PDA

Tüm Versiyonu Göster : KÜÇÜK Hakan Ünsal !

Sayfalar : [1] 2

tripotter
05-06-08, 15:39
Hakan Ünsal'ın bu açıklamasını özellikle bu topiğe girdim... İnceden inceden galatasaray aleyhine tonlarca açıklama yapıyordu zaten...Artık bu açıklamalar iyice kalınlaşmaya başladı... Nankörlük bir yandan, kuyruk acısı bir yandan, çapsızlık diğer yandan...Yönetimin artık şu çatlak seslere bir ayar vermesi gerekiyor...

"Emre profesyonelce davrandı"
Eski futbolcumuz Hakan Ünsal, Premier Lig ekibi Newcastle United'dan Fenerbahçe'ye transfer olan Emre Belözoğlu'nun profesyonelce davrandığını belirterek, "Galatasaray'ın Hakan Şükür'e, Okan'a ve diğer futbolculara yaptıklarından sonra Emre'den vefa beklemek çok doğru değil" dedi.
Hakan Ünsal, Emre'nin Fenerbahçe'de çok iyi bir performans sergileyeceğine inandığını kaydederek, "Bu tür transferler gündemi çok meşgul eden ve önemli transferler oluyor. Emre'nin Fenerbahçe'de zorluk çekeceği aşikar. Ama ben bunun saha içinde olacağını sanmıyorum. Emre'nin Fenerbahçe'de çok iyi oynayacağına inanıyorum. .

Sheva
05-06-08, 16:41
tripotter mesajını izninle yeni topiğe taşıdım zira ben bu topiği açacaktım ama madem lafı geçmiş en azından oradan devam edelim (dilersen başlığı değiştir).. Görüldüğü üzere maalesef bazı futbolcularımızı daha iyi tanımaya devam ediyoruz, ne derdi var kulüple anlamış değilim.. blackburn istedi arkasına bakmadan gitti, üstüne bir de geri aldık hala Galatasaray tukaka, hakikaten hayret, florya'dan 2 dönüm arazi verecektik üstüne herhalde..

Bir de tabi Hakan'a, Okan'a yapılanlar ortada demiş, Okan'a ne yapıldığını gerçekten çok merak ettim, bu konuda net bir açıklama bekliyorum kendisinden.. Fatih Akyel'e de ayıp etmişizdir büyük ihtimalle ama aklına gelmemiş o..

Tabi bunları sayarken şu isimler içinde gerçekten ayıp etmiş olabileceğimiz bir Bülent Korkmaz'ı saymamasına ise hiç şaşırmadım, ayıp bir tek bunlara oluyor çünkü!

Patriot
05-06-08, 17:10
Futbolculugunu severdim ama yorumcu ve insan h.unsal'dan nefret ediyorum. Mumkunse bizim maclari felanda yorumlamasin artik.

scapula
05-06-08, 17:13
Yeni forumda da küfür yasaktı değil mi?

Yazacak bir şey yok o zaman.

karacaf
05-06-08, 18:06
Şu garipliğe bakın ki ne çekiyorsak şanlı mazimizden çekiyoruz.Sanırım takıma avrupa şampiyonu ünvanı kazandırılmasında emeği geçen tüm oyuncuları 60 yaşına kadar taşımamız bekleniyordu.O dönemdekilerin neredeyse hepsi (Hakan ve hasanı tenzih ederim) yıllardır vefasızlık falan diyip duruyorlar .Acabu bu ligde yada bırakın bu ligi avrupada böyle bir diyet ödeyen bir kulüp varmıdır.Hagi popescu ve tafarel dışında bu sürecten evvel kariyeri neredeyse hiç olmayan bu oyuncuların bu maddi kazançlara ve kariyere ulaşmasında Galatasarayın hiç mi katkısı yoktur da ha bire kulüp bir vefa borcunda olacaktır.

Emre efendi bir kuruş bonservis bırakmadan giderken profesyonel,okan efendi aynen profesyonel, dönersem sadece galatasarayda oynarım derken ve ilk fırsatta fenere imza atarken profesyonel.Şeref yoksunluğunun adı ne zamandır profesyonellik olmuş .efendim emre fenere gitmeden evvel Galatsaraya sormuş biz o parayı vermemişiz. birde verseydik. Bak sen.Ama Hakan ünsal haklı onlar profesyonel ama Galatasaray değil..Okanı ortalarda bırakmadı .Onca yamukdan sonra hala Emreye gel dedi.Çıkıp bu adamlar floryadan giremez demeliydik o zaman profesyonel olunurdu .
Profesyonellik servetin yaptığıdır.Formaya yalakalık yapmadan çıkıp aslanlar gibi savaşıyor eminim başka forma da giyse böyle olurdu..Düne kadar kendine katil diyenlerin formasını öpüp mutluyum en büyük kulübe geldim diyende haysiyetini aldırmıştır..

osvaldo
05-06-08, 21:25
Ananı da al git Hakan! GS'dan kazandıkların zehir zıkım olsun.

M.Yasin Cakmak
05-06-08, 21:28
Agiz ishali oldu bu adam, duramiyor.

alisamiyen
05-06-08, 21:57
Yorumculuk aklımın ucundan bile geçmiyordu. Lig TV'den Bahri Havadır ile Türkiye Gazetesi'nden Mustafa Karagöl teşvik etti. İlk olarak Galatasaray-Giresunspor kupa maçını yorumladım. Çok tedirgindim. Öksürürken bile yanlış düğmeye basmaktan tedirgindim. İşin gerçeği ben de bu işi yapabileceğimin farkında değildim. Bu işin iyisi yılda 400-500 bin dolar kazanır. Ben daha çömezim, gazete yazıları dahil yıllık 100 bin dolar ancak kazanıyorum.

''Bu işin iyisi yılda 400-500 bin dolar kazanır. Ben daha çömezim, gazete yazıları dahil yıllık 100 bin dolar ancak kazanıyorum.''

Üsluba bak, sözlere bak!

Aziz Yıldırım'ı da övdüğü o meşhur ilk röportajından bir alıntıydı... 400-500 kazanmaya başlamış olsa gerek... Malumunuz artık 565689 tane spor programında görev alıyor... Ama bir kez aleyhimize yapılan bir hatayı gündeme getirmiş değil, ya da uğradığımız haksızlıklara söz söylemiş değil...

Emre birilerinden 3,5 bekler, primlerle birlikte 4,5 bekler de, G.Saray Emre'den vefa beklemez...

LibertA
05-06-08, 22:04
Hakan Ünsal, dönem dönem çeşitli haberlerle sürekli karşımıza çıktı, çıkmaya devam ediyor.

Daha öncelerinde de; Fatih Altaylı ile bir kapışması vardı. Hatırlarsınız...

Şimdi de Emre konusu ile gündemde kendine yer bulmaya çalışıyor anlaşılan. Kendisi spor camiasını çeşitli değerleri kullanarak kışkırtmasını "profesyonellik" diye tanımladığı için, Emre'nin FB'ye gidişini de bu şekilde "profesyonelliğin gereği" olarak tanımlıyor...

Üzülüyorum Hakan Ünsal'ın bu durumlarına, samimi bulmuyorum kendisini. Bence Emre'nin FB'ye gitmesine seviniyor, çünkü bu taraftar Emre'ye de kırılacak, çünkü kendisi müthiş ve zehirli bir "kıskançlık" histerisi içinde...

Emre için ise önünde seneler var, zor ama belki kendini affettirir bizlere...

kamtek
05-06-08, 22:14
Bu tarz pislik adamlar hep Fenerbahceden cikardi ama 2000 sonrasi bizde de gormeye basladik orneklerini

Eski kaptanina saldiran F.Akyel, gozunu kirpmadan Besiktas'a giden Okan Buruk, Fenerbahce'ye giden E.Belozoglu, su anki ununu hangi camiaya borclu oldugunu unutan Hakan Unsal hep bu donemin urunu

Ne diyorduk biz bu arkadasa? Kucuk Hakan. Hala kucuk. Kucuk kalmaya da devam edecek.

Saunders
05-06-08, 23:28
Yanarım yanarım su saç modelınden hemen vazgectıgıne yanarım,ne guzel makara yapıyorduk gunumuze neşe katıyordu tv de her gordugumuzde :)

http://img165.imageshack.us/img165/8864/hakanunsalea3.jpg

Lioney
05-06-08, 23:35
Galatasaray'ın Hakan Şükür'e, Okan'a ve diğer futbolculara yaptıklarından sonra

Bu kısmı çözebilen oldu mu acep? :)

Resim de yıktı beni hakikatten, böyle modeller bekliyoruz küçükten :) İyice lakabına yakıştın be hocam küçük.

sigara69
05-06-08, 23:39
Yeni forumda da küfür yasaktı değil mi?

Yazacak bir şey yok o zaman

Cok dogru bosuna yazmaya gerek yok

Volkswagen Passatlar bu aralar cok pahali zaten.

osvaldo
06-06-08, 00:11
Muhahah o fotodaki hali Frodo Baggins'e benziyor. Allahın gerzek halfling'i...

zidane38
06-06-08, 00:14
Necip başlıkta ufak bir değişiklik yapıp herkesin hemfikir olduğu Küçük ibaresini ekledim :)

Valla yazık ya, konuşmak cidden zaman kaybı.

scapula
06-06-08, 00:27
Ne diyorduk biz bu arkadasa? Kucuk Hakan. Hala kucuk. Kucuk kalmaya da devam edecekKüçük ama mide bulandırıyor işte.

Geçmişte yaptıklarına rağmen daha sonra affedilip fırsat verilen ve buna karşılık hep takdir ettiğim şekilde susan ve sadece işini yapmaya özen gösteren Okan Buruk da 2-3 sene sonra Galatasaray'a sallamaya başlarsa şaşırmayacağım artık, ki yapmaz.

Okan'a yapılan vefasızlık diyor adam ya...

Galatasaray'da iki kişiye vefasızlık yapılmıştır.

Biri 3'tür, biri 10'dur.

5ler, 7ler, 57lere hak ettiklerinden daha bile fazla değer verilmiştir.

Bu adamlar bir zahmet sussunlar, başlarını öne eğip bugün her şeylerini borçlu oldukları Galatasaray'a minnet etsinler o yüzden. "7"nin yapmakta olduğu gibi.

kara01
06-06-08, 00:33
oftas macinda yaptigi yorumlar yeterliydi o zaman cogu kisinin gozunden dusmustu spor programinda cikinca baska kanala gecyorum lazim degil oyle birinin yorumlari

Aslan Suat
06-06-08, 01:00
Vallah ne mac öncesi yorumlarini dinliyorum, nede altipasdaki yorumlarini (gerci orda yorum morum yaptigi yok öyle aval aval Cakari dinliyor birsey soruldumu cevap veriyor, elin Trabzonlusu Besiktaslisi Fenerlisi daha cok konusuyor araya giriyor).
Neyse.
Yinede Yönetim bazinda büyük hatalar oldugunu bende düsünmeye basladim vallahi. 2000 takimindan neredeyse herkesle sorun var. Yani birseyler var bizim bilmedigimiz.

Omur The Little Big
06-06-08, 01:03
Yine aynı ropörtajın devamında Ergün kendisine Emre Yüzsüoğlu ile alakalı soruya "Biz demek ki yıllarca profesyonel olamadık" cevabıyla taşı gediğine koymuştur.Hakan Ünsal ise hala kuyruk acısıyla ağlasın dursun.100 yı futbol oynayacaktı kariyerine Galatasaray engel oldu.Doğru!!!!!

tripotter
06-06-08, 02:16
Necip başlıkta ufak bir değişiklik yapıp herkesin hemfikir olduğu Küçük ibaresini ekledim :)

Valla yazık ya, konuşmak cidden zaman kaybı.

Tamamdır Ali...Zaten ben konuyu "Bölücüler İş Başında" topiğinin içine yazmıştım...Doğanay ayrı bir topiğe taşıdı daha sonra...

Bu arada asıl konuşulması gereken bir konu da, bu meydanın nasıl böyle insanlara kaldığı sorunudur bence...

Koca ülkede Galatasaray'ı küçük Hakan dışında yorumlayacak kimsenin olmaması çok trajik bir olay...

Omur The Little Big
06-06-08, 03:14
Tamamdır Ali...Zaten ben konuyu "Bölücüler İş Başında" topiğinin içine yazmıştım...Doğanay ayrı bir topiğe taşıdı daha sonra...

Bu arada asıl konuşulması gereken bir konu da, bu meydanın nasıl böyle insanlara kaldığı sorunudur bence...

Koca ülkede Galatasaray'ı küçük Hakan dışında yorumlayacak kimsenin olmaması çok trajik bir olay...

Öyle deme...
Hakan Ünsal basına adım attığı günden bu yana Hakan Şükür'ün basın sözcülüğünü yapıyor ve kendisini bu konuda yetkili görüyor.

Ne günlere kaldık.

ÖNDER RB
06-06-08, 17:14
Görüldüğü üzere maalesef bazı futbolcularımızı daha iyi tanımaya devam ediyoruz, ne derdi var kulüple anlamış değilim.. blackburn istedi arkasına bakmadan gitti, üstüne bir de geri aldık hala Galatasaray tukaka, hakikaten hayret, florya'dan 2 dönüm arazi verecektik üstüne herhalde..

Bir de tabi Hakan'a, Okan'a yapılanlar ortada demiş, Okan'a ne yapıldığını gerçekten çok merak ettim, bu konuda net bir açıklama bekliyorum kendisinden.. Fatih Akyel'e de ayıp etmişizdir büyük ihtimalle ama aklına gelmemiş o..

Tabi bunları sayarken şu isimler içinde gerçekten ayıp etmiş olabileceğimiz bir Bülent Korkmaz'ı saymamasına ise hiç şaşırmadım, ayıp bir tek bunlara oluyor çünkü!

doğanay yormamış beni sağolsun

soysuzlar hala boğazınıza giden ekmek, o camianın içinden geçmiş olmanızla alakalı.

bu ne nankörlük bu ne yüzsüzlük

Sheva
06-06-08, 22:50
bakınız şu aşağıdaki şerefsizle ilgili bir notu hatırlatmak istiyorum, o bilgi aklınızda okuyun söylediklerini.. Bu şerefsizi kulüp tam tekrar almak üzereyken, Fatih Altaylı, Canaydın denen büyüğümüz olduğu için laf edemediğim ama en az bu topicte adı geçen oyuncular kadar ağır lafları hakeden eski başkanımıza 'bu adam bana terbiyesizlik yaptı, almayın bunu başkan' demeseydi şu aşağıdaki lafları eden aşağılık insan şu anda bu kutsal formayı giyiyor olacaktı!

"F.Bahçe forması Emre'ye yakışacaktır"
Galatasaray, Fenerbahçe,Trabzonspor ve Avrupa'da birçok takımın formasının giymiş ve geçen sezonu Kasımpaşa'da tamamlayan Fatih Akyel DHA'ya özel açıklamalar bulundu. Şu anda birkaç kulüp ile görüştüğünü ifade eden Fatih Akyel "3 - 4 kulüp ile görüşüyorum. Hepsi ile temas halindeyim ve içlerinden en uygun olan kulübe şartlar uygun olduğu taktirde anlaşacağım" şeklinde konuştu.

Ufak yaşta futbola başladığı için pek çok kişi tarafından yaşlı olarak görüldüğünü belirten Akyel "Galatasaray'da 17 yaşında profesyonal oldum. Bunun için insanlar beni yaşlı zannediyor. Hatta 34-35 yaşında bile benzetenler var" diye konuştu.

Fenerbahçe'den hoca nedeniyle ayrıldığını söyleyen 29 yaşındaki milli futbolcu "Ben Fenerbahçe'de çok güzel günler ve şampiyonluklar yaşadım. Ben Fenerbahçe'den Daum ile anlaşamamamız nedeniyle ayrıldım. Kesinlikle kendi isteğim ile ayrılmadım. Hiçbir futbolcu Fenerbahçe'den ayrılmak istemez. Fenerbahçe'den gelecek bir teklif ile herkez Fenerbahçe'de seve seve oynamak ister. Şu anda herhangi bir teklif yok ama gelmesi halinde tabi ki seve seve oynarım" dedi.

"FENERBAHÇE FORMASININ EMRE'YE YAKIŞACAĞINI DÜŞÜNÜYORUM"

Fenerbahçe'nin Emre Belezoğlu transferini herkezin olgunlukla karşılaması gerektiğini söyleyen Akyel "Herkes Emre Belezoğlu transferini olgunlukla karşılamalı çünkü Emre profesyonel bir futbolcu ve parasını futboldan kazanıyor. Emre çok büyük bir camiaya geldi. Bence Emre Fenerbahçe'ye gelerek en mantıklısını yaptı. Herkezinde bunu profesyonelce karşılamak zorunda. Ben Emre'nin Fenerbahçe'ye gelmesine çok mutlu oldum. Çünkü Fenerbahçe çok büyük bir takım ve Emre de çok büyük bir futbolcu, birbirlerini tamamlayacaklardır. Fenerbahçe formasının Emre'ye yakışacağını düşünüyorum" şeklinde konuştu.

Emre Belezoğlu'na gösterilen tepkiyi doğru bulmadığını ifade eden milli futbolcu "O zaman Galatasaray, Fenerbahçe'den önce davranıp Emre ile anlaşıp alamaları gerekiyordu. Ama Fenerbahçe daha önce davrandı ve şartları çok iyi sundu. Fenerbahçe kulübünün imkanları Galatasaray'a göre daha iyi ve Fenerbahçe imkanlarını kullandı ve aldı. Bu yüzden tepki göstermeye gerek yok. Herkez bir futbolcuya talip olur isteyen alır. Galatasaray'ında maddi imkanları iyi olsaydı Emre'yi alabilirdi."şeklinde konuştu.

CaDDe
06-06-08, 23:28
bu olaylardan sonra Polat ın ne kadar doğru bir başkan olduğu yönünde şüpheler oluşmaya başladı bende....

Saunders
06-06-08, 23:36
Şu ****(f.akyel) galatasaray tarıhınden sılıp atmak mumkun olsa keşke...

Edit:Kufur yok Gokhancim...oyle ya da boyle...MYC

Ray52Lewis
07-06-08, 01:43
http://img165.imageshack.us/img165/8864/hakanunsalea3.jpg http://www.emailgoodies.faketrix.com/content/pix/abusive/Original_Files/Ponch-CHiPs-homo-insulting-picture-abusive-photo.JPG

Cassio
10-06-08, 18:26
Bu söledikleri bi acısı olduğundan tabi hakan ünsalın hatta Galatasarayla ilgili yüzde 80i olumsuz yorumlarıda hep bu acılardan tamam AMA bunları Büyük Kaptan Bülent Korkmaz söleseydi ne diyebilirdik ki? yani hakan ünsal olduğundan belki haksız gibi görüyoruz ama vefa konusunda önceki yönetimin zerre haklılığı yoktur gözümde.hangi futbolcu jübile yaptı Galatasarayımızda önceki yönetim döneminde.artık türkiyede jübile maçı diye bişeyde kalmadı gerçi en son şifonunkini hatırlıyorum ben...uefa finalinde tek koluyla formayı giymeye çalışan görüntüsünü gördükçe Büyük Kaptanın hep merak ettim acaba jübilesi nası olucak transfer duygusu bile yaşamamış herşeyini Galatasarayımıza vermiş birinin vedasını yönetim ne kadar büyük yapıcak diye..Ergün Penbe gibi jübile teklifini kabul etmeyenlerin konusu apayrı onların kendi tercihidir ve tabiki vefa konusunda konuşmaya zerre hakları YOKTUR! hakan ünsalada yapıldı ve kabul etmedi diye hatırlıyorum ben o yüzden bu zerre hakkı olmayanlardan biri olan hakan ünsal sölediklerinde belki haksız diil ama bunu sölicek adamda en azından o diil...hakan Galatasarayın en iyi dönemlerinde forma giydi parası tıkır tıkır ödendi fazlasıyla. paraya muhtaçmışcasına bütün kanallarda yorumcu oluyim diye orda burda atıp tutuyo yazık..unutmadan hakan gibi jübile teklifini kabul etmeyen Ergün abimiz daha geçen gün nankör emrenin transferi ile ilgili "biz profosyonel degiliz demek ki bu profosyonellikse" dedi..

cesur_korkmaz
11-06-08, 01:01
Gördugum en sinsi insanlardan biri...

Blackburn'e gitmek icin aylarca debelenip 6 ay sonra geri döndugunde Galatasaray'in adini agzina almayip "Fatih Terim icin geldim." dedigi gun benim icin bitmisti.

Nazarimda Fatih Akyel, Emre Belözoglu duzeyinde bir insan.

Biraz kafasi calissa, yureginde biraz guzellik olsa halen Galatasaray sayesinde ekmek yedigini dusunup ona göre konusur.

cesur_korkmaz
14-10-08, 13:22
Su Saray Cafe'ye bir baslik acilsa, su herife diledigimiz gibi sövsek, icimizi döksek guzel olmaz mi yahu?

Ulan adi adam. Sen kimsin? Allahin kucugu? Köpek bile yal yedigi kaba pislemez.

Ahan da buyuk konusuyorum. Bu adam bu kulupten kapici olarak bile iceri adimini atsin, en ufak bir isim olmaz daha. Bu kadar bes para etmez bir adam olur mu yahu?

GSoldier1905
14-10-08, 15:58
Galatasaray'da yardımcı antrenörler, Ümit Davala ile Edwin Boekamp'ın görevine son verilmesinin ardından gözler yeni yardımcıların kim olacağına çevrilirken, ismi bu görev için geçen sarı-kırmızılıların efsane futbolcularından Hakan Ünsal, "Kendimi Galatasaray yönetimine çerez etmem" dedi.

