PDA

Tüm Versiyonu Göster : NBA 2008-2009 Sezon öncesi

tripotter
18-06-08, 22:11
Arkadaşlar yeni sezon öncesi gelişmeleri buradan konuşalım...

Suns'ın yeni antrenörü Terry Porter
Phoenix Suns, Mike D'Antoni'den boşalan antrenörlük görevine Detroit Pistons'ın yardımcı antrenörlerinden Terry Porter'ı getirdi.

Play-off'ların ilk turunda son şampiyon San Antonio Spurs'e elenerek 2007-2008sezonunu kapatan Phoenix Suns, yola Terry Porter ile devam edecek.

Konuyla ilgili açıklama yapan Suns'ın Genel Menajeri Steve Kerr, "Porter liderlik özelliği olan harika bir antrenör, harika bir iletişimci ve iki yıllık baş antrenörlük tecrübesi benim için çok önemli. Bu yüzden antrenörlük koltuğunda oturuyor" dedi.

45 yaşındaki başarılı antrenör Porter ise, "Çok heyecanlıyım. Bir önce yeni takımımla çalışmaya başlamak istiyorum" diye konuştu.

Haberde ayrıca, Porter'ın Suns ile 3 yıllık sözleşme imzalayacağı ve yeni kulübünden yaklaşık 7 milyon dolar alacağı belirtildi.

Oyunculuk döneminde 17 sezon NBA'de görev yapan tecrübeli isim, uzun süre Portland Trail Blazers forması giydi. Daha önce 2 yıl Milwaukee Bucks'ın baş antrenörlüğünü yapan Porter, bu sezon Detroit Pistons'ta yardımcı antenörlük yapıyordu.

tripotter
18-06-08, 22:14
Pistons'ın yeni antrenörü Curry
Flip Saunders ile yollarını ayıran Detroit Pistons, baş antrenörlüğe yardımcı antrenörlerden Michael Curry'i getirdi.

Doğu Konferansı final serisinde Boston Celtics'e 4-2 elenerek sezonu kapattıktan sonra antrenör Flip Saunders'ın görevine son veren Detroit Pistons, yardımcı antrenörlerden Michael Curry ile 3 yıllık sözleşme imzalayacak.

Detroit Pistons Basketbol Şube Başkanı Joe Dumars, Associated Press'e yaptığı açıklamada, yeni antrenörlerinin Michael Curry olacağını söyledi.

Geçtiğimiz hafta Pistons ile yollarını ayıran Flip Saunders'ın yardımcılığını yapan Curry'nin, yıllık 2.5 milyon dolar alacağı ifade edildi.

NBA'deki oyunculuk kariyerine 1993-1994 sezonunda Philadelphia 76'ers'ta başlayan 39 yaşındaki tecrübeli isim, Detroit Pistons, Milwaukee Bucks, Toronto Raptors, Washington Wizards ve Indiana pacers takımlarında forma giydi ve 2004-2005 sezonunda oyunculuk kariyerine son verdi.

Savunmada sergilediği olağanüstü performans ve liderlik özelliğiyle NBA'de tuttunmayı başaran Curry, 4.5 sayı – 1.6 ribaunt kariyer ortalaması tutturdu.

kaynak:ntvspor.net

tripotter
18-06-08, 23:01
Chicago'da Del Negro dönemi
NBA'de Merkez Grubu takımlarından Chicago Bulls, baş antrenörlüğe Phoenix Suns'ın yardımcı antrenörlerinden Vinny Del Negro'yu getirdi.

Bu sezon play-off'lara kalma başarısı gösteremeyen Chicago Bulls'un genel menajeri John Paxson, yola daha önce baş antrenörlük yapmamış olan Vinny Del Negro ile devam edeceklerini açıkladı.

Tecrübeli antrenör Mike D'Antoni'nin Phoenix Suns ile yollarını ayırmasıyla birlikte ismi baş antrenörlük adayları arasında geçen ve artık bir takımın başına geçmek istediğini belirten 42 yaşındaki yardımcı antrenör, geçtiğimiz hafta yaptığı açıklamada, "Basketbolun bir parçası olmaktan dolayı çok mutluyum; ama yardımcı antrenörlük tecrübesi baş antrenörlüğe olan tutkumu görmemi sağladı" diye konuştu.

2008 draftında ilk sırada oyuncu seçme hakkını elde eden Bulls'un yöneticilerinden Reinsdorf, "İlk önce drafttan ne istediğimize karar vermek zorundayız. Daha sonra ise gelecek teklifleri değerlendirerek neler yapacağımıza karar vereceğiz" dedi.

Kaynak:ntvspor.net

tripotter
18-06-08, 23:04
New York'ta D'Antoni dönemi
Phoenix Suns'ın tecrübeli antrenörü Mike D'Antoni'nin, Isiah Thomas ile yollarını ayıran New York Knicks ile anlaştığı belirtildi.

New York Knicks, play-off'un ilk turunda San Antonio Spurs'e elenerek sezonu kapatan Phoenix Suns'ın antrenörü Mike D'Antoni ile prensipte anlaştı.

Phoenix Suns'ı üç kez kendi grubunda şampiyonluğuna taşıyan tecrübeli antrenör, iki kez de Batı Konferansı finallerinde yer aldı. 2004-05 sezonunda Suns'ın 62 galibiyete ulaşmasına öncülük eden D'Antoni, aynı sezon NBA'de yılın antrenörü seçildi.

2003 yılında Suns'ın baş antrenörlüğüne getirilen başarılı çalıştırıcı, toplam 253 galibiyet – 136 mağlubiyet alarak bu süreçte NBA'in en iyi dördüncü galibiyet yüzdesini elde etti. Bu dönemde, sadece San Antonio Spurs, Detroit Pistons ve Dallas Mavericks tecrübeli antrenörün takımından daha fazla galibiyet aldı.

Oyunculuk döneminde İtalya'daki başarılı kariyeriyle Avrupa'nın en iyi oyuncularından biri olan tecrübeli çalıştırıcı, 3 sezon NBA'de forma giydi. Başarılı bir oyunculuk kariyerinin ardından antrenörlüğe başlayan D'Antoni, 1998 yılında Denver Nuggets ile anlaşmadan önce Avrupa'nın en iyi antrenörlerinden biri olarak gösteriliyordu.

kaynak:ntvspor.net

tripotter
18-06-08, 23:14
Görüldüğü gibi bu sezon yardımcı koçlar moda oldu...Pistons, Bulls ve Suns tercihlerini çaylak koçlardan yana kullandı.

Suns'ta bana göre çok başarılı bir dönem geçiren D'antoni ise uzun süre Bulls, Knicks arasında kaldıktan sonra tabiki paranın da etkisiyle Knicks'i tercih etti...Aslında gönlünün Chicago'dan yana olduğunu belirtmişti ama malesef olmadı.

Malesef diyorum çünkü bir Bulls taraftarı olarak D'antoni'nin bizde çok başarılı olacağını düşünenlerdendim...

