PDA

Tüm Versiyonu Göster : Marcio Nobre

ÖNDER RB
09-11-04, 02:22
gian
Herkes korkar, Bülent KORKMAZ!
(16/3/04 15:44)

Marcio Nobre
--------------------------------------------------------------------------------
Genelde Fenerbahce ile ilgili birseyi övmek icin topic acmam, ancak bu ismini yazdıgım oyuncuyu cidden övmek isterim..Son yıllarda Turkiyeye gelen en iyi forvetlerden biri bence..Gerek ayak ici, ayak dısı, kafayla her tür son vurus becerisi, gerekse de bitmeyen bir enerjiyle, statik oynamak yerine, sürekli rakip defansı rahatsız edecek sekilde kosması bence Nobreyi süper bir forvet kılıyor..Henuz 23 yasında olması da cabası..

Biz aynı yastaki Bratu icin hala gelecekte cok is yapacak efendim avuntularıyla ugrasırken, bu adamın oynadıgı 9 macta 9 gol atıp Bratuyu simdiden ikiye katlaması, ne derece dogru yapıp yapmadıgımızı gösterir kanısındayım..

Fenerbahce sansıyla bu adamı buldu, Alex'e niyet ettiler, Nobreyi buldular..Ama surası bir gercekki Daumla birlikte 36lık Simao transferleri yapabilen bir kluplukten transferde baska bir boyuta gectiler..

Dolayıısyla kim gelirse gelsin, seneye transferde bu derece efektif olabilecek bir yabancı hocayı getirmesi sarttır..

eh bu topicin tekrar açılma zamanı geldi de geçiyor
açıldıktan sonra neler olduğunu hatırlayın :wink:

Sheva
09-11-04, 02:49
Bu Spree'nin kotu oyuncu diye diye, Nobre'nin elini ayagini birbirine dolastirdigi topic mi? :lol:

Onder abi hakikaten zamani gelmis de geciyor bile, Nobre su an fenerde ayakta kalan birkac oyuncunun basinda geliyor bence.. Yalniz bu sefer ise yarar mi bilmem, Spree ortalarda gozukmuyor.. :?:

kral1905
09-11-04, 02:50
nobre nobre nobre nobre marcio nobre

nedense bana uckagitci topcu gibi geliyor ki severim bu adami..
Nerde bir firsat olsa icinde bu adam var ve bitirici vuruslari iyi..
Ancak fenerde de bu kadar oynayabiliyor bu futbolcu

ÖNDER RB
09-11-04, 02:54
harbi birileri acil bülenti bulsun

spree şampiyonluk sana bağlı olm çabuk gel

osvaldo
09-11-04, 09:58
Brezilya liginde 8-10 gol civarı ortalamayla oynayan hatta Japon liginde bile kendini gösteremeyen birinin Türkiyede bu derece başarılı olması düşündürücü. Sanırım Nobre'ye uygun bir sistem var FB de. Ligimizin kalitesizliği de öne sürülebilir. Okan Yılmaz gibi bir adamın gol kralı olduğu ligde Marcio da bol gol atabilir. Okan'a göre çok daha iyi bir oyuncu ve de iyi bir takımda oynuyor. Bu seneki gol kralı adayım Nobre.

Çok fırsatçı bir adam. "Gol şansı olan topçu" derler ya o cinsten bir adam. Ne zaman nereye gideceğini iyi biliyor. Topu ayağına çekiyor resmen. Fırsatçı özelliğini beğeniyorum. BU sezon oldukça verimli oynuyor. Avrupada bile FB nin en çok gol atan adamı.

Bizim takımda oynasa bu kadar atabilir mi? Bilemiyorum. Bol pozisyona giren, hücum ağırlıklı oynayan takımlarda iş yapacak bir oyuncu bence.

Carmelo
09-11-04, 13:28
Anca Turkiye'de is yapar..
Şampiyonlar liginde hiçbi halt yiyemedi.

ceyKo
09-11-04, 14:37
nobre nobre nobre nobre .... YOU NOBRE!