Ntvspor'da yorumculuk yapan Ünsal, "Yolda Galatasaraylı taraftarlar beni çevirip bu konuda sorular soruyor. Ancak ben böyle bir görevi kabul edip kendimi kesinlikle bunlara çerez yaptırmam dedi"

(Ligtv.com.tr)

-------------

Bu adamı birileri ortaya alıp bir güzel dövse,ağzı burnu dağılsa yine içim soğumaz.

serdarseren
14-10-08, 16:08
Bu Ünsal efendi, sanırım kendisine futbolu kimin öğrettiğini unutmuş? Kanattan indikten sonra, dağlara-taşlara-ovalara-bulutlara-damlara orta yapan bir adamdı. Terim, her antrenman sonrası kendisine 150-200 orta çalıştırarak adam etti...
Fazla konuşmasın!..

Mert Baydur
14-10-08, 16:12
Hakan Ünsal hangi TV kanalına çıkıyorsa veya hangi basılı medya organına konuşuyorsa, oralara ambargo koyalım da işsiz kalsın.
Nefret ediyorum.

tyisik
14-10-08, 18:00
bu tur dengesizleri adam hesabina alip sinirlenmek bile gereksiz, hata bizim yonetimde bunun nasil bir serefsiz oldugunu gormeyip teklif yapmalari bu tur adamlari birak gecirmeyi klubun kapisina yaklastirmamak lazim

emrah şahin
15-10-08, 10:43
sende suc yok hakan ünsal buralara girip okuyorsan eger galatasaraylılıgından UTAN !!!!!

para için medyanın köpegi olup havlayacagına ergün penbe gibi galatasaraylı ol....

adam gibi karakterli galatasaray sevdalısı ERGÜN PENBE bu kulübe cok yakısır

senin gibi cakalllar iyiki gitti hemde jubilesiz

JackDaniels
04-11-08, 20:12
Hürriyet Gazetesinin Spor ekinde bugün Hakan Ünsal ve Ümit Özat ile geçmiş dönemlerdeki derbiler hakkında röportaj yapmışlar...

Hakan Ünsal özetle şunları söylüyor " Biz kadıköye rahat gidemiyoruz..Daha maç oynanmadan biliyoruz ki, ilk golü fener atacak ve kazanacak, bizim onlara şansımız tutmuyor, biz posizyona gireceğiz ama fener golü atıp kazanacak"

Yani bu şekilde şartlanmış bir şekilde maça çıkan adamlardan ne beklersinki? Bizde boşuna yırtmışız ozamanlar kıçımızı hadi aslanlar alın bu maçı diye..Adamlara baksanıza baştan ne olacakalrını bilip, kaderlerine razı olup, psikolojik olarak zaten yenik başlıyorlarmış maçlara..

Cem Bom
04-11-08, 20:33
Küçük adam!

Bi' arda Turan olamamış demek ki... Olamaz da zaten.

http://yenisafak.com.tr/spor/default.aspx?t=17.01.2007&c=6&i=96281

hendrix
04-11-08, 23:03
Futbolculuğunda agresifliği, canla başla mücadele etmesiyle çok yararlıydı, türbünlerimizde severdi, şimdi ne düşünüp böyle saçmalıyo niye kıymet bilmiyo anlamak zor.

Mert Baydur
05-11-08, 11:54
Yeni Şafak gazetesinde yazıyor olması siyasi çizgisini hatırlatıyor tekrar bizlere.
Bu dediğimle ceza alır mıyım almaz mıyım bilmem ama bana kimse Yeni Şafak'a Hürriyet'e Vatan'a Radikal'e baktığın gibi eşit bak diyemez. Öyle ya da böyle yobaz gazetesi Yeni Şafak ve bu tür karanlık vizyonlu medya kuruluşlarına böyle yazarlar yakışır.

Parma Maniac
05-11-08, 15:26
Yeni Şafak gazetesinde yazıyor olması siyasi çizgisini hatırlatıyor tekrar bizlere.
Bu dediğimle ceza alır mıyım almaz mıyım bilmem ama bana kimse Yeni Şafak'a Hürriyet'e Vatan'a Radikal'e baktığın gibi eşit bak diyemez. Öyle ya da böyle yobaz gazetesi Yeni Şafak ve bu tür karanlık vizyonlu medya kuruluşlarına böyle yazarlar yakışır.Kim diyor Hakan Ünsal'ın Yeni Şafak'ta yazdığını? Star'da yazıyor Ünsal..

bellrock
05-11-08, 15:30
ya küçük adamlarla uğraşmayı bırakın. fenere yenilelim diye bekliyordur. yazı yazdığınıza değmez.

Parma Maniac
05-11-08, 15:42
Galatasaray'ın yenileceğini düşündüğüne eminim zaten ben bu adamın, sırf bu yüzden bizi favori gösterdi ilk defa maç öncesinde, yenilince daha rahat kussun diye nefretini..

duman
05-11-08, 15:48
Galatasaray'ın yenileceğini düşündüğüne eminim zaten ben bu adamın, sırf bu yüzden bizi favori gösterdi ilk defa maç öncesinde, yenilince daha rahat kussun diye nefretini..

Düşünmenin ötesinde adamın temennisi bu yönde.

Nasıl oluyor insan ekmek yediği formanın karşısında bu kadar rahat yer alabiliyor. Karabükspor'dan geldiği günleri ne çabuk unuttu. Kendisini adam eden kulübe geçtim destek vermesini, saygı bile duymuyor.

karacaf
05-11-08, 16:45
Nasıl oluyor insan ekmek yediği formanın karşısında bu kadar rahat yer alabiliyor.
Açlıkdan hala nefesi kokuyor da ondan.Ama açlık paraya pula değil ..itibara.Bu kadar yıl göz önünde kalıp bu kadar sitlenmeyen bir adam olmak dokunuyordur ona.Fener gibi besleme sürüsü yapıp store çadırının yanına bu beslemelere kızılay çadırı yapıp arada bir mama verirsek sesi soluğu çıkmaz.Hatta kapımızı bekler gelip geçenede havlar arada..
adamın idolü selçuk yula.

tyisik
05-11-08, 17:28
hala konusuyormu bu it, birde bunu neredeyse Skibbeye yardimci olarak klube sokacaklardi

emrah şahin
06-11-08, 11:00
kucuk hakan a kucuk lakabının yakıstıgını sımdı daha iyi anlıyoruz......helal sana KUCUK hakan

serdarseren
06-11-08, 11:25
Bir insanın gülüşüne dikkat edeceksin, ne olduğunu anlamak için. Gülerken yüz hatlarının ve özellikle gözlerinin ne dediğine...
O her şeyi anlatır.

Milan
06-11-08, 12:32
Hadi mesela selcuk youla gibi bir eleman piclik yapiyor'da bizde yetisen birisi nasil olurda boyle piclik yapar..

kucuksun.. eziksin.. allah belani versin :)

Giga
06-11-08, 23:27
Valla keyfimizi kaçırmayayım diyeceğim ama yazmadan olmaz, galibiyet coşkusu ile ntvsporu açtım ve bu adam olamayan şahıs benfica'yı çok büyütmüşüz atak yapacak hali yoktu diyor, nedir senin derdin anlamadım gitti, yazıklar olsun sana...

zidane38
06-11-08, 23:29
Allah allah ya Olympiakos'u ezersin, zayıf rakip olur (Yunanistan'ın şampiyonu)
Benfica'yı deplasmanda ezersin gözümüzde büyütmüş oluruz.
Hay allahım.

M.Yasin Cakmak
06-11-08, 23:45
Kucuk iste adi ustunde...

Lioney
07-11-08, 01:41
Valla keyfimizi kaçırmayayım diyeceğim ama yazmadan olmaz, galibiyet coşkusu ile ntvsporu açtım ve bu adam olamayan şahıs benfica'yı çok büyütmüşüz atak yapacak hali yoktu diyor, nedir senin derdin anlamadım gitti, yazıklar olsun sana...

Daha cümlesine başladı, ne diyeceğini anlayıp, kanal değiştirdim :D

Bunlar, bu şaklabanlıkları Avrupa Şampiyonasında da yaptı Sergen ile beraber zaten. Neyse, bu gece uyku yok Küçük'e :D

tyisik
07-11-08, 05:48
ya daha adam mac baslamadan niye yildizlar dinlendirilmemis fenere saklanmamis diye elestiri yapiyor bir galibiyet aldik ya turu garantilemisiz bu kadar serefsizce yorum yapilir sanki karsimiz kemisgezekspor var Galatasaraydan yedigin tum paralar haram zikkim olsun kucuk serefsiz

Patriot
07-11-08, 12:49
Sokakta gorsem suratinin ortasini bir kafa atarim.. o kadar nefret ettim.. bu kadar samimiyetsiz, icten pazarlikli bir herif gormedim.. karaktersizmissin gercekten.

NTV'ye de yaziklar olsun boyle ucuz bir elemani konusturduklari icin.

seyko
07-11-08, 13:01
Sokakta gorsem suratinin ortasini bir kafa atarim..

abi tam su içerken bu yorumunu okudum, sayende klavye, monitör, hertaraf su oldu :lol:

emrah şahin
07-11-08, 13:09
biri bu adama dur desin uefa fotosundan sunun da resmini cıkarsınlar bence....

dun gece yine midem bulandı dinlerken benfica kotuymus ulan bide adam gibi yorum yap ayıp...

bestamihagi
07-11-08, 17:06
sergen bu adama binçeker.helal olsun sergen'e.4 büyüktede oynadığından mıdır nedir ama sergen herkese eşit mesafede.
lincoln'ü sorduğunda ercan taner dün sergen iyi oynadı falan dedi.sonra da 'gerçi hakan lincoln'e takmış ama dedi(gülerek)

Serkan1905
07-11-08, 21:20
Kücükten ziyade, Ezik lakabini öneriyorum.

Ezik Hakan.

Ezik Ünsal.

Ezik Hakan Ünsal.

Bu kadaaaaaar :)

Efe1905
08-11-08, 05:02
Bir insan ancak bu kadar nankör olabilir. En cok delirten laflarindan biriside mactan sonra "Benfica takım değil vs vs, ve 1 - 0 olunca Arda'yı alsana oyundan, çok yoruldu hafta sonu Fenerle maç var bu maç en kötü 1 - 1 biter'' demesiydi. Sonrada Ardayi oyundan alip berabere bitse, hemen kinini kusmaya baslardi mactan sonra. Yok Arda alinirmi, bu Skibbe hic anlamiyor TD´lükten diye. Tam lanet birisi, nasil kurtulacagiz biz bu pislik herimden yaw, tam Mustafa Denizliden (LigTV) kurtulduk derken, bu cikti simdi camur atmaya. Kendi dediklerine inaniyormu acaba kendisi?

cimbomlu_eren
08-11-08, 07:09
serveti anlatmak kolay deildir kisaca soylemek gerekirse tam anlamiyla galatasaray ruhuna yakisan biri O BIR SAVASCI O CIN SEDDI GIBI YIKILMAYAN gercek bir ASLAN onunla gurur duyuyorum iyiki galatasarayda SERVETLE NICE SAMPIYONLUK BEKLIYORUZ....

karacaf
08-11-08, 10:35
minyatür hakan hafta sonu maç tahmini sorulduğunda galatasaray feneri bir daha böyle yakalayamaz dedi.Adam sallamak için daha şimdiden zemin yapıyor kendine.Es kaza aleyhimize olan sonuçda tarihin en kötü fenerini yenemedi demeye hazır şimdiden.Bunlar varken düşmana ne gerek..
Ulen içimizdeki irlandalı yenecez oğlum duyuyon mu?Ruhsuz.

Night
09-11-08, 05:18
Bu adama fena kıl oluyorum, hemde öyle böyle değil. Birde konuşurken ikidebir dudaklarını yalaması yokmu, şu an bunu yazarken bile dişlerimi sıkıyorum. Bu adamın yüzünü görmek bile istemiyorum. Ağzıma ne gelirse sayasım geliyor, en ağır küfürleri saydırmak istiyorum bu şerefsize. Ntv gıcıklığına yapıyor sanırım hala tutuyor bunu orda. Yorum yapmayı, sürekli eleştirmek sanıyor bu örümcek beğinli sünepe.

duncanferguson
09-11-08, 22:20
oyuncuykende sevmezdim,yorumcuykende sevmiyorum,yazarkende sevmiyorum, kına yaksın şimdi

kuchko
12-11-08, 13:15
Bu adam niye bu kadar anti-GS konuşur??Oyunu, futbolu yorumlayabilirsin ama Galatasaray'ın nasıl yönetildiği, başkanı vs. gibi konulara yaptığı yorumlar bardağı taşırıyor. Bir kuyruk acısı seziyorum. Bu tip eski oyuncuların beklentisi nedir? 50 yaşına kadar Galatasaray'da oynatılıp, hürmet görüp, para kazanmak mı?

Son olarak Adnan Polat'ın vizyonu, karakteri, Galatasaray'lılığı ile bu adamlarınkini zerre kadar kıyasalamam.

ASLAN 1905
12-11-08, 18:03
bu arkadaşın jenerasyonu , kulübümüz sayesinde bir yerlere gelmiş...yabancılar hariç bakın Galatasaray dışındaki kariyerlerine , bir hiç...

peki bu kulüpte alacakları kaldı mı? HAYIR..
peki bu arkadaşların neredeyse hepsine jübile teklif edildi mi??EVET
ama bu arkadaş özeline inersek , ne yaptı KÜÇÜK , jübile istemedi , Çaykur Rizespor'da yedek olmayı kabul etti...

Aslolan , bize büyük başarılar kazandıran ve her zaman saygıyla anacağımız bu jenerasyondan bir kaç isim hariç(Tugay,Suat gibi) , kendilerini kulübün sahibi görmüş,hatta kulüp üstünde görmüş ve 50 yaşına kadar , performansa bakılmaksızın oynamaları gerektiğini düşünmüşlerdir.
Ama buranın Galatasaray olduğunu unutmuş , bahçe bostan sanmışlardır..

Kuyruk acısı budur...Bu arkadaşa söylenecek tek söz "Ya SEV , Ya Terket" olabilir..hatta biraz daha ileri giderse sadece "Terket" de denilebilir...

bestamihagi
12-11-08, 19:37
'bu arkadaşların' demek yanlış olur.çünkü büyük kaptan,suat kaya,arif,hakan şükür de dahil olmak üzere hiçbiri hakan ünsal gibi kulüp hakkında atıp tutmadı.kulübe saygısızlık yapmadılar o yüzden hakan ünsal'la aynı kefeye koymamak lazım bu futbolcularımızı.

frodo555
12-11-08, 21:06
Bu adam niye bu kadar anti-GS konuşur??Oyunu, futbolu yorumlayabilirsin ama Galatasaray'ın nasıl yönetildiği, başkanı vs. gibi konulara yaptığı yorumlar bardağı taşırıyor. Bir kuyruk acısı seziyorum. Bu tip eski oyuncuların beklentisi nedir? 50 yaşına kadar Galatasaray'da oynatılıp, hürmet görüp, para kazanmak mı?

Son olarak Adnan Polat'ın vizyonu, karakteri, Galatasaray'lılığı ile bu adamlarınkini zerre kadar kıyasalamam.
Bu düdükler, tüzük gereği futbolu burada bırakmadıkları için bedava üye yapılmıyorlar diye 10 bin YTL yi bile vermek istememe gibi adilikler de yaptılar (hoş ben de vermek istemiyorum ama Galatasaray bunlara M$$$ kazandırdı bana değil :D)..

Kuyruk acısı oradan da geliyor olabilir

Night
02-12-08, 00:07
Biraz önce Ntvspor'da izledim, yine yorum yapıyordu bu lavuk. Konu; Lincoln'ün Hacettepe maçında top sektirmesi.. Seyircinin birisi mail ile soru soruyor; "Futbol şov değilmi, bu kadar eleştiri saçma değilmi?" diyor. Hakan Ünsal denen embesil diyor ki; "Lincoln'ün yaptığı terbiyesizlik, ben Hacettepe'li futbolcuların yerinde olsam, biçerdim Lincoln'ü! Şimdi Hacettepe'li futbolcular diyordur, nasıl olsa Ankara'ya gelecek, ozaman öcümüzü alırız diye düşünüyolardır." Ulan arkadaş, yorumcunun dediklerine bakın! Hakan Ünsal senin kadar adi, şerefsiz, ekmek yediği yere pisleyen bir insan daha yaşıyormu bu dünyada bilmiyorum. Ama sana insan gözüyle bile bakmıyorum. Yazıklar olsun lan sana, kalıbına tüküreyim insan müsvettesi. Seni oraya yorumcu diye çıkaranada, sanada lanet olsun! Köpek kadar değerin yok gözümde..

MBC
02-12-08, 00:17
suan konusuyorsa kimin sayesinde konustugunu unutmasin!
KÜCÜK! adin gibisin!

tyisik
02-12-08, 00:48
Biraz önce Ntvspor'da izledim, yine yorum yapıyordu bu lavuk. Konu; Lincoln'ün Hacettepe maçında top sektirmesi.. Seyircinin birisi mail ile soru soruyor; "Futbol şov değilmi, bu kadar eleştiri saçma değilmi?" diyor. Hakan Ünsal denen embesil diyor ki; "Lincoln'ün yaptığı terbiyesizlik, ben Hacettepe'li futbolcuların yerinde olsam, biçerdim Lincoln'ü! Şimdi Hacettepe'li futbolcular diyordur, nasıl olsa Ankara'ya gelecek, ozaman öcümüzü alırız diye düşünüyolardır." Ulan arkadaş, yorumcunun dediklerine bakın! Hakan Ünsal senin kadar adi, şerefsiz, ekmek yediği yere pisleyen bir insan daha yaşıyormu bu dünyada bilmiyorum. Ama sana insan gözüyle bile bakmıyorum. Yazıklar olsun lan sana, kalıbına tüküreyim insan müsvettesi. Seni oraya yorumcu diye çıkaranada, sanada lanet olsun! Köpek kadar değerin yok gözümde..

Hakan sen nasil bir or..pu co..gusun bunun baska aciklamasi yok nasil bir kin varmis icinde senin pislik herif tv lere cikip yorum yaptiriyorlar bu tur pisliklere

Namelessonegs
02-12-08, 01:19
Allah belanı versin miç soyu!

Mert Baydur
02-12-08, 09:53
ciddiye almayalım bu adamı.
bu adam polemik yapmasa; iplenecek bir yorumcu değil ki.
sivri konuşup dikkat çekmeye çalışıyor ki gündem yaratsın ki bu krizde maaşını alabilsin.

cali
02-12-08, 16:46
hakan'ım canım benim;

öncelikle çok tipsizsin. güzel'in karşıtı olan bir çirkinlik de değil bu. renksiz, ifadesiz, sevimsiz bir suratın var.deniz otobüsü gişelerindeki tiplere benziyosun, sinirimi bozuyosun.
suratına işemek istiyorum. o mimiksiz suratına. ifadesi değişmeyen suratına.

surat ifadenin bir kere değiştiğini gördüm ama. arabanın direksiyonundaydın. ama direksiyon sağdaydı. britanya yöresinden sesleniyordun bize. ağlıyordun mikrofona neredeyse. "yüvema dünmek istiyürüm fatih hocamın köpeki olurum ühühühü böhühühü" diye ağlaşıyordun. küçük emrah gibiydin. halbuki bir kaç ay önce kendin gitmiştin isteyerek. kimse sana "erasmusla exchange student olarak mı gidiyosun lan hıyar git otur orda, ille gelicem diyosan, git karabük'te karadeniz pidecisi aç poker suratlı yavşak" demedi. tamam dedi camia gelsin dedi. biz de yeniden bağırımıza bastık seni. geldin bir işe yaramadın, futbolu bıraktın.

ama şimdi sağda solda ötüyorsun bu camia vefasız diye? ulan daha napsınlar sana? ne güzel anasını satıyım gitmek iste git, olmadı gelicem de gel. daha ne istiyorsun lan?
metin oktay'ın kramponun bağcığı ol, metin oktay tesislerindeki tuvaletlere senin ismini versinler. onu bile haketmiyorsun lan!

p.s: hacettepespor futbolcuları dört gözle lincoln'ün gelmesini bekliycek demişsin. sen biraz daha konuş ben seni beş dakika bekletmem canım. canım dediysem de lafın gelişi.

serdarseren
02-12-08, 17:09
fenerde jübile yapasın!

Patriot
02-12-08, 18:31
Harbiden adam degilmissin. Yaninda oturan Sergeni biraz ornek al bari biraz. Her ne kadar besiktasi elestirsede yeri geldiginde takimini oyle bi guzel savunuyorki helal olsun diyorum. Homosun sen homo..

Onur1905
02-12-08, 18:36
Şu densiz adama artık tribünden sağlam bir tepki vermenin vakti geldi diyeceğim ama bizim tribünler maçtaki kararlara bile tepki vermiyorken bu herife nasıl tepki göstereceğiz.

emrah şahin
02-12-08, 19:34
ulan hakan unsal sen kımsın sana o formayı gıydırene yazıklar olsun!!!!!!!!

M.Yasin Cakmak
02-12-08, 19:43
"Kucuk" iste...

Saunders
04-12-08, 01:34
Duruşu bile kalecıye benzemıyormus bızım de santchısın hakan unsal'ın dediğine göre...

Şaka gibi bir adamsın lan sen küçük...

Namelessonegs
04-12-08, 01:36
artık kendisine ne hakan ne ünsal demesekte kısaca 'küÇÜK' desek?

alpheios
04-12-08, 01:41
Duruşu bile kalecıye benzemıyormus bızım de santchısın hakan unsal'ın dediğine göre...

Şaka gibi bir adamsın lan sen küçük...

Buna zamanında ilk ortaya çıktığı zamanlar Turgay Şeren çok iyi bir yorum yapmıştı. Galatasaraya yakışmıyor çapı yeterli değil türünden. Ne büyük adammışsın sen yaa. Taa o zamandan şıp diye tanımışsın.