Ancak Negro'dan da umutluyum. Oyunculuğu zamanında çok iyi bir şutördü ve Chicago'nun da en güçlü olduğu alan bildiğiniz gibi çok kaliteli şutörlere sahip olması...Bu anlamda oyunculara katkı sağlayacağını düşünüyorum...

Tabi şöyle bir durumda var...Chicago'da bazı oyuncular çeşitli nedenlerden dolayı pek mutlu değiller ve yönetimin de bu oyunculara karşı giden gider, kalan sağlar bizimdir şeklinde katı bir anlayışı var. Şuan takımda kimlerin kalıp kimlerin gideceği çok net olmamakla birlikte ben takımın yeni sezonda aynen korunması gerektiğini düşünüyorum.

Draft hakkının da bizde olmasını ekleyince seneye çok daha güçlü bir Bulls seyredeceğimizi tahmin ediyorum...Umarım geçen sezon başında yapılan yanlış tercihler bu sezon başında da yapılmaz...

osmanhy
19-06-08, 04:37
Bu topic icin biraz erken olmadimi...sezon daha dun bitti :)

tripotter
19-06-08, 05:45
Bu topic icin biraz erken olmadimi...sezon daha dun bitti :)

tamam işte sıcağı sıcağına açıyım dedim :D

NBA'de transfer-takas bitmez :D

sigara69
20-06-08, 00:23
Bu topic icin biraz erken olmadimi...sezon daha dun bitti

NBA'de transfer-takas bitmez

Dogru :)

Cunku 26'si Draft var

Ortalik fena senlenecek

Gecen sene Ray Allen'in Boston'a Draft gecesi gectigini unutmayalim

Birde bu sene kimse Rose ve Beasley secmek istemiyor nedense.Herkes draft pick'lerini pazarlama pesinde.

Cok degisik takaslar olabilir o gece

osmanhy
20-06-08, 00:30
Rose banko 1 gider, bence tartisilmaz bile

sigara69
20-06-08, 00:37
Rose banko 1 gider, bence tartisilmaz bile

Bence Beasley cok cok daha iyi Rose'dan

Ama Chicago'nun Rose gibi bir adama ihtiyaci var dedigin gibi 1'den kendisini sececektir.

Ancak Miami her nedense Beasley istemiyor ( ki bence sacmaliyor Pat Riley bunamis sanirim ) ve Wade+Pick no.2 pazarlama pesinde.Aslinda Chicago'da takasa sicak bakiyordu ama Del-Negro veto vermis gelir gelmez.

Miami'nin o gece yapicaklarindan korkuyorum acikcasi :)

NBA'de ki tum dengeleri alt ust edebilir.

En supriz draft gecesi takas senaryom ve beklentim ise; Gilbert Arenas

Arenas'da oyuncu opsiyonunu kullanarak FA oldu.Takimda kalacagini soyluyorlar ancak bu sene onsuz iyi oynadilar ve sign and trade ile birde bi kac pick ile Draft gecesinin en degisik hareketi olabilir.

Birde New York Knicks'in o gece ortaligi dagitabilecegini dusunuyorum

osmanhy
20-06-08, 01:18
Beasly NCAAde cok basarili bir oyuncudu ama o NBAde 'power' forvet pozisyonunu zor oynar bence cunku boyu cok yetersiz. Bu durumda daha cok 3luk ve uzakdan atis atmak zorunda olacak. Rosede turnuvanin yildizidi bence. Hem hizli hemde cok guclu...bir derron williams veya bir baron davis kadar (belkide da cok) basarili olur cunku uzaktan atislarida cok iyi.

tyisik
20-06-08, 01:38
Rose buyuk ihtimal 1 siradan chicago ya gidecek, Chicago nun en buyuk handikabini kapatir, bende bu sene Knicksden buyuk atak bekliyorum Bostonun sampiyonlugundan sonra onlarda ayni seyi yapmak isteyeceklerdir, Boston elindeki kadroyu korursa en uyuk aday yine onlar olur Lakersin yeni takaslar icinse girecegini tahmin ediyorum , Odom yada Gasoldan birini kesin yollayip daha iyi bir uzun ile devam etmek isteyeceklerdir, cunki ikiside sampiyon takim oyuncusu degil bana gore, kazma Radmanovicten kurtulmanin hesaplarini yapacaktir buyuk bir ihtimal P. Jax , Celticsden FA olan Poseyi almalari iyi olur. Cok takasli bir lig izliyecegiz, ligin yarisi neredeyse coachlarini degistirdi buda yeni olusumlar yeni tranferler demek

osmanhy
20-06-08, 01:41
detroitde ilginc transfer dedikodulari var...mesala prince+billups=melo veya mcgrady...pistonlardan buyuk hamle bekleyin bu yaz.

Ray52Lewis
20-06-08, 02:03
mesala prince+billups=melo veya mcgrady

Tracy´yi anlarim da Carmela´yi ne yapacaklar?
Sheed ile Melo ayni takimda öyle mi? :)

tripotter
20-06-08, 02:17
Lakersin yeni takaslar icinse girecegini tahmin ediyorum , Odom yada Gasoldan birini kesin yollayip daha iyi bir uzun ile devam etmek isteyeceklerdir, cunki ikiside sampiyon takim oyuncusu degil bana gore, kazma Radmanovicten kurtulmanin hesaplarini yapacaktir buyuk bir ihtimal

Final performansını da ortaya koyarsak odom'un suyunun ısındığını düşünüyorum...Tabi gelecek sezon bir de Bynum faktörü var...Tabi radmanovic konusunda da kesinlikle haklısın...Takıma külliyen zarar ve bana göre kesinlikle ilk 5 oyuncusu değil...

Gasol'un gönderileceğini düşünmüyorum...Geldikten sonra özellikle normal sezonda çok önemli iş yaptı...Ancak ilk 5 te 2 değişiklik olmalı Lakers adına...Özellikle Hidayet tarzı derleyen, toplayan, dış şut kullanabilen, içeri de girebilecek, Kobe'ye yardımcı biri şart bu takıma...

Geçen sezon Boston'un yaptığını bu sene de Knicks yapacak görüşüne ben de katılıyorum...Ancak Knicks için her sene aynı beklentiler olur ve sonu hüsranla biter:) Ancak D'antoni hamlesi önemliydi ve şimdi buna uygun bir takım kurmak isteyeceklerdir...Suns'ın biraz daha savunma yapabilen bir versiyonu olmasını bekliyorum...

Yine doğuda bu sezon Miami'nin durumu da önemli...Wade geçen sene yarım sezon falan oynadı...Bu sezon onun senesi olacak bence...Marion'u da tam seyredemedik hakkıyla...Birkaç yerinde doğru takasla yine doğu finaline hatta NBA finaline kadar çıkabilecek bir takım oluşturabilirler...

Cavaliers'ta ilk önce guard sorununu çözmeli...Eğer bu sezon takımı Lebron Cavaliers'tan çıkartıp Cleveland Cavaliers yapabilirlerse mükemmel bir doğu olur...

