Tüm Versiyonu Göster : ERCAN SAATÇİ
O. cocugu bile degilsin, yaratık bile degilsin..
Koreografideki, saha zemini temsil eden yeşil kartonlardan, PKK gondermesi yapmıs aklı sıra..
Allah belanı versin, sana orda yazdıranların da Allah belasını versin..
Aslan Suat
28-04-08, 12:06
Abicim, türkiyedesiniz, toplu halde su adama dava acsaniz olmazmi? Ne bileyim, halki kiskirtmaktan, bölücülükten, olmadi 301 maddeden. Bu ithamlardan birsey bulunamazmi yani?
Yeter artık bu ercan saatçi şerefsizi sarı-kırmızıyı anladık da yeşil nerden çıktı diye başlık atmış, sen ne demeye çalışıyorsun be it, şerefsiz köpek kimsin sen lan, umarım yönetim hemen açıklama yapar yeter be ortalık boş değil artık, sindiremezsiniz bu hezimeti soysuz köpek sürüsü...
demiştim diğer topicte, daha da ekliyorum oç ercan saatçi...
yorum yapmaya bile degmez..
http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/8801612.asp?yazarid=84&gid=61&sz=273
rspucocugu!!!!
febe baslatmismis bu karton olayini yok o yesilde neymis bilmemne...
yok artik lebron james... febe ne zaman baslatti lan bu karton olayini? benim ilk olarak hatirladigim haginin td olarak geldigi return of the king koreografimizdi... sonra bu salaklar büyük bayrak acmaya calismislardi bokluderede, onu bile becerememislerdi...
ulan sunun emalini verin bana bomb yolluyacam...
birde angutlarin giris sayfasina bakin.. valla orosbu evladi demekle bunlari yuceltmis oluruz... kansiz demek daha dogru olur.
ÖLÜNÜZÜ DİRİNİZİ
HER GÜN BİRİNİZİ
BUGÜN HEPİNİZİ
...........................
cesur_korkmaz
28-04-08, 12:37
Zaten ne kadar su katilmamis biri oldugu TVden izlemesine ragmen (cunku Lig TV cok az gösterdi kareografiyi) böyle pislik bir yorum yapmasindan belli...
Ercan o yesillik sahayi temsil ediyor yavrum. Kayinvaliden Tansu, caylari dökerken o kismi kacirdin sen herhalde.
Bu arada, Ercan macin uc adamini secmeyi unutmussun! :lol: :lol:
PUHAHAHAHA!!
Marikinas2
28-04-08, 12:58
Bazı insanlara ne kadar küfür etseniz, eleştirseniz, uyarsanız değişmeyeceklerdir çünkü pislik, damarlarının iç çeperlerine kadar işlemiştir..
Sarı kırmızı kartonları anladık da yeşil ne oluyor?
AA oluyor Ercan AA !
sen ne şerefsiz bir insansın ercan saatçi. suratına tükürülcek adam değilsin
http://www.youtube.com/watch?v=qE06X3llgyM
Ulannn nasıl sinirlendim var ya, allah belanı versin senin.
Çok pis küfür edesim var ama hem yeri değil hem bu insan görünümlü yaratık bunu hak etmiyor.
Sana o kösede yazdıranın da allah belasını versin.
Yok mudur mail adresi filan? Nazik bir dille cevap yazsak şuna :kizgin:
ben de yaziyi dun gece okumustum ne zirvaliyor diye pek anlam verememistim simdi anlasildi yazarim diye gecinen alcagilik kopek kopekler bile senden gururlu
Resmı sıteden ağır bir cevap gelmeli...
Gazete ilanı vermemiz şart arkadaşlar. Bu alçaklığın son mertebesidir. Yazıklar olsun.
Köpeğe verilecek en güzel cevap yine bir dev pankart olmalı maalesef bu da paraya kıymak ve içgüveysi ercanı muhatap almak anlamına geliyor.
Yönetimin gödü yerse "bu adam orada yazdığı sürece Hürriyet'e de ASY ve Florya kapıları kapalıdır" açıklaması yapsın.
Sabah gazetesinde bütün yazarlara e-mail atabiliyorken içgüveysi Ercan ve diğerlerine niye atılamıyor anlamadım. Herif resmen Hitmanliğini yapıyor ve cevap şansı bulunamıyor.
Sanırım Oftaş maçında yarı kapalı boyunda bir beze " İçgüveyi Ercan o yeşil önce sana sonra kayınpederine girsin" yazıp seromoni boyunca itelemek, bu sorada da "Kahrolsun Hürriyet" diye iki haykırmak yeterli olur, hatta bu köpeklere fazla bile olur ya neyse..
Mert Baydur
28-04-08, 14:19
Ben hem ideolojik sebeplerden hem bu gibi şerefsizler yüzünden evime Hürriyet almaktan vazgeçmiştim son seçimler öncesi.
Namelessonegs
28-04-08, 16:04
Horosbu cocugu'nun tüm sülalesini anasını bacısını avradını...Bu adamın agzını burnunu kırsalar,bir gram üzülmem..
Rrospu gitsin dereağzına alsın eline gitarını başlasın "sayenizde" yi söylemeye..
Aslan Suat
28-04-08, 16:20
... Spiker "dünya derbisi" diyor, G.Saray taraftarı Kayınvalidem Tansu, "o ne demek" diyor...
ne kadar asaglik herifmis ya bu adam, sirf kayinvalidesi Galatasarayli diye, aptal muammelesi yapiyor burda adam. Ulan insan utanir sunlari suraya yazmaya, öyle olsa bile yazmaz.
doktor kendi haline birakin demis adam yerine koymaya degmez kopegi
Şemsiye içerde açılmış belli...
.
Bölücü provakatör ajan, terbiyesiz, patavatsız ayarsız seni
M.Yasin Cakmak
28-04-08, 19:15
Bende gece okudum kanim beynime sicradi...asagilik kopek!
Bunlar beni hiç ilgilenmiyor. Kim nasıl kudurmuş,kim hangi futbolcusuna tükürmüş,hangi takımın başkanı kim bilir nerelere sokmuş kendini ve ne düşünüyor, haftaya Sivas maçı ne olacak, yoksa şampiyonluk kaçarmı bu kadar avuca gelmişken.
Hiç biri ilgilendirmiyor.
Durup durup zevkten kuduruyorum, hala düzelemedim, düzelince bende düşünürüm:)
Ben hep böyleyim aslında. Dünkü maçın devre arasında 1-0 öndeyiz diye, Derince sokaklarında bayrakla tur attım.
5-1 lik kupa zaferindede devre arası 3-1 öndeyken Kırklareli babaeskide tur atmıştım. Hem maç devam ederken hiç çekinmem sonuçtan zevklenirim, hem maç sonu zevkimi hiçbişey bozmaz.
Sivas maçını futbolcular ve teknik kadro düşünsün. Ben zevkten kudurucam 7 gün..
