PDA

Tüm Versiyonu Göster : Mehmet Çoğum, Hasan Kabze ve Kaleci Fevzi Elmas..

gian
29-12-04, 18:33
Dardanelli bu 3 oyuncu ile ilgilendigimiz soyleniyor..Mehmet Çoğum fena degil, Hasan Kabze'yi cok övüyorlar ama izleme fırsatım tam anlamıyla olmadı, öte yandan kaleci Fevzi inanılmaz refleksleri olan, süper bir kaleci..Daha fazla bilgileri olan paylaşabilir..İşte haber:

Cimbom’un transfer gözdeleri

İkinci Futbol Ligi A Kategorisi takımlarından Çanakkale Dardanelspor’un futbolcuları Mehmet Çoğum, Hasan Kabze ve kaleci Fevzi Elmas’ta Galatasaray formasını giyme heyecanı yaşanıyor.

Çanakkale
AA

29 Aralık 2004— Çanakkale Dardanelspor ile Ümit Milli Takımı’nın başarılı defans oyuncusu Mehmet Çoğum, Galatasaray’ın teklifinin kendisine mutluluk ve gurur verdiğini söyledi.

ÇOĞUM: GURUR VERİR
Çoğum, kulüplerin anlaşması halinde büyük hedefleri olan bir takımda görev almak isteğini belirterek, “Transfer konusunda benim doğrudan görüşmem olmadı. Kulüpler arasındaki görüşmeler sürüyor. Ben de bunları basından takip ediyorum. Anlaşma sağlandığı takdirde takım arkadaşlarımla böyle büyük bir camianın takımında forma giymek onur verir” dedi.
hasan kabze: tek sorun bonservis
Attığı gollerle adından sık sık söz ettiren Hasan Kabze ise transfer konusunda Kulüp Başkanı Niyazi Önen’den yardım beklediğini ifade ederek, “Formasını giymekten gurur duyduğum Çanakkale Dardanelspor’da verilen görevleri başarıyla yerine getirdiğime inanıyorum. Bir şekilde kulübüme borcumu ödedim. Başkanımızdan bu konuda bizlere yardımcı olmasını ve destek vermesini bekliyoruz. Şu anda görüşmeler sürüyor. Tek sorun bonservis. Bu sorun giderilirse Galatasaray forması giyeceğim” diye konuştu.

FEVZİ ELMAS: GÖKŞEN İLE ANLAŞTIK
Ümit Milli Takımı’nın başarılı kalecisi Fevzi Elmas da Galatasaray Kulübü yöneticisi Fatih Gökşen ile kulübün anlaştığını söyledi.
Bu konuda Galatasaray yönetiminden çıkacak kararın daha önemli olduğunu dile getiren Elmas, sözlerini şöyle sürdürdü:
“Galatasaray ile görüşmem oldu. Ancak kulüp başkanımız Niyazi Önen ile bu konuda görüşmedim. Kendisi transferime olumlu bakıyor. Hergenç futbolcunun Galatasaray gibi tüm dünyanın yakından tanıdığı bir kulüpte futbol oynama isteği vardır. Önüme böyle bir şans geldi. Bununiyi değerlendirmek istiyorum.”

Parma Maniac
29-12-04, 21:15
Hasan Salih Kabze benim liseden sınıf arkadaşımdır.. muhteşem golcüdür.. keşke gelse..

Tequila
29-12-04, 23:42
Hasan Salih Kabze benim liseden sınıf arkadaşımdır.. muhteşem golcüdür.. keşke gelse..

Hangi takımlıydı o zmnlarda

gian
29-12-04, 23:45
Guzel bir soru Tequila'dan :)

Hangi takımı tutuyordu Parma?

Parma Maniac
30-12-04, 00:40
Fenerbahçelidir :)

UmBeRtO GS
30-12-04, 00:54
O zaman gelmesin :dil:
Şaka bir yana, Parma'nın dediği gibi iyi bir golcüyse almak lazım, ama bizim yönetim kiiim adam almak kim :)

gian
30-12-04, 00:55
Necati gibi iyi bir Galatasaraylı olacaksa sonradan, problem degil..

