Tüm Versiyonu Göster : Celal PİR
duncanferguson
13-05-08, 08:37
Kalıbına bakıp adam sandığım tiplerden biri ntv spor da spor haberlerini sunuyor,bir aralar ekonomi haberleri felanda sunuyordu,geçenlerde ezik tv de denk geldim,bize demediğini bırakmadı, stadı devlete yaptırdığımızdan tutunda borç batağı içinde olduğumuza,tüm galasarasaraylıların bozuk düzenden yana olduklarını vs vs vs fenerli beyni ne dese yeridir diyecem ama gerçekten kalıbından adama benzeyen böyle insan müsevettelerinden nefret ediyorum,ben bu saatten sonra nasıl senin yaptığın yorumlarda verdiğin spor haberlerinde objektiflik ararım, şeytan diyo git suç duyurusunda bulun bizim nasıl devlete stad yaptırdığımızı ispat etsin,bu aşağılık herif,neyse uzun lafın kısası adam değilsin Celal PİR.
duncan eyvallah abicim, böyle şerefsizleri tamamen afişe etmeli, ona göre hakettikleri itibarı (!) göstermeliyiz.. Bu itin fenerli olduğunu biliyordum ama bu kadar soysuzlaşabileceğini tahmin etmiyordum, itoğlu it borç içindeymiş, o zaman ne üçbuçuk atıyorsun bırak sen rahat ol çok paranız var ya :D iki sene önce de aynı muhabbeti yapıyorlardı hala en ufak akıllanma emaresi yok, biz sizin kendinizi yerden yere vurduğunuz, kederden harap olduğunuz görüntüleri çok iyi biliyoruz.. ey büyük Allah'ım, bu itin üzerinden başka şeyler geldi aklıma, daha 1.5 ay önce chelsea maçı öncesi iş'te fenerliler'le konuşuyorduk, ne cl'de finali, ne etoo'su ne henry'si, ne zaten bahsetmeye bile gerek görmedikleri şampiyonluk kalmıştı, bir de bu zavallıları cuma akşamı maç öncesi boynu bükük görecektiniz ahahaha, böyle bir mikrop, virüs işte fenerlilik..
Eski kız arkadaşımın uyuz kuzeninin uyuz sevgilisinin uyuz babası.
Hiç ayrıntı veremeyeceğim ama hayatı yalandır. Daha doğrusu bizim bildiğimiz hayatı... Tipine bakınca adama benzeyenlerden ama değil işte. Futboldan falan bahsetmiyorum. Tahminim, yerleştirilmiştir oraya.
Bugüne kadar herhangi bir yanlış sözünü görüp duymadım, fakat hayatıyla ilgili bir gerçeği bilmek kendisinin samimiyetsizliğinden emin olmamı sağlıyor.
Omur The Little Big
20-05-08, 01:04
Allahın fenerlisi işte ne bekliyorsunuz arkadaşlar.
NTV'de soyunmadığı !! proğram kalmadı.0 dan 100 e adlı otomobil proğramından sonra ,Seneye de 90 Dk.proğramında M.Yılmaz'ın yerine fenerli yorumcu olarak katılabilir..
Bu kadar çok proğram sunumlarında tercih edildiğine göre ,ekmek parası yada karın tokluğuna !! falan çalışıyordur ,belkide Ercan gibi damat kontenjanı kullanılıyordur..
NTV'de soyunmadığı !! proğram kalmadı.0 dan 100 e adlı otomobil proğramından sonra ,Seneye de 90 Dk.proğramında M.Yılmaz'ın yerine fenerli yorumcu olarak katılabilir..
Bu kadar çok proğram sunumlarında tercih edildiğine göre ,ekmek parası yada karın tokluğuna !! falan çalışıyordur ,belkide Ercan gibi damat kontenjanı kullanılıyordur..
böyle yorumlayabileceğimiz gibi, "Adama bak be her çeşit programı ne güzel sunuyor" da diyebiliriz. Benim bildiğim Celal PİR; çekim yapmak için gittiği bir tarihi mekanın resmen yağmalandığını görünce, sorumlu devlet dairesinin amirini/müdürünü canlı yayında bağlatıp, sizden bir vatandaş olarak bunun hesabını soruyorum deyip, adamın her yanıtına ayar üzerine ayar verendir.
Bahsedilen programda bahsedilen şeyleri söylemişse gerçekten çapsızlık etmiş. Bir Galatasaraylı gazetecinin GS TV'de fb hakkında buna benzer şeyler söylemesi nasıl onu şerefsiz yapmıyorsa, aynı durum burada da geçerli olmalı. Bir insan hakkında böyle kolayca hüküm verilmemeli.
Taa ki bu işin militan bayraktarlığını yapana kadar. Ben henüz böyle birşey görmedim.
duncanferguson
27-05-08, 19:32
böyle yorumlayabileceğimiz gibi, "Adama bak be her çeşit programı ne güzel sunuyor" da diyebiliriz. Benim bildiğim Celal PİR; çekim yapmak için gittiği bir tarihi mekanın resmen yağmalandığını görünce, sorumlu devlet dairesinin amirini/müdürünü canlı yayında bağlatıp, sizden bir vatandaş olarak bunun hesabını soruyorum deyip, adamın her yanıtına ayar üzerine ayar verendir.
Bahsedilen programda bahsedilen şeyleri söylemişse gerçekten çapsızlık etmiş. Bir Galatasaraylı gazetecinin GS TV'de fb hakkında buna benzer şeyler söylemesi nasıl onu şerefsiz yapmıyorsa, aynı durum burada da geçerli olmalı. Bir insan hakkında böyle kolayca hüküm verilmemeli.
Taa ki bu işin militan bayraktarlığını yapana kadar. Ben henüz böyle birşey görmedim.
Burda bahsi geçen ulusal yayın yapan bir kanalın spikeri,elbette gs tvde,kadir çetinçalı vb bir kaç isim ki aklıma başkası gelmiyo ne turgay renklikurt,ne ahmet çakır nede diğerleri ,kadir dışında fb hakkında fazla konuşan kimse yok bi kere bu bir
İkincisi Celal PİR i bizim gözümüzde en azından şöyle söylim benim gözümde şerefsiz yapan,ulusal bir yayın organında çalışan bir gazeteci olarak hiçbir dayanağı olmayan bir iddiayı insanların gözlerinin içine baka baka söylemesidir,diyorum ki çıksın madem bu kadar iyi biri Galatasaray ın devlet parası ile stad yaptığını ispatlasın bizde ondan özür dileyelim,aa ne büyük objektif bir gazetciymiş diyelim ama bunu yapamaz yapamaz çünkü adam değil.Çünkü gazeteci değil öyle olsaydı iddiasını ispatlar bunuda ezik tv de değil adam gibi kendi kanalında herkese ispat ederdi,edemez niye çünkü şerefsiz,çünkü yalancı,çünkü ikiyüzlü.
vBulletin® v3.8.2, Copyright ©2000-2012, galatasaray.to