Ercan Saatçi pisliğin tekidir, bu yazıyla yine göstermiş kendini. Ona verilecek tepkilerde kendisi gibi aşağılık düzeyde olmalı.Ve rakiplerin yapacakları edecekleri en uygun karşı hamlelerle cevap bulmalı, Ama hiç umurumda değil bugün, nedense hiçbişey zerre kadar keyfimi kaçırmadı bugün hahhaaa.
forzacimbom
28-04-08, 20:44
arkadaşlar bu lavukları ciddiye almayın. bu adamlardan akıllı uslu laflar beklemek,köpekten konuşmasını beklemek gibi! boş verin ulusunlar...
Namelessonegs
28-04-08, 21:03
Başlığı O.çocugu Ercan Saatçi yapsak?stresi mi hala atamadım..
yahu herşeyi anladım da, o yazıda adı geçen sedat ergin falan hiç mi utanıp sıkılmıyor bu adamın yazdığı yazı içinde karikatür olmaktan, koca gazete genel yayın yönetmenisin çapsız bir itin ağzında maskara olmuşsun, itibar falan hak getire..
hürriyet'in bu adama yazı yazdırabilme keyfiyetine ve pervasızlığına ise şaşmamak elde değil, demek bizden bir tepki yok ki içgüveysi istediği gibi at oynatıyor..
Bu adama neden dava acilmiyor?
Ahlaksızlığın lüzumu yok!
Alpaslan Dikmen
28.04.2008
Sayın Ercan Saatçi,
Maç sonrası yazınızda G.Saray taraftarına aklınızca şersiz terör örgütünü kastederek bir yakıştırma yapmak istemişsiniz. Bunları maçın sonucunun sizde yarattığı acının histerisi ile olduğunu düşünüyorum. Yoksa böyle bir saçmalığı siz bile (!) yazmazdınız.
Sizin bu muhteşem fikrinizden yola çıkarak www.antu.com da hemen bir giriş sayfası hazırlayıp “Ne işi var bu renklerin statta? Galatasaraylı şehitlerin kemikleri sızlıyor” gibi bir saçmalama konseri vermek istedi ancak hemen birkaç dakika sonra www.ultraslan.com ‘da Fenerbahçe Armasının içinde bulunan Sarı, Kırmızı ve Yeşil renkler (hani sizin kastettiğiniz şerefsiz terör örgütünün renkleri) ortaya dökülünce “Ulan biz ne yaptık, aynı renkler 100 yıldır bizim amblemimizin içinde de var” deyip hemen ve utançla sildiler o giriş sayfasını…
Sayın Saatçi,
”El yumruğu yemeyen kendi yumruğunu balyoz zanneder” derler… Siz de hep F.Bahçe maçlarını seyrettiğiniz için F.Bahçe taraftarının yaptığı görsel şovları ilk olarak hep onlar yapıyor sanıyorsunuz herhalde… Koreografi denilen şov Türkiye’de her ilki yapan Galatasaray ile başladı… Bu tip şovların üstadı da ultrAslanlardır… Hem de tek kuruşunu bile yöneticilerden çarpmadan kendi cebimizdeki parayla yaparız… Böylesinin daha makbul olduğuna inanırız çünkü.
Sizden böyle bir emeğe saygı göstermeni elbette ki beklemiyorum… Ama ahlaksızlığın da lüzumu yok. Size bir şey ispat etmeye de gerek görmüyorum. Tek söyleyeceğim ultrAslan Liderleri İstiklal Marşı okunurken gözyaşlarını saklayan insanlardır.
Sezon başından beri Ali Sami Yen’in Kapalı Tribününde asılı duran “Hepimiz Mehmetçiğiz” pankartı da size kapak olsun.
Bu adamlar ercan saatçi gibi, antu com gibi, Türkiyede fanatizm holiganlık ve ayaktakımı kültürünün parçaları. Bu pislikler normalde en büyük zararı hep kendilerine verirler.
Dün gördük, futbolcularına tükürüyorlar, birbirlerine saldırıyolarlar, kendisini tutan karısına saldırıyor.
Ayaktakımının pisliğin temsilcileri bunlar.
Pisliğe karşı ne yapılır.Uzak durulur bulaşmasın diye. Sana yönelirsede işte pisliğe tükürceksin yaklaştırmıcaksın.
Yönetime ve taraftarada iş düşüyor, haşere temizliğinde.
Ben eczacıyım. Oldu ya yarın ben nöbetçiyken bu girdi ilaç istedi. Naparım diye düşünüyorum...
Saat kaç lam dallamasyon V-ERCAN ????
eksisozlukteki başlığına dün itibariyle pek çoğu hiçte fanatikçe olmayan gerçekten son derece düzeyli, objektif ve zeka kokan mizahi mesajlar yazılmış, kamuoyunda bu kadar etkisi olan bir sitede hakkında bir günde böyle mesajların yazılması karşısında nasıl utanmış, bu rezilliği karşısında ne düşünmüştür gerçekten merak ediyorum..
Ahlaksızlığın lüzumu yok!
Alpaslan Dikmen
28.04.2008
Sayın Ercan Saatçi,
Maç sonrası yazınızda G.Saray taraftarına aklınızca şersiz terör örgütünü kastederek bir yakıştırma yapmak istemişsiniz. Bunları maçın sonucunun sizde yarattığı acının histerisi ile olduğunu düşünüyorum. Yoksa böyle bir saçmalığı siz bile (!) yazmazdınız.
Sizin bu muhteşem fikrinizden yola çıkarak www.antu.com da hemen bir giriş sayfası hazırlayıp “Ne işi var bu renklerin statta? Galatasaraylı şehitlerin kemikleri sızlıyor” gibi bir saçmalama konseri vermek istedi ancak hemen birkaç dakika sonra www.ultraslan.com ‘da Fenerbahçe Armasının içinde bulunan Sarı, Kırmızı ve Yeşil renkler (hani sizin kastettiğiniz şerefsiz terör örgütünün renkleri) ortaya dökülünce “Ulan biz ne yaptık, aynı renkler 100 yıldır bizim amblemimizin içinde de var” deyip hemen ve utançla sildiler o giriş sayfasını…
Sayın Saatçi,
”El yumruğu yemeyen kendi yumruğunu balyoz zanneder” derler… Siz de hep F.Bahçe maçlarını seyrettiğiniz için F.Bahçe taraftarının yaptığı görsel şovları ilk olarak hep onlar yapıyor sanıyorsunuz herhalde… Koreografi denilen şov Türkiye’de her ilki yapan Galatasaray ile başladı… Bu tip şovların üstadı da ultrAslanlardır… Hem de tek kuruşunu bile yöneticilerden çarpmadan kendi cebimizdeki parayla yaparız… Böylesinin daha makbul olduğuna inanırız çünkü.
Sizden böyle bir emeğe saygı göstermeni elbette ki beklemiyorum… Ama ahlaksızlığın da lüzumu yok. Size bir şey ispat etmeye de gerek görmüyorum. Tek söyleyeceğim ultrAslan Liderleri İstiklal Marşı okunurken gözyaşlarını saklayan insanlardır.
Sezon başından beri Ali Sami Yen’in Kapalı Tribününde asılı duran “Hepimiz Mehmetçiğiz” pankartı da size kapak olsun.
Alpaslan Dikmen'in kalemine, yüreğine sağlık...Kapak olsun haysiyet karakter özürlü saatsiz dallamaya :kizgin:
Sizin taraftarınız Diyarbakır'da kaçacak delik arayp, teröristlere yağ çekerken(hepimiz kardeşiz ayağı); Galatasaray Taraftarı 2001-2002 sezonunda deplasmanda İstiklal Marşı'nı yuhalayan ve bölücü slogan atan itlere mekanlarını dar ediyordu.
