Tüm Versiyonu Göster : Official Kurtlar Vadisi topici(Kurtlar Vadisi Gladio Çok Yakında Sinemalarda)
Anladığım kadarıyla forumda KV'yi takip eden bayağı bir insan var :)
Evet görüşlerinizi alalım, geçen haftaki bölümden başlayarak.
Her hafta da burada bölümleri tartışabiliriz :)
gecen hafta dogru düzgün seyredemedim, bugün özetini seyredelim...
Bugün Kurtlar Vadisi'nin karşısında gelin-kaynana programı featuring semraanım var.. Ratingler yarı yarıya düşebilir, bu kadının bir mafyanın üstesinden gelmediği kalmıştı :D
UmBeRtO GS
30-12-04, 23:01
OOO çok geç kaldık ya bu topici açmak için :)
Bengü Cakmak
30-12-04, 23:06
hay allahim nasil izlersiniz böyle bir diziyi?
UmBeRtO GS
30-12-04, 23:09
Bengü o bir dizi değil o gerçekler, o bir felsefe :lol:
Bengü Cakmak
30-12-04, 23:10
yok artik :lol:
ya gercekten cok basit gibi gözüküyor tam olarak hic izlemedim ama okadar sacma ki :lol: her sefer biri ölüyor o yüzden izleyemedim bile :lol:
Doğanay evde kavga çıkar kadın ve erkekler arasında doğal olarak erkekler kazanır :) O yüzden KV'nin ratinginde hiç düşme olacağını sanmıyorum. Ne milli maçlar, avrupa maçları dayanamadı :D
UmBeRtO GS
30-12-04, 23:12
Bengü, o basit dokunun altında bir hazine saklı aslında, bir labirent gibi dipsiz bir kuyu gibi derine indikçe, çözmeye çalıştıkça daha da boğuluyorsun, daha da kayboluyorsun :lol:
UmBeRtO GS
30-12-04, 23:17
Reklamlar bitsin artık yaaaa!!!
Bölümün başını kaçırdım, Polat'ın Elif'in Nizamettin beyden tehdit almasından öncesini kaçırdım. Kısaca bir özet yazabilirmisiniz lütfen?
Neresini kaçırdın tam olarak anlamadım ama biraz özet geçeyim.
Nesrin yurtdışına çıkarmış gibi yapıp çocuklarını getirdi ve MEmati'yi yanına aldı. Memati Polat'ı karşısına aldı gibi bir şey. Kirve Laz Ziya'dan kelle istedi. Laz Ziya da Polat'tan Memati'nin kellesini istedi, Polat gücü yeten gelsin alsın dedi. Orası karışık anlayacağın.
Nizam da Elif'i tehdit etti , Hikmet Eren'i Polat'ın yanına vermek istiyor.
Baron da Polat'tan İbrahim Ahıskalı'yı öldürmesini istedi, Ahıskalı'nın spor hocası tanıdık bir isim Erhan'ın takıldığı Nina.
Samuel karısını sevgilisiyle gizli kameraya aldırdı.
Bu kadar galiba :)
UmBeRtO GS
30-12-04, 23:27
Çok sağol harikasın Ata abi :)
Samuel karısını sevgilisiyle gizli kameraya aldırdı.
Ben onu adam kadına şantaj yapmak için kendi çekiyor diye düşünmüştüm ama bilmiyorum..
Ayrıca bu dizinin yavaş ilerlemesi ve özellikle de reklamları beni öldürecek, dönem dönem uygun fiyattan dvd'lerini çıkarsalar, hiç tv'ye takılmadan oradan kesintisiz seyredebilsek..
Samuel degil, herif santaj icin cekiyordu bence de..
Memati Polat'i sattı gibi oldu, ama sonucta Polat da Laz Ziya'yı karsısına aldıgından aynı safta bulusacak gibiler yine..
Bu arada gecen bolumde Karahanlı'nn evindeki yemegin sabahında Nergiz Karahanlı zor konusuyordu..yemekte birden acılmıstı..Bu bölümde ise iyice abarttılar, bolum o yemekten basladı ama bu sefer Nergiz Karahanlı cok cok daha iyi konusuyordu..30 senedir konusamayan kadının 1 gün icerisinde kat ettigi mesafeyi de anlamıs olduk :)
İste Türk yapımları boyle ayrıntıları dusunmeyerek kaybediyor..
Çağdaş abi öyle diyorsun da yabancı yapımları neler neler düşünmüyorlar biliyorsundur herhalde. Bazı filmlerde öyle komik hatalar var ki sen bile gülüyorsun istersen moviemistakes.com a bir bak neler var neler..
Bu arada evet adam şantaj için çekiyor olabilir haklısınız ben ilk başta öyle yorumlamıştım.
UmBeRtO GS
31-12-04, 00:06
Samuel bölümün başında Polatla ne konuştu?
Hiç ben Karahanlı ile konuşmak istiyorum konsey üyesiyim falan filan dedi. Sonra geldi zaten hemen Karahanlı.
Ata Kurtlar Vadisine lafımız yok, yanlıs anlasılmasın :)
Sadece daha dikkat etmeleri lazım..
Mesela ben o Feraye'nin Krahanlı'yı öldürmeye calıstıgı bölümde de, yani silah patlıyor, normalde surekli inanılmaz korunan evde korumalar hic gozukmuyor..Kılıc gitti onla gittiler desen oyle de degil, Kılıç yalnız gitti Sabahat hanımı gormeye..E nerde bu korumalar? Polat geliyor eve giriyor, Karahanlı'nın odaya kadar gidiyor, tek bir koruma yok..Nerde bu adamlar? Normalde onlarca adam olur her bolumde..Bu da bana eksik gelen bir kısımdı..
Hatırlarsan silah sesinden sonra korumanın biri odaya geldi , Karahanlı da evin içinde hiç kimseyi istemiyorum hiç kimse girmeyecek dedi. Ondan sonra koruma kalmadı evde.
Bu arada Soner Yalçın'ın 2 kitabını okudum KV'ye kitaplardan birçok şey katmış. Hikayeyi onların üzerine kurmuş da diyebiliriz.
Bir koruma geldi abi, onu hatırlıyorum, ama girisler, evin dışı her yer bomboştu Polat geldiginde..O kadar da degil yani..
Bu arada katılıyorum, Soner Yalcın'in Reis, Bay Pipo, Ersever'in Anıları ve Behcet Cantürk'le ilgili kitaplarının yansımaları yasanıyor dizide..Zaten soz konusu kitaplar da, Turkiye'nin yakın gecmisinin ve bugünün bir aynası..Dizi de oyle..
Cihan bu tur detaylara takilcaksan daha neler var neler.. Husrev Aga'nin 3000 yegeni nereye kayboldu? Ciftliginde Pala sag kolu olan Seyhmuz'u vurdu ardindan hicbirsey olmamis gibi tavuk kanadini yemege devam etti adamlariyla. Ciftlik bombostu nedense.. Daha bir sürü buna benzer ufak tefek sacmaliklar var.. Ama yinede keyifle izliyoruz o ayri tabi :).
Bak KV diyince Can nasıl da damladı :D
Oyle Can tabii :) Ama insan iste diziyi keyifle izlerken, boyle seyler gorunce biraz ici burkuluyor :) Ama takmamak lazım dedigin gibi :)
Nevzat'in rolleri arttı ben ona seviniyorum :)
Yok be abi, karakter hosuma gidiyor :)
Abidin, Esat, Nevzat, Adnan...Boyle yan karakterleri seviyorum ben :)
Gian isimleri sayınca aklıma geldi, karabatak gibi bu dizinin oyuncuları.. Bir gözüküp bir kayboluyorlar, bu bölümde de Doğu bey ve devlet taifesinden kimseler yoktu.. Bu hızla ilerlerse, daha 2-3 sene gider bu dizi..
Aa çapsız Abidin'in yeri başkadır abi :) Eski bölümlerindeki parodileri komedi dizilerine beş basar bu ikilinin..
Bu aksamki bölümde de fena degildi..
Tuncay Abidin'e tırları satalım dediginde;
- Abi tozcunun tırını hangi enayi alır ki ?
:) :)
Yahu bu ikili şov falan yapsa tutar :D
- Lan Abidin şu iş bir bitsin deve kesecem
- Abi kılıç kınını kesmez :D
Adamı iki dakikada soğuttu ya tırlardan koptum orda :)
Abidin'in diyaloglar süper ötesi.. :)
Nevzat'i da ilk seyde tuttum; hani Polat'in daha onceki camlı ofisi vardı ya, helikopter filan iniyordu..Neyse Polat'i Karahanlının evine goturduler helikopterle, donuste geldiginde Nevzat'i kocaman masasında menemen yerken gordu :) Neyse daha sonra Aslan Amca oldu, bir sürü olay oldu, Polat'in yuzunden düsen bin parça..Nevzat Memati'ye gitti, abi Polat abi bana bozuk degil dimi, masasında menemen yerken gordu de beni dedi, ben de o gün Nevzat'i listeye aldım :)
UmBeRtO GS
31-12-04, 01:32
Gian o laf efsaneydi ama maalesef komiklik denince akla ilk gelen ismi unutmuşsunuz. GÜLLÜ ERHAN!!!! :lol: Adam süper yaaaa!