Chicago'nun yeri ayrı tabiki:) Bence aslında en efektif ve alternatifli kadro bizde ama guard ve pivot pozisyonlarında sorunlarımız var. KG'yi herşeyden çok istemiştim ama olmadı...Tabi bizim durumumuzu gelenlerden çok gidenler belirleyecek biraz da...Umarım çok dağıtmazlar takımı...

Atlanta'yı da unutmamak lazım...Gerçi geçen sezon Chicago, Miami, Indiana, New Jersey'in döküldüğü bir sezon aradan sıyrılmayı başardılar ama yine de boş takım değil...

-------

Sonuç olarak ben bu sene Doğunun güçleneceğini batının ise güç kaybedeceğini düşünüyorum...Tabi şuan bunları konuşmak için çok erken ama görüntü biraz o yönde seyrediyor...

sigara69
20-06-08, 20:43
detroitde ilginc transfer dedikodulari var...mesala prince+billups=melo veya mcgrady...pistonlardan buyuk hamle bekleyin bu yaz.

Detroit dogrudur kesinlikle kadroda revizyon yapacak yalniz; benim okudugum dedikodu oyle degil.Benim okudugum;

Billups+Sheed= Camby+Carmelo

Ancak Denver'in Carmelo'yu bu takasla vermesinin imkani yok.

Hatta orda ki Carmelo ismi Iverson olarak degisebilir diyorlar.

Iverson'in kontratinin bitmesi sebebi ile bu sene basinda veya All-Star arasi Denver'in durumuna gore takas edilmesi mumkun.

Maynard
23-06-08, 02:03
Billups+Sheed= Camby+Carmelo

Ancak Denver'in Carmelo'yu bu takasla vermesinin imkani yok.

Hatta orda ki Carmelo ismi Iverson olarak degisebilir diyorlar.

Denver'da Iverson'ı vermek istiyor o pakette ama Detroit Carmelo'yu istiyor.

Denver'ın amacıda Billups'ı evine döndürmek ve Carmelo'yla bi ikili yapmak.

Tayshaun Prince + Chauncey Billups for Carmelo Anthony Detroit basınına göre yeni teklif.

Draft gecesinde olucak Trade'lerde konuşulmaya başlandı.Bunların en yankı getircek olanı Wade.

First Pick + Tyrus Thomas + Larry Hughes=Dwyane Wade konuşulan.

Böylece Miami hem Derrick Rose hem Michael Beasley'i draft edebilir.

Miami'ye çook çok yarar eğer bunu becerebilirlerse...

osmanhy
23-06-08, 02:09
detroit bir hamle yapmak zorunda artik....melo universiteden sonra pek basarili olamadi. Detroite giderse bir patlama yapabilir, hele hele dogu konferansindan. Baska olarak bu yaz Dallasin ve Houston cok tas degistirecek gibi....26sindan sonra hersey yavas yavas netlesir.
Bu arada Elton Brand icin hic kimse baski yapacakmi?

Maynard
23-06-08, 02:21
Bu arada Elton Brand icin hic kimse baski yapacakmi?

Sixers istiyordu ama Miami haricinde 16 milyon dolar'dan pay cut yapmıcağını söylemiş.

Miami bi yolunu arıyor onu bağlamanın,bi sign&trade olabilir Shawn Marion'la...

osmanhy
23-06-08, 03:38
Miami onu alirsa, yaninda beasley+wade bence seneye zirveye oynarlar bence. Onumuzdeki sene bence Boston-Miami doguda cekisir eger bu transfer gerceklesirse, hatta miami bile da avantajli olur.

sigara69
24-06-08, 21:11
ulan koca adam seni cok seviyorum be :)

Kobe ile fena ta..k yapmis :)

It looks as though Shaquille O'Neal is not quite over the rift with former Laker teammate Kobe Bryant, according to a report on ESPN.

Video on TMZ.com shows O'Neal doing a freestyle rap in a nightclub on Sunday night in which he puts down Bryant.

"You know how I be," Shaq rapped. "Last week Kobe couldn't do without me."

He also implored the crowd to sing along to his oft-repeated chorus: "Kobe [expletive], tell me how my [expletive] tastes."

Smiling and laughing often, O'Neal also sang that Bryant broke up his marriage.

"I'm a horse. Kobe ratted me out," he rapped. "That's why I'm getting divorced. He said Shaq gave a [woman] a mil. I don't do that 'cause my name's Shaquille. I love 'em, I don't leave 'em. I got a vasectomy, now I can't breed 'em."

Spree
24-06-08, 23:15
Birde New York Knicks'in o gece ortaligi dagitabilecegini dusunuyorum
ağzını kırcaz ortalığın :D
we are comin ulan

Lioney
25-06-08, 00:53
ağzını kırcaz ortalığın :D
we are comin ulan

Biz Can ve Necip ile Mike D'Antoni muhabbeti yaptık az da olsa. Üçümüzde çok yararlı olacağını düşünmüştük genel kanı dışarda ters görünsede. Lakin Kaan ve Murat Hocam'ın son programında yapılan oylamada da basketbolsever gözünde pek çok kişi aynı şekilde düşünüyormuş ilginçtir :) Sen ne düşünüyorsun yeni koçun hakkında?

Öte yandan Mike Hocam ve oyun kurucular denince, draftin de kısa ağırlıklı olması orta da iken Russell Westbrook'mu senin tercihin yoksa başka bir tercihin var mı, yoksa bu senelik bir katkı beklemiyor musun bu sene draftten öz New York'lu olarak çok merak etmekteyiz Bülent Bey :)

Spree
25-06-08, 01:28
valla ne yalan söyliyim bu sene draft edilcek oyuncular hakkında hiçbi fikrim yok. o yüzden bu sorunu cevaplayamıcam ama d'antoni'den gayet umutluyum. özellikle bu kadar kifayetsiz bi doğuda çok iş yapcaz bence. şu draft gecesi bi geçsin neler olcak bi bakalım daha detaylı yazarım.

Parma Maniac
25-06-08, 04:08
Mike büyük hoca.. Nefret ederim çirkefliğinden ama devrimci bir adam, NBA'i kökten değiştirdi Don Nelson'la beraber son 5 yılda.. Direk play-off takımıdır artık Knicks..

Sovereign
25-06-08, 13:48
Niv York'u nedense hep Fenerbahçe'ye benzetirim..

Onca para,seyirci,imkan..

Ama ne yaparsan yap bir cacık olmuyor..

Bu sene kaide değişir mi?

Pek sanmıyorum..

osmanhy
25-06-08, 15:37
NBAde bir duyum....Jermaine O'Neal icin Toronto TJ Ford+Nestorovic+17 draft pickini vermeye hazirmiz...Indianada bunu kabul edebilir cunku O'Nealden sifir verim aliyorlar ve iki yilda 44 milyon dolari vermekten kurtulurlar.

sigara69
26-06-08, 01:43
Knicks OJ Mayo secicektir

Bu da demek oluyor ki "Bye Bye Love Bye Bye Happiness Bye Bye Marbury" :D

According ESPN.com, the Knicks even discussed a trade with Memphis about acquiring the fifth pick altogether, in dealing popular David LeeDavid Lee and Malik Rose for Brian Cardinal, who has two years left on his pact.

