Tüm Versiyonu Göster : Webcam
ben bi webcam almak istiyorum,karanlik´da da calisan , görüntü kalitesi iyi olan ,kaliteli bi webcam var mi piyasada ?
LogiTech QuickCam Communicate hakkinda nette güzel seyler okudum.
birde sizin fikirlerinizi alayim,hangilerini önerirsiniz?
Pek takip etmiyorum ama heralde binlerce marka/modeli var webcamlerin, ayrıca fiyatlar da oldukça makul..
Ben olsam Logitech alırdım, ürünleri hem kaliteli hem de tasarımları çok şık..
bi tane almistim ,logitech messenger quickCam , rezalet :) ..yeni bi tanesi lazim ....
SUNA NE DERSINIZ?
http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=4616&item=5151814546&rd=1
Çok dandik görünüyor Logitech'in yeni çıkan modelleri mükemmel bizzat gördüm.
Bengü Cakmak
30-12-04, 14:36
bende yenisi var logitech in cok güzel... al bence
Ne kadar bu iyi dediginiz webcam'lerin fiyatı?
bende yenisi var logitech in cok güzel... al bence`
hangi model ?
Serkan1905
30-12-04, 16:48
logitech iyi.
ama benim bi tanidikda Phillips marka bi tane vardi. öyle bir sey olamaz. mükemmel üstü bir sey.. :alkis: :okey:
logitech iyi.
ama benim bi tanidikda Phillips marka bi tane vardi. öyle bir sey olamaz. mükemmel üstü bir sey.. :alkis: :okey:
tam olarak hangi model oldugnu biliyo musun ?
Serkan1905
30-12-04, 17:22
kamera eski bir model 2 sene falan oldu, arkadasin aldigi. phillipsin web sitesine baktim, daha o model yok.
görürsem bir sorarim.
yalniz bu kamera olayinda, anladigim kadariyla, en önemlisi kameranin o optik malzemesi, lens vs..
ben bir hata yapip terratec bi cam aldim, kalite sifir. veya benim siemens cep telefonunda bi cam var, yine sifir. o yüzden, bence, sen en iyisimi carsiya gidip, deneye deneye al kamerayi. en azindan kaliteyi bir görmendende fayda var...
abicim bundan önce aldigim logitech´de zaten aldigim yerdeki saticilara sordum...iyi dediler...
kalite 0 cikti :)
görüntü cok karincali,hic bir ise yarmiyor....onun icin buraya bi sorayim dedim, saticilara güven olmuyor
Webcam'larin iyi amacla kullanildiklarina hic sahit olmadim :D
Figo karıncalanma nasıl oldu ? Wireless falan mı bu? Net olmayabilir hele ışıksız ortamda zaten netlik bekleme ama karıncalanma hiç duymadım.
Figo karıncalanma nasıl oldu ? Wireless falan mı bu? Net olmayabilir hele ışıksız ortamda zaten netlik bekleme ama karıncalanma hiç duymadım.
yok wireless diil, normal...
ortam zaten isikli,normal msn,yahoo vs..
UmBeRtO GS
30-12-04, 23:11
Mep muhalefet tam muhalefet :lol:
Bence en iyi webcamler logitech'in webcamleri....
Görüntü kalitesi için de pixeli ve fiyati en iyi olanı al, pahalı olan her zaman daha iyidir :)
Mep muhalefet tam muhalefet :lol:
Bence en iyi webcamler logitech'in webcamleri....
Görüntü kalitesi için de pixeli ve fiyati en iyi olanı al, pahalı olan her zaman daha iyidir :)
;) ok ,1,3 mil pixel iyidir dimi ?
Valla Genco'ya katılıyorum :) Baska ne amacla kullanılır ki bu meret? :)
abi biz gurbetteyiz , eş ,dost ,akraba , sevgili hepsi türkiye´de ... arasira konusuyoruz nette,görüntülü olsun istedik :) valla kötü bi niyetimiz yok
Figo, surda biz bizeyiz..Yeme be oglum bizi :)
yalanim varsa allah canimi alsin,cidden homepage kurup striptiz yapmicaz :D
Serkan1905
31-12-04, 03:39
abi biz gurbetteyiz , eş ,dost ,akraba , sevgili hepsi türkiye´de ... arasira konusuyoruz nette,görüntülü olsun istedik :) valla kötü bi niyetimiz yok
aaaa abi arkadasi destekliyorum.
bir bayramda hatirliyorum, türkiyede köyde teyzeoglu kurdu bilgisayari, biz de burada gectik karsilikli webcam destekli chat olayi yaptik. süper bi sey...
bunu icat edene benden bi bravo :alkis:
vBulletin® v3.8.2, Copyright ©2000-2012, galatasaray.to