Nevzat'i da ilk seyde tuttum; hani Polat'in daha onceki camlı ofisi vardı ya, helikopter filan iniyordu..Neyse Polat'i Karahanlının evine goturduler helikopterle, donuste geldiginde Nevzat'i kocaman masasında menemen yerken gordu :) Neyse daha sonra Aslan Amca oldu, bir sürü olay oldu, Polat'in yuzunden düsen bin parça..Nevzat Memati'ye gitti, abi Polat abi bana bozuk degil dimi, masasında menemen yerken gordu de beni dedi, ben de o gün Nevzat'i listeye aldım :)
:lol: :lol:
Heralde bundan iyi anlatılamazdı, tekrar izlemiş gibi oldum :lol: Bir de o mememene yumulduğu an geldi gözümün önüne :lol:
:lol: :lol:
Heralde bundan iyi anlatılamazdı, tekrar izlemiş gibi oldum :lol: Bir de o mememene yumulduğu an geldi gözümün önüne :lol:
Aklın fikrin memelerde be oglum :lol: Utanmasan memememe yazacakmıssın :lol:
Bir an aklıma Güllü'nün ajan çıkan sevgilisi geldi de ondan olacak :D
UmBeRtO GS
31-12-04, 01:39
Memememe deme gülünü sevdiğim, amcama söz verdim. Polat abi keser beni sonra. Zaten şu zavallı kulun ilk defa güldü. Onu tekrar cehenneme atma... :lol:
ulan dedeme gittim, kacirdim, haftayada özeti kacirirsam olaylari saptirmaya basliyacaz :bagir:
Bengü Cakmak
31-12-04, 09:21
yok yok herkes delirmis bu forumda :lol: milli dava sanki :lol:
Sheva kız ajan değil bence bu arada onu kullanacaklar suikastte. Erhan da bir işe yarayacak böylece :D
Bence ajan olabilir.. Cunku kizla Erhan'in tanismasida tam anlamiyla tesaduf sayilmaz. Yolda sıkıstırmıstı Erhan'in arabasini hatirlarsaniz.. Erhan'in bu konudaki zaafindan faydalanarak kizi iclerine sokmaya calismis olabilirler..
Gerizekalı Show TV İbrahim'le Polonya'lı kızın Rusça konuşmaları esnasında bant reklam girdi.Alt yazı falan göremedik tabi.Ne konuştular meçhul.Ancak haftaya özette görürüz.
Bir de şu Kılıç'ın bahsettiği Rus mafya babası.33 yaşında olan.O da mutlaka ilerki bölümlerde gözükecek.Kim oynar acaba?
Teklif geldi Onurcum oynamam icin..Ama bakalım degerlendiriyorum..Kaset calısmalarım da var, birbirini engellemezse ben oynayacagım insallah :)
Bu arada bence de kız ajan degil de, Polat O'nu kullanacak gibi geldi..Bu arada Güllü daha once de ise yaramıs ve Gülümser sayesinde Pala'yı yakalamıslardı :)
UmBeRtO GS
31-12-04, 14:21
Ben pek sanmıyorum kızın ajan olduğunu çünkü, Erhan kızı arabayla takip etti, önünü kesip kapıyı açtı.
Bengü Cakmak
31-12-04, 15:24
susssssun :lol:
Ciddi ciddi izliyolar valla :)
Dün forumumuzdan bir kişi (isim vermeyelim ne olur ne olmaz :D), dizideki baronun gerçek hayatta TESEV başkanı Can Pakel olabileceğini söylemişti.. Ben de tanımam etmem kendisini, tesadüf bu ya bugün Sabah gazetesinde tam sayfa röportajı vardı.. Öyle derin konulara girmemişler ama aynı Karahanlı tarzı global ve Türkiye'nin dünyadaki yeri ve gidişatı ile ilgili yorumları da yok değil.. Yine de bilemiyorum, ben pek ikna olmadım bu konuda..
Abicim bu kadar tesadüf olur :) Ben de sabah gorunce direk güldüm yani, de boyle ulu orta konusmayalım, sonra sokarlar bir tarafımıza.. :)
Bence Baron direkt TÜSİAD başkanını temsil ediyor.Belirli bir isim değil diye düşünüyorum.
Hiç aklıma gelmemişti ama TÜSİAD'ın devlet yönetimindeki etkisi ve gücü düşünüldüğünde olmayacak iş değil.. Onlarda 'konsey' olarak adlandırıyolar zaten bu oluşumu..
Tüsiad baskanı sürekli degisir; Baron ise uzun yıllar aynı konumda kalır..
Baron icin Shevaya soyledigim isim, Rus Baron icin ise Ali Şen kafamdan gecenler..
Sürekli değişiyor ama hep aynı isimler etrafında dönüyor, başta Koç ve Sabancılar olmak üzere birkaç kodaman isim daha.. O yüzden çok da büyük bir ayrılık yok aslında..
UmBeRtO GS
04-01-05, 03:01
Can Pakel ayrıca Tüsiad'da da görevlidir...
Ayrıca bi ara gazetelerin yazdığına göre Baron, Rahmi Koç'muş ne kadar doğru bilemem...
Kirve için de Sedat Bucak veya Mehmet Ağar söylemleri var...
Arkadaşlar Soner Yalçın'ın kitaplarını okuduğum için söylüyorum dizide kimse kimseyi birebir olarak temsil etmiyor. Her karakter 2-3 kişiden belki daha fazla kişiden oluşuyor. Sözgelimi Baron için Tuncay Özilhan dediler Rahmi Koç dediler, Karamehmet dediler. Bütün bunlardan oluşan biri olabilir
Geçenlerde Aslan Akbey'in vurulduğu bölümü izledim. Karahanlı elinde 2005'e doğru dergisini tutuyor üzerinde 1. KGT raporu yazıyordu.
Gerçek hayatta 2000'e doğru (Doğu Perinçek'in dergisi) 1. MİT raporunu yayınlamıştı. İşte bu şekilde Soner Yalçın diziye bazı şeyleri enjekte ediyor.
Ata diziden bagımsız olarak Türkiye'de baronlar kim gibisinden fikir yürütüyoruz..Yoksa şu şudur dizideki diye degil..
Benim dedigim gibi, Türk Baron Can Pakel-Rus Baron Ali Şen'dir..Ve ya Türk Baron Aydın Dogan da olabilir bak O da simdi geldi aklıma :)
Selahattin Beyazit olabilecegide soylenmisti bir aralar..
Ne alaka bilmiyorum ama benim aklıma da Selahattin Beyazıt ismi geliyor, yukarıda yazılan diğer birkaç isimle birlikte.. Ne yapar ne eder onu da tam bilmem ama böyle esrarengiz bir yönü ve etkinliği var adamın.. Bu arada forum olarak mimlenme yolunda hızla ilerliyoruz :)
Selahattin Beyazit gecen ay mıydı neydi Pirelli Yonetim Kurulu Baskanlıgını, Bulent Eczacıbaşı'dan devraldı..İlginc bir devir olarak gelmisti bana..Bu arada Murat Beyazıt da İstanbulspor'u almaya calısıyor; iyi Galatasaraylılar, onlarda kalsın bari :)
UmBeRtO GS
05-01-05, 00:06
Kamuoyu'na Duyuru...
Galatasarayi Forumu'nda yazan bazı üyelerin, kurumumuz hakkında yorum yapmaları ve gerçek kimliğimizi ortaya çıkarma çalışmaları yüzünden susturulmalarına ve cezalandırılmalarına karar verilmiştir. Üyelerin infazı cuma gününden itibaren başlayacaktır...
Kurtlar Konseyi
Valla Paris'ten baslasınlar öldürmeye, ses cıkmaz nasılsa yabancı memlekette..Atarlar seni soyle Paris'in banliyölerinden birine.. :)
Belliydi zaten, eninde sonunda bizimde kalemimizi kiracaklardi..
Bu arada kaç zamandır yazıcam unutuyorum, iki hafta tatildeymiş KV ekibi.. O yüzden bu hafta ve gelecek hafta yeni bölüm yok.. O zamana kadar biz potansiyel baron olarak Türkiye'nin yarısını saymış oluruz :D
Ciddi misin? Üzüldüm vallahi..Ulan maclar da yoktu, ne güzel Kurtlar Vadisini bekler olmustuk...Tüh :)
Lan Sheva kabus gibi haber verdin ya her hafta perşembeyi bekliyorduk ne güzel ziyan olduk ..
Abi sorma, bir de şimdi Necati Şaşmaz bir gece kulübünde adamın tekinin kafasında şişe kırmış, tekrardan diziye yüklenmeye başlar rakip kanallar.. Gençlere zararlı mı değil mi diye bıdı bıdı konuşurular artık..
Kanal D yapar bunu özellikle, ondan sonra da diziyi transfer etmek için 10 milyon dolar önerirler..
Doğanay o haber yalanlandı Pana film tarafınfan sen geç kalmışsın :D
Yalnız mac yok dedik de, yarın Lazio-Roma macı var..Kurtlar Vadisi olsa izleyemezdik valla..İyi olmus aslında :)
dizi başlarda gerçek şahıslarla birebir özdeşleşmiş gidiyordu ancak özellikle çakırın ölümünden başlayarak belli bir kişiden çok bir kaç kişinin özdeşleşmesi haline döndü.
tombalacının ömer lütfü topal laz ziyanın dündar kılıç cerrahpaşalıların karagümrük çetesi çakırın heybetli olması gibi bütün karakterleri cuk otutabiliyorduk şimdi büyük ihtimal gelen tepkilerle birbirlerine karıştırdılar.
tüm abukluklarına rağmen türk televizyon tarihinin en iyi dizisi olduğu konusunda tartışmam bile.
bu arada gerçekten polonyalı kızın durumu tam muamma bence ajan olma ihtimali daha fazla
Yeni bölüm 27 Ocak'ta yayınlanacakmış.Daha çok var yahu.
yuh be 3 hafta var o zaman desenize :(
Bu nedir ya 2 hafta falan değil 1 ay ara vermişler.. Yeni bölümlerde bari biraz hızlandırsalar şu senaryoyu, bir yere varmayacak yoksa bunun sonu..