Cardinal's addition would not effect the Knicks' goal of moving under the salary cap by 2010. That trade likely would be contingent on Mayo being available at 5

http://www.nypost.com/seven/06252008/sports/knicks/walsh_eyes_mayo_swap_117129.htm

NBAde bir duyum....Jermaine O'Neal icin Toronto TJ Ford+Nestorovic+17 draft pickini vermeye hazirmiz...Indianada bunu kabul edebilir cunku O'Nealden sifir verim aliyorlar ve iki yilda 44 milyon dolari vermekten kurtulurlar.

Allah o Toronto'yu tas yapar :)

Bosh ve J.Oneal yan yana oynayamaz imkani yok

Ayni tarz adamlar ki O'Neal'in dizi bitmis durumda

TJ Ford'u cok daha iyi bir yerlere pazarlayabilirler ama Rasho'nun kontratini kime kakalarlar bilemem

Maynard
26-06-08, 01:56
OJ Mayo 5'e kalmaz.Minnesota kapar hemen onu.

Knicks Minnesota'ya da teklif yapıyodu ama nolur bilmem...

tyisik
26-06-08, 02:16
ulan koca adam seni cok seviyorum be :)

Kobe ile fena ta..k yapmis :)

dun espn de gosterdiler bayagi elestirdiler, kendisi bu tur free style lari lakersdayken kobe ile de yapardik dedi saka oldugunu soyledi bayagi komikti

tyisik
26-06-08, 02:21
rose un chicagoya gitmesi kesin gibi ama miami nin bosleyi secmeyebilecegi durumu varmis, J. Onealin toronto ya gitmesi cok sevdigim Pacers icin cok guzel olur hic bir faydasi kalmadi takima yillardir ve salary capta cok guzel bir avantaj saglar daha iyi trade ve FA lari baglamak icin pacers in artik yeni bir yapilanmaya gitmesi lazim Baskelbol hall of fame in oldugu bir yere hic yakismiyor bulunduklari durum, toronto alirsa essekligin daniskasini yapmis olur bu yuzden basarili olamiyorlar adam almak icin adam aliyorlar

Parma Maniac
26-06-08, 02:27
OJ Mayo Knicks'e kalmaz.. İlk 3'ten gidecek..

sigara69
26-06-08, 04:12
On the eve of the NBA draft, the Toronto Raptors and Indiana Pacers finally agreed to a trade.

Sources told ESPN The Magazine's Ric Bucher that the Pacers and the Raptors have agreed to a deal that, pending physicals, would send Jermaine O'Neal to Toronto in exchange for T.J. Ford, Rasho Nesterovic and the No. 17 pick in Thursday's NBA draft.

There will have to be another player or players added to the deal to make the salaries match, according to the rules of the collective bargaining agreement.

http://sports.espn.go.com/nba/news/story?id=3461029

Dakika 1 gol 1

Toronto'nun cok saglam sacma sapan kumari bence tutucaginida sanmiyorum

Indiana'da sanirim sorunlu,sakat olan Jamal Tinsley'i elden cikaricak tabii alicak adam bulursa

Lioney
26-06-08, 20:09
Bosh ve J.Oneal yan yana oynayamaz imkani yok

Ayni tarz adamlar ki

Bu ne oğlum, Sergen'le Mehmet yanyana oynamaz der gibi :)

Draft bugün; http://www.nbadraft.net/

Bu arada Derrick Rose'yi geçen gün abileri ile beraber katıldığı bir röportajımsı programda izledim. Çok istiyor Chicago'da oynamak(memleketi ya). Daha sanırım ilk turu kimin alacağı belli değildi bu program yapılmadan önce, o yüzden Miami'de olursa olur falan dedi ama suratından net bir şekilde okuduk ki, fena halde tırsmaktaydı bu ihtimalden. Kızamadım, sempatimi de fazlası ile kazandı açıkçası :)

İnşallah gönlüne göre verir Allah, basketbol hayatı da başarılar ile dolu olur, bize de zevk almak düşer :)

Boğalara gönül vermiş arkadaşları bu çocuğa sahip çıkmaya davet ediyorum şimdiden :)

sigara69
27-06-08, 00:59
Dakika 2 gol 2 :)

http://www.nba.com/bucks/news/jefferson_for_yi_and_simmons_080626.html

MILWAUKEE -- The Milwaukee Bucks have acquired forward Richard Jefferson (6-7, 225) from the New Jersey Nets in exchange for forwards Bobby Simmons and Yi Jianlian, General Manager John Hammond announced today.

New Jersey sasirmis :) Hayatimda gordugum en kotu takaslardan biri

Thorn amca bunadi sanirim

sigara69
27-06-08, 01:06
Turkey Omer Asik Fenerbahce Ulker Istanbul

Turkey Hakan Demirel Fenerbahce Ulker

Turkey Semih Erden Fenerbahce Ulker Istanbul

Bu arada bugun drafta 3 turk oyuncu giriyor

Omer Asik disinda ki 2 dingilin secilecegini sanmiyorum

Ama Omer Asik ilk turun sonu veya iknci turun basi gidebilir

Omer Asik biraz sutunu gelistirirse cok rahat sure alir NBA'de benim gorusum

Hayirlisi olsun

tyisik
27-06-08, 02:04
ve beklenen an geldi catti Rose un hometown i olan Chicagoya gitmesi kesin chicagolu taraftarlar rose secilmezse soyleyeceklerimiz var diye yonetimi uyariyorlar:)

tyisik
27-06-08, 02:14
arka arkaya oldu ama Miami aslinda turnayi gozunden vuracak Beasley ile Beasley kesinlikle daha fazla katki yapacak bir oyuncu takima. OJ mayo kesinlike 3. pick olacak ondada star potansiyeli oldukca fazla

tyisik
27-06-08, 02:54
ilk 3 tahmin edildigi gibi rose- chicago, beasley-miami, mayo- minnesota seklinde gerceklesti

tyisik
27-06-08, 03:10
Knicks italyadan Gallinari yi secti, salondan bayagi yuhlama duyuldu, sebebinin Ny da daha once hic yabanci oyuncu oynamamasi imis dogrumu bilmiyorum, babasi Mike d'Antoni ile ayni takimda oynamis italyada

Lioney
27-06-08, 03:11
Russell Westbrook'u Seattle götürdü New York kimi seçecek bakalım :)

Lioney
27-06-08, 03:13
Biz tabii geriden geliyoruz, seçmişler bile :)

Şükrü ve Tayfun'dan al haberi :)

tyisik
27-06-08, 03:16
Biz tabii geriden geliyoruz, seçmişler bile :)

Şükrü ve Tayfun'dan al haberi :)

valla sabahtan beri kendim yazip kendim okuyordum iyiki geldin Serkan:)

Parma Maniac
27-06-08, 03:17
müthiş bir fiyasko Knicks'ten.. Gallinari ne ya :D

Lioney
27-06-08, 03:19
Onlar Russell Westbrook gidince kitlendiler bence Emre :)