Burak Yılmaz
27-12-09, 00:22
başka başlık bulamadım buraya yazıyim dedim
hakan ünsal bugün itibariyle galatasaray kulüp üyesi olmuş.
hakan ünsal dışında Hakan Şükür, Bülent Korkmaz, Hasan Gökhan Şaş, Arif Erdem, Ümit Davala, Ergun Pembe,, Tugay Kerimoğlu, Vedat İnceefe'de üye olmuş bulunuyor.

tek kelimeyle yazıklar olsun!yaptığı tek işi oturduğu yerden galatasaray'a sallamaktan başka birşey olmayan birini üye yaptık.sinirden kuduruyorum şu an,galatasaraylılıkla uzaktan yakından alakası olmayan galatasaraylı asla diyemeyeceğim; sade ve sadece kompleksli birinin ne işi var üyelikte:bagir:

Cihan
27-12-09, 00:32
vay be... adam bildiğin Galatasaray düşmanı ya. her Galatasaray'dan bahsedişinde o gözlerindeki kini ve nefreti saçışını görürdüm. şimdi o çok sevdiğimiz kulübümüzün bir üyesi. çok üzüldüm şahsen. biz taraftar olarak ne kadar konuşursak konuşalım, tepki koyalım hiçbir anlamı yok. tamamen etkisiz elemanlarız. tabi müşteri olarak kıymetliyiz. bazen soruyorum boşu boşuna mı bu kadar kendimizi paralıyoruz Galatasaray diye. buradan istediğimiz kadar saydıralım. gider küçük-büyük isteyen üye olur.

Ali
27-12-09, 01:15
Üyelerin arasinda Suat Kaya niye yok acaba?

M.Yasin Cakmak
27-12-09, 01:39
Hakan Şükür, Bülent Korkmaz, Hasan Gökhan Şaş, Arif Erdem, Ümit Davala, Ergun Pembe,, Tugay Kerimoğlu, Vedat İnceefe

Bunlarin hepsi benim 4 sene comezim mi yani? Karsilasirsak bir yerde ensesini tokatlarim Hasan Sas`in :).

tripotter
27-12-09, 01:58
Ancak ne gariptir ki, bu isimlerin hiçbiri üyelik törenine teşrif etmemişler. Galatasaray üyeliğini küçük gördüler herhalde paşalar!!!

Burak Yılmaz
27-12-09, 11:48
Ancak ne gariptir ki, bu isimlerin hiçbiri üyelik törenine teşrif etmemişler. Galatasaray üyeliğini küçük gördüler herhalde paşalar!!!

başka bir siteden okuduğuma göre köşesinde yazmış bunu paşazade hakan şükür,ümit davala ve hasan şaş'ı bitiren adnan polat ve yönetimine karşı birbirlerine destek oluyorlarmış,o yüzden olamazlarmış orada!

hakan ünsal bizim senin gibilerden daha büyük düşmanımız yok,fb'liler falan hikaye yemin ederim,içimizdeki böyle insanları gördükten sonra...

M.Yasin Cakmak
27-12-09, 11:58
Tamam da herkesin uye formu baskanin eline geliyor, bir dusmanligi olsa imzalamaz, oylecene pasa pasa beklerler.

cali
27-12-09, 17:48
adamlar kendileri üye olmuşlar, başkan gidip rica etmemiş ki. ama hakan ünsal'ın yanında verdiği röportajlarda Galatasaraylıyım dememek için bin takla atan, kıçını yırtan tugay'ın da kulüp üyesi olması dikkat çekici.

Ali
27-12-09, 21:35
Efsane kadrodan Polat'a protesto!

Galatasaray Kulübü'ne üye olan ancak törene katılmayan futbolcuların avukatları Hakan Ünsal
Son Dakika :

Galatasaray Kulübü'ne yeni üye olan 583 kişiye berat ve üyelik kartları verildi. Galatasaray futbol takımda daha önce forma giyen Hakan Şükür, Bülent Korkmaz, Ümit Davala, Arif Erdem, Ergün Penbe, Hakan Ünsal, Hasan Şaş, Tugay Kerimoğlu ve Vedat İnceefe de kulübe üye yapıldı.

Ancak futbolculardan hiç birinin törene gelmemesi dikkat çekti. Hürriyet gazetesinde yazan Hakan Ünsal, geceye niye katılmadıkladını şöyle açıkladı:

"Orada yoktuk. Çünkü; Sayın Adnan Polat ve yönetiminin harcadığı Hakan Şükür, Hasan Şaş ve Ümit Davala'ya destek olduk. Beraber savaştığımız insanları yüz üstü bırakamazdık."

Hakan Ünsal'ın yazısı şöyle:

KAPTAN Bülent Korkmaz, Hakan Şükür, Vedat İnceefe, Ümit Davala, Ergün Penbe, Hasan Şaş, Arif ve ben... Bu isimler hepimizin bildiği gibi Galatasaray'ın ve Türk futbolunun tarihi yolunu çizen oyunculardan bazıları. Bu futbolcuların çoğu yakın tarihte futbolu bıraktı. Neden bu isimleri yazdım? Çünkü bu isimler nihayet kulüplerine üye olabildi. Nihayet, çünkü yıllardır süren anlamsız süreç sona erdi.

Çok önce olmalıydı
Burada Galatasaray Kulübü Sicil Kurulu Başkanı Celal Açar ağabeye herkes adına çok teşekkür ederim. Üyeliğimizle ilgili süreçte başından sonuna hep o vardı. Ve bu işi çok kısa sürede çözdü. Aslında çok önceden olması gereken Galatasaray Kulübü üyeliği garip istekler ve sebepler yüzünden uzadı. Artık resmi olarak kulübümüze üyeyiz.

Dün yeni üyelere kartları dağıtıldı. Hiçbirimiz orada değildik. Neden değildik? İşte konu bu...
Kaptan Bülent ve Ümit Davala o gün Türkiye'de değildi. Olsalar da gelirler miydi? Bence hayır.
Hasan Şaş ve Hakan Şükür'ün neden orada olmadığını anlamak için kendimizi çok zorlamaya gerek yok... Diğer oyuncuların olmayışının sebebi ise Sayın Başkan Adnan Polat ve Yönetimi'nin harcadığı Hakan Şükür, Hasan Şaş ve Ümit Davala arkadaşlarımıza bir anlamda destek olmak içindi.

Başarının sırrı
Tabiri caizse beraber savaştığımız, her zaman kardeş gibi görüp davrandığımız bu arkadaşlarımızı yüz üstü bırakamazdık. Bu belki bazılarına garip gelebilir ve, “Hadi canım sende” diyebilir...
Bizim o dönemdeki kadronun sırrının ne olduğunu hep sordular. İşte o sırlardan bir tanesi... Biz birbirimizi çok severdik. Bu sevgi sadece oynadığımız dönem için geçerli değil. Futboldan sonra da birbirimize destek olup, takım gibi davranıyoruz. O törene gitmek sahada mücadele eden arkadaşını yalnız bırakmak ya da cepheden kaçmak gibi bir şey olurdu.

Bağlılık ve sevgi
Bu durumu herkes farklı algılayabilir. Ama sebebi sadece birbirimize olan bağlılığımız ve sevgimiz. Yoksa kulübümüze karşı alınmış bir tavır değildir ve olamaz da zaten.

kaynak: internetspor

Kücük Hakan yine yazmis. Basin sözcüsü olmus Hakan galiba?

Ümit Davalayi, Hasan Sasi ve Hakan Sükür anladik diyelim. Gerisine ne oluyur? Bilhasa Bülent Korkmaza?

Bülent Korkmaz degilmiydi Galatasaray Tribünlerine Kol sokan? Sonra Adnan Polat ona yinede güvenip Galatasaraya TD yapan?Hemde UEFA ve Sampionluk icin oynayan bir Galatasaraya? Hem isi yüzüne gözüne bulastiriyor hemde Protesto? "Efsanelerin" Hepsi sacmalamaya basladida, "Büyük" Kaptan dedigimiz Bülent Korkmaz bence en büyük Vefasizligi yapiyor. Lincoln'la felan sidik yaristirmaya baslamasa belki Uefada Tur atlayip, Sampion bile olabilecekdik. Hic olmadi Sivassporun yerine SL'ye kesin giderdik.

Bunlara Üyelik verilirken, Suat Kaya gibi hic sesini cikarmayan Adama niye vermilmiyor hala anlamiyorum.

guy capelle
27-12-09, 22:52
Ben Hakan Ünsal'ı Galatasaray futbolcusu olarak görmüyorum. Benim gözümde diğer eskiler bir yana o bir yana. Futbolu bırakıp da ekmek yediği kulübe bu kadar tüküren, bu kadar adice yaklaşan başka adam görmedim ben. Kimse kızmasın ama benim gözümde Selçuk Yula'dan farkı yok.

USAtaraftar
28-12-09, 16:13
Hakan Şükür, Bülent Korkmaz, Ümit Davala, Arif Erdem, Ergün Penbe, Hakan Ünsal, Hasan Şaş, Tugay Kerimoğlu ve Vedat İnceefe

Bulent Korkmaz, Arif, Umit Davala ve Hasan Sas da gelmemis demek. Gercekten hayal kirikligina ugradim. Umarim bir daha bu kulupte hic bir kademede gorev almazlar, alirlarsa da benim icin icimizdeki virusler olarak gorulecekler. Digerleri zaten benim nazarimda 3 kurusluk adam degiller.

Onur1905
28-12-09, 16:28
Çok merak ediyorum, içindeki kini ve öfkeyi kusmayı ne zaman bitirecek. Ya da yönetimin ne yapması gerek. Zira böyle küçük, pislik bir adamı kolay kolay da tatmin edemezsiniz. sportfi direktörlük falan anca keser.

rasit volkan alpaslan
28-12-09, 18:30
iclerinden bir tek ergun penbeyi takdir eder ve severim digerlerinin gozumde 5 paralik yeri yok bu kisileri GALATASARAYA uye yapanlar utansin tanju colagı ve bunlari klube uye yapanlar bir zaman gelir emreyide uye yapar.

Ali
28-12-09, 21:12
Herkes haddini bilecek!..

28 Aralık 2009 Pazartesi 17:35

Galatasaray’ın eski futbolcusu Hakan Ünsal’ın Galatasaray Başkanı Adnan Polat’ı hedef alan açıklamalarını esefle okudum. Enteresan biçimde kendisi gibi Galatasaray’a çok şey kattığını söylediği arkadaşları Hakan Şükür, Ümit Davala, Ergün Penbe, Arif Erdem, Bülent Korkmaz, Vedat İnceefe ve Hasan Şaş’ın kulübe üyelik beratlarının verileceği törene katılmamasının sebebinin başkan Adnan Polat olduğunu açıkladı.

Kendilerinin küstürüldüğünden ve Galatasaray’a çok büyük başarılar kattıklarından dem vuran Hakan Ünsal, yıllar sonra kulübe üyelik müracaatlarının kabul edilmesi konusunda Galatasaray Kulübü Sicil Kurulu Başkanı Celal Açar’a teşekkür etmiş.

Hakan Ünsal öylesine şaşırmış vaziyette ki, Galatasaray Kulübü başkanının kabulü olmadan sadece Sicil Kurulu Başkanının isteğiyle kulübe üye olduğunu düşünüyor.

Bunu da geçersek Hakan Ünsal ve arkadaşları öyle sanıyorlar ki, kendileri olmasaydı Galatasaray’da olmazdı!....

Hakan Ünsal bilmiyor ki, kendisi de olmasaydı, Hakan Şükür ve diğerleri de olmasaydı Galatasaray Kulübü yine var olacaktı ve yine bu ülkenin büyüklerinden biri olarak tarihteki yerini alacaktı.

Kendilerini Kaf Dağı’nın tepesinde sanan Hakan Ünsal geçmişte yaptığı yanlışları unutarak Başkanın şahsında kulübün maneviyatına da hakaret etmektedir.

Aynı Hakan Ünsal, Blakburn Rovers takımına gitmek için kulübünün ona en çok ihtiyaç duyduğu ligin ilk devresinin son haftalarında ısrarla ayrılmak istemiş ve kadro dışı bırakılmıştı. Daha sonra gittiği İngiltere’de yarım dönemi ise zar zor tamamlamış yine kendisine kucak açan Galatasaray’a dönmüştü. İngiltere'de bir sezon bile tutunmayı beceremeyen Hakan Ünsal, “Ben daha bitmedim” derken Rizespor’a kaptan olarak transfer olmuş ama bu takımda bile yedek kalmış; Hatta sadece Galatasaray maçında ilk 11’e alınmadığı için futbolu bıraktığını açıklamıştı.

Galatasaray’a karşı belki de tüm hırsıyla oynayıp onu gönderenlere sahada cevap vermek adına futbolu bile bırakacak kadar kinlenmesinin anlamını o günden bu yana çözemedim. Sen Rizespor’da bile kadroya giremezken Galatasaray’da oynamayı nasıl düşünürsün? Galatasaray güçsüzler yurdu mu?

Hakan Şükür ayrı bir konu. Hakan sadece Galatasaray’ın değil Türk Futbolu’nun en büyük ismidir. İtirazı olan açsın istatistiklere baksın. Hatta 1 yıl daha Galatasaray’da oynasaydı o yıl Galatasaray şampiyonluğu kimseye kaptırmazdı ancaaakk!.

Hakan Şükür futbolculuktaki başarısını Galatasaray Kulüp Başkanına duyması gereken saygıda gösteremeyince haklı olarak gönderildi. Hatırlayın Hakan, hem de GS TV’de Galatasaray Başkanın ile tartışmaya girecek açıklamalarda bulunmuştu. O açıklamaları ne yazık ki efsanenin futbol yaşamının sonu oldu. Hakan her kim olursa olsun Galatasaray başkanına ve hem de kulübün resmi yayın organından sallayamaz. Sallarsa O kulüp başkanı o makamın değerini korumak adına kelle alır. O kelleyi alamazsa o koltukta da oturamaz.

Ergün Penbe ülkemizin en beyefendi oyuncularından biridir. Zaman zaman ben de kendisiyle görüşme imkanı buldum. Müthiş saygın bir şahsiyet. Ancak Galatasaray’da oynadığı uzun dönem içinde bir kez bile hakeme itiraz etmeyen Ergün, Gaziantepspor forması altında Galatasaray’a karşı oynarken 90 dakika boyunca hakeme en çok itirazda bulunan oyuncuydu. Ergün, o maçta kariyerinde toplam itiraz sayısını 10 a katladı.

Vedat İnceefe için söylenecek çok fazla bir şey yok. 2.ligde Karabükspor’da oynarken Fatih Terim hem onu milli takıma almış ve direk oynatmış ve hem de Galatasaray’a getirtmişti. İlk 11’in değişmez elemanıydı. Ancak mankenlere olan düşkünlüğü ve her gün gazetelerin magazin manşetlerini süslemesi onun futbol hayatının erken son bulmasına neden oldu.

Bülent Korkmaz’ın Gençlerbirliği’nde yardımcı hoca iken Galatasaray’a karşı olan çirkin tutumu hafızalara kazındı. Korkmaz’ın kişilerle sorunun olabilirdi ama 8 yaşından beri giydiğin formaya karşı gösterdiği düşmanca tavırlara anlam vermek mümkün değildi. Kaldı ki bu camianın taraftarları sırf ona hakaret etti diye Fatih Akyel’i dışlamış dönemin başkanı Özhan Canaydın’ın çabaları bile Fatih Akyel’i Galatasaray’a getirmeye yetmemişti.

Hasan Şaş için ayrı bir parantez açmak lazım. Gerets ‘in son döneminde ligin son maçında kazanılan şampiyonluğun, Hakan ve Ergün ile birlikte mimarıydı. Ancak son senesinde yaşadığı sakatlık ve ardından bir türlü kendisini toparlayamaması sonu oldu. Hasan futbol yaşamının her döneminde tam bir Galatasaraylı oldu. Onun gönderiliş şekli bana göre de yanlıştı. Ancak o da şunu kabul etmeli ki, maçlardan sonra çıkardığı formasından sarkan yağları onun da sonunu getirdi. Ayrıca o dönemin Teknik Direktörü Bülent Korkmaz’ın hazır olmadığı halde Hasan’ı kritik maçlarda oynatması ve seyircinin yuhalamaları yine Bülent Korkmaz’ın Hasan’a yaptığı kötülükten başka bir şey değildi.

Ümit Davala, Galatasaray’dan Werder Bremen’e transfer oldu. Bu onun kendi isteğiydi. Galatasaray sayesinde ve Fatih Terim sayesinde Milan’da bile forma giydi. Hayal edemeyeceği başarılar yaşadı.

Sonuçta bir altın dönemin ardından Galatasaray’a çok emekleri geçen bir gurup oyuncu futbolu bıraktı. Çok da iyi paralar kazandılar. Bugün halen TV’lere, gazetelere çıkıp milyon dolarlar alıyorlarsa bunu Galatasaray formasına borçlular.

Bunlar hayatın gerçekleriydi. Avrupa’da yaşanan başarının ardından ömür boyu emeklilik hakkı kazandıklarını sanan bu isimlere sadece Galatasaraylılar değil, tüm ülke insanı minnettardır.

Ancak bırakmayı bilmezsen bıraktırırlar.

Kısacası, bu isimlerin Galatasaray başkanına saygısızlığı kabul edilebilir şeyler değil.

Galatasaray’da ömür boyu kontrat yapmayı düşünmek ise akıllı bir düşünce biçimi değil.

Unutmayın Galatasaray’ı, Galatasaray yapan sizler değilsiniz!... Sizi siz yapan Galatasaray’dır.

Bu Fenerbahçe’de de, Beşiktaş’ta da, Trabzonspor’da da ve her kulüpte böyledir.

Biraz Tafarel’den, Hagi’den, Poescu’dan örnek alın. Galatasaray Kulübü sizin patronu olduğunuz bir dükkan değildir. Siz kulübün işçisi ve başkanı da patronudur.

Bence bundan sonra haddinizi bilin!...

kaynak: internetspor (Necati Satana)

Necati Satana diye BENIM tanimadigim bir Yazar, Kücük Hakana cevap vermis.

Bence Futbolcular Hakkinda yaptigi tespitler cok güzel ve yerinde. Bilhasa "Büyük Kaptan" olarak nitelendirdigimiz Bülent Korkmaz.
Hasan Sasi harcayan cünkü Bülent Korkmaz.

M.Yasin Cakmak
28-12-09, 21:46
Ben bu olayin neden bu kadar buyudugunu anlayamiyorum. Yani buyuten terbiyesiz Hakan Unsal aslinda. Uyeligin zaruriyeti degil uyelik kabul toplantisina katilmak. Adamlar basvurduklarina gore Galatasaray ile bir problemleri yok. Uyelik kabul toplantisina katilsalar ne olur, katilmasalar ne olur. Burada problem fitne fesat duskunu "Kucuk" ile alakali. Bu "Kucuk" baskmis ki torene futbolcular katilmamis, hop olayi protestoya cevirmis, adamin hosuna gidiyor bu tur durumlar. Ben ozellikle Bulent, Hakan ve Hasan kaptanlardan kisa zamanda bu "Kucuk" u yalanlar bir tutum bekliyorum. Yonetimi protesto edecek olsalar bile bunu Galatasaray protestosuna cevirecek adamlar degiller bunlar cunku.

Ha gelelim bir baska konuya; ben hem Sicil Baskanina hem de Adnan Baskan`a cok sinirlendim bu konuda. Kulupten ayrildigi gunden beri tek derdi GS dusmanligi olan su "Kucuk" e nasil uyelik verilir? Galatasaray uyeligi bu kadar ucuz mudur? Inanilmaz gercekten. Tabi spor muduru kulubumuze aleni kufreden Hurriyeti Sami Yen`den, Florya`dan cikartamamis bir yonetimden beklenmeyecek bir incelik belki de benim bu istegim.

ÖNDER RB
28-12-09, 21:48
afedersiniz de bülent korkmaza ne diye giydiriyorsunuz. adam yurtdışındaymış, küçük şerefsizi bence gelmezdi dedi diye adamın ağzına etmişsiniz.

duman
28-12-09, 21:50
Eğer yazdıkları doğru ise buradan anlaşılan, ismi geçen eski oyuncularımızın amacı kulübe üye olarak katkı sağlamak değil, egolarını tatmin etmek, ufak hesaplar peşinde koşmak ve salt muhalefet yapmak. Necati Satana güzel yazmış bu arada. 2000'den bu yana oyuncu ilişkilerinde yaşadığımız sorunların harika bir özeti olmuş.

Saunders_9
28-12-09, 22:11
Adnan Baba Birdaha Bu Herifi Hic biryere CagIrmasIn.

USAtaraftar
28-12-09, 22:12
Bulent ve Umit ile olan kismi yanlis okumusum. Ancak ben kendilerinden gene de ince bir hareket yaparak orada olmalarini beklerdim.

Ama Hasan a ne demeli bilmiyorum.

Bu arada; turkiye'de internet sitelerinde yazan yazarlardan nefret ediyorum. Adamlar daha dogru duzgun yazi yazamadan ahkam kesiyorlar. Misal, aligs'nin kopyaladigi yazida ilkokula giden cocuun yapmayacagi hatalar var.

Ali
28-12-09, 22:40
afedersiniz de bülent korkmaza ne diye giydiriyorsunuz. adam yurtdışındaymış, küçük şerefsizi bence gelmezdi dedi diye adamın ağzına etmişsiniz.

Hakan Sükür , Hasan Sas ve eskiden Bülent Korkmaz en sevdigim adamlardandi. Ama Yavas yavas degisdi bu. Tek bende degil, cogu Galatasaraylinin düsünceleri degimeye basladi.

