Tüm Versiyonu Göster : Euro 2008'e hangi futbolcular gider
23 kisilik kadroya bence bizden Topal, Sabri, Arda , Servet ve H.Balta (ben olsam Volkan secerdim) kesin girer.
Ayhan ve Emre’de su son donemlerdeki performansiyla kesin girmeli ama Terim Ayhana pek sicak bakmiyor yani ne kadar sansi var merak konusu.
Karan bence kesin alinmali. Semih’ten, Tekke’den hatta Halil Altintoptan cok daha ustun son vurus olarak.
Tabi birde Hakan Sukur sorunsali var. Onun haricinde forvet hatti cok kalabalik.
Aykutta belki 3. Kaleci olarak gidebilir ama oynayabilecegi mechul, sadece hos bir tecrube olur kendisi icin.
Yani milli takima katkimiz fena degil acikcasi.
Onun haricinde garanti gidecek olanlar
Kale: Rustu, Volkan
Defans: Servet, G. Zan, G. Gonul, U. Boral, H. Balta, Sabri
Orta saha: Hamit, Yildiray, Marco Avrelyo, M. Topal, Arda, Emre B., M. Topuz, Gokdeniz
Forvet: Nihat, Tuncay
Etti 18. 1 kaleci daha etti 19. Geriye 4 kisilik bir kontenjan kaldi bunlarin ikisini forvete 1 defans ve 1 orta saha daha secer diye dusunuyorum.
M.Yasin Cakmak
09-05-08, 20:25
Bizden gitmesi gerekenler:
Hakan Sukur, Arda Turan,Mehmet Topal, Servet Cetin, Emre Gungor, Sabri Sarioglu (Sag kanatta fazla alternatif yok), Ayhan Akman, Balta veya Volkan.
Karan'i Terim almaz kesin. Yukaridaki listeden Emre ve Ayhan'i da almayabilir.
Fatih hocanın seçimi yarına ertelemesi bende Hakan'ın kadroya alınmayacağı ihtimalini güçlendirdi.Onun dışında bizim takımdan Servet,Mehmet ve Arda milli takıma büyük ihtimal seçilirler.Bu üçündende Servet ve Arda 'yı ilk 11'de oynatır.Sabri ve Emre bence please olur.Forvet hattında ise Nihat,Tuncay ve Semih formda olduğu için bizden forvet oyuncusu almayabilir.
Su turnuvada göbekte Servet- Emre'yi oynatmayan ya art niyetlidir ya da futboldan anlamıyordur.
Biz kendi aramızda Emre belki alınırı diyoruz daha.
Servet'in yanında kim oynayacak allah aşkına?
Bütün sezon dökülen Bjk defansından Gökhan Zan, Toraman mı? Fenerde oynama şansı bulamayan Yasin , Can mı? Yoksa Anadolu takımlarında azıcık sivrilen Egemen, Aydın Toscalı vs mi?
İkinci yarıyı özellikle süper oynayan, Servet ile büyük bir uyum sağlayan, ligin son haftalarında (sivas maçı hariç) gol dahi yemeyen bir defansın oyuncusu olan Emre Güngör'ün ben milli takıma alınıp alınmaması tartışmam bile. Hatta ilk 11 oynamaması bile skandal olur.
Emre iyi hoş da bu tarz tecrübesi yok denilebilir.
Eh Yasin,CAn Arat'ın çok mu tecrübesi var?
Hadi onlar neyse Zan ve Toraman tecrübeli oluyorda bu maçlarda neye yarıyor? 8 tane yiyorlar Liverpool'dan.
Hakan Şükür konusunda Fatih Terim radikal bir karar almalı.
Sadece ama sadece 1 dk bile oynatacaksa bile Hakan Şükür o kadroda olmalı.
(ki oynayıp katkı vermesi bile çok olası)
Ama Hakan Şükür o kadronun içinde olmalı.
Arda, Servet ve Topal bizden zaten garanti.
Sol beklerimizden biri hatta ikisi de kadroda olabilir.
Zaten sol bek alabileceği Uğur Boral var, onu alır.
Bir tane bizden alır.
Sivaslı Hayrettin'i almazsa bizdeki diğer sol beki alır.
Ayhan da şu formu ve tecrübesiyle kadroda olması gerekir.
Ümit Karan'ı almaz gibi geliyor bana.
Sabri'yi ise tam tersi kesin alır gibi geliyor bana.
Ki çocuk milli maçlarda iyi maçlar çıkardı.
Hamit iyileşemezse sağda belki Gökhan ile birlikte oynar.
Aykut da yedek kaleci olarak kadroda yer alabilir.
Bizim ilk 11 zaten Türk yav, onları alması gerek :D
Volkan
G.Gönül Servet Emre Volkan
Hamit Topal Aurelio Arda
Nihat Tuncay.
M.Yasin Cakmak
09-05-08, 20:58
Rustu
Hakan B Sevet Emre Gokhan
Arda Mehmet T Mehmet A Hamit(Gokdeniz)
Nihat Hakan S (Halil, Tuncay)
Tamam, Sukur tercihi baya duygusal oldu ama Nihat ile uzun boylu forvet taktigi cok guzel isliyor.
Gerci Terim, Tumer'i kadroya sokmak icin Nihat ile tek forvet te oynayabilir.
Benim 23 kişilik kadrom şu olurdu:
Kaleci: Volkan Demirel, Rüştü Reçber, Aykut Erçetin
Sağ Bek: Gökhan Gönül
Sol Bek: Hakan Balta, Volkan Yaman
Stoper: Servet Çetin, Emre Güngör, Emre Aşık, İbrahim Toraman
Göbek: Marco Aurelio, Mehmet Topal, Emre Belözoğlu, Yıldıray Baştürk
Sağ Açık: Hamit Altıntop, Mehmet Topuz
Sol Açık: Arda Turan, Gökdeniz Karadeniz
Forvet: Nihat Kahveci, Tuncay Şanlı, Ümit Karan, Hakan Şükür, Halil Altıntop
Tabii bu kadroya İbrahim Toraman ve Ümit Karan gibi Fatih Terim'in takıntılı olduğu oyuncular giremez (en iyi alternatifleri Gökhan Zan ve Mehmet Yıldız). Birkaç tane de Fatih Terim'in "ben buldum kontenjanı"ndan oyuncu alınır, iyi olsalar bile Avrupa Şampiyonası için henüz zamanı gelmeyen... Tümer kesin alınır, ki ona tercih meselesi deyip geçiyorum, Milli Takım'da fena da oynamıyor zaten. Semih de kesin alınacak, gol kralı olduğuna göre ona da bir şey diyemeyiz ama asla Milli Takım'da başarılı olamayacak bir oyuncu Semih. Sivas başarılı olduğuna göre onlardan da bir oyuncu kesin almak lazım deyip Mehmet Yıldız'ı alacak Terim, böylece Hakan ve Ümit yerine Mehmet ve Semih'i izleyeceğiz. Fatih Tekke'yi almaz herhalde, almasın da zaten. Vederson, İbrahim Kaş, Uğur Boral ve Colin Kazım sürprizleri bekliyorum Terim'den. Bu oyunculardan en az ikisini kesin kadroda görürüz. Bir de Sabri banko, bu da yanlış bir tercih olacak.
