Tüm Versiyonu Göster : 10.Hafta Galatasaray Cafe Crown 88 - 77 Fenerbahçe Ülker
Yer: Ayhan Şahenk
Tarih: 8 Aralık 2007 Cumartesi
Saat : 14:00
Yayın: Ntv
Başarılar Aslanlar Sizlere İnanıyoruz...
Gelen var mı?
(dedim de İstanbul'dan kim kaldı ki :) )
Ray52Lewis
05-12-07, 00:47
Yenilmeyecek takim degil Ülker...
Haydi Aslanlar...
M.Yasin Cakmak
05-12-07, 03:54
Aynı hafta 2 derbi...umarım 2 de 2 yaparız.
Allah 2 de 2 yapmamızı nasip eder inşallah.
İyi savunma yaparsak ve Solomon'u durdurursak seyirci baskısı ile yeneriz F.Ülker'i.
Son haftalarda iyi basketbol oynuyoruz buna bir de başa baş mücadele edersek hiç de zor olmaz galibiyet.
F.Bahçe Ülker'e Semih şoku!
Beko Basketbol Ligi'nde 8 Aralık Cumartesi günü ezeli rakibi Galatasaray Cafe Crown ile deplasmanda karşılacak olan Fenerbahçe Ülker'de Semih Erden şoku yaşanıyor.
Çarşamba akşamı Euroleague'de deplasmanda kazanılan Partizan maçında sakatlanan genç oyuncunun yaklaşık 1 ay potalardan uzak kalacağı öğrenildi.
Semih'in yanısıra hafta içi kaburgasından sakatlanan Mirsad Türkcan ve İbrahim Kutluay'ın da bu maçta oynamalarının şüpheli olduğu belirtildi.
Öte yandan G.Saray'da hafta içi transfer edilen Cenk Akyol'un, lisansının yetişmesi durumunda bu maçta takım kadrosunda yer alacağı ifade edildi.
------------
Mirsad'la İbrahim sakat da olsalar gerektiğinde kenardan girip oynarlar gerçi. Ama yine de iyi haberler bunlar.
İbrahim'i bilmem de eğer Semih ve Mirsad oynamazsa büyük avantaj elde ederiz.
İçeride üstünlük sağlarız. Zaten Owens,Gaines,Hüseyin üçü de formda.
Semih'in oynamaması onları rahatlatır.
İbrahim'i de Erdem ile kitleriz :) Tabi o da atmaya başladığı bir gün olursa nereden sallasa girer.
Ama herşey Solomon'da başlayıp Solomon'da biter :) Onu yavaşlattık mı F.Ülker'i yeneriz.
Hadi toplanın şuraya, bir ortam yaratalım :)
Metin Oktay Nostalji formamı giydim, maç saatini bekliyorum.
(futbolu büyük ihtimal izleyemeyeceğim :( )
Gidemedim maça abi, buradayız.
Şimdi gelir Serkan, Tolga Abiler de...
İlk sevinç yaklaşık 1,5 saat sonra. Sonra bir tane de 7 saat sonra var.
İki dileğim var Cimbombom, ikisi de Fener'e koymak! :)
Hadi bakalım sağlık olsun.
Allah yardımcısı olsun aslanların.
Geçen seneki gibi utandırmasınlar bizleri.
Ray52Lewis
08-12-07, 13:58
PAF larda yenip 1 de 1 yaptik, darisi basket takimimiza...
Üç dileğim varmış. :)
PAFlar yenmiş, etti bir...
İki geliyor iki
...
(aynı anda yazmışız)
Ray52Lewis
08-12-07, 13:59
Tufan yokmus bizde sanirim, Cenk kadroda mi acaba?
PAF larda yenip 1 de 1 yaptik, darisi basket takimimiza...
Hobaaa süper.
Darısı 2 takımımıza inşallah.
Gün sonunda ya çok mutlu olavcaz ya da çok üzgün.
Tufan hala sakat, bizim için de o önemli eksik.
Seyirci olağanüstü.