Hasetinizden çatlayıp geberin ! Şampiyon olacağız... Sizde ezikliğiniz ve şerefsizliğinizle kalacaksınız.
seni sevmiyorum sütercan. babanı da sevmezdim zaten.
yaptığı ilginç yorumu için değil aynı zamanda maç analizi yaparken sadece ama sadece kendi takımının yorumu yapar. sanırsınız ki fenerbahçe kendi kendisiyle maç yapmıştır
Puhahahahaa!
Aslan Suat
29-04-08, 02:11
arabasının önüne atlayıp are you journalist demek istediğim canlı türü...
(mihmandar, 28.04.2008 23:17 ~ 23:40)#13163306
kaynak: eksisözlük
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Yiğit ŞArdan Yiğit ŞArdan :buyuksun: :alkis:
Şimdi basın toplantısı yapıyor.
Ercan Saatçi hakkında konustu.
Sert bir kınama gönderdiklerini hem kendisine hem müessesine söyledi.
Bunu söylemenin gaflet ve delalet olduğunu söyledi.
Önümüzdeki senenin kombineleri de 30 MArt'da satışa çıkıyormuş.
Mert Baydur
29-04-08, 13:30
30 Mart?
30 Mart?
Çok geç değil mi abi, seneye 30 Martta tur atmış oluruz biz...
tamam zorlamayacam :D
Abi yalnız adamın gelişi acaip farketti ya!, şampiyonluk gündemi Euro 2008 e kaymadan kombineleri hala gözü yaşlı eblek eblek "eehee.. şşaammpiiyoonn..!" diye ortada dolaşan taraftara fahişten geçirecek, sonra adnanabi ağlatacak bizi "transfer transfer" diye...
Yok ööle yağma, önce seneye içeride 17 maç oynayacağımız bi belli olsun, daha kadro yok ortada ne kombinesi :lol:
30 Nisan be , aceleyle yazmıştık yanlış olmuş :)
Bu sene daha fazla kombine alınır sanırım. Hem seviniyorum hemde üzülüyorum, sevincim Galatasaray kazanmış olacak, üzülüyorum seneye fener maçında bilet bulmam daha da zorlacak.
Bakalım çalar saatçi özür dileyecek mi. Birde Aziz Yıldırım istifa edermi acaba diyerek düşünyorum.
Ercan Saatçi Galatasaray Taraftarından Özür Dilemelidir
Pazar akşamı Ali Sami Yen Stadı'nda sadece Galatasaraylılar değil tüm Türkiye'nin takdir ettiği üzere sahaya yüreğini koyan Aslanlarımız bileğinin hakkıyla ezeli rakibimiz Fenerbahçe'yi mağlup etmiş ve ligin kalan iki haftasına lider olarak girmiştir.
Ancak üzülerek şahit olmaktayız ki; asıl amacı sahadaki 90 dakikayı analiz etmek, futbolu yorumlamak olan spor yazarlığı mesleğini asli mesleği müzisyenlik yanında hobi olarak sürdüren Ercan Saatçi, büyük bir gaflet ve delalet içinde Galatasaray tribünlerinin karşılaşma öncesinde hazırladığı ve ezeli rakibimize hiçbir şekilde hakaret içermeyen tribün şovuna iftiraya varan bir yorum getirmiştir.
Karşılaşmayı Ali Sami Yen Stadı'nda değil, evinde televizyondan seyreden "fahri spor yazarı" Ercan Saatçi'yi bir sonraki yazısında konu hakkında özür yazısı kaleme almaya davet ediyor ve bu yazıya kaynak olacak söz konusu tribün şovu hakkında bilgilendirmeyi dikkatine sunuyoruz.
Galatasaray taraftarının el emeği ve uzun uğraşlar sonrasında hayata geçirdiği koreografide tüm dünyanın yakından tanıdığı "Street Fighters" adlı bilgisayar oyununun karakterleri yer almaktadır. Ercan Saatçi'nin "sorguladığı" yeşil renk ise yine tüm dünyadaki sporseverlerin yakından tanıdığı "saha zemini"dir.
Futbolu, yeşil zeminden uzaklaştırıp, renkleri sorgulayanlara, 103 yıldır sarı-kırmızı formayla yeşil zeminde futbol oynayan Galatasaray’a bu iftirayı atmaya cüret edenlere cevabımız dün gece skor tabelasında yazandır.
Galatasaray Spor Kulübü olarak, derbi karşılaşması öncesinde yaptıkları tribün şovlarıyla ezeli rekabetin tadını çıkartan ve 90 dakika boyunca sahadaki Aslanlar'ı hiç susmadan destekleyen Büyük Galatasaray Taraftarı'na teşekkür ediyor ve onlarla gurur duyduğumuzu bir kez daha yinelemek istiyoruz.
Galatasaray Spor Kulübü
M.Yasin Cakmak
29-04-08, 21:06
Ya ben Ozhan baskan yonetiminden ne kadar nefret ettiysem Adnan baskan yonetimini de o kadar sevmeye basladim.
Helal olsun be!
Galatasaray’a bu iftirayı atmaya cüret edenlere cevabımız dün gece skor tabelasında yazandır.
Galatasaray Spor Kulübü
İşte bu cevap yeter
cevap güzel ama bir gün gelipte ercan saatçi'nin gs resmi sitesine (hem de bu yepyeni güzelim siteye) iri puntolarla manşet olacağını söyleseler hayatta inanmazdım, bence biraz fazla ciddiye almış yönetim bu küçük insanı.. tabi onun üzerinden hürriyet'e hop dedilerse bilemiyorum ama hakikaten ercan saatçi bu kadar tepkiye her ne sebepten olursa olsun değecek bir insan değil, zaten 'suratına tükürsen yarabbi şükür der' misali karakteriyle bunu kendine en büyük ödül olarak gördüğünden de eminim, e.özkök'ün kızıyla evlenmekten sonra hayattaki en büyük 2. başarısı bile olabilir..
Namelessonegs
29-04-08, 23:14
Koskoca camiaya terör örgütü demeye kim curret ettiyse bunu misliyle öder Doganay..o muhatabımız degil,bu degil falanlık mesele degildir.. Harika bir cevap ki keske cok daha keskin ve sert olsaydı.
Galatasaray Spor Kulübü olarak, derbi karşılaşması öncesinde yaptıkları tribün şovlarıyla ezeli rekabetin tadını çıkartan ve 90 dakika boyunca sahadaki Aslanlar'ı hiç susmadan destekleyen Büyük Galatasaray Taraftarı'na teşekkür ediyor ve onlarla gurur duyduğumuzu bir kez daha yinelemek istiyoruz.
Galatasaray Spor Kulübü
Evet artık değişim zamanı gelmiştir...
Her yönüyle farklı bir yönetim anlayışına girdiğimizin göstergesidir bu cümleler...
