PDA

Tüm Versiyonu Göster : Dünya Kupası Elemeleri / Türkiyem - Estonya

JackDaniels
25-11-07, 12:09
Bugün saat 17:00'de çekiliyor ve TRT naklen verecek...

Grup liderleri direk gidiyor, gruplarda 2. olup en iyi puan ve averaja sahip 8 takımda play off oynayacak...

1. TORBA
İtalya
İspanya
Almanya
Çek Cum.
Fransa
Portekiz
Hollanda
Hırvatistan
Yunanistan

2. TORBA
İngiltere
Romanya
İskoçya
TÜRKİYE
Bulgaristan
Rusya
Polonya
İsveç
İsrail

3. TORBA
Norveç
Ukrayna
Sırbistan
Danimarka
K.İrlanda
İrlanda Cum.
Finlandiya
İsviçre
Belçika

4. TORBA
Slovakya
Bosna-Hersek
Macaristan
Moldova
Galler
Makedonya
Belarus
Litvanya
Kıbrıs Rum K.

5. TORBA
Gürcistan
Arnavutluk
Slovenya
Letonya
İzlanda
Ermenistan
Avusturya
Kazakistan
Azerbaycan

6. TORBA
Liechtenstein
Estonya
Malta
Lüksemburg
Karadağ
Andora
Faroe Adaları
San Marino

Serkan1905
25-11-07, 14:49
YUnanistan
Türkiye
Finlandiya
Makedonya
Kazakistan
Faroe Adalari

Böyle olsun.

scapula
25-11-07, 15:34
Öyle kurada sıkılırız be. :)

1. torbadan Fransa olsun. Ribery, Sami Yen'e gelsin. :) O olmazsa İtalya olsun. Portekiz, Hollanda, İspanya falan, hepsi olur, güçlü takım olsun, dünya bizi izlesin.
3. torbadan İrlandalar'dan biri olsun. Tercihen Kuzey İrlanda, çünkü İrlanda Cumhuriyeti daha güçlü takım. Ukrayna, Norveç, Finlandiya, İsviçre gibi soğuk ve negatif takımlar asla çıkmasın.
4. torbadan Rumlar'ı isterim.
5'ten de Ermenistan. Hem heyecan olsun, hem etraftaki faşistleri ayıklayalım.
6'dan da San Marino olsun ki, nostalji olsun.

En istemediğim takımlar da şunlar.
1'den Hırvatistan
3'ten söylediğim gibi, soğuk ülkelerin hepsi (futbol olarak soğuk).
4'ten Belarus'u istemem.
5'ten kimseyi istemem.
6'dan da Malta ve Karadağ'ı istemiyorum.

scapula
25-11-07, 18:15
4 ve 6 gelirse zor olur. 2,7 ve 8. gruplar iyi.

scapula
25-11-07, 18:19
5. Grup

?
Türkiye
Belçika
Bosna
Ermenistan
Estonya

Güzel oldu bu grup, zevkli oldu. Sevdim. Bir de İtalya, Fransa ya da İspanya gelsin.

scapula
25-11-07, 18:20
5. Grup

İspanya
Türkiye
Belçika
Bosna
Ermenistan
Estonya

Mükemmel oldu.

Volkanus
25-11-07, 19:00
İspanya eşleşmesi ilginç ve de güzel olmuş.Çünkü hazırlık maçlarıda dahil onlarla oynadığımızı hiç hatırlamıyorum.Birde İspanya iyi bir kadroya sahip olmasına rağmen bir türlü dikiş tutturamamış bir ekip.Asla Fransa,Almanya,İtalya gibi üst düzey turnuvalarda başarı gösteremediler.Belçika ise bazen bize ters gelen bir ekip.Onları deplasmanda yenebileceğimiz gibi evimizde de puan kaybedebiliriz.Bosna yarıştan kopmadığı sürece işe asılacaktır.İspanya'yı zorlayabilir Bosna.Ermenistan ve Estonya'yı normal şartlarda yenmemiz gerekir.Ama Malta ve Moldava beraberlikleri bu maçlardan tam olarak emin olmamı engelliyor.Bunun dışında ne çok kötü, ne çok iyi orta şekerli bir kura olmuş.İnşallah futbolcularımız formda olurda ilk sıradan dünya kupası bileti alırız.

MarMara
25-11-07, 22:17
oh oh çok güzel ve zevkli bir grup olmuş. ispanyayı hakkaten istiyodum içime mi doğdu nedir seri başı onlar geldi zevklicene olur.

ermenisatana çok sevindim :) biz bu gruptan çıkarız diycem külliyen yalan olacak,kim öle kim sağ kala ama eğlenceli bir grup

zidane38
25-11-07, 22:37
İspanya'nın çıkmasına sevindim valla. Onlarla hiç oynadığımızı hatırlamıyorum, güzel zevkli maçlar olur.

