PDA

Tüm Versiyonu Göster : Cem Papila Gs-Fb maci hakkinda konustu...

LuisFigo
28-12-04, 15:12
PAPILA FENER´I YAKTIGINI ITIRAF ETTI

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan derbi maçta verdiği kararlar günlerce tartışılan Cem Papila, Fenerbahçe'nin hakkının yenildiğini açıkladı. Ayrıntılar...

Cem Papila, Star TV'de yayınlanan 'Telegol' programına cesur açıklamalarda bulundu. Papila, maçın en çok tartışılan pozisyonlarından biri olan Tuncay'la, Ayhan arasındaki ceza alanı içindeki mücadele için, 'Ayhan, Tuncay'ı çekmiş. Bunu televizyonda gördüm. Pozisyon anında, sadece Tuncay'ın yerde olduğunu görmüştüm. O sırada top oyundaysa penaltı. Görseydim penaltıyı verirdim' dedi.

AYHAN'A İNANAMADIM

Papila, G.Saraylı Ayhan'ın, Luciano yerine kendisine kırmızı kart göstereceğini sanıp küfür etmesi ile ilgili olarak ise 'O esnada ben Luciano'ya ve göstereceğim karta odaklandığım için Ayhan'ın hareketlerini görmedim. Görseydim cezalandırırdım. Ben de Ayhan'ın o davranışını akşam televizyonda gördüğüm zaman inanamadım. Luciano'ya verdiğim kırmızı kartın ise haklı olduğunu düşünüyorum' dedi.

GALATASARAY'IN GOLÜ NİZAMİ

Papila, 'Galatasaray'ın Necati'yle kazandığı golden önce faul olduğu' şeklindeki iddialar için ise 'Serkan'a Galatasaray sahasında yapılan harekette faul yok. Devamında, Luciano ile Hakan Şükür arasındaki mücadelede de doğru karar verdim. Luciano, Hakan'la topa yükseldi, kazanamayacağını anlayınca rakibine bastırıp faul yaptı. Topun avantajlı bir şekilde Necati'nin önüne düştüğünü görünce faulü vermeyip oyunu devam ettirdim. Bence güzel de oldu' diye görüş belirtti.

5 KIRMIZI DA DOĞRU

Tecrübeli hakem, geçen yıl yönettiği Beşiktaş-Samsunspor maçında çıkarttığı 5 kırmızı kart sorulunca, bu konu ile ilgili şunları söyledi: ' Göstermiş olduğum kırmızı kartların hepsinde haklıydım. En çok eleştirilen Ahmet Yıldırım'ın kırmızı kartında bile haklıydım. Bu şekilde tarihe geçmek istemezdim. Lucescu, Cem Papila'yı tanımıyor. Kişiliğim konusunda hiçbir fikre sahip olmayan bir insanın benim hakkımda yorum yapma hakkı yoktur. Maçtan sonra maksadı aşan konuşmalar yapmıştır.'

Parma Maniac
28-12-04, 15:58
Feneri yaktığını falan söylememiş.. görmedim demiş adam pozisyonu.. görseydim verirdim evet çekmiş TVde gördüm demiş ne var bunda?

Tark1905
28-12-04, 16:00
...programdan sonra Cem Papila, televizyon studyosundan Passat marka yepyeni arabasiyla ayrildi....

LuisFigo
28-12-04, 16:10
...programdan sonra Cem Papila, televizyon studyosundan Passat marka yepyeni arabasiyla ayrildi....

:D

cozker
28-12-04, 16:13
Röportajını bende dinledim. "FB'yi yaktım" gibi bir ifadesi asla olmadı. Tuncay'ın cekildigi pozisyonla ilgili olarak pozisyonu görmedigini, eger top oyuna girdiyse hareketin penaltı oldugunu söyledi ki bunda zaten herkes hemfikir.. Yalnız röportaj esnasında spikerden Luciano'nun Hakan'ı golden önce yaka paca indirdigi pozisyonla ilgilide bir soru sormasını isterdim.. Muhtemelen o pozisyonda da kart kullanmayarak hata yaptıgını itiraf ederdi hakem..

ÖNDER RB
28-12-04, 18:41
adam pozisyon penaltiydi bile dememis. top oyundaysa demis. oyundaysa penalti degil diyen yok zaten.

feneri yakti edebiyati nerden çikti

cozker
28-12-04, 18:48
adam pozisyon penaltiydi bile dememis. top oyundaysa demis. oyundaysa penalti degil diyen yok zaten.

feneri yakti edebiyati nerden çikti

LuisFigo haberi hangi kaynaktan kopyaladiysa oradan cikti..

LuisFigo
28-12-04, 18:56
internethaber öyle demis

JORDAN
29-12-04, 00:07
Necati dolayisiyla Cimbom oyle koydu ki bunlara hala acisi cikmamis belli oluyor.

Leotheking
29-12-04, 00:50
Muhittin Boşat, Ali Aydın, Erol Ersoy da çarpıcı itiraflarda bulunabilecekler mi acaba çok merak ediyorum.... :kizgin:

M.Yasin Cakmak
29-12-04, 00:52
Ya bu adamlar böyle ezilerek yenilmeyi kaldıramıyolar, yazık.

Sheva
29-12-04, 01:02
Açık söyliyim Cem Papila'yı Star'da dinlediğim için Figo'nun koyduğu haber metnine çok da dikkat etmemiştim.. Birebir dinlediğim açıklamalardan sonra bu haberin başlığı karşısında gerçekten ağzım açık kaldı;

PAPILA FENER´I YAKTIGINI ITIRAF ETTI

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan derbi maçta verdiği kararlar günlerce tartışılan Cem Papila, Fenerbahçe'nin hakkının yenildiğini açıkladı

Internethaber'den mi alınmış bu haber? Yazık, tarafsız ve özgür haber portalı diye övünürler, ondan sonra en basit konuda duyduklarını ters yüz ederek haber diye sunarlar..

gian
29-12-04, 02:09
Konusmasını ben de dinledim; bunu bu sekilde yansıtan bir siteye artık hic bir Galatasaraylının girmemesi lazım kanımca..