PDA

Tüm Versiyonu Göster : B Grubu / Almanya - Avusturya - Polonya - Hırvatistan

Giga
25-05-08, 16:36
AVUSTURYA

Kaleciler : Gratzei (Sturm Graz), Manninger (Siena), Macho, Payer (Rapid Vienna)

Defans : Dober (Rapid Vienna), Garics (Napoli), Gercaliu (Austria Vienna), Hiden (Austria Karnten), Ibertsberger (Hoffenheim), Katzer (Rapid Vienna), Patocka (Rapid Vienna), Pogatetz (Middlesbrough), Prodl (Sturm Graz), Franz Schiemer (Austria Vienna), Martin Stranzl (Spartak Moscow)

Orta Saha : Aufhauser (SV Salzburg), Fuchs (Mattersburg), Harnik (Werder Bremen), Ivanschitz (Panathinaikos), Korkmaz (Rapid Vienna), Leitgeb, Saumel (Sturm Graz), Standfest (Austria Vienna), Vastic, Weissenberger (Eintracht Frankfurt)

Forvet : Hoffer (Rapid Vienna), Janko, Kienast (Ham-Kam), Kuljic (Austria Vienna), Linz (Braga), Maierhofer (Rapid Vienna)

HIRVATİSTAN

Kaleciler : Stipe Pletikosa (FC Spartak Moskva), Vedran Runje (RC Lens), Mario Galinovic (Panathinaikos FC).

Defans : Dario Simic (AC Milan), Robert Kovac (BV Borussia Dortmund), Josip Simunic (Hertha BSC Berlin), Vedran Corluka (Manchester City FC), Dario Knezevic (AS Livorno Calcio), Hrvoje Vejic (FC Tom Tomsk)

Orta Saha : Niko Kovac (FC Salzburg), Jerko Leko (AS Monaco FC), Darijo Srna (FC Shakhtar Donetsk), Niko Kranjcar (Portsmouth FC), Luka Modric (Tottenham Hotspur FC), Danijel Pranjic (SC Heerenveen), Ivan Rakitic (FC Schalke 04), Ognjen Vukojevic (NK Dinamo Zagreb), Nikola Pokrivac (AS Monaco)

Forvet : Mladen Petric (BV Borussia Dortmund), Ivica Olic (Hamburger SV), Ivan Klasnic (Werder Bremen), Igor Budan (Parma FC), Nikola Kalinic (HNK Hajduk Split)

ALMANYA

Kaleciler : Jens Lehmann (Arsenal), Robert Enke (Hanover 96), Rene Adler (Bayer Leverkusen)

Defans : Christoph Metzelder (Real Madrid), Per Mertesacker (Werder Bremen), Philipp Lahm (Bayern Münih), Arne Friedrich (Hertha Berlin), Marcel Jansen (Bayern Münih), Clemens Fritz (Werder Bremen), Heiko Westermann (Schalke 04)

Orta Saha : Michael Ballack (Chelsea), Thomas Hitzlsperger (VfB Stuttgart), Simon Rolfes (Bayer Leverkusen), Thorsten Frings (Werder Bremen), Bastian Schweinsteiger (Bayern Münih), Piotr Trochowski (Hamburg SV), Tim Borowski (Werder Bremen), Jermaine Jones (Schalke 04), David Odonkor (Real Betis), Marko Marin (Borussia M.Gladbach)

Forvet : Miroslav Klose (Bayern Münih), Lukas Podolski (Bayern Münih), Mario Gomez (VfB Stuttgart), Kevin Kuranyi (Schalke 04), Oliver Neuville (Borussia M.Gladbach), Patrick Helmes (Köln)

POLONYA

Kaleciler: Artur Boruc (Celtic), Lukasz Fabianski (Arsenal), Tomasz Kuszczak (Manchester United)

Defans : Jacek Bak (Austria Vienna), Grzegorz Bronowicki (Red Star Belgrade), Pawel Golanski (Steaua Bucharest), Mariusz Jop (FK Moscow), Adam Kokoszka (Wisla Krakow), Marcin Wasilewski (Anderlecht), Jakub Wawrzyniak (Legia Warsaw), Michal Zewlakow (Olympiakos)

Orta Saha : Jakub Blaszczykowski (Borussia Dortmund), Dariusz Dudka (Wisla Krakow), Lukasz Gargula (GKS Belchatow), Roger Guereirro (Legia Warsaw), Jacek Krzynowek (VfL Wolfsburg), Mariusz Lewandowski (Shakhtar Donetsk), Radoslaw Majewski (Groclin Grodzisk), Rafal Murawski (Lech Poznan), Michal Pazdan (Gornik Zabrze)

Forvet : Wojciech Lobodzinski (Wisla Krakow), Radoslaw Matusiak (Wisla Krakow), Marek Saganowski (Southampton), Euzebiusz Smolarek (Racing Santander), Tomasz Zahorski (Gornik Zabrze), Maciej Zurawski (AE Larissa)

Herhalde hemfikiriz Almanya rahat lider olur, ki benim şampiyonluk favorim de Almanya, Hırvatistan 2, Polonya 3, AVUsturya ise 4. tahminim....

osmanhy
25-05-08, 18:51
Turnuvada en rahat tahmin edebilecek grup cunku cok zayif. Bir Ingiltere cok renk katabilirdi bu grupa. Neyse ki tahminim gigadan degisik olmayacak:
1. Almanya 9 puan
2. Hirvatistan 6 puan
3. Polonya 3 puan
4. Avusturya 0 puan

zidane38
25-05-08, 18:57
Ya bu ev sahibi olmak ne güzel birşey.
Şu Avusturya'nın bu kadroyla burada olması çok yazık.
Hani Dünya Kupasında bir Afrika,Asya takımı olur ya herkes yener genelde onu o seviyede bir takım olmuş.
Şu grupta bile hiç şansları yok.

Aslan Suat
25-05-08, 21:37
benim tahminim

Almanya 7
Hirvatistan 7
Polonya 3
Avusturya 0

Ray52Lewis
27-05-08, 23:01
Bu aksam Almanya hazirlik macinda Beyaz Rusya ile 2-2 berabere kaldi.
Gomez, Borowski, Jansen gibi oyuncularin yoklugunda 2.yarida da bayagi oyuncu degisikligi yapildi, böylelikle 2-0 giden mac 2-2 bitti.

Ben macin son yarim saatine denk geldim ve bir oyuncu gözüme carpti: bu sene yeni Bundesliga´ya cikan Gladbach´in oyuncusu Marko Marin.
Boyu 1.70 bile degil ve inanilmaz ciliz bir yapisi var, ancak devamli dikine oynuyor ve birebir de cok etkili, teknigi de süper.
Oynadigi bölge ve oyun stili itibari ile bizim Arda´ya cok benziyor, sadece ondan daha hizli ve seri diyebilirim...
Bu cocuk turnuva da kendinden bahsettirecek...

scapula
29-05-08, 09:41
Benim de tahminim aynı olduğundan, puan tahmini yapayım bari:

Almanya: 9
Hırvatistan: 4
Polonya: 2
Avusturya: 1

(Polonya eğer Avusturya'ya takılmazsa çıkabilir gruptan.)

ÖNDER RB
29-05-08, 12:00
almanya banko da 2. takımı bulmak çok zor. ben içlerinde en kötü takım olmasına rağmen avusturyayı, hem ev sahibi kontenjanından hem de almanya şike faktöründen 1 adım önde görüyorum

% 100 almanya
% 40 avusturya
% 30 polonya
% 30 hırvatistan

Giga
29-05-08, 18:43
Avusturys çıksın futbol izlemeyi bırakırım...

Ray52Lewis
08-06-08, 19:03
Hadi bakalim, Avusturya - Hirvatistan maci basladi...

Hirvatistan elemelerin son maclarinda defansinin elestirilmesi üzerine degisiklige gitmis bu bölgede, daha önce R.Kovac ile ikiliyi olusturan Simic yedeklerde, sol beke konulan Simunic onun yerine kaymis durumda, sol bek de ise Pranjic var...
Defansif orta saha Niko Kovac, ofansif olarak ise oyunu kurmasi, inisiyatifi ele almasi beklenen yeni Cruyff Modric oynuyor, sol kanat Kranjcar sag kanat ise duran toplari da cok etkili kullanabilen Srna´ya emanet.
Ileri ikilide Bundesliga´dan tanidigimiz Petric - Olic Hirvatistan´in gol umudu durumundalar.

Avusturya ise sürpriz sekilde 3-5-2 formasyonu ile sahada, kaleyi son anda Macho teslim almis.
Geri üclüyü Prödl, Stranzl ve Pogatetz´ten kurmus Hickersberger, bakalim uyumlu olabilecekler mi...
Orta dörtlüde sag da Strandfest, orta da Säumel ve Aufhauser, sol kanatda Gercaliu var, onlarin da önünde kaptan Ivanschitz.
Avusturya´nin gol umutlari ise ilerde Linz ve Bremen´den tanidigimiz genc Harnik, ilk 11 de olmasi beklenen Hoffer ise yedeklerde basladi.

Avusturya´ya pek sans tanimiyorum, bakalim ev sahipligi gazi ile ne kadar dayanabilecekler...

Lioney
08-06-08, 19:04
Aha dakika bir gol bir olmak üzere :)

Ray52Lewis
08-06-08, 19:04
Ahanda penalti...:)

Aufhauser Olic´i bicmis resmen, dogru bir karar...

Ve Modric atti...

zidane38
08-06-08, 19:05
Penaltı oldu ve Modric Penaltıyı attı.

1-0 Hırvatistan.
(ulan keşke Modric'i alsaydım Rakitic'in yerine :) )

Selçuk Yula da yorumcu .

Lioney
08-06-08, 19:05
Avusturys çıksın futbol izlemeyi bırakırım...