Not: Hasan Hüseyin; küfür yok! Hangi lisanda olursa olsun..

gian
09-11-04, 20:06
Gercekten cok yararlı bir oyuncu..Sampiyonlar Liginde basarılı olmadıgı tezine de katılmıyorum..Manchester ve Lyon maclarında gol attı; ayrıca su son Lyon macında oynasaydı, skor Fener lehine degisik olabilirdi..

Bu arada Washington da 28 golle şu an Brezilya'da gol krallıgında birinci :)

kamtek
10-11-04, 03:17
arasira brezilya ligi maclarini izliyorum da
turkiyedeki washingtondan daha etkili oynuyor adam. iyi ki fener yollamis zamaninda adami dedirtiyor insana

Sheva
10-11-04, 03:36
Nobre yapi olarak benim asla begenemeyecegim tarzda bir oyuncu fakat adam her mac elinden gelenin en iyisini yaparak fener'i tasiyor, katkisini tartismak yersiz olur..

Nobre'nin kariyeri su sekilde; (mac sayisi-gol sayisi)

1996 Paysandu
1997 Paysandu
1998 XV de Piracicaba
1999 Paraná 8 1
2000 Paraná
2001 Paraná 25 11
2002 Paraná 24 12
2003 Kashiwa Reysol 13 0
Cruzeiro 20 5
2003/04 Fenerbahçe [loan] 18 12
2004/05 Fenerbahçe 12 8

Bir de Alex'e bakiyoruz;

1996 Coritiba 17 5
1997 Coritiba
Palmeiras 28 7
1998 Palmeiras 24 6
1999 Palmeiras 14 4
2000 Palmeiras
Flamengo [loan] 10 3
2000/01 Parma 0 0
2001 Cruzeiro [loan] 13 3
2002 Palmeiras [loan]
Cruzeiro 13 2
2003 Cruzeiro 37 23
2004 Cruzeiro 5 2
2004/05 Fenerbahçe 10 5

Kabul etmek lazim art niyetliyim, maksat lafi Alex'e getirmek ;) Gecenlerde butun medyada Alex'in kariyerindeki 200. golunu attigi yaziyordu.. Nerede efendim 200 gol, mahalle arasinda attiklarini da mi saymislar..

10-11-04, 08:26
Nobre iyi futbolcu sadece gol atmıyor, rakip defansı da oldukça yıpratıyor.. Ayrıca numaradan kendini yere bırakıp ceza sahası çevresinde fauller aldırıyor FB'ye, bkz. son maç.
Bu arada ben yanlış bilmiyorsam Alex FB'ye gelmeden önce 40 gol atmıştı son sezon o da mı sallamaydı?

Sheva
10-11-04, 08:52
Bizim Arif eskiden yapardi bunu, adamin adi sahtekara cikiyordu nerdeyse (kendi de safi gibi itiraf etmisti gerci Barca maci sonrasi).. Simdi kendini yere birakmanin adi faul almak oldu, Ridvan sagolsun ;) Yalniz hakkini yemiyim Nobre cok daha usturuplu dusuyor Arif'ten, ligin ilk haftalarinda bu haftakiyle ayni yerde bir 'faul almis' ve fb yine gol atmisti.. Hatta gol de ofsaytti.. (Hooijdonk atmisti kafayla Nobre ofsaytti veya tam tersi)

Ata, gelmeden onceki sene epey iyi bir sezon gecirmis Alex gercekten, burdaki rakamlarda 23 gol olarak gosteriyor.. Onun disindaki sezonlar goruldugu gibi, 3-5 arasi gol rakamlari..

M.Yasin Cakmak
10-11-04, 13:36
Nobre Türkiye ligi için yeterli bir golcu ama öle aman aman da bi adam diil.

Alec'e gelince... Türkiye ligi bile fazla buna :D

soprano79
12-11-04, 12:31
Nobre çok faydalı bir oyuncu ayrıca son vuruşları çok iyi.Yani golcü bir oyuncu.Üstelik 23 yaşında.