Devam etmesi dileğiyle...
nihayet olu topragi uzerimizden atildi canaydinin laneti takim ve klup uzerinden uzaklasmaya basladi verilecek en guzel cevabi vermisler hem kapak yapip hemde ne kadar salak bir embesil oldugunu yuzune vurmuslar
M.Yasin Cakmak
30-04-08, 00:42
Yazi Ercan itine degil Doganay Hurriyet'e. Bir daha yapin Florya'ya giremezsiniz diyor adamlar. Helal olsun
dün yapılan basın toplantısından önce basın mensuplarna kimlik kontrolü yapıldı ve bazıları salona alınmadı..
bence en önemli gelişme budur.basına tarafsızlığını korumayanı xtir ederiz dendi.zaten köpeklere ne yapsanız köpektir. ki ben köpek demeyi bile çok görüyorum bunlara köpekleri çok severim hayvana hakaret oluyor."İt" diyelim gitsin..
Ercan Saatçi'nin "sorguladığı" yeşil renk ise yine tüm dünyadaki sporseverlerin yakından tanıdığı "saha zemini"dir.
Şu kısma bakıp bakıp gülüyorum yahu, maytap geçmişler resmen.
ne uyduracaklarini sasirdilar gerets reportaj vermis
http://www.myfreesport.fr/sports/football/ligue1/0/exclusif-gerets-om-il-faut-avoir-couilles-45083.html
Gerets'ten çok tartışılacak açıklama
Erhun Geyisi / Paris , (DHA) 30 Nisan 2008
Galatasaray'dan ayrıldıktan sonra Fransa Ligi'nde Marsilya'yı çalıştıran Eric Gerets, Fransız basınına tartışma yaratacak bir açıklamada bulundu.
Galatasaray'ın eski çalıştırıcısı Eric Gerets, Olympique Marsilya'da çok mutlu olduğunu anlatırken, myfreesport.fr adlı internet sitesinde yayınlanan söyleşisinde, "Galatasaray'da yaşadığınız tecrübe, Marsilya'da ileri adım atmanızı sağladı mı?" şeklindeki soruyu, "Kesinlikle. Kutsal bir deneyimdi. Gerçekten tanınmamış bir kulüptü. Marsilya öyle değil. Türkiye, tamamen bir macera. Türkiye'de 2 yıl çalıştığımız zaman, istediğimiz her yere gidebiliriz" sözleriyle yanıtladı.
Gerets, Marsilya'da elde ettiği başarının, kendisine reklam olduğunu, dolayısıyla kendisiyle ilgilenen bazı kulüpler bulunmasını normal karşıladığını belirterek, "Ancak bu konuda konuşmanın anlamı yok. Haziran 2009'a kadar süren bir kontratım var. Marsilya'da kalmak istiyorum. Ancak bunun için bana takım lazım. Eğer benden takımı şampiyon yapmam bekleniyorsa, bunu becerebilecek futbolcular da alınmalı" dedi.
Gerets, önümüzdeki sezon şampiyonluk için Lyon takımıyla dişediş mücadele etmeyi şimdiden hasretle beklediğini ifade etti.
soylediklerini carpitirak neler cikarmislar ortaya
Vous êtes-vous servi de votre expérience à Galatasaray pour avancer avec l'OM ?
Certainement. Ce fut une sacrée expérience... [Il tire une bouffée de son cigare] C'était vraiment l'inconnu. Marseille, ce n'est pas l'inconnu. La Turquie, c'est l'aventure pure. Et quand on a travaillé deux ans en Turquie, on peut aller n'importe où.
ingilizcesi
Were you useful yourselves of your experiment with Galatasaray to advance with the OM? Certainly. It one was crowned experiment... [ It draws a puff from its cigar ] It was really the unknown. Marseilles, it is not the unknown. Turkey, it is the pure adventure. And when one worked two years in Turkey, one can go anywhere.
şu topicteki ismin başına uygun bir sıfat ekleseniz ne iyi olurdu.
M.Yasin Cakmak
30-04-08, 23:17
Cagdas musadenle bir iki sifat ekledim.
Ben de tekrar editledim :)
M.Yasin Cakmak
01-05-08, 12:57
Olsun ben hevesimi aldim :).
forzacimbom
01-05-08, 16:50
arkadaşlar bu lavuk hakkında yazı yazmayın artık.kendini bi ..ok sanacak ....
Tamburacidan oturakli bir yazi ezik kopek hakkinda
Saatçi’yi hoş görün
o şimdi yoğun bakımda…
30.04.2008
Bir deli bir kuyuya taş atar kırk akıllı çıkaramaz!
Neden?
Akıllılar deliyle uğraşmaz da ondan!
* * *
Siz de öyle yapın; uğraşmayın Ercan’la!
Galatasaray şampiyonluk yolunda.
O şimdi yoğun bakımda…
Hoş görün Ercan’ı…
Galatasaray’a yenilen Fenerli, kuyuya taş atar hale gelir!
Normaldir.
* * *
Ercan sahanın içinde Fener’in Galatasaray’a esir düştüğünü görüp, futbol göremeyince tribünlere dalmış yeşil görmüş!
Doğaldır.
Şekeri düşmüş olabilir, gözü kararmış olabilir, iddaa kaybetmiş olabilir, aklını kaçırmış olabilir.
Her neyse…
Kolay değil, Sami Yen’e lider ol gel; heder ol git!
Dayanamamış Ercan.
Ercan da kim demeyin?
Şu bizim lirik müzisyen…
Damat diyorlar ona…
Ercan yahu… Ercan Saatçi!...
Fener Galatasaray’a yenilince kederinden renk değiştiren Ercan Saatçi!…
İşte o.
Galatasaray tribünlerinde sallanan yeşil pankartlar için bir şeyler ima etmeye çalışmış;
Sarı-kırmızı ile yeşil ne iş gibilerden…
Hey kurban olduğum Allahım…
Bırakın yeşili,
Ercan Saatçi;
Galatasaray Yunanla oynasın
Mavi beyaz olurum diyenlerden…
Ayıbın sonu yok ki…
Fenerbahçe’ye yakışmıyorsun!
Ben dostlarımı severim taa ki onlar dostluğa ihanet edene kadar.
Ercan Saatçi can çocuktur ama er olmadığı kesin!
Neden diye sormayın hiç;
Genel Müdürün arkasından kalem salladığı için değil, asla, haşa!
Kişi kendini bilmek gibi irfan olamadığı için er değil!
Bir de,
En mühimi;
Alemi kör kendini allame sandığı, gafleti sürahiden içtiği için er değil!
Avrupa’dan yazacak başka bir şeyi olmadığı için,
Kısırlık tedavisi görmemek için,
Sahanın içindeki sarı lacivertten bunaldığı için, tribünleri seyredip yeşiller görüyor,
Kendi alnına karayı kendi sürüyor.
Durmayın üzerinde fazla, Ercan’ın dili sürçmüştür,
Galatasaray’ın karşısındaki perişan Fener’i görüp eli titremiştir,
Kolay değil, Chelsea’ye yenil fiyakanı sıfırla, tek kozun dahili ticaret olsun, onu da yapama…
Ne olur halin?
Klinik vak’a…
Sen bu renk işine sardın ayıp ettin Ercan!
Benden sana tavsiye;
Sen bu renkleri bırak!
