PDA

Tüm Versiyonu Göster : HALİL ÜNERİ DESTEKLİYORUZ !!!

ÖNDER RB
09-11-04, 02:15
BU ZOR GÜNÜMÜZDE BİZİ YANLIZ BIRAKMAYAN GEÇMİŞİ BAŞARILARLA DOLU TÜM HAYATINI GALATASARAYIN BAŞARILARINA ADAMIŞ YEDİ CED SÜLALESİ GALATASARAYLI BU DEĞERLİ İNSANI BAŞIMIZDAN ATMAYA ÇALIŞANLARI ŞİDDETLE KINIYORUM.

HALİL ÜNER ORDUN SENİNLE
ÖLENE KADAR SENİNLEYİZ

Omur The Little Big
09-11-04, 02:19
Abi tabi ki destek gerek ama 3-4 sene önce Darüşafaka maçında Ayhen Şahenk'te Galatasaray taraftarlarına yaptığı o el hareketinden sonra Halil Üner Galatasaray Forması giyip de takımın başında çıksa bana pek de inandırıcı gelmez.

ÖNDER RB
09-11-04, 02:32
el hareketi falan yapmaz halil hoca o el sallamıştır tribüne o büyük galatasaraylı siz bilmezsiniz

terbiye ve ahlaki değerler çok önemlidir halil ünerde kötü bir hareket yapamaz o karakterde bir adam oyuncularına taraftarına rakiplere gösterdiği saygı sevgi ve şefkati yaşamayan anlayamaz

yürüyedur halil üner

Omur The Little Big
09-11-04, 02:44
Abiciğim sen onu bizden iyi tanıyorsundur muhakkak ama bilemiyorum.Yine de kafamda soru işaretleri var kendisi hakkında. :?

Omur The Little Big
09-11-04, 16:21
Fenerbahçeli olmasını geçtim takımın durumu ortada.Erman Kunter zamanındaki Galatasaray'ı mumla arıyorum desem yeridir.

gian
09-11-04, 21:51
Takimlar O G M P
01 Ülker 3 3 0 6
02 Efes Pilsen 3 3 0 6
03 Beşiktaş 3 3 0 6
04 Fenerbahçe 3 3 0 6
05 Erdemir 3 2 1 5
06 Tuborg 3 2 1 5
07 Banvit 3 2 1 5
08 İTÜ 3 1 2 4
09 Pınar Karşıyaka 3 1 2 4
10 Büyük Kolej 3 1 2 4
11 Türk Telekom 3 0 3 3
12 Tekelspor 3 0 2 3
13 Darüşşafaka 3 0 3 3
14 Galatasaray 3 0 3 3

Bu tabloyu yaratan herkesin ARKASINDAYIZ!

Sheva
09-11-04, 23:25
Galatasaray'in basket subesi ile ilgili yorum yapacak kadar yetkin hissetmiyorum kendimi cunku epey yillar once Efes ve Ulker'in varligi basketbol liginden soguttu beni.. Bir de surekli olarak basketbola uvey evlat muamelesi yapmamiz, getirdigimiz-gonderdigimiz ve arada kendileri kacan yabancilarin haddi hesabi olmamasi subenin ciddiyetini ortadan kaldirdi..

Fakat bir gercek var ki, Fener ve bjk'nin 3'te 3 yaptigi bir ligde sonuncu olmamiz ve rakiplere direnememiz bir Galatasarayli olarak beni derinden uzuyor.. Burada fikir gelistirip birseyler yapmaya calisalim diycem ama hepimiz biliyoruz ki bosa kurek cekmekten oteye gitmeyecek.. Belki kume dusmek hepimiz icin en iyisi olur, en azindan belki uzerimizdeki olu topragi kalkar..

seyko
09-11-04, 23:38
gecen bi forumda okumustum, 3 tane yabancimiz takimdaki tüm türklerin attiginin 4 katini sayi atmislar :?

Omur The Little Big
10-11-04, 00:28
gecen bi forumda okumustum, 3 tane yabancimiz takimdaki tüm türklerin attiginin 4 katini sayi atmislar :?