Ermenistan da iyi olmuş, ortam gergin olur :)

Belçika son senelerde kötü ama bir gençleştirme olayı içindeler, dikkat etmek gerekir.

scapula
25-11-07, 22:47
Vanden Borre, Kompany hayranı olduğum futbolcular. Hele ki Vanden Borre; Zokora ve Emana ile birlikte her gece sarı kırmızılı formayla rüyama girip nanik yapıyor bana. Bize gol atar, asist yaparsa ayıp eder.

Sheva
25-11-07, 23:17
o vakte kadar belçika da biraz toparlanırsa müthiş keyifli ve rekabetçi bir grup olur, ispanya ile ilgili yazılanlara da tamamen katılıyorum, çok iyi oldu.. tabi dünya kupası bu boru değil, dolayısıyla güzel maç ve rakiplerin yanısıra sonunda da kesinlikle katılmamız lazım, dolayısıyla keyif, rekabet falan bir yere kadar :)

osvaldo
26-11-07, 00:12
1 olma ihtimalimiz çok düşük. İspanya bizi havada karada öper. Belçika ve Bosna deplasmanları da sakat. Ermenistan da pis defans yapan bir takım. Bence 2. oluruz ama play off oynar da kupaya gidebilir miyiz? Orası meçhul.

cozker
26-11-07, 10:45
İspanya finallerde başarılı olamıyor olabilir ama elemelerinde her zaman kralıdır.. 92 Avrupa şampiyonası hariç son 25 yıldır tüm turnuvalara katılıyorlar..

Finallerde şampiyon olamamalarında istikrarsız olmaları kadar, bazen şans ve hakem hatalarınında etkileri oluyor.. Mesela 86'da çok iyilerdi ama çeyrek finalde penaltılarla elendiler.. Euro 96'da çeyrek finalde İngiltere'ye penaltılarla elendiler.. 94'te çeyrek finalde İtalya'ya son dakikalarda ofsayt gol sonucu elenip birde üzerine penaltıları verilmedi (hatta o pozisyon sonrası L.Enrique'nin burnunu kıran Tassotti 7 maç ceza aldı ama şerefsiz hakem öyle bir pozisyon sonrasında bile penaltıyı çalamadı).. 2002'de çeyrek finalde G.Kore'ye nasıl elendiklerini tüm dünya alem izledi. 2 nizami golleri sayılmayıp penaltılarla elendiler.. 2000'de yine çeyrek finalde Fransa maçında 90. dakikada Raul'le penaltıyı kaçırıp elendiler.. Yani çok ciddi şekilde şanssızlıkta var üzerlerinde.. Milli takımlar düzeyinde bir İspanya sempatizanı oldugum için yukarda saydıgım maçların her birinde ayrı ayrı kahrolmuşumdur :).

Büyük bir sürpriz olmazsa bu grubu lider bitirirler.. Ama son yıllarda grup maçlarında zaman zaman zorlandıklarıda oluyor.. 2004 elemelerinde Yunanistan'ın gerisinde kalıp baraj maçları oynamak zorunda kalmışlardı. 2006 elemelerinde de Sırbistan'ın gerisinde kalmışlar, Bosna'yı da son anda geçebilmişlerdi.. Ama Türkiye'nin de grup maçlarında abuk sabuk puanlar kaybettigini düşünürsek İspanya'yı geçebilmemiz bence oldukca düşük bir ihtimal.. Diğer takımları hiç saymıyorum bile, çünkü Türkiye en kötü ihtimalle bu grubu 2. bitirir nasılsa..

Giga
23-08-08, 15:41
Burdan başlayalım...
Öncelikle fifa elemelerde serbest numara uygulamasını kaldırmış...
Yani forma numaraları 1-18 arası olacak...
Si games geleceği görmüş, yıllardır menajerlik oyunlarında bunu uyguluyordu... :)

duncanferguson
01-09-08, 10:14
Yurdum insanı dahamaçın havasına girmediğinden midir nedir, hala ortamı germediler, olayı politik açmazlara sürmediler, hala hiç bir kanalda olayı proveke edecek, tarihsel çıkmazlarla dramatizmin tavanına vuracak haberler çıkmadı, sanırım hala yurdum insanı girmedi o maç moduna,
Neyse Fatih hocanın milli takımda ikinci göreve gelişinden bu yana zaten hiçbir kadrosunu beğenmedim ama bu kadro bi şekilde iyi işler yaptı, ordaki maç zor olacak hemde çok zor Ümit Milli takımdan biraz ders almıştır umarım bizimkiler, umarım kazanırız,

Mert Baydur
01-09-08, 12:41
Gerginlik çıkaracak bir durum yok.
Her maç gibi çıkacak ve galip gelmeye çalışacağız.

JackDaniels
02-09-08, 20:19
neyse...