Fenerbahçe’ye yakışmıyorsun!
ne uyduracaklarini sasirdilar gerets reportaj vermis
http://www.myfreesport.fr/sports/football/ligue1/0/exclusif-gerets-om-il-faut-avoir-couilles-45083.html
Gerets'ten çok tartışılacak açıklama
Erhun Geyisi / Paris , (DHA) 30 Nisan 2008
Galatasaray'dan ayrıldıktan sonra Fransa Ligi'nde Marsilya'yı çalıştıran Eric Gerets, Fransız basınına tartışma yaratacak bir açıklamada bulundu.
Galatasaray'ın eski çalıştırıcısı Eric Gerets, Olympique Marsilya'da çok mutlu olduğunu anlatırken, myfreesport.fr adlı internet sitesinde yayınlanan söyleşisinde, "Galatasaray'da yaşadığınız tecrübe, Marsilya'da ileri adım atmanızı sağladı mı?" şeklindeki soruyu, "Kesinlikle. Kutsal bir deneyimdi. Gerçekten tanınmamış bir kulüptü. Marsilya öyle değil. Türkiye, tamamen bir macera. Türkiye'de 2 yıl çalıştığımız zaman, istediğimiz her yere gidebiliriz" sözleriyle yanıtladı.
Gerets, Marsilya'da elde ettiği başarının, kendisine reklam olduğunu, dolayısıyla kendisiyle ilgilenen bazı kulüpler bulunmasını normal karşıladığını belirterek, "Ancak bu konuda konuşmanın anlamı yok. Haziran 2009'a kadar süren bir kontratım var. Marsilya'da kalmak istiyorum. Ancak bunun için bana takım lazım. Eğer benden takımı şampiyon yapmam bekleniyorsa, bunu becerebilecek futbolcular da alınmalı" dedi.
Gerets, önümüzdeki sezon şampiyonluk için Lyon takımıyla dişediş mücadele etmeyi şimdiden hasretle beklediğini ifade etti.
soylediklerini carpitirak neler cikarmislar ortaya
Vous êtes-vous servi de votre expérience à Galatasaray pour avancer avec l'OM ?
Certainement. Ce fut une sacrée expérience... [Il tire une bouffée de son cigare] C'était vraiment l'inconnu. Marseille, ce n'est pas l'inconnu. La Turquie, c'est l'aventure pure. Et quand on a travaillé deux ans en Turquie, on peut aller n'importe où.
ingilizcesi
Were you useful yourselves of your experiment with Galatasaray to advance with the OM? Certainly. It one was crowned experiment... [ It draws a puff from its cigar ] It was really the unknown. Marseilles, it is not the unknown. Turkey, it is the pure adventure. And when one worked two years in Turkey, one can go anywhere.
Gerets'ten yalan habere isyan
02 Mayıs 2008 Cuma 00:41
Galatasaray'ın eski teknik direktörü Gerets, dün bazı haber ajanslarında çıkan "Galatasaray, tanınmamış bir kulüptü, Türkiye benim için maceraydı" yönündeki ifadeleri için açıklama yaptı.
Cim Bom’un eski hocası Gerets, dün bazı haber ajanslarında çıkan “Galatasaray, tanınmamış bir kulüptü, Türkiye benim için maceraydı” yönündeki ifadelerinin tamamen yanlış tercümeden kaynaklandığını söyledi.
Belçikalı çalıştırıcı, “Ben, ‘Ülkemde Türk futbolu fazla tanınmıyordu. Türkiye’de 2 yıl çalışan, o strese dayanan bir teknik adam dünyanın herhangi bir takımında rahatça çalışabilir’ dedim. Galatasaray’da hayatımın en güzel dönemini geçirdim. Türkiye ve Galatasaray hakkında en ufak olumsuz bir şey konuşmam söz konusu olamaz” diye konuştu. (Fanatik)
Renkler kimsenin tekelinde değil Damat efendi...
Adı geçen malum yaratıkla ilgili en güzel yorumu, Çarşamba akşamı Habertürk'te programa çıkan Fatih Altaylı yaptı:" Ercan kendi şahsiyeti ve aklıyla bu mevkiye gelmiş bir kişi değil, o kadar kapasiteside yok, onu o mevkiye getiren kayınpederi Ertuğrul Özkök'tür. Ercan Saatçi'nin tek özelliği onun damatı olmasıdır. Galatasaraylılar Ercan'a değil, onu oraya koyan Ertuğrul Özkök'e kızsınlar. Ercan'dır ne yapsa yeridir."
Altaylı ne kadar haklı olsada; Galatasaray Taraftarına, Klubüne bu şerefsizliği kim yaparsa yapsın, sert bir tepki görmesi gerekiyordu. Yönetimin açıklaması yerinde olmuş. Bizim basına her ortamda it muamelesi yapacaksın... Bunlar başka türlü laftan anlamıyorlar. Bu Yönetim göreve geldiğinden beri basına haddini bildiriyor, gerek açıklamlarla olsun, gerek duruş itibariyle olsun. Benim şahsi düşüncem, her ne kadar yönetimin her uygulamasını beğenmesek eleştirsekte(ki zorunda değiliz beğenmeye) bu tür hususlarda düşmana(Basın, kargalar, if5 vs.) karşı birlik olmak icab ediyor.
Mert Baydur
02-05-08, 21:59
Kazım Kanat'ı ciddiye alıyor musunuz?
Bu adamı da almayın arkadaşlar.
Bunların bağlı oldukları tasma tarafsız olsa, böyle havlayamazlardı.
Adı geçen malum yaratıkla ilgili en güzel yorumu, Çarşamba akşamı Habertürk'te programa çıkan Fatih Altaylı yaptı:" Ercan kendi şahsiyeti ve aklıyla bu mevkiye gelmiş bir kişi değil, o kadar kapasiteside yok, onu o mevkiye getiren kayınpederi Ertuğrul Özkök'tür. Ercan Saatçi'nin tek özelliği onun damatı olmasıdır. Galatasaraylılar Ercan'a değil, onu oraya koyan Ertuğrul Özkök'e kızsınlar. Ercan'dır ne yapsa yeridir."
Altaylı ne kadar haklı olsada; Galatasaray Taraftarına, Klubüne bu şerefsizliği kim yaparsa yapsın, sert bir tepki görmesi gerekiyordu. Yönetimin açıklaması yerinde olmuş. Bizim basına her ortamda it muamelesi yapacaksın... Bunlar başka türlü laftan anlamıyorlar. Bu Yönetim göreve geldiğinden beri basına haddini bildiriyor, gerek açıklamlarla olsun, gerek duruş itibariyle olsun. Benim şahsi düşüncem, her ne kadar yönetimin her uygulamasını beğenmesek eleştirsekte(ki zorunda değiliz beğenmeye) bu tür hususlarda düşmana(Basın, kargalar, if5 vs.) karşı birlik olmak icab ediyor.
bence gayet ezici ve daha önemlisi gayet de objektif ve doğru bir yorum olmuş altaylı'nınki, yani ercan bunun altında ne kadar ezilse de gıkını çıkaramaz zira kendisi de biliyor söylediklerinin harfiyen doğru olduğunu..
altaylı'yı bu aralar bu konularda dikkatle takip ediyorum, müthiş aklıselim ve korkusuz açıklamalar yapıyor, dolayısıyla haberturk'teki yazılarında falan bu konulara değindikçe kendisine bir destek maili yollarsak güzel bir teşekkür olacaktır diye düşünüyorum..
yakup bayrak
03-05-08, 21:45
Bu şerefsize asıl en güzel cevabı birinci ağızdan, Yiğit şardan vermişti.