Caner Erkin, İbrahim Kaş, Selçuk İnan, Yasin Çakmak, Gökhan Emreciksin, Giray Kaçar, Mevlüt Erdinç, Ceyhun Gülselam; veya ne bileyim şu ana kadar hiç kadroya çağrılmayanlardan Barış Memiş, Orhan Şam, Uğur Uçar gibi oyuncular elbet eninde sonunda yarar sağlayacaklardır ama Euro 2008 şu ana kadar takımla kaynaşmamış bu oyuncular için çok erken. Yaşlarından dolayı değil, bugüne kadar oynamadıkları için erken, yoksa Uğur mesela şimdi sağ bekin ikinci alternatifi olabilirdi. Keza Mehmet Yıldız monte edilebilirdi takıma, o hamleyi yapmakta da geç kaldık. (Gerçi ben Mehmet Yıldız'ın Milli Takım'a pek yarar sağlayabileceğini düşünmüyorum.)
-------------- Ümit ------------
-- Tuncay ------------- Nihat --
----- Emre Aurelio Hamit ------
Hakan Servet Emre G. Gökhan
------------- Rüştü --------------
şeklinde de bir hayal 11'im var, asla gerçekleşmeyecek. Arda, Mehmet Topuz ve Mehmet Topal bu kadroyu zorlar. Hatta Arda'ya bir şekilde yer açılır.
Muhtemel 11'imiz ise;
Tuncay Nihat
Arda Emre Aurelio Hamit
Hakan Servet Gökhan Gökhan
Volkan
şeklinde olur, ki çok güzel bir diziliş değil bana göre.
Başta kendi istediğimi yazmıştım. Sonda da Fatih Terim'in seçeceğini yazayım:
Volkan, Serdar, Rüştü
Gökhan Gönül, İbrahim Kaş
Hakan Balta (yedek yok, bir şey olursa Uğur Boral oynar)
Servet, Emre Aşık, Gökhan Zan
Aurelio, Mehmet Topal, Emre, Yıldıray, Tümer
Arda, Uğur Boral
Hamit, Gökdeniz, Mehmet Topuz
Nihat, Tuncay, Semih, Mehmet Yıldız (Halil)
edit: Yanlış yazmışım, benim takımımda kaleci Rüştü'dür, Volkan değil.
Bizden gitmesi gerekenler:
Hakan Sukur, Arda Turan,Mehmet Topal, Servet Cetin, Emre Gungor, Sabri Sarioglu (Sag kanatta fazla alternatif yok), Ayhan Akman, Balta veya Volkan.
Karan'i Terim almaz kesin. Yukaridaki listeden Emre ve Ayhan'i da almayabilir.
Burdan tek alınmayacak (!) adam ayhan olabılır...O da oynadıgı pozısyonda cok fazla seçenek oldugundan...
Hakan ve volkan ıkısı bırden cok rahat alınabılır başka alternatıf yok cunkı orda...Deli ibo yla falan yurumez artık o kanat...Volkan ilk 11 balta yedegı olarak cıkar...
Sabri dahil şu adamlardan bir tanesı alınmasın...Art nıyet ararım....
Fenerbahçe den semih,ugur boral,gokhan gonul,volkan,aurelıo gelir...
Beşiktaş dan toraman belkı gokhan zan ve artık gelmesın dedigim delı ıbo gelebilirr...
M.Yasin Cakmak
09-05-08, 21:18
Cok farkli yerlerden Terim kesinlikle Hakan'i almayacak haberleri cikiyor. Kararin yarina ertelenmesinin nedenini de bu olarak gosteriyorlar. Hatta Maraton son dakika ozel haber olarak girdi web sitesine ama sonra ne hikmetse cikardi. GS dusmani serefsiz Vatan'da ozel haber olarak vermisti zaten.
Eger Terim Hakan'i almazsa, icimde halen var olan Terim sevgisi ve hayranligina cok buyuk bir sekte vurulmus olacak. Cok buyuk bir saygisizlik gercekten bu.
Dediğin gibi bir şey olursa şu forumun da adını değiştirirsiniz yasin bir zahmet...
Kaleciler: Volkan, Rüştü, ?
Defans: Gökhan Gönül, Hakan Balta, Uğur Boral, Servet, İbrahim Toraman, Sabri, ?, ?
Orta Saha: Aurelio, Topal, Emre, Hamit, Tuncay,Gökdeniz,Arda, Topuz,Yıldıray
Forvet:Semih, Mehmet Yıldız, Nihat, ?
3.kaleci Aykut ya da Hakan olur....
2 stoper için Emre Aşık, Emre Güngör, İbrahim Kaş, İbrahim Toraman
Son forvet için Tekke, Hakan, Halil ve Hakan aday....
Ha Terim gider Tümeri alır o ayrı....
malesef fatih hoca takintilarindan dolayi yine ortada ne ise yaradigini anlamadim IQ seviyes bayagi dusuk olan Gokhan Zan i oynatacaktir, yaninada buyuk ihtimal Servet, Emreyi 23 kiilik kadroya alacagini bile zannetmiyorum cunki kendisi kesfetmedi, Topal, Sabri, Arda, Servet, Emre, Ayhan ve Balta cagirilmasi gerekn isimler Karan ile birlikte ama takintilar, takintilar, takintilar Karan ve Ayhan zor bu takintilarla. Ama cok iyi oynayn oyuncular var bu sene insallah basarili olacak bir kadro yapisi olusturur, 6 aydir futbol oynamayan Emreyi ilk 11 de gorursek sasmayalim
Her şey tamam da, İbrahim Toraman mümkün değil...
Mümkün değil yani, Alpay'ı alır yine almaz Toraman'ı.
İbrahım toraman la ne alıp veremedıgı var bu adamın biri yazsada anlasak ?
Birde Tumer ne alaka birader. Ne isi var Tumerin milli takimda?
Bu arada
Sabri....Emre... Servet... Volkan
Hamit..Avrelyo..Emre...Arda....
.....Yildiray....Nihat/Karan......
aklimdan gecen ilk 11.. soyle 3-4 hazirlik maci yapip birbirine alissalar herkesi pas manyagi yaparlar. Ancak su yukaridaki sistemde Nihatin basarisiz olacagi cok asikar cunku boyle tek forvetli sistemde basarisiz oluyor. Nihat oynayacaksa yanina illa ki bir partner sart.
M.Yasin Cakmak
11-05-08, 00:19
Bu adam Collin-Kazim'i alip Hakan'i disarida birakacak gibi gozukuyor...
TERIM NE YAPIYORSUN SEN!
Ray52Lewis
11-05-08, 00:20
Yok artik Collin mi?
Bu kadar da sacmalayamaz artik...
Valla hala saygım sonsuz Fatih hocama ama EŞŞEKLİK eder böyle birşey yaparsa.
Ray52Lewis
11-05-08, 00:36
Emre Güngör de yok...:(
Kazim var hakikaten...
