PDA

Tüm Versiyonu Göster : SS Lazio 3 AS Roma 1

painy_boy
01-01-05, 22:48
Bir SS Lazio - AS Roma derbisi daha...

6 Ocak 2005 Persembe gunu,TSI 21.30'da,bilmiyorum Tv8 filan veriyor mu ? sanssizlik bu saatte okulda olacak olmam.

Favori Roma gibiydi ancak yeni teknik direktor degisikligi ve yeni teknik direktorumuzun macin oneminin farkinda olmasi ve futbolculara verecegi gazla alabilecegimizi dusunuyorum.
Yenemiyorsak yenilmeyelim.

topicimizi acalim,yorumlari almaya baslayalim...

Sheva
02-01-05, 00:40
Ne maçı bu Italya kupası mı? Lig bu kadar erken mi başlıyor yoksa?

painy_boy
02-01-05, 03:25
Ne maçı bu Italya kupası mı? Lig bu kadar erken mi başlıyor yoksa?

Lig maci hocam.

soprano79
02-01-05, 11:53
Bir Romalı olarak bu maçın favorisiyiz diye düşünüyorum ama Pandev'e çok dikkat etmek lazım maçın sonucunu değiştirebilecek yetenekte bir oyuncu.Totti-Cassano iklisi gününde olursa bizi kimse durduramaz.

barT
04-01-05, 22:01
painy_boy sen laziale'misin?

UmBeRtO GS
04-01-05, 23:57
Roma alır :D
Goller Totti'den :D

barT
05-01-05, 14:56
http://www.coolioz.com/xum/0102_goal_lazioroma_totti5_long.wmv

gian
05-01-05, 16:33
Roma'da Montella kart cezalısıymıs, oynamayacak..Büyük eksiklik..

Parma Maniac
05-01-05, 17:54
rahat alır Roma

Sheva
05-01-05, 21:11
Maç 21.30'da TV 8'de canlı yayında..

Gündüz de Milan-Lecce (canlı), Livorno-İnter (banttan) maçları TV 8'de..

Genco
05-01-05, 21:19
Bende Roma'nin alacagini dusunuyorum.. Cassano & Totti ikilisi goturur..

JORDAN
06-01-05, 05:07
Alakasi bile yok lazlar alir...

soprano79
06-01-05, 09:43
Bu arada Laziolu Simone Inzaghi'ye Barcelona talip olmuş.Büyük oranda anlaşmışlar deniyor.

!!toTTI!!
06-01-05, 15:41
forza ROMA!!goller benden hic suphesizz

gian
06-01-05, 20:39
Lazio'da Di Canio ozel olarak arkadaslarını tatilden toplamıs bu mac icin ve daha onceden hazırlanmaya baslamıslar..

Bol gollü bir beraberlik de fena olmaz, ama gönlüm Roma'dan yana..

Genco
06-01-05, 23:18
son dakika itibariyle 3-1 Lazio galip.. Helal olsun :buyuksun:

Lazio [3 - 1] AS Roma

29' [1 - 0] P.D. Canio
69' [1 - 1] A. Cassano
74' [2 - 1] R. Cesar
85' [3 - 1] T. Rocchi

Sheva
06-01-05, 23:56
Di Canio 92. dakikada oyundan çıkarken, önce yaptığı (aşırı) sevinç gösterileriyle sonra da eliyle yaptığı '3' işaretiyle Romalı oyuncuları ve taraftarları deli etti :D Aynı hareketleri GS'li bir oyuncu yapsa zevkten ölürüz heralde ama karşı tarafta da olmak istemem valla :)

gian
07-01-05, 00:09
Gercekten 22 oyuncunun da art niyetli oldugu bir essiz derbi izleten her iki takıma da tesekkur ederim :lol:

Tekmeler havada ucustu..Ses bombaları, mesaleler, tezahüratlar..Gercekten kelimenin tam anlamıyla derbiydi..

Di Canio abarttı mac boyunca, Cassano mac sonu uzerine yurudu ama tuttular sanırım..

Totti de sırf konustu, sırf oyunun pisligi pesindeydi..Oyle olmasa daha faydalı olabilirdi..

painy_boy
07-01-05, 00:30
bart,evet Laziale'yim.

Hakettik,kazandik,okuldaydim simdi dolasiyorum forumlari,siteleri,aksam galiba Italyan Tv'si macin tekrarini verecekmis,tekrarini izleyecegim artik.

Bastan sona hakettigimiz bir galibiyet almisiz.

bi Lazio'lu icin hayatin en guzel geceleri Roma derbilerinin kazanildigi gecelerdir,yani bu gece !!! ;)

Grande Lazio...

gian
07-01-05, 00:33
Bir insan neden Mussolini'nin takımını tutar ki? Harbiden neden Laziolusun anlatsana painy?

painy_boy
07-01-05, 00:40
Bir insan neden Mussolini'nin takımını tutar ki? Harbiden neden Laziolusun anlatsana painy?

Bilmiyorum,ancak senin dedigin isimle bir alakasi yok.

