PDA

Tüm Versiyonu Göster : BİTMEYEN KABUS

arat44
28-12-04, 21:57
su evlilikl programlarından gına geldi...

yetmiyomus gibi simdi de "gel yeniden" diye bi program baslicakmıs show tv de...

caner - tulin, semra - kocası falan filan...

-okunu cıkarmasalar sasardım zaten...

Bengü Cakmak
28-12-04, 22:01
bende biktim,

Hergün Semra hanimi görmekten,
Hergün Semrayi duymaktan,
Ana Haber bültenlerinde bile Semrayi konu almamizdan,
Onu elestirmekten, onu sevmekten
onu sevenlerden, onu sevmeyenlerden

Oylardan, telefonlardan, bu türk kanallarinda hic birsey olmamasindan

biktim

Sheva
28-12-04, 22:01
Show Tv'de aynen bu tepkiyi düşünerek yayınlayacak bence o yeniden programını.. Millet artık tiksinsin diye yani, yoksa gidişat onu gösteriyor ki bu sefer de Kanal D'de toplayacak bütün ratingi Ebru Akel o programla..

Genco
28-12-04, 22:04
Reyting almanin en kolay yolu.. Erkekler essek gibi calisirken evde aylak aylak oturan kadinlar ancak bu tip programlari seyrediyolar.. Sonra adam isten eve geldiginde "Cok aciktim.. Yemek yok mu?" dediginde de nutuk atiyolar.. Valla :D

Bengü Cakmak
28-12-04, 22:05
Neden bir Belgesel bulmak icin kanal kanal gezip bulamiyorum?
Neden Bir Filmi 100 kere kesintili izlemek zorundayim?
Maden bizim halkimiz izlemiyo sevmiyo böyle seyleri ben bunu neden cekmek zorundayim halkimla birlikte? Kim istiyo?
Neden Türk ve Yabanci müzigin arasinda daglar kadar fark var?
Neden?
Neden?
Neden?

... gercekten nedenki?

gian
28-12-04, 23:14
İyi de bu tarz şovlar su anda tüm dünya televizyonlarının lokomotifi..Hatta iyice cılkını cıkardılar Amerikada filan..Onları gorunce, bizimkiler yine yavan kalıyor..

Bir de dedikodulara göre :) ; Semra'nın birinci yapılmamasının gerekcesi, para kazanmasın da, bu simdi kocasıyla yapılacak programa ikna edebilelim diye bilerek gerceklestirilmis..Yeni program icin kadın pesin 20 milyar almıs, bolum basına da 5 milyar alacakmıs..

Sheva
28-12-04, 23:32
Okuyalım biz daha :D

M.Yasin Cakmak
29-12-04, 00:25
Amerika'da dahi bu kadar saçma programlar yok abi. Bende Kablo var, bir sürü kaliteli program var. Tr'nin prime time ı ya aptal aptal diziler ya da bu tür salak saçma programlar.

Parma Maniac
29-12-04, 02:12
gian nerden duydun bunu :)

gian
29-12-04, 02:16
Vatan 34 ekinde, tv eleştirisi bolumunde okudum sanırım :)

gian
29-12-04, 02:25
Bu arada yeni baslayacak 2 tane bu tarz sov daha var..Biri Karayiplerde bir adada yasama mucadelesşi verecek tipler..Bir digeri de Donald Trump'ın Apprentice'ini Tuncy Ozilhan yapacak..Birinci olana 200 milyar pesin, artı AnADOlu grubunda 15 milyar maaşla iş verilecek..

Basvursak mı ne? :)

Sheva
29-12-04, 02:30
İkincisi iyi ama o maaşla tepeden inen adama da pek hoş gözle bakmazlar bence.. Bende bu yarışmayla ilgili okuduklarımı aktarayım, zamanında güya Sakıp Sabancı'ya teklif edilmiş bu proje ama 'kovuldun' lafını kullanmak istemediği için kabul etmemiş..

Yalnız şöyle birşey var ki, yarışma Amerika'da bile bu sene başladı bildiğim kadarıyla, o yüzden ne ara teklif ettiler pek anlamadım.. Cem Boyner ve bir kişinin daha adı geçmiş ve en sonunda Tuncay Özilhan'da karar kılınmış..

Saunders
29-12-04, 09:04
Reyting canavarı semra hanımı kaçırmamak için bu tür bir program yapılıyor bence...

LuisFigo
29-12-04, 16:41
ticaret böyle biseydir iste...akilli olacaksin,halk neleri seviyorsa onu yayinlayacaksin

Sheva
08-01-05, 22:39
Birdiler iki oldular, Allah muhafaza :D

Aydın eskiden taş fırın erkeği olsa bile bu kadar rol yapa yapa kesin yumuşamıştır artık, aşk kapısı kafana düşsün emi aydın :D

LuisFigo
08-01-05, 23:04
caner ölüyodu ya...adam gerdege giremeden mezara girecek :D tülin midir ne karin agrisidir ,evlenmem diyo bu hiyar´da kanal kanal dolasip zirliyo...hay senin erkekligine...

nihat
09-01-05, 06:26
Genco
Bengue

:okey:

nihat
09-01-05, 06:28
LuisFigo
yaw adam bir reklam cekimi icin 1.000.000 $ teklif aliyor,enayimi pesinden kosmasin?
enayimi revacta kalmasin?

ÖNDER RB
09-01-05, 14:12
Neden bir Belgesel bulmak icin kanal kanal gezip bulamiyorum?
Neden Bir Filmi 100 kere kesintili izlemek zorundayim?
Maden bizim halkimiz izlemiyo sevmiyo böyle seyleri ben bunu neden cekmek zorundayim halkimla birlikte? Kim istiyo?
Neden Türk ve Yabanci müzigin arasinda daglar kadar fark var?
Neden?
Neden?
Neden?

... gercekten nedenki?

bu sorunun çözümü aylık 29 milyon bengü.

alacaksın bir digitürk belgeselse belgesel sporsa spor filmse film diziyse dizi çizgi filmse çizgi film günün istediğin saati istediğini seçip kesintisiz reklamsız seyredeceksin.

gerçekten iyi bir televizyon izleyicisinin digitürksüz olmasını düşünemiyorum.

Bu arada yeni baslayacak 2 tane bu tarz sov daha var..Biri Karayiplerde bir adada yasama mucadelesşi verecek tipler..Bir digeri de Donald Trump'ın Apprentice'ini Tuncy Ozilhan yapacak..Birinci olana 200 milyar pesin, artı AnADOlu grubunda 15 milyar maaşla iş verilecek..

Basvursak mı ne? :)

çağdaş birincisi daha cazip sanki depresiz tsunamisiz olursa karayiplerin egzotik ortamında ıssız ada modunda hoş günler geçebilir ama katılımcı ablaların şekli şemali de önemli. :)

Bengü Cakmak
09-01-05, 15:53
var digiturküm... onu kastetmedim... ille olmasimi gerekiyor?

UmBeRtO GS
09-01-05, 15:55
Digi Digi Digi Türkler Mutlu Mesut Aileleeer :)
Bence de Digitürk olağanüstü bir şey...

Bengü Digitürk'de bir sürü belgesel ve sinema kanalı var.