Yahu sampiyon takimin rakipsiz defans ikilisi Servet & Emre, Terim daha maceralara giriyor Gökhan Zan´la Emre Asik´la fln...
Colin Kazim ha.....
M.Yasin Cakmak
11-05-08, 00:37
Servet Cetin, Hakan Balta, Ayhan Akman, Mehmet Topal, Arda Turan.
Emre Asik'ta alinmis ama bize donecek mi bilmiyorum.
Hakan Sukur, Emre Gungor, Volkan Yaman ve Aykut Ercetin yok.
Bravo sana Terim.
M.Yasin Cakmak
11-05-08, 00:39
Emre Asik'i almis, Tumer'i almis, Collin Kazim'i bile almis ama Hakan'i almamis. Vay Terim vay...
Aykut'un yerine Trabzon'un kazma kalecisi Tolga'yi almis.
Emre Gungor'u de almamis. Karan'i saymiyorum bile...
Terim sen asamadin bazi seyleri...asamadin...yaziklar olsun.
Bu adam Collin-Kazim'i alip Hakan'i disarida birakacak gibi gozukuyor...
TERIM NE YAPIYORSUN SEN! eger böyle birsey yaparsa bu forumun adinin degistirilmesini talep ediyorum.
Ray52Lewis
11-05-08, 00:40
Futbol dünyasina da yazdim,
Aykut´u Volkan´i gectim de
Süper Lig´in tozunu atan Servet & Emre ikilisini kullanmamasi hic bir sekilde aciklanamaz...
Gökhan Zan´i almis ama...
Tipik Terim tripleri, söyleyecek bir sey yok...
Emre gungor'u almamasının bir tane mantıklı nedenını izah edebılırmı acaba fatih hoca?
Kendi keşfi olmaması olabılır mı acaba?
Hakan şükür'ü zaten saymıyorum...
M.Yasin Cakmak
11-05-08, 00:41
Volkan Demirel
Rüştü Reçber
Tolga Zengin
Gökhan Gönül
Sabri Sarıoğlu
Gökhan Zan
İbrahim Kaş
Servet Çetin
Emre Aşık
Hakan Balta
Uğur Boral
Mehmet Aurelio
Mehmet Topal
Emre Belözoğlu
Tümer Metin
Yıldıray Baştürk
Hamit Altıntop
Ayhan Akman
Arda Turan
Tuncay Şanlı
Kazım Kazım
Gökdeniz Karadeniz
Nihat Kahveci
Halil Altıntop
Semih Şentürk
Mevlüt Erdinç
Futbol Dünyası forumunda da yazdığım gibi;
Emre Güngör'ü almayan ya art niyetlidir ya da futboldan anlamıyordur.
Yazık çok yazık gerçekten.
M.Yasin Cakmak
11-05-08, 00:42
Karan'i da unutmayalim. Utanmamis hic...
Kazım Kazım denen laubali capsız sorumsuz adam su kadroya giriyor ya.. Gerisine bakmaya bile gerek yok..
Ne hali varsa görsün bu takım..
Bu tolga zengın trabzonlu eskı galatasaraylı tolgamı ? :karisik:
Halısahaya maça çağırmam ben onu yahu
herşeyi geçiyor bütün geçmiş günlerin hatrına soruyorum; emre güngör'ü almamış öyle mi, zavallı bir insanın milli takım'ın başında ne işi var.. 96'daki gibi golsüz grup sonuncusu olalım, türk futbolunun senin gibi birinden başka kurtuluşu yok..
Emre gungor'u almamasının bir tane mantıklı nedenını izah edebılırmı acaba fatih hoca?
Kendi keşfi olmaması olabılır mı acaba?
Hakan şükür'ü zaten saymıyorum...
baska bir yerde aynisini yazmistim kesinlikle kendi kesfi olmamasindan ne kadar takintilari varmis bu adamin, Karan yok, Emre yok, Aykut yok Milandan ve bizden kovulmasinin sebebini iyice anlamaya basladim
İbrahimn Kaş falan hey allahım yaa
Su turnuvada göbekte Servet- Emre'yi oynatmayan ya art niyetlidir ya da futboldan anlamıyordur.
Yazıklar olsun...
Colin kazım ne ya?
Milli takıma olan saygım ve sevgim an itibariyle bitmiştir.
Keşke hiçbir Gs'lı futbolcuyu almasaydı. Sırf onlar için istemeye istemeye destek veririm.
Bu tolga zengın trabzonlu eskı galatasaraylı tolgamı ? :karisik:
Halısahaya maça çağırmam ben onu yahu
kaleci tolgaymıs
pardon.
Trabzonlu Tolgami kafayi yemis siyirtmissin Fatih Terim
Ray52Lewis
11-05-08, 00:49
Tolga Zengin (TS´nin kova kalecisi) ve Kazim Kazim...
Yok abicim yok, baslamadan bitirdi imperatore turnuvayi...
Inanamiyorum...
M.Yasin Cakmak
11-05-08, 00:51
Allah Servet'e guc versin, Gokhan Zan (cam aygir) ile beraber cok ama cok isi var.
Iki tane kisa boylu/hizli forvet mahfedecek bizi...ha kazim atar 4 tane her mac.
Mevlüt Erdinç
Bir kere bile izlenmeden sırf yabancı bir ulkede 10 gol uzerı attıgı ıcın alınmadıysa ben de bir şey bılmıyorum...
Kazım Kazım nedir ya?
Bana biri bunu açıklasın ya?
Hangi milli duygular ile milli takımda oynayacak o adam?
ağzında sakızı, laubali laubali oynayacak.
Ama aslan gibi savaşacak Emre Güngör yok.
Büyük kaptan Hakan yok.
M.Yasin Cakmak
11-05-08, 00:52
Bu arada Mehmet Topuz'da yok dikkatinizi cekerim.
Bu adamin elinde Mehmet Topuz varken sag kanat tercihi Kazim Kazim!
Yaziklar olsun sana...
Mehmet yıldız yok...Ki servet ve arda ile birlikte lıgın yıldızlarından biri...
Mevlut milli takımla tek maç dahı yapmadan euro08e gidiyor...
Çok enteresan...
Ray52Lewis
11-05-08, 00:59
Oha gercekten, Topuz da yok...
Kazim´i da alis sebebi aynen Almanya´nin WC 2006 da sag acik Odonkor´u son dakikada kadroya sokmasi gibi oldu, Odonkor hatirlanacagi gibi iyi bir turnuva cikarmisti, onlardan özenmistir mutlaka...
Bu arada Mehmet Topuz'da yok dikkatinizi cekerim.
Bu adamin elinde Mehmet Topuz varken sag kanat tercihi Kazim Kazim!
Yaziklar olsun sana...
Fatih Terim biteli cok oldu zaten, 8 yildir ortaliklarda gören yok onu..
Hakanin almis almamis,onlari gectim...ya Mehmet Topuzu nasil almaz ?? Adamin üzerinde üc Büyük Formasi yok diye yapilir mi bu?
Colin Kazim da nee?? Ugur Boral ???Tolga Zengin?
bu kadrodan 3 kisi cikacaki degelmi ???