Benim Lazio'lu olmamin sebebi Lazio'nun tarihinde "Sukru Gulesin'in" oynamisidir,Besiktasli efsanevi isimdir kendisi,resimlerden baska birseyini gormememe ragmen hayraniyimdir Sukru Gulesin'in,onunla ilgili Lazio sitelerinde cok bilgi aradim,gire gire sempati duymaya basladim ve zamanla sempatiden daha cok tutmaya basladim.

2001 sonlari baslangici Lazio'yu takip etmemin,taraftarinin dusuncelerini benimsemesem de hem Irriducibili'yi Lazio icin yaptiklarindan dolayi hem de Lazio'yu genel olarak seviyorum.

[Logolari da onemli bi pay sahibi bu konuda,kartallar ne de olsa hehe :) ]

gian
07-01-05, 00:43
Can Bartu da Lazio'da oynadı yanılmıyorsam..

Besiktaslı da olsam Fenerli de, Lazio'nun simgeledigi gorusler itibariyle, kim gecmiste oynamıs olursa olsun, tutmazdım sanırım..

Elbette kisisel tercihtir..

Ayıpladıgımdan degil, merak ettigimden sordum bu arada..Yanlıs anlasılmasın :)

painy_boy
07-01-05, 01:04
Eyvallah hocam,:)

http://www.kartalyuvasi.net/forum/3.jpg

Adamimsin.
;)

JORDAN
07-01-05, 03:36
Alakasi bile yok lazlar alir
========================
Demistim bisey biliyoz da konusuyoz di mi:))

Parma Maniac
07-01-05, 04:18
walla öyleymiş Önder abi.. kapak oldu bana Lazio :lol:

soprano79
07-01-05, 12:06
Roma kötü oynadı Lazio haketti.Fakat Laziolular ilk yarı çok sert oynadılar.Romalılar da ikinci yarı buna cevap verdiler futbol maçından çok Gladyatör filmini izlemiş gibi oldum yeniden.

Genco
09-01-05, 02:18
http://www.omuz.net/forum/uploads/post-1007-1105186435_thumb.jpg

Paolo Di Canio'nun Roma tribunlerine yaptigi hareket.. Biraz abartmis.. :sasirdim:

painy_boy
09-01-05, 06:49
3-4 saniyelik bir olaydi,bu tarz bi davranis kabul edilemez ancak Lazio tribununde buyumus bi adam Roma nefretiyle o sahada ne yaptigini bilemez.
Yine de savunulacak bi tarafi yok ancak hala adamim Di Canio,hasta adam... :D :)

ErlikHan
09-01-05, 13:36
Forza SS Lazio

Di Canio ya da helal olsun 36 küsur yaşında çatır çatır koştu topunu oynadı golünü attı

#### roma (kızılların takımı zaten :) )

uyuz oluyorum bu as roma denen adi takıma Şampiyonlar liginde totti ve batistuta denen şerefsizlerin bize yaptıklarını unutmadım

gian
09-01-05, 13:59
Bence Di Canio'ya agır ceza gelmesi lazım o hareketinden ötürü..Herif resmen Nazi selamı vermis..Zaten Mussolini'ye hayran oldugunu her fırsatta dile getiren bir oyuncu..

ErlikHan
09-01-05, 14:06
Delidir, Nazidir, ne yapsa yeridir :kiskis:

gian
09-01-05, 14:23
Sabah'tan:

Lazio'nun Roma'yı 3-1 yendiği maçta attığı gol sonrası faşist selamı veren Paolo Di Canio'ya tepki yağıyor... Eski diktatör Benito Mussolini dönemindeki faşizmi simgeleyen hareketi tekrarlayan golcü futbolcu iddiaları reddetti. La Gazzetta dello Sport'a konuşan Di Canio, "Golü kutlamamdaböyle bir niyetim yoktu" dedi. Tecrübeli golcü daha önce yazdığı otobiyografisinde ise, eski diktatör Mussolini'ye hayranlığını dile getirmişti. İtalyan basını ve politikacılar, Paolo Di Canio'yu hareketinden ötürü ağır şekilde suçladı

UmBeRtO GS
09-01-05, 15:36
Mussolini krizi

İtalya 1.Ligi takımlarından Lazio’nun kaptanı Paolo Di Canio’nun, Roma’yı 3-1 yendikleri maçta attığı golden sonra taraftarlara Benito Mussolini selamı vermesi büyük tartışmalara neden oldu.

1940’lı yılların faşist diktatörü Mussolini’nin torunu Alessandra Mussolini, Di Canio’yu bu hareketi nedeniyle kutlarken, ülkenin önde gelen politikacıları sert bir dille kınadı. Alessandra Mussolini, ‘Paolo güzel bir selam vererek beni çok memnun etti’ dedi ve Laziolu futbolcuya bir teşekkür mektubu yazacağını söyledi.

Avrupa Birliği’ndeki İtalyan milletvekillerinin başkanlığını yapan muhafazakar politikacı Rocco Buttiglione, ‘Paolo’nun selamı İtalyan halkına o üzücü günleri, ölen binlerce insanımızı hatırlattı’ derken, merkez sol politikacı Enzo Foschi, ‘Bu hareket beni dehşete düşürdü’ yorumunu yaptı. Aşırı sağcı görüşleriyle tanınan Di Canio ise, olayın çarpıtıldığını öne sürerek, ‘O sadece bir selamdı. Siyasi hiçbir yönü yoktu’ savunmasını yaptı.

