PDA

Tüm Versiyonu Göster : Arama formlarını temizlemek

reallion
30-12-04, 13:10
forumla ilglili bir sorun değil ama mesela atıyorum googleda bişey arııcam ama ilk harfe basar basmaz bin tane daha onceden aradıklrım çıkıyor.bunları nası silebileblup?

30-12-04, 13:53
Hmm.. Anladım demek istediğini
Internet Ayarları-İçerik-Otomatik Tamamlama-
Burada formları ve passwordları temizle olacak..
Internet Options-Content-Auto Complete-Clear Forms
Bu da İng. Windows için.

reallion
30-12-04, 14:04
budur!
supersin!

silebilirsin if u want

Bengü Cakmak
30-12-04, 14:38
kahretsin ... forumda Ata gibi bir üyemiz var iste ... hertürlü PC islerinden anliyor olmayanlar catlasin :lol:

30-12-04, 15:04
Yok abicim kalsın başka biri gelir aynı soruyu sorar arşiv maksatlı :)

Bengü teşekkür ederim bu arada :)

reallion
30-12-04, 15:34
iyi hadi kalsın havanı at bakalım :))
şaka bi öte bi yana başlıı değiştirirsen daa iyi olabile ama sen bilip tabii.
tekrar saol

30-12-04, 22:38
Resim çingeneler zamanından değil mi :)

Bengü Cakmak
31-12-04, 22:40
su search toolbar... vb. seyleri nasil yok edecegim bir türlü olmuyor...
simdide desk imde cikti ve silemiyorum of..

reallion
01-01-05, 17:41
evet çingeneler zamanı.
geç oldu ama..

dikkatli şey..
.)

ÖNDER RB
02-01-05, 02:38
forumla ilglili bir sorun değil ama mesela atıyorum googleda bişey arııcam ama ilk harfe basar basmaz bin tane daha onceden aradıklrım çıkıyor.bunları nası silebileblup?

ara posetli siteleri google da sonra nasil silecegim de :)

o kadar ugrasma silinmesini istedigin kelime altta açilinca üstüne in okla delete yaptiginda siliniyor.

reallion
02-01-05, 10:58
hayır baggio. boyle duşundurteceğini biliyordum ama o kadar çoğalmıştıki sinir krizi geçirmektense varsın dusunsunler yeterki bitsin bu diye duşundum.
biliyorum o kadar kafaya takılacak bir sorun değil bunun farkındayım ama bu beni delirtiyor.
mecazi değil cidden delirtiyor.ama bunun farmında olmak daha kötu. delirsem komple daha iyi olur çunku beynimdeki bu bilinci açık kısım buna tanıklık etmeme sebep oluyor.neden bahsettiğimi çözemeyebileceğinizi dusuuyorum.en iyisi kesmem artık cunku duramıyorum ve iyice dağılıyor.bişey anlatmadığımın farkındayım .kötu ve garip olan bu

02-01-05, 22:35
Bengücüm öncelikle şu programı indir :

Hijackthis daha sonra sistemini tarat ve çıkan logu www.hijackthis.de sitesindeki yere kopyala ve analyzea bas daha sonra tehlikeli görülenleri işaretle ve sil..

Bengü Cakmak
04-01-05, 20:43
cok tesekkür ederim atacim kac aydir ugrasiyordum su searchi bir türlü silemiyordum... cok sagol ya. simdi sildim.. sadece bir kac sey kaldi onldada emin degildim sileyimmi silmeyimmi diye ama onlarida silecegim simdi

cok cok tesekkür ederim sana.