PDA

Tüm Versiyonu Göster : Conceiçao'ya çirkin saldırı!

gian
31-12-04, 14:41
Flavio'ya çirkin saldırı

G.Saray'ın Brezilyalı yıldızı Conceiçao, Sao Paulo'da saldırıya uğradı. 25 bin Euro'su çalınan ve fena şekilde dövülen futbolcu hastaneye kaldırıldı

31/12/2004

G.Saray camiası dün Brezilya'dan gelen acı bir haberle sarsıldı. Sarı-kırmızılı takımın yıldızı Conceiçao ülkesi Brezilya'da kap-kaç terörüne kurban gitti. Yılbaşı tatilini ailesi ile birlikte geçiren tecrübeli futbolcu Sao Paulo'da yankesicilerin saldırısına uğradı. Cebindeki 25 bin Euro parası ve cep telefonları alınan, gaspçılar tarafından da feci bir şekilde dövülen Conceiçao'nun hastaneye kaldırıldığı bildirildi.

------------

Geçmiş olsun Flavio!

Sheva
31-12-04, 14:46
Brezilya'da en tehlikeli meslek futbolculuk heralde, bu kaçıncı benzer vaka.. Feci dövülen falan diyor işallah futbolunu etkileyecek bir durum sözkonusu değildir.. Çok geçmiş olsun Conceicao..

31-12-04, 15:21
Geçmiş olsun ya bu ne biçim ülkedir eşkıya usülü resmen..

Bengü Cakmak
31-12-04, 15:29
cok gecmis olsun, brezilyayi övenler görsün, asla medeni bir ülke degil, övülücekde hic bir yanlari yok.. cok fazla abartildi dünyada brezilya...

UmBeRtO GS
31-12-04, 15:56
Geçmiş olsun Aslan'a...

Onur1905
31-12-04, 16:14
Geçmiş olsun,çok kötü bir durum.Psikolojik olarak da çok kötü etkilenecektir.

LuisFigo
01-01-05, 17:51
kolu kirilmis diye duydum...insallah dogru degildir

gian
01-01-05, 19:02
Hurriyet'ten..:

10 dakika dövdüler

Ali Naci KÜÇÜK

Sao Paulo’daki evinde silahlı kişiler tarafından soyulan ve tartaklanan Conceiçao, ‘Soygunculara evdeki tüm para ve değerli eşyaları vermemize rağmen, beni 10 dakika tekme-tokat dövdüler’ dedi.

BREZİLYA’nın Sao Paulo’daki evinde silahlı soyguncular tarafından soyulan ve tartaklanan Galatasaraylı Flavio Conceiçao, hala şokta olduğunu söyledi. Soygunculara evdeki para ve mücevherlerin tamamını vermesine rağmen darp edildiğini söyleyen Brezilyalı futbolcu, yaşadığı olayı, menajerine anlattı.

Evi bastılar

Evinde eşi ve çocuklarıyla otururken silahlı 3 kişinin eve baskın yaptığını söyleyen Conceiçao, ‘Soyguncular beni, eşimi ve çocuklarımı bağlayıp, kendilerine para vermemizi, aksi taktirde bizi öldüreceklerini söyledi. Ben de evde olan bütün parayı 25 bin Euro’yu ve mücevherleri verdim. Buna rağmen bizi serbest bırakmadılar. Kendilerine, ‘Evdeki her şeyi aldınız. Niye serbest bırakmıyorsunuz’ dediğim için beni yaklaşık 10 dakika tekme-tokat dövdüler. 3 saat bizi rehin alan soyguncular, bütün evi talan ettikten sonra kaçıp gittiler’ dedi.

Olayın ardından kendisi şoka girdiği için, polisi eşinin aradığını belirten Conceiçao, şöyle devam etti:

‘Soyguncuların tekme-tokat darbeleri vücudumda herhangi bir yaralanmaya yol açmadı ama, psikolojik yönden çok etkilendim. Şoka girmiştim. Eşim, polisi ve hastaneyi arayıp durumu bildirdi. Beni hastaneye götürüp sakinleştirici iğne yaptılar. Şimdilik iyiyim. İki gün daha Sao Paulo’daki evimde kalacağım. Ondan sonra evi boşaltıp ailemi Madrid’e götüreceğim. Belki ailemi daha sonra İstanbul’a da götürebilirim.’

Kampa geç kalabilir

Bu arada Conceiçao’nun menajerinden olayla ilgili bilgi alan Galatasaraylı yöneticilerin, Brezilyalı futbolcuya bir kaç gün ekstra izin vereceği bildirildi. Conceiçao, ailesinin Madrid’e taşınma işlemleri bittikten sonra Türkiye’ye gelerek Galatasaray’ın devre arası kampına katılacak. Brezilyalı futbolcunun büyük olasılıkla İstanbul’daki çalışmalara katılmayıp, direkt Antalya kampına katılması bekleniyor.

LuisFigo
01-01-05, 19:31
zaten biraz sessiz,cekingen bir insandi,bu olaydan sonra artik hic iflah olmaz :( yazik ...gönderelim gitsin hemen

nihat
03-01-05, 13:46
Geçmiş olsun