Yırtıcan galiba bu gidişle :) Modric, penaltı ile golü buldu. Fantazide alanlar bayram yapıyordur şimdi :)

Lioney
08-06-08, 19:06
Allah kolaylık versin Ali, Selçuk Yula ile 90 dakika nasıl geçer hiçbir fikrim yok :)

zidane38
08-06-08, 19:06
Modric, penaltı ile golü buldu. Fantazide alanlar bayram yapıyordur şimdi
almayanlar da kafasını duvar vuruyordur :)

zidane38
08-06-08, 19:08
Sen nereden izliyorsun Serkan abi?

valla konuşmaya başladığında sesi kapatcam gibi, sesi bile insanı soğutuyor.

Lioney
08-06-08, 19:13
Lig Tv'den izliyorum Ali :) Bir işe yarıyorlar kırk yılın başında :)

Lioney
08-06-08, 19:29
------------Pletikosa
Corluka-R.Kovac-Simunic-Pranjic
------------N.Kovac
Srna--------Modric------Kranjcar
---------Petric-----Olic

------------------Macho
-----Prödl-------Stranzl-----Pogatetz
Standfest--Aufhauser---Saumel---Gercaliu
----------------Ivanschitz
-----------Harnik---------Linz

Aslanlar gibi 3'lü defans yapan Avusturya, dün bizim oynadığımızdan daha kişilikli bir futbol oynuyor ama güçleri şimdiye kadar yeterli olmadı :)

Bu Pogatetz de hayatımda gördüğüm en kemik kıran adamlardan biridir. Boro'nun salak hocası bir süre sol bekte oynatmıştı bu sene izleyenler olmuştur. Gerçi erken satı kart belki durulmasını sağlar ama benim gözümde Lugano'dan hiç farkı olmayan bir hayvandır :)

Lioney
08-06-08, 19:29
Ahan da atılıyordu eheuehe :)

Ray52Lewis
08-06-08, 19:32
Ilk yarim saat gecti, su ana kadar ev sahibinin arkasindaki gazdan eser yok, daha cok üzerinde olusan baskiyi görüyoruz sanirim ki erken yenilen golün etkisi ile yeni kendine gelememis bir Avusturya var sahada...

Hirvatlar kontrol ediyor su anda maci rahat sekilde...

Bu arada su Pogatetz de atilmadigina sükür etsin, sari karti olan bir oyuncu böyle mi girer adama?

Lioney
08-06-08, 19:34
Modric'de bizim forumun değil ama pek çok kimsenin adını yeni yeni duymaya başladığı bir oyuncu. Oysa sırf onun yüzünden biz UEFA kuapasında Zagreb ile eşleşmeyi istemiyorduk :) (Arada Ajax'a mı ne geçirdiler galiba)

Tabii Tottenham'ın transferi sayesinde ismini öğrendi pek çok kişi lakin geçen sene Lucescu'nun bir röportajını izlemiştim; ''Bizim başkan 17 milyon euro verdi ama vermediler'' diye hayıflanıyordu :) (bu arada heriflerde ne para var) ''Bu sene diğerlerini satacam, onu satmayacam'' şeklinde bir açıklama ile bunları geri postalamışlar :)

Netekim daha da yüksek bir fiyata sattılar :)

Spree
08-06-08, 19:34
hakemlerin ev sahibi yalakalığı bu maçla başlamış oldu böylece. o pozisyonda pogatetz'i atmamak için kuddusi olmak gerekir.

Ray52Lewis
08-06-08, 19:39
Modric'de bizim forumun değil ama pek çok kimsenin adını yeni yeni duymaya başladığı bir oyuncu.

Bilirsin bir zamanlar Prosiniecki vardi Hirvatlarda, tip olarak onu hatirlatiyor bana sari uzun saclari ile, umarim kariyeri de ona benzemez, gerci inanmiyorum benzeyecegini de...:)

Lioney
08-06-08, 19:42
Valla adamlar hiç değilse 1-0 mağlup gibi oynuyor dediğim gibi :) Güçleri yettiğince bir şeyler yapmaya çalışıyorlar. Ha Hırvatlar'ın rahat oyunuda etkildir tabii ama yine de bizim çocukların şu maçı izlemesini isterdim. Tabii teknik ekibinde...

Lioney
08-06-08, 19:45
Bilirsin bir zamanlar Prosiniecki vardi Hirvatlarda, tip olarak onu hatirlatiyor bana sari uzun saclari ile, umarim kariyeri de ona benzemez, gerci inanmiyorum benzeyecegini de...:)

Benzemez diye düşünüyorum Şükrü. Bu tabii biraz daha çalışkan, daha koşan bir adam olduğu için diyorum. Bu sene kilit senesi olacak. Zira çok yüksek bir paraya gitti ve beklentide hayli yüksek olacak o yüzden. Bunun altında ezilmez umarım diyorum ve aklıma Beşiktaş'ın Ayhan'ı alışı ama ondan bizim yararlanıyor olmamız geliyor :)

Ray52Lewis
08-06-08, 19:46
Avusturya 15 dakikadir takdir edilecek bir baski kurdu, helal olsun...

Tabii Hirvatlarin da son turnuvalardan alistigimiz geriye cekilip pasif oyununun da etkisi yok degil bunda, anlayamiyorum bu oyun stillerini......

Lioney
08-06-08, 19:46
Devreyi değerlendirip bir yemek molası vereyim ben :)

zidane38
08-06-08, 19:49
Ivıca Olic bizim forumda sık kullanılan bir tabirle insan calımı atmadı o pozisyonda :)
Direkt kırmızı bile verilirken 2.sarı ile atılmaması büyük bir skandaldır.
Avusturya 5 dk kadar iyi baskı kurdu, 1-2 pozisyonda bulamadı ama atamadılar.
Hırvatlar 2'yi atamazsa zorlanırlar. Petric de o kaçırdığı gole yanar, Tuncay bile atar onu yahu :)

Ray52Lewis
08-06-08, 19:53
Bosver güzel oldu Petric´in kacirdigi, hem macin heyecani biterdi tamami ile hem de Fantasy´den cikartmistim onu son anda kadrodan...:D

tripotter
08-06-08, 19:55
Hıvatlar bariz küçümsüyor Avusturya'yı...Golü de erken bulunca iyice saldılar...Petric'in o laubali vuruşundan bunu çıkardım ben...

Avusturya milli takımı sanki Avusturya ülkesi yeni kurulmuş da milli takımları ilk defa uluslararası alanda boy gösteriyor gibi bir havada oynuyorlar...Kapasiteleri belli ama bizim milli takımdan çok daha karakterli futbol oynadıkları kesin...

Adamlar hiç değilse kaleye şut atarak falan birkaç ufak çaplı heyecan yaratmayı başardılar...Bizim çapsızlar onu bile yapamadı...

zidane38
08-06-08, 20:36
vayy baya hareket getirdi Ümit Korkmaz Avusturya'ya.

Helal olsun ayrıca Avusturya'ya, kapasitelerine rağmen baya onurlu bir mücadele yapıyorlar.

aha bir tane daha kaçtı.

cozker
08-06-08, 20:37
Nerden çıktı bu Ümit yaa? :)
Oyuna girdi, maçın şeklini tamamen değiştirdi.. Sol kanatta harika işler yapıyor.. Bu baskıyı devam ettirirlerse son dakikada beraberligi yakalayabilirler..

Nerval
08-06-08, 20:38
Ümit Korkmaz'a hayran kaldım.

O ne hareketler öyle ?

85li çocuk.

Ucuzsa, amanın hele ki bu çocuk ucuzsa ...

Üzerine çökün alın ...

Bildiğin Arda ulan adam.

Sevdim :) Çok sevdim ! :)

osmanhy
08-06-08, 20:40
Avusturya baya iyi oynuyor....taktir etmek lazim...umarim gollu atarlar cunku fazlasiyla hak ettiler.

Lioney
08-06-08, 20:46
Hemen forumcak gaza gelmişiz Ümit diye :) Yalnız hakikatten niye maça Ümit ile başlamamış ilginç. Acaba savunması falan mı yok hiç? Bu arada Frankfurt ile sözleşme yapmış yeni 4 senelik. Almanya'da izleriz artık bu sene :)

Bu arada Dede Vastic girerken nasıl alkış koptu bilmem gördünüz mi? İnanılmaz saygı duyuyorlar adama. Vastic'te tekniğini konuşturdu girdikten sonra. O'nun etkiside var bu iyi ve baskılı futbolda bence.

Tolga'nın ahımıdır nedir :) Şimdi aslanlar gibi Avusturya'yı destekliyordur eheuhe :)

Aslan Suat
08-06-08, 20:47
Adi güzel kardesimiz star oldum havalarinda degil en azindan. Bide top ayagina geldiginde avusturyali taraftarlar Üüüüüüüüüüüüüüü diye ugultu yapiyor :) sevilmesi hos yalniz cok gec görüyorlar digerleri.

Lioney
08-06-08, 20:51
Oluyordu az daha be :)

zidane38
08-06-08, 20:56
Güzel maç oldu be, özellikle ikinci yarısı.

Avusturya en azından 1 puanı hak etti.
Hırvatlar da ışık vermediler.

Sağ acıkları Harnik iyi futbol oynadı Avusturya'da.
Bizim Ümit de fena oynamadı ama abartmayın çok da fazla :)

Ray52Lewis
08-06-08, 21:00
Yazik oldu Avusturya´ya, cok iyi mücadele ettiler kisitli imkanlarina ragmen, helal olsun...

Hirvatistan ise cok büyük hayal kirikligi oldu ben de bu performanslari ile, 2 sene önceki hallerinden hic birsey degismemiz, beklediydim 1 gol sonra üzerine yatacaklarini ama bu kadar kötü beklemiyordum acikcasi...
Modric de kayboldu 2.yari iyice...

Ümit Korkmaz ise hakikaten büyüledi, teknigi o kadar olmasa da Arda´nin daha hizli ve seri hali bence, Frankfurt uyaniklik edip turnuva öncesi kapmis, kimbilir ne ödediler bu cocuga...
Avusturya da sonradan giren Kienast´i da cok begenedim, yaslarini pek bilmiyorum ama U20 civarinda bayagi bir oyuncu ile oynadilar sanirim...