Tayfun, reklam arasımı oldu, yoksa New Yorklular salonu mu bastı :)

F5 yapıyorum ama bir gelişme yok eheueu :)

tyisik
27-06-08, 03:20
Bucks Joe Alexandir i secti kendisi Taiwan dogumlu imis, Ny bencede hata yapti Joe Alexander tam aradiklari adamdi

tyisik
27-06-08, 03:23
Onlar Russell Westbrook gidince kitlendiler bence Emre :)

Tayfun, reklam arasımı oldu, yoksa New Yorklular salonu mu bastı :)

F5 yapıyorum ama bir gelişme yok eheueu :)

bende NY lular olay cikaracak diye bekledim inanilmaz bir sekilde yuhladilar, ama onlarin yaptigida essekli sen yillardir surun guzel bir yerden draft yakala sonra coach gitsin arkadasinin oglunu italyadan getirsin kendisi 19 yasinda imis, gelecekte iyi olabilir ama NY un bekliyecek durumu yok belkide trade lere guveniyorlar yoksa bu cocuk onlara birsey katmaz

Parma Maniac
27-06-08, 03:25
daha uzun biri lazımdı Milwaukee'ye son takastan sonra..

tyisik
27-06-08, 03:29
Bobcats D.J Augustine i secti texas dan oldukca kisa bir oyuncu M.J ile Larry Brownun bir bildikleri vardir herhalde ve Brook Lopez hala secilmedi buyuk ihtimal Netse gidecek

Lioney
27-06-08, 03:30
ESPN daha hızlı yalnız NBA.com'dan bunu etüt ettim. Bir de live chat var geyik bağlamında okunuyor :)

Lioney
27-06-08, 03:31
Bobcats D.J Augustine i secti texas dan oldukca kisa bir oyuncu M.J ile Larry Brownun bir bildikleri vardir herhalde ve Brook Lopez hala secilmedi buyuk ihtimal Netse gidecek

Gitti gitti :)

sigara69
27-06-08, 03:31
ESPN daha hızlı yalnız NBA.com'dan bunu etüt ettim. Bir de live chat var geyik bağlamında okunuyor

http://www.justin.tv/dubtv2

al abi seyret burdan bende burdan takiliyorum

tyisik
27-06-08, 03:32
daha uzun biri lazımdı Milwaukee'ye son takastan sonra..

Emre bencede Lopez Bucksa iyi gelridi ama Alexander da oldukca iyi bir oyuncu, ilk center secimini nets yapmis oldu boylece

tyisik
27-06-08, 03:35
Gitti gitti :)valla espnle beraber gidiyorum siz nereden duyuyorsunuz tv den once

Lioney
27-06-08, 03:37
Justin.tv'nin vermediği bir şey yok galiba :) Senin takası konuşuyorlardı sanki ama ses yok(bende yok en azından), yalnız bunların chat sayfası daha geyik çıktı :)

tyisik
27-06-08, 03:37
Bayless Pacers tarafindan secildi kendisini fazla tanimiyorum umarim hayirli olur Pacers a, yorumcular indiana nin sansli oldugunu soyluyorlar simdiye kadar secilmedigi icin bu oyuncunun

Lioney
27-06-08, 03:38
http://sports-ak.espn.go.com/nbadraft/draftCast/index

burdan bakıyorum ben :) Bir de Tolga'nın verdiğini açtım, tv'de de müzik var :) arada da sizi okuyorum, bir şeyler kapıyorum :)

sigara69
27-06-08, 03:39
Justin.tv'nin vermediği bir şey yok galiba Senin takası konuşuyorlardı sanki ama ses yok(bende yok en azından), yalnız bunların chat sayfası daha geyik çıktı

ses yoksa buna da bi bak :)

http://www.justin.tv/psnx

justin tv insan deil ki :)

tum sezon nba nfl wimbledon o sirada bizde olmayan ne varsa burdan seyrettim heralde :)

sigara69
27-06-08, 03:41
Bayless Pacers tarafindan secildi kendisini fazla tanimiyorum umarim hayirli olur Pacers a, yorumcular indiana nin sansli oldugunu soyluyorlar simdiye kadar secilmedigi icin bu oyuncunun

Chauncey Billups benzetmesi yaptilar :)

alakasi yok bence dicem de adamlardan fazla bilmeme imkan yok tabii :)

Sonuc olarak PG kendisi ve takimda ki Diener'da adamdan sayarsak 4 tane PG oldu.Jim O'Brien seneye boy ortalamasi 1.70 takimi ile istedigi hizli hucumu oynar artik :)

En uzun takimda ki Jeff Foster dusunun gerisini :)

Lioney
27-06-08, 03:42
Bunda da yok, boşver öneli değil zaten. Yanda acaip komik yalnız chat sayfası :)

Lioney
27-06-08, 03:48
Bu Batum giriyor muydu drafta? Kalp malp durumları falan?

Draft kendini buluyor yavaş yavaş, kel alaka yerlerden kel alaka pozisyonlardan seçimler başladı gibi :)

Parma Maniac
27-06-08, 03:48
Bayless baya arkalara kaldı, daha erken gitmesi beklenen bir adamdı.. Hiçbi maçını izlemedim bi şey diyemiyorum..

Lioney
27-06-08, 03:56
Rose halinden memnun, bol bol ailemi göreceğim deyip duruyor :)

tyisik
27-06-08, 03:58
brook lopezin ikzi robin lopez sunsa gitti

Lioney
27-06-08, 04:00
Hehe abisinin kız arkadaşı Phoenix'deymiş, mutludur abim diyor köfte eheuehue :)

Lioney
27-06-08, 04:03
Bu arada abi falan dedik tabii hangisi kaç dakika sonra doğmuş bilmem ağız alışkanlığı işte :) şimdi de saçlarına geçiriyor kardeşinin. Komik adammış bu ya :)

Lioney
27-06-08, 04:09
Joe Alexander, bu sene 4 oynarım arada bir de 3 numara patlatırım dedi ve gitti :)

tyisik
27-06-08, 04:09
Roy Hubert toronto tarafindan secildi ve indianaya gidecek trade durumundan dolayi yeni bir uzuna kavustu Pacers iyi kakaladilar Oneali torontoya

sigara69
27-06-08, 04:13
Yeter zibariyorum :D

Bu arada burda kimse ''seftali'' muamelesi yapamaz bize o sebepten birsey karistiriyim araya :)

Pazar gunu Gazi Kosusu var At yarisi ile altili ganyan ile ilgilenen var mi? :D

Bunun da muhabettini cevirsek :)

Bende biraz atlara karsi cok buyuk bi sempati varda :)

sigara69
27-06-08, 04:15
Ha bide Candace Parker cok guzel bi kiz lan :D

Smac falanda basabiliyor cok hos yani :)

Atlara karsi sempatim var diyince araya sikistiriyim yanlis anlama olmasin diye soledim :D

Lioney
27-06-08, 04:15
Açarız ona bir topic, 3 at arasında geçer gibi ama yeri değil değiniriz :)