Yabancının katkısı burada belli olmalı zaten.Ama marifet 2-3 türk oyuncuyu da sayı üretimine katmakta.Eğer coach bunu beceremiyorsa sorunu kendinde aramalıdır.

M.Yasin Cakmak
10-11-04, 14:35
Defolup gideceği günü heyecanla bekliyorum.

Sovereign
11-11-04, 15:28
Hep destek tam destek... :mrgreen:

Ben vazgeçtim artık.Başımızdakiler bu durumdan ve Halil'den memnun ki hiç sesleri çıkmıyor.Biz bağırsak yırtınsak ne olacak?Bu adam bizi ikinci lige düşürünce akılları başlarına gelir...

victory
12-11-04, 09:41
12/11/2004 Hurriyet Spor

Züğürt turizm

Ayhan GÜNER

Basketbol Federasyonu’nun otobüs yardım talebini ‘Rezil oluruz’ diye geri çeviren idareciler ve oyuncular, 3 aydır maaş alamıyor. Yabancılar ev yerine otelde kalıyor. Basketbol şubesi, Florya’da terk edilmişliği oynuyor.

Nerede yenilmez armada

Nereden nereye... Bir zamanların basketboldaki tarihi takımı G.Saray şimdi ağlanacak durumda. Yalçın Granit, Baba Özer, Şengün Kaplanoğlu, Ali Uras, bugünün federasyon başkanı Turgay Demirel gibi bir çok yıldızı Türk basketboluna kazandıran, ‘Yenilmez armada’ alarak adını tarihe altın harflerle yazdıran Cimbom’un bugünkü takımı parasızlıktan ne yapacağını şaşırmış durumda. Geçen sezondan bu yana hem teknik ekip, hem de oyuncular adeta ‘Züğürt Ağa’yı’ oynuyor.

12 Dev Adam’ın otobüsü

100. yılda futbolda olduğu gibi tüm branşlarda şampiyonluk hedefleyen G.Saray’da kimine göre rezillik, kimine göre çok ayıp diye nitelendirilecek bir olay yaşandı. Ligin ilk haftasında Büyük Kolej ile oynanacak maç için basketbol şubesi yetkilileri, otobüs istedi. Karşılaşmadan bir gün önce kapıya otobüs yerine minibüs geldi. Minibüse ne oyuncular sığdı, ne de eşyalar. Coach Halil Üner’in arabasının yanı sıra bir başka araba daha imdada yetişti.

Bu teklif reddedildi

Takım 3 parçaya bölündükten sonra Ankara yolculuğu başladı. Ne var ki minibüs yavaş gittiği için Başkent’e geç geldi, yapılması gereken idman iptal edildi. Cimbom da Büyük Kolej’e yenildi. Basketbol Federasyonu yetkilileri, sarı kırmızılı takımın maddi durumunu bildiği için bu hafta Ankara’daki T.Telekom maçı için 12 Dev Adam’ın otobüsünü vermek istedi. Bunun için bir yazının yeterli olacağını belirtti. Ne var ki idareciler, rezil oluruz diyerek bu iyi niyet göstergesini kabul etmedi.

Konsantre olamıyorlar

Bu durumu öğrenen sarı kırmızılı yöneticiler biraz olsun silkindi ve bu hafta Ankara’da oynanacak Türk Telekom karşılaşması için uçak bileti yerine futbol şubesine ait otobüsü basketbol takımına tahsis etti. 3 aydır maaş alamayan oyuncular ne idmana, ne maçlara konsantre oluyor. Bu durum da coach Halil Üner’i kara kara düşündürüyor. Tecrübeli çalıştırıcı, gelişmeler hakkında suskunluğunu korurken, Florya’daki soyunma odalarını görenleri hayretler içine sokuyor.