Atahan çok kötü bir maç kaçırdın valla :)
Ray52Lewis
08-12-07, 14:05
Dogru, önce basket takimimiza demeliydim...:)
Taraftarimiz süper basladi maca bu arada...
Ray52Lewis
08-12-07, 14:09
Takim da süper basladi maasallah, 8-0 öndeyiz...
Müthiş başladık. 8-0.
100-0 yenelim! :)
edit: 100-3 de olur :)
Solomon allah belanı versin, çirkef adi köpek.
Ray52Lewis
08-12-07, 14:11
Serefsiz Solomon´un hareketi, galeyana gelmeyelim...
Ray52Lewis
08-12-07, 14:16
Kötü hucum etmeye basladik, gereksiz dis sutlar kullaniyoruz...
Mirsad'ın girmesi kötü oldu.
Erdem'in 3 faul alması da kötü oldu.
Owens bugün de iyi başladı. Cüneyt iki tane kritik 3'lük soktu.
Dee oyuna giremedi hala.
Savunmada sağlam kalmamız lazım.
Solomon da devreye girmedi, bir üçlük dışında.
Ray52Lewis
08-12-07, 14:26
Cok daha fazla icerden oynamamiz lazim...
Dee de devreye girse iyi olacak, maalesef baslangic haric iyi hücum edemiyoruz...
Şu Mrsiç bugün üçlük gününde olmasın, onu istiyorum.
Gayet güzel gidiyor maç, başladığından beri öne geçirmedik Fener'i. Taraftar muhteşem, her şey güzel işte. Alacağız.
Mükemmel be... 9 sayı olacak fark Gaines serbest atışı sokarsa.
Bir de aldığımız hücum ribaundlarını skora yansıtırsak çok daha rahat olacak her şey.
Ray52Lewis
08-12-07, 14:40
Pota alti cok basit kaciriyoruz ya, yoksa su ana kadar fark cok daha fazla olacakti.
Adamlarin zaafini cok daha iyi kullanmaliyiz...
Ray52Lewis
08-12-07, 14:48
Ilk yari bitti, 39-35 öndeyiz ama cok daha farkli olmaliydi, gereksiz top kayiplari ile farki erittik...
Bizde Cüneyt ekstra katki yapiyor, son dakikada 2 top kaybi ile 5 sayi yememize sebep olmasina ragmen.
Sanirim Dee´nin sayisi yok henüz, cok zorlama atislar kullandi.
Cekismeli bir 2.yari izleyecegiz...
Seyirci nedense biraz tutuk gibi geldi bana..
Dee bir turlu oyuna giremedi
Son kısmı çok kötü oynadık.
Fark 4 sayıya indi.
Halbuki 39-30 iken farkı açıp devreyi 10 sayı üzerinde bitirebilirdik.
Neyse oyun yine de kontrolümüz altında gidiyor. Öne geçmelerine izin vermedik.
Solomon'a iyi savunma yapıyoruz.
White'dan ekstra sayılar buldular.
Bizde Dee hiç hücum olarak katkı vermiyor. Onun biraz devreye girmesi lazım.
Gaines'i de çok fazla kullanmadık diğer maçlara nazaran.
Fatih savunmada harika işler yapıyor yine.
Cüneyt 3 tane üçlük sokarak tecrübesini gösterdi.
Hadi şu maçı alalım artık.
Bu takımı sevmeye başladım ben, sezon başı var olan güvensizliğim kayboldu.
Bu tip maçlarda bu mücadeleyi göstersinler yeter ki.
Ray52Lewis
08-12-07, 14:55
Seyirci zaman zaman cok iyiydi, ama cok cabuk tahriklere kapiliyorlar maalesef, ufak tefek de olsa sahaya hemen birseyler atiliyor, oysa o hareketlere verilecek tepki sadece yuhlama ve isliklama olmali toplu sekilde...
Adamlar seyircimizi oyundan düsürmek icin ellerinden geleni yapiyor, bizimkilerde hemen oyuna geliyorlar, yahu sabredin macin sonuna kadar, sadece destek verin takima, ama yok...