Fenerbahçe'den 6 isim var.
Şampiyon Galatasaray'dan 5 isim var.
İnsan utanır azıcık be, yazıklar olsun.
Acaba Kazım Kazım Sheffield United ile İngiltere 1.Liginde oynasa kadroya alacak mıydı?
M.Yasin Cakmak
11-05-08, 01:02
11 Turk oynayan sampiyon GS'dan 5 kisi
9 Yabanci oynayan fezikbahceden 6 kisi
Biz seni cesur, dik adam olarak bildik terim ezik degil. Utanir insan, utanir.
signor megalomane ye zerre sevgim ve saygim kalmadi. Umarim seni yakin tarihte Azizin altinda görürüm.. Su halinle anca oraya yakisirsin.. Benim sevdigim Terim gideli cok oldu.
hani birde Fatih Terim ikinci gelisinde Emre Asiki sirf Lucescunun Takiminin en iii adamlarindan diyiye Emre Asigi Besiktasa kacirtan Terim degil mi ???
Nerden binde Emre Asik birden Fatih Hocanin gözünde kiymete???
M.Yasin Cakmak
11-05-08, 01:06
O kadar sinirliyim ki su an!
Hic mi utanmaz insan, hic mi utanmaz!
Maldonado'yu niye almadin Terim?
beyler kusura bakmayın inşallah fazla uzatmam ama daha iyi anlamak için tekrar soruyorum, efsanevi tomas-song ikilisini kalplerden değil ama akıllardan silen, şu bizim forum lugatında clean sheet rekortmeni servet-emre ikilisinin emre'sini almadı bu adam milli takım'a öyle mi.. vah yazık sana zavallı adam, bakalım temmuz sonrası ne iş bulacaksın kendine..
ama Ugur Boral ve Colin Kazim ne isi var ? Topuz niye yok ? bizden daha fazlada cagrabilirdi sonucta,ama fenerden nasil olupda bu iki eleman kadroya giriyor???
Semih kral oldu,almasi normal...
M.Yasin Cakmak
11-05-08, 01:08
Gokhan Zan var ama Doganay, olur mu? Emre Asik var. Ne ise yarar Gungor.
beyler kusura bakmayın inşallah fazla uzatmam ama daha iyi anlamak için tekrar soruyorum, efsanevi tomas-song ikilisini kalplerden değil ama akıllardan silen, şu bizim forum lugatında clean sheet rekortmeni servet-emre ikilisinin emre'sini almadı bu adam milli takım'a öyle mi.. vah yazık sana zavallı adam, bakalım temmuz sonrası ne iş bulacaksın kendine..
offf kafayı yemek üzereyim.
Emre'nin olmayaşını hala idrak edemiyorum.
Art niyetli değilse futboldan anlamadığı kesin Mr Terim'in
asker kacagi amatör yunan takiminda oynayan tumere ne demeli.
gecen macta yer kalmadigindan bize kizip acisini oyunculardan cikarmis ezilmis herif, kendisine olan sevgim nefrete donmustur, kzim, erdinc kim bunlar ya
Ümit karan'a anasının ak sütü gibi helal mıllı forma sırf kişisel (!) sebeplerden dolayı verılmıyor...
eskiden "Fatih Hocadir,vardi bir bildigi ,derdik" simdi ne hallere düsdük! :(
önce Orelyoyu aldi milli takima,simdi oynamayan Colini,
bizim Topculara yapilan haksizligi saymiyorum bile,ama herkezin pesinde kostudu Mehmet Topuza yaptigi hic ama hic olmadi Sinyor Terimin...anadolu kuluplerden hic kimse yok.. Mehmet YIldiz, Mehmet Topuz....ama olsun "Mehmet" Orelyolar varya yeter ona
Song'u kesen altını çizerek söylüyorum TSL'nin en iyi stoperi belki de SONG'u kesen Emre Güngör niye yok milli takımda?
"Fatih Terim Futbol Dünyasi Forumu"
gercekten de Fatih Terimin kendi Futbol Dünyasi ,kendinden baska anlayan yok
bizden de 6
M.Yasin Cakmak
11-05-08, 01:23
Cok ama cok ilginc....cok ilginc gercekten...
Varya bu adam Emre ve Hakan'i sirf su koltuk meselesinden bile almamis olabilir. Oyle acaip takintilari var bu adamin.
Allah belani versin Terim.
Ne kompleksli adammissin yaaaaaa............
Hevesimizi, heyecanimizi kursagimizda biraktin.
Terimin "ya tutarsa" felsefesi, ikinci döneminde bizi batirmisti, simdi sira milli takimda.
Semih'in milli takımda sıcacagı o kadar belli ki...Hep beraber gorucez...
Çok üzüldüm ben de Emre'nin çağrılmamasına. Hakikatten açıklaması imkaansız bir karar. Yanlış anlaşılmasın, devamlı sakatlık sorunu bana da bay getirse de ben Gökhan'ın iyi bir stoper olduğunu düşünüyorum. Kaş da genç olduğu için lafım yok ama en azından Emre Aşık'ın yerine (ki O'nu da hepimiz çok seviyoruz ve nihayetinde Galatasaray oyuncusu olarak gidecek) olmalıydı. Mehmet Topuz'un da alınamamış olmasını içerledim ama bunu diğer başlıkta yazarız sonra.
Aykut'un çağrılmamış olmasını da doğru bulmuyorum açık söyliyeyim. Yani bir Sivas maçı ise seçicilere tavsiyem son derbi de Volkan'ı bir kez daha izlemelerini öneririm.
Ben kadro 23'e inince Ayhan'ı da çıkaracak diye düşünüyorum, onu da not olarak düşeyim(bence Ayhan şu an Arda ile beraber en formda orta saha oyuncusu Türkiye'de) tabii Kazım Kazım da herhalde...
Ben de saf saf Nuri Şahin, Serdar Özkan falan gibi isimleri hayal ediyordum ona gülüyorum şimdi.
şu kadronun olduğu mesajda kalın yazılan isimleri gördükten sonra, arda ve nihat ın kadroya alınmasını büyük mucize olarak görüyorum.
Ray52Lewis
11-05-08, 01:45
Kazim Kazim´i kadroya alan Terim, Isvicre´ye de götürür onu, bundan eminim...
bencede...Colin Kazimi kesin götürür ! bu colin türkce bile konusmuyor ?
bencede ayhan ve sakatliklardan dolayi serveti cikartir kadrodan,birde yildiray götürmez gibi me geliyor
Şu mükemmel güne bile gölge düşürdün ya, helal olsun.
Portekizliyim, Çek Cumhuriyetliyim...
Zerre kadar umrumda değil Milli Takım'ın maçları Terim gidene dek.
Medyanın gazına gelip heyecanlanacağız belki maçlarda, ama o kadar.
Turlar geçilse, herkes tek yürek olsa, final maçına çıksak bile İbrahim Kaş'ın hatasıyla gol yenmesi, Mevlüt'ün ve Semih'in akıl almaz goller kaçırması, Kazım'ın takımın içine etmesi için dua edecek bir adam olacak bu ülkede, o kadar söyleyeyim.
