PDA

Tüm Versiyonu Göster : Cavcav: Ali Tandoğan'i Verebilirim

gian
29-12-04, 18:45
Cavcav, Ligtv'ye verdigi demecte, Ali Tandogan'la Galatasaray'in ilgilendigini, 6 ay sonra mukavelesi bitecek olan oyuncu icin yuksek meblaglar istemeyeceklerini, Galatasaray'la anlasırlarsa Ali Tandogan'i verebileceklerini soyledi..

Ali Tandogan ozellikle gecen sene iyi bir cıkıs yakaladı..Sag kanatta Sabri'den iyi olur kanımca..Frikik de kullanabiliyor..Ama yasını tam bilmiyorum..

Sizlerin görüsleri nelerdir?

LuisFigo
29-12-04, 19:36
CavCav´i ilk kez böyle gördüm... tandoganin sözlesmesi bitecek diye Yusuf Yusuf olmus bir vaziyette :lol:

Ali TAndogan 25.12.1977 dogumlu

Genco
29-12-04, 20:01
Cavcav verir de bizim yonetim alabilir mi :) ?

UmBeRtO GS
30-12-04, 00:01

Katılıyorum, bizim yönetimde para yokken, kimseyi alamayız..

(Aa Genco'yla aynı fikirdeyiz, başımıza taş yağacak valla :lol: )

Sheva
30-12-04, 00:32
Cavcav Ziya Doğan'la takımı yenileyecek, elindeki yaşı geçmiş veya sorunlu futbolcuları da haraç mezat satma derdinde (ki Ali Tandoğan bu iki kategoriye de giriyor) O yüzden alırız ama faydasını görür müyüz meçhul..

Sovereign
30-12-04, 12:53
Ver Suat Ustayı,üstüne de az bir para al Ali Tandoğan'ı...

gian
31-12-04, 00:33
NTV'ye göre Ali Tandoğan Galatasaray'da..Cavcav'la anlasılırsa hemen, anlasılamazsa sezon sonunda..

Onur1905
31-12-04, 12:14
Hayırlı olsun derske erken olmaz herhalde.İyi ve yararlı olacak bir transfer .

Sheva
31-12-04, 12:32
Gidişat son derece sessiz ama yılbaşı falan diye mazur görülebilir şimdilik.. 3 Ocak'ta kamp başlıyor, transferleri de fazla geciktirmemek lazım..

Deliormanlı
31-12-04, 12:43

Harika bir özet

Keşke Başkan Canaydın şurada yazılanları ,espri ve gerçek dolu satırları okusa.Nasıl sabırlı ve taşı gediğine koyan taraftara (yoksa müşteri mi desem?) sahip olduğunu görse...

Diğer yandan Cavcav Ali Tandoğan'ı vermekle lütfetmiş(!?). keşke yönetim Ali yi sezon sonunda free agent olarak,Cavcav'a para ödemeden alsa......

Sovereign
31-12-04, 12:59
Sezon sonu serbest kalacaksa bu transfer devrearası oldu diyebiliriz.

Geçen seneki Necati transferi gibi.İki tarafın da çıkarları doğrultusunda az bir para bu transferi çok yakında çözer.

soprano79
31-12-04, 14:11
Sezon sonu serbest kalacaksa bu transfer devrearası oldu diyebiliriz.

Geçen seneki Necati transferi gibi.İki tarafın da çıkarları doğrultusunda az bir para bu transferi çok yakında çözer.

Katılıyorum. :okey:

Galathian
03-01-05, 16:02
Ben Ali Tandoğan'ı eskiden beri beğenirim. Hırslı, teknik düzeyi yeterli, profesyonel bir oyuncuya benzer. Galatasaray'da görmekten mutlu olacağım bir oyuncudur.

Deliormanlı
03-01-05, 16:10
Ben Ali Tandoğan'ı eskiden beri beğenirim. Hırslı, teknik düzeyi yeterli, profesyonel bir oyuncuya benzer. Galatasaray'da görmekten mutlu olacağım bir oyuncudur.

İyi olur ,en azından frikikleri atan futbolcumuz olur............ :okey:

gian
14-01-05, 11:06
Sabah'tan:

G.Saray Tandoğan'ı Gençler'den istedi

G.Saray, Ali Tandoğan'ı sezon sonuna kadar kiralamak için G.Birliği'ne son bir teklif daha götürdü. 2. Başkan Ergun Gürsoy, G.Birliği Başkanı İlhan Cavcav'ı arayarak, genç yıldızı istedi ve sezon sonuna kadar 300 bin dolar teklif etti. Fakat Başkent ekibinin başkanı 400 bin dolar istedi. Gürsoy, Ali Tandoğan'ı mutlaka alacaklarını belirtirken tarafların anlaşması bekleniyor.