Bülent Korkmaz'i eskiden cok severdim, ama su Kücük Hakan'nin dediklerinden sonra bile cikip "Ben Yoktum, küskünlük gibi birsey yok desin" Cünkü Kaptan 36 yasina kadar Galatasarayda top oynamis, sonra Futbolu birak demisler, Teknik Kadroya gec. Ama Bülent Korkmaz önce Yok ben futbol oynayacagim deyip, sonra da Genclerbirliginden Mesut Bakkalin YARDIMCISI oldu. Halbuse Geretsin yardimcigligini yapsa, bence cok daha fazla birsey ögrenirdi ve simdikinden daha iyi yerlerde olabilirdi. Sonra Galatasaray-Gencerlerbirligi macina cok cok abartili bir sekilde bir "kol" salladi tribünlere.(Mesela Abdullah Avci'ya burda neler dendi, cok asiri bir sekilde sevindi diye) Elbette Sevisin,ama "kol"la abartili sekilde sevinmek, 25 yil Formasini terletigi Takima karsi yakismadi.

Buna Ragmen, bunlarin Protesto ettigi, Adnan Polat Yönetimi, "Büyük Kaptan" Bülent Korkmaza az da olsa Sampionluk Idiasi olan ve Uefa da oynayan Takimi Teslim etti. Bence Bülent Korkmaz kendi yanlislarindan dolayi cogu seyi yanlis yapti ve sezon sonu cok basarisiz bir Performansla Istifa etti veya etmeye zorlandi.

Kendine verilen Sansi degerlendiremedi. Bu yüzden Bülent Korkmazdan egerki gercektn Yurt Disindaysa cikipda "Yok Protesto gibi Durum yok, Küskün felan degil" demesini bekliyorum. Hem K. Hakan mat olur hemde bu yanlisi düzeltmis olurdu.

Hadi diger Futbolcular kendilerine göre bir Trip yapiyorlar Yönetime karsi,ama Bülent Korkmaz'in ne Hakla Polat Yönetimine Tavir alma hakki var sizce? Haberi Yalanlamadigna göre bence var bir gerceklik payi, cünkü Kücük bunu bilmese yazmaz.

Bülent'de hafif bir sinsilik beziyorum. Yani demek istedigim, daha bir kac ay önceye kadar Polat sayesinde Galatasaray'Da TDlik yapan bir Kisinin Protestoyla felan isi olmamali diye düsüniyorum.

Eskiler Susamadi gittiler bir türlü. Basta Hakan Ünsal olmak üzere.

Inaniyorumki bir cok Galatasarayli Taraftar Galatasaraya Üye olmak ister, ama olamiyorlar, bunlar ise olabiliyorlar ve olmuslar ve gitmeyi birakin, Protesto ediyorlar. Mazereti olanlara birsey demek istemiyorum, ama hicbirinin gitmemesi bence düsündürücü.

Futbol oynarken Kücük Hakanida cok severdim. Ama bu Adamdaki kuyruk acisi o kadar büyüdüki, ben k.Hakanin Galatasarayli oldugunu felan düsünmiyorum artik.

cozker
28-12-09, 23:38
Hakan Ünsal dışındakilere tepki göstermeye gerek yok.. Yönetimle geçmişte bazı sorunlar yaşamış olabilirler ve buna tepki göstermeleri kendilerince en doğal haklarıdır.. Hiçbiri Hakan Ünsal gibi çıkıp medya önünde ağlamıyor, şov yapmıyorlar.. O yüzden ben diğerlerine zerre kadar tepki göstermem..
Ha bu arada Hakan Ünsal'ın son 4-5 yıl içinde medyada Galatasaray'a ne büyük bir kinle salladığını herkes görüyor ama onu üye yapanlar belli ki görememişler! Ne diyelim onu bu kulübe üye yapanlarada allah akıl fikir versin..

ÖNDER RB
29-12-09, 09:33
iyi de yazı çıkalı 1 gün olmuş ve adam yurtdışında, hakan ünsalı bu kadar ciddiye alıp apar topar dönüp basın toplantısı falan yapmasını mı bekliyorsunuz.

buyrun dün arif açıklama yapmış protesto gibi bir amacım yoktu diye. tek tek gelecektir hepsinden 2 çift laf. ama küçük şerefsizinin galatasaraya saldıracak anı beklemesi gibi siz de bülente saldıracak fırsatı bekliyorsunuz sanki.

2 hakan haricinde adı geçen isimlerden hiç birinin affedilmeyecek hataları yok. anlık tepkiler sözler var tabi hepsinde ama dönün bakın programlanmış şekilde organize saldırı sadece 2 hakandan geliyor, özellikle küçük olanından.

Patriot
29-12-09, 10:24
Ben anlamadim ki bunlarin derdi ney. Ulan her gun yatip kalkip dua edin 'Allahim sana sukurler olsun ki bana G.Saray'da futbol oynamayi nasip ettin' diye.

Kulupte bir tuhaf. Torene katilmayan uye yapilmayacak dersin gelen uye olur gelmeyen olmaz. Hem bunlar neden illa uye olmak istiyor ki?

M.Yasin Cakmak
29-12-09, 11:14
iyi de yazı çıkalı 1 gün olmuş ve adam yurtdışında, hakan ünsalı bu kadar ciddiye alıp apar topar dönüp basın toplantısı falan yapmasını mı bekliyorsunuz.

buyrun dün arif açıklama yapmış protesto gibi bir amacım yoktu diye. tek tek gelecektir hepsinden 2 çift laf. ama küçük şerefsizinin galatasaraya saldıracak anı beklemesi gibi siz de bülente saldıracak fırsatı bekliyorsunuz sanki.

2 hakan haricinde adı geçen isimlerden hiç birinin affedilmeyecek hataları yok. anlık tepkiler sözler var tabi hepsinde ama dönün bakın programlanmış şekilde organize saldırı sadece 2 hakandan geliyor, özellikle küçük olanından.

Kucuk`e lafim yok da ben Sukur`un mesela Galatasaray`a kol kaldirdigini hic hatirlamiyorum Onder abi. Adami sevmiyorsun diye yukarida elestirdigin insanlarin Bulent`e yaptiginin aynisini yapiyorsun.

duman
29-12-09, 11:18
Bizi bu fotoğraftan silemezler

Eskilere yapılanlardan dolayı kulübümüzün vefasız olarak adlandırılması bizleri üzüyor. Camiamıza tavrımız olamaz. Beklentimiz, G.Saray’a yakışanın zamanında yapılması.

KULÜBÜMÜZ Galatasaray’a üye olduktan sonra üye tanıtım törenine gitmememiz bir kısım taraftar arasında hoş karşılanmamış olabilir. Aslında taraftar gözüyle bakınca gitmemek “Yanlış” diye düşünülebilir. Fakat bir de herkesin kendini bizim yerimize koymasını tavsiye ediyorum.

Üyeliği biz istemedik

Bizim endişemiz bu davranışı Galatasaray Kulübü’ne karşı yaptığımızın düşünülmesi. Galatasaray çatısı altında herkes ama herkes gelip geçicidir. Yönetiminden futbolcusuna, taraftarından basınına kadar kimse kalıcı olamaz. 20 yıl önce Ali Sami Yen’in tribününde ve çim zemininde kimler vardı, şimdi kimler var. 20 yıl sonra kimler olacak. Ama Galatasaray daima yaşayacak.

Kulübümüze karşı düşünce içinde olduğumuzu savunanlara şunu söylerim; Bizlere, “Kulübe üye olun” dediler de biz istemedik mi? Ya da “Fedakarlık yapın” dediler de yapmadık mı? Galatasaray’ın bize çok şeyler kazandırdığı aşikar. Bundan gurur da duyuyoruz. Ne kadar en büyük sıkıntıları yaşasak da maddi anlamda ve manevi olarak kazandıklarımız inkar edilemez. Bu bakış açısı taraftarın bir bölümünün düşüncesiyle paraleldir. İyi de biz bir şey vermedik mi? Oynadığımız sürece neler yaşadık, nelerden feragat ettik, sıralamaya kalkıp, yazsam bütün sezon bitmez.

Açar olmasaydı?

Farklı düşünen taraftarlar şunu unutmasın. Bu törene gitmeyenler ve diğer isimler Galatasaray taraftarının o dönemde ve hala göğsünü gere gere dolaşmasını sağlayan oyunculardı. Birçok kupa ve en önemlisi UEFA Kupası’nı havaya kaldırmış futbolculardı. Bizim için en büyük mutluluk inanın taraftarın mutluluğudur. Futbol niye oynanır? Yöneticiler ve futbolcular kendi zevklerini tatmin etsin diye değil. Amaç sana inanan, arkandan gelen kitleleri, camiaları tatmin etmek ve beklentilere cevap vermektir. Biz oynadığımız sürece bizden beklenenlere hem de daha üstüne çıkarak cevap verdik. Galatasaray seyircisinin hala o takımı konuşması ve özlemesinin tek bir sebebi var. 5 yıl boyunca yaşadığı ve belki de bir daha yaşayamayacağı o muhteşem günleri arıyorlar.

Herşey bir yana Sicil Kurulu Başkanı Celal Açar ağabeyimiz olmasa kimsenin bizi üye yapacağı da yoktu. Celal ağabey G.Saray’ın ruhuna, duruşuna ve geleneklerine uygun davranarak bizim üyeliğimizde başrolü oynamıştır. Aslında çok kolay olabilecek bir işi uzatmak ve tartışmaya açmak; bu yüzden kulübün hak etmediği tabirlerle ismini yan yana zikrettirmek yönetimin G.Saray’ı ne kadar düşündüğünün göstergesi. Bence Celal ağabeyden birşeyler öğrensinler.

Vefasızlığın faturası futbolculara kesilemez

İSTENEN ne anlamış değilim. Ortada yapılan bir yanlış varsa bunu konuşmak daha mı yanlış? Peki şunu da düşünün. Yöneticilerin yaptıkları yanlışlar yüzünden “Galatasaray vefasız” damgası yerken bunun suçlusu futbolcular mı olmalı? Asıl zararı bu davranışlar vermiyor mu? Bu durumun ortaya çıkmasına sebep olan yönetimler haklı, futbolcular haksız. Bizim, “Haklı olalım” diye bir beklentimiz de yok. Yöneticileri, bu isimlerin hiçbirinin kulübün içinde veya çevresinde olmaması memnun eder. Zaten kimse de yok.

Galatasaray camiasının anlamasını istediğim konu şudur. Ne benim, ne de arkadaşlarımın kulübümüze kırılma, gönül koyma, darılma gibi lüksümüz yoktur. Bizler artık fotoğraflarda ve anılarda kaldık. Oralardan da kimseler silemez.

Galatasaray bir yana yöneticiler bir yana

BEN Galatasaray ile yönetimleri ayrı değerlendiririm. O yüzden Galatasaray’ı temsil edenler, bu ister futbolcu, ister yönetici olsun davranışlarını Galatasaray’a göre ayarlamak ve ona göre yaşamak zorundadır.

Bireysel algılanmaz

Bu kulüpte oynayan veya yöneten kim olursa olsun içinde olduğu sürece yapacaklarının direkt Galatasaray’a yarar veya zarar vereceğini bilmesi lazım. Yapılanlar bireysel bir düşünce olarak algılanmayacaktır.

Galatasaray’ın bize yapılanlardan dolayı vefasız olarak adlandırılması en çok bizi üzüyor. Neden, kulübün tarihine geçmiş oyuncular ile kulüp karşı karşıya getirilsin. Kaldı ki bizim ne o dönemde ne de şimdi bir beklentimiz yok.

Tek yanlışımız...

Biz sadece Galatasaray’a yakışanın zamanında yapılması gerektiğini düşünüyoruz. Bizim tek yanlışımız ise Galatasaray’a yakışmayanlardan bunu beklememiz...

29.12.2009 Hürriyet

Hala konuşuyor. Hiç susmuyor. Bitmez tükenmez bir enerjisi var.

Onur1905
29-12-09, 11:23
Bugün yine kusmuş Küçük efendi.

Bizim yönetimin bu adamı çok ciddiye aldığını sanmıyorum ama Küçük'ün her yazsısı Galatasaray ve yönetimin aleyhine. Muhalefetten falan bazı sözler aldığını düşünüyorum. Adanan Polat devrilirse oluşacak yeni dönemde takımda görev alması yolunda teklif almış olabilir. Her yazısında yönetime ve tercihlerine sallaması, takımın ve dolayısıyla yönetimin başarısızlığı için dört gözle beklemesi falan öyle geçmişte yaşananlara tepkiyle falan açıklanamaz.

Onur1905
29-12-09, 11:24
Şu cümleye bakın hele.

Biz sadece Galatasaray’a yakışanın zamanında yapılması gerektiğini düşünüyoruz. Bizim tek yanlışımız ise Galatasaray’a yakışmayanlardan bunu beklememiz...

Patriot
29-12-09, 11:35
Tam sopalik.

ÖNDER RB
29-12-09, 12:24
Kucuk`e lafim yok da ben Sukur`un mesela Galatasaray`a kol kaldirdigini hic hatirlamiyorum Onder abi. Adami sevmiyorsun diye yukarida elestirdigin insanlarin Bulent`e yaptiginin aynisini yapiyorsun.

hataları yok demedim zaten yasin, affedilmeyecek hataları yok dedim.

bülentin hepimizin aşık olduğu hırsıyla yaptığı tek hareketi var 30 senede. sadece 1 tane. başka galatasaray aleyhine edilmiş tek sözü tek davranışı var mı?

hakan şükürü sayalım mı beraber. hakan politikacının ağababası, öyle bülent gibi düşünmeden kol falan kaldırmaz. onun her sözü her hareketi planlanmıştır. bülentle farkı o zaten, bülentte sinsilik, ince hesap yok, olduğu gibi adam.

bu kulüp hakana heykelini dikelim dedi daha ne yapacak 36-37 yaşındaki adama, kulübün anahtarını mı verecekti. hala susmuyor hala kinini nefretini akıtıyor. ama dedim ya o politikacının ağababası, küçük gibi salakça tetikçiliğe soyunmuyor, fırsatı bekliyor öyle geçiriyor.

M.Yasin Cakmak
29-12-09, 12:53
Dediklerin tamamen subjektif abi.

Ali
29-12-09, 12:59
Medya Akbabalar gibi hemen atliyor bu konulara. Cok Önemli bir durum olmadigi sürec bencee katilmalari gerekiyordu Törene. Hic birinin katilmamasi tesadüf olamaz.

K.Hakan Basin Sözcüleri olmus, Hakan Ünsali Hakan Ünsal yapan Camiayaya ikiye bir camur atiyor.

Benim Bülente kizdigim, aralarinda hic ama hic kizmaya hakki olmayan bir tek Bülent Korkmaz oldugunu düsündügüm icin. Bu yüzden K.Hakanin adini kullanmasini dogru bulmuyorum. Hemen cikipda yalanlamasin,ama ilerleyen günlerde yapmasi lazim diye düsüniyorum. K.Hakan'a en azindan Piyasa birakmamasi lazim. Diger Futbolculara hadi neyse, onlar bir sekilde bir yerlerinde bir kuyurk acisi var diyelim.

Ama K.Hakan'nin kendi kuyruk acisi icin diger isimleri kullanmasi ve bunu medya üzerinden yapmasina izin verilmemeli. K.Hakanin bu kadar bir pislik olacagi 96ler 97lerde düsünsem hic aklima gelmezdi.

ÖNDER RB
29-12-09, 13:48
Dediklerin tamamen subjektif abi.

doğrudur,

objektifini senden bekliyelim o zaman. özellikle hakan ve bülentin galatasaraya karşı yaptığı hatalar konusunda

Burak Yılmaz
29-12-09, 17:23
iyice tiksindim şu adamdan.nedir bu aşağılık kompleksi yahu!birde bizi o fotoğrafdan kimse silemez diye başlık atmış!ya sabır ya sabır!!!evet o resimden kimse silinemez ama resimler zamanla solar,yıpranır KÜÇÜK!efendi.aynı sizin kalbimizdeki yeri yıprattığınız gibi.
hayatım boyunca kimse için bunu söylemedim ama KÜÇÜK için söylüyorum; şu an ölse zerre üzülmem yemin ederim bana da bunu dedirtti ya helal olsun.angut beyinli imkanım olsada senin galatasarayda oynadığın yılları silsem bu uefa kupasını alamamamıza mal olsa bile sen olmasan!en azından kafasız rahat olur yahu bıktım 2000 yılında ki futbolcuların galatasaray'ı babalarının çiftliği gibi görmelerinden.özellikle bu kompleksli heriften!

osvaldo
29-12-09, 17:40
hataları yok demedim zaten yasin, affedilmeyecek hataları yok dedim.

bülentin hepimizin aşık olduğu hırsıyla yaptığı tek hareketi var 30 senede. sadece 1 tane. başka galatasaray aleyhine edilmiş tek sözü tek davranışı var mı?

Aynı kafayla "Hakan'ın GS aleyhine bir sözü yoktur" da diyebiliriz. Sorun alenen GS aleyhine söz etmeleri değil. Zaten bunu yapmaya hiçbirinin görthü yemez. Sorun bunu alttan alttan yapmaları. Ve sen kabul etmiyorsun ama bunu alttan alttan ve en sinsice yapanlardan biri de Bülent KOrkmaz'dır bana kalırsa. Elini kolunu geçtim sürekli" Türkler-yabancılar", "şerefliler şerefsizler" minvalinde yorumları oldu. Her röprtajında alttan alttan GS'a daha doğrusu yönetime sokma çabası var. Kaprisin de kıskançlığın da alasını yaptı zamanında (Bkz. Hagi dönemi). Eğer büyük Kaptan Hagi döneminde HAkan'ın en son şapiyonluğumuzda yaptığı gibi takımı toplayıcı bir role bürünebilse ve kendi egolarından sıyrılabilseydi biz o sene rahat şampiyon olurduk. Ne yazık ki kendi şahsi kaprisleri uğruna kadim dostu HAgi'nin arkasından sallayabilecek, vedasına gitmeyecek kadar küçüldü. Ama yok HAkan her daim kötüdür, Bülent ne yapsa affedilecek şeydir. Bülent yapınca hırstan yapmıştır, Hakan yapınca kötü niyetten yapmıştır. Kimse kusura bakmasın da hırsın fazlası en büyük zaaflardan biridir. Hırsına yenik düşüp GS'a sallayan adamın büyüklüğünü de kaptanlığını da masaya yatırırım kendi kafamda. Büyüklük aynı zamanda hırsına dizgin vurabilmektir. Bunu yapamayan adam büyük falan değildir.

Ama bütün bu söylediklerimin ötesinde Bülent'in de Hakan'ın da yaptıkları affedilmeyecek cinsten şeyler değil bence. Emre Belöz iti hariç hepsine de hala saygım var. Hatta yeri gelir K.Hakan'a bile sempati duyabilirim tekrardan. Ama az daha çabalarlarsa kimsenin saygısı falan kalmayacak.

GSoldier1905
29-12-09, 18:46
Çok uzatıyorlar.Yani,sürekli küsmek,ağlamak,zırlamak gına getirdi yahu.Sevgimizi saygımızı azaltmaktan başka birşey yapmıyorlar.Hem yönetim size el uzatmış kulübe üye yapmış,buna icabet etmemek nasıl bir terbiyesizliktir.Günlük hayatında arkadaşlarınla bile bir yere çıkarken reddetmeye erinirsin.Saygısızlık ve küstahlık olarak görüyorum bu hareketi.

Sheva
29-12-09, 19:30
hürriyet de buna bir köşe vermiş maşallah çarşaf kadar, vur vurabildiğin kadar demişler herhalde.. bu çapsız da belki tutunurum ümidiyle elinden geleni ardına koymuyor, bilmiyor ki bu polemik malzemesi bittiği zaman oradan da yolcu.. yazık, efsane futbolcu diyoruz, başımızın üstünde taşımaya hazırız ama adamların geldiği duruma bak, ne uğruna, bir hiç..

ÖNDER RB
29-12-09, 22:37
Ve sen kabul etmiyorsun ama bunu alttan alttan ve en sinsice yapanlardan biri de Bülent KOrkmaz'dır bana kalırsa. Elini kolunu geçtim sürekli" Türkler-yabancılar", "şerefliler şerefsizler" minvalinde yorumları oldu

yapamaz abicim, işte kendinde yazmışsın direkt yerliler yabancılar der şerefsizler der ama alttan alttan inceden çalışmaz bülent. ve lütfen yaz galatasaray aleyhinde söylediklerini ya da yaptıklarını. kendi doğrusu bizim için yanlıştır buna hiç bir şey söylemem, benim bahsettiğim galatasaray kurumuna saygısızlık. bülent o kadar zeki değil öncelikle, alttan çalışabilmek için ilk şart o ince zekaya sahip olabilmek. bülent beceremez alttan çalışmayı neyse kafasındaki söyler gider işte. bu söylediklerinde de benim hatırladığım galatasarayı küçültücü hiç bir şey yok.

Umutcan
29-12-09, 22:41
Elini kolunu geçtim sürekli" Türkler-yabancılar", "şerefliler şerefsizler" minvalinde yorumları oldu.

Özgür abi, ben Bülent Korkmaz'ın hiçbir zaman dediğin gibi bir demecini ne gördüm bir yerde, ne de duydum. Ayrıca bu takımda ne yabancıları Türkler'den ayırdı, ne de Türkler'i yabancılardan bana kalırsa.

absolute
29-12-09, 22:43
Zamanında yazmıştım çok tepki almıştım 2000 kadrosundaki yabancıların binde biri kadar olamadılar şu yerliler, küçük şerefsizine bugün en az 10 tane mail attım yarında bir 10 tane atarım, diğerlerinin gelmemesinede hiç şaşırmadım, daha dün tugay galatasaraylı tugaymısınız sorusuna ben profesyonelim demedimi. O kadrodaki tüm futbolcular kendilerini Galatasaraydan büyük görmektediler. Çoğunun zaten menşei amerikadakileri hocalarıda neyse o başka bir konu.
Aslında bunlara kapak hagiyi taffereli popescuyu üye yapıcaksın bunların üyelik tekliflerini de geri çekiceksin.
Hepside yatsın kalksın hagiye popescuya taffarele dua etsinler aslan payı onlarındır o kupada.

osvaldo
29-12-09, 23:17
yapamaz abicim, işte kendinde yazmışsın direkt yerliler yabancılar der şerefsizler der ama alttan alttan inceden çalışmaz bülent. ve lütfen yaz galatasaray aleyhinde söylediklerini ya da yaptıklarını. kendi doğrusu bizim için yanlıştır buna hiç bir şey söylemem, benim bahsettiğim galatasaray kurumuna saygısızlık. bülent o kadar zeki değil öncelikle, alttan çalışabilmek için ilk şart o ince zekaya sahip olabilmek. bülent beceremez alttan çalışmayı neyse kafasındaki söyler gider işte. bu söylediklerinde de benim hatırladığım galatasarayı küçültücü hiç bir şey yok.