Daha önce bu fikre karşı çıkmış biri olarak ben de söylüyorum, değiştirelim forumun adını.
Serkan1905
11-05-08, 02:06
Pok tutarim bu takim. Nesini tutacan. Terim bitmistir.
-Fatih Terim
+O kim?
Daha önce bu fikre karşı çıkmış biri olarak ben de söylüyorum, değiştirelim forumun adını.
katiliyorum !
ama bence terime 4 Sampionluk ve Uefa Cupasi yüzünden bu onuru verildiyse , o zaman FUTBOLCU Hagi nin emekleri bence daha fazladir o basarilarda...tabiki diger futbolcularinda....
M.Yasin Cakmak
11-05-08, 02:14
Milli takimi tabi ki destekleyecegiz arkadaslar da Terim gercekten beni inanilmaz hayal kirikligina ugratti. Su son donemi icin gozumden bir perde kaldirdi resmen.
Mevlit ve Kazım 23 kişilik kadroya giremezler zaten, 23 kişi gidecek euro 2008e...
Tümer için ne desek boş...
Tümer'i anlayabılıyorum..Adam her şekılde mıllı takımda başarılı oluyor...Kan tutuyor...
Sabri'yi de almış 6 bizden 6 eziklerden takılmış, eşiıl,ğ, bozmamak için Ayhan, kazım ve mevlütü çıkarır kadrodan....
Oğuz Çetini yardımcı yapan adamdan ne beklenir artık, 2000den sonraki Terim başka biri oldu....
Emre, Karan ve Hakan'ın olmaması açıklanabilecek bir durum değil. Hakan'ı sapır sapır dkülürken tkıma koyan adam iyi olduğu dönemde takıma sokmuyor. Karan zate 100 gol atsa da milli forma ona kapalı. Emre ağzıyla kuş tutuyor ama ona da forma yok. Terim efendi cepten yiye yiye karizmayı sıfıra indirdi.
JackDaniels
11-05-08, 09:51
Milli Takım Formasını 11 fenerli futbolcuda giyse Allah'ına kadar destekler, galibiyetlerinde manyaklar gibi sevinirim...
Milli takımda şu oynamış bu oynamış, banane şu yoksa bende desteklemem şekline olay getirilmemeli...
Fatih Terim; Karan, Emre ve Mehmet Topuz'u almayarak çok büyük hata yapmıştır..Kabul edilemez bir hata...
Trabzonun kalecisi Tolga benim ömrü hayatımda izlediğim en salak en kazma en amatörce goller yiyen kalecilerden bir tanesi..Benim için en büyük hayal kırıklığı bu tercih olmuştur...Fatih Terime en kızdığım noktada bu tercih olmuştur... :karisik:
Collin Kazımı almakla güzel bir karar vermiştir... ;)
Colin Kazım iyi bir seçim..Driblingi iyi olan bir oyuncu, sert ve düzgün şutları var..Kontratak futbolunda çok işe yarayacak...
Hakan Şükür'ü kadroya almayarakta iyi bir tercih yapmıştır...Şükür 2-3 senedir Türkiye liginde zorlanıyor..Doğru dürüst oynayamıyor..Üst düzey bir urnuvada maalesef gücü yetmez, o mücadeleyi kaldıramaz......Doğru bir karar....
Her ne olursa olsun büyükbir heyecanla turnuva maçlarını bekliyorum!
Milli Takım Formasını 11 fenerli futbolcuda giyse Allah'ına kadar destekler, galibiyetlerinde manyaklar gibi sevinirim...
Milli takımda şu oynamış bu oynamış, banane şu yoksa bende desteklemem şekline olay getirilmemeli...
Fatih Terim; Karan, Emre ve Mehmet Topuz'u almayarak çok büyük hata yapmıştır..Kabul edilemez bir hata...
Trabzonun kalecisi Tolga benim ömrü hayatımda izlediğim en salak en kazma en amatörce goller yiyen kalecilerden bir tanesi..Benim için en büyük hayal kırıklığı bu tercih olmuştur...Fatih Terime en kızdığım noktada bu tercih olmuştur... :karisik:
Collin Kazımı almakla güzel bir karar vermiştir... ;)
Colin Kazım iyi bir seçim..Driblingi iyi olan bir oyuncu, sert ve düzgün şutları var..Kontratak futbolunda çok işe yarayacak...
Hakan Şükür'ü kadroya almayarakta iyi bir tercih yapmıştır...Şükür 2-3 senedir Türkiye liginde zorlanıyor..Doğru dürüst oynayamıyor..Üst düzey bir urnuvada maalesef gücü yetmez, o mücadeleyi kaldıramaz......Doğru bir karar....
Her ne olursa olsun büyükbir heyecanla turnuva maçlarını bekliyorum!
Abi çok iyimsersin.
Milli takımda hak eden 11 tane Fenerli olsun burada ben dahil kimsenin itiraz edeceğini sanmıyorum.
Ama olay Fenerli sayısı = Galatasaraylı sayısı olursa ve deli gibi o formayı hak eden Galatasaraylı oyuncular alınmazsa kadroya o zaman bizim de itirazımız olur.
Kaldı ki neredeyse tamamı yabancılardan kurulu bir takımdan 6 oyuncu alıp tamamı yerli oyunculardan kurulu ŞAMPİYON olmuş bir takımdan da 6 oyuncu alınınca haliyle insanlar soğuyor.
Hakan Şükür tercihi de bana göre doğru değil.
Ben kendi adıma 1 dk dahi oynayacak olsa da Hakan Şükür'ün kadroda olmasını istiyordum. Oynayıp oynamaması o kadar önemli değil. Kısıtlı kadro var ne diye oynamayacak insanı alalım denilebilir ama Hakan Şükür işte o. Herhangi bir insan değil.
Kazım kazım da driblingi olsa ne olacak? hangi milli duygularla oynayacak? artiz artiz oynayacak. Mehmet Topuz'a yazık değil mi?
Hakan Şükür'ü çagırmayacagını tahmin ediyordum.Mehmet Topuz,Ümit Karan,Emre Güngör,Aykut Erçetin nasıl çağrılmaz.
Colin Kazım var. Wederson neden yok? Fatih hoca sana hiç yakışmadı.
terim saolsun yine sasırtmıyor. en son ne zaman iyi bir hocalık yaptı hatırlamıyorum bile.
kendi takıntıları ve ufak hesaplarıyla garip bir kadro kurmus. hadi emre gungor gibi bizim oyuncularla ilgili ben objektif olamıyorum diyelim. ama mehmet topuz la mehmet yıldızın ne gunahı vardı. daha da bir cok gariplik.
en cok ta servetin yanında kimi oynatacak onu merak ediyorum.
Allah milli takımımızın sonunu hayır etsin diyelim.
Terim'e de bundan sonraki (milli takımı umarım icermeyen) kariyer planında basarılar.
Bu takımı desteklemiyorum. Galatasaraylı futbolcular sakatlanmasın, başarılı olsunlar yeter.
