Tüm Versiyonu Göster : İspanya
Forumda daha önce okuduğum seyahat ile ilgili faydalı tavsiyelere güvenerek (Tayland'ı kastetmiyorum:) ) böyle bir konu açıyorum. Temmuzda bir haftalığına tatil için İspanya'ya gidiyorum, görebildiğim kadar çok şehir görmek istiyorum, Barcelona, Madrid, Sevilla aklımdaki yerler. Hangi şehirlerde ne kadar kalmamı önerirsiniz, nereleri mutlaka görmem gerekir, İspanya içinde nasıl seyahat etmem daha iyi olur vs hakkında tavsiyede bulunabilecekler varsa çok makbule geçer zira otel rezervasyonunu bu hafta yaptırmam lazım. Şimdiden çok teşekkürler...
hayal meyal hatırlıyorum ama barcelona acaip bir yerdi, herhalde artık iyice canlanmıştır zira yanılmıyorsam avrupa'nın en çok turist çeken 5 şehri arasında (hatta 3 bile olabilir).. madrid'den nefret etmiştim, istanbul'un iyice çirkin ve susuz haliydi ama 15 yaşındayken ne anlamışımdır o da ayrı mesele tabi.. sevilla'nın da çok güzel olduğunu duydum, yani sevilla, barcelona ve tabi şu güney kıyısındaki marbella vs tarzı yerleri görmekte fayda var..
Bogazicili
12-06-08, 23:47
Forumda daha önce okuduğum seyahat ile ilgili faydalı tavsiyelere güvenerek (Tayland'ı kastetmiyorum:) ) böyle bir konu açıyorum. Temmuzda bir haftalığına tatil için İspanya'ya gidiyorum, görebildiğim kadar çok şehir görmek istiyorum, Barcelona, Madrid, Sevilla aklımdaki yerler. Hangi şehirlerde ne kadar kalmamı önerirsiniz, nereleri mutlaka görmem gerekir, İspanya içinde nasıl seyahat etmem daha iyi olur vs hakkında tavsiyede bulunabilecekler varsa çok makbule geçer zira otel rezervasyonunu bu hafta yaptırmam lazım. Şimdiden çok teşekkürler...
İsmail Madrid'de bir numara yok bence Barcelona'yı kesin görmen lazım bir de Granada, Sevilla tarafları da oldukça güzelmiş oralara da git derim. Bu arada ilk defa görev için gitmiyorsun herhalde yurtdışına en sonunda :)
:) Ata, valla hizmet pasaportu doldu yurt dışına çıkmaktan, tatil için siftahımız yok daha...Bir şey değil de, adamlar vize vermeyecek ilk defa çıkıyorum sanıp...
Bogazicili
13-06-08, 09:17
E normal pasaportunla ilk defa çıkıyorsun yalan mı :)
hocam hizmet pasaportu nedir, konuştuklarımıza falan dikkat edelim mi :)
Bi nevi Polat Alemdar diyebilirsin :)
Bogazicili
14-06-08, 11:44
Öyle değişik renkli ilginç bir pasaport bu :)
Abicim nesini bağenmezsiniz bu Madrid'in anlamıyorum ki :) Yok yok yani. Bir kere Bernabeu var :) Ben tavsiye ederim yani, gezilecek, görülecek, koca bir tarihin yattı yer :)
Hem adettir, yurt dışına çıkan her insanımız, diğerlerine söyle afilli bir forma alır. Yani şöyle diyorum bir Raul forması alsan bana ne güzel olur :)
Şaka yapıyorum tabii :)
Esas diyeceğim; Söyle adam akıllı bir eğlen, neşe ve keyif depola bir senelik. Zira dönüşte Galatasaray'ım yine koca bir sezonun tozunu atacağı için, size de bir senelik çile ve üzüntü düşücek haberin olsun. Fırsat bu fırsattır yani senin için :)
Gönlünce eğlen, 'masaj haberlerini' bekliyoruz :)
Yani şöyle diyorum bir Raul forması alsan bana ne güzel olur
Ben de "İniesta" forması istiyorum mümkünse :)
Bu topic ne kadar güzel olmuş. :)
Temmuz'da ben de 4-5 günlüğüne İspanya'ya gitmeyi planlıyorum.
Şehirleri gezme gibi bi isteğim yok. Denize girmek, yaymak, dinlenmek var kafamda. Nereye gidilebilir, nerede kalınabilir, ucuz uçak bileti nerede bulunabilir ?
Mert Baydur
14-06-08, 19:13
yaz vakti herhalde ibiza ve mallorca en doğru adresler olacaktır ispanya'da?
Bogazicili
14-06-08, 20:13
İbiza iyi bir seçim yalnız ucuz uçak bileti için biraz geç kalmış olabilirsin :)
Deniz turizmi için İbiza en iyisi sanırım, ucuz bilet için de, THY'nin 111 Euro fırsatları vardı ama bitmiştir sanıyorum...
Ben Barcelona - Madrid'e kesin gitmeyi düşünüyorum ancak ek olarak ya Granada, Sevilla tarafına gidip Elhamra vs de kültür turizmi olacak ki baya da uzak aslında ya da Ibiza veya diğer sahillerde 1-2 gün plaj tatili...Buralara gidenler varsa bu iki seçenek konusunda tavsiyelere açığım..
Forma isteği olursa ciddi olarak alabilirim, gelince de bi şekilde ulaştırırım. Ancak masaj istekleri için benden bu sefer malzeme çıkmaz, eşimle gidiyorum :)
Bilmediğimizden, Yenge'yi hesaba katmamışız :)
Zaten orda ben masaj değil mesaj demek istemiştim abi, yani foruma yazmayı unutma falan gibi :) (Yenge okuyordur falan, yanarız alimallah :) )
Ailecek iyi eğlenceler o vakit :)
Mert Baydur
15-06-08, 10:03
Plaj turizmi için Kazantip diye de bir Güney Ukrayna eğlence yöresi önerisi duymuştum.
http://www.kazantip.com/gallery web sitesi.
vBulletin® v3.8.2, Copyright ©2000-2012, galatasaray.to