Dur hele bizim Ömer gitsin bir hele birşey kalmadı, sonra ben de kaçacağım zaten :)

sigara69
27-06-08, 04:17
Açarız ona bir topic, 3 at arasında geçer gibi ama yeri değil değiniriz

Abi Pan River tek bende simdiden soyliyimde :)

Bende Omer'i bekliyim bare kime gitcek bakalim

tyisik
27-06-08, 04:18
bende kaciyorum zaten zevki kalmadi sabah erken kalkmam lazim , atlar guzeldir hele smac basanlari daha guzeldir bende severim onlari deyip igrenc bir geyik yaptiktan sonra kacayim

sigara69
27-06-08, 04:19
bende kaciyorum zaten zevki kalmadi sabah erken kalkmam lazim , atlar guzeldir hele smac basanlari daha guzeldir bende severim onlari deyip igrenc bir geyik yaptiktan sonra kacayim

Orda daha saat 10 yahu nasil uykun geldi :) ( sanirim tabii 10 olmasi lazim dimi :) )

Lioney
27-06-08, 04:20
Pan River olabilir. Erkek tay denemede geriden çok iyi geldi ama yetişemedi. Sprint mesafesini ayarlarsa dermişim eheuh :)

Maracaibo, aldı tay denemeyi, ilk opsiyon olur yine de. Bir de Berraksu var ama hem dişi olması hem stili düşündürüyor.

Yahu dur şeftali yaptırıyorsun gene :)

Bu arada centerler kapış kapış. Hadi artık Ömer diyoruz :)

sigara69
27-06-08, 04:23
Maracaibo, aldı tay denemeyi, ilk opsiyon olur yine de. Bir de Berraksu var ama hem dişi olması hem stili düşündürüyor

Abi olmadi ama :)

Maracaibo sakat kosamiyacak Berraksu'da Kisrak kosusunu tercih etti

Gazi programida belli oldu arada kosacak 22 at belli yani :)

Neyse tamam simdi sen cevap verme bu posta bende susiyim :)

Bu arada topige donrsek Orlando Magic (22) sonra da Utah Jazz (23) sececek birazdan

Ikisininde uzun sorunu var soyle bir Omer patlatsalar Hedo ve Memo'nun yanina

tyisik
27-06-08, 04:23
Orda daha saat 10 yahu nasil uykun geldi :) ( sanirim tabii 10 olmasi lazim dimi :) )

saat 9.30 sabah 6 da kalkmam lazim simdi niyetlensem 11 e anca uyurum 7 saat uyku yeter zaten sehir disindayim otel odasinda tv seyredip buraya yaziyorum baska yapacak birsey de yok

Lioney
27-06-08, 04:25
Yat abi sen bize ne bakıyon :) İyi geceler :)

tyisik
27-06-08, 04:30
bayless portlanda trade teklif edilmis kimi yada ne isteyecekler bakalim

tyisik
27-06-08, 04:34
atlardan konusunca bu oyuncular bana koyunlari hatirlatti secilmeyi bekleyen, hicbir soz haklari yok, neresi secerse oraya gidecekler, sonra trade ediliyrlar hop oraya , avrupada olsa insan haklari mahkemesine gider draft falan birakmazsin tamamen koyun gibi alicilarini bekliyorlar

Lioney
27-06-08, 04:35
Sıra Orlando'da 5 dakikaya belli olacak sonra Utah.

Lioney
27-06-08, 04:36
atlardan konusunca bu oyuncular bana koyunlari hatirlatti secilmeyi bekleyen, hicbir soz haklari yok, neresi secerse oraya gidecekler, sonra trade ediliyrlar hop oraya , avrupada olsa insan haklari mahkemesine gider draft falan birakmazsin tamamen koyun gibi alicilarini bekliyorlar

Hakikatten serbest piyasa şeysi ile hiç alakası olmayan bir şey. Seçim haklarını bırak, alacakları para bile belli nerede ise :)

sigara69
27-06-08, 04:39
alacakları para bile belli nerede ise

nerede ise degil belli zaten :)

hemde 4 sene boyunca bagli :)

bu arada Orlando secmedi Omer :) boooooooooooo diyoruz kendilerine

tyisik
27-06-08, 04:41
ne kadar aliyorlar ben bilmiyorum aldiklari parayi hemide 4 sene insan yaslanir be, bunlara ahmet bulut gibi manager lazim 10 defa transfer yaptirir 4 sene icinde

Lioney
27-06-08, 04:41
Yani reklam hakları cart-curt falan diyorum o yüzden neredeyse dedim :)

Bu arada Orlando'nun Ömer'i seçmemezi, Hidayet'in, en az iki sene Ömer'in NBA'de oynamayacağına referans vermesi demek diye bir sallayayım :)

sigara69
27-06-08, 04:43
Turk beklerken Utah'tan Yunanli secti adamlar ahahaha

tyisik
27-06-08, 04:44
Utah Kosayi aldi buckeye lardan, takima yeni bir uzun katildi , acaba trade mi yapacaklar

Lioney
27-06-08, 04:45
Turk beklerken Utah'tan Yunanli secti adamlar ahahaha

Hehe :) Rekabet yaratacaklar işte :)

tyisik
27-06-08, 04:46
2 Turk ayni takimda oynarsa sorun cikar biz birbirimizin kuyusunu kazmayi severiz:) bence kendilerini gelistirmeleri acisindan Turkun olmadgi takim daha iyi olur, mehmetle , hedonun ustune yuk biner psikolojik olarak

sigara69
27-06-08, 04:51
Seattle seni allah kahretmesin herifler Kongo'lu adam secti :D

Serge Ibaka "New Mutombo" :)

Ertem Sener cikti ESPN'dekiler Serge'nin 17 kardesi varmis

Evra eline vermis Ibaka'nin onun 23'du :D

tyisik
27-06-08, 04:53
Ibaka 18 yasindaymis Draftin en gec oyncusu 3 yil daha ispanyada kalacagi soyleniyor tecrube kazanmasi icin, annesi babasi da basketbolcu imis

Lioney
27-06-08, 04:55
Gallinari kardeşimize, nefis İtalyan yemekleri olmadan ne halt edeceğin dediler, vardır New York'da İtalyan mutfağına önem veren lokantalar, bulurum alimallah dedi :)

Bu arada gaz adammış :) 'Lets go Knicks, Lets go together, Lets go İtaly' demekte ama Bülent ne der bilmiyorum :)

tyisik
27-06-08, 04:57
her takimin yakinda Fransiz oyuncusu olacak

Lioney
27-06-08, 04:59
Hımm Batum Houston'a gitti. İkinci turda seçilmesi beklenen 2 basketbolcu 1. turda seçildi galiba şimdiye kadar. Bizim Ömer 2. tura kalacak herhal.