4.lükten kurtulamiyacak Avusturya böylece bu grupta, umarim bu halleri ile Hirvatistan da cikamaz...

tripotter
08-06-08, 21:01
Valla 2. yarısı çok daha keyifli oldu maçın...Herkes gibi ben de Ümit şoku yaşıyorum 10 dakikadır...Adam oyuna girdi maçın şeklini şemalini değiştirdi...

Yalnız Hırvatlar turnuvaya yataktan kalkıp davetiyeyle gelmişler gibi oynadılar...Bir gece evvel teknik direktörlerinin rock konserine falan gittiler heralde takımca...Çok akşamdan kalma bir halleri vardı...

Turnuvada en az şans tanınan takım Avusturya , bizim milli takımdan 2 gömlek üstün maç oynadı...Güler misin ağlar mısın şimdi...!

tripotter
08-06-08, 21:05
Ya bu arada fatih terim ve şu meşhur ekibi ligler oynanırken napıyo Allah aşkına biri bana söylesin...Turnuvadaki tüm Türk asıllı oyuncular bizim milli takımdaki birçok Türk oyuncudan ve devşirme Türklerden çok daha iyi oynuyorlar...

O değil, yabancı hakkını doldurmadan iyi transfer yapmak isteyen kulüp takımlarımız Mevlüt, Ümit, Gökhan gibi gurbetçileri neden transfer etmezler ki...Gerçi Ümit'i kaçırmışız o ayrı ama Avrupada ciddi bir potansiyelimiz olduğu da kesin...

duncanferguson
08-06-08, 21:10
Heh fatih hocanın yardımcıları onu pohpohlamakla meşguller,ne diyim ya müfit hocayı bir kenara tutarsak bu çapsız gelecekter bi haber adamların ne işi var onun yanında,şu görüntü bile hepsinin kapı önüne konması için geçerli bir sebeb Metin efendiye Türkiyenin en köklü kluplerinden biri Altay teklif yapıyor adam gelip kendini geliştireceğine,ufkunu açacağına gidip fatih hocanın kıçının dibinde dolaşıyor vizyonsuz herif neyse,
Neyse birazdan Polonya almanya maçı var sağlam maç olacak gibi dediğim gibi polonyalılara iyi para yatırdım,dualarım onlarla :))

gian
08-06-08, 21:13
Bu maç gösterdi ki turnuvanın en zayıf takımı Türkiye'dir, Avusturya değil..

Bir de Ümit konusunda; bence iyi de, yani ancak Türkiye'de Anadolu takımlarında 2-3 maç parlayan oyunculardan olur. Ekrem Dağ, eski Muhammed Hanefi filan tarzı..

tripotter
08-06-08, 21:16
Bu maç gösterdi ki turnuvanın en zayıf takımı Türkiye'dir, Avusturya değil..

Bir de Ümit konusunda; bence iyi de, yani ancak Türkiye'de Anadolu takımlarında 2-3 maç parlayan oyunculardan olur. Ekrem Dağ, eski Muhammed Hanefi filan tarzı..

Çağdaş öyle deme...Eğer çok istikrarsız bir adam olsaydı Leverkusen apar topar ona yatırım yapmazdı gibime geliyor...Adamlar turnuva başlamadan bitirmişler olayı baksana...Leverkusen bu sonuçta, gurbetçi oyuncularımızı bizden daha iyi takip ettikleri kesin...

zidane38
08-06-08, 21:27
Evet Almanya - Polonya maçının ilk 11'leri elime geçti.
Herkesden önce bizim forum öğrenecek, bütün dünyada ilk yani :)

Almanya:

Lehmann
Jansen
Metzelder
Mertasecker
Lahm
Frings
Frits
Ballack
Podolski
Gomes
Klose

Polonya;

Boruc
Golanski
Bak
Dudka
Smolarek
Krzyonewek
Zurawski
Wasilewski
Zewlakow
Lobodzinski
Lewandowski

Lioney
08-06-08, 21:29
Necip, Frankfurt :) Bu arada bunlar Fenin'de almışlardı bu sene O'nun gazı da vardır şimdi tabii.

Bu arada Almanya tandemi açık vermeden oynayabilecek mi bugün çok merak ediyorum. Ben sırf bu yüzden kupayı alamayacaklarını düşünüyorum. Özellikle Metzelder Real'de neredeyse hiç oynayamadı, sakatlık, formsuzluk vs. gibi etkenlerden.

Galiba 3 forvetle de çıkıyorlar maçı ilginç olacak gerçekten. Polonya, Polmanya'ya karşı :)

Ray52Lewis
08-06-08, 21:31
Biraz arastirdim, Avusturya liginin 2.yarisina damgasini vuran oyuncu olmus Ümit Korkmaz, cok kisa zamanda amatör takimdan 1.takima cikisi yakalamis ve bu sene 31 macta görev alip taraftarin sevgilisi olmus adeta, bunun en güzel göstergesi Suat´in da dedigi gibi topu her aldiginda seyircilerin "Üüüüüüüümiiit" diye ugultu yapmasi...

Frankfurt´un onun icin 3 ile 4 milyon Euro arasi bir bonservis ödedigi konusuluyor, bu yasta bir oyuncu icin cok önemli bir para...

Ray52Lewis
08-06-08, 21:36
Almanya macina dönersek, Metzelder konusu burda da tartisiliyor bayagi, dogal olarak güvenemiyorlar hazirlik maclarinda da kötü gözükmesinden dolayi...

3 forvet konusunda ise, Löw´ün Podolski´yi orta sahanin solunda oynatacagi konusuluyor, Bayern´de pek iyi bir sezon geciremeyen Schweinsteiger böylece ilk 11 disi kaldi...

Polonya son günlerde medya yolu ile baya gaz almis gibi gözüküyor, ben zor bir mac bekliyorum Almanya icin...

tripotter
08-06-08, 21:38
Necip, Frankfurt :) Bu arada bunlar Fenin'de almışlardı bu sene O'nun gazı da vardır şimdi tabii.

Bu arada Almanya tandemi açık vermeden oynayabilecek mi bugün çok merak ediyorum. Ben sırf bu yüzden kupayı alamayacaklarını düşünüyorum. Özellikle Metzelder Real'de neredeyse hiç oynayamadı, sakatlık, formsuzluk vs. gibi etkenlerden.

Galiba 3 forvetle de çıkıyorlar maçı ilginç olacak gerçekten. Polonya, Polmanya'ya karşı :)

Evet Frankfurt:D ülkeler, kulüpler, futbolcular, teknik adamlar, herşey birbirine girdi...Bulanık görmeye başladım Serkan...Sonumu iyi görmüyorum:D

zidane38
08-06-08, 21:42
Evet Frankfurt ülkeler, kulüpler, futbolcular, teknik adamlar, herşey birbirine girdi...Bulanık görmeye başladım Serkan...Sonumu iyi görmüyorum
sigara'ya ver kendini ehehe :D

Borowski'yi oynatsaydı solda , olamaz mıydı?
(bu arada Borowski Bayern'e gitmiş,pek beğenirim ben kendisini)

Lioney
08-06-08, 21:43
Ben not alıyorum o yüzden abi işte eheueheu :)

ÖNDER RB
08-06-08, 21:45
turnuvanın ilk sürprizini bekliyorum polonyadan.

ÖNDER RB
08-06-08, 21:46
30. saniyede takıyordu valla polonya

Lioney
08-06-08, 21:46
Bu Lehmann da iş açabilir Almanya'nın başına derken gol oluyordu :)

Lioney
08-06-08, 21:49
puahahahahha :)

ÖNDER RB
08-06-08, 21:50
oha diyorum 2 kişiye bir kaleci atamadı almanlar

zidane38
08-06-08, 21:50
Anaaa kaçan gole bak.

Klose atsana kendin koçum. Fantasy kadromızdasın, senin yazman lazım :D

zidane38
08-06-08, 21:58
Almanya doğal olarak açık bir futbol oynuyor, Polonya da çok açık bir futbol oynuyor.
Haliyle zevkli bir maç oluyor şimdiye kadar.

Lioney
08-06-08, 21:58
------------Lehmann
Lahm-Metzelder-Mertesacker-Jansen
Fritz---Frings-Ballazk---Podolski
------Gomez---------Klose

-------------Boruc
Wasilewski-Zewlakow-Bak-Golanski
--------Dudka-Lewandowski
Lobodzinski--Krzynowek---Smolarek
------------Zurawski

Almanya hakikatten Podolski'yi sol açığa atmış Şükrü'nün belirttiği gibi ve 4-4-2 oynuyor. Polonya Zurawski arkası 3'lü ile 4-2-3-1 oynuoyr. Smolarek daha ilerde oynayabilir diye konuşuluyordu.

Sağlam maç oluyor. Ben bayıldım en azından. Hep böyle devam etsin :)

Aslan Suat
08-06-08, 22:04
Almanlar yenerse dünkü mactan sonra alay konusu oluruz vallah.

Aslan Suat
08-06-08, 22:05
Podolski sevinemedi.

zidane38
08-06-08, 22:05
Eh bu sefer attılar.

Bu şekilde arkaya kaçırırlarsa biri olmaz ama diğerini yazarlar böyle.

Nerval
08-06-08, 22:07
Klose tüm Dünya'da en beğendiğim forvet elemanıdır.

Neden olduğunu her maç gösterir.

Aslında gol adamı değildir, takımını kazandıran adamdır.

Budur futbolcu.

:)

Lioney
08-06-08, 22:13
Podolski sevinemedi.

Aslında sevinmiştir ama bunu göstermeyerek nezaket örneği göstermiş oldu. Taktir ettim :)

Da Almanya böyle gol yer diye düşünüp yazmıştım, Polonya kaşına kaşına yedi :) Tigana'yı hatırlattı bu gol bana nedense :)

Lioney
08-06-08, 22:18
Polonya'da da Smolarek ve Zurawski yer değiştirdi gördüğüm kadarı ile. Böyle giderse yan yana oynamaya başlarlar ilerleyen dakikalarda.