Sheva
14-01-05, 15:42
Sezon sonu için başka kulüple mi anlaştı acaba, Ali Tandoğan bile bize gelmek istemiyorsa oturup ağlayalım valla..

-----------------------------------------------------------
Ligin ikinci yarısı için hazırlıklarını Antalya Belek'te sürdüren başkent ekibinde, transferin gözde ismi Ali Tandoğan, sezon ortasında transferi düşünmediğini belirterek, ''Sezon sonunda sözleşmem bitiyor. Benim ilk tercihim kulübüm olacak. Çünkü burada çok iyi günlerim geçti. Kulübümle de hiçbir sorun yaşamadım. Gençlerbirliği'nde kalmayı çok istiyorum. Ancak anlaşma sağlayamazsam başka kulübe giderim'' diye konuştu.

Bu arada Gençlerbirliği Başkanı Kulübü İlhan Cavcav ise Ali Tandoğan'ı bırakmak istemediklerini ifade ederek, ''Ali bizim için çok önemli bir oyuncu. Onun için bırakmayı düşünmüyoruz'' dedi.

Gelecek sezon zirveye oynayacak bir ekip kurmaya çalışacaklarını anlatan Cavcav, sözlerini şöyle tamamladı:
''Tüm hesaplarımızı gelecek sezon üzerine yapıyoruz. Ali için Galatasaray'dan bir teklif aldık. Biz, kendisiyle görüşüp gelecek yıl kalıp kalmayacağını sorarak, Galatasaray'ın teklifini görüştük. Galatasaray ile 300 bin dolara anlaşma sağladık. Ancak Ali kalmak isteyince olayı kapattık. Biz Ali'yi gelecek yıllarda da Gençlerbirliği'nde tutmak ve kamp sonrası masaya oturup sözleşme yenilemek istiyoruz.''

gian
14-01-05, 15:44
Ali 1 milyon dolar istemis bizden galiba; bizimkiler de (bence haklı olarak) vermemisler..Ondandır..

UmBeRtO GS
15-01-05, 13:43
Son dakika sürprizi!

Galatasaray para sorununu aştı, Ali Tandoğan’ın bonservisi için Gençlerbirliği’yle 300 bin dolara anlaştı. Görüşmeler sürüyor
15.01.2005

Cavcav şahsi çek istedi
Ara transfer döneminin başından bu yana Gençlerbirliği’nin sağ kanat oyuncusu Ali Tandoğan için görüşmelerini sürdüren Galatasaray, para sorununu aşmayı başardı. Futbol Şubesi Sorumlusu Fatih Gökşen, Başkent ekibinin başkanı İlhan Cavcav’la, Ali’nin bonservisi için 300 bin dolara anlaşma sağladı. Cim Bom’un bu miktarı 50’şer bin dolarlık taksitler halinde ödemeyi teklif etmesi üzerine Cavcav şahsi çek istedi. Taraflar bu konuda da prensip anlaşmasına vardı.

Fark 300 bin Euro
Kulüpler arasındaki anlaşmaya rağmen Sarı-Kırmızılı kulübün Ali Tandoğan’a yapacağı ödemeler konusunda sıkıntı yaşanıyor. Cim Bom’un yıllık 400 bin Euro önerdiği, ancak yıldız futbolcunun menacerinin 700 bin Euro istediği öğrenildi. İki taraf arasındaki görüşmenin devam ettiği bildirildi. Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Ali Tandoğan’ı ikna çabalarının sürdüğü ve taraflar arasında her an uzlaşma sağlanabileceği bildirildi.

FANATİK

SaRımSAK
16-01-05, 20:54
Cavcav şahsi çek istedi
Ara transfer döneminin başından bu yana Gençlerbirliği’nin sağ kanat oyuncusu Ali Tandoğan için görüşmelerini sürdüren Galatasaray, para sorununu aşmayı başardı. Futbol Şubesi Sorumlusu Fatih Gökşen, Başkent ekibinin başkanı İlhan Cavcav’la, Ali’nin bonservisi için 300 bin dolara anlaşma sağladı. Cim Bom’un bu miktarı 50’şer bin dolarlık taksitler halinde ödemeyi teklif etmesi üzerine Cavcav şahsi çek istedi. Taraflar bu konuda da prensip anlaşmasına vardı.

vay be klübün çekinin güvenililiği kalmadı demek..Sağol fanatik yine iyi giydirmişsin çaktırmadan..

JORDAN
17-01-05, 01:41
Bu Cavcav ne kadar donek adamdir?Kewndisi canli yayindsa vermek istedigini soyluyordu simdiyse gazete haberine gore takimda tutmak istiyormus onumuzdeki yil iddiali kadro kurmak icin. Fiyati ne kadar arttirirsam kar hesabi...

GaLaFaN
17-01-05, 03:45
tok satıcı ayağına yatıyor ;)

M.Yasin Cakmak
17-01-05, 04:04
Gayet tok zaten ;)