Hem kanal kazanıyor, hem kendileri kazanıyor, aceleleri ne ki hızlandırsınlar? :)
Bu arada Zafer Ergin, yani Baron iki bölüm sonra diziden ayrılacağını açıklamış.
Polat mı vuracak acaba?
Baron birkaç bölüm sonra ölüyor mu? Bir ara ayrılma konusu söz konusu oldu. Ne oldu sonra niye tekrar devam ettin?
Ayrılma söz konusu olmadı, ayrılmıştım ben diziden. Dizi zaten el değiştirdi. Fakat sonra Show TV yönetimi kendileri bu diziden ayrılmama dileğini ilettiler ve kendileriyle çalışmam nedeniyle ilettiler. Bu dizi bizimdir dediler. Sonra kendileriyle dizinin hem reytinglerinde kayıp olmasın hem kan kaybı olmasın, hem de birden bir yön değiştirme olmasın diye bir 15 bölümlük bir anlaşma yaptık. Onunda zaten bitimine çok az bir şey kaldı.
--------------------------
Röportajın tamamı: http://www.kurtlarvadisi.gen.tr/modules.php?name=News&file=article&sid=505&mode=nested&order=0&thold=0
Geçen sene yaz aylarında dizi tatile girerken çıkacağı açıklanmıştı, hatta ben de ilk birkaç bölüm içinde öldürülecek diye düşünüyordum ama dayandı bugüne kadar.. İyi de oldu bence ama 15 bölümlük anlaşması varmış demek ki yakındır ayrılması.. 1 aylık ara ve Baron'un ölümünden sonra dengeler değişir.. Görelim artık şu kirveyle rusları, lafla peynir gemisi yürümüyor iş yapsınlar biraz :)
UmBeRtO GS
07-01-05, 19:27
Baronun ölmesi diziye büyük bir darbe vurur. Çünkü Kurtlar Vadisi'nin en önemli 2. karakteridir Baron...
Ki Baron bir kaç bölüm içinde öldürülecekse, dizinin bitimine de çok az kaldı demektir
Cok sacma bi dizi ya.
Hele hele cuma gunleri Kurtlar Vadisi'nin etkisinden kurtulamayan insanlardan nefret ediyorum.
MİT yazışmalarındaki dizi
Olay dizi Kurtlar Vadisi'nin, devletin resmi yazışmalarına da girdiği ortaya çıktı. MİT adına, Alaattin Çakıcı için savcılığa gönderilen yazıda, olaya adı karışan MİT'çi Kozinoğlu'nun, "Kurtlar Vadisi dizisiyle bağlantılı ve devletin önemli şahsiyetlerine yönelik suikast ihbarını" soruşturduğu belirtildi.
Yeraltı dünyasının "puslu olaylarım" anlatan "Kurtlar Vadisi", yayınlandığı ilk günden itibaren Türk halkının yoğun ilgisini çekti, reyting rekorları kırdı. Her ne kadar, "karakterler ve olaylar hayal ürünüdür" uyarısıyla başlasa da, dizinin gerçek hayattan uyarlandığı söylendi durdu. Örneğin, "Çakır" Alaattin Çakıcı'ydı. "Cerrahpaşalı Kardeşler" de Nuri ve Vedat Ergin... Çakıcı ile Nuri-Vedat Ergin kardeşler arasındaki sürtüşme, Kurtlar Vadisi'nin her yeni bölümüyle ısındı. Tarafları karşı karşıya getiren süreç dizideki kareketlerle ilgili huzurlukla baş gösterdi. Ergin kardeşler, dizide uyuşturucu satışı yapan, adam öldüren, eli kanlı Cerrahpaşalı Kardeşler olarak tanımlanmaktan rahatsız oldular.
http://www.haberturk.com/foto/mitkozinoglukurtlarvadisi1.jpg
Racona aykırı
İddiaya göre, bir başka tepki de Çakıcı'dan geldi. Dizide Çakır karekteriyle özdeşleştirilen Alaattin Çakıcı, kahramanın bir bölümde Kurtlar Konseyi'nin kararıyla tombalacının elini öpmesinden hoşlanmadı. Yaptığı açıklamada söz konusu dizinin gençleri olumsuz etkilediğini ve gerçek hayatta kimsenin elini öpmediğini söyledi. Çünkü 'el öpme' racona aykırı bir durumdu.
Bir başka bölümde Çakır'ın, Cerrahpaşalı Kardeşler'den birini iple boğarak öldürmesi ortamı iyice gerdi. Ergin kardeşler avukatları aracılığıyla yaptıkları açıklamada, dizinin yönetmeni Osman Sınav ile görüştüklerini belirtti. Bu görüşmenin ardından, Oktay Kaynarca'nın canlandırdığı Çakır, kurşunlara hedef olarak öldü.
Ergin kardeşler, bu "ani ölümün" kendi istekleri doğrultusunda gerçekleştiğini açıkladı. Hal böyle olunca, Çakır'ın "temsil ettiği" Alaattin Çakıcı da harekete geçti. Böylece, diziyi resmen MİT raporlarına geçiren olaylar zinciri başladı. Cumhurbaşkanlığı'na 12 Mart 2004'te gönderilen imzasız bir ihbar mektubunda Ergin kardeşlerin devletin üst düzey bir yetkilisine suikast düzenleyeceği iddia ediliyordu. Cumhurbaşkanlığı, mektubu MİT'e gönderdi.
Çakıcı mektubu
MİT de soruşturma başlattı. En sonunda mektubu, Çakıcı'nın gönderdiği ortaya çıktı. Bunun üzerine Ergin Kardeşler, adlarını kullanarak sahte mektup yazdığı iddiasıyla Çakıcı hakkında iftira iddiasıyla savcılığa suç duyurusunda bulundu. Dosya yetkisizlik kararıyla Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'na gönderildi.
Dizideki Çakır'ın öldürülmesinin karşı hamlesi gibi görülen bu olay ise, Çakıcı'nın Yargıtay nezdindeki karar erteletme girişimleri ve hemen sonrasındaki firarıyla çakışınca boyut değiştirdi. Böylece Kurtlar Vadisi, resmi kayıtlara geçti. MİT Müsteşarlığı Hukuk Müşaviri Başyardımcısı Kemal Yardımsever, Çakıcı'nın firarına adı karışan MİT Dış İstihbarat Dairesi Başkan Yardımcısı Kaşif Kozinoğlu'yla ilgili olarak 15 Haziran 2004 tarihinde İstanbul DGM'ye bir yazı gönderdi.
Diziyle bağlantılı
Yazıda şöyle deniyordu: "Kurtlar Vadisi adlı televizyon dizisi ile bağlantılı ve devletin önemli şahsiyetlerine yönelik olarak 12 Mart 2004 tarihinde bir makama yapılan ve teşkilatımıza intikal ettirilen suikast ihbarı üzerine, konunun tahkiki için Kaşif Kozinoğlu görevlendirilmiş olup, ilgi yazıda belirtilen görüşmeler söz konusu tahkikata ilişkin olarak gerçekleştirilmiştir. Birkaç gün içinde sonuçlandırılan tahkikat neticesinde, söz konusu ihbarı yapan şahsın Alattin Çakıcı olduğuna dair bilgi ve değerlendirme ilgili makama sunulmuştur. Kozinoğlu teşkilatımız emrinde görev yapmaktadır. 2937 Sayılı Devlet İstihbarat Hizmetleri ve Milli İstihbarat Teşkilatı Kanunu'nun 29'uncu maddesi; 'Görevin gizliliği ve devletin çıkarlarının zorunlu kıldığı hallerde MİT mensuplarının tanık olarak dinlenebilmesi, MİT Müsteşarı'nın iznine bağlıdır' hükmünü içerir. Savcılık talebi, anılan madde hükmü kapsamı içerisinde değerlendirilmektedir."
Suikast ihbarı
Alaattin Çakıcı'nın cezasının onaylanmaması için müteahhit Hakkı Süha Şen'le birlikte Yargıtay'la bağlantı kurmaya çalışmakla suçlanan Kozinoğlu da, 16 Haziran 2004'te İstanbul DGM'ye giderek ifade verdi. Konuyla ilgili araştırma yapmak amacıyla Çakıcı'ya yakın olan Hakkı Süha Şen ile irtibat kurduğunu anlatan Kozinoğlu, şunları anlattı:
Bilgi istedim
"Üst düzey bir makama suikast yapılacağına dair imzasız bir mektubun o makama gelmesi üzerine bu konunun araştırılması görevi bana verildi. Hakkı Süha Şen'i uzun yıllardır tanırım. Alattin Çakıcı ile tanıştığını da öğrendim. İhbar mektubu ile ilgili olarak Çakıcı'da bilgi olduğunu düşünerek araştırma başlattım. Ancak Çakıcı ile doğrudan bağlantı kurmadım. Ayrıca Çakıcı'yı hayatımda hiç görmedim. Hakkı Süha Şen ile yaptığım telefon görüşmelerinin amacı Çakıcı'dan bilgi alıp bana getirmesidir. Bu bilgi tamamen suikastle ilgili ihbar mektubunun aydınlatılmasına yöneliktir."