Yalnız gol maçın temposunu düşürdü sanki.

zidane38
08-06-08, 22:22
Yalnız gol maçın temposunu düşürdü sanki.
Baya düşürdü.
Ama Polonya şimdi biraz canlandı.

Aslan Suat
08-06-08, 22:23
Polonya kötü kacirdi, yalniz istek bakimindan her takim simdiye dek bizden üstün.
Polonyada bide biraz heycan varmis gibiydi ilk dakikalar, ama atiyorlar yavas yavas sanki.
Almanyada iyi oynuyor gibi gözüküyor, ama sanki defans anlayisi danik gibi. (gibi gibi gidiyoruz yorumlarda :) )

Aslan Suat
08-06-08, 22:25
Yalniz samimi diyeyim, söyle 1 aya sIkismis turnuvalari özlüyorum vallah, söyle koca bir seneye yayilmis turnavalar, ligler bu kadar heycan vermiyor :)

Lioney
08-06-08, 22:26
Bu Klose bizim puanları yedikçe yiyor. Zaten Terim sayesinde Arda'dan da puan alamadık :)

Hayır birşey olacağından değil de, maksat muhabbet olsun :)

Aslan Suat
08-06-08, 22:29
Madem maksat muhabbet, bende su fantezi ile birseyler yazayim, her seferinde bende kayit olayim diyorum, sonra güvenemeyip vazgeciyorum, sizin yorumlari okuyorum burdan :)

Giga
08-06-08, 22:31
Almanları beğendim ne yalan söyleyeyim...

Lioney
08-06-08, 22:32
Madem maksat muhabbet, bende su fantezi ile birseyler yazayim, her seferinde bende kayit olayim diyorum, sonra güvenemeyip vazgeciyorum, sizin yorumlari okuyorum burdan :)

Ah be Suat'ım nesine güvenemiyon, zaten kazanan belli :) Biz diğerleri olarak, biraz ikincilik mücadelesi, biraz da eğlence olsun diye takılıyoruz :)

Şu Lehmann nasıl oynar bu takımın kalesinde yahu :)

zidane38
08-06-08, 22:33
Madem maksat muhabbet, bende su fantezi ile birseyler yazayim, her seferinde bende kayit olayim diyorum, sonra güvenemeyip vazgeciyorum, sizin yorumlari okuyorum burdan
hemşom korkma yav, böyle daha eğlenceli oluyor. diğer sefere kur muhakkak bir kadro.

Aslan Suat
08-06-08, 22:36
Ah be Suat'ım nesine güvenemiyon, zaten kazanan belli :) Biz diğerleri olarak, biraz ikincilik mücadelesi, biraz da eğlence olsun diye takılıyoruz :)

Şu Lehmann nasıl oynar bu takımın kalesinde yahu :)

Abi, ben kazanma yada maglup olma manasinda güvenemiyorum demek istemedim :)
Yani sonuncu olsam ne yazar, benim güvenemedigim takip etme manasinda idi, tam statüyü bilmiyorumda, her mac günü herkes yeni takim kuruyor herhalde, bende degisiklikleri yapamam diye düsünmüstüm zaman bakimindan.

Ray52Lewis
08-06-08, 22:41
Ah be Suat'ım nesine güvenemiyon, zaten kazanan belli

Böyle diye diye yakacaksin bizi, en büyük gol silahim Gomez´in ne hallere düstügünü gördük zaten, iki tane yüz de yüz kacirdi yedi puanlari...:)

Saka bir tarafa, bu kacan golleri arayacaklar gibi 2.yarida, bu kadar üstün bir oyun sonrasi skor sadece 1-0...
Acikcasi bu kadar iyi beklemiyordum Almanlari oyun olarak, ama 2.gol gelmezse sonuna kadar diken üstünde gececek bu mac...

Lioney
08-06-08, 22:42
Arada unutuyorsun tabii. Ama hemen herkes bunu bir kere yaptığı için bir şey farketmiyor toplmamda :)

Bu turnuvada nasıl bilmiyorum, okumadım kuralları ama ilk tura kadar bir takım seçiyoruzdur herhalde, sonrası içinde bir takım diye düşünüyorum.

Şu Schalke'nin kalecisini benden başka beğenen var mıdır acep? Adam çağrılmadı bile. Bence bu Almanya kalesini ya Neuer korur ya Adler.

Lioney
08-06-08, 22:43
Bizim de puanlar gidiyor Şükrü, gidiyor Klose'nin asistleri güme :) Aynı dertten muzdaribiz görüyorum ki, hatta Ali de eheuhe :)

Aslan Suat
08-06-08, 22:46
Almanya öne dogru iyide, defans anlaminda bence hic iyi degil, bu Metzelder cok bas agritir gibi. Hatdaha beklerde nedense biraz aksiyor, en azindan bana öyle geliyor.
Schalkenin kalecisi cok kötü abi ya, ben o adami hic begenemedim. Adler ve fenerin begenmedigi Enke bence iyi kaleciler.

zidane38
08-06-08, 22:46
Bizim de puanlar gidiyor Şükrü, gidiyor Klose'nin asistleri güme Aynı dertten muzdaribiz görüyorum ki, hatta Ali de eheuhe
hehe öyle abi.
Ama şimdi 2.yarı atacak ve biz de 1 asist 1 gol ile kapatacaz geceyi :)
Klose'ye güveniyorum, inandığım oyuncularla devam ediyorum sonuçta :D

scapula
08-06-08, 22:49
Gomez atacak, bir.
Gol kralı olacak, iki.
Fantazi'de coşturacak, üç.

:)

Ray52Lewis
08-06-08, 22:53
Schalke kalecisi Neuer bence cok iyi bir kaleci, ancak sezon basindan itibaren su anda oldugu seviyede oynayamadigi icin alinmadi...
Ama böyle devam ederse Adler ile 1.kaleci icin savasir büyük ihtimalle...

Lioney
08-06-08, 22:56
Valla Gomez bu maçta gol atamazsa direkt yedek kulübesinin yolunu tutar bence bu kadar forvet varken :)

Ben Ali'nin düşüncelerinde çok haklı olduğunu düşünüyorum nedense ahahah :)

Abi iyi kaleci Neuer tabii Hildebrand da çağlıralabilirdi ama bu sene rezalet biz sezon geçirince giremedi kadroya. Enke iyi kaleci ama şöyle maç kurtaran bir adam olmadı hiç benim gözümde. Adler psikopata bapladımı, illallah ettiriyor karşı takıma mesela. Velhasıl Lehmann bu sene ki haliyle her anlamda ziyan bir tercih. Hayır sırf bu yüzden bir Dünya KUpası kaybetti Almanlar o yüzden söylüyorum. Şu bizim 3. olduğumuz turnuvayı kastediyorum (yani tabii sırf bu yüzden kaybetmedilerde bu aşk nedir onu anlamıyorum).

zidane38
08-06-08, 23:00
Almanya'nın gerisi gerçekten güven vermiyor.
Benim de favorilerimdi, kazanacaklarını hissediyorum hala :) ama kaleci ve defans bende de soru işareti yarattı.

Aslan Suat
08-06-08, 23:04
ofsayt degil gibiydi vallah.

M.Yasin Cakmak
08-06-08, 23:04
Neyse Podolski yazdi, aldik puanlarimizi. Arda ve Servet'ten goctukten sonra iyi oldu.

zidane38
08-06-08, 23:06
Pühhh senin gibi hakeme, avantaja bıraksana.

Polonya gol atacak bence atamazsa zaten 2'yi yerler.

Aslan Suat
08-06-08, 23:08
Bu hakem bizim (Galatasaray) hangi maci yönetmisti?

Aslan Suat
08-06-08, 23:10
Almanlar öne dogru iyi oynarken defans anlaminda aksiyorlardi, simdi ise Polonya bastiriyor ama Almanlar defansda saglam duruyor bu sefer.

Lioney
08-06-08, 23:15
Bu arada Podolski'de Löw manevi evladı ya da inandığı oyuncu :) Yani kötü oynamıyor tabii, onun için demiyorum da, nihayetinde Fritz'de kötü oynamıyordu, takım galipken beklenen Podlski'Nin çıkması ve Basitan'nın girmesi veyahut Gomez'sin yerine Bastian'nın girmesi ve Podolski ile yer değiştirmesi beklenir. Lakin Löw katiyetle Podolski'ye dokunmuyor :)

Hayır şu maç berabere bitse hele Polonya'nın golü sağ taraftan gelse, topa tutarlar sanıyorum Löw'ü :)

Aha herif ikinciyi yazdı, kim ıskaladı yahu Ali ile biz mi kızacağız yoksa Şükrü ile Ata mı eheueh :)

Bizim yazı da yalan oldu arada eheuehu :)

zidane38
08-06-08, 23:15
Çok yalan bir gol yedi Polonya.

Podolskiciler yaşadı ehehe

zidane38
08-06-08, 23:17
Aha herif ikinciyi yazdı, kim ıskaladı yahu Ali ile biz mi kızacağız yoksa Şükrü ile Ata mı eheueh
Biz kızacaz abi.
Klose ıskaladı. Yapmazdı böyle şeyler halbuki.
Gomes çıktı :D

M.Yasin Cakmak
08-06-08, 23:17
Ohhh yandan :)

Lioney
08-06-08, 23:19
Çıkması bir tarafa turnuvayı kapattı :) Yok yok gazozonu maçlarda oynatır onu, Avustrya falan eheuehue :) Yanarsınız valla Gomezciler :) (hoş bizimkiside Tuncay gibi ıskacı çıktı, biz kendi halimize bakalım :) )

Aslan Suat
08-06-08, 23:20
Klose versene Poldiye, Yasin burda artik tam ciftetelli hoptek yapardi :)

Lioney
08-06-08, 23:22
Polonya kötü dağıldı 2'den sonra. Normal gerçi.

zidane38
08-06-08, 23:22
Serkan abi bizimkinin ölüsü 1 asist ediyor, dert etme sen eheh.