Lioney
27-06-08, 05:10
Nasıl uykum geldi nasıl uykum geldi anlatamam. Bu Ömer'in kontrat işi de olayı bozmuş olabilir. Neyse ben 15 dakika da kasıp bizim takım kimi şey edecek bir ona bakayım. Sonra Ömer falan yalan olur sanki :)

sigara69
27-06-08, 05:14
Nasıl uykum geldi nasıl uykum geldi anlatamam. Bu Ömer'in kontrat işi de olayı bozmuş olabilir. Neyse ben 15 dakika da kasıp bizim takım kimi şey edecek bir ona bakayım. Sonra Ömer falan yalan olur sanki

Aynen zor duruyorum arada Stern'un kart sesinde soyle bi ilkiliyorum :)

Lioney
27-06-08, 05:33
JR Giddens şeklinde bir seçim oldu, tanımam etmem uykum var :)

Dayanamayacağım arkadaşlar, yarın kısmetse görüşürüz. Cümleten iyi sabahlar :)

Maynard
27-06-08, 12:17
Thursday night that Minnesota will send the draft rights to Mayo, Marko Jaric, Antoine Walker and Greg Buckner to Memphis in exchange for the right to Love, Mike Miller, Brian Cardinal and Jason Collins.

Bu arada Semih'de 2.turun son sırasından Boston'a gitti.Çok yakışır oraya.

Tam Fener bu Boston :D

Spree
27-06-08, 13:35
sokarım böyle drafte moral kalmadı ki.

Maynard
27-06-08, 13:49
D'antoni kanka kontenjanı kullandı :)

Ömer Aşık'ın hakları Chicago'ya devredilmiş bu arada...

tyisik
28-06-08, 01:45
ne kadar aliyorlar ben bilmiyorum aldiklari parayi hemide 4 sene insan yaslanir be, bunlara ahmet bulut gibi manager lazim 10 defa transfer yaptirir 4 sene icinde

Draft edilen oyuncularin aldiklari parayi bilen varmi merak ettim:)

Ray52Lewis
28-06-08, 02:08
Burdan bakabilirsin, CBA 2012 senesine kadar sürdügü icin o yila kadar rookie´lerin salary´leri belli simdiden...

http://www.nbpa.com/cba_exhibits/exhibitB.php

Ray52Lewis
28-06-08, 15:39
NBA de var da, Amerika´nin 1 numarali spor dali NFL de rookie´ler konusunda niye böyle bir anlasma yok diye düsünmüyor degil insan, özellikle son senelerde draft edilen oyuncularin sahaya ayak basmadan aldiklari miktarlar korkunc sekilde yükselmisken...

Goodell: Rookie pay-scale 'ridiculous'

NFL Commissioner Roger Goodell said it's "ridiculous" to reward untested rookies with lucrative contracts and wants the issue addressed in contract talks.

"There's something wrong about the system," Goodell said Friday. "The money should go to people who perform."

Goodell referred to Michigan tackle Jake Long's five-year, $57.75 million contract -- with $30 million guaranteed. Long was the first overall draft pick by the Miami Dolphins in April.

"He doesn't have to play a down in the NFL and he already has his money," Goodell said during a question-and-answer period at the end of a weeklong sports symposium at the Chautauqua Institution. "Now, with the economics where they are, the consequences if you don't evaluate that player, you can lose a significant amount of money.

"And that money is not going to players that are performing. It's going to a player that never makes it in the NFL. And I think that's ridiculous."

Goodell said he favors lowering salaries offered to rookies, but allowing a provision for those players to renegotiate their deals after proving themselves on the field.

Volkanus
28-06-08, 21:50
Cavs, Baron için teklif yaptı
Yıllardır point guard arayan ama sorunu bir türlü çözemeyen Cleveland Cavaliers, Baron Davis için Golden State Warriors'a teklif yaptı.

Cleveland Cavaliers, Baron Davis karşılığında Anderson Varejao, Damon Jones ve Wally Szczerbiak'ı Golden State Warriors'a önerdi. Gelecek sezon 17.8 milyon dolar kazanacak olan Baron Davis'de şampiyonluk adayı bir takımda oynamaya sıcak bakıyor.

Cleveland Cavaliers forvet/pivot Dwayne Jones'a Pazartesi günü katılım önerisi yapmayacak ve sınırsız free agent olmasına izin verecek.

Bu takas eğer gerçekleşirse Lebron'un şampiyonluk hayallerini yeniden kamçılamasına yardımcı olacaktır.

Maynard
28-06-08, 22:05
LeBron bu mantaliteyle 5 6 sene daha zor yüzük alır...

tyisik
29-06-08, 00:52
Cavs point guarddan cok saglam bir center a ihtiyaci var, simdi ismini hatirlamadim litvanyalisi ile bir halt beceremezler, sampiyon olan takimlarin centeri her zaman iyi olmustur, Ohio yu cok seven ve Ohio da yasayan biri olarak bence saglam bir center getirmelerini isterim

tyisik
29-06-08, 00:53
Burdan bakabilirsin, CBA 2012 senesine kadar sürdügü icin o yila kadar rookie´lerin salary´leri belli simdiden...

http://www.nbpa.com/cba_exhibits/exhibitB.php

Sagol Sukru, az da degilmis aldiklari para idare etsinler:)

Giga
02-07-08, 22:52
Baron Davis LA ClippersA gitmiş...

sigara69
03-07-08, 02:24
Baron Davis LA ClippersA gitmiş...

Ohh ne guzel 29 yasinda 5 senelik kontrati kapti.Kac senedir Los Angeles'ta oynamak istiyordu sonunda basardi.

Bence yatmaya gidiyor oraya en fazla bu sene oynar ondada Brand tutulursa.Onu da kaptirirsa Clippers 5 sene boyunca Davis'in kontratini alip bi tarafina sokmayi garantilemis demektir.

Bu arada konustuk bu kadar ama bu hamleden sonra Brand'de Clippers'ta kalmayi isteyecektir saniyorum

tyisik
03-07-08, 02:32
Clippers in 25 milyonluk bir boslugu var salary cap ta bu parayi Brand ve Davis ile kullanmak isteyecektir, her zaman lakers golgesinde kalacaklarindan kendilerinin en kisa zamanda Oklahamaya yada baska bir sehre gitmelerini tavsiye ederim

osmanhy
03-07-08, 02:41
Dediginiz gibi taraftar gucleri yoktur ama Davis+Brand iyi isler yapabilir. Bu sene Kaman filanda iyi oynadi ve Clippers belkide iyi bir cikis yakalar. Ama Los Angeles insanin umrunda olmayabilir.

tripotter
03-07-08, 06:05
Dediginiz gibi taraftar gucleri yoktur ama Davis+Brand iyi isler yapabilir. Bu sene Kaman filanda iyi oynadi ve Clippers belkide iyi bir cikis yakalar. Ama Los Angeles insanin umrunda olmayabilir.

GS Baron'un boşluğunu neyle dolduracak onu merak ediyorum ben...

tripotter
03-07-08, 06:23
http://www.fileden.com/files/2008/1/31/1732215/draft1.bmp
http://www.fileden.com/files/2008/1/31/1732215/draft2.bmp
http://www.fileden.com/files/2008/1/31/1732215/draft3.bmp

zidane38
04-07-08, 00:05
Ahaha.
Kendime gülüyorum şu an.
Halı saha maçından geldim. Yorgunum, uykum da var.
Hangi bölüme girdiğimin filan farkında değilim.
Yukarıdaki GS'yi Galatasaray olarak algılıyorum.
Baron kim niye kaybetmişiz filan diye çözmeye çalıştım bir süre :)

sigara69
06-07-08, 03:32

Al Harrington for Kirk Hinrich?