-----------------------------------------------------------
“İstisnalar kaideyi bozmaz. Ama bunun istisnaları da var. Bir istisnayı da maalesef dün yaşadık. Hürriyet Gazetesi’nde Ercan Saatçi’nin kendi köşesinde yazdığı çok çirkin ve yakışıksız bir yorum yer aldı.
Sarı kırmızı renklerin yanında yeşile mana veremediğini yazmış Ercan Saatçi. Öncelikle şunu bilmenizi isterim ki 103 yıl önce, Galatasaray Futbol Takımı ilk kez yeşil sahalara indiğinde, sarı – kırmızı ve yeşil renkler zaten bir araya gelmişti. 103 yıldır da bu üç renk bir arada. Şimdi kalkıp da bu üç rengin bir araya gelmesinden başka manalar çıkarmak sadece gaflet ve dalalettir.
Ve kendisine gayet kesin dille kınama yazısı gönderdik. Aynı şekilde, çalıştığı müesseseye de... Böyle bir yorum veya haberin tekrarı halinde kendilerine Galatasaray’ın kapılarını kapatacağımızı net bir şekilde ifade ettik.
Bu bir yorum olduğu için, gazetenin spor servisinin hazırladığı bir haber olmadığı için bu kez sadece kınamayla yetindik. Ama böyle bir şeyin tekrarı halinde tavrımız daha kesin ve sert olacaktır. Böyle bir yorumu kabul etmemize imkan yoktur. Bu üç renkle Galatasaray’ı özdeşleşmek, gerçekten ayıbın ötesine geçmektedir”.
http://www.galatasaray.org/kulup/haber/985.php
--------------------------------------------------------------------
Yiğit Şardan'ın gerçekten takımın üzerindeki ölü toprağını attığını ve medyanın palavra haberlerine karşılık müthiş bir dik duruş sergilediğini düşünüyorum.A.polat'tan sonraki başkanımız Yiğit Şardan olmalı bence.
Bu şefefsiz herif ve diğerlerinin artık eskisi rahat olamayacklarını düşünüyorum.Sağol yönetim.
ASLAN 1905
03-05-08, 22:48
boşverin ciddiye almayın o..... çocuğunu.....
bence gayet ezici ve daha önemlisi gayet de objektif ve doğru bir yorum olmuş altaylı'nınki, yani ercan bunun altında ne kadar ezilse de gıkını çıkaramaz zira kendisi de biliyor söylediklerinin harfiyen doğru olduğunu..
altaylı'yı bu aralar bu konularda dikkatle takip ediyorum, müthiş aklıselim ve korkusuz açıklamalar yapıyor, dolayısıyla haberturk'teki yazılarında falan bu konulara değindikçe kendisine bir destek maili yollarsak güzel bir teşekkür olacaktır diye düşünüyorum..
Haklısın Sheva... Altaylı sadece sporda değil pek çok konuda güzel çıkışlarda bulunuyor. Saatsizin kişiliğinde:D, şeref denen bir olgu olsa, bu laflardan sonra intihar ederdi. Ama nerede onda o yürek? :D
kulagini cekmisler ezigin, ozur yazisi yayinlamis
Geçen hafta yazdığım bu yazıdan sonra iyi bir ders aldım. Türk halkının büyük bir kısmı (ben de dahil) "street fighter" oyununu ve bu oyunun grafiğini ne kadar bilir tartışılır. Sergilenen gösteri bu oyunu anlatıyormuş. Neyse benim değinmek istediğim şey, çeşitli kişilerin ortalığı ayağa kaldırdıkları o "ima" değildi. Bu nedenle çok samimiyetimle söylüyorum, Galatasaray’lı dostlarımızı bilmeden de olsa kırdıysam özür dilerim. Galatasaray yöneticisi arkadaşım Haldun Üstünel’i de arayarak bunları ona da söyledim. Ve ekledim;
- Aynı şekilde ne olduğunu anlayamadığım bir tribün gösterisini görsem bunu Fenerbahçe için de yazardım. Bunun altında bir şey aramaya gerek yok. Ben her maç yazımda haftanın pankartı başlıklı bir köşe yapıyorum. Bunun nedeni tribünlerde başkalarını kırmamak şartıyla verilen güzel mesajları öne çıkarmak isteyişim.
Bir hafta boyunca yorumları okudum. Meğer birileri, pişmiş aşa su katmak ve zihinleri bulandırmak için beni bekliyorlarmış. Yazımda hiç ima etmediğim halde bu yakıştırmayı yapanlar ve imada bulunduğumu düşünenler, aslında kendi zihinlerindekini ortaya döktüler. Bu imayı da bana atacakları çamur için cımbızla ortaya çıkardılar ve "hah şimdi elimize düştün" edasıyla kalemlerini ellerine aldılar.
Türk spor medyasının etik ve objektif kalesini korumaya soyunmuş bu kişiler acaba futbolun görünmeyen yüzünde bildikleri ya da duydukları her şeyi yazabiliyorlar mı?
M.Yasin Cakmak
05-05-08, 04:28
Bu ozur degil piskin piskin "ben sizin anladiginizi ima etmedim, siz uydurdunuz" yazisi. Ezik...
Mid-life Crisis
05-05-08, 06:11
Once adam olsun
Şaka mı bu? Yahu herkes gayet de güzel biliyor neyi ima ettiğini, kimi kandırdığını zannediyor bu?
Ulan köpek, hadi bi bock yedin aynen attığın bockun 100 mislini tüm Türkiye suratına tükürdü bir hafta boyunca. Bir de döneklik yapıp daha ne kadar alçalabilirsinki?
Görülüyor ki şarkıcılığın yok ama dansözlüğün gayet iyiymiş.. Biz sana haftaya En büyük Cimbom da dedirtecez merak etme it soyu...!
Bu arada skecem Ercan Saatçiyi, adına tahammül edemiyorum Galatasaray Forumunda şu herifin adına.. Bari bu hafta burada olmasın şu herif.....
Site adminleri bu topiği Spor medyası (gerçi bu herifin spor yazarı olmadığı da malum) veya saray cafe en iyisi herhalde (aslında cehennemin dibi en iyisi ya) oraya taşısalar ya..
Geçen hafta yazdığım bu yazıdan sonra iyi bir ders aldım. Türk halkının büyük bir kısmı (ben de dahil) "street fighter" oyununu ve bu oyunun grafiğini ne kadar bilir tartışılır. Sergilenen gösteri bu oyunu anlatıyormuş. Neyse benim değinmek istediğim şey, çeşitli kişilerin ortalığı ayağa kaldırdıkları o "ima" değildi. Bu nedenle çok samimiyetimle söylüyorum, Galatasaray’lı dostlarımızı bilmeden de olsa kırdıysam özür dilerim. Galatasaray yöneticisi arkadaşım Haldun Üstünel’i de arayarak bunları ona da söyledim. Ve ekledim;
- Aynı şekilde ne olduğunu anlayamadığım bir tribün gösterisini görsem bunu Fenerbahçe için de yazardım. Bunun altında bir şey aramaya gerek yok. Ben her maç yazımda haftanın pankartı başlıklı bir köşe yapıyorum. Bunun nedeni tribünlerde başkalarını kırmamak şartıyla verilen güzel mesajları öne çıkarmak isteyişim.