Yanlışım varsa düzeltin. Daum Fener'den ayrıldıktan sonra söyle bir demeci vardı;
"Anelka'yı alacağı zaman yönetime Podolski'yi alalım demiştim ama onlar Anelka'yı aldılar" demişti.
Podolski de Köln'deydi daha o zamanlar.

cozker
08-06-08, 23:28
A ve B grupları ilk günler itibariyle birbirine benzerlik gösteriyor.. Evsahibi takımların 1-0 'lık yenilgisi ve akabinde grup favorilerinin aldıgı 2-0'lık galibiyetler.. Tabii son 5 dk.da skor değişmezse..

Lioney
08-06-08, 23:28
Normal Ali, bunlar mesela Hiddink tefe koyup gödermiş adamlar :) Neyse duğru tercih yapmışlar Podolski konusunda :)

Bu arada bizim milli takıma tabii artık Hiddink'i falan alamayız da Rusya'dan kopartıp. Şu Polonya'nın başından Beenhakker'i koparsak iyi gider aslında.

Aman yiyorduk :) ( görüyorsunuz Metzelder'den gelecek puanlar için takımı nasıl sahipleniyorum eheuhe :) )

zidane38
08-06-08, 23:34
Ya ayıp be Klose'yi çıkartıyor.
90 dk oynayıp tam puan alacaktın.
Adam değilmişsin Löw sen de.
Çıkar Podolski'yi, hem de alkış alı çocuk.

M.Yasin Cakmak
08-06-08, 23:38
Podolskiii Podolskii :)

Lioney
08-06-08, 23:38
:) Bu Polonya'da 'İçimideki İrlandalılar' muhabbeti gırladır diye tahmin ediyorum :)

Şimdi sabah 4'de nasıl kalkacağız maça Allah bilir. Bu arada Şükrü'nün imzasıda yakıyor yani eheueh :)

Klose tam puan alır yahu, 60 dakikadan fazla oynayan almıyor mu tam puan :) Olmaz öyle şey diyorum, yetkilileri kınıyorum :)

Ray52Lewis
08-06-08, 23:53
Ben bu Gomez´in...:D
Sacini basini düzeltmekten bir hal oldu mac boyu, sacini uzatmak yaramamis, Serkan´in dedigi gibi ilk 11´i zor görür bir daha, hem benim takimda hem de Almanlarda...:)

Bu arada Klose iskalamis ama adamin hanesine bir assist daha eklemisler, olamaz abicim bu kadar bal yani, ilk assisti anladik da hic yoktan 8 puan almis gözüküyor...

Almanlar bu arada 1996 dan beri ilk galibiyetini aldi Euro´larda ve galibiyet ile basladiklari zaman hep Avrupa Sampiyonu da olmuslar, bunu bir kenara yazalim bakalim...

Edit: Imzam paylasima aciktir, Go Celtics! :)

tripotter
09-06-08, 00:03
Turnuvanın en göze hitap eden maçı oldu...Ara sıra böyle maçlar da lazım turnuvanın rengi için...Neyse ailecek beğenerek izledik sonuçta...

Bu arada bence maçın yıldızı oynadığı süre içerisinde Frings'di...Değişikliği de çok yerinde yaptı Löw...Bazen zorlamamak gerekir...Bir oyuncunun 90 dakika oynamasından öte, oynadığı zamanı en iyi şekilde değerlendirmesi çok daha önemli...

Bu arada turnuvanın başından beri 46-55. dakikalar arasında 2 değişiklik oldu. Bruckner, Sverkos'u aldı bu gece de Löw Schweinsteiger'i aldı...2 oyuncu da maçın kaderini etkiledi. Biri gol attı diğeri de atmış kadar oldu...Oyuncu değişikliği böyle birşey olsa gerek:) Türkiye'de pek alışkın olmadığımız sahneler...Bizde genelde ezbere yapılır bu işler ve 70. dakikadan önce yapılmaz...

Tekrar maça dönersek, Polonya sanıyorum turnuvanın en kötü savunmasına sahip takım ünvanını şimdiden aldı...ne kanatlardan ne de içeriden durdurabildi Almanya'yı...

Almanya'nın oyunu ise şaşırtmadı beni...2006 dünya kupasındaki Almanya'yı hem kadro olarak hem de oyun olarak seyretmeye devam ediyoruz...(2006 dan sonra Türk milli takımı 3846 kez kadro değiştirmiştir herhalde...)

Fantazide Podolski'yi seçen arkadaşlara rastgele diyorum:D

Son olarak Polonya teknik direktörü Leo Beenhakker, aynı Back to the Future filmindeki Christopher Lloyd'un yaşlanmış hal,ine benzemiyor mu sizce de:D

Bir ara zaman makinesiyle sahaya dalacak diye korkmadım değil:D

Neyse güzel maç oldu işte...Devamını bekliyoruz...:)

alisamiyen
09-06-08, 12:22
1966 Dünya Kupası: Almanya Finalist..

1968 Avrupa Şampiyonası : -

1970 Dünya Kupası : -

1972 Avrupa Şampiyonası: Kupa Almanyanın

1974 Dünya Kupası: Kupa Almanyanın

1976 Avrupa Şampiyonası: Almanya Finalist

1978 Dünya Kupası: -

1980 Avrupa Şampiyonası: Kupa Almanyanın

1982 Dünya Kupası: Almanya Finalist

1984 Avrupa Şampiyonası : -

1986 Dünya Kupası: Almanya Finalist

1988 Avrupa Şampiyonası: -

1990 Dünya Kupası : Kupa Almanyanın

1992 Avrupa Şampiyonası: Almanya Finalist

1994 Dünya Kupası: -

1996 Avrupa Şampiyonası : Kupa Almanyanın

1998 Dünya Kupası: -

2000 Avrupa Şampiyonası: -

2002 Dünya Kupası : Almanya Finalist

2004 Avrupa Şampiyonası: -

2006 Dünya Kupası : -

Görüldüğü üzere Almanlar final oynamaya üstüste 2 turnuva ara verebiliyor... Daha fazlasına izin vermiyor... En kötü, final oynarlar diyorum... Kupayı da alabileceklerini düşünüyorum... Bizim Ayhan'ı ise Schweinsteiger'e benzetiyorum... Top alıp verişi bile bu kadar benzeyebilir :)

Maçı anlatan Kerem Öncel'i de tebrik ediyorum... Çok iyiydi...

Patriot
09-06-08, 16:00
Bu arada dunmaci anlatan spiker soyledi. Mertesacker (hani su kazma gorunumlu stoper) ligde ortalama 99 dakikada 1 faul yapiyormus.... inanilmaz!!! Meger herif okuz gorunumlu bir kelebekmis. Dun de dikkat ettim herif tek faul yapmadi, helal olsun.

scapula
12-06-08, 18:40
Gomez iki tane sallar, Almanya alır 2-0. :)

Ray52Lewis
12-06-08, 18:49
Takimimdan cikardigim Ronaldo dün 1 gol 1 ass ile oynadi, diger cikardigim isim Gomez de buna benzer bir seyler yapar herhalde bugün..:)

sigara69
12-06-08, 18:49
Gomez iki tane sallar, Almanya alır 2-0

Damali bayraklarini gordukce sinirlerim zipliyor :)

Kim sallarsa sallasin 3'ten assagi olmasin; zira ustte oynadik

Sonra Smolarek adam olsun biraz oynasin gecirsinler su Avusturya'ya en az 2 tane; son macta berabere kalip elensin su Damalilar.

Lioney
12-06-08, 18:50
Şöyle bir Hırvatları destekleyesim var ama bilmiyorum neden :)

Yürü be Hırvatovski :)

Bir umuttur yaşatan insanı, aldım elime sazımıııııı :)

sigara69
12-06-08, 18:51
Şöyle bir Hırvatları destekleyesim var ama bilmiyorum neden

icimizde ki damalilar sizi :)

Bu arada bizim gruptan lider cikma sansimiz hic mi yok? Yani ikili averaj sistemi mi gecerli?

Merak ettim

Yoksa kucukte olsa bir futbol mucizesi olsa cikabiliyormuyuz?

Lioney
12-06-08, 18:55
Nasip olurda gruptan çıkar isek, Dünya futbolunun en önde gelen ekibi, futbolu büyük zevk veren, yıldızlar karması Hırvatistan ile karşılaşmayı çok isterim bir futbol sever olarak eheueh

Yürüyün len Hırvatlar

Bir umuttur yaşatan insanı, aldım elime sazımıııııı :)

Bu arada hakikatten kazanan takım bozulmaz yapmış Löw :) Hırvatlar ise hafif tırsak bir vaziyette, orta sahayı daha da kalabalıklaştırmış. Gerçi Petric'de orta saha oyuncusu gerçekte ama sanıyorum biraz formsuz görmüş onu, hazır tek forvet oynuyorum Rakitic'i oynatayım dedi her hal.

Lioney
12-06-08, 18:57
icimizde ki damalilar sizi :)

Ah be Tolgam ben zaten bizim için şey etmiştim :) Niye bir umuttur yaşatan insanı diyorum sandın. Ulen aklın fikrin hala İngiltere'de.

Unut artık onu unut ahahah :)

Haydin len Hırvatlar :)

Spree
12-06-08, 19:00
hakkaten saldır be hırvatistan. iyice şımarayım hatta, bu maçı kazansınlar son polonya maçında da modric ve pletikosa kırmızı kart görsün =)

sigara69
12-06-08, 19:01
Ah be Tolgam ben zaten bizim için şey etmiştim Niye bir umuttur yaşatan insanı diyorum sandın. Ulen aklın fikrin hala İngiltere'de.