Tolga yerine Aykut alinmali idi, Tolga kim ya her mac 3-4 gol yiyen avanak bir herif, Aykut kac macta mukemmel oynadi hemde oldukca kisilikli birisi, ama Terimin almanci dedigimiz Almanya kokenli oyunculara hic sicak bakmayan birisi, belki Ingiliz kokenli oldugu icin Coline sicak bakmistir, Emre b. ingiliterede aylardir kadroya giremeyen futbolu unutmus yillardir yatan birisi iken hala milli takimda, Emre Gungor bu sene su takimi en cok hak eden adamken sirf kendi kesfi olmadigi icin takima almiyor, Fenerin butun yedek oyuncularini doldurmus ne yaptilar bu adamlar bir sene boyunca, Gokhan, Volka, Aurelio tamam baska alacaginiz kim olur yerli oyunculardan, git Terim git git italyana yerles oranin vatandasi ol bu ulkeden uzak dur yazik takintili herif
Mert Baydur
11-05-08, 17:55
Karan'i da unutmayalim. Utanmamis hic...
Hem Karan hem Mehmet Yıldız bence bu kadronun içerisinde olmalıydı.
Mert Baydur
11-05-08, 17:56
colin kazım var mehmet topuz yok! :karisik:
Hakan'ı oynatmak için değil,bunca tecrübesi olduğu,bazılarının sinir olduğu ağabeyliği yapması için alacaktı kadroya.Nasıl ki Ankaraspor'dan Emre'yi alıyorsa Hakan'ı da bal gibi alabilirdi.Üstelik Hakan takımın zorlandığı anlarda çok faydalı da olurdu sahada...
Fatih Hoca'nın Topuz ve Ünal'la geçmişe dayanan bir sorunu var sanıyorum.Aynı Karan'la olduğu gibi.Bu iki adamın devamlı sakatlık bahanesiyle milli takım kamplarına katılmadığını ima etmişti bir zamanlar.
Ancak deve kini iyi birşey değil.Umarım başarılı oluruz da konuşulmaz bu tür şeyler..
Hakan'ı oynatmak için değil,bunca tecrübesi olduğu,bazılarının sinir olduğu ağabeyliği yapması için alacaktı kadroya.Nasıl ki Ankaraspor'dan Emre'yi alıyorsa Hakan'ı da bal gibi alabilirdi.Üstelik Hakan takımın zorlandığı anlarda çok faydalı da olurdu sahada...
Fatih Hoca'nın Topuz ve Ünal'la geçmişe dayanan bir sorunu var sanıyorum.Aynı Karan'la olduğu gibi.Bu iki adamın devamlı sakatlık bahanesiyle milli takım kamplarına katılmadığını ima etmişti bir zamanlar.
Ancak deve kini iyi birşey değil.Umarım başarılı oluruz da konuşulmaz bu tür şeyler..
Topuz ve Ünal seneye Febeye transfer felan olursa, bal gibi alir Milli Takima,adamlara fenerin elemanlarini cagracagim diye yer kalmadi napsin adamcagiz
Can Arat, Yasin, Kaleci Serdar, Wedersona, Selcuk, Denize ,Ali Bilgin,Ilhan Parlaka,Kemala yazik olmus aslinda,onlara coooook büyük ayip etmis Sinyor Terim,onlari da götürseydi EURO 2008
Terim 8 yil önce bitmis,Italyaya gitip geldi cok degisdi
harbiden ya adam bunadı mı iyice nedir. kazım var karan yok kaş var emre yok tolga var aykut yok topuz yok... ilginç...
Ulan fenerde 6 tane Türk varmı da miili takıma aldın... Bak bakalım araya karışmasın meksikalı salvadorlu birileri..
Türkiye nin takımı değil bu... Bir takım politik dengelerin takımı.. 0 çekip döndüğünde, o yalakalık yaptğın fenerin medyası da seni ortada bırakınca gider manisada maç seyredersin. Çünkü artık bizim tribünde yerin yok!
Keşke Galatasaray'dan kimseyi almasaydı.
Böyle büyük organizasyonlarda başarılı olan oyuncuların ertesi sezonda performansı düşüyor.
Onun dışında umarım Sabri muazzam oynar da şöyle 3-4 milyona satarız yurtdışına.
yakup bayrak
11-05-08, 22:24
Hakikaten ben de Terim'in art niyetli olduğunan inanmaya başladım.İbrahim Kaş ne oynamış bugüne kadar da Emre Güngör'ün yerine milli takıma girmiş.Gökhan zan iyi futbolcuydu ancak sakatlıktan çıktıktan sonra o eski Gökhan değil.Servet-Emre ikilisinin bozulması hiç de mantıklı değil.Ayrıca nedir Terim'deki bu Ümit Karan takıntısı.Oraya gitmeyi en çok hakeden isimlerdenbiriydi Karan.Karan'ı bir kere kadroya aldı onda da Terim'e kapak takar bibi mükemmel bir gol atrmıştı Moldova'ya.Yazık hakikaten yazık.Colin Kazım denen müzmin yedek futbolcu kadroda ama Ümit karan yok.Pes doğrusu.
aykut nerde
topuz nerde
emre nerde
ümit nerde?
tolga? mevlut? tümer? colin? what the fuck?
c.ronaldo artık 50 tane atar bize bu kalecilerle hele...
Ray52Lewis
12-05-08, 02:20
Servet sakatligindan dolayi cikarilmis kadrodan, üzüldüm onun adina...
3 hafta sürecek bir sakatliktan bahsediliyor, sampiyonaya 4 hafta varken kadrodan biraz acelece cikarilmis gibi geldi bana...
Sinyor Terim onun yerine Emre Güngör´ü almis, yine de gelir Gökhan Zan & Emre Asik ikilisini oynatir...
Millilere ilk şok Servet'ten
A Milli takımda Servet şoku yaşanıyor. OFTAŞ maçında sakatlanan Galatasaray'ın başarılı ismi Servet, Avrupa Şampiyonası kadrosundan çıkarıldı. Terim, Servet'in yerine kadroya sezonun ikinci yarısında müthiş oynayan Emre Güngör dahil etti
TFF'den yapılan açıklamada şöyle denildi: "A Milli Takım'ın 26 kişilik aday kadrosunda yer alan Servet Çetin’e yapılan tıbbi kontrollerde, kasığındaki sakatlığın ciddi olduğu ve futbolcunun 3 hafta sahalardan uzak kalacağı belirlendi.
Bu gelişme üzerine, Milli Takımlar Sorumlusu Fatih Terim, Servet Çetin’in yerine Galatasaray’dan Emre Güngör’ü aday kadroya davet etti."
M.Yasin Cakmak
12-05-08, 06:43
Yaninda Zan oynayacaksa Emre Gungor daha iyi milli takim icin. Cok sevindim, Servetim dinlensin biraz. Ayrica turnuvada kendini gosterip, elimizden kacma riskini almak istemezdim.
Bu arada sinyor GS=fb denklemini bozmamis.
Yaninda Zan oynayacaksa Emre Gungor daha iyi milli takim icin. Cok sevindim, Servetim dinlensin biraz. Ayrica turnuvada kendini gosterip, elimizden kacma riskini almak istemezdim.