VATAN
Yazıda hatalar var.. Bir kere Çakır kimseyi iple boğmadı. Küçük kardeşi Polat racon kesmiyorum kafa kesmiyorum diyerek kesti. Daha sonra Çakır vurulunca Memati büykü kardeşi iple boğdu.
ben pek gezmiyodum forumun diger kısımlarında bi geziyim dedim bi baktım da kv gordum mutlu oldum resmen :)
benim baron adayım tuncay özihan.. bi keresinde adamın bii gaztede cıkan demecini aynen dizide aksamın mansetinde baron soylemiş gibi gostermişlerdi..
bi de eski bolumlerden arşivlemek veya kacırdıklarını izlemek isteyenler iyi bi internet baglantıları varsa dc++ ta divxplanet diye bi hubda baya bi tv capture olarak var. tabi biraz uzun suruyo ama goruntuler cok kaliteli..
Vicente topicin ayağı uğursuz geldi yalnız, biz açtık dizi 1 ay tatile girdi :)
valla oyle bosluga dustu resmen perşembe gunleri..
artık spekulasyon yapar dururuz burda 27 sine kadar :)
Ahmet demeç de aynen şöyleydi: Türkiye totaliter rejimden yana olamaz ;)
Kendinden başkasına hayrı olmayan gazetelerimizin bir Kurtlar Vadisi'nin içine etmediği kalmıştı, onu da becerdiler.. 2 gündür sağda solda okuyorum Kurtlar vadisi şu şekilde bitecek diye gayet olası bir senaryo yazıyorlar.. Siz siz olun böyle bir habere rastlarsınız hemen pas geçin, yoksa dizinin bütün keyfi kaçabilir.. Ben okudum ve kaçtı, işallah senaristler değiştirirler finali..
Abi bence inanma o tür şeylere senaristlerin ne yapacağı belli değil ki zaten sinema mı sonu belli olsun insaf.
UmBeRtO GS
13-01-05, 20:46
Ata abi haklı, oyuncular kendileri bilmiyormuş bir sonraki bölümün konusunu...
Gazeteciler nasıl bilsin?
Yetti yahu mübarek Süperlig arasını geçti bunlarınki.. Yarın başlıyor olması lazım ama tanıtım falan dönmüyor Show tv'de, bilgisi olan??
yarın sabah düşer fragman bakalım bu kadar aradan sonra iyi bir şeyler çıkarmışlardır herhalde.
http://www.kurtlarvadisi.gen.tr/multimedya/video/69/69-f.zip
Bu pusta mermi atarsan ancak yerini belli edersin!
bu nasıl fragman boyle herkes var annamadım. merak ettim cok feci bekledigimize degcek gibi..
düşmanıma niye güçlü gözükeyim ki,gelsin parçalıyım!!
Yeni bölüme çok az kaldı hadi bakalım.
Yedi bitirdi beni bu özetler..
Bölüm iyi gidiyor ama aksiyon az tabii. KV izleyenler ikiye bölünmüş durumda , birinci saftakiler KV'nin eski tadında olmadığını ve aksiyonların bittiğini söylüyor. İkinci saftakiler ise gerçek zevkin diplomatik ilişkilerde bulduğunu söylüyorlar.
Siz ne düşünüyorsunuz bu durumda?
Diplomatik ilişkiler vs iyi de, dizi sanırım '24'deki real-time hadisesinden bile yavaş ilerliyor.. Anladık rating alıyor, mümkün olduğunca uzatmaya çalışıyolar ama bu ağırlık da bayıyor insanı..
Valla bu bölüm iyiydi ama gene en heyecanlı yerinde bitip gelecek haftaya kadar bekletecekler bizi.
Valla bu bölüm iyiydi ama gene en heyecanlı yerinde bitip gelecek haftaya kadar bekletecekler bizi.
ana avrat küfür ettim showtvye :O
Evet abicim diplomasi diplomasi diplomasi...Bence nesrin'in arkasında kirve var!
Diploması kısmıdır beni ceken zaten..Yoksa ücüncü sınıf catısma sahnelerini izlemek icin mi ekran karsısına gececegim?
Dizi daha da dallanıp budaklanıyor, bence de güzel oluyor..
Shevacım acelen nedir, anlamadım, bitince ne olacak? Persembe günlerini iple cekemeyecegiz artık :)
M.Yasin Cakmak
28-01-05, 11:00
Guzel bir bolum daha gecti...hakikaten son sahnesi onumuzdeki haftayi heyecanla beklememize sebep olacak cinsten.
Kirvenin olması muhtemel zaten bombayı bıraktım da dedi.
Yannız polatın ziyanın adamlarının eve ateş açtıkları sahnedeki trip leri harbiden çok komikti yani... :lol:
Memati ve abdulhey cansiparene bir biçimde saklanırken bu eleman kurşun geçirmez ya kurşun işlemez ya buna hiç yerinden bile kalkmadı hele o gözleri bir sağa sola oynatış yokmu kopardı:lol:
Heralde dizideki en kötü oyuncu polat dır zannediyorum...Devreleri yanmış robot gibi oynuyor resmen...
Ama göz alışkanlığımız olduğu için fazla göze çarpmıyor...Ha şimdi diziden çıkartsan adamı,başka birini koysan yerine dizinin reytingleri altüst olur oda ayrı konu...Kötü oynuyo falan ama alıştık bir kere...
Memati ve abdulhey cansiparene bir biçimde saklanırken bu eleman kurşun geçirmez ya kurşun işlemez ya buna hiç yerinden bile kalkmadı
Dizinin yönetmenleri "Polat haric herkes her an ölebilir ama Polat dizinin sonuna kadar ölmeyecek" demişlerdi ya herhalde ondan bu kadar rahat hareket edliyor, yoksa her insan o anda egilir, saga sola saklanir mutlaka..
:)
Tuncay'la Abidin'e epey güldüm dün.Akıllarınca Halo'ya oyun yapacaklardı,ellerinde patladı. :)
Bir de Erhan'ın yabancı manita sürpriz oldu diyebiliriz.Sanırım herkes,Polat Rus'u öldürmek için bu kızı kullanır diye düşünüyodu.Senaristler ters köşe yaptılar.
Tuncay'la Abidin süperdi dün :lol: Video capture'ını bulursam koyarım buraya da..
Oy oy oy bu bölüm kaçmaz cayır cayır mermi yakıyor Polat işte aksiyon geldi aksiyon bekleyenlere :D
Ilk mermiyi biz sıkmadık ayağı ;)
Herkes akıllı olsun ehehehehe
bu diziyi seyrediyoruz diye dalga geçen bir arkadaşın bu fanatik halini görmek bizi mutlu ediyor di mi Can ;)
bu arada nesrinin arkasında kirve olduğu konusunda şüphesi olan kaldı mı ki? ya polatla memati birbirine düşecek polat zayıflayacaktı ya da laz ziyayla kapışacaklardı 2 halde de kirve avantajlı çıkacaktı.
M.Yasin Cakmak
03-02-05, 08:38
Saglam fragman olmus :). Yanliz Polat abide muska falan var herhalde, kusrun islemiyor cunku:)...
Geeel persembe gel...
Aksamı sabırsızlıkla bekliyoruz :)
M.Yasin Cakmak
03-02-05, 09:21
Bu arada Necati Sasmaz'in oyunculugu konusuna gelince. Cok iyi bir oyuncu olmayabilir fakat tip itibariyle inanilmaz gidiyor karaktere. Bence daha iyisini bulamazlardi.
ps: Kendi orjinal sesi kullanilsa bir bolum izlenmez o ayri konu :).
Bengü Cakmak
03-02-05, 09:26
nekadarda önemli
Oktay Kaynarca mı, Necati Şaşmaz mı diye soralım bari ;)
Çakır versus Polat :)
Bence kesinlikle Polat..Yapmacık geliyordu bana Oktay Kaynarca..Polat rolü daha dogal..
UmBeRtO GS
03-02-05, 14:17
Polat tabii ki!!!
Alper_cakir
03-02-05, 14:56
polat...
Parma Maniac
03-02-05, 15:27
yalnız bu akşamki bölümün fragmanını gördüm, Rambo gibi dalmış eleman.. ama kuru sıkı bile yapamamışlar o hayvani makineye.. resmen aslında sıktığı yok, ışık koymuşlar oraya mükemmel olmuş :lol:
baya para gitmiştir o şahane efekte :lol:
Alper_cakir
03-02-05, 15:35
harbi abattılar ama olsun polat bu
seninde kardeşin senarist olsun sende yaparsın onları.. ;)
Hayır benim bildiğim mafya babası emir verir olaya karışmaz bu direk olayın içine giriyo...Deli cesareti var bu adamda...Yok yok senarist cesareti bu :lol:
Alper_cakir
03-02-05, 15:57
cüneyt arkının gençliği maaşallah..
Ray52Lewis
03-02-05, 21:24
aaaa KV topigi...
forum bosalmis, herkes TV nin basinda bölümün baslamasini bekliyor galiba... :D
haydi bakalim, cok az kaldi...http://www.smilies-emoticons.de/happy/happy_14.gif
Bekliyorum valla ahanda başlıyor.