Abi HAkan'ın ne saygısızlığı olmuş GS kulübüne karşı? "GS boktandır" falan gibi birşey dedi de biz mi duymadık? HAkan da ya hocaya ya yönetime sallamıştır aynen diğerlerinin yaptığı gibi. Ki bana GS lılığından şüphe etmediğin 2 oyuncu say desen Bülent ile Hakan Şükür2ü sayarım 2000 kadrosundan. Bu adamlar PES oynarken bile GS'ı seçen, GS'ın galibiyetine yürekten sevinen adamlar.

BAna göre GS yönetimlerine sallamak, GS futbolcularını fişeklemek, kışkırtmak ta GS aleyhine çalışmaktır. İlla direk olarak GS kulübünün aleyhine konuşmaları gerekmez. Dediğim gibi direk GS'a sallamaya kimsenin dötü yetmez.

Bülent ve HAkan ne yazık ki yönetimlere, teknik heyete falan sallayayım derken GS'a zarar vermişlerdir. Bu adamların GS adına zarar verecek hiçbir demeç verme lüksü yok. Bu tip sembol olmuş adamları tekme tokat küfürle kovsalar da camiası aleyhine işlere girmeyecek. Bilmiyorum belki çok şey istiyorum, belki peygamber seviyesinde karakter istiyorum ama benim sembolüm olacak adam içinde GS geçen bir cümlede olumsuz hiçbirşey söylemeyecek. Ne Hakan ne Bülent gösteremediler o dirayeti. Ulan bir Necati kadar olamadınız be. Çok mu zordu her uzatılan mikrofona kin kusmamak?

kajganic
29-12-09, 23:42
Biz sadece Galatasaray’a yakışanın zamanında yapılması gerektiğini düşünüyoruz

Neymiş bu kendilerine yakışanın yapılmasını istedikleri ? çıkıpta birisi direk söylese ya..

Küçük ..Hakan ; bir dahaki yazında yazda öğrenelim Kulüp sizler için ne yapsaydı vefalı olacaktı .Gerçekten öğrenmek istiyorum ..

ÖNDER RB
30-12-09, 00:27
tamam özgürüm bence de yönetimine sallamak galatasaraya sallamaktır. takım arkadaşın hocan başka kulübün başkanı başkadır benim için. ben de diyorum ki bülentin galatasaray yönetimine ettiği ağır bir söz de yok. hagi hocasıyken oynatmadığına bozulmuş, hagiyi uğurlamaya gitmemiş, ben de olsam bülenti oynatmazdım. bülent yanlış yapmış tamam da hagiyi uğurlamaya gitmemesi galatasaraya sallamak mıdır.

hakan konusuna girmeyelim derim ben, interde verdiği ilk demeci bir hatırla istersen, hani büyük kulüp nasıl olurmuş öğrendiği ile ilgili olan. o günden başla bugüne kadar bir daha düşün hakan şükür hakkında bence.

osvaldo
30-12-09, 01:44
Önder "algıda seçicilik" denen bir zımbırtı var. Sanırım öyle bir durum sözkonusu. Sana Bülentinkiler batmıyor başkasına batıyor aynen Hakanınkilerin sana battığı gibi. Bülent KOrkmaz değil miydi sözleşmesi uzatılmayıp jübile teklif edilince çocuk gibi küsüp kayıplara karışan? Hatta "futbol oynayacam" deyip yardımcı hocalık teklifini geri çevirip hırsı uğruna Bakkal'a yardımcı hoca olan? Çok geriye gitmiyorum daha bu sezonun başında "Eh bu kadro bende olsa 15 puan farkla şampiyon yapardım bakalım Rijkaard ne yapacak" diye röportaj verip aklı sıra hinlik yapan? Bunlar GS'a faydalı hareketler mi sence?

gian
30-12-09, 02:11
Ulan dünyada bir kupayı bunlar kazandı herhalde..

Kazanmaz olaydınız. Beter olun A'dan Z'ye hepiniz.

Kusasım geldi sizden.

JORDAN
30-12-09, 03:42
Hadi kucuk Hakan kucuk beyniyle saplantilar icinde habire GS'ya saldirip duruyor, da size ne oldu birden yine Hakan Sukur - Bulent kutuplasmasi yarattiniz?

Dunyada hatasiz hic kimse yoktur, Hakan sunu demis, Bulent bunu yapmis gecin artik bunlari bence. Ikisi de Galatasarayimiza mukemmel hizmetler vermis efsane oyuncularimiz ve kaptanlarimiz. Politik gorusleri nedeniyle habire eski camasirlarin tekrar tekrar su yuzune cikarilmasindaki amac nedir yani?
Kucuk Hakan kendi kendini yipratiyor, silinecek bu gidisle de der konuyla ilgili yorumumu hic onyargisiz yaparim...

USAtaraftar
30-12-09, 08:31
Abi HAkan'ın ne saygısızlığı olmuş GS kulübüne karşı? "GS boktandır" falan gibi birşey dedi de biz mi duymadık? HAkan da ya hocaya ya yönetime sallamıştır aynen diğerlerinin yaptığı gibi. Ki bana GS lılığından şüphe etmediğin 2 oyuncu say desen Bülent ile Hakan Şükür2ü sayarım 2000 kadrosundan. Bu adamlar PES oynarken bile GS'ı seçen, GS'ın galibiyetine yürekten sevinen adamlar.

Yahu daha bir kac ay once kanalturk'e verdigi roportaji keske izleseymissin. O roportaji izleyene kadar ben de Hakan'i kalben galatasaray'li sanirdim. Roportajda, Fener'den teklif aldigini, uzun bir sure dusundugunu ancak o donemki sartlar itibari ile ve baskidan cekindigi icin teklifi kabul etmedigini soyledi. Yani bizim duygusal prens korktugundan Fener'e transfer olmamis, yoksa olabilirmis.

BAna göre GS yönetimlerine sallamak, GS futbolcularını fişeklemek, kışkırtmak ta GS aleyhine çalışmaktır. İlla direk olarak GS kulübünün aleyhine konuşmaları gerekmez. Dediğim gibi direk GS'a sallamaya kimsenin dötü yetmez.

Arda Turan Sakın Başkanı Dinlemesin’

Arda’nın G.Saray’da kaptanlığa getirilmesi hakkında ne düşünüyorsunuz? Adnan Polat “Arda’ya transfer teklifi yapan kulüp liginin ilk 5’i içinde değilse izin vermem” diyor. Bu yaklaşımı doğru mu?

Kaptanlığın yaşı yoktur. Arda konuşmaları ve davranışlarını kontrol edebilecek düzeye geldi ve bu sorumluluk duygusu ona verildi. Bunu kaldırabilir. Bazen zorlanacak. O dönemlerde “Yapamıyor” demek yanlış. İlginçtir, beni Torino’ya gönderen isim de Adnan Polat’tı. Ama Torino İtalya Ligi’nin ilk 5’inde değildi. Arda’ya tavsiyem, kariyer planlamasını kendisi yapsın.

osvaldo
30-12-09, 08:40
E ben "Hakan yapmadı" demedim ki. Sizin daha doğrusu Önder'in Bülent'i savunma mantığı ile yaklaştım. O mantıkla yaklaşırsan hepsi günahsız olur. Yukarıda saydıklarını Bülent yapmadı mı? "Profesyonelim, FB'den teklif gelirse giderim" demedi mi?

ÖNDER RB
30-12-09, 09:44
işte bülent küsüp kayıplara karışır, sonrada gider bakkal gibi çapsıza yardımcı olur. zeki değildir hinliği yoktur derken bunu anlatıyorum ben de, bunu yapmasında galatasaraya ne hakaret var.

neyse uzatmayalım belki de gerçekten algıda seçicilik benimki, en azından bu topic küçük şerefsizine ait, devam edeceksek başka yerde edelim :)

go-diego-go
30-12-09, 10:48

Hiç şüphesiz katılıyorum.

ELVIS
30-12-09, 10:57
Başlığın Küçük Hakan olarak değiştirilmesini talep ediyorum.

Gian'ın dedigi gibi sanki başka kimse bu kupayı alamamiş.
İçine ettiğiminin kupası, keşke almaz olsaydık.
10 senedir ızdırabını çekiyoruz.
Bir büyük çıkar küser, bir kücük çıkar kusar,
biri el sallar, biri kol sallar,
biri madalya satar,......
Yeter yaa, yeter !
Kimsiniz siz ?
Galatasaray olmasaydı şimdi ne yapacaktınız ?
Kazandığınız şanı, şöhreti ve halen kazandıgınız parayı Galatasaray'a borçlusunuz.

Karektersizin yazdıklarına bak, hizaya gel
"Üyeliği biz istemedik"
Yuhhh , başınıza tabanca dayatıp zorla mı üyelik formunu doldurttular ?
İstemediyseniz defolun gidin o zaman. Üyeliği kabul etmeyin.
Çapsızlıklarından uzaktan kumanda edildiklerinin farkında bile değiller.

ÖNDER RB
30-12-09, 11:09
benim için olayın son noktasını alisamiyen.net te murat köylüer yazmış, affına sığınarak buraya taşıyorum.

Bak küçük Hakan, Ben Galatasaraylı olduğum için her zaman göğsümü gere gere dolaşırım. 14 sene şampiyon olamadığımız zamanlar da göğsümü gere gere dolaştım, küme düşme hattında olduğumuz zamanda, mağlup olduğumuz zamanda göğsümü gere gere dolaştım. Beni göğsümü gere gere dolaştıran alınan kupalar kazanılan şampiyonluklar değil. Ama bunu anlayacak olsan yukardakini yazmazdın zaten.

UEFA kupasını alan kadroda olman sana ve senin gibi ekmek yediği kaba pisleyenlere saygı, sevgi duymamızı gerektirmiyor.

Adlarını unutmuşsundur, belkide hiç bilmiyorsundur ama ben kaleci Haydar'a, Öner'e, Fettah'a, Hoçiç'e vs. daha fazla saygı duyuyorum. Onların hiç birinin UEFA kupası yok, hatta şampiyonluk kupası da yok. Ama bir tane Haydar'ı senin gibi 100 tanesine değişmem.
Neden bir düşün istersen

Sanki okuyacakmış gibi Küçük Hakan'a hitaben yazdım nedense.
Belki okur.

karacaf
30-12-09, 11:39
Medyada yorumculuk işine kalkıştığında, duayen saydığı birileri buna oğlum sıradan konuşma reyting al nefret ile bile olsa reyting al, yoksa ayakta kalamazsın demiş.O da üç otuz paraya ağzına geleni düşünmeden söyler hale gelmiş.Aynı Erman gibi Çakar gibi Adnan Aybaba gibi Selçuk Yula gibi.
Bu forma altında, çok adam saydığımız desteklediğimiz bir çoğunu, normal yaşamınızda yan yana bile gelmek isteyeceğimiz adamlar oluşturuyor.Paraya gözü dönmüş ne oldum delisi olmuş tipler.Küçük kentden İstanbulun hayatına geçişde karakter erozyonuna uğramış bir çoğu.
İçlerinde bir çoğu hala bu deformasyona direnip dışarda kalabiliyor.Kalmaya çalışıyor..
Misal suat,eleştirilsede tugay,hasan,onca tekmelenmeye rağmen necati,bir kaç maç reaksiyonunu saymazsak ergün, arif ,ümit karan ..

Tabi cebini cepkenini sevenler bunlardan sayıca çok..

Şimdi bu karakterde adamların, söylediklerinde mantık aramak,bundan yola çıkarak genellemeler yapmak ,camianın bir dönemini toptan yok saymak karalamak çok anlamsız.

Patriot
30-12-09, 13:08
Arife tarif gerekmez:

Galatasaray’ın ve Milli Takım’ın unutulmaz futbolcusu Arif Erdem, “berat törenine” işlerinin yoğunluğu nedeniyle gidemediğini, protesto etmeyi hiç düşünmediğini söyledi.

Radyospor’da Özgür Sancar’la Haber Özel Programı’nda açıklama yapan Erdem, Galatasaray’da eski futbolculara bakış açısının yanlış olduğunu dile getirerek, “Boşta olan pek çok arkadaşım kulüp bünyesinde çalışabilir, ama çalıştırılmıyorlar. Özhan Canaydın, 14 yılın ardından takımda düşünülmediğimi bana kendisi söylemedi, haber yolladı. Çok kırıldım. Şu Jubile yaparak bırakmak istedim. Başka takımlardan teklif vardı. Oynayabilecek gücüm vardı. Ama Galatasaray’da bırakmak istedim, bıraktım” dedi.

İst.B.Bldspor’da 5 sezondur yardımcı antrenör olan Arif Erdem, Galatasaray’la ilgili düşüncelerini ise şu sözlerle ifade etti: “Kalbim Belediyespor için çarpıyor; Galatasaray’ın da başarılı olması için dua ediyorum.”

İşte Arif Erdem’in çok özel sözleri:

PROTESTO AMACIM YOKTU

Ben işlerimin yoğunluğu nedeniyle berat törenine katılmadım. Yoksa protesto gibi bir amacım olamaz. Ben, herkes gibi futbol oynadım ve Galatasaray’da bırakmak istediğim için bıraktım.

Ama Galatasaray’da eski futbolculara karşı yapılan her şey doğru mu? Değil tabii ki…

Zihniyetler değiştiği sürece Galatasaray’a hizmet etmiş futbolcular bir yere gelecektir.

ESKİ FUTBOLCULARA GÖREV VERİLMİYOR BUNA ÜZÜLÜYORUM

Avrupa’da eski futbolcuların kulüplerinin bünyesinde toplandığını görüyoruz, bu da o takımları başarıya götürüyor. Galatasaray’a baktığınız zaman eski futbolcuların hiçbir tanesinin ne altyapıda ne de üstyapıda bulunmadığını görüyoruz. Benim beklentim yok, ama Belediyespor’daki görevimden gayet memnunum. Ama boşta olan arkadaşlarıma Galatasaray’da görev verilmiyor. Buna üzülüyorum.

JUBİLE YAPMAK İSTERDİM

Gönül ister ki Galatasaray’da futbolu bırakan futbolcular jubile yapsınlar. Ben de jubile yapmak isterdim. Futbol oynayabilecek kadar iyi hissettiğim dönemde bıraktım. Başka bir kulübe gidebilirdim, gitmedim. Galatasaray’da Arif Erdem oldum, Galatasaray’da noktalamak istedim. Başka bir kulübe gitmek istemedim. Kendi adıma konuşuyorum, giden arkadaşları tenzih ederim. Ama bize yapılan bir şey var mıydı, yoktu!

Başarılarımızı hiç kimse, hiçbir şeyle silemez. Jubile olsaydı daha güzel olmaz mıydı? Evet; olurdu, ama olmadığı için hayıflanmıyorum. Galatasaray’ın son 20-30 senesine bakın, bu sürede ortaya çıkan bütün başarılarda yer alan bir futbolcuyum, bu da bana ayrı bir gurur veriyor.

G.SARAY’IN BAŞARISI İÇİN DUA EDİYORUM

Bundan sonra jubile beklentim ya da başka bir beklentim yok Olamaz da zaten.

Ben kendi kulübüm için başarılı olmak adına elimden geleni yapıyorum. Galatasaray’ın da başarılı olması için dua ediyorum.

… AMA GÖNLÜM BELEDİYESPOR’DAN YANA

Gönlüm İstanbul Büyükşehir Belediyespor için çarpıyor, ama Galatasaray’ın bundan sonraki maçlarında tabii ki gönlüm her zaman Galatasaray’dan yana…

Galatasaray taraftarı kendisine yakışına yapıyor. Son maçta 1-1’lik maçta bine tribüne çağırdılar. Taraftarın yaşadığı büyük zafer sevinçlerinde ben de vardım. Galatasaray taraftarının yaşadığı sevinci hiçbir Türk takımı yaşamadı. O nedenle takımı sürekli desteklemeleri gerekir.

ÖZHAN CANAYDIN’A KIRILDIM

Özhan Canaydın yönetiminin beni takımda düşünmemesini anlayışla karşıladım, ama sayın başkanının bunu bana deklare etmemesine çok kırıldım. O dönemki sportif direktör Bülent Tulun aracılığıyla bildirmişti. Biz Özhan başkanı, abi gibi, baba gibi severdik. Bana kendisi “oğlum 14 sene olmuş, biz seninle yollarını ayırmak istiyoruz” deseydi. Elini öper, futbolu bırakırdım. Tek üzüntüm buydu. Bunu, Özhan başkana da ifade ettim.

GALATASARAY’LA ÖZDEŞLEŞEN BİR FUTBOLCU OLDUM

Beyin olarak, fizik olarak futbolu devam ettirebilecekken başka bir takıma gitmedim. Galatasaraylı Arif Erdem olarak futbolu bıraktım.

O dönem diğer büyük takımlardan net bir teklif gelmedi. Kulaktan dolma bir takım söylentiler vardı. Ama net bir şey yoktu. Olmamasında da benim Galatasaray’la özdeşleşen bir futbolcu olmam gerçeği yatıyor.

Sheva
30-12-09, 13:15
baktılar ki hakan ünsal 'haddini aşan ölçüde' sert çıktı, hemen geri vites yaptılar.. bir de tabi arif aktif görev içinde, yarın öbür gün abdullah hocası gelir gs'ın başına, sonra adamın önüne koyarlar bu yaptıkları terbiyesizlikleri..

Onur1905
30-12-09, 13:26
Yok anlamadığ bir konu da şu kulüp içinde görev alma isteği. Ulan hanginizi nereye koyacaklar ?

go-diego-go
30-12-09, 16:12
Eski futbolcular açısından; başından sonuna kadar anlayamadağım saçma sapan olaylar zinciridir bu durum.

Galatasaray'ın yaşan canlı bir organizma olduğunu ,günü gelince görev ve sorumluluk alınabilecek posizyonların kendini geliştirmek ve gerekli yeterliliğe ulaşmak olduğunu anlamak bu kadar zor mudur ?

yok efendim petrol kuyusu mu çıkmış, jübile yapılsaymış iyi olurmuş, yok efendim protesto etmişlermiş...

osman baydermir gibi Hass ...tir. diyorum arkadaşlar....hass...tir diyorum.

Libraleon
30-12-09, 16:37
Bu gidişle hepimiz Ömer Seyfettin'in koca Ali'si gibi "Al diyetini" deyu kupayı çarpacağız yüzlerine.

Ne zaman Avrupada bir kupa daha alırız bu heriflerin çemkirmelerinden kurtuluruz.

absolute
30-12-09, 19:24
Hakan efendi zamanında uefa kupasını yerli oyuncular oalrak hırs ve inanç ile aldık demişti zamanında trtdeki programında.
Aslında bir pankart hakediyorlar, Sabrımızı taşırmayın diye.

Cihan
30-12-09, 19:31
Tüm stadı pankartla doldursak hiç üzerine alınmaz daha da azar bunlar...

Libraleon'un dediği gibi vereceksin bunlara o kupayı... Zira şu güne kadar her türlü konuşmalarıyla burnumuzdan getirdiler o kupayı. Çok süper 'efsaneler' sizi.
Hep söylüyorum bu kadar rahatsız oyunculardan oluşmuş bir kadroya o başarıları yaşatabilmek ancak Fatih Terim gibi bir adamın harcıdır.

treflex
30-12-09, 19:50
[QUOTE=ELVIS;302887]Başlığın Küçük Hakan olarak değiştirilmesini talep ediyorum.
QUOTE]

Ben de başlığın "Minnacık Hakan" olarak değiştirilmesini talep ediyorum.

polat10
30-12-09, 19:54
Kendi kendinizi silmeyin!..