Saunders
02-09-08, 21:06
Herkes de bir sevgi kelebegi havasi var anlasilmaz bir sekilde tabi kimse gidelim asalim keselim kavga cikartalim demiyor ama unutmayalimki baskentinin ortasina soykirim heykeli diken bir ulkenin milli takimiyla oynuyacaz...

Futbolculardan agresif disedis bir oyun bekliyorum hatta saha icinde ufak capli mevzu bile cikarabilirler...Mac oncesi milli marsimizi isliklayacaklari umit milli macindan sonra belli oldu...Bu konuda da nasil bir yaptirim yapilabilir bilmiyorum ama hic bir sey yapamasak bile aynen karsiligini turkiyede vermeliyiz..

zidane38
02-09-08, 22:10
Aynen abi sevgi kelebeği olmaya gerek yok.
Fatih hocam da sadece maça gidiyoruz diyor ama öyle bir durum yok.
Yunanistan maçından filan farklı olacak bu maçlar.

Dişe diş, göze göz oynamayacak futbolcumuz varsa da bizim takımda mümkünse hiç çıkmasın o gün maça.
Büyütüyor muyum ? bence büyütmüyorum.

Sovereign
02-09-08, 23:30
Mevlüt oynasın ilerde..

Adam müthiş pozisyona giriyor Fransa'da..Çok kaçırıyor ama olacak bu çocuk inşallah..

Onur1905
02-09-08, 23:59
Genelde bu tür politik, tarihsel vs.. etkenli maçlarda güçsüz olanlar canını dişine takarak oynar. Dolayısıyla bizimkilerden öyle bir mücadele beklemiyorum.

Patriot
04-09-08, 15:12
Eger zemin bozuk olursa mac berabere bitebilir.
Maci kim veriyor acep?

Namelessonegs
04-09-08, 19:14
Fenerbahçe, sakat olmasına rağmen Milli Takım kampına dahil olan yeni transferi Emre Belözoğlu için endişeleniyor.

Bu futbolcunun baldırındaki sakatlığın, Ermenistan ve Belçika karşılaşmalarında oynaması halinde ilerleyebileceğini düşünen Fenerbahçe Teknik Direktörü Aragones, Emre’nin iki milli maçta oynamaması halinde düzelebileceğini bildirdi.
-------------------------------
Ne kadar onun bunun cocugu bir camiadır bu yahu? Serefsizlere bak..Vermeyin istemeyiz milli oyuncu falan sizin onursuz kadronuzdan..tohumu bozuklar..almasaydınız muzmini..

Giga
04-09-08, 19:25
Maç trtde...

osvaldo
04-09-08, 22:52
Ermenistan maçı tipik puan kaybı maçı. Bizim Milli Takım böyle maçlarda bok gibi oynar. Ya zor bela2-1 falan alırız ya da 0-0, 1-1 gibi bir sonuçla biter. Ermenistan kendi sahasında o kadar kebap takım değil. Polonya'yı yenmişlrdi, Portekiz de zor bela beraberlik kurtarmıştı.

Sheva
04-09-08, 22:56
terim'e bak, ne gördün emre'den de milli takım'a alıyorsun, bir de üstüne fener takmış kapağı, haketmiş ama iyi olmuş..

maçla ilgili ise gayet ilkel bir düşünceye sahibim, ilk maçın orada olmasından dolayı gayet memnunum zira mütekabiliyet esası burada da işleyecektir, ha ben asla bir terbiyesizlikle karşılık vereceğimizi zannetmiyorum ama korkusu yeter..

Ed20Reed
05-09-08, 14:34
Böyle maçlar hep zor olmuştur bu da zor olacak. Bu maçlarda özellikle küçük takımlar +motivasyonla çıkarlar. Ayrıca kendi sahalarında iyi oynacaklardır. Bu yüzden hırs, güven ve istek ile oynarsak, Ermenileri yeneceğimizden eminim.

Ali
05-09-08, 17:35
ermenileri her türlü pisligi yapacaklardir orda ! bence dikkatli olmaliyiz !
bu macin parolasi mutlaka galibiyet olmali,beraberlik hic ama hic iyi bir sonuc olmaz..maglubiyeti düsünemiyorum bile..

birde kalede su manyak volkan dikkatli olmali, gaza cabuk geliyor...ermeniler kirmizilik hareketler yapabilirler ona..

M.Yasin Cakmak
05-09-08, 19:23
Semih-Mevlut cift forvet oynayacakmisiz.

Giga
05-09-08, 20:31
Volkan
Gökhan Servet ? Balta
Tuncay Topal ? Arda
Mevlüt Semih

Ed20Reed
05-09-08, 21:04
Muhtemel 11'i belli olmuş.

Kale
Volkan Demirel

Defans
Gökhan Gönül,
Servet Çetin
Gökhan Zan,
Hakan Balta,

Orta Saha