Güzel başladık iyi de oynuyoruz,son 1dk. içerisindeki verdigimiz kolay sayılarda olmasaydı çok güzel olacaktı.Cüneyt'in son saniyedeki şutu girseydi ne güzel olurdu.
Sene başından beri yayınlanan tüm maçları izledim hemen hemen ve bir konudaki fikrim değişti benim. Daha doğrusu hiçbir zaman kendisine karşıtlığım olmadı ama kendimi basketbol hakkında sağlıklı yorum yapacak kadar bilgili görmediğim için genel yorumlara bakıp pek güvenmiyordum kendisine. Sonra utandırır diye söylemeye dilim varmıyordu ama şimdi söyleyeyim. Ben güveniyorum Murat Özyer'e.
Birincisi, konuşmalarını gayet beğeniyorum. Hem akıllı ve mantıklı, hem de ilkeli konuşuyor, kişilik olarak çok yakııyor bulunduğu mevkiiye. Çok efendi bir adam, çok seviyorum ben, onu söyleyeyim. Son olarak bu sabaha karşı Galatasaray TV'de gördüm konuşmasını. ''Gün geçtikçe daha iyi olduğumuza inanmıyorum. Öyle olsa taraftarlarımız bizi yalnız bırakmazdı. Ama bu takım onları tribüne çekecek basketbolu oynayacak. Yarın gelirlerse, sırf Hemofarm maçı gibi İTÜ ve Yıldız Teknik'teki ultrAslan'lar gelse bile çok mutlu olacağız.'' dedi, ama hiç yapay değildi bu söylediği, sitem olsun diye değil, çok içten söyledi. Keşke bütün Galatasaraylılar izleseydi o konuşmayı.
İkincisi, dediğim gibi teknik kritiğini yapacak seviyede görmüyorum basketbol bilgimi ama özellikle bu sezon yaptığı tüm hamleler olumlu sonuç verdi.
Bize şampiyonluk yaşatması dileğiyle...
Tabii önce bugünkü maçı aldırsın. :)
Hüseyin be ne hareket yaptı , koçum benim.
Dee'den sayı buldu sonunda çok güzel kaptığı topla.
Hüseyin'e söyleyecek hiçbir şey bulamıyorum. İnanılmaz oynuyor, taraftarı da coşturdu. Serbest atışı atarken gözlerindeki o parıltı adamın rengini gösteriyor be. Helal olsun Hüseyin sana.
Ray52Lewis
08-12-07, 15:16
Serefsiz hakemin yaptigina bak, sportmenlik disi ile hic alakasi yok, illa ki ortak yapacak tekrar FB´yi...
Gaines'in smacı kapak olsun o camiaya.
Çok iyi bir ivme yakaladık 15 sayıya kadar çıkardık farkı ama Mrsiç şerefsizi 3'lük sokmaya başladı. Aman durduralım onu, atmaya devam ederse sabaha kadar atar.
Owens süper oynuyor, kim bulup getirdiyse helal olsun. Owens ve Gaines çok iyi transfer.
Savunmada da iyi mücadele ediyor takım.
11 sayı farkla giriyoruz son periyoda.
Şu Mrsiç'e attırmayalım şu üçlükleri. Adamın Türkiye'de en yüksek yüzdeyle üçlük attığı takım Galatasaray. Kaç maç verdik şu adamın üçlüklerinden. Hadi Murat Hoca, çözüm bul şu Mrsiç'e.
Az kaldı be... 2'de 2 geliyor!
Ray52Lewis
08-12-07, 15:31
Su serbest atislar, ah ah...
Ray52Lewis
08-12-07, 15:33
Of be Cüneyt güzel soktu...
Ağızlarına ağızlarına çakıyoruz valla :lol:
Yessssssssss Owenss
O yumruk o kol giriyor mu bir yerlerine Solomon p...i....
Hiç beğenmediğim Murat Özyer çok iyi okumuş Fülker'i bu maçta.
