emin diilim ama :)

Carmelo
09-01-05, 03:10

Bu lafa serefsizim aglarim :agla:

O formaya can veririm bee