Unut artık onu unut ahahah

Haydin len Hırvatlar

Yok be abi ingiltere'sin den ote belki diyorum gruptan lider cikariz :) ( kvir kivir ancak bu kadar kivirabildim )

scapula
12-06-08, 19:01
Vallaha Almanlar kazanırsa paralanacağım, Lehmann yemez de Gomez atarsa fantaazide canınızı yakacağım, hiç tutamam Hırvatları. :)

Almanları da eleriz Serkan Abim, bizim Ardamız var. :)

Lioney
12-06-08, 19:02
hakkaten saldır be hırvatistan. iyice şımarayım hatta, bu maçı kazansınlar son polonya maçında da modric ve pletikosa kırmızı kart görsün =)

Ağzından bal damlamak değimini bilirmisin sen Bülent'im :)

Hani diyorum hazır sol tarafta Podolski oynuyorken. Srna şu tarafı bir sallasa tadından yenmez ama. Hele bir de Olic tandemin arasına kaçı kaçı verirse :)

sigara69
12-06-08, 19:02

Ha bi sen eksiktin

Uber Alles Deutsche

Ne dedim acaba? :D

Spree
12-06-08, 19:05
eksik kalmam ben :D
o değil de bu klasnic sakat mı niye oynatmıyor bilic bunu?

sigara69
12-06-08, 19:05
Srna şu tarafı bir sallasa tadından yenmez ama. Hele bir de Olic tandemin arasına kaçı kaçı verirse

Ne agiz varmis be :)

Srna'yi kapattik bitti adam :D

Bu arada nereye yazicagimi bilemedim buraya yaziyim;

Queens Cup'ta Hewitt 3 servis ust ustte kirarak 4-1'den durumu 5-4'e getirdi Mathieu karsisinda cildirdim evde cok mutlu oldum anlatamam :) C'monn Hewitt :)

Lioney
12-06-08, 19:06
Tabii eleriz Ata'da ben Almanya-Portekiz maçı da zevkli geçer diye düşünüyorum bir futbolsever olarak o yüzden dedim :)

Arda ile herşey mümkün tabii dediğin gibi.

Bu arada kıvırmayalım efenim, sizin meslek ne kü? eheuhe :)

Aslında bu Hırvatlarda hayli yakın değil mi Almanya'ya. Yani benim bildiğim Germen ırkından(böyle mi yazılır bu, ırkların ne olduğundan zerre anlamayan bir adam olarak saçmalamış olabilirim :) ) falan geldiklerini kendileri söylerler galiba. Tamamen saçmalamış da olabilirim :)

zidane38
12-06-08, 19:08
Bu arada bizim gruptan lider cikma sansimiz hic mi yok? Yani ikili averaj sistemi mi gecerli?

Merak ettim

Yoksa kucukte olsa bir futbol mucizesi olsa cikabiliyormuyuz?
eyvah sen merak ettiysen, kesin olur bu iş.
araştırmaya başlasak iyi olur :)

Lioney
12-06-08, 19:11
Hewitt kim? Bir Hobit karakteri mi? Frodo'nun arkadaşa mı? Yüzük mü taşıyor?

On numara maç oluyor gene. Seviyorum bu Almanaları adam gibi futbol oynadıları için ama yine de yenilsinler :)

sigara69
12-06-08, 19:14
Hewitt kim? Bir Hobit karakteri mi? Frodo'nun arkadaşa mı? Yüzük mü taşıyor?

Cok sinirlendim :)

Bu ayar ve agir ta..ak'tan sonra macin skorunu sizle paylasmayacagim.

tripotter
12-06-08, 19:15
Hırvatistan çok daha baskılı başladı...Gomez yine hayal kırıklığı olacak gibi...

Spree
12-06-08, 19:23
ahan da gol ahahaah insan srnası diil ki

Lioney
Onu bunu bilmem, kumda Nadal yener :)

------------Pletikosa
Corluka-R.Kovac-Simunic-Pranjic
Srna--N.Kovac--Modric--Rakitic
------------Kranjcar
-------------Olic

------------Lehmann
Lahm-Metzelder-Mertesacker-Jansen
Fritz---Frings-Ballazk---Podolski
------Gomez---------Klose

Hakikatten Almanlar pozisyon bulmakta da çok zorlanıyor. Hayin len Hırvatlar

ahahah gggggggggggooooooooooolllllllllllllllll

Kardeşiim Srna :)

tripotter
>Göstere göstere attı adamlar...Çok şık bir gol oldu...

tripotter
12-06-08, 19:24
Srna'nın atacağı belliydi zaten...Feci istekli başladı....Çok güzel oynatıyor takımı bi başına...

Spree
12-06-08, 19:30
ulan kranjcar eşşekler kovalasın seni be kaçar mı şu?
nerdesin be klasnic

tripotter
Abi nasıl kaçar bu yaaaa......Bomboşsun 5 metre var kaleye...2-0 olsaydı hayatta çeviremezdi Almanya...

Lioney
E öküz :) Kaçar mı o be :)

Yalnız ben tırsmaya başladım yahu :) Acaba Almanlar mı birinci olsaydı ne :)

zidane38
12-06-08, 19:31
Kranjar sattı maçı :)
O gol kaçar mı be?

Hayır da ben biz turu geçersek niye Almanya yerine Hırvatistan'ı istiyoruz ki :)

sigara69
12-06-08, 19:33
Biz bu Pletikosa'ya gol mol atamayiz

Lehmann daha bi atileybil duruyo :)

Spree
12-06-08, 19:35
yandaş bulmaya çalışıyor bu da ahahahahha sana inat hırvatistan ulan :D

Lioney
12-06-08, 19:37
yandaş bulmaya çalışıyor bu da ahahahahha sana inat hırvatistan ulan :D
Söyleyecek söz bulamıyorum, saygı ile eğiliyorum önünde ahahahah :)

Hadi buna da kızma bakim :)

Çok güzel maç oluyor yahu. Yürüyen Hırvatlar (yoksa Almanalar mı :) ) yok anam tırstım ben :)

Lioney
12-06-08, 19:42
Ulan Metzelder yedin bitirdin puanlarımı :)

Bu arada bu Podolski'nin sol açık oynaması mevzuu acep diyorum Klinsman'ın başının altından mı çıktı? Adam seneye Bayern'in başında, e Klose ve Toni var. Podolski'yi bir yere koymak lazım da, ''Löw kardeşim sen hele şunu bir dene bakem mi'' dedi nedir :)

Oha Lehmann'a bak, herife o kadar laf ettik ama :) Güzel kurtardı :)

tripotter
12-06-08, 19:42
Hırvatistan bu kaçırdıklarına 2. yarıda çok dövünecek gibi geliyor...

Bu arada Corluca harikalar yaratıyor sağ kanatta...

Spree
12-06-08, 19:45
Söyleyecek söz bulamıyorum, saygı ile eğiliyorum önünde ahahahah :)

Hadi buna da kızma bakim :)

Çok güzel maç oluyor yahu. Yürüyen Hırvatlar (yoksa Almanalar mı :) ) yok anam tırstım ben :)
yok abi ya niye tırsıyorsun avusturya karşısında da gördük bunları. almanya her türlü daha tehlikeli. gerçi çok kütük 2 forvetle oynuyorlar biri de dünyanın en overratedı ama olsun =)

Lioney
12-06-08, 19:46
İkinci yarı Gomez çıkar Bastian girer diyorum :)

tripotter
12-06-08, 19:48
Hakem şerefsizin önde gideni çıktı...Gomez'e neden göstermedi şerefsiz?

Bu arada mükemmel maç oluyor...İlk yarının hakkı 2-0 dı. Kranjcar sağolsun harcadı şahane golleri...

Lioney
12-06-08, 19:52
yok abi ya niye tırsıyorsun avusturya karşısında da gördük bunları. almanya her türlü daha tehlikeli. gerçi çok kütük 2 forvetle oynuyorlar biri de dünyanın en overratedı ama olsun =)

Adamlar İngilizlere kütür kütür çaktı! (yani eledi manasında :) )

Şimdi Almanları yeniyorlar ama öyle böyle değil, yani hayli sürklase ettiler ama tabii sol açık olarak Podolski ile oynamak gibi ziyan bir hatası var Almanlar'ın(ki ilk maç yenerlerken bile söylemiştim bu başlarına iş açacak diye), forvertlerden bahsetmişsin sen zaten, çok benzer iki forvet ile oyanmaları da problem zaten.

Gidip gidip geliyorum valla Bülent. Çok kararsız kaldım. Ama dediğin gibi Avusturya maçı da var.

Neyse biz çıkalım da :)

scapula
12-06-08, 19:56
Gol kralı adayım Gomez'den Kasımpaşa santrforu bile olmazmış. Bundan sonra 10 tane de atsa geçersiz sayacağım ondan aldığım puanları, kazma herif. İkinci yarı garanti çıkar zaten.

Hırvatları elememiz daha kolay diyorum ben, severiz biz bu tarz yeni çıkış yapmış ama gözümüzde büyütmeyeceğimiz takımları. Misal 2002 Senegal'i..

Spree
12-06-08, 20:02
hırvatistan iyidir ya onlar gelsin. kolay rakip olduğundan değil de şansımız daha fazla olur.

zidane38
12-06-08, 20:06
Çekler gelse nasıl rakip olur :)

Lioney
12-06-08, 20:11
Doğru doğru. Psikolojik faktörler de önemli. Bizim takımın Portekiz maçındaki kesin kaybederiz durumu da mağlum idi zaten. Hırvatlar ile eşleşirsek en azından bu bakımdan büyük avantaj. Tekrar döndüm ilk başa o vakit.

Hayidn len Hırvatlar, atıverin ikiyi bitsin bu iş :)

osmanhy
12-06-08, 20:15
iki takim cok kotu gorunuyor, ama hirvatlarin boyle kotu gorulmesi skoru korumak icindir herhalde. Almanlari cok pasif ve isteksiz gordum ve duran toplarda, evet duran toplarda, cok basarisizlar. Nerdeyse pozisyonlari yok.