Sevgili Hakan Ünsal’ın Hürriyet’teki “Bizi bu fotoğraftan silemezler” başlıklı yazısını okuyana kadar, “kulübe üye yapılan futbolcuların, üyelik kartlarını ve sertifikalarını almak için düzenlenen törene gelmemeleri” olayını “Garip ama, pek de önemli değil, kırgınlık var, gelir geçer” diye karşılamıştım, amma “yazıyı okuyunca” iş değişti!..
“Biz” ve “Bizler” diye başladığı, devam ettiği ve bitirdiği yazısından önce, “biz” dediği “arkadaşları”, bir toplantı yapıp, Hakan Ünsal’a “Yaz, bizim ortak kararımız ve görüşümüz olarak yaz” dediler mi; noterden “vekâlet” verdiler mi?..
Başlıyorum; yazının başlığında hem “Bizi bu fotoğraftan silemezler” diyeceksin, (ki elbette kimse silemez), ama sonra da “şunları” yazacaksın, bu ne çelişki; “Galatasaray çatısı altında herkes ama herkes gelip geçicidir. Yönetiminden futbolcusuna, taraftarından, basınına kadar kimse kalıcı olamaz.”
Ne kadar yanlış; 20 yıl önce, 30 yıl önce, 40 yıl önce “oralarda olanlar”, Metin Oktay’lar, Turgay Şeren’ler “gelip geçti” mi, onlar “hep kalacaklar”, hep hatırlanacaklar; sizler de öyle; ne yazık ki Hakan Ünsal, bu yazısı ile “olayı kan davası hâline getirdiklerini gösteren” bir öfke ve duygu girdabı içinde, “bunun bile farkında değil”; vah ki ne vah!..
Ya “şu cümle” ne demek; “Biz sadece Galatasaray’a yakışanın zamanında yapılması gerektiğini düşünüyoruz. Bizim tek yanlışımız ise Galatasaray’a yakışmayanlardan bunu beklememiz.”
2000’li yıllardan beri gelip giden yönetimlere, başkanlara “böylesine ağır bir eleştiride bulunan” insanların “bu yaptıklarının da kendilerine ve Galatasaray’a yakışıp yakışmadığını”, dahası “zamanında ve zemininde yapıp yapmadıklarını” düşünmeleri gerekmez mi?..
Evet, “Galatasaray Kulübü yöneticileri”, son yıllarda “Galatasaray’a çok şey vermiş olan” futbolcularına karşı hatalar yapmışlardır, “vefasızlık” etmişlerdir; çok açıktır ki, “sadece bugünküler değil”, dünküler de!..
Ama, “Galatasaray” başka şeydir, “Galatasaray Kulübü” başka şeydir; hele hele “bugün yönetimde olan, yarın olmayacak olan” Galatasaray yöneticileri başka şeydir!..
Sizleri “Galatasaray Kulübü’ne üye yapan” bugünün yöneticileri değildir; Galatasaray’dır, Galatasaray Tüzüğü’dür ve de “tüzükte” de yazılı olan “Galatasaray’a sporcu olarak yaptığınız” hizmetlerdir!..
Bu olayda “yönetim kurulu” sadece ve sadece tüzüğün 10’uncu maddesinde yazılı olan hakkın, size teslimine aracılık etmiştir; o kadar!..
Üstelik, bugünkü yönetim, “kendilerinden önceden kalan” ve ne yazık ki, “onların da katkıda bulunduğu” kırgınlık ve küskünlüklerin ortadan kalkması, “sizlerin hakkınız olan” ve de Galatasaraylı olmanın “dünyevi” en üst mertebesi sayılan “kulüp üyeliğiniz” için hem de “sizler talep etmeden” böyle “güzel” bir adım atmışken, “pişmiş aşa su katmak” ve “uzatılan eli” itmek, ne demektir, acaba düşündünüz mü?..
Sizlerin üye yapılırken, üzerinde durulan ve tartışılan konu, “üye yapılmamanız değil”, tüzüğün 10’uncu maddesine göre “nasıl üye yapılabileceğiniz” üzerineydi; zira o madde açık açık diyordu ki; “üye olmak için sporcunun kendisinin müracaatı gerek!..”
Bu hükme rağmen, “sizleri üye yaptılar”, bilmelisiniz ki “Kendileri müracaat etmedi, bugünkü durum tüzüğe aykırıdır ve bu sporcuların üyelikleri yasal olmayacaktır” şeklindeki bir itiraz, her şeyi durdurabilirdi; bu bile göze alındı ve şimdi “sizler”, Hakan Ünsal aracılığı ile “size uzatılan eli ittiğinizi” ilân ediyorsunuz; yazıklar olsun!..
“Size uzatılan bu zeytin dalı taşıyan eli itiş”, siz ne derseniz deyin, ne anlatırsanız anlatın; “Galatasaray’ın, Galatasaray Kulübü’nün, elini itmektir”; Galatasaray Tüzüğü’nü “çöpe atmaya” kalkışmaktır; “haklı iken” kendinizi haksız, hem de “çok haksız” duruma düşürmektir!..
Yapılması gereken şey, Galatasaray’ın bakın “Galatasaray’ın” diyorum, size uzattığı eli, gerçek birer Galatasaraylı olarak, sevgi ve saygıyla ve de törene katılarak “iki elinizle kavramanız” olmalıydı!..
“Bugünün” ya da “dünün” yöneticileriyle “bir hesabınız varsa”, bugüne kadar “Galatasaray’a çok şey vermiş” birer sporcu olmanın çok ötesinde, “Galatasaray Kulübü’nün birer değerli üyesi olarak” kulüp içinde, genel kurullarda “o hesabı görmenin” yolunu açmaktı; “böyle gazete sayfalarında” ve de “öfke ve duygusallıktan öte bir şey ifade etmeyen, mantıklı tek satır taşımayan” yazılarla “kılıç çekip, savaş ilân etmek” değil!..
Türk sporuna, futboluna, Galatasaray’a daha çok hizmetler verecek yaştasınız; yarın “sırası geldiğinde” sizleri Galatasaray’a hizmet etme onuruna eriştirecek bir fırsat ortaya çıktığında, bu “yanlış ve hatalı” boykot karşınıza çıkmayacak ve yüzünüze vurulmayacak mı?..
Bilesiniz ki; “bu tutumunuz” ile “sizin kulübe üye olmanızı isteyemeyenleri” haklı çıkardınız!..
Şimdi merak ediyorum; “biz” ve “bizler” denilerek Hakan Ünsal’ın yazısında ortaya attığı “toplu boykotun içinde” kimler var; Hakan Şükür var mı, Bülent Korkmaz var mı, Arif Erdem var mı, Ümit Davala var mı, Hasan Şaş var mı, Ergun Penbe var mı, Tugay Kerimoğlu var mı, Vedat İnceefe var mı?..
Söyleyin, bu “yakışıksız” ve de “yanlış” boykotun içinde var mısınız?..

Öcal Uluç

Burak Yılmaz
03-01-10, 23:18
Merhametten maraz doğar!
Galatasaray hıncını içinden atamamış takımın sol tarafındaki eski bir futbolcusu, yeni yetme yazar, her fırsatta Galatasaray'ı yerden yere vuruyor!
Dinime küfreden Müslüman olsa!
Yahu; insan ekmek yediği yere böyle konuşur mu?
Ancak kedi yediği kaba pisler!
Etmeyin ama…
Belli ki merhametten maraz doğacak!

Galatasaray camiası bu güne kadar ne başarılı ne beyefendi oyuncular gördü;
Gündüz Kılıç gibi, Metin Oktay gibi, Eken kardeşler gibi, Doğan Koloğlu gibi, Coşkun Özarı gibi, Uğur Köken, Nihat Akbaş, Atilla Yelkencioğlu gibi…
Hey gidi Galatasaray hey… Kimlerin eline kaldın
Osman Tanburacı
----------------------
Osman Tanburacı gene iyi yazmış.hala içime sindiremiyorum şu adamın galatasaray kongre üyesi olmasını-olabilmesini

ÖNDER RB
08-01-10, 11:20
hangi senaryonun tetikçisi olduklarını uzun süre saklayamadılar

http://www.hurriyet.com.tr/_np/2618/9572618.jpg
Başkan, futbolculara ‘‘Artık iyiyim. G.Saray olmasa bu hastalığı yenemezdim. Sabah kalkar kalkmaz lavaboya giderken bile G.Saray’ı düşünüyorum’’ dedi.

EFSANELERİN buluşmasıydı dersek abartmış sayılmayız. Bir yanda Galatasaray tarihine geçen isimler, Hakan Şükür, Hakan Ünsal, Hasan Şaş, Vedat İnceefe ve Ümit Davala.
Öte yanda Galatasaray’ı karanlıktan çıkaran, ömrünü sarı kırmızılı kulübe adayan Başkan Özhan Canaydın. Bursa’da ağırladı Özhan Başkan İstanbul’dan gelen 5 eski futbolcusunu. Kimi zaman hüzünlü, kimi zaman da kahkahalarla dolu 5 saat geçirdi onlarla birlikte.
Ziyaret kararı yaklaşık 1 ay önce verilmişti. Önce İstanbul’da buluşacaklardı ama Canaydın ”Sizi Bursa’da ağırlamak istiyorum” deyince buluşma 1 ay gecikti.
‘Ben iyiyim’ dedi
Eski oyuncularını Canaydın karşıladı. 5 futbolcu hiçbir zaman saygıda kusur etmedikleri Başkan’ın elini öptüler, “Geçmiş olsun” dediler. O da anlatmaya başladı...
- Günde 41 adet ilaç alıyorum. Zor günler yaşadım. Bin miligram antibiyotik alan normal biri bile sarsılır. Ben 4 bin miligram aldım. Ama artık iyiyim. G.Saray olmasa bu hastalığı yenemezdim. Sabah kalkıp lavaboya giderken bile G.Saray’ı düşünüyorum.
Bir ömür harcamıştı G.Saray’a. G.Saray ile ilgili konuşurken, mutlu anılarda yüzüne renk geliyor, keyifsiz anılarda ise içini hüzün basıyordu.
82 milyonluk kefalet
Elinde G.Saray’ın 10-12 yıllık belgeleri vardı. Birinin altında Özhan Canaydın’ın imzası. Tam 82 milyon dolarlık şahsi kefalete imza atmıştı, G.Saray için. Bu da yetmemiş, seçime girmeyeceği kararını verdiği gün 4 milyon dolarlık bir kefalete daha imza atmıştı.
İnsan ister istemez düşünüyor. Canaydın, elindeki bu belgelerden imzasını çekse Galatasaray ne duruma düşer?
Ama bu aklının ucundan bile geçmemiş Canaydın’ın. Galatasaray sevgisinden dolayı o belgeleri bugüne kadar gün ışığına bile çıkarmamış.
Herkese yardıma koştu
Kendisi hakkında yazılan herbir yazıyı da saklamış. Ve bu yazılara verdiği, vereceği yanıtları da belgeleriyle birlikte kasasına koymuş.
Başkanlığı döneminde, “Ben Galatasaraylıyım” diyen ve ihtiyaç içinde olan herkese yardıma koştu Canaydın. Ve 4.5 milyon TL de o iş için para harcadı.
Vedat’ın ailesi bile forma istedi
ÖZHAN Canaydın, sohbetin bir anında Vedat İnceefe’ye dönüyor.
- Biliyor musun anne ve babanla nasıl tanıştım.
- Biliyorum Başkanım.
O zaman size anlatayım. Altınoluk’ta tatildeyim. Aileler geliyor forma istiyorlar. Ben de o zaman için 800 milyon liralık forma aldırdım. İmzalayıp dağıtıyorum. Dağıta dağıta forma bitti. O anda bir kadınla adam geldi. Forma istediler. ‘Kalmadı’ dedim. Meğerse Vedat’ın anne ve babasıymış onlar. Tanıştık. Yemek sözü verdik. Hala o sözü yerine getiremedim, ama birlikte olacağız. inşallah.
G.Saray’la ilişkilerini tümden keserdim
CANAYDIN’ı üzen en büyük olaylardan biri de Cemal Nalga skandalı. “G.Saray için kabul edilemez bir hata” olarak yorumluyor eski başkan bu skandalı. Ve “Siz olsaydınız ne yapardınız?” sorusuna kısa ama net bir yanıt veriyor;
- Bu verilen cezaların daha da ağırını verirdim. Galatasaray’la ilişkilerini tümden keserdim hepsinin.
G.Saray delisi başkan
G.SARAY’ın 5 eski yıldızı Canaydın’ın evinden başkanın ellerini öperek ayrıldı. Hepsi çok mutluydu. Başkan ise yorgun ama sağlıklıydı, fizik tedavi süreci başlayacak ve eski gücüne yeniden kavuşacaktı. O sırada Hakan Ünsal arkadaşlarına döndü;
- Ben Başkan’ın deli olduğunu düşünüyorum. Galatasaray delisi. Normal bir insan onun G.Saray için yaptığı fedakârlığı asla yapmaz.
Aysal mutlaka olmalı
Başkanlık seçimi Canaydın’ın çok yakından takip ettiği konulardan biri. “Kimi destekleyeceksiniz” sorusuna dolaylı bir yanıt veriyor ama adres göstermeden de edemiyor;
- Ünal Aysal’ı kesinlikle almak lazım. Çünkü Galatasaray için çok büyük yardımlarda bulundu. Galatasaray, Aysal gibi bir ismi mutlaka desteklemeli.
Som’un parasını cebinden ödedi
CANAYDIN’ı üzen olayların en başında Sahip Som olayı geliyor. Başkan’ın elinde bu kez başka bir belge var. 130 milyon dolarlık kredi çıkmış, hazır, G.Saray’ın kasasına girecek. Ancak Som’la ilgili o gün gazete ve televizyonlarda yer alan iddialar yüzünden kredi iptal ediliyor. Başkan Som’a ödenecek parayı da kendi cebinden ödüyor. Kulüp bir lira bile zarara girmiyor.

osvaldo
08-01-10, 17:16
VAlla senaryo mudur bilemem de bu heriflerin birçoğu CAnaydın döneminde ıskartaya çıktı.

Burak Yılmaz
08-01-10, 17:25
össan amca adnan polat'ın kendisine aslantepede loca hediye ettiğini duyunca galatasarayda vefa varmış diye bir cümle kurmuştu.hakan ünsal'da bu söz üzerine;'' keşke canaydında bize vefalı davransaydı,şimdi bize yaptıklarını anlamıştır'' demişti
bu söz'ü söyleyen biri bir anda adamın evine ziyarete gidiyor vay canına !senden tiksiniyorum küçük hakan ünsal!keşke galatasarayımın formasını hiç giymeseydin.

guy capelle
08-01-10, 17:42
Ya bu arada arkadaşlar, Hürriyet gazetesindeki resmi gördüm de Allah Özhan Canaydın'a sağlık versin. Ben resmi hiç beğenmedim. İcraatlarını çok eleştirdik ama Özhan Canaydın'a acil şifalar diliyorum.

ÖNDER RB
08-01-10, 20:54
VAlla senaryo mudur bilemem de bu heriflerin birçoğu CAnaydın döneminde ıskartaya çıktı.

işte buna rağmen, canaydının yanında olup polata giydiriyorlarsa neye hizmet ettiklerini bulmak çok zor değil.

osvaldo
08-01-10, 22:30
Abicim bence abartmaya gerek yok. Adam çok ciddi bir rahatsızlık geçirdi. Gidip ziyeret etmeleri kadar doğal birşey olamaz.TAmam biraz şov kokuyor da altında fazla çapanoğlu aramak (en azından şu an için) gereksiz. Canaydın'ın puan kazanması bu adamlara birşey kazandırmaz.

ÖNDER RB
08-01-10, 22:52
hakan şükür teknik direktör hakan ünsal ve davala yardımcısı, şaş genel menajer vedat altyapı sorumlusu gibi bir senaryo yazılıp önlerine koyulduysa her şey olabilir.

ama bu sazanlar hala canaydına nasıl inanırlar orası muamma

M.Yasin Cakmak
08-01-10, 23:44
Bence bu senaryoya inanmak daha buyuk sazanlik abi. Kendin yaz kendin inan olmus.

ÖNDER RB
09-01-10, 17:33
valla işin bir tarafı canaydınsa her türlü fetbazlığı düşüneceksin. şu önümüzdeki 3 ay dönecek filmleri hep beraber seyredeceğiz.

osvaldo
09-01-10, 17:49
hakan şükür teknik direktör hakan ünsal ve davala yardımcısı, şaş genel menajer vedat altyapı sorumlusu gibi bir senaryo yazılıp önlerine koyulduysa her şey olabilir.

ama bu sazanlar hala canaydına nasıl inanırlar orası muamma

Abicim hem Hakan için "cin fikirli" diyorsun hem sazan sınıfına sokuyorsun. Kendinle çelişiyorsun, boş yere kuruntu yapıyorsun. Emin ol bu herifler birine yamanacak olsalar o kişi (başkan seçilme ihtimali çok daha yüksek olan) Adnan Polat olurdu. Ayrıca Hakan Şükür ve Ünsal'ı arkasına almak Canaydın'a hiçbirşey kazandırmaz aksine çok şey kaybettirir. Canaydın'ın tabanı olan liseciler HAkan Şükür ve Ünsal tiplemelerinden ölesiye nefret ederler. Yok alt alta koyuyorum senin senaryo mantıklı gelmiyor hiçbir şekilde.

ÖNDER RB
09-01-10, 20:16
peki canaydının basın ayağını hiç düşündün mü? belki de canaydının bugüne kadar belaltı çalışmalarında en zayıf kaldığı yer oldu basın. işte o ayağın parçaları da tamamlanmış oluyor böylece.

sadece 3-5 tane liselinin röportajları yeterli olur mu adnan polatı yıpratmaya. bu şekilde ''galatasarayın kendi evlatları'' nın gerçekleri (!) ortaya koymasının etkisiyle bir tutulabilir mi? polatın bunlarla yüzgöz olmak gibi bir yaklaşımı olmadığından o kapı zaten kapalı.

dediğin gibi çoğu canaydın dönemi gönderilmişken neden vefasız, galatasaraylılıktan nasibini almamış, galatasaraya yakışmayan adnan polat oluyor sizce.

hakan şükür cindir tabi ama canaydın şeytan işte öyle bir sorun var.

dedim ya kongreye kadar daha ne senaryolar izleyeceğiz göreceğiz beraber. cemal nalga olayını bile bir kenara yazın siz. o masumane bir salaklık olamayacak kadar artniyetli bir hareket. olayın 1. derece sorumluları halen cemiyetlerinin üyesiyken polattan istifa beklediler bu adamlar.

osvaldo
10-01-10, 01:19
peki canaydının basın ayağını hiç düşündün mü? belki de canaydının bugüne kadar belaltı çalışmalarında en zayıf kaldığı yer oldu basın. işte o ayağın parçaları da tamamlanmış oluyor böylece.

Abicim nasıl geri kaldı basın ayağında? Adnan Polat'ın bile o kadar destekçisi yok spor basınında. Şu Nalga olayında gördük kimin basın gücü fazlaymış. Dediğim gibi Hakan Şükür'ü yanına alması CAnaydın'a güç kaybettirir kongrede.

ÖNDER RB
10-01-10, 09:14
Şu Nalga olayında gördük kimin basın gücü fazlaymış.

bence o basın canaydın basını değil fener basınıydı. yemi aldıktan sonra nasıl saldıracaklarını sen de ben de biliyoruz zaten. sadece onlara yem verildi nalga olayında

şükür konusunda yanlış düşünüyorsun bence. şükür şu 2 ay performansı hakan ünsal seviyesine çekerse, kongre günü müdür odasında ağırlanır lisede.

Libraleon
10-01-10, 12:31
Şükürün başı çektiği her tetipte art niyet ararım. Hele buna Güççük te dahilse tamamdır. Bence de seçim için bir takım sözler almıştır bu grup. Davala da arada kaynamıştır muhtemelen...

Canaydına ise Allah sağlık versin. Böylesine hastalıkla boğuşan bir adamın "yok ben olsam Nalga olayında daha sert davranırdım , yok Ünalı almak gerek" şeklinde hesaplar içinde olmasını aklım havsalam almıyor. Üç günlük dünyada bu kumpasların kurulacağı yaş aralığı 30-50 dir. Ondan sonrasında insana bir olgunluk , bir hoşgörü gelir. Fener golünü alkışlayacak kadar hoşgörülü Canaydın , Nalga olayında cezayı az buluyor kendi kulübünden bu hoşgörüyü esirgiyor...

Allez
10-01-10, 13:10
baldır çapı büyüklüğü ile bolulu faruğun arkasındaki haklı 2ciliği dışında fazla bir numarası olmayan bu ex-futbolcuya her entry girildiğinde baldır çapımı büyümüş şeklinde düşünmekteyim.

treflex
16-01-10, 13:27
Türk spor basınında yükselen değer yabancı düşmanlığı... Bu sezon bunun tavan yaptığını söylebilirim. "Milli takıma yeni teknik direktör kim olmalı?" tartışmaları dahil, yabancı hocalar ve futbolcular aleyhine bir kampanya var. Bu ülkede yabancı sayısı serbest bırakılırsa bu düşmanlığın nereye varacağını hesap bile edemiyorum. İşte son örnek, Baros'un sakatlığı. Gazetelerin dün yazdığı Baros'un sakatlık hikayesi bugün Hürriyet'te tekrar derlenerek, ısıtılarak sunulmuş. Farkı nedir? Baros'un "fedakarlık" yapmadığı ve gidip ayağına platin taktırdığı! Hakan Ünsal vasıtasıyla da öğreniyoruz ki; bu yerli futbolcuların başına gelseymiş fedakarlık yapar oynarlarmış. Baros'un operasyon kararı doğru değilmiş. Diğer görüş ise bir tıp adamına değil, İlker Yasin'e ait! "Ayağı iyileştikten sonra platin taktırmasını doğru bulmuyorum" diyor İlker Yasin. "Bilimsel bir araştırmaya göre Türkler ayak tarak kemiklerinin Çek milletinin ayak tarak kemiklerinden daha sağlam olduğu saptandı" diye bir haber çıktı da, biz mi okumadık(!) Bu nasıl bir kafadır, bu nasıl bir bakış açısıdır? Futbolcudan istenen fedakarlık nedir? Acılar içinde oynaması mı? Yerli futbolcu olsa oynarmış? Geçen sezon bu ülkede ayak tarak kemiği kırılan Barış Özbek ve Servet alçılı ayaklarla mı çıktı sahaya? Üstelik Baros değil mi; sağlam olduğunda her tekmeye kafasını uzatan ve bu yüzden taraftarının sevgisini kazanan... *** Gelelim Baros'un durumuna. Ocak ayının başında çekilen röntgeninde kemik kaynadı raporu sonrası düz koşuya başladı. Mış'lı anlatmıyorum çünkü bir gazeteci olarak bilgi sahibiyim. Ayağında ağrılar hissedip idmanlara konsantrasyonunu yitirince, menajeri aracılığıyla bulduğu Dr. Wohlfahrt'a gitti. Hasta olan da, tıp adamları da bilir ki, sözleşmeli futbolcu da olsan bir insan olarak farklı bir doktordan fikir alma, farklı bir tedavi yöntemi deneme hakkı hastanın en büyük özgürlüğüdür. Sınır nerede başlar bir futbolcu için? Operasyon kararı verilirse, kulübü bilgilendirmek zorundasındır. Baros da bunu yaptı. Galatasaray'ın doktorlarından biri Almanya'ya gitti. Dr. Wohlfahrt, çatlayan kemiklerde durumun nükse etme ihtimaline karşı platin takviyesi yapmayı uygun bulduğunu anlatmış. Baros da bu tedaviyi seçtiği için operasyon gerçekleşti. Önemli olan öncelikle hastanın iyileşeceğine, iyileştiğine kanaat getirmesi. Operasyonun faturası Baros'un sahalara dönüşünü planlanandan 1 ay geciktiriyor. Atletico Madrid maçlarını kondisyon olarak zaten hazır olmayacaktı ve yetişme ihtimali %50 bile değildi. Şimdi Mart 15'te ancak takım arkadaşlarının temposunda bir çift kale maçta oynayabilir. Futbol bu, ağır sakatlık haberleriyle ilk kez karşılaşmıyoruz. Ama bu "Yerli futbolcunun fedakardır; Baros değil, tu kaka edebiyatı" ve "Ya Sev Ya Terket" gazeteciliği-kafadaki sakatlıklar geçmiyor ne yazık ki!- okuyanı da sakat bırakıyor. Üstelik "bu fedakarlığı yapmadı" diyen Hakan Ünsal, iki dizinden de ağır sakatlık geçirmiş ve aylar boyunca ABD'de tedavi görmüşken... Bu vesileyle yazan, çizen okuyan herkese sağlıklı günler dilerim...