Polat Memati'ye :Kimin kafasına sıkarsan sık benim canımı sıkma
UmBeRtO GS
03-02-05, 21:56
Abdülhey, Memati'ye abi canını sıktıysam söyle...
Memati : Canımı sıkarsan kafana sıkarım
Eski bölümlerden :)
Hay sokim ya reklamın yerine bak.. Kim bu arkadaki ihanet eden adam acaba? Yoksa eski adamlarından biri mi?
Şimdi reklam dönüşü de bitecek dizi ondan sonra 1 hafta daha bekle.
Hay ben böyle yönetmenin........................
SHOWTV SENIN ******************
ya 1 hafta nasil bekliyecegiz be
ELIF: CICEK RESMI CEKIP YOLLUYABILIRDIN
POLAT: ÜZGÜNÜM OFISIMDE KAKTÜS YOK
resmen yarildim ya :D
Bu bölümde çok güzel replikler vardı senaristleri tebrik etmek lazım.
Bence bu adam iki üç bölüm önce Kılıç'ın bahsettiği Tilki Andre olabilir.Tabii bu Memati'ye niye sürpriz olsun orası ayrı konu.
Pek de güzel bir bölüm değildi.
Baştaki çatışma sahnesinde de samanları kendine siper eden bir eleman vardı. :)
bu dizi´de oktay kaynarca yok muydu ? polat onun rolünde mi oynuyor....
Yuha :D Figo sen kaçıncı bölümde kaldın daha doğrusu hiçbir bölümde kalmamışsın onun rolünde mi oynuyor demenden belli :lol:
Onur bence doğru söylüyo.Adını hatırlamıyorum tilki midir başka bişemidir ama bu kılıcın bahsettiği adam...Memeatiye allah rahmet eylesin...
Yuha :D Figo sen kaçıncı bölümde kaldın daha doğrusu hiçbir bölümde kalmamışsın onun rolünde mi oynuyor demenden belli :lol:
bi kac haftadir takip etmeye calisiyorum, ondan önce zaplarken arada bir görürdüm oktay kaynarcayi ordan aklimda kalmis... özgü namal´la cikiyodu galiba,simdi´de polat asiliyo..... pek bis ianlamadim:)
Memati gidici demişti herkes zaten eh herkes öldüğüne göre bu sezon sonu da dizi biter artık.
Tilki Andre olabilir genç olduğu da söylenmişti 33 yaşında.
Yok be abisi Çakır evli barklı adamdı :) Özgü Namal Polat'In sevgilisi
memati ölmez dizi bölünmez
bu arada rahmetli çakırı herhangi bir dizi karakteriyle mukayese etme gafletine düşen arkadaşları esefle kınıyorum.
Parma Maniac
04-02-05, 00:11
memati ölmez dizi bölünmez
bu arada rahmetli çakırı herhangi bir dizi karakteriyle mukayese etme gafletine düşen arkadaşları esefle kınıyorum.Miroğlu bunların hepsine delikanlılığı öğretir bee..
Forza Miroğlu diyorum ben..:lol:
Valla çok alakasız gelecek ama ben arkadaki adamı Elif'in kardeşine benzettim :karisik: Bi de Polat'ın amerikanvari, sinirlenip boşluğa bi tekme savurması(shit demesi eksikti sadece) çok komikti :lol:
M.Yasin Cakmak
04-02-05, 03:43
Memati olurse uzulurum hakikaten. Ben bi haraket bekliyorum ondan. Arada Memati olurse Polar cosar.
Arkadaki sanırım şu meşhur baba Tilki Andre'ymiş.
Kesin Tilki Andre..
Bu arada Memati'siz bir Kurtlar Vadisi düsünülemez..
Bence Memati'yi oynayan eleman harbiden iyi bir oyuncu ayrıca..
Bakalım belki öldürmez, santaj mantaj yaparlar..Bir sey yaparlar..
Memati yoksa ben de yokum :)
Bir de Adnan ile Nevzat yoksa yokum, herkes boyle bilsin :)
Nevzat, Abüldhey ve Güllü giderse dizinin tadi tuzu kacar ;D
mematiyi sevmiyorum, adam delikanli ama asiri derecede salak :P
UmBeRtO GS
04-02-05, 14:39
Biri bana son 2 bölümün özetini kısaca yapabilir mi? Olaya fransız kaldım da :D
Kaan ya bu sordugun soruyu geri al, ya da da kafana sıkarım..
vay,70. bölüm baslamis kimse uplamiyor topici :) tiryakiler nerde ??????? alooooooooooo ?
:D Memati´yi öldürüyolar adamin tipi kaymis
Memati'yi çok fena dağıttılar toparlanabilir mi bilmiyorum.. Toparlanırsa da olacakları çok merak ediyorum :)
cöpe attilar,artik iflah olmaz :)
Memati ölmüştür daha toparlanamaz ama senaristler çok ayıp ettiler Memati daha düzgün bir ölümü hak ediyordu. Bu bölüm de bu sezon izlediğim en kötü bölümdü.
ooo memati de gitti....
dizi sonlara yaklaşıyor sanırım...
Senaristler çok büyük bir kumar oynuyolar bence çünkü memati baya tutulmuştu...
Bakalım çakır gibi memati içinde ölüm ilanları verilcekmi.
Bir dakika ya, bir bence Memati ölmedi, iki gayet iyi bir bölümdü 680 milyon dolar için Ruslar ve Çeçenler birbirine girecek bundan sonra..
Yuh artık nasıl ölmedi abi adamın surat göz dağıldı kemikler unufak adamlar da götürmeyecez dedi ne olacak da kurtulacak ondan sonra. Ölmemiş olması saçma olur esas. Çeçen hadisesi dışında pek bir şey yoktu gene.
abi zaten öldürmeden atarlarmı adamı öle o kadar salak değillerdir..
Öldürmeyin dedi ya Selim, ona rağmen ölmüş olabilir ama amaç öldürmek değil..
Bence dizinin problemi daha önce de söylemiştim aşırı ağır ilerlemesi, 8-9 bölümdür avukatlar hala davaya hazırlanıyor, keza herhalde son 5-6 bölümdür bir TIR muhabbetidir gidiyor.. Tek tek bakılırsa güzel skeçler bunlar ama sonu bir yere varmıyor.. Aslında yapımcılar işe özen gösteriyor, çok geniş bir kadro ve yönden ele alıyorlar olayları ama hepsine 5 dakika ayırsan zaman doluyor ve dizi de hiç ilerlememiş oluyor..
eski türk filmlerin´de TARKAN´in (Kartal Tibet) kemiklerini böyle param parca ediyolardi :) ama kaynar suda banyo yaptiktan sonra iyilesiyordu,memati´de de öyle bi durum olabilir..beklyielim görelim ;)
abi zaten öldürmeden atarlarmı adamı öle o kadar salak değillerdir..
iyicene baksaydin parmaklarini oynattigini çöpün içinde görürdün... ;)
M.Yasin Cakmak
11-02-05, 04:14
Memati olduyse hakikaten yazik olur :(
Mematii'nin öldüğünü düşünmüyorum. 'Öldü' denmesi, diğer bölüme heyecanı taşımak ve o bölümde sürpriz yaparak Memati severleri sevindirmek bence. Hem, dizinin hangi bölümünde böylesi önemli bir haberi dizi biterken(bölüm sonunda) seyirciye verdiler ki. Öldü diye lanse ediyorlarsa kesin ölmemiştir. Hep ters köşe yapmaya çalışıyorlar. Polatı'ın intikamını da ayrıca merak ediyoruz ;)
Memati ölmedi; bulunacak ve yasayacak..Belki sakat kalabilir, ama yasayacak..
Bence de iyi bir bölümdü..Her ne kadar Nevzat'in rolü olmasa da..
Beni tek sıkan bu dizide Güllü Erhan'in uzun uzun konusmaları..Hic güldürmüyor..
Ben de bölümü beğenmeyenlerdenim.Çok daldan dala atladılar,doğru düzgün bir sahneye konsantre olamadık.Son iki üç bölümdür Ömer Baba ve diyanet saati çok yer tutmya başladı.Bira azaltsalar iyi olacak.
Çok önceleri bir röportajında dizinin sonuna kadar hayatta kalacaklardan birisinin Memati olacağını okumuştum yanlış hatırlamıyorsam.O yüzden Memati ölmedi diyorum.Bir şekilde hayatta tutacaklar.
Bir de ben Polat'ın ne yapmak istediğini pek anlayamadım.Ruslar'ın tarafına geçen Laz Ziya'nın parasını Çeçenler'e vaad ederek iki tarafı birbirine düşürmeye çalışıyor desek,arada İplikçi var.Ya da Polat,Laz Ziya'nın Ruslar'ın tarafına geçeceğini düşünmedi.Çeçenler de Doğu Bey'in bir nevi emaneti diyebiliriz.Kısaca ne yapmaya çalıştığını anlamadım.
Bengü Cakmak
11-02-05, 18:57
ya cok affedersiniz tekrar karisiyorum ama gercekten merak ettigimden:
Ya siz böyle kavga dögrüs, silahli öldürmeli ölümlü filimleri dizileri desteklerseniz ozaman Busha yada ne bileyim bunu yaparak zevk alanlara kizma hakkiniz kalirimi? Bana cok ters!