PS: İtalya'nın en çirkef iki takımının maçında bu kadar tekme ve olay çıkması çok doğal :)

painy_boy
09-01-05, 19:09
PS: İtalya'nın en çirkef iki takımının maçında bu kadar tekme ve olay çıkması çok doğal :)

biz buna kisaca buyuk derbi diyoruz cirkef takim tanimlamasi yerine.

UmBeRtO GS
09-01-05, 19:16
Biliyorum derbi olduğunu ama derbi maçları dışında da genellikle Roma çok çirkef bir takımdır, her türlü pisliği yapacak oyunculara sahiptir. Sadece derbi maçta değil her maçta Romalı oyuncular olay çıkarır. Örn. şampiyonlar ligi maçları ya da italyan milli takımındaki romalı oyuncular...
Tabii Laziolu bazı oyuncuların da onlardan aşağı kalır yanı yok...

luteum
09-01-05, 19:46
Di Canio'nun Nazi selami yapmasinin affedilir bir yani yok.

Yuh yani. Bu herifi bi gaz odasinda 2-3 saat oturtacaksin cirilciplak bakalim bi daha yapabiliyo mu ayni hareketi.

M.Yasin Cakmak
09-01-05, 20:12
Yapar yapar abi herkesin gorusu kendine...ha sonuclarina katlanir o ayri konu

painy_boy
11-01-05, 20:39
http://www.curvanord12.com/speciale/Lazio%20Milan0405/img/mil05.jpg

bu seneki Milan maci oncesi,bundan cok seviyoruz bu adami !

Sheva
11-01-05, 21:30
Bilmemek değil öğrenmemek ayıptır diyor ve yıllardır bjk tribünlerinde de pankart olarak duran bu lafın anlamını sormak istiyorum??

11-01-05, 22:30
Baş eğmeyen demek Doğanay ;)

Saunders
12-01-05, 09:07
vooov ben de bu tür adamları severim...

Taraftar gibi futbolcu adam...

Brova valla.

!!toTTI!!
12-01-05, 14:03
Forza SS Lazio

Di Canio ya da helal olsun 36 küsur yaşında çatır çatır koştu topunu oynadı golünü attı

* roma (kızılların takımı zaten :) )

uyuz oluyorum bu as roma denen adi takıma Şampiyonlar liginde totti ve batistuta denen şerefsizlerin bize yaptıklarını unutmadım
hey hey heyyyy yavasssssssss :D batistutaya eyvallah da tottii napti ya ben hatirlamiyorumm hic

UmBeRtO GS
12-01-05, 14:14
Nası hatırlamıyorsun?
Futbolcularımıza saldırmıştı... Hatta 3 maç ceza almıştı çıkardığı olaylar sonucunda...
Neyse Utkan, Painy_boy'un avatarındaki Totti'nin resmine baksana :D

!!toTTI!!
12-01-05, 14:18
hatirlammak istemiyorum belki:)her neyse totti benim ilahim forever!!

painy_boy
13-01-05, 00:45
Neyse Utkan, Painy_boy'un avatarındaki Totti'nin resmine baksana :D

Guzel avatarim var ama,Allah icin... :D

ErlikHan
16-01-05, 11:41
Forza SS Lazio

* roma (kızılların takımı zaten :) )

hey hey heyyyy yavasssssssss :D batistutaya eyvallah da tottii napti ya ben hatirlamiyorumm hic

batistuta ile beraber yerde yatan topçularımıza tekme atan şerefsiz
parazit :kizgin:...

hafızanı tazelemiş olayım ... gerçi umberto hatırlatmış ama sen çok unutkanmışsın yazdığın üzere :kiskis:

UmBeRtO GS
16-01-05, 16:07
Sevgili ErlikHan parazit sözünü !!toTTI!! nickli üyeye mi söyledin yoksa Totti'ye mi söyledin? !!toTTI" nickli arkadaşa söylediysen lütfen editlermisin?

ErlikHan
18-01-05, 15:41
Sevgili ErlikHan parazit sözünü !!toTTI!! nickli üyeye mi söyledin yoksa Totti'ye mi söyledin? !!toTTI" nickli arkadaşa söylediysen lütfen editlermisin?

Umberto

o sözü Francesco Totti için kullandım

eğer yanlış anlaşılma olduysa diğer arkadaştan ve forum sakinlerinden özür dilerim

Sheva
18-01-05, 15:47
Umberto konunun gidişatı itibariyle Totti'ye (forum yazarı olan :)) söylenmiş gibi bir hali mi var?? Elektriklenme hemen sakin ;)

UmBeRtO GS
18-01-05, 17:57
Ben yanlış anlamışım kusura bakmayın :)

Bengü Cakmak
18-01-05, 18:43
eee tottiler covalinca böyle oluyor haliyle :lol: (neyse ben cikayim bu topicden)