Aceto'dan alıntı. Birinin derhal bu Hakan Ünsal denen Galatasaray düşmanı herife dur demesi lazım.

karacaf
16-01-10, 13:45
Şovenizm yeni değil bizim memlekette.Taraftarıda en çok olan kulüp hatta..

Burak Yılmaz
11-02-10, 01:07
http://img13.imageshack.us/img13/1179/galatasaray2antalyaspor.jpg (http://img13.imageshack.us/i/galatasaray2antalyaspor.jpg/)

şu pankart varya bugün ki sinirimi biraz olsun aldı götürdü.Oh olsun rahatladım.

JackDaniels
11-02-10, 22:34
http://img13.imageshack.us/img13/1179/galatasaray2antalyaspor.jpg (http://img13.imageshack.us/i/galatasaray2antalyaspor.jpg/)

şu pankart varya bugün ki sinirimi biraz olsun aldı götürdü.Oh olsun rahatladım.Süper pankart olmuş.

Bide sağlık kuruluna ince ve zekice bir gönderme yapılmalı.

JackDaniels
20-02-10, 21:31
Ahh canım benim...Lig tv de maç sonrasında canlı tartışma programına transfer olmuş...

JORDAN
21-02-10, 22:11
Ulan Hakan o kadar ekmek yedin Feyyaz istedigi pozisyonda kem kum yapmadan konusuyo
sen de konussana Allah seni bildigi gibi yapsin ne diyim...

Burak Yılmaz
21-02-10, 22:15
Bu adam geleceğine keşke Erman kalsaydı en azından fenerbahçeye sallayabilecek cesaret vardı adamda bu hakan şimdi durmadan sallar durur ilk yenilgide galatasaray'a ama fener yenilsin tısss! ,heh bana doberman hakkında olumlu birşey söylettin ya helal hakan düşün senden ne kadar nefret ediyorum,kendinden ne kadar nefret ettirdin!

Patriot
22-02-10, 11:49
Adam da ki torpile bak.. ya da sans mi diyelim. Ulan o adamin o vakit ne isi var ekranda. Maratona bakmazdim buna da bakmayacam belli oldu artik.

guy capelle
22-02-10, 14:47
Galatasaraylı felan değil o. Eski futbolcularımızdan saymıyorum bir onu, bir de Semih Yuvakuran'ı. İkisi de sol bek, tesadüf mü nedir?

Libraleon
22-02-10, 15:41
Valla Feyyaz bence güççük'e göre GS lı kaldı dün akşam. Neill'i Elano'yu falan övdü. Zaten hatırladığım kadarıyla her transfer döneminde "Feyyaz GS da" haberleri çıkardı eskiden...

JackDaniels
28-02-10, 23:02
Helal olsun Aslanıma...

Lig tv Jo ile Guizanın posizyonunu ekranı ikiye bölmüş gösteriyor...Bizim Aslan vargücüyle Guiza'nın posizyonun kesinlikle kırmızı kart olması gerektiğini, Guiza düşürülmesi topu çok rahat kontrol edebileceğini, ama Jo'nun posizyonunda Jo'nun topa müdahele edemiyeceğini vs vs anlatıyor..

Koçum benim...

Namelessonegs
28-02-10, 23:08
Haahah cok objektiftir canım..Selcuk Yulaf abisi gibidir o..

cali
28-02-10, 23:11
pankart olayı ne zaman oldu ya ben kaçırmışım

M.Yasin Cakmak
28-02-10, 23:24
Serefsiz herif. Klasik GS iyi oynamadi Kasimpasa acik oynadi, ondan boyle oldu masalini cekti.

Ali
01-03-10, 00:01
Birde Üye oldu Kulübe. Yani Galatasaray lehine konusmasini felanda isteyen yok, sadece Objektiv olsun ve Galatasaray camur atmasin o kadar.

electrogs34
01-03-10, 01:29
O KADAR BENCİL VE KÜÇÜKKİ sözde fenerden gözüküp gs a atarsa bak ne kadar objektif taraf tutmuyor denecek prim yapacak..hay senin küç ÇÜK aklına..

Senden cacık olmaz sen o formanın camianın büyüklüğünü kavrayamamış hasbel kader gs dan geçinen zavallısın..

JORDAN
13-03-10, 22:26
Allah senin belani versin. Aldigin her kurus haram olsun senin, fb yalakasi oldun basimiza...

Selcuk itine bile bela oklumamis adamim beni de cileden cikardin su tarafsiz (!) fb avukatliklarinla...

Namelessonegs
13-03-10, 22:27
Bunun belasını versin de, baskan adayı Adnan Ozturk'e ne diyecegiz? Haksızlık ettigimiz oyuncular diyerek bu serefsizin de ismini veriyor..Yazık..Bu adam secilirse,basımıza tac ederiz bu kolpayı..

JORDAN
13-03-10, 22:35
Adnan ozturkle ilgili dusuncelerimi Secim topiginde soyledim. Sirf Galatasaray'i karistirmak icin aday olmus Canaydin'in gizli santraforu olarak goruyorum. Kendisinin stratejisini karsisindaki MIGROS ile rekabet etmeye calisan mahalle bakkalina benzetiyorum.

Namelessonegs
13-03-10, 23:34
MIGROS ile rekabet etmeye calisan mahalle bakkalina benzetiyorum.

hahahah :D:D

Burak Yılmaz
14-03-10, 00:27
Birde kongre üyesi bu herif,ya sabır!
bu adam Galatasaraylıysa bende fenerliyim,Allah'ın cezası lanet olsun senin gibi adama.

osmanhy
14-03-10, 00:51
bende hakanin yorumlarina kil olurum, ama topic basliginda KUCUK kelimesini silmeliyiz. Emre Belezoglu veya Aziz Yildirim topiginde bile bu yok ki onlardan daha buyuk kopek yoktur bu dunyada. Nede olsa hakan fener veya bjkde oynamadi.

tyisik
14-03-10, 01:45
bende hakanin yorumlarina kil olurum, ama topic basliginda KUCUK kelimesini silmeliyiz. Emre Belezoglu veya Aziz Yildirim topiginde bile bu yok ki onlardan daha buyuk kopek yoktur bu dunyada. Nede olsa hakan fener veya bjkde oynamadi.

Onu kucuk yapanda bu ayrinti zaten Osman, Galatasarayli yorumcu ayaginda olup, bize saydirmasi her firsat buldugunda. Rengini belli etsin cikaririz Kucuk kelimesini.

del piero10
14-03-10, 01:58
abi küççüğün aziz'den filan daha az köpek olduğunu düşünüyorsan gerçekten hayranım sana, keşke herkes senin gibi toz pembe gözlüklerle baksa dünyaya.

osmanhy
14-03-10, 04:20
bende kendisini sevmiyorum ama sadece baslikta KUCUK denmesine karsiyim...Arda icin canimiz kaptanimiz diyemiyoruz, ama eski bir oyuncumuza KUCUK diyebiliyoruz...demek ki bizim felsefemizde sadece adam ezmek vardir...Sampiyonlar ligini kazansak bile bu taraftar mutlu olmayacaktir.
Acaba besiktas forumlarinda kucuk samet aybaba basligi varmi?
Bu arada hakan ne derse desin ne aziz yildirim, nede emre kadar kopektir

bi daha bu konundan bahs etmek istemiyorum cunku dedigim gibi, gercekten hakani sevmiyorum ve onun avukatligini yapmak istemiyorum :)

gian
14-03-10, 14:39
Dün aksamki sarı-lacivert kravatı da güzelmiş.

osvaldo
14-03-10, 19:50
Yahu bu adama ne oldu? LigTv 2de ilk yorumcu olduğu dönemlerde GS gol attığında arkadan "helal aslanım" diye bağıran, kendini tutamayan adam 2 sene içinde en azılı GS düşmanı haline nasıl geldi? Gerçekten araştırmak lazım. Passat'a ihtiyacı da yok bunun.

tyisik
14-03-10, 20:01
Yahu bu adama ne oldu? LigTv 2de ilk yorumcu olduğu dönemlerde GS gol attığında arkadan "helal aslanım" diye bağıran, kendini tutamayan adam 2 sene içinde en azılı GS düşmanı haline nasıl geldi? Gerçekten araştırmak lazım. Passat'a ihtiyacı da yok bunun.

Ozgur,
Bunlarin bu tutumu Adnan Polat geldikten sonra basladi. Takimda ki Fettullah Gulen cemaatini uzaklastirdigi ve bunlara meydan birakmadigi icin hepsi boyle bir tutum icine girdiler. Hatta Adnan Ozturk'un bunlari bu kadar ortaya cikarmasinin arkasinda ki bagin bu cemaatin maddi gucu ile lobi gucunun oldugunu dusunuyorum.

osvaldo
14-03-10, 20:41
Ozgur,
Bunlarin bu tutumu Adnan Polat geldikten sonra basladi. Takimda ki Fettullah Gulen cemaatini uzaklastirdigi ve bunlara meydan birakmadigi icin hepsi boyle bir tutum icine girdiler. Hatta Adnan Ozturk'un bunlari bu kadar ortaya cikarmasinin arkasinda ki bagin bu cemaatin maddi gucu ile lobi gucunun oldugunu dusunuyorum.

O konuda çok net bilgim olmamakla birlikte Adnan Polat'ın cemaata karşı operasyon yapacak çizgide olduğunu düşünmüyorum. Öyle cemaate karşı birisi değil Polat.

GsMaNiA
14-03-10, 20:45
Adnan Polat o cemaate karsı her zaman ADAM gibi durusunu gosterdi. Zamanında Hamza ile baslattıgı operasyonu gecen senelerde gayette guzel devam ettirdi. Asıl Adnan Ozturk Hakan Sukur'u yeniden getirmeye calısarak ne derecede o cemaaatin adamı oldugunu gostermiştir.

MBC
14-03-10, 20:48
O konuda çok net bilgim olmamakla birlikte Adnan Polat'ın cemaata karşı operasyon yapacak çizgide olduğunu düşünmüyorum. Öyle cemaate karşı birisi değil Polat.

ama hoslandiginida söyliyemeyiz..
---
hakan bana görede galatasaraylidir ama sözde yönetimle problemi var Kücük´ün..
gecen sezon bülent geldiginde birden laflari fln degismisti.. biraz zaman´a ihtiyaci var fln diye seyler zirvaliyordu..

neyse.. kücük herzaman kücük kalir..

osvaldo
14-03-10, 20:57
Adnan Polat o cemaate karsı her zaman ADAM gibi durusunu gosterdi. Zamanında Hamza ile baslattıgı operasyonu gecen senelerde gayette guzel devam ettirdi. Asıl Adnan Ozturk Hakan Sukur'u yeniden getirmeye calısarak ne derecede o cemaaatin adamı oldugunu gostermiştir.

Hakan Ünsal'ı Adnan Polat değil Canaydın göndermişti. Ayrıca Hakan'ı 37 sinde göndermek te "cemaata karşı tavır" falan değil bence. Hakan oynayacak durumda olsa 5 sene daha kadroda tutardı Polat. Bu Hakan'ı zamanında tutup kolundan GS'a getiren de Polat'tır. O zaman cemaatçı olduğunu bilmiyor muydu? Adnan Polat cemaatçı değil ama direk cemaatçılara karşı bir tavrı da yok bana kalırsa...

tyisik
14-03-10, 20:59

Galathian'in dedigi gibi zamaninda Hamza yi bu yuzden yollayarak cemaatin bayagi tepkisini cekmisti, hatta hakan'i da torino ya yollamis bunun bir temizlik oldugunu soylemislerdi. Polat takimda bu tur islere pek sicak bakmiyor. Ben bunlarin kuyruk acisinin buradan kaynaklandigina eminim. Geri getirmek istiyorlar cemaati klubun icine ama karsilarinda bu ise sicak bakmayan bir baskan var. O gidene kadar her turlu pisligi yapacaklardir.

Burak Yılmaz
14-03-10, 21:00
Polat'ın cemaatçilere tavrı var mı yok mu bilemem ama Hakan Ünsal'ın Adnan Polat'a derin bir nefret beslediğinden adım gibi eminim adamın her cümlesi,her yazısı kin içeriyor bunu açıkça anlayabiliyorsun.

osvaldo
14-03-10, 21:02
Abicim öyle bir tavrı olsa Hakan'ın yanında Sabri'yi de paket yapardı. Bence Adnan Polat takıma katkı verdiği sürece herkesi kadroda tutar. Cemaatçi falan ayrımı yapmaz. Hakan'ın oynayacak hali olsa onu da tutardı kadroda. Troino'ya yolldı da ne oldu? 1 sene geçmeden geri almadı mı?

M.Yasin Cakmak
14-03-10, 22:19
Simdi bu cemaat muhabbeti bu topigi SIT'e goturur, dikkatli olmak lazim. Bu nedenle link vermeyecegim ama Adnan Polat'in bahsettiginiz cemaatin lideriyle cok samimi bir videosu vardir internette, ek olarak operasyon falan bilmem ama Sukur'e futbolu biraktirabilecegi bir yasta gelir gelmez iki senelik kontrat imzalatan da odur.

Hakan Unsal'a gelince TV'de tutunabilmek icin paraya satti takimini, bu yani, baska birsey yok. Hangi kuvvetli GS sempatizani ozel TV'lerde, ozellikle yayinci kurulusta adam gibi tutunabilmis.

frodo555
14-03-10, 22:52
Ben de -mümkün olduğu kada SIT harici olacak şekilde yazmam gerekirse- Adnan Polat'ın söz konusu cemaat lideri ile hayatta yanyana gelemeyecek bir meshepsel cenahtan olduğunu biliyorum... Yani küÇÜK'ün komplosu teorisi pek de olmaz gelmiyor gözüme...

JORDAN
14-03-10, 22:59
Su cemaat tartismalarini, hem de takimin Sampiyonluga gittigi bir zamanda tekrar alevlendirmekten kacinmakta fayda var diyorum. Sebebi ne olursa olsun GALATASARAY'DAN BASKASI YALAN. Kucuk te soylemleriyle bu camiaya ne kadar yakistigini(!) gosteriyor. Bize uzak olsun...

Giga
14-03-10, 23:39
Adnan Polat Alevi demek zor olmamalı bu kadar...

osvaldo
14-03-10, 23:50
Adnan Polat bir işadamı. Türkiye'de hiçbir işadamının cemaatlere karşı açık şekilde tavır alma lüksü yok. Kaldı ki "cemaate tavır" olarak söylediğiniz bütün hareketlerin karşılığında söylenecek örnekler var. HAkan'ı gönderdi diyorsunuz Hakan'I 2 kere de getirdi. Hakan Ünsal'ı o göndermedi. Madem cemaatçileri gönderiyordu Sabri niye kaldı? GS'da tarikaçı olarak bilinen İsmail Demiriz, Uğur Tütüneker gibi adamlar Adnan POlat'ın ikinci başkanlığı döneminde de kadroda kaldılar.

Dediğim gibi Adnan Polat takıma faydası dokunan kimseyi göndermez. İSter cemaatçi olsun ister ateist olsun. Bence de en doğrusunu yapıyor.

USAtaraftar
15-03-10, 08:09
Her yaptigi pisligi gectim, it herif dun bir de Fenerium'dan aldigi kravat ile televizyona cikti. Emre'den azi yok fazlasi var. Emre en azindan dondum diyor, bu henuz onu bile yapamadi.

Her seye ragmen duzgun yorumlar yapabilse gene onca zamanin hatrina izleyecegim. Ancak adam cahil kere cahil, bir bok bildigi yok. Ne konusurken dogru durust tonlama yapabiliyor ne de duzgun cumleler kurabiliyor. Eskilerden bence - eger isterse - Suat'tan cok iyi yorumcu olur. Futbolu birakinca Sarp'in iyi bir yorumcu olacagina eminim.

cali
15-03-10, 11:04
Adnan Polat geçtiğimiz yıllarda f. gülen'le birebir görüşmüş bir insan. araları da iyiydi o dönem.

ÖNDER RB
15-03-10, 11:56
özgür ben net bilgiliyim bu konuda, özellikle hamza operasyonu sırasında. uğur cemaatçi değil, ismail demiriz evet cemaat tayfasından. hamza zannedersem 96 da gönderildi galatasaraydan, ismail ondan önce gitmişti diye hatırlıyorum

guy capelle
15-03-10, 20:42
Adnan Polat Alevi demek zor olmamalı bu kadar...bu konularla bunların ne ilgisi var anlamıyorum. Ne yani Adnan Polat bu nedenle takımdaki hacı hocaları mı kovdu? Bir başkan mezhep dalgasından takımın başarısıyla mı oynar? Kurtlar Vadisi senaryosu yazsanıza siz arkadaşlar.

Adnan Polat takımda -şayet varsa- takunyalıları göndermişse bu takımın başarısını engelledikleri için olmuştur herhalde. Onlarla aynı mezhepten olmadığı için değil.

cozker
15-03-10, 23:45
Her yaptigi pisligi gectim, it herif dun bir de Fenerium'dan aldigi kravat ile televizyona cikti. Emre'den azi yok fazlasi var. Emre en azindan dondum diyor, bu henuz onu bile yapamadi.

Fener atkısını bilmemde H.Ünsal eskiden çok koyu BJK'liydi.. Onu Ayancık'tan tanıyanlar ne kadar fanatik BJK'li olduğunu teyit edebilirler.. Muhtemelen şu andada içten içe desteklediği takım BJK'dir. .

osvaldo
15-03-10, 23:51
özgür ben net bilgiliyim bu konuda, özellikle hamza operasyonu sırasında. uğur cemaatçi değil, ismail demiriz evet cemaat tayfasından. hamza zannedersem 96 da gönderildi galatasaraydan, ismail ondan önce gitmişti diye hatırlıyorum

Abi o zaman gücü Hamza'ya yetmiş ne diyeyim? Hamza'yı kovup Hakan'ı 2 kere getiren adam için başka birşey söyleyemiyorum :) İsmail Demiriz Adnan POlat'ın 2. başkanlığında kadrodaydı diye hatırlıyorum. En az 2 sezonu vardır herhalde Polat ile...

nicelife1905
15-03-10, 23:58
ya şimdi anlamadığım şu, adam parayı veya gerçekten gönül verdiği renkleri seçti gitti. bizene
bizeneeeeeeeeeeeeeeeeee

biz nesine aşık olduk galatasarayın. emresine mi, kimine nesine

sarısına kırmızısına değilmi ?

sallayın gitsin

Giga
16-03-10, 00:01
bu konularla bunların ne ilgisi var anlamıyorum. Ne yani Adnan Polat bu nedenle takımdaki hacı hocaları mı kovdu? Bir başkan mezhep dalgasından takımın başarısıyla mı oynar? Kurtlar Vadisi senaryosu yazsanıza siz arkadaşlar.

Adnan Polat takımda -şayet varsa- takunyalıları göndermişse bu takımın başarısını engelledikleri için olmuştur herhalde. Onlarla aynı mezhepten olmadığı için değil.

Yukarıda biri farklı mezhep demiş ben de açık açık yazdım, Alevi olmak suç değil mabında, yoksa bu konuyla ilgili bir yorum değil benimki, üslubuna da dikkat et derim...

frodo555
16-03-10, 00:45
Alevi olmak suç değil, değil; Alevi olmak suç değil demek suç bence :) anlatamadım ama anlatabilmiş de olabilirim derdimi bilmiyorum... Şu şöyledir, bu böyledir demek sanki o özelliği ile itham etmek gibi geldiği için direk söylemedim... Bana ne? Hatta kime ne? hepsi bir tarafa:

Kimse ibadete, dinî ayin ve törenlere katılmaya, dinî inanç ve düşüncelerini açıklamaya zorlanamaz; dinî inanç, düşünce ve kanaatlerinden ve bunları değiştirmekten dolayı kınanamaz, suçlanamaz ve farklı bir muameleye tâbi tutulamaz. (TC Ay.m24/2)

Giga
16-03-10, 00:49
Konu sapıyor arkadaşlar her an sit(topic olan) yiyebiliriz... :)

Aslan Suat
16-03-10, 01:19
Hepimiz kardesiz :)

puahahaha :lol:

Saka bir yana ben artik Kücük Hakanin bunu artik Ezel vari oyun olarak oynadigini düsünmeye basladim.

Ali
16-03-10, 01:39
Futbolcuyken cok severdim. Ama simdi hic sevmiyorum, hatta nefret ediyorum. Anlamadigim Eskilerle hep Canaydin yüzünden Papaz olduk. Ama Ne Hikmetse Hepsi Canaydinci oldu cikti. Ya Adnan Polat ne yapti ki bunlara?