Sheva
30-12-04, 01:17
Gian bu lafı senden okuduğumu hatırlıyordum ama Necati'yi gördükçe açıkçası pek de inanmak istemedim.. Bunun üzerine bir de bedri baykam gibi en kaypak ve pislik fenerliler bile bu çocuk için 'anti-fenerli' deyince tümden güvenim yerine geldi ama şimdi içime yine bir kurt düştü.. Heralde son 5 yıldır falan bir tane futbolunu ve kişiliğini birlikte sevdiğim oyuncumuz oldu, Allahaşkına o da fenerli çıkmasın :saskin2:

Parma Maniac
30-12-04, 01:18
walla hatırladığım kadarıyla öyle fanatik bi çocuk değildi.. hayatı futbol ama bi gün Fenerbahçe dolayısıyla tartıştığını, birine karşı takımı savunduğunu görmemiştim.. bence o açıdan hiç sorun çıkmaz..

tyisik
30-12-04, 05:05
1 tanesini alirsak opupte tepemize koyalim

Deliormanlı
30-12-04, 10:38

Bunlar kimseyi alamaaazzz..........
aralarında kavga etmekten başka şeylerle uğraşmaaz...

Deliormanlı
30-12-04, 10:48

Emre bizim yönetim başkaların da talip olduğu hiç kimseyi transfer edemez.

Küçük bir ümit olsa da ,bunu belki sen yaparsın! Eski arkadaşın olarak belki ikna edersin. :D

Ciddiyim, Parma'nın Hasan Kabze'yi (laf aramızda gerçekjten iyi topçu) transfer etme ihtimali GS yönetiminden daha fazladır.

Parma Maniac
30-12-04, 12:45

Küçük bir ümit olsa da ,bunu belki sen yaparsın! Eski arkadaşın olarak belki ikna edersin. :D

Ciddiyim, Parma'nın Hasan Kabze'yi (laf aramızda gerçekjten iyi topçu) transfer etme ihtimali GS yönetiminden daha fazladır.eheh başladım zaten çalışmalara Hikmet ağabey :)

Sovereign
30-12-04, 12:56
Bence aralarında en yeteneklisi kaleci Fevzi.

Milli Takım maçlarıda da çok iyi performanslar gösterdi.

Ne hikmetse Çanakkale'de oynatmıyorlar adamı.

gian
30-12-04, 13:06
Fevzi inanılmaz maclar cıkardı milli takımda..Ozellikle bir Toulon turnuvasında gosterdigi performans vardır, gordugum en iyi kaleci performanslarından biriydi..

Sheva, Necati Adana'da oynarken, Ligtv'de bir programda soylemisti Fenerbahceli oldugunu..Yani kendi gözlerimle görüp, kulaklarımda duydum.. :)

Onemli olan simdi nasıl oldugu..Misal Rüstü ve Ümit Özat da sıkı Galatasaraylıymıs kücüklüklerinde, ama simdi tam Fenerliler..

Ve ya simdi Fener dusmanı olarak gordugum Gokmen Ozdenak son Telegol'de 13 yasına dek fenerli oldugunu soyledi..Yani olabiliyor boyle seyler..

Deliormanlı
31-12-04, 12:48
eheh başladım zaten çalışmalara Hikmet ağabey :)

Hukukçu da olduğun için sözleşmeleri sağlam yaparsın.Malüm ya bizim yöneticiler birini binbir zorlukla alırlar, 6 ay sonra da nasıl geri gönderirirz diye kara kara düşünürler.Lafın kısası bizimkiler için almak da zor ,göndermek de... ağlasan mı gülsen mi? :agla: :lol:

Deliormanlı
03-02-05, 14:06

Ciddiyim, Parma'nın Hasan Kabze'yi (laf aramızda gerçekjten iyi topçu) transfer etme ihtimali GS yönetiminden daha fazladır.

Emre teşekkürler abinin sözlerini dinlediğin ve Hasan Kabze yi transfer ettiğin için :okey:
Sizi bilmem ama ben Hasan dan çok ümitliyim.Hakan Yakın dan fayda görürümüyüz bilmem ama Hasan dan kesin.

Emre, haberlerde geçtiğine göre Hasanın transferinden menejeri Emre Özcan $ 200 bin almış.Yarasın Koçum! İstanbula geldiğinde abine Boğazda bir balık-rakı ısmarlarsın artık,Hasan'ın şerefine. :D

Sağlıcakla kal! Ve Hasanı sıkı marke et,ondan büyük beklentilerimiz var.Hagi öööle diyooo...

Parma Maniac
03-02-05, 21:28
eheh rica ederim Hikmet Ağabey.. inan çok çalıştım bu transfer için, Umberto'nun dediği gibi de Ferrari paramı çıkardım.. :lol:

şaka bi yana inşallah yararlı olacak bize.. sen izlemişsindir, zaten potansiyelinin farkındasındır.. umarım o potansiyeli bizde en üstlere taşır, diğer arkadaşlara da gösterir kendisini.. Sukur bıraktıktan sonra yerine başarıyla geçmesi en büyük dileğim.. çok şey öğrenecek inşallah abilerinden..

tyisik
04-02-05, 06:09

valla ben 1 tanesi demistim ikisini aldiklar yonetimden ;) ilk defa olarak ozur diliyorum