Bir hafta boyunca yorumları okudum. Meğer birileri, pişmiş aşa su katmak ve zihinleri bulandırmak için beni bekliyorlarmış. Yazımda hiç ima etmediğim halde bu yakıştırmayı yapanlar ve imada bulunduğumu düşünenler, aslında kendi zihinlerindekini ortaya döktüler. Bu imayı da bana atacakları çamur için cımbızla ortaya çıkardılar ve "hah şimdi elimize düştün" edasıyla kalemlerini ellerine aldılar.
Türk spor medyasının etik ve objektif kalesini korumaya soyunmuş bu kişiler acaba futbolun görünmeyen yüzünde bildikleri ya da duydukları her şeyi yazabiliyorlar mı?
Ulan koduumun köpeği, haysiyetsiz herif, dümbük damat... Fenerbahçe taraftarı ne tezahüratı yapmış o zaman maçta? Hani sen yazmadın ama çok manidardı...
Ha? Ne tezahüratı yapmışlar ulan, horoz çocuğu??
komik bi insan kendisi ya,ne futboldan anlar ne müzikten ortada kalmış orta malı olmuş. gitsin evinden çıkmasın. din dünya ve devlet işlerine karışmasın...
Namelessonegs
05-05-08, 15:49
Annesini kotu hayattan kurtarsın önce küçük Ercan...Soysuz herif, aaa ben oyle mi dedim,sizin yaranız var gocunmusunuz moduna getirmis olayı...haysiyetsiz..
Serkan1905
05-05-08, 21:52
OCSAPPAACADBGYSOCSPSPS
Ulan babasi belli olmayan, anasi paraya sevisen, kani sütü bozuk serefsiz seni. Sen kimsin?
bugunun yazisin bekledim mac hakkinda macin adamlarini merak etmistim macin uc adami kim olur diye hayatta okumazdim yazilarini bedavadan basimiza yazar kesildi davar :lol:
belki yarin cikar yoksa yazarligi biraktimi cok uzulurdum cok :lol:
trabzon maçının 3 adam'ını seçmeden vallahi bırakmayız :D
trabzon maçının 3 adam'ını seçmeden vallahi bırakmayız :D
Şehitler olunca kutlama olur muymuş ne gafil hayvansın sen saatsiz ercan....
http://www.verkac.org/?p=2476
Ercan Saatçi’nin yurtseverlikle uzak yakın ilgisi olmayan, faşistlik sınırlarını zorlayan düşüncelerine şarkı kisvesi verilmiş garip ‘eser’lerinden alışkındık. Zamanında “Biz buradayız gitmeyiz, ülkemizi bekleriz, karşı çıkan olursa dan dan” diyerek ne denli tatlı bir “plaza milliyetçisi” olduğunu bizlere göstermişti.
E futboldan anlamadığını bilmek için de üste üst iki yazısını okumak yeterli. Elbette bünyeye gerekli Emedur desteği yapıldıktan sonra… Zira yazılarındaki tutarsızlıklara tahammül epeyce zor.
Ancak hem zorlama faşizanlık hem kıt futbol bilgisi bir araya gelince, ortaya çıkan azotlu kelimelerin bu denli çirkin olacağını, “delikanlıca” söylenmesi gerekenlerin bile nasıl “akıllıca” satır aralarında dillendirilmeye çalışılacağını tahmin etmek güçtü. Üstüne üstlük yan yana gelmiş renklere yüklenen ideolojik anlamın da bu denli ‘alçak’ça kullanılacağını akıl edemezdim.
“Vitamin”li eski şarkıcı, yeni iç güveysi patron Ercan Saatçi aşağıda linkini bulacağınız yazıda, Galatasaray nefretini, ne yazık ki Fenerbahçe sevgisini incelikle yazacak kadar kalem erbabı değil, kustuğu makalemsi cümleler serisinde anlamadığı bir şeyi soruyor: “Sarı kırmızı pankartları anladık da yeşil ne oluyor?”
Elbette bu satırların yazarının Sayın Saatçi’ye anlamadığı her şeyi anlatacak kadar bilgisi, birikimi ve dahası zamanı yok. Öyle bir iddiası olmadığı gibi bu çabanın nafile bir çaba olacağını bilecek kadar tanıyor Sayın Saatçi’yi. Ancak yan yana gelen herhangi renklerden bir terör örgütünü hatırlamayacak, mağlubiyet hıncıyla keskinleşmiş ırkçı söylemler üretmeyecek, zaten yeterince gergin olan ülke ve futbol gündemini daha da germeyecek kadar sağduyuyu beklemek de her futbolsever gibi yazarın da hakkı. İnsanların kendilerinin seçmediği ya da kutsal saydıkları ırk / din / dil değerleri üzerinden siyaset yapmak ne denli sakat bir sonuç ortaya çıkarıyorsa, futbol gündemine de bu tip söylemleri yerleştirmeye çalışmak o denli sakat bir düşüncenin sonucudur. Sonuçlarını düşünmek dahi vicdan, izan sahibi insanı üzer.
Tüm bunlardan bağımsız olarak Galatasaray taraftarının eski açık tribündeki koreografisindeki sarı, kırmızı ve yeşil renklerin ne anlama geldiğini anlamak için ortalama bir zekâya sahip olmak yeterli olmalıdır. Bu noktada Sayın Saatçi’nin koreografi kültürüne ve Kadıköy’deki küfürsüz ortama ilişkin söyledikleri ayrı bir yazının konusu, değinmeyelim. Yani, herhangi bir kişinin tribüne bakıp pek bilinen Street Fighters isimli bilgisayar oyununu aklına getirmesi için ortalama bir zekâya sahip olması yeterlidir diye düşünüyordum. Yanılmışım…
Merak ediyorum… Sarı-kırmızı ve yeşil renklerin bir arada kullanıldığı trafik ışıklarını veya Senegal / Gana / Kamerun ülke bayraklarını gördüğünde ne hissediyor bilmiyorum ama Sayın Saatçi hiç mi tuttuğu takımın logosuna bakmaz? Fenerbahçe logosunda bu üç rengi göremeyecek kadar mı kör olmuş fanatiklikten? Ya da köşe gönderlerindeki renklerle çimlerin oluşturduğu birliktelik hakkında ne tür vatanperver görüşleri var? Eski bir şarkıcı olarak sahnede orasına burasına sarı-kırmızı-yeşil takıp takıştırmış Jamaikalı “reggae” sanatçılarını görünce ne hissediyor?
Aslında söz konusu yazının nasıl bir ruh hali, nasıl bir fanatik ezilmişlik içerisinde yazıldığı son paragrafında gizli. Bu nedenle yazımı son bir not, aslında bir rica ile bitirmek istiyorum.