Bir de ben Polat'ın ne yapmak istediğini pek anlayamadım.Ruslar'ın tarafına geçen Laz Ziya'nın parasını Çeçenler'e vaad ederek iki tarafı birbirine düşürmeye çalışıyor desek,arada İplikçi var.Ya da Polat,Laz Ziya'nın Ruslar'ın tarafına geçeceğini düşünmedi.Çeçenler de Doğu Bey'in bir nevi emaneti diyebiliriz.Kısaca ne yapmaya çalıştığını anlamadım.
Dizinin önümüzdeki 3-4 (veya bu hızla giderse 8-10) bölümünde aksiyon buradan gelecek bana kalırsa.. İplikçi'nin ofisinde yapılan muhabbet özellikle hoşuma gitti, Çeçenler 680 milyon doları kolay kolay bırakmazlar Ruslara :)
ya cok affedersiniz tekrar karisiyorum ama gercekten merak ettigimden:
Ya siz böyle kavga dögrüs, silahli öldürmeli ölümlü filimleri dizileri desteklerseniz ozaman Busha yada ne bileyim bunu yaparak zevk alanlara kizma hakkiniz kalirimi? Bana cok ters!
rahmetli çakırın izinden gidenler masuma silahsıza ateş etmezler bengücüm. bushla farkları burada. ;)
memati ölmez. ölürse seyretmem valla o bize çakırın emaneti.
Niye ölmesin yahu Memati?
Bu mafya işlerinde olan herkes ölebilir. Daha dogrusu eninde sonunda ölürler..
Memati'nin ölüm şekli gercekten cok asagılayıcı olmuş.. Çöp tenekesine atılması onun şu ana kadarki karizmasıyla hic uyuşmadı.
Ama bence burada senaristlerin vermeye calıstıgı bir mesaj var..Maalesef gercek hayatta bircok insan dizideki karakterlere özenerek onlar gibi davranmaya calısıyor.. Gazetelerde tv'lerde görüyoruz bu tür haberleri.. Bu insanların sonu tıpkı Memati gibide olabilir demeye getirmisler. Onlara özenip onlar gibi davrananlara bu gercegide hatırlatmak istemişler. Cünkü son zamanlarda bu yönüyle devamlı elestiri alıyordu Kurtlar Vadisi.. Gecenlerde haberlerde dinlemistim, öldürülen bir adamın kardesiyle röportaj yapmıslardı. Dedigine göre katil kardesini öldürmeden önce "azdan az coktan cok gider" demiş. Gerci Tombalacı icinde cuk oturuyordu bu laf ya neyse :).
Memati benimde en sevdigim karakterlerden biriydi. Gercekten cok iyi gidiyordu o role. Ama sonucta adam mafyanın icinde bir katil.. 100'lerce adam öldürmüs. Devlet töreni beklemiyorsunuz ya böyle bir insan icin. Ya bir catısmada ölecek ya da böyle adicede ölebilir..
Bu arada dünkü bölümde Laz Ziya yine yaptı yapacagını. Hem kızına hem de Ruslara bir tuzak hazırlıyor gibi geldi bana.. Bakalım ne cıkacak sonunda? Şu 680 milyon dolar hikayeside ortalıgı fena karıstıracak..
PS : Sevgili Bengü, dizi yahu bu.. Niye bu kadar ciddiye alıyorsun? Kimisi komedi filmi sever, kimisi gerilim, kimisi mafya,.. Sinema tarihinin en başarılı filmleri sıralamasında ilk 3'tedir "The Godfather 2 " filmi.. O da mafya filmi. Mafya filmlerini seven adam bu diziyi de sever.. Ne alakası var Bush'la?
memati ölmez dicem ama bu hızla gitmeye baslıyan bir dizide iyileşmesi cok bolum tutcagından yatalak adama para vercek diiler oynasın diye. bence polat buldugunda olcek gibi e o zamanda bize polatın intikamını izlemek düşüyo. zaten dizi sene sonunda biticek gibi düşünürsek karakterler azalmaya devam edicek.
ziya da yine ziyalıgını yaptı. beyazlar içine soktu kızını. cok cakal adam bakalım npcak. bir de boyle her olayı bi cok insanın gozunden anlatıyorlar ya dizide o cok hosuma gidiyor.
bence son bolumun en önemli olayı polat-dogu bey yakınlasmasıydı.
680 milyon dolar işi hakikaten biraz sakat! Çeçenlerin piyasaya girmesini önleyip ruslara yanaşan ziyaya yardım ediyo dicem ama o da uygun değil?
http://www.kurtlarvadisi.com/Kv_images/72.jpg
Memati, yoğun bakımda ölüm kalım savaşı vermektedir. Polat ise Memati�nin intikamını almaya yemin eder.
Laz Ziya, kendisinden habersiz parasının Çeçenlere verildiğini öğrenince, soluğu İplikçi Nedim�in yanında alır.
Çeçenler, 680 bin doları İplikçi Nedim�den almıştır ama Polat verdiği sözü çiğneyip başka planlar yaptığı sırada, beklenmedik biri hesaplarını bozar.
Açtığı davadan azledildiğini öğrenen Elif, Polat�la konuşmaya gider ve Memati�nin başına gelenleri öğrenir.
Safiye�ye verilen Meçhul kartpostal Baron�un evini karıştırır.
Nesrin�in Selim�le evlendirileceğini öğrenen Polat, Selim�in evine bir operasyon düzenler
Doğu Bey, Ali Candan ile ilgili gerçeğe ulaşmak için Karahanlı ile görüşür ve Karahanlı, 30 yıldır yanıtını beklediği sorunun cevabını alır.
Güzel ve sağlam bir bölüm olacak gibi.Geçen haftaki kötü bölümden sonra ilaç gibi gelecek.Polat ile ilgili gerçeği ilk öğrenen herhalde Doğu Bey olacak.Bir de polat2ın planını bozacak olan kim acaba?
Benim bildiğim Kurtlar Vadisinde bu kadar olayın olması en az 2-3 bölüm alır ama hadi işallah..
Benim asıl cozemedigim denklem su:
Saat 20'de Fener-Zaragoza macı baslıyor..
KV saat 21'de..
Hos, 21:30'u bulur baslaması ama ikisini de kacırmak istemiyorum ben :)
Çağdaş KV de maç da Show TV'de senin anlayacağın KV yarın 22'de başlayacak :)
Aaa süper o zaman :) Ne bilim yukarıda 21 gorunce reklamında, hic dusunmedim mac hangi kanalda diye..
Kimbilir belkide ilk yarının sonunda elektriklerin kesilerek macın yarıda kalacagını tahmin etmislerdir. O yüzden ne olur ne olmaz diye saati erken göstermislerdir..
Diziye yeni katılımlar devam ediyor. En son KKTC cumhurbaskanı Sn. Rauf Denktas'ın da dizide oynayacagı acıklanmıs..
--------------------------------------------------------------------
Rauf Denktaş Kurtlar Vadisi'nde oynayacak
KKTC Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş, her bölümde heyecan dozunu daha da artıran 'Kurtlar Vadisi'nde oynayacak.
Baron'un dev imparatorluğuna rakip olarak çıkan yeni oluşumlar nedeniyle her an dengelerin değiştiği Vadi'de, şimdi de önemli bir devlet adamı kamera karşısına geçecek. Diziye yakın kaynaklardan alınan bilgiye göre; önümüzdeki iki hafta içinde önemli bir rolle izleyici karşısına çıkacak ünlü isim, KKTC Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş. Yapımcıların sürpriz teklifini kabul ederek dizi kadrosuna dahil olan Denktaş, ekran başındaki milyonları şaşırtacak. 'Eski kurt' Denktaş'ın rol alacağı bölümün çekimlerine Kıbrıs'ta başlandı. Rauf Denktaş'ın dizide hangi konumda görüneceği ise sır gibi gizleniyor.
Ancak, eski bölümleri değenlendiren Kurtlar Vadisi'nin sıkı izleyicileri, şu tahminde bulunuyor. Doğu Bey'in Ali Candan'la ilgili yaptırdığı soruşturma Kıbrıs'ta tıkanmıştı. Ele geçen bir fotoğrafta ise Mehmet Karahanlı, Aslan Bey ve Ali Candan'ın teslim edildiği Çocuk Esirgeme Kurumu görevlisi kadının Kıbrıs'ta bir araya geldikleri ortaya çıkmıştı. İşte bu resmin akıbetiyle ilgili yapılacak olan araştırmalar kapsamında KKTC Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş rol alacak.
MAGAZİN SERVİSİ
http://www.aksam.com.tr/arsiv/aksam/2005/02/17/magazin/magazin7.html
Polat'ın kim olduğu bu bölüm olmazsa gelecek bölüm ortaya çıkar artık.. Benim merak ettiğim kilit çözüldükten sonra dizi bu sezon sonu mu bitecek yoksa gelecek seneye sarkacak mı.. Yavaş ilerliyor falan diye kızıyorum ama bitirmesinler yahu bu sene :)
Şu Polonyalı kız da olaya girecek galiba. Bu arada hizmetçiyi de aynı kişi oynuyor seslendirmesi farklı herhalde :D
O olay cok sacma iste..Anasını satim birine suikast yapıcan, o adamın hizmetcisi de senin ikizin gibi sana benzeyecek..Hadi canım ordan ..
