PDA

Tüm Versiyonu Göster : Standartlaştırma

gian
20-05-08, 20:46
Merhaba arkadaşlar,

Forumda güzel görünüm için yine eskisi gibi bazı uygulamaları hep birlikte hayata geçirirsek çok iyi olur.

1. Futbolcularla ilgili çok ayrı konularda açılan topikler olmadıkça, aynı topik üzerinde konuşulması fena olmayacaktır. Bu o futbolcuyla ilgili başka topik açılmayacak anlamına gelmiyor; ancak çok rağbet görmeyen topikler ana topikle birleştirilecektir. Burda standart, # Futbolcu Forma Numarası İsim Soyadı şeklinde olacaktır.

2. Lütfen topikleri açarken, kelimelerin ilk harfi büyük, diğerleri küçük şeklinde açalım.

3. Güzel Türkçe'mizin noktalama işaretlerine, büyük harf - küçük harf özelliklerine dikkat etmeye çalışalım.

Hepinizin katkılarıyla, bu forumu ebediyete taşıyalım.

Anlayışınız ve yardımlarınız için çok teşekkürler..

frodo555
21-05-08, 17:16
Benim de standartlaştırma adına herkesin avatarının kendi formalı fotosu olması teklifim var... çok da güzel olur gibi geliyor düşününce...

M.Yasin Cakmak
21-05-08, 19:27
Benim de standartlaştırma adına herkesin avatarının kendi formalı fotosu olması teklifim var... çok da güzel olur gibi geliyor düşününce...

Fikir olarak cok guzel abi de isim ve resim herkesin paylasmak istedigi seyler olmadigi icin genelde bir gurup insani uzaklastiriyor forumlar. Tecrubeyle sabit ki ne kadar cok zorunluluk koyarsan gelen insan sayisi da o kadar azaliyor.

Bengü Cakmak
21-05-08, 20:02
Gian'a katiliyorum.

.TO'da gercekten cok guzel bir ortam vardi, ama ne yazikki kimse, noktalara, büyük harf - küçük harf özelliklerine dikkat etmiyorudu. Evet burasi .TO forumlarinin devami, ama nasil hersey/herkes zamanla gelisiyorsa, bence bu kurallarinda konmasi guzel olmus.

Tesekkurler Gian.

Sheva
21-05-08, 21:17

böyle şeyleri özel zamanlara; moral, motivasyon, sinerji vs gibi kavramların tavan yaptığı derbi maçı öncesi, kritik CL maçları gibi zamanlara saklayalım derim ben, o vakit mümkün mertebe katılım gelir herkesten.. bu arada standartlardan bahsediyorsak benim de imzalardaki resimler, içerikleri ve boyutları ile ilgili önerim var :)

Bengü Cakmak
21-05-08, 22:55
böyle şeyleri özel zamanlara; moral, motivasyon, sinerji vs gibi kavramların tavan yaptığı derbi maçı öncesi, kritik CL maçları gibi zamanlara saklayalım derim ben, o vakit mümkün mertebe katılım gelir herkesten.. bu arada standartlardan bahsediyorsak benim de imzalardaki resimler, içerikleri ve boyutları ile ilgili önerim var :)

Sheva senden kil bir fikir gelecegini biliyordum :)