Tüm Versiyonu Göster : Red Foxes Pardon Opel Türkiye Kupası
Sky Türk'de Opel Türkiye Kupası yayınlanıyor.
Dün F.Ülker Alpella'yı
Efes Bjk'ı
Türk Telekom Banvit'i
Oyak Renault da Karşıyaka'yı yendi.
Bugün önce 17.30'da Efes - Oyak Renault maçı var.
Sonra da F.Ülker- Telekom maçı var.
Onun dışında maçları izlemeseniz de Red Foxes Ukrayna dans grubu var, onları izleyin bari :D
(zaten başlığı da onlar için açtım :) )
Oyak Efes'i de yendi, 2 sayı gerideki Efes son topu Ender ile 3lük olarak kullanınca olmadı tabi, zaten tüm maç Oyak öndeydi son 1dkya 9 sayı önde girdiler ama heyecandan faulller kaçtı,sayı yiyip topu akabinde kaptırıp gene sayı yediler falan ki Efes de 2 faul kaçırdı bu 1dk içinde, fark 2ye de indi ama Ender işte, bu kadar geriye giden adamın işi ne Efes'te?
Sonuçta Oyak büyük iş başardı ama finaldeki rakibi rahat yener, geçen sene Banvit örneğinde olduğu gibi finali kaldıramazlar bence....
Ben maçı bırakıp bizim maça gittiğimde de Oyak öndeydi.
Hak ettiler finali.
Bizi de ilk 4'lü grupta hazır değilken elemişlerdi.
Oyak'ın rakibi de Türk Telekom oldu. F.Ülker'i 73-72 yenmişler...
Fener de olmasa eğlence yok hakikaten, bu kadar komik maç kaybedilmez, hasta hasta yatıyorum tv karşısında bademcik denilen meret öldürmüyor süründürüyor, keyfim yok fener de 26 sn kala 70-69 önde, top Solomon'da atar şutu biter iş diyorum ama neyi unutuyorum ülkerle de birleşse fener lam bu, önce dangalak pivotları blok yiyor El Amin alıyor topu Solomon beşliyor El Amin atıyor faulleri 71-70, ama daha 8-9 sn var ve damir mrsiç acaip 3lük atıyor ama o da ne pota altından top çıkarırken fener EL Amin o topu da kapıyor ve faul yapılıyor gene atıyor 73-70 işin daha komiği 4sn var maçın bitimine fener 3lük atmak yerine turnike atıyor ve maç bitiyor, akıllarınca taktik faul yapacaklar ama maç bitiyor lam ne komiksiniz siz ya öldüm gülmekten ahahahhahaha... :)
Fener de olmasa eğlence yok hakikaten, bu kadar komik maç kaybedilmez, hasta hasta yatıyorum tv karşısında bademcik denilen meret öldürmüyor süründürüyor, keyfim yok fener de 26 sn kala 70-69 önde, top Solomon'da atar şutu biter iş diyorum ama neyi unutuyorum ülkerle de birleşse fener lam bu, önce dangalak pivotları blok yiyor El Amin alıyor topu Solomon beşliyor El Amin atıyor faulleri 71-70, ama daha 8-9 sn var ve damir mrsiç acaip 3lük atıyor ama o da ne pota altından top çıkarırken fener EL Amin o topu da kapıyor ve faul yapılıyor gene atıyor 73-70 işin daha komiği 4sn var maçın bitimine fener 3lük atmak yerine turnike atıyor ve maç bitiyor, akıllarınca taktik faul yapacaklar ama maç bitiyor lam ne komiksiniz siz ya öldüm gülmekten ahahahhahaha... :)
Ehehe güzel olmuş.
Başlarındaki hocaları mal naparsın :)
vBulletin® v3.8.2, Copyright ©2000-2012, galatasaray.to