Sayın Saatçi’nin annesi, kayınpederi Ertuğrul Özkök, arkadaşları kısacası kendisiyle maç izleme eziyetine katlanan herkesten özel bir rica. Sayın Saatçi’ye maç esnasında sorularınızla eziyet etmeyin, mümkünse rakip takımın attığı gollerde kanal değiştirip Fenerbahçe attı diyerek kendisini yönlendirin… Ama lütfen bizi böyle yazılar okumak zorunda bırakmayın.
Biliyorum çok şey istedim sizden, siz de kader mahkûmusunuz.
emrah şahin
30-06-08, 10:39
anasına karısına sövdürmek hosuna gidiyor ki böyle bir serefsizlik yaptı!!!!
GSoldier1905
31-07-08, 13:50
MTK maçından sonra ki yorumu:Şahane Fenerbahçe.Bu şahıs nasıl bir futbol yazarıdır ki miletin dötüne başına çarparak gelen gollerle maçı kazanan bir takımı şahane diye niteleyebiliyor?
Şahane Fenerbahçe
Ercan SAATÇİ
FENERBAHÇE tam istediğimiz gibi bir başlangıç yaptı. Ama benim esas dikkatimi çeken, bir kaç konu vardı:
1- Futbolcular saha içinde yaptıkları en küçük hatada bile dönüp hocaları Aragones’e baktılar. Bu şu demektir; Aragones futbolcular üzerinde çok kısa bir süre içerisinde disiplini yakalamıştır. Ve kimsenin gözünün yaşına bakmayacağının sinyalini vermiştir.
2- Futbolcuların, kendilerine olan güvenlerini çok açık bir şekilde yansıtmaları. Geçen sezon inişli çıkışlı grafikler çizen birçok futbolcu, dünkü maçta bambaşka bir futbol anlayışı ve özgüvenleriyle sahadaydı. Özellikle Kazım ve Edu inanılmaz bir güven içerisindeydiler.
3-Fenerbahçe taraftarı bütün yeni transferlere yaptıkları tezahüratlarla çok güzel bir şekilde "hoşgeldin" dedi. Özellikle Emre Belözoğlu’na gösterilen ilgi, Emre’nin Fenerbahçe’de başarısız olmasını isteyenlere inattı. Özetleyecek olursak bu takım sakatların düzelmesiyle ve yeni transfer edilecek 1-2 kişiyle çok iyi bir duruma gelecek gibi gözüküyor.
STATTAN NOTLAR
Daniel Güiza maçın 56. dakikasında Fenerbahçe taraftarını nasıl ateşleyeceğini keşfetti. İspanyol oyuncu, taraftarı destek olmaya davet eden el hareketleriyle amacına ulaştı. Sanırım o an, Fenerbahçe Stadı’ndan yükselen ses desibeli gezegendeki en yüksek seslerden birisiydi.
Fenerbahçe taraftarı yeni sezona hazırdı. Ancak tribünlerde ufak tefek boşluklar vardı. Sezon açılışıyla birlikte bu stat ve taraftar çok önemli maçlara tanıklık edecek.
Her zamanın alışıla gelmişin dışında maçı takip eden bir basın ordusu vardı. Tamamen yerli değil, yabancı basın mensupları da vardı. Bunun nedenleri de, Fenerbahçe takımındaki uluslararası yıldızlar ve Aragones’ti tabii ki.
Maçın pankart:
Glorious Team Of Magnificent City
Maçın 3 adamı: 1- Kazım 2- Edu 3- R Carlos
La senin yazdığın kağıda yazık....
Kuş beyinli...
macin 3 adamini bile bulamamis bu yakinda intihar eder derdinden
Ercan SAATÇİ
Giriş gelişme sonuç!
Giriş;
SUDAN çıkmış balık gibi bir Fenerbahçe...
Neye uğradığını şaşırmışcasına bir futbol karmaşası Fenerbahçenin üzerine çökmüş... Nitekim ardarda iki gol yiyor ki fena !...
Defans dağılmış durumda. Kimi kim tutuyor belli değil... Durumdan yararlanan Porto iki golü de gayet rahat bir biçimde ağlara yolluyor...
Oyunu ileriye taşıyacak bir futbolcu henüz ortalarda yok. Sadece defansta değil, orta sahada da bir organizasyon bozukluğu göze çarpıyor. Aragones, futbolcularına nasıl bir taktik verdi, ne dedi bilinmez ama dün izlediğimiz o ilk yarıdaki görüntüyü, onun tembihlemediğine eminim. Tek forvetle yani ve de Güiza’yla bir gol organizasyonu nasıl olacak merakla bekliyoruz...
Gelişme;
TAM da bu iş Güiza’yla olmaz dediğimiz anda Güiza golünü atıp, takımı biraz olsun kendine getiriyor. Çünkü bireysel çabalar daha fazla göze çarpıyor. Uğur Boral, soldan geliyor güzel ortasına Alex de güzel bir kafa atıyor, dönen topu ağlara gönderen Güiza...
Sadece bu üç ismin Fenerbahçe’ye yıllık maliyeti 7-8 milyon Euro... İlk yarı çok şükür bitiyor ve ikinci yarı... Daha istekli bir Fenerbahçe izlemeye başlıyoruz. Ama etrafımdaki herkes de aynı homurdanma ; "tek forvetle bu şekilde gol atmamız çok zor!" Güiza, belki de Fenerbahçe’ye geldiği günden beri en iyi futbolunu oynuyor ama MFÖ’nün de dediği gibi "Yalnızlık Ömür Boyu"...
Dakika 45:Oyuna Aurelio’nun alternetifi JOSİCO giriyor. Dakika:52 Josico sakatlanıyor ve oyundan çıkıyor! ... İlk kez Fenerbahçe’li bir hoca 80. Dakikaları beklemeden erken bir değişiklikle taktiksel bir hamle yapacak ama olmuyor işte !...
Josico, 7 dakika sonra sakatlanıp çıkıyor. Fenerbahçe’li futbolcular, Porto’yu rahatça yenebilecek güçte oluklarının farkına varmakta biraz geç kalıyor. 85. dakikadan sonra da haliyle iş işten geçmiş oluyor...
Sonuç;
GEÇEN yılki Fenerbahçe nerdeee, bu Fenerbahçe nerde ? diye sorası geliyor insanın. Elbette bunu bir maç sonucuna göre yazmak acelecilik ve haksızlık olur ama Süper ligdeki oyunda gösteriyor ki Fenerbahçe’de bir problem var.... Bu durumda da bize yine dilek tutmak kalıyor ;
Umalım, Fenerbahçe Kadıköyde ki Gençlerbirliği maçıyla kendine gelir ve görmek istediğimizi bizlere izlettirir.
MAÇIN ÜÇ ADAMI:
Bu kez ben size sorayım; F.Bahçe’de iyi oynayan 3 kişi Var mıydı ?
GSoldier1905
18-09-08, 10:17
Sorması gerekirdi tribünlerde niye yeşil sarı kırmızı atkılar vardı diye?:D
Abi okumayin bu adamin yazilarini, vaktinize yazik..
Namelessonegs
20-09-08, 15:57
Şahane Fenerbahcesinden bir ses var mı bu ezigin?:)
vBulletin® v3.8.2, Copyright ©2000-2012, galatasaray.to