Bu arada Karahanlınin isi de Da Vinci sifresine döndü :)
3 Mart Mabet yazıyordu orda dimi?
Ulan gitti Çeçenler burayı da iyi bağlayamadılar yılların direnişçisi 20 snde çekti silahı yuh yani.
nataşa herkesi kursuna dizdi valla :)
Hiç böyle bir ölüm görmemiştim domuzlara yem olacak. Bu arada operasyon beklediğimden çok daha kolay oldu Selim'in evinde 10 adam varmış demek.
Abi buna da bir kocaman hadi canım ordan..Gecen Memati girdiginde nasıl korunuyordu bu ev, hele simdi de Polat gelecek diye guvenlik artmıstı..Ya iste diziden sogutuyorlar boyle..Yapmayın kardesim boyle..
KV arası Ten iccamasır reklamı da iyi oluyor yahu :alkis:
abi çok eleştirel gözle izleyince keyfi kalmıyo benden tavsiye elimizdeki en iyisi bu napalım :)
bende bugun taktım her bi gecis iki saat sürüyo bu kadarmı agır olur diye. baktım sonra diziyi izleyemiyorum takıntıdan. ama bu yeni yonetmende abartıyo arada iki saat yürümelerdir hazırlanmalardır gösterilmezki..
neyse sonu fena deildi mematinin nabzı iyi olmuş.
bir de dogu bey tüm bunları ne halt yemeye anlattı karahanlıya onu da soyleseydi bi zahmet güzel olcaktı...
Eh o da artık gelecek bölüme ama gene de bayağı bir ilerleme kaydettiler büyük başarı :D
Yavaş ilerliyorlar diye laf ediyorduk bu seferde abarttılar :) Hem Rusların büyük bölümü hem Çeçenler silindi bir bölüm içinde.. Her iki operasyonda birbirinden saçmaydı ama diplomasiyi iyi bir yere bağlayacaklar umuduyla mazur görüyoruz (bu arada bu bölümü gördükten sonra dizi sanki bu sezon biter gibi geldi bana)
millet izleyemedim yahu, kısa bir özet geçseniz...Anladığım polonyalı abla çeçenleri, polat da selimin ahalisini indirmiş..Tilki andre'ye ne oldu? vs vs...
Ben ilk yarım saati kaçırdım ama geri kalanında aynen söylediklerin oldu chivu.. Bir de satır aralarında geçen konuşmalardan çıkardığım kadarıyla sıra Polat-Kirve savaşına geldi ki bu son olacak herhalde..
Aslan Suat
18-02-05, 01:25
ah bide ben anlasam su diziyi :)
Polat'ın kim olduğu bu bölüm olmazsa gelecek bölüm ortaya çıkar artık.. Benim merak ettiğim kilit çözüldükten sonra dizi bu sezon sonu mu bitecek yoksa gelecek seneye sarkacak mı.. Yavaş ilerliyor falan diye kızıyorum ama bitirmesinler yahu bu sene :)
polatın kim olduğu ortaya kolay kolay çıkmaz. daha ali candanın kim olduğunu yakaladılar ali candandan polata ulaşmak kolay mı?
1-2 bölüm içinde büyük ihtimal baron ölecek karısına yüzüğü vermesi bana öleceğini çağrıştırdı.
ya çocuklar neticede necati şaşmazın oynadığı bir türk dizisi seyrettiğinizi unutuyorsunuz büyük beklentilere girmeyin.
M.Yasin Cakmak
18-02-05, 03:35
En zayif bolumdu izledigim.
Rus kiz hizmetcinin genetik kopyasi mubarek.
Hayatlari savasta gecmis cecenler silah cekme ozurlu. Hele o sonuncusunun beni vur diye atlayisi yokmu of of :(
Selim de kolay yakalandi. Ordu olmasi lazimdi orda, ayrica domuz sahnesi de Hannibal'dan kopya...
Gene zevkliydi hizi acisindan ve Memati'nin olmemesi acisindan ama cok zayifti. Kalite dusmus bu bolumde uzuldum.
Arkadaşlar haftaya baron ölücek....Çünkü yaklaşık 2-3 aydır diziden ayrılmak istiyordu show tv yöneticilerinin baskısıyla oynuyordu ama haftaya yayınlanacak bölümde suikaste kurban gidecek....
Baron'un öleceği zaten belli oldu.Kartpostalın üzerinde yazan "Mabet 3 Mart" yazısından ve Nergis'e verdiği yüzükten anlaşıldı.Ancak haftaya olmayabilir,belki kartta yazdığı gibi 3 Mart'taki bölümde ölecektir.Halo'nun bahsettiği tımarhanedeki eleman da olaya dahil olunca,Polat'ın hedefi artık Kirve olacak gibi.Zaten kaç bölümdür koskoca Baron evinden dışarı çıkamıyordu.
Dünkü bölümde çatışma sahneleri gerçekten çok yavan olmuş.Diplomasiden sıkılıp biraz daha aksiyon isteyenler de görmüşleridir,dizinin bu konularda ne kadar saçmaladığını.
Nevzat'a da ceketi,gözlüğü çok yakışmıştı.
Hastaneden çıkacak elemanı büyük merakla bekliyoruz, Halo öve öve bitiremedi şöyle sağlam bir adam çıksa bari..
Bir de Tuncay'ın hijyen hastalığı yavaş yavaş sıkmaya başladı diye düşünüyordum ama dün sümüklü çocuk sarılınca yine koptum :D
Ben hala Deli Hikmet'in olaylardaki rolünün ne oldugunun ortaya cıkmasını bekliyorum..Kesinlikle onunla ilgili de birseyler cıkacak bence..
Gelecek hafta büyük ihtimalle yok KV bu yüzden gelecek bölüm 3 Mart'ta olabilir.
Ulen yine tekrarmış bu hafta..
Söylediler ya abicim geçen dizide de belliydi ya 3 Mart yazıyordu :D
"Bu bölümdeki karakterler tamamen hayal ürünü değildir."
Aynen öyle yazdı, fragman da Doğu Bey, Denktaş'a bir mesela 41 yılda nasıl çözülmez diye sordu. Denktaş o yılları anlattı , sonra birlikte bir anıttan bir şeyler okudular falan. İlginç bir bölüm olacak.
Doğu Bey, KKTC Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş’la Kıbrıs’ın geçmişi ve geleceğini konuşmak için Kıbrıs’a gider. Rauf Denktaş’la Kıbrıs’ın gizli kalmış gerçeklerini konuşan Doğu Bey’i dönüşte bir sürpriz beklemektedir. Baron, Ali Candan hakkında her şeyi öğrenmek için Candan ailesine gider. Baron’un anlattıkları, Nazife Hanım ve Ömer Efendi için büyük şok olur. Elif de Karahanlı ailesini ziyaret ederek Nergiz ve Safiye’yle Ali hakkında konuşur. Olanları Nizamettin ve Samuel’e de anlatan Baron, onlardan oğlunu bulmaları için ellerinden geleni yapmalarını ister. Polat, Laz Ziya ve Nesrin’e diyetini açıklar. Artık en büyük koz Polat’ın elindedir. Baron, Polat’tan her şeyi bırakıp Doğu Bey’i öldürmesini ister. Polat kendini var eden devlete kurşun sıkmak yerine yeni bir plan yapar. Ancak planları öğrendikleri karşısında alt üst olur. Kurtlar Vadisi'nde hasret ölümün bekçisidir...
--------------
Fragmanda şöyle bir sahne var Kılıç Polat'da gidip Doğu Bey'i öldüreckesin ama biz üstlenmeyeceğiz diyor sonraki sahnede de Polat Doğu Bey'in yanında masada susturuculu bir silah, Doğu Bey de Polat'a seni Karahanlı mı gönderdi Aslan'ım diyor.
Bu sahneyi görün derim :
http://www.galatasarayi.com/ata/polat.jpg
Çok iyi bir bölüm olacak gibi yalnız ilk defa özetlerin uzamasını istiyorum, yemekte misafir var önce onları yollamak lazım :)
Abicim misafir falan dinlemez bu dizi her daim izlenir :lol:
baron oglunun polat oldugunu ögrenmis galiba ,resimlere bakiyo
Polat olduğunu değil Ali Candan olduğunu öğrendi.
Polat olduğunu değil Ali Candan olduğunu öğrendi.
he ok :)
hayırdır inşallah
dizi mi bitiyor öyle mi göstermeye çalışıyorlar?
rauf denktas iyi konustu ;)
ya polat babasini vurup geberecek ve dizi bitecek, yada polat babasini vurup geberipte abdülhey bunun islerini devam ettirecek...
Valla dizi bitiyor gibi hakikaten :) Polat'ın şu yukarıdaki sahnedeki hale gelebilmesi için Karahanlı'nın Polat'a gerçekleri anlatmış olması lazım bakalım nolacak?
heyt be, ne bakisti o :) ah be yine bitecek :( :( :(
Ya kafayı yiyeceğim burada da bölüm bitmez ki ama :(
Şimdi 1 hafta burası nere nedir ne iş yapar mason mekanı mıdır nedir düşün.
yaw bu adam seytanami tapiyor nedir <_<
türkiyede istisnalar hariç bu derec güçlü her adamın arkasındaki sebataycılık siyonizm ve masonluk üçgenine bu dizide değinilmemesi daha önce de dikkatimi çekmişti.
bu hatayı şimdi telafi ediyorlar galiba. bu üçgenden birinin isminin geçeceğini sanmıyorum ama çıkarımlar oraya gidecektir.