Hic bir Basarisi olmayan Bülent Korkmazi Galatasaray Taraftarina kol sokmasina ragmen TD olarak getirdi. Sonra Kücük gibileri Kaptana yapilanlardan dolayi gelmedik törene felan dendi.

Adnan Polat bir Tek Hakan Sükürü gönderdi. Ben Hakan Sükürü ne oldugu bildigim halde cok severim, yani Futbolculugunu felan, ama Hakan Sükür Kulübede oturmasini hic bir zaman malesef bilmedi. Yani aslina bir yil daha Takimda kalmali diye düsüniyordum,ama banko 90 dakika oynama inadi olacakdi, herkez biliyor. Bu yüzden gönderildi.

Yanliz Adnan Polata karsi yapilan tavirlari anlamiyorum.

guy capelle
16-03-10, 18:39

İsmail gönderilmedi ki, yaşı geldiydi, 1993'te Galatasaray'daki 9. sezonunu bitirerek güzel bir jubileyle futbolu bıraktı.

guy capelle
16-03-10, 18:41
üslubuna da dikkat et derim...gayet normal bir mesaj yazdım, üslubunda da dikkat edilecek hiçbir durum yok.

Giga
16-03-10, 18:54
Sen gene de dikkat et...

M.Yasin Cakmak
16-03-10, 20:14
Arkadaslar...

guy capelle
16-03-10, 20:45
Sen gene de dikkat et...:):):) Yolu sevgiden geçen herkesle elbet bir gün bir yerde mutlaka buluşuruz.

Giga
16-03-10, 21:18
GS Sevgisinde buluşalım madem...
Niyetim kavga-tartışma değil, gidin senaryo yazın tarzı üsluptu, konu kapanmıştır.

Mid-life Crisis
22-03-10, 09:01
Cok uzun zamandir ilk defa Lig TV izleme sansim oldu, yorumlari vs....
sizlerin buradaki yazilarini okurken arada icimden diyordum, yahu eski futbolcumuz bu
kadarda olamaz, nasil boyle der, bizimkiler burada abartiyor falan diye dusunuyordum,
ama gordumki, hakliymissiniz, yok Rijkaard'in psikolojisi bozlulacakmis her an
patlayacakmis, basin toplantisinda verdigi tepkileri begenmiyormus vs....
ulan it, adam ol adam!, karsindaki (Feyyaz) azicik aksi bir seyler soyleyince donme
hemen! hakliymissiniz, adam degilmis bu! yazik yazik!

westham
27-03-10, 23:17
bu akşam biraz keyifsiz gibi :) her zamanki esprili hakan gitmiş yerine suskun bi hakan gelmiş.

serdarseren
27-03-10, 23:18
bu akşam biraz keyifsiz gibi :) her zamanki esprili hakan gitmiş yerine suskun bi hakan gelmiş.
E iyi olmuş :)

westham
27-03-10, 23:20
harbiden suratını görmeniz lazım.adamın dünyası yıkılmış

JORDAN
28-03-10, 00:22
Musmula suratli olmus:) Normaldir tabi, bir suru vaat,piyangodan ikramiye beklerken amorti bile vurmadi...

M.Yasin Cakmak
28-03-10, 00:37
Malzemeci olacakti abileri :).

westham
28-03-10, 00:42
beyefendi gözdağı veriyor.bundan sonra lig şampiyonluğuda kesmez bizi diyor. öyle bir döneme girmişiz,yönetime o yetkiyi vermişmiş. çok dikkatli izleyecekmiş olanı biteni.

InSoMNiAsTaN
28-03-10, 00:45
beyefendi gözdağı veriyor.bundan sonra lig şampiyonluğuda kesmez bizi diyor. öyle bir döneme girmişiz,yönetime o yetkiyi vermişmiş.
Yetkisine .ıcıyım onun,hasbel kader uye oldu,bi de gorev mi veriyor simdi de..Hazmetmeyi ogrenmesi lazım..

ÖNDER RB
28-03-10, 00:55
vay soysuz vay, bir de görev mi vermiş

ulan it git sen oyunu sattığın adama ver görevini. yok sen onu da beceremezsin, daha doğrusu itliğini yapmaya devam et gitsin.

chivu
28-03-10, 01:50
Valla ben zorlanmaya başladım; sapla samanı ayırmaktan kusura bakmayın. Küçük Hakan terbiyesiz; onu kulübe üye yapan " büyük başkan " ; Cemal Nalga olayında suçu olanlar rezil; onlara göre verip bir de üstüne para verenler " süper yönetici" . Bir yerde birşeyleri kaçırıyoruz gibime geliyor.

Ali
28-03-10, 02:47
Bunun üyeligini geri alsalar olmuyor mu? Haddini asiyor artik.

USAtaraftar
28-03-10, 03:18
Valla ben zorlanmaya başladım; sapla samanı ayırmaktan kusura bakmayın. Küçük Hakan terbiyesiz; onu kulübe üye yapan " büyük başkan " ; Cemal Nalga olayında suçu olanlar rezil; onlara göre verip bir de üstüne para verenler " süper yönetici" . Bir yerde birşeyleri kaçırıyoruz gibime geliyor.

Sanirim bu adamin uye olmasini biraz yanlis hatirliyorsun. Kendisi bizde bilmem kac sene futbol oynadigi icin uye olmasi kendisi icin bir hakti zaten. Henuz uye yapilmadigi icin de disaridan durmadan sallayip duruyordu, Adnan Polat da sesini kesecegini umarak uye olmasini hizlandirdi. Kucuk ise cok kucuk bir adam oldugu icin baskan sifati ile Adnan Polat'in kendisini uyelige kabul torenini protesto ederek gelmedi. Su olay bile bu adami sevmemek icin bir sebep zira Adnan Polat'a yaptigi senin sifatina (Galatasaray kulubu baskani) tukureyim der gibi bir hareketti.

ÖNDER RB
28-03-10, 11:59

neden be güzel kardeşim.

velef ki başkan kendi insiyatifi ile bir jest yapmış olsun, bir dostluk eli uzatıp üye yapsın. bu mudur hata, bu mudur eleştirilecek konu.

cemal nalga olayı tamamen bireysel öküzlük. şardan etik olarak doğrusunu yapıp istifa etti, polat doğrusunu yapıp ilk fırsatta biz sana güveniyoruz dedi.

şardanın senelik 15 milyonluk yeni bir anlaşma ile döndüğünü de tekrar hatırlatalım. onun da kulağına küpe olmuştur, devrecilikle, abilerle iş yapmamayı öğrenmiştir.

kaçırdığımız bir şey yok, yanlış insanlara güvenen bu adamların özünün doğru olduğuna inanıyorum, aynı hatayı 2 kere yapmazlar diyorum.

guy capelle
28-03-10, 15:33
dün lig tv'de "bu yönetimi sıkı sıkıya takip edeceğim, siz de beni takip edin" gibisinden abuk sabuk laflar etti. Kimsin lan sen, yardığım?

Burak Yılmaz
28-03-10, 15:51
İçimdeki Hakan Ünsal nefreti bir başka,gözümde emre belözoğlu itinden farkı yok.Bu nasıl bir cürret ki sen kalkıp Galatasaray Başkanı hakkında yönetiminizi iyi izleyeceğim ağır tabirle ayağınızı denk alın herkes'in gözü sizde bende takip edeceğim hihihü tarzından konuşabiliyorsun,sen kimsin lan.kimin bedduasını aldıkta şu adamlar başımıza musallat oldu yarabbim!

chivu
28-03-10, 16:22
neden be güzel kardeşim.

velef ki başkan kendi insiyatifi ile bir jest yapmış olsun, bir dostluk eli uzatıp üye yapsın. bu mudur hata, bu mudur eleştirilecek konu.

cemal nalga olayı tamamen bireysel öküzlük. şardan etik olarak doğrusunu yapıp istifa etti, polat doğrusunu yapıp ilk fırsatta biz sana güveniyoruz dedi.

şardanın senelik 15 milyonluk yeni bir anlaşma ile döndüğünü de tekrar hatırlatalım. onun da kulağına küpe olmuştur, devrecilikle, abilerle iş yapmamayı öğrenmiştir.

kaçırdığımız bir şey yok, yanlış insanlara güvenen bu adamların özünün doğru olduğuna inanıyorum, aynı hatayı 2 kere yapmazlar diyorum.

İnşallah sen haklısındır abi. Ama ben şahsen inanmıyorum. Bir futbolsever oalrak ; pek tabii ki futbolda 3 yılda Özhan Canaydından devraldıkalrı kulübü getirdikleri yeri beğeniyorum. Ama bunun dışındaki herşey bende; daha çok yanlış insanlara güvenen doğru adamlar değil de; kongre kulisi için yapmayacakları şey olmayan adamlar izlenimi uyandırıyor. Hakan bizi çok eleştiriyor; kulübe üye yapalım sussun; liseliler çok üstümüze geliyor; aman basketbol şubesini liselilere verelim sussunlar; kongrede bilmemne devresinde eksiğiz; aman Alın Mehmet Helvacıyı listeye , bize oy versinler.

Kusura bakma valla; tamam Adnan polat iyi başkan, Haldun Üstünel iyi yönetici de; bana bu kadar tavizkar adamların gerçekten Galatasarayda bir devrim yapabileceğine inanıyor olmanız bana biraz saflıkmış gibi geliyor. İyi transfer olur; futbolda başarı olur, uefa kupası gelir; ama devrim? Faruk Sürenin bile beceremediği işi , sıkıştıkları ilk anda liselilere teslim olan, hep eleştirdiğimiz dinazorların sandıklarından tulum çıkaran bu ekibin becerebileceğine zerre inancım yok. Adnan Polat yapabildiği kadar yapar ; ondna sonra da, çok borç yaptın , hadi bakim sen yürü şimdi diye güvendikleri bir kardeşlerini - muhtemelen Ali dürüst- getirirler; biz de 6 yıl sonra da burada bu konuları konuşuyor oluruz.

gian
28-03-10, 16:59
Ünsal, kör gözüm parmagına yapamazsın bazı şeyleri. Elbtte sus payı verecek bazı hakimlere, ama önemli olan o sus paylarını verirken, icraat olarak onlara esir düsmemesi. Yine kendi bildigini yapıyorsa, onemli olan odur. Tam anlamıyla güclü olana dek, bazı ödünler verilebilir. Yoksa kafanı koparır hakimler..

Namelessonegs
08-04-10, 14:35
Bende Yönetici Olmak İstiyorum

Büyük paralar benim de emrime verilecekse ve o paraları nasıl harcadığımın hesabı hiç
sorulmayacaksa ben de yönetici olmak istiyorum. Galatasaray’ın ismi ve para yanyana geldiğinde iyi transferler de yaparım. EĞER emrime büyük paralar verilecekse...
Eğer parayı nasıl harcadığım sorulmayacaksa...
Eğer cebimden beş kuruş vermeyeceksem...
Eğer bol keseden saçıp “Başarısızlık devrimi” yapıp kimse benden hesap sormayacaksa...
Eğer Galatasaray markası arkamda olacaksa...
Ben de yönetici olmak istiyorum...
Galatasaray ismini ve parayı yanyana koyunca zaten iyi transferler yaparım.
Belki sihirbaz olmam ama kesin ilizyonist olurum.

Kimyası bozuldu

FRANK Rijkaard sakin, centilmen ve agresif olmayan bir teknik adam.
Daha doğrusu ‘’dı’’.
Hollandalı son haftalarda kendisini kaybetmiş durumda. Sebebi kaybedilen puanlar mıdır, yoksa işine karışılıyor olması mıdır bilinmez. Ama kimyasının bozulduğu ve kendisinden beklemeyen tavırlar içinde olduğu ortada.
Rijkaard, Türkiye’ye gelmeden önce futbolun böyle olacağını aklının ucundan di.“Avrupa’nın az tanınmış bir ligi oraya giderim paramı alır, şovumu yaparım herkeste beni alkışlar” demiştir.
Maçlardan sonraki şaşkın yüz ifadesi bunu anlatıyor. Bu sezonu ülke futbolunu tanıyarak geçirdi. Artık, önümüzdeki sezon Galatasaray’a futbol adına birşeyler katar.
Ama ne güzel değil mi. Kendi evladı kaptan Bülent Korkmaz ve Ümit Davala’ya sabretmeyip gönderenler, şimdi başarısız olduğu halde Rijkaard ile devam etmek zorunda.

Sıralama ne anlatıyor

LİGİN son haftası itibarıyla sıralamada dikkatimi çeken birşey vardı. Bursaspor ile başlayıp Galatasaray ile biten bu sıralama herkese farklı şeyler anlatabilir. Bana anlattığı ise kadro ve sistem ile en az oynayan ve en fazla değiştirenin sıralaması olduğu.
Bursaspor sezon başından beri taviz vermediği ve işleyen sisteminin hep artılarını gördü. Eleştirilse de Daum için de bunu söyleyebiliriz. Alt taraf ise zaten takımda oynanmadık yer kalmayanlardan. Yani, istikrar da ısrar edenler kazanmış. Bakalım sezon futbolun gerçeğinin paralelinde mi bitecek.

http://www.gstvnet.com/manset-haber/bende-yonetici-olmak-istiyorum

:god:

westham
18-04-10, 22:45
volkan ayısının gördüğü sarı kartı haksız buldu. ne bobo'ya nede hakeme bir hareketi yok diyor satılmış

frodo555
18-04-10, 23:08
sen ne rospuçocuuymuşsun be arkadaş... Ulan 10 bin üyesi olan kulübün bir tane şunun üyeliği askıdayken itiraz eden delikanlısı çıkmadı ya!

M.Yasin Cakmak
19-04-10, 09:30
Allah biliyor ben gorsem ederdim, o aski isi baya geyik herhalde.

guy capelle
19-04-10, 16:45
Bende Yönetici Olmak İstiyorum

...tir lan!

USAtaraftar
25-04-10, 21:39
Herif simdi mutluluktan aglayacak. Gelmis gecmis en zevkli golmus mac olmus. Muthismis.

spiker_selim
30-08-10, 04:39
BU sezon kim oynadıysa hata yaptı ve rakip Galatasaray’ın sol tarafını çok fazla kullandı. Solbeke alınan oyuncular sakatlandı. En son Hakan Balta yaptığı hatalardan dolayı kesik yedi. Ama yerine oynayan Serkan’da çare olamadı ve o da kötü oynadı.

Sebebi ne bilmem ama vallahi benden kaynaklanmıyor.

(Hakan Ünsal)

Sonu ilginç :)

frodo555
30-08-10, 18:53
Eski topçu düşmanı değilim ama; bu herifi de galatasaray forumundan taşısak; hatta bunun futbolla da alakası olmadığından direkt medya forumuna atsak..? ha?

M.Yasin Cakmak
30-08-10, 18:54
En uzak uygun yere gonderiyorum.

del piero10
24-05-11, 18:50
bu karaktersiz, haysiyetsiz terim'in yardımcısı olacak diyorlar! bir de sözde forumun en uzak köşesine yollamışız. bu adamdan zerre iyilik umuyorsa fatih terim tez zamanda defolur gider umarım başımızdan, adnan polat'tan beter olur inşallah.

ulan elime dozeri, testereyi alıp toplu katliam yapasım geliyor yahu şu kulüpte. içimizdeki pislikler uzayın derinliklerine doğru kaybolmadan zor güler bizim yüzümüz malesef.

hakan küçüktür ama mide bulandırır..

Namelessonegs
22-02-12, 12:14
Gene basladı zevzek konusmalara..

---
Hakan Ünsal namaz kıldığı için kadro dışı kalmış!
Galatasaray'ın unutulmaz futbolcularından Hakan Ünsal, inançlarından dolayı büyük baskı gördüğünü söyledi. Ünsal, 2001'de odasında takke ve seccade bulunması sebebiyle kadro dışı bırakıldığını dile getirdi.

Galatasaray'ın efsane isimlerinden Hakan Ünsal, futbol oynadığı dönemde odasında 'takke ve seccade' bulunması sebebiyle 'cemaatçi' olarak suçlandığını ve kadro dışı bırakıldığını söyledi. O dönemde çok büyük sıkıntılar yaşadığını dile getiren Hakan Ünsal, "Kadro dışı bırakıldığımızda bize yemek de vermediler." dedi.

TRT 1'de yayınlanan 'Zirvedekiler' adlı programın konuğu olan Hakan Ünsal, Galatasaray'da oynadığı 2001'de inancından ötürü çok büyük baskı gördüğünü anlattı. "O dönem insanların manipüle edildiği ve korkutulduğu bir dönemdi." ifadelerini kullanan Ünsal, odasında 'takke ve seccade bulunması' ile 'altyapıdaki oyuncuları dinî yönden örgütledikleri' gerekçesiyle baskı altında tutulduklarını bildirdi. Ünsal, altyapıdaki oyunculardan bazılarının kendilerinden etkilendiğine ve cuma namazına gitmeye başladığına dikkat çekerek, "Altyapıdaki çocuklar namaz kılmaya başladı; ancak bunun bizimle hiçbir alakası yok. 14-16 yaşındaki çocukların, UEFA şampiyonu olmuş, Süper Kupa'yı kazanmış başarılı milli takım oyuncularını örnek alması kadar doğal bir şey olamaz." şeklinde konuştu.

Ünsal, 'dinî içerikli iddialar'dan ötürü Galatasaray yönetimince diğer arkadaşlarıyla kadrodan çıkarıldıklarına dikkati çekerek, daha sonra altyapıyla antrenmanlara katılmaya başladıklarını söyledi. Kadro dışıyken yemek yiyemediklerini dile getiren Ünsal, "Bize verilecek yemekler ya sayılı getirildi veya hiç verilmedi. Bunları bize yaşatan insanların çıkıp 'ben bunları yaptım' şeklinde konuşmaları da işin enteresan tarafı." açıklamasını yaptı. Ünsal, tüm sıkıntılara rağmen olayların çok güzel şekilde neticelendiğini aktardı ve İngiltere Premier Lig takımlarından Blackburn Rovers'a transferinin kendisini mutlu ettiğini kaydetti. Transferini, "İlahi adalet tecelli etti." şeklinde değerlendiren Ünsal, o dönemde kötü bir davranışta bulunmadığını ve bu yüzden iyi bir transferle futbol hayatına devam ettiğini vurguladı.

Hakan Ünsal, yabancı ülkelerde futbolcuların dinî inançlarına büyük saygı gösterildiğine ve bu konuda destek verildiğine işaret etti. 2001'de Barcelona deplasmanına gittiklerini hatırlatan Ünsal şöyle devam etti: "Nou Camp Stadı'nda soyunma odasından çıkıp merdivenlerden aşağıya indiğimizde sağ tarafta camekanlı bir kapı bulunuyordu. Buranın oyuncular için hazırlanmış küçük bir kilise olduğunu öğrendik. Futbolcular oraya girip inancı doğrultusunda dua edip maça çıkıyor. Biz ise odamızda seccade bulundurduğumuz için dünyanın en büyük suçunu işlemiş gibi lanse edildik."

maraton

fermion
22-02-12, 16:29
...yapilmissa yanlis...

...yanlis yapildi diye, yillar sonra cikip konusmasi da yanlis...

YODA
22-02-12, 18:10
tam zevzek bu

kajganic
24-02-12, 11:08
Dindar adam nankör olmaz, Hakan Ünsal

http://haber.gazetevatan.com/dindar-adam-nankor-olmaz-hakan-unsal/432663/4/Haber

Namelessonegs
24-02-12, 14:42
Muhtesem bir yazı,dokturmus arkadas...

fermion
25-02-12, 16:20
...ganirtmis..bende cok sevdim..

vurgun1905
25-02-12, 16:48
Mustafa Mutlu tamamen hayal ürünü bir yazı yazmış.bilinç altında bulunan fgülen paranoyası.bunların ayagı taşa takılsa cemaatten bilirler ve ona uygun senaryoyu yapıştırı verirler.

Evet o dönem baskı altına alındılar.tuttukları oruc bahse mevzu oldu,teknik adamlar bunu sorun etmezken medya bunu gündem yaptı,yapmamalıydı. inanca saygı göstermeliydiler,yapmadılar.üstlerine vazife degildi ..

bazı medya tarafından dindar kimlikleri yüzünden,gereken ilgiyi hiçbir zaman görmediler,hatta yıpratıldılar..

lafı uzatmanın bir manası yok da şu yazıya hak verilince yazmadan da olmuyor..

hakan ünsal'a gelirsek,son derece zamansız,anlamsız ve manasız bir çıkış,bir garez ..

trt1'de devam edebilmenin yollarını arıyor olması bu açıklamaya onu itmiş olabilir.

ayıptır.

fermion
25-02-12, 18:02
lafı uzatmanın bir manası yok da şu yazıya hak verilince yazmadan da olmuyor..

hakan ünsal'a gelirsek,son derece zamansız,anlamsız ve manasız bir çıkış,bir garez ..

trt1'de devam edebilmenin yollarını arıyor olması bu açıklamaya onu itmiş olabilir.

ayıptır.

.. :) hakverenlerden biri olarak hemen kendimi savunuyum :)

.. ben basta da dedigim gibi, hakana ya da bir baskasina inanclarindan dolayi bu bahsedilenler yapildi ise (ki ben sanmiyorum, yemek bile vermediler ne demek? nazi kampinda bile insanlara yemek verdi hitler) yanlistir dedim...

.. ha hakanin yillar sonra cikip anlatmasi daha da yanlis..hatta bilincli bir amaca yonelik yapilmistir diye dusunuyorum..

.. yazinin ''dindar adamsin, nonkor olma'', ''madem oyleydi GS neden seni hemen geri aldi Avrupa macerandan sonra'' gibi kisimlarina da katilmamak mumkun mu vurgun kardesim?..

..ha cemaat tir bilmem nedir isim olmaz...ama hakanin diger hakani kiskanip boyle konustugu iddiasi da aklima yatmadi degil...