Bu arada sinyor GS=fb denklemini bozmamis.
Senin adasi da alabilirdi Allahtan onu almamis cunki o kendi kesfi idi FB de yedekken milli takima almisti ama herhalde denklemi bozmamak daha akilli geldi artik Ft nin deyimi ile in front of the game deki baskilari daha iyi savurabiliriz:)
Colin Kazım denen müzmin yedek futbolcu kadroda ama Ümit karan yok.Pes doğrusu.
Aynen katılıyorum. Ümit veya Hakan bu takımda yer alabilirdi diye düşünüyorum ben de. Servet konusunda da şok yaşadım ama sakatlık konusunu öğrenince iyileşme imkanı olur düşüncesiyle çok sevindim. Tahminim seçimler biraz tartışılacak ileride. Gerçi her türlü seçim için mutlaka yorumlar olacaktı bu kaçınılmazdı ama bekleyip göreceğiz. Başarılar dilemekten başka şu aşamada yapabileceğimiz bir şey yok.
Servet'in yerine Emre çağrıldı
A Milli Takım'ın 26 kişilik aday kadrosunda yer alan Servet Çetin'e yapılan tıbbi kontrollerde, kasığındaki sakatlığın ciddi olduğu ve futbolcunun 3 hafta sahalardan uzak kalacağı belirlendi.
ben çok üzüldüm hem bizim adımıza hem servet adına...
inş en kısa sürede iyileşir...
"SON DAKİKA"
Futbol Federasyonu, sakatlığı bulunan oyuncumuz Servet Çetin'in (A) Milli Futbol Takımı'nın 13. Avrupa Şampiyonası finalleri aday kadrosundan çıkarılmadığını, aynı takımdan Emre Güngör'ün aday kadroya 27. oyuncu olarak davet edildiğini açıkladı. Federasyon, yanlış bilgilendirmeden kaynaklanan duruma açıklık getirerek, kasığındaki sakatlığı nedeniyle iyileşmesinin yaklaşık 3 haftayı bulabileceği açıklanan Servet'in aday kadroda olacağını, takım arkadaşı Emre Güngör'ün ise aday kadroya ilave edildiğini duyurdu
Toraman çok ağır giydirmiş terim'e ;
Adalete inanıyorum
2008 Avrupa Futbol Şampiyonası Grup Eleme maçlarında Ay-Yıldızlı formayı giyen İbrahim Toraman‚ Başka takımlardan alınan oyuncuların‚ bir de benim oynadığım karşılaşmalardaki performansıma baksınlar. Bu tarafsız bir teknik adamın alacağı karar değildir. Ancak Allahın adaletine inanıyorum. Birilerini‚ bir yerlere pazarlama adına bu işin başında olanlar‚ günü geldiğinde kamuoyu ve kendi vicdanlarına veremedikleri hesabı‚ ilahi adalet karşısında bir şekilde vereceklerdir diye konuştu.
Ray52Lewis
12-05-08, 14:25
En son konusmasi gereken kisi konusmus, tamam elestiri olur da bu kadar adice bir suclama yapilamaz karaktersiz ve kisiliksiz bir cirkef olmadikca...
Allah´tan sürekli tokadi yiyenler Allah´in adaletinden bahsetmez mi birde...
Terim´in yerinde olsam mahkemeye veririm Toraman´i, bir futbolcu bu sözleri söyleyemez...
Ray52Lewis
12-05-08, 14:58
Emre kadroya dahil edilmis de, Servet de her ihtimale karsi kadrodaymis, sakatliginin düzelmesine göre secim yapilacak sanirim...
Böylece kadro su anda 27 futbolcudan olusuyor...
Son kadroyu bildirme tarihi 28 Mayis 2008...
PS: Yasin, bu topic Futbol dünyasindaki ile birlestirilemez mi?
Sinyor Terim sonunda bir dogru karar verebilmis ve Emreyi aday kadroya almis ,ama bu demek oluyor ki su an 27 kisi var ve 4ü cikacak,bence Servet iylesmezse Servet cikacak demekdir,iylesirse Emre Güngöre yine yol gözükecek
benim
4 adayim söyle Sinyor Terim bence bu dört kisiyi almaz
Sakat Servet veya Emre G.
Ayhan
Yildiray
Halil Altintop veya Mevlüt
Namelessonegs
12-05-08, 23:23
Servet sakatligindan dolayi cikarilmis kadrodan, üzüldüm onun adina...
3 hafta sürecek bir sakatliktan bahsediliyor, sampiyonaya 4 hafta varken kadrodan biraz acelece cikarilmis gibi geldi bana...
Sinyor Terim onun yerine Emre Güngör´ü almis, yine de gelir Gökhan Zan & Emre Asik ikilisini oynatir...
Millilere ilk şok Servet'ten
A Milli takımda Servet şoku yaşanıyor. OFTAŞ maçında sakatlanan Galatasaray'ın başarılı ismi Servet, Avrupa Şampiyonası kadrosundan çıkarıldı. Terim, Servet'in yerine kadroya sezonun ikinci yarısında müthiş oynayan Emre Güngör dahil etti
TFF'den yapılan açıklamada şöyle denildi: "A Milli Takım'ın 26 kişilik aday kadrosunda yer alan Servet Çetin’e yapılan tıbbi kontrollerde, kasığındaki sakatlığın ciddi olduğu ve futbolcunun 3 hafta sahalardan uzak kalacağı belirlendi.
Bu gelişme üzerine, Milli Takımlar Sorumlusu Fatih Terim, Servet Çetin’in yerine Galatasaray’dan Emre Güngör’ü aday kadroya davet etti."
Hayret! Ben, Baki Mercimek'i alır sanıyordum?
aslında futbol dünyasındaki ile birleştirip yavaş yavaş euro 2008 forumuna taşınmak en uygunu ama lanetin adı değişmedi ki bir türlü, world cup 2006 nostaljisinde yaşıyoruz..
Yildirayi cikartirsa tam bomba olur.
Toramanin sozlerine gelince.. Toraman kadroya girmeyi hak etmiyor ama Terim bazi oyuncu secimlerine bakinca o laflari sonuna kadar hak ediyor.
Dün Toramanın Lig Tv'de bi röportajını gördüm tesadüfen ama başından yakalayamadım.Bu sözleri söylediği röportaj mı yoksa buna cevaben mi yaptı bilmiyorum ama kesinlikle kimseye büyüklerime saygısızlık derecesinde şeyler söylemem bu benim kişiliğime uymaz ama kadroya alınmayacagımı bildigim için rahattım önceki kamplarda bana karşı olan tavırlardan hissetmiştim dedi.Mehmet Topuz'un da geçmişte kampta olan bir takım olaylar yüzünden alınmadıgını söylediler
Dün Toramanın Lig Tv'de bi röportajını gördüm tesadüfen ama başından yakalayamadım.Bu sözleri söylediği röportaj mı yoksa buna cevaben mi yaptı bilmiyorum ama kesinlikle kimseye büyüklerime saygısızlık derecesinde şeyler söylemem bu benim kişiliğime uymaz ama kadroya alınmayacagımı bildigim için rahattım önceki kamplarda bana karşı olan tavırlardan hissetmiştim dedi.Mehmet Topuz'un da geçmişte kampta olan bir takım olaylar yüzünden alınmadıgını söylediler
i.toraman haberleri yalanlamis,yani böyle birseyler dememis..zaten hakli olsa bile böyle birseyi medyaya karsi diyecegini sanmiyordum,manyak degil ya....
ama Fatih Terim gibi kompleksli bir adam yoktur Trde,aklima Hakani götürmeme sebeblerinin altinda,acaba götürürsem ve basarili olursam,Hakan takimda abilik yapti o yüzden Milli Takim Basarili oldu denmesin diye de almamisdir kendisi
Yalnız bu emre belezogluda nerdeyse son 2-3 yıldır karıyerı turk mıllı takımından ibaret...