Aglamak istiyorum, yok boyle dizi..Muhtesem :alkis: Muhtesem :alkis:
Gercekten süper bölümdü; yalnız daha once Necati Şaşmaz'ın bir röportajını okumustum; asıl olay Polat Baron oldugunda baslayacak demisti..Yani dizi daha bitmeyecek, yeni seyler olacak ve daha güncele oynayacaklar bence..
Sadece Zafer Ergin diziden ayrılmak istediginden uzun suredir, one cektiler bu sureci o kadar..
Bölüme dönersek; bana da Mason mekanı gibi geldi..Gel bekle simdi bir hafta..
Baron ekrana son kez çıkacak.Baron'un öldürülmesi düşünüldü. Ama RTÜK'ün öldürülme sahnelerinin çokluğu üzerine yaptığı uyarı akla geldi ve formül arayışı başladı. Baron "Polat oğlum" deyip bir daha görünmeyecek.
---------
Bu açıklama aynen tuttu sayılır demek Baron'u bir daha göremeyeceğiz. Biraz anlamsız olur böyle olması tabii de bilmiyorum. Bölüm muhteşem ötesiydi gerçekten Çakır zamanındaki Polat'ı görmek de ayrı bir nostalji kattı. Tebrik ediyorum Serdar Akar'ı çok güzel bağlamış her şeyi.
Serdar Akar yonetmen abi; o iş senaryo ve kurguya bakar :)
mükemmeldi resmen son zamanları gectim dizinin en iyi bölümü bence yada şimdi izledigim için çok gazdayım :)
hele sonları -yeni bir muzik vardı zaten- çok guzeldi. polatın dogu beye bakısıysa bitirdi. işimiz yoksa bekliyelim şimdi bir hafta. yannız baron boyle birden kaybolursa onada uzulurum en azından su sebekeyi biraz anlatsalar çok iyi olur. bence şu bahsedilen mukavement dernegi ile ilgili olmalı. ki zaten baronun da eskiden kıbrısta baya bir olayı geçmişti.
serdar akarda sürükleyici bir dizi cekebildi devamını diliyoruz...
:alkis: :alkis: :alkis:
Evet yanlış olmuş biraz aslında iki tarafı da tebrik edecektim hem Raci'yi hem Serdar'ı bu sefer tempo daha iyiydi çünkü. :D
Yalnız eger Baron bu sekilde kaybolacaksa ben o RTUKun anasını avradını..
Ulan bir dizinin karakterine nasıl son verecegine nasıl mudahele edebilirsiniz adi herifler? Zaten her anlamlı (!) sahnede yıllardır kesilip reklam girdiginde küfür ediyordum size, simdi daha beter ederim :lol:
Yalnız eger Baron bu sekilde kaybolacaksa ben o RTUKun anasını avradını..
Oraya girdikten sonra arkasından demir kapı kapandı zaten. Sanırım bir daha cıkmayacak ordan. Zaten Kılıc'a da beni arama dedi..
Bu arada Rauf Denktas'ın anlattıkları da yenilir yutulur cinsten degil.. Söylediklerinin yarısı gercekse hakkaten cok pis oyunlar dönüyor demektir Türkiye üzerinde..
yalnız buunla alay etmek ne kadar doğrudur bilemiyorum da rauf denktaş kıbrısa " gıprıs" diyor... Bana komik geldi...
Ben izleyemedim ama akşam yemekte paşa vardı, sağolsun yeterince bilgilendirdi beni derin devlet hakkında :kiskis: (ulan nasıl kaçırdık ya!)
Bu arada Mason vs denmiş, geçen hafta o kartı mor ışığa tutmadan önce üzerinde bir sembol vardı galiba, o da bu konuda bir işaret olabilir (bölümü kaçırdık abuk sabuk tahminlerde bulunmak düştü bize de ne yapalım)..
M.Yasin Cakmak
04-03-05, 04:56
Inanilmaz..muhtesem..harika.... iyi ki baslamisim su diziyi izlemeye... TR'de boyle bir porduksiyon yapilacak miydi ya...?
"Karahanli seni mi gonderdi ASLANIM? " ...o bakis nedir ya...
:buyuksun:
:alkis: :alkis: :alkis: :alkis:
Ünsal Kıbrıs Türkleri zaten bayağı bir aksanlı konuşurlar hiç dikkat etmedin mi :)
Evet, Kıbrıs aksanı denen bir sey vardır, hatta Kıprıs derler..Sevimli geliyor acıkcası bana Kıbrıs aksanı..
Hakikaten çok sağlam blümdü.Ama Baron'un akıbeti havada kalırsa çok anlamsız olur.
bu dizinin yurdum insanının hayatındaki yerini dün gece anlamış bulundum. iş çıkışı bindiğim takside makyaj aynasının yerinde ayna yerine (!) lcd yassı ekran (!) bir televizyon vardı. şoför yola çıktıktan sonra da yan gözle diziyi seyretmeye devam edince herifin istifini bozmak zorunda kaldım. anadolu yakasına geçip gece yevmiyesinini neredeyse tamamını eline sayacağımı bildiği halde, televizyonu kapatmasını isteyince herif sağa çekti ve beni aşağı indirdi. o an bu tutkuya saygı duydum ve itiraz etmeden başka bir taksiye geçtim.
--------
:buyuksun:
Ata kıbrıs türklerinin aksanlı konuştuğunu biliyorum, çok sayıda olmamakla beraber( 3 kişi) okulumda kıbrıslı arkadaşlarım da var ama hepsi kıbrıs diyorlar?
Bilmiyorum benim de arkadaşlarım vardı aynen bu şekilde konuşuyorlar :) Senin okulundaki arkadaşlar burada kala kala değişmişlerdir belki :)
bu diziye küfür edersem burdanda atılırmıyım acaba??
sktret kodumun dizisi için değmez
Dizinin bu kadar karşıtının olmasının sebebi ilk tanıtımları dönerken sürekli olarak 'mafya dizisi' diye tanıtılması bence, ki mafya dizisi falan değil aslında (tabi mafya da işin bir parçası ama örneğin ali-elif arasındaki aşk bence 148 bölümü iki kişi arasındaki aşk üzerine kurgu eden dizilerden çok daha etkileyici ve gerçekçi).. Sürekli olarak bir katliam dönüyormuş izlenimini veren de karşı medya organlarıdır yoksa bu sahneler dizide çok az bir bölüm kaplamakta..
Evet özellikle Serdar'ın gelmesinden sonra eski şiddetin 10da biri bile yok.
http://www.kurtlarvadisi.com/Kv_images/74.jpg
Polat, deşifre edildiğini düşünerek Doğu’yu öldürmek ister. Vereceği karar kendisi ve görevi için yol ayrımı demektir. Mehmet Karahanlı’yı gerçek babası olarak kabullenemez Polat. Elif’le yüzleşme isteği bile sancılıdır. Baron, mabette hesap verirken, Polat Ali Candan’ın Efe Karahanlı olmadığını ispata çalışır. Kılıç, tüm gelişmelerden habersiz, Baron’un toplantısının bitmesini bekler. Nergiz, rüyasında gördüklerinden ötürü fenalaşır. Safiye, annesinin eski haline geri dönmesinden korkar. “Mabed’in ev sahipleri” Türkiye Baronunun beceriksizliklerine tahammül edemez. Kurtlar Vadisi’ndeki pusların üzerine ölümün soğuk nefesi düşmektedir.
Senaristler mallık etmemiş demek ki Baron bariz hesap verecek bu da mason ilişkilerini onaylıyor demek ki. Nergiz rüyasında ne görecek acaba? Bu arada tahammül edemez lafından Baron'un öleceğini anlıyoruz.
Ray52Lewis
09-03-05, 18:48
Son bölümlere bugün yeni bakabildim, özellikle gecen haftaki bölüm gercekten müthis gecmis...
Ancak dizi öncesi fragmani izlemeyi sevmiyorum dogrusu, böyle daha heyecanli oluyor...
Örnegin Ata senin üstteki 2 postunu da resmi görünce okumadan atladim, Baron´un akibetinden dolayi meraktan catlasam da...:)
Evet ben de aynı fikirdeyim; boyle detaylı yazacaksanız ne oldugunu, neden heyecanlı bir yerinde bitiriyorsunuz ki kardesim? Yani ben bir hafta barona ne olacak diye bekliyorum, sen tutup yazıyorsun akibetini bolumden once..Eseklik ediyorlar bu konuda..
Şimdi tanıtımı izledim acaip şeyler oluyor :)
Yalnız Baron'un bu uluslararası dernek bağlantıları bana biraz zorlama geldi, senaristler yazın Dan Brown kitaplarını okumuş da oradan esinlenmişler gibi (bu sezon başından beri ufak tefek alıntılar yapıyorlar ordan zaten, ayrıca sezonun ilk bölümünde baron'un kızı Da Vinci'yi okuyordu)..
Dernek dediğin masonlar herhalde. Bence uygun bağlamışlar dünyada hiçbir liderin masonlara bağlı olmadan bir iş yapması pek mümkün değil bence. Zorlama olan belki yüzlerinin kapalı olması olabilir.
Bu arada Polat da Elif'e Ali olduğunu söylüyor ama rüya olabilir tabii gerçi artık her şey olabilir o da belli değil
vBulletin® v3.8.2, Copyright ©2000-2012, galatasaray.to