Lioney
12-06-08, 20:18
Abicim bu Löw ne yapmak istiyor anlayabilen var mı? Hayır yani sol kanadın suçunu Jansen'e mi çıkardı ki O'nu kenara aldı ve Lahm'ı o tarafa çekti :)

Bu teknik direktörler hakikatten çok inatçı oluyorlar yahu :)

Ahahha iki oldu :)

Spree
12-06-08, 20:18
ahahahahha gole bak oliiicc ahahah

osmanhy
12-06-08, 20:19
gooool demek ki kazanirsak rakip hirvatlar....iyi oldu bu ya :)

Sheva
bir karizma ancak bu kadar çizilir :)

Lioney
Al işte şimdi Lahm'ı da çıkarmasını bekliyorum ha gayret Löw :)

tripotter
12-06-08, 20:21
Löw harikalar yaratıyor resmen...:) Bu TD'lerin kafası maça çıkınca bi farklı çalışıyor...Oksijen beyinde daha değişik tüketiliyor heralde...

70 dakikada pozisyonu yok takımın...

sigara69
12-06-08, 20:22
ust olsun bare

Almanlar efsanevi kaleciler cikarir ancak Lehmann'da su omru hayatimda seyrettigim en kotu Alman kaleci sanirim

Sheva
bu gomes ne acaip adammış, nasıl atmış o kadar golü bundesliga'da..

Lioney
Gomez çıktı Bastian girdi nihayet.

Delikalı Löw, Lahm'ı çıkarırdı ahahahha :)

1 2 3 olsun, çıkarması güç olsun :)

cozker
12-06-08, 20:23
Adamlar İngilizlere kütür kütür çaktı! (yani eledi manasında :) )

Şimdi Almanları yeniyorlar ama öyle böyle değil, yani hayli sürklase ettiler ama tabii sol açık olarak Podolski ile oynamak gibi ziyan bir hatası var Almanlar'ın(ki ilk maç yenerlerken bile söylemiştim bu başlarına iş açacak diye), forvertlerden bahsetmişsin sen zaten, çok benzer iki forvet ile oyanmaları da problem zaten.

Gidip gidip geliyorum valla Bülent. Çok kararsız kaldım. Ama dediğin gibi Avusturya maçı da var.

Neyse biz çıkalım da :)

Hırvatlar büyük takımlara karşı iyi oynarlar genelde, ama kücük takımlara karşıda beklenmedik yenilgiler alırlar yıllardır.. Giderler Almanya'yı, İtalya'yı, İngiltere'yi yenerler, ardından Ekvador, Meksika gibi takımlara yenilip elenirler..
Eğer gruptan çıkarsak çeyrek finalde Almanya yerine Hırvatistan'la eşleşmemiz bizim için büyük bir şans olabilir..
Bu arada Portekizlilerde grup liderligine pek fazla sevinemiyorlardır herhalde artık :).

sigara69
12-06-08, 20:24
Bu arada Portekizlilerde grup liderligine pek fazla sevinemiyorlardır herhalde artık

Daha lider cikmadilar yalniz; bilerek satarlarmi ki isvcire'ye maci :)

Sheva
12-06-08, 20:25
bu arada ben rakip olarak kesinlikle almanlar'ı tercih ederim, hem daha tahmin edilebilir bir takım ve oyuncular, ayrıca anlamsız bir sol kanat, 2 kazma forvet vs. çok daha iyi ve rahat oynardık bunlara karşı bence..

Lioney
12-06-08, 20:25
Ne inatmış be kardeşim, folloş olmuş sol tarafın hala Podolski sol açık, ikinci devre maç başlıyor, suçu Jansen'e bulmuşsun (yani nasıl bir inattır bu) hala Podolski sol açık.

Sen Kranjcar'a dua et şimdi maç 4 olmuştu ya....

Gerçi gene olabilir :)

Lioney
12-06-08, 20:28
Şunu Terim yapsa, linç ederdik yemin ediyorum :)

Tabii Lehmann'da ayrı bir hadise eheue :) Ama bu adamlar bu hatayı hep yapıyor. Çok enteresan hakikatten. Çok konuştuk ama anlatamadık :) hayır 10 numara kalecilerin var elinde, olmasa anlarım.

Neydi o değim, 'sakalımız yok ki sözümüz dinlensin' miyidi :)

Spree
12-06-08, 20:29
bu arada vazgeçtim polonya maçında modric kırmızı görmesin. bi adam bu kadar mı hiçbir şey yapmaz. böyle bi adamsa tottenham'ın elinde patlar.

Lioney
12-06-08, 20:33
Hırvatlar büyük takımlara karşı iyi oynarlar genelde, ama kücük takımlara karşıda beklenmedik yenilgiler alırlar yıllardır.. Giderler Almanya'yı, İtalya'yı, İngiltere'yi yenerler, ardından Ekvador, Meksika gibi takımlara yenilip elenirler..
Eğer gruptan çıkarsak çeyrek finalde Almanya yerine Hırvatistan'la eşleşmemiz bizim için büyük bir şans olabilir..
Bu arada Portekizlilerde grup liderligine pek fazla sevinemiyorlardır herhalde artık :).

Öyle ama Can, onlarla grup maçı yapmıyacağız, direk çeyrek final. O bakımdan insan tırsmıyor değil yani :) Adamlar çeyrek finalde de cıvıtmazlar diye düşünüyorum.

Dur hele biz bir çıkalım da, derdimiz bu olsun. Bundan güzel dert mi var :)

M.Yasin Cakmak
12-06-08, 20:36
Alamanya cakti...

Abi Hirvatlar alsin su maci ya..hakikaten piskolojik olarak cok onemli bizim icin.

sigara69
ust oldu oh be :)

M.Yasin Cakmak
Bu arada Fantasy diyorum, Podolski diyorum, opuyorum :).

Lioney
Hay Allah gol oldu :)

Yahu ne güzel oynuyordu sol açıkta Podolski, forvette Gomez. Yani ne gerek vardı ki bu değişikliğe. Hayır bekle biraz 85 de falan yap değişikliği :)

Dayanın len Hırvatlar, dayanın adamı hasta etmeyin bakayım :)

(Eşşek Kranjcar diyorum ayrıca)

Lioney
12-06-08, 20:40
ust oldu oh be :)

Çok pis bahis kokuları alıyorum :)

Haydin Hırvatlar, haydin bee...

M.Yasin Cakmak
12-06-08, 20:48
Off of of nasil kacti...

M.Yasin Cakmak
12-06-08, 20:48
Obaaa kirmizi!

M.Yasin Cakmak
12-06-08, 20:50
Direk kirmizilik birsey yok yalniz bunda, abartti hakem.

M.Yasin Cakmak
12-06-08, 20:51
Hayirli ugurlu olsun efendim :). Haydi ulan Chek bir yari final :).

Lioney
12-06-08, 20:51
Çok sevdim bu hakemi ben :) Ha bizim maçları yönetmesin yine de :)

Portekizle oynayacağımız yarı finalin kokularını alır gibiyim eheuehue :)

(Abi bir 3 gün tadını çıkartalım, hayal kuralım ya, kızmayın lütfen)

Bekle bizi Portekiz, revenge coming :)

Artık nasıl saçmalıyorsam eheueuhe :)

M.Yasin Cakmak
12-06-08, 20:54
Futbol bu abi, hicbirsey belli olmaz. Garip bir oyun gercekten.

Bala atacagimiz bir gol Cek macinda herseyi degistirebilir. Cok ilginc hakikaten.

tripotter
12-06-08, 20:56
Neyse turnuvanın ezberi bozuldu şu maç sayesinde...herkes daha maçlar başlamadan gurupların ilk 2 takımını belirlemişti...

Yalnız sadece bugünkü maçı baz alırsak...Ben de kesinlikle Almanları tercih ederdim rakip olarak...Hırvatistan gibi disiplin manyağı bir takımla eşleşmektense Almanya gibi oynarsa takımca oynayan, oynamazsa takımca duran bir takım çok daha iyi olur bizim için...

Lioney
12-06-08, 20:56
İnşallah Yasin'im :)

Narin bünyem yoruldu :) Gidip karnımızı doyuralım, diğer maçta görüşmek üzere :)

tripotter
12-06-08, 21:05
Avusturya - Polonya başlayacak birazdan...Çok düşük bir ihtimal de olsa Avusturya'nın kazanmasını istiyorum...geçen Hırvatistan maçında bence kapasitelerine göre çok iyi bir oyun oynadılar...Turnuvadan puansız ayrılmalarına gönlüm razı olmuyor..

(Bir sonraki maç Almanya'dan fark yiyeceklerini de hesaba katarak yazıyorum)

crespo
12-06-08, 21:20
iyi geçirdi hırvatlar bu kendilerini bir xxx sanan almanlara. inşallah elenirler

alisamiyen
12-06-08, 21:52
Maçı izleyemedim... Bu gece banttan izlerim... Gruptan çıkarsak Almanlarla eşleşmek istemem... Almanya bizi dağıtır, sonuçta eleme maçı oynamış olacağız...

Almanya olağanüstü kötü, Löw büyük hatalar yapıyor, Hırvatistan oldukça iyi ama maç yine de 2-1 bitiyor... Hatta 80'den sonra bir çok kişiye yine ''Almanya abi bu, bunun sağı solu belli olmaz.'' dedirtmiştir... Son derece kötüyken bile dedirtmiştir... Almanyanın böyle bir özelliği var, bu bazen kendiğilinden oluşuyor bazen şans yardımıyla bazen de maça asılarak...Bu akşam anlaşılan o ki, şansın yardımıyla olmuş...Grupta sıkıntı yaşayıp yaşamayacağını Polonya maçı belli edecekti ve kazandılar...Bu gece hiçbirşey oynamamış da olabilirler ama bu bizi yanıltmasın...