Soyunma odaları harabe

Florya’da sığıntı gibi olan oyuncuların soyunma odaları ise harabe. Bırakın soyunmayı, hijyen olarak incelense kapısı mühürlenecek cinsten. Kendi haline bırakılan basketbol şubesi, G.Saray’ın bir futbol kulübü mü, yoksa spor kulübü mü olduğunu kendi kendisine sormaya başladı. Takım, F.Bahçe ve Beşiktaş’ın yatırım yaptığı basketbolda yalnızları oynamanın burukluğu ve üzüntüsü içinde günlerini geçiriyor. ‘Keşke şube kapansa’ söylentileri de ayyuka çıkmaya başladı.

Yabancılar sudan ucuz

Yabancı oyuncuların ne evi var ne de arabaları. Otel odalarında kalıyorlar, araba istedikleri zaman müracat ettikleri yer rent a carlar. Diğer takımlar 100 bin ve daha yukarı ABD’li ararken, sarı kırmızılılar 50 bin dolar ya da daha aşağıda yabancılar alıyor. 3 bin dolar aylıkla oynayan oyuncular G.Saray’a can simidi olamıyor. Bunun sonucunda da Cimbom puan cetvelinde lig sonuncusu olarak dolaşıyor.

ARdaQue
17-11-04, 14:54
Her türlü ARKASINDAYIZ !

Yürüyüşünden belli olmuyor mu ?

Roberto Baggio ben seni daha mantıklı biri olarak bilirdim. Askere gittik geldik mertlik bozulmuş.

17-11-04, 16:42
Arda zaten Önder abi geçen sene bu tür söylemlere tepki olarak onu yazdı senin anlayacağım mertlik bozulmadı :) Ha bu arada Fantasy'de tecrübelendim ders vereyim istersen :D

Tequila
17-11-04, 16:48
Ha bu arada Fantasy'de tecrübelendim ders vereyim istersen :D

:lol: :lol:

Ata VVV den alcam intikamını :lol:

ARdaQue
18-11-04, 02:50
hmm demek ki benim kafa hala askeriyede :)

Neyse sonuçta ARKASINDAYIZ iste :)

Fantasy de kim kime ders verecek görecegiz ufaklık :)

18-11-04, 09:49
Eheheh görürüz bak geçen sene şampiyonluğu sakatlıklar yüzünden kaçırmıştım bakalım bu sene ne olacak :D

ÖNDER RB
15-02-05, 02:30
işte aslanlar gibi savaşan takımı yarattı halil hocam

3 cezalıya rağmen itü karşısında ezilmeden oynadık.

şimdi içinizden itünün kadrosundan bahsedecek 0.5 yabancı ile oynadıklarını söyliyecek münafıklar çıkacaktır kesin. bizim 3 cezalımız vardı konuşmayın boşuna.

halil hocamıza güvenmeye devam ediyoruz inanıyoruz ki terslik aksilik olmazsa son hafta ligde kalıp sondan 3. bitireceğiz ligi. eh bir aksilik olursa da kader artık düşürdüğü gibi çıkarır benim halil hocam.

cozker
15-02-05, 08:37
Bu herifi geldigi günden beri elestiriyoruzda ne oluyor.. Adam bu gidisle GS basketbol şubesinin en uzun süre görev alan kocu olarak tarihe gececek.. Milletvekillerinin bile bu derece dokunulmazlıgı yok! Git dedikce inadına kalıyor sanki. Acaba şom agızlıyızda dediklerimizin tersi mi oluyor nedir?

Arkandayız Halil hocam.. Bizi kümede düşüersen, hatta orada da diplere oynasak yinede arkandayız!!!

ÖNDER RB
15-02-05, 17:14
Bu herifi geldigi günden beri elestiriyoruzda ne oluyor.. Adam bu gidisle GS basketbol şubesinin en uzun süre görev alan kocu olarak tarihe gececek.. Milletvekillerinin bile bu derece dokunulmazlıgı yok! Git dedikce inadına kalıyor sanki. Acaba şom agızlıyızda dediklerimizin tersi mi oluyor nedir?

münafıklık yapma

durun ben bir kanka olayım hocamla forumda koçumun kenarı diye bir bölüm açtıracağım. orada hocamın işine gelen soruları sormanıza izin vereceğim hoca da onlara cevap verecek. can münafığı sen cezalısın soru soramazsın.