Hücum varyasyonlarımız zaten çok iyiydi 2-3 haftadır ama bu maç savunmada da çok iyi işler yaptık.
Dee biraz şanslı olsaydı bu maç çoktan bitmişti zaten,20 üstü olurdu...
He bide aslansın Cüneyt...
Ray52Lewis
08-12-07, 15:49
Gaines be...
Hakikaten güzel koyuyoruz... :lol:
84-72 skor...
Hadi ya taraftar biraz daha canlanmali...
Öff gene stres olduk gereksiz....
Ray52Lewis
08-12-07, 15:53
Yine Gaines be, oy oy oy... :lol:
Helal olsun Murat Özyer'e be. Nasıl da molaları alıp kudurtuyor!
Çaktık darısı akşama artık....
Ray52Lewis
08-12-07, 16:01
Muhtesem bir galibiyet, 88-77 koyduk, cok güzel oldu...
Helal olsun aslanlara...
Taraftarimiz son ceyrek biraz sönükdü, yikilmasi lazimdi be salonun...
2 de 2 yaptik, darisi futbol takimimiza...
Taraftar muhteşemdi bence.
Her ne kadar benim dışımda nedenlerle de olsa (annem hastalandı, yalnız bırakmayayım dedim), şu maça gidemediğim için o kadar üzgünüm ki, nasıl anlatacağımı bilemiyorum. Umarım play-off'ta eşleşiriz de şu ortam için bir seneden fazla beklemek zorunda kalmam.
Oy oy çok güzel koyduk.
Ne güzel de oluyor Fener'e koyması :)
O Gaines'in smaçları sahada oynayan Solomon, Rasim,Mirsad ve kenarda bekleyen İbrahim,Semih'e kapak olsun.
Solomon adisine özel olarak girsin.
Çok güzel oynadk, gerçekten çok iyi çözmüşüz F.Ülker'i.
Dediğim gibi Solomon'da başlayıp Solomon'da bitiyor bu F.Ülker. Onu da durdurunca işimiz kolaylaştı.
Bugün herkes iyi oynadı, görevini yapmayan yoktu neredeyse. Dee tutuktu sadece.
Cüneyt çok iyi oynadı gerçekten, o son dakikalarda baskıdan topu da çok güzel çıkardı.
Hüseyin'i anlatmaya gerek yok, yürekten oynadı. 3'lükleri bile soktu :)
Owens ve Gaines çok iyi oyuncular gerçekten. Owens'ın bugün nereden attıysa girdi. Son haftalarda çok formda. Nazar değmesin.
Taraftar da iyiydi ama son çeyrek bana da biraz tutuk gözüktüler. Akıllar futbol maçına mı kaydı acaba :)
2 de 2 oldu.
Sıra Kadıköy'de. Oradan galibiyet çıkardığımızı düşünüyorum da süper bir hafta sonu olur.
bravo aslanlarımaaaaaaaaaaa
bravo cocuklar...hakikaten yonetim cok iyi bir kadro kurmus. Insallah bu da baslangic olur...sira kadikoyde :)
M.Yasin Cakmak
08-12-07, 18:09
SOKTUUUUUUK!!!!OH BEA
ŞU 1!!!
Maçı ne yazık ki izleyemedim... Uzun süredir******* yenemiyorduk bu bakımdan çok önemli bir galibiyet olmuş. Murat Özyer'den bunu bekliyorduk. Elindeki takım FB den aşağı değil hatta üstün yanları fazla olan bir kadro. Herkesi tebrik ediyorum. 1. kolu soktuk az sonra 2. kolu da sokarız inşallah.
Çok güzel bir galibiyet.Oyuncularımızı ve antrenörümüzü tebrik ediyorum.Aslında bu galibiyeti futbolcularımızdanda bekliyordum ama sağlık olsun.Bu sene baskette kurduğumuz kaliteli kadronun meyvelerini almaya başladık.Ama yetmez.Bu kadronun hakkı bir playoff finalidir.İnşallah başarırız.
vBulletin® v3.8.2, Copyright ©2000-2012, galatasaray.to