Sanlimca kontrati buy-out edilecek FA Jamal Tinsley?

Onlarda olmazsa Brand alip; PG olarak Buy-out edilecek kontrati sonrasinda bir Marburry?

Onlarda mi olmadi Josh Childress ve Magatte'de salca olabilirler?

Onlarda olmazsa bu yaz suan capi en bos takim olarak mal mal oyle bakarlar Allah'ta carpar onlari heralde :)

Parma Maniac
06-07-08, 15:24
Al Harrington for Kirk Hinrich?

Dalga mı geçiyon The Human Victory Cigar? :D

Vururlar lan Paxson'ı ahaha

Giga
06-07-08, 16:49
Duhon Knicksde, Gerald Green ve Diop Dallas'ta...

sigara69
09-07-08, 04:07
69 69 69

sigara69
09-07-08, 04:10
Magic To Sign Pietrus

Sources have confirmed to RealGM's Jarrod Rudolph that the Orlando Magic will sign free agent wing Mickael Pietrus to a contract on Wednesday.

Philadelphia is close to a deal which would send Rodney Carney and a future first round pick to the Minnesota Timberwolves in a trade designed to free more cap space, the Associated Press is reporting.

The 76ers will throw in reserve forward Calvin Booth but are working out the particulars of what they will get back from Minnesota.

The deal clears the way for the Sixers to potentially offer a nearly $14 million starting salary and a long-term deal to free agents like forward Elton Brand or Josh Smith.

Yuru be Phila :)

Volkanus
10-07-08, 12:01
Elton Brand ile Magette Clippers'dan kaçmışlar.Tam müthiş üçlüyü oluştuduk derken gene yaya kaldılar.Gerçi Clippers'ın sahibi cimri biri olarakta biliniyor.Belki o Baron'u yeterli görüp diğerlerine yol vermişte olabilir.Brand'in Philadelphia'ya gideceği söyleniyor.Bu transfer gerçekleşirse Philadelphia'nın da doğu için kağıt üzerinde güzel bir kadrosu oldu diyebiliriz.Miller asistleriyle ,Brand'i pota altında besleyebilir.

osmanhy
10-07-08, 12:10
Evet Brand transferi ilginc oldu cunku philadelphia sezonun son 2 ayinda iyi top oynamisti ve playofflarda detroit gibi bir takimi zorladilar. 1-2 takviyele dogunun zirvesine cikabilirler cunku genc ve ac bir takimlar ve mo cheeks iyi bir hoca. Suan an clippers ve warriors ama batmis bir durumda ve ikisi seneye ligin dibinde olur. Clippers gercekten altin bir firsat yakaladi ama hic degerlendiremediler. Yazik oldu cunku LAde iki tane ust duzey takim olsaydi, lige da fazla heyecan katardi.

Volkanus
11-07-08, 19:03
Pistons'ta hedef T-Mac
Geçtiğimiz sezon NBA'de aradığını bulamayan Detroit Pistons kadroda değişiklik yapmaya çalışıyor. Detroit Pistons'da şimdiki günden Tracy McGrady. Pistons, Houston Rockets'ı başarıya götüremeyen skorer guard’ı takas etmeye çalışıyor.

Metro News haberinde Detroit Pistons'ın hangi oyuncuları Rockets'a önerdiği yer almazken, Joe Dumars tüm Pistons oyuncularını takas edilebilir ilan etmişti. Joe Dumars'ın Rockets'a bir all star ismi önerdiği tahmin ediliyor.
11.07.2008
Kaynak : Sporx.com dış haberler

Bu transfer Pistons'ı açar,heyecan getirir ve şampiyonluğa yine güçlü bir şekilde aday kılar.Yok aynı kadroyla devam ederlerse Boston'ın,Cleveland'ın ve yahut doğudan çıkacak yeni bir şampiyon adayının yarı finallerdeki şamar oğlanı olmaya devam ederler.Ben olsam Hamilton'u postalardım.Şampiyon oldukları yıl Kobe ayarı bir performans göstermişti,devamını getiremedi.Olaya T-Mac açısından bakarsakta o da Houston'da yenilmeye mahkum bir oyuncu.Lakers'ın,San Antonio'nun ve Utah'ın var olduğu batı konferasında birşey yapmaları mucize gibi bir şey.

Parma Maniac
13-07-08, 17:25
Bi ara Detroit'le ilgili Billups for Harrington geçiyodu ama Allah'tan yapmadılar öyle bi denyoluk.. Dumars da beynini aldırmış diyecektim az daha..

osmanhy
13-07-08, 21:14
Aslinda McGrady icin Prince+2 yedek+1 draft picki verseler muthis bir is basarmis olur Dumars...bakalim takas olursa nasil olur cunku Detroite McGrady gibi bir adam lazim bence.

Volkanus
17-07-08, 00:00
T-Mac-Pistons olayı yalanlanmış.Camby'de Clippers yolunu tutmuş.Denver açısından olaya bakarsak George Karl göreve geldiğinde bu takımın dağılacağını,başarısız olacağını söylemiştik.Bucks örneği ortadayken George Karl'ı takımın başına getirmek tarihi bir hataydı.Eninde sonunda Carmelo veya İverson'dan biri veya ikiside gidecek ve Denver ligin son sıralarına yeniden çengel atacak.Clippers'ın ise böyle bir sorunu yok.Onlar zaten ligin her zaman en kötü takımlarından birisi olmuşlardır.Camby gelmiş,Baron gelmiş farketmiyecektir.Vahşi,vahşi batıda onlara yer yok.

Volkanus
17-07-08, 12:54
Posey "Arı" oldu!
NBA'de Boston Celtics'in şampiyonluğunda önemli pay sahibi olan ve bu performansı sonrası free agent piyasasının gözde isimleri arasında yer alan James Posey, New Orleans Hornets ile anlaştı. Veteran forvetin 4 yıllık kontrat karşılığında yaklaşık 25 milyon dolar alacağı öğrenildi.

Posey'nin menajeri Mark Bartelstein, oyuncusunun Celtics'te kalmak istediğini ancak gelen teklif sonrası bu kararın kendileri için en doğru hareket olduğuna kanaat getirdiklerini ifade etti.

31 yaşındaki oyuncu geçtiğimiz sezon Celtics'te 24.3 dakika, 7.4 sayı, 4.4 ribaunt, 1,5 asist ve 1.0 top çalma ortalamalarıyla oynadı.
17.07.2008
Kaynak : Sporx.com dış haberler

Volkanus
20-07-08, 11:19
Seattle Supersonics şehir değiştiryormuş.Yeni ismide Oklahoma City Thunder olacakmış diyorlar.

tyisik
21-07-08, 19:46
Oklahama iki yil hornetsi agirlamisti demmekki iyi seyirci tabani var boye bir degisiklik yapmak istediklerine gore