Tüm Versiyonu Göster : Ugur Yildirim wins 'Free-Kick Master 2004' in Marbella!!!!
1. Ugur Yildirim (Tur) 25 points
2. Shen Shi (Chn) 20
3. Benjamin Zarandona (Spa) 12
4. Nastja Ceh (Slo) 10
5. Zinedine Zidane (Fra) 8
. Hamilton Ricard (Col) 8
7. Orlando Engelaar (Ned) 6
8. Constantin Galca (Roe) 1
It is time we buy him if only for the free-kicks.. Hopefully before fener comes along and moves before us!
saw it on atv 5 minutes ago, he made 3 shots, 3 goals.... zidane could only make one of them :)
showtv showing atm..
Bengü Cakmak
31-12-04, 22:03
zidane is a great play maker... I think we can't discous this here
eleman az önce basin toplantisi yapti,lig tv haberlerinde gösterdiler...
kisaca sunlari söyledi...
-Türkiyeye gelmeyi düsünmüyorum, emekli olmaya karar verdigim zaman belki 1-2 sene gelir oynarim
-ne hollanda ne de türk milli takimindan bi davet aldim, ikisi ayni anda milli formayi teklif ederse tercihimi yaparim ama hangisini sececegimi su an söyliyemem (paaryi veren düdügü calar demek istedi)
-ultraslan üyesi degilim,bunu medya uydurdu, bi arkadasimla mac izlemeye gitmistim o sirada fotograf cekildi,hepsi bu
ersun yalak elini cabuk tutmazsa yakinda nistelrooy´a yaptigi assistleri izleriz
M.Yasin Cakmak
10-01-05, 20:58
-ultraslan üyesi degilim,bunu medya uydurdu, bi arkadasimla mac izlemeye gitmistim o sirada fotograf cekildi,hepsi bu
Bosa sevinmisiz...
-ne hollanda ne de türk milli takimindan bi davet aldim, ikisi ayni anda milli formayi teklif ederse tercihimi yaparim ama hangisini sececegimi su an söyliyemem
Adam sanmistim...
evet abi,milli takim konusunda bende sasirdim...gazeteci arkadas 2 kere sordu ....türkiyeyi secmez misin diye,ugur bey su an birsey söyliyemem dedi....
çiğ süt emmiş demek....
orijinalini koyalim suraya...
--------------------------------------------------
"Türkiye'de oynamayı düşünmüyorum"
Hollanda'nın Heerenveen takımında forma giyen Türk futbolcu Uğur Yıldırım, çok özel açıklamalrda bulundu.. Genç yıldız şu sn için Türkiye'de oynamayı düşünmediğini belirtirken Milli Takım hakkında da konuştu..
Türkiye'de oynamayı düşünmüyorum"
Hollanda'nın Heerenveen takımında forma giyen Türk futbolcu Uğur Yıldırım, çok özel açıklamalrda bulundu.. Genç yıldız şu sn için Türkiye'de oynamayı düşünmediğini belirtirken Milli Takım hakkında da konuştu..
Hollanda'nın Heerenveen takımında forma giyen Türk futbolcu Uğur Yıldırım, şu an için Türkiye'de futbol oynamayı düşünmediğini söyledi.
Takımıyla birlikte Belek'teki Arcadia Oteli'nde kampta bulunan Uğur Yıldırım, düzenlediği basın toplantısında, Türkiye'den hiçbir takımdan kendisine gelmiş resmi bir teklifin bulunmadığını kaydederek, ''Benim zaten kulübümle daha 3 yıllık sözleşmem var. Türkiye'de oynamak isterim ama şu an için olmaz'' dedi.
Türkiye'den teklif gelmesi halinde hangi takımı tercih edeceğinin sorulması üzerine Uğur, herhangi bir tercihi olmadığını ve profesyonel bir futbolcu olduğunu kaydetti.
-MİLLİ TAKIM-
Basın mensuplarının Türkiye veya Hollanda milli takımları arasında, hangisinde oynamayı istediğini sormaları üzerine Uğur, ''Hollanda'dan da Türkiye'den de bana bir davet gelmedi. Ancak teklif gelirse bir tercih yapabilirim'' yanıtını verdi.
''Türkiye'yi tercih etmez misin?'' sorusuna Uğur, ''Bir teklif yok. Bu konuda yorum yapmak istemiyorum'' diye cevap verdi.
-''ULTRAASLAN ÜYESİ DEĞİLİM''-
Uğur Yıldırım, bazı gazetelerde Galatasaray'ın Ultraaslan Grubu üyesi olarak gösterildiğini kaydederek, şunları söyledi:
''Ben Ultraaslan üyesi değilim. Bu doğru değil. İki arkadaşımla fotoğraf çektirmiştim. Bunlar da o grubun üyeleriymiş, bu nedenle de bana Ultraaslan üyesi denildi. Yoksa böyle bir şey yok.''
http://www.ajansspor.com/futbol/haber.asp?HaberID=99025
Yazık biz de adam sandık hakikaten gitsin Hollanda milli takımında oynasın eminim oynatırlar.
Yahu adam orda doğmuş büyümüş, ben izlemedim ama Türkçeyi yamulmadan konuşabildiğinden bile pek emin değilim.Bu adamın milliyetçilik duygularının ağır basmamasından doğal ne olabilir ki? Ben götünü kaldıracak akdar Türk gazetesi falan okuduğundan da pek emin değilim...
Yahu adam orda doğmuş büyümüş, ben izlemedim ama Türkçeyi yamulmadan konuşabildiğinden bile pek emin değilim.Bu adamın milliyetçilik duygularının ağır basmamasından doğal ne olabilir ki? Ben götünü kaldıracak akdar Türk gazetesi falan okuduğundan da pek emin değilim...
bizde yurtdisinda dogduk büyüdük..... insanin icinde olacak milliyetcilik...
ugur denen adam zübbenin teki.... uzak dursun bize
Yalnız milli takımlar konusunda bir de yurtdışında yaşayan oyuncularımızın takıma zor adapte olduğu (oldurulduğu) gibi söylentiler çıktığı için Türk milli takımı konusunda çekinceleri olabilir(Muzzy İzzet ve en son açıklamalarıyla Hamit Altıntop)
Kulüp takımlarında ise para konuşur, hiç başka birşey değil..
vBulletin® v3.8.2, Copyright ©2000-2012, galatasaray.to