Adam yıne tek maç oynamadan butun sene,kadroya gırmeyı başardı...
Servet iylesmezse Servet cikacak demekdir,iylesirse Emre Güngöre yine yol gözükecek
Kesinlikle Emre'nin geri gönderilmeyeceğini düşünüyorum. Büyük ihtimal Emre Aşık'ı, ya da sakatlığı düzelmezse Gökhan Zan'ı çıkarır ama asla Emre'yi çıkarmaz. O kadar eminim ki bundan. Fatih Terim çelişkisi işte.
Bence kadrodan çıkarılacak oyuncular şunlar:
Gökhan Gönül
Emre Aşık (Gökhan Zan)
Yıldıray
Mevlüt
Gökhan Gönül iyileşirse, Ayhan veya Kazım'dan biri daha gider. Uğur Boral diyeceğim ama başka sol kanat alternatifi yok.
Ray52Lewis
15-05-08, 12:17
Yildiray´i neden göndersin ki?
Stuttgart´da cok iyi bir form yakaladi, sürekli de oynuyor, bana göre Yildiray´in ismi garantilemislerin arasindadir kesinlikle...
Servet iylesmezse Servet cikacak demekdir,iylesirse Emre Güngöre yine yol gözükecek
Kesinlikle Emre'nin geri gönderilmeyeceğini düşünüyorum. Büyük ihtimal Emre Aşık'ı, ya da sakatlığı düzelmezse Gökhan Zan'ı çıkarır ama asla Emre'yi çıkarmaz. O kadar eminim ki bundan. Fatih Terim çelişkisi işte.
Bence kadrodan çıkarılacak oyuncular şunlar:
Gökhan Gönül
Emre Aşık (Gökhan Zan)
Yıldıray
Mevlüt
Gökhan Gönül iyileşirse, Ayhan veya Kazım'dan biri daha gider. Uğur Boral diyeceğim ama başka sol kanat alternatifi yok.
Sen eminsen kesin Emre GÜngör çıkar kadrodan Atacım kusura bakma... :) bknkz Carrusca eherhehe
Colin, Ayhan, Emre G, Mevblüt çıkar kadrodan....
Stuttgart´da cok iyi bir form yakaladi, sürekli de oynuyor, bana göre Yildiray´in ismi garantilemislerin arasindadir kesinlikle...
iki yildir oynamayan Emre varken, guzel bir form yakalayan Yildirayi takimda tutmak FT' ye yakismaz o olmazlardan olur yaratma derdinde yoksa herkes Yildiray ile basarili olur amac bak ben oynamayan Emre ile basarili oldum deme derdinde
Sen eminsen kesin Emre GÜngör çıkar kadrodan Atacım kusura bakma... bknkz Carrusca eherhehe Görmemiştim ben bunu...
Emre Güngör çıkmayacak, Carrusca da bu sezon patlama yapacak.. Mümkünse bizden olabildiğince uzakta tabii.. :)
Fatih Terimin yaptiklarinda mantik aramiyorum artik :-)
bende olsam Yildirayi cikarmam,ama Emre B Fatih hocanin Damat adayi,yani ona olan sevgisi zaten bir baskadir eskiden beri,gerci sakat olmayan bir Emre her zaman kadroda olmalidir
sonunda Fatih Terim hic kimsenin beklemedigi üc kisiyi cikarir ve hepimiz yine vayyy bee deriz,Fatih Hoca bu ne yapacagi belli olmaz
ben olsam iki kisiye hemen atarim
Colin ve Ugur Borali bunlari cagirmazdim bile,3cü bileti ise Forma göre ^^
M.Yasin Cakmak
24-05-08, 20:11
Evet arkadaslar, Gokhan Gonul sakatligi nedeniyle kadrodan cikartilmis, yerine de kimse cagrilmamis. Boylece super Fatih sag kanadimizi Sabri ve Kazim Kazim'a emanet etmis oldu. Ne diyelim hayirli ugurlu olsun efendim. Topuz mu... o kim ya?
Bu arada Fatih Terim takimdaki GS-FB oranini esit tutmak icin iki oyuncu cikaracaktir bizden. Bunlardan biri Ayhan olacak diye tahmin ediyorum. 2.si ise tam muamma. Topal'i cikarsa ayri bir rezalet Emre'yi cikarsa ayri. Bakalim ne yapacak imparatore.
Bu arada Semih ile Mevlut sakatlansa da seve seve Hakan'i alsa su adam. Nasil gulerim nasil gulerim.
Yasin hamit iyileşmiş sanırım...Bugun terım basın toplantısında frıkıkten dıreği salladıgını falan söyledi hamit'in...Sağ kanatda hamit alternatıfı de var yani...
M.Yasin Cakmak
24-05-08, 20:19
Hamit iyilesmis ise iyi o zaman...En azindan o var. Ben daha toparlayamadi saniyordum. Gene de Gokhan'in yoklugu sagbek cikaramayan su ulkede buyuk handikap. Ugur ne durumda acaba? Ah Batista ah...
Gökhan Gönül:Avrupa Futbol Şampiyonası´nı dört gözle beklemiştim. Sezon boyunca kafamda bu vardı. Çok üzgünüm. Sakatlığımın bu derece kötü olduğunu bilmiyorduk. Oynadığım için de çok pişmanım. Türkiye´de iğne olmam için kimse beni zorlamadı. Lig mücadelesi de vardı. Bunu göze aldım. Bayern Münih takımının doktoru beni kontrol etti ve sakatlığımın kısa zamanda iyileşmeyeceğini söyledi.
Fenerliler çıldırmış,sağlık ekıbıne zaten giydiriolardı şimdi çoşmuşlar :) Hakıkaten bu sene adamların sakatları bir turlu ıyılısemedı...Her sakatlanan sezonu kapadı nerdeyse...
Birde bu sakatlıgımın bu derece ciddi oldugunu bılmıyoduk demek ne demek yahu :)
beni uzdu bu haber cunku gokhan cok iyi bir cikis yapti bu sene ve takimin degismez isimlerden olacakti. Neyse ki Hamit iyilesiyor yoksa o kanatda cok da buyuk sorunlar yasicakti.
vBulletin® v3.8.2, Copyright ©2000-2012, galatasaray.to