PDA

Tüm Versiyonu Göster : Biz daha transfer bekleyelim, Conceicao da gidiyor!

Sheva
01-01-05, 20:46
Flavio’ya yol göründü

Fatih Gökşen, takım içindeki dengeleri düşünerek, bizden aldığı parayı verecek bir kulüp bulursak Conceicao ile yollarımızı ayırabiliriz dedi

Menacerine bildirildi
Tatilini geçirdiği ülkesinde silahlı soyguncular tarafından evi basılan ve ailesi ile birlikte rehin alındıktan sonra 25 bin Euro ve değerli mücevherleri vererek kurtulan Brezilyalı yıldız Flavio Conceiçao’nun Galatasaray Kulübü tarafından satış listesine konulduğu öğrenildi. Futbol şube sorumlularından Fatih Gökşen, ailesi ile birlikte Madrid’e geçen tecrübeli oyuncuya henüz ulaşamadıklarını ancak manacerine durumu anlattıklarını belirtti.

Kararın gerekçeleri
Gökşen, “Bizden aldığı ücreti verecek bir kulüp bulursak, Flavio’yu gönderebiliriz” açıklamasını yaptı. Sarı - Kırmızılı yönetimini, yıllık 1 milyon 850 bin Euro gibi yüksek bir rakam karşılığında forma giyen Brezilyalı oyuncuyu beklenen performansı sergileyemediği için göndermek istediği ve yönetimin, takım içindeki dengeleri gözönünde bulundurarak böyle bir karar aldığı bildirildi.

Hagi’den onay alındı
Conceiçao’nun gönderilmesi konusunda Teknik Direktör Hagi’nin de onayını alan yönetimin, bu oyuncu için İspanya’dan kulüp aradığı sızan haberler arasında yeraldı. Galatasaray’a Real Madrid’ten bonservis ücreti alınmadan transfer edilen Flavio Conceiçao’nun yine ‘sıfır bonservis’ ile başka bir kulübe verileceği öğrenilirken, sambacı yıldızın Galatasaray ile 1.5 artı 1 yıl opsiyonlu sözleşmesinin olduğu vurgulandı.

Fanatik
-----------------------------

Transfer dönemi başında Gallardo, Felipe, Insua'larla başlayan çalışmalar Plesan'a düştü ancak durum bundan ibaret de değil.. Transferde beklentiler ve hedefler hızla düşüşe geçmişken, benzer bir vizyonsuzluk örneği kadrodaki oyuncularımızla ilgili olarak da sürüyor..

Zaten sene başından beri yönetimin ücreti yüzünden taktığı Conce'nin gönderilmesi de şu an için gündemde.. 100. yılımızda bir tane ismi olan futbolcumuz var, onu da gönderince Petre'yle, Plesan'la takip ederiz artık feneri.. İsminin dışında özellikle son maçlardaki oyunuyla takıma ısındığının ve fayda sağlayacağının da sinyallerini vermişti Conce ama demek ki parasal konular herşeyden önce geliyor..

Bu yönetim küçülerek borçtan kurtulunamadığı gibi, başarının da gelmeyeceğini ne zaman anlayacak acaba?

chivu
02-01-05, 00:00
tek kelimedir sorunun cavbı sevgili sheva : ASLA

osvaldo
02-01-05, 00:55
Seneye Song ve Toması da yollarlar. Defansta kapı gibi 38 lik bülent var hem daha masrafsız. MAdridin kapısında yat, GS ı rezil et transfer edecem diye, 6 ay geçmeden yollamaya çalış. Hatırladığınız üzere bu transferi resmi sitemizden bizzat Canaydın duyurmuştu.

İyice sıtkım sıyrıldı bu yönetimden. Aziz Yıldırım bile canaydın ve saz ekibinden daha sempatik gelmeye başladı neredeyse.. Suratlarını TV de gördükçe cinlerim tepeme çıkıyor. Hem başarısız hem de o derece sevimsiz ve antipatik biri Canaydın.

Sheva
02-01-05, 01:14
Osvaldo ben de aynen senin gibi düşünüyorum ama nedense 4 yıldır içimden bir ses bu gidişatın bir şekilde düzeltileceğini söylüyor.. Belki de senelerdir forumlarda en ince detayına kadar eleştirdiğimiz hareketler sadece biz taraftarlara öyle gözüküyor ve belki o kadar da bariz yanlış değiller..

Çünkü düşünüyorum da, bu kadar yanlış başka bir camiada yapılsa kesinlikle buna karşı birileri çıkar ve yönetime talip olmasa bile en azından kamuoyu oluşturmaya çalışırdı, buna taraftar grupları da dahil.. Fakat bize bakıyorum, forumlarda çıkan cılız seslerin dışında, ne medyada ne de stadda bu icraatları eleştiren en ufak bir tepki dahi görmüyorum.. Ve hatta taraftar belki de ilk kez böyle bir bilince Ümit Karan'a destek vererek ulaşmışken, susun oturun diyen yönetici karşısında bile sus pus kalıyor..

Bilemiyorum belki bizlerin de payı vardır bütün bu olanlarda, zira nasıl hak edersek, öyle yönetiliriz.. Bizim camiamız da demek ki yönetimden memnun olacak ki, olan bitene sesini çıkarma ihtiyacı hissetmiyor..

Serkan1905
02-01-05, 05:08
aslinda concenin gitmesinde bence bi sakinca yok.

ama yerine birini getirebilcekler mi???? :karisik:

soprano79
02-01-05, 11:47
Conceicao'nun gönderilmesine ben de üzüldüm ama bir de şu gerçek var ki pek de başarılı maçlar çıkarmadı Conceicao.Yerine iyi bir 10 numara alınacaksa gönderilmesini çok da sakıncalı bulmuyorum.Çünkü yabancı sayımız 6 bir oyuncunun gönderilmesi lazım yerine yeni yabancı 10 numara almak için.

gian
02-01-05, 17:34
Conceicao gercekten 1.850 alıyorsa, bence de gonderilmeli..

UmBeRtO GS
02-01-05, 19:01
Conceicao'nun gitmesi kararı doğru çok etkisizdi, bir işe yaramadı. Ayrıca 1.850'de alıyormuş, onun için bu rakam çok fazla. Ama önemli olan göndermek değil yerine adam almak.