Tüm Versiyonu Göster : Yeni Yılınız Kutlu Olsun!
GalataSarayi Yonetim
31-12-04, 00:39
GalataSarayı Forumları olarak tüm üyelerimizin ve tüm Galatasaraylıların Yeni Yılını kutlar; sağlık, mutluluk ve başarılarla dolu bir yıl dileriz..
2005 yılının, klubumuz, forumumuz ve de kisisel olarak tüm üyelerimize uğurlu gelmesi dileğiyle..
bende tum galatasaraylilarin ve galatasarayi forum uyelerin yeni yilini kutlar daha nice saglikli ve mutlu yillar dilerim
UmBeRtO GS
31-12-04, 01:43
Mutlu yıllar. Galatasaray'ı nın, Galatasaraylıların, İstanbulluların, bütün Türkiye'de yaşayanların, bütün Avrupa'da yaşayanların, bütün dünyalıların yeni yılı kutlu olsun. Herkese Barış, huzur, sağlık, başarı dolu bir yıl dilerim. :)
2005 te ne kadar kupa varsa hepsi bizim olsun
herkese mutlu seneler
Bengü Cakmak
31-12-04, 09:24
Herkesin yeni yili simdiden kutlu olsun, güzel bir 2005 geciririz umarim :) zaten forum acisindan bu yil mükemmel gecti - böyle devam kiskananlar catliyor zaten :lol: ;)
Bob Marley
31-12-04, 10:31
2005te sampiyonluk topic'leri açmak dilegiyle. herkese mutlu yillar
Herkese mutlu yıllar dilerim , inşallah Galatasaray'ımız için de en iyisi olur.
Deliormanlı
31-12-04, 12:37
Yeni 2005 yılı hepiniz için sağlık,mutluluk ve başarılarla dolu olsun. Öğrenci olanlar okullarında,çalışanlar işlerinde huzurlu ve başarılı olsun.
Herkese yeni yıla Ailesi ile,Eşi ve Çocuğu (çocukları) ile huzurlu şekilde girmesini temenni ediyorum.
2005 Yılı inanıyorum ki Camiamız, Galatasarayımız için daha iyi olacak. Zira bundan kötüsünü tasavvur edemiyorum. Eminim ki Galatasarayımız tekrar o eski ve başarılı günlerine dönecektir.İlki 2004-2005 sezonu şampiyonluğu olsun.
Tekrar Herkesin Yeni 2005 Yılını Candan Kutlar,Saygılar Sunarım
Hikmet ŞEN
Herkesin yeni yılını en içten dileklerimle kutlarım.. Yeni yılda herkes için başta sağlık olmak üzere herşeyin en iyisi olur işallah (bu arada şu satırları yazarken farketmiş bulunmaktayım ki bilet almayı unuttum son anda :kizgin1: :) )
Bengü Cakmak
31-12-04, 23:05
http://www.telcomhistory.org/images/main/New%20Year.JPG
Serkan1905
01-01-05, 06:41
herkese mutlu yillar..
sari kirmizi 2005 yili dilerim...
2005 te ne kadar kupa varsa hepsi bizim olsun
herkese mutlu seneler
+1905 :)
ben ntv basina gecer, liverpool-chelsea maci baslamis :))
Herkese Mutlu Yıllar.
2005 umarım istediğimiz gibi geçer.
vBulletin® v3.8.2, Copyright ©2000-2012, galatasaray.to