''Almanlarda da iş yok, Hırvatlar bile adamları ezdi.'' düşünceleri futbol dünyasında yer etmeye başlamıştır... Sonrası mı ? Almanlar hissettirmeden, finale çıkar, o Hırvatları da elbette bir yerlerde yakalar, Podolski'de gol kralı olur... ''Vay bee adamlar hem kupayı aldılar, hem de gol kralını çıkardılar, anlamadık bile.'' denir...

Almanlar çabuk toparlanır... Bu tarz turnuva takımları için bu tip grup mağlubiyetleri de itici güç olur...

66'dan bu yana Avrupa Şampiyonası ve Dünya kupalarını sayacak olursak tam 21 turnuva var... Ve bunların 11'inde Almanya finalde... Böyle bir takımdan bahsediyoruz... Bize çıkmasın da herkesle arkadaş olsun :)

zidane38
12-06-08, 22:01
Vay be neler kaçırdı Avusturya.
Şimdi de yerler, gider güzel futbol.
Ümit soldan çok iyi bir bindirme az önce yaptı o pozisyonda.

Ohaaa ohaaa Avusturya.

Lioney
12-06-08, 22:04
3 tane inanılmaz pozisyonu harcadılar hakikatten :) Çok da iyi oynuyorlar, maç inanılmaz tempolu ve güzel geçiyor.

Helal ulan Avustrya :)

zidane38
12-06-08, 22:16
Vay be neler kaçırdı Avusturya.
Şimdi de yerler, gider güzel futbol.
Al işte.
Yediler.
Atamayanı cidden attılar.

Lioney
12-06-08, 22:17
--------------Macho
Garics---Prödl--Stranzl--Pogatetz
Ivanschitz-Aufhauser-Leitgeb-Ümit
-------Harnik------Linz

-------------Boruc
Wasilewski---Job----Bak---Zewlakow
--------Dudka-Lewandowski
Saganowski--Guerreiro---Krzynowek
------------Smolarek

Avusturya 4'lü defansa dönmüş. Geçen maç forvet arkası oynayan Ivanschitz'i sağ tarafa, Ümit'i sol tarafa atmışlar. Şu ana kadar böyle oynadılar en azından. Polonya aynı sistemle oynuyor ama onlarda farklı oyuncular kullanıyorlar. Zurawski sakatlanmıştı zaten.

Geçen maç sonradan oyuna giren Brezilya asıllı oyuncularının biraz önce attığı gol ile öe geçen Polonya, adeta -atamaya atarlar- dedi :) Ali'nin de belirttiği gibi.

tripotter
12-06-08, 22:19
Yok abi asılmakla, baskı kurmakla, pozisyon bulmakla falan olmuyor...Şöyle turnuvalarda yakaladın mı atacaksın...Yoksa 90 dakika baskı kurmuşsun neye yarar...Al işte Polonya yakaladı attı...Şimdi dağılır Avusturya...

Lioney
12-06-08, 22:34
Polonya hiçbir şey oynamadan ilk yarıyı önde kapadı :)

Avusturya'nın pili bitmez ise hem maç güzel geçmeye devam eder, hem biz keyif almaya devam ederiz. Polonya ise bu futbol ile Hırvatlar kaşısında çok zorlanır çok.

Ray52Lewis
12-06-08, 22:43
Almanca da bir tabir vardir "Chancentod" diye, gol pozisyonlarini adeta "öldüren" oyunculara kullanilir, Avusturya da da tüm takim bu tür oyuncu ile dolu oldugundan gol atmalari imkansiz oluyor, bu kadar da olmaz yani...:)

Bu arada Polonya´nin attigi gol de bariz ofsayt, sansa bak...

4-0 olmasi gereken mac 0-1, bu futbol gercekten acayip bir oyun...

Lioney
12-06-08, 22:55
Çok geç attı kendini ama :) (çok garip bir yorum oldu farkıdayım) penaltı verilebilirdi sanki.

Polonya savunma sorunlarına çare amacı ile Job-Golonski değişikliğine gitti Zewlakov tekrar tandeme geçecek herhalde.

İkinci yarıda iyi başladı.

Artık "Chancentod" oyuncu istemiyoruz kardeşim :) Atın girdiğiniz pozisyonları :)

Lioney
12-06-08, 23:36
Atamazlar diyorum :)

frodo555
12-06-08, 23:36
Ulan salak polonya ya...

Lioney
12-06-08, 23:37
Attılar yahu :)

tyisik
12-06-08, 23:37
son dakikada bu kadar salakca bir penalti yapilmaz

cozker
12-06-08, 23:41
Bu son dakika golü grupta öyle cok şeyi değiştirdi ki.. Hırvatların gruptan çıkması (ve grup liderligi) garantilendi. Polonya neredeyse tüm umutlarını yitirdi.. Avusturya Almanya maçının galibi gruptan çıkacak..

Lioney
12-06-08, 23:42
Her maç daha da ileriyor Avusturya yalnız. İlk maçta da puanı haketmişler alamamışlardı. Bu maçta da galibyeti hakettiler, 1 puan aldılar. Son maç Almanya ile, bilemiyorum yani, çakıverirler valla :)

Şaka bir tarafa, tebrik edelim, muhtemelen sonuncu olacaklar lakin ellerinden geleni yaptılar. Ama bir daha Avrupa Şampiyonası yüzü görürler mi? O da hayli zor görünüyor :)

alisamiyen
13-06-08, 12:10
Avusturyayı tamamen Cihan Haspolatlıya benzetiyorum... İyi niyetli ama yetersiz :)

Namelessonegs
13-06-08, 12:33
Valla Bilic'i cok seviyorum ben...Cok guzel bir takım yarattı..Hırvatistan takım olan takımlardan Euro2008'de..Bilic'in pozitif enerjisi takıma cok iyi yansıyor..Bir sürü hoca ismi sayıldı ama kimsenin Bilic gibi kariyeri parlak olması muhtemel birini düsünemedi..Gençlerle de calısmayı seven bir isim..Asıl aranan kan bence Bilicti...Kenardaki yasadıgı heyecan bile yeter:)
Bunun yanı sıra oldum olası gıcık oluyorum Alman futboluna ve Alman futbolculara...Avusturya da bir celme takar sonra Löw özledigi Fenerin kapısında yatar:)

Ray52Lewis
13-06-08, 14:19
sonra Löw özledigi Fenerin kapısında yatar

Uydurma ya o haber, FB´yi özlüyormus fln da masa basi oldugu cok belli, ayni Fanatik´in dün Skibbe nin bizimle maci olduklari zaman cektikleri resim ile yaptiklari hayali röportaj gibi...:)

Sheva
16-06-08, 21:51
yav hakikaten nerden bulmuşlar bu gomez'i, bir de devşirme bu herhalde değil mi, bunun için o zahmete girilir mi ya..

Sheva
16-06-08, 22:27
ne iktidardır bu hakemlerdeki be kardeşim, işe bak löw başbakan'ın yanına gitti :)

Aslan Suat
16-06-08, 22:33
eger hirvatlarin macina bakmak isteyen olursa ve imkani yoksa burdan takip edebilir:

http://sport.ard.de/euro2008/euro_live/livestreams/medienteaser-livestreams-parallel.jsp

Ray52Lewis
16-06-08, 22:46
yav hakikaten nerden bulmuşlar bu gomez'i

Gomez de süper bir golcüde olmasi gereken hersey var, sürat, bitiricilik, hava topu hakimiyeti vs, benim de cok begendigim bir oyuncu ama gel gör ki turnuva basindan beri inanilmaz bir form düsüklügünde mi desem beceriksizligi üzerinde mi desem bilemiyorum...

Genc yasina ragmen 2007 de Bundesliga´da yilin futbolcusu secilmis bir futbolcu, yeni sezonda da 20M Euro´ya Bayern´e gecmesi bekleniyor ama su bozuk Almanlarda diger kötülere feci sekilde ayak uydurmus durumda...

Bu arada ne kötü bir oyundur bu Almanlardan, elenecegiz diye ayaklari titriyor adeta...

osvaldo
16-06-08, 22:52
Ballack hayvanı çivi gibi çaktı serbest vuruştan. Top herhalde 200km hızla girmiştir kaleye. Bu arada Gomes denen herifi ben de beğeniyorum. Fiziği de tekniği de yerinde. Turnuvada çok kötü oynuyor ama oldukça iyi bir oyuncu bence. Ayrıca tam devşirme değil yanlış bilmiyorsam anası veya babası Alman olsa gerek.

Sheva
16-06-08, 22:53
0-0 güzel heyecanlı geçiyordu maç, şimdi bayar..

cesur_korkmaz
16-06-08, 23:04
Klasnic atti. 1-0 önde Hirvatlar.

Devre arasinda ilk yarinin özetini gösterdiler. Epey gol kacirmislar ilk yarida da.

Almanya kötu oynuyor yalniz ama Alman motoru hep sonradan acilmistir. :)

Sheva
17-06-08, 00:05
bu akşam da almanya'yı izledikten sonra bir kez daha keşke çeyrek finalde almanya ile oynasaydık diyorum, hele ki emre güngör ve aurelio'nun eksiklikleri olmasa çok rahat oynayacağımız bir maçtı.. kesin eler miydik bilmiyorum ama maçın büyük bölümünü kendi tempomuz ve anlayışımız ile oynardık, hırvatlar'a karşı bu açılardan çok zorlanıcaz..

M.Yasin Cakmak
17-06-08, 00:05
1-0 bitti Ballack'in goluyle.

Almanya 4. ceyrek finalist oldu ve Portekiz ile eslesti. Biz eger Hirvatistan'i eleyebilirsek Portekiz-Almanya galibiyle oynayacagiz ki iki ucu moklu degnek yani.

Portekiz-Almanya eslesmesi de gercekten ilginc olacak ama Almanya boyle oynarsa isleri zor.

seyko
17-06-08, 11:21
of ya, bok vardı yenildiler hırvatlara, ne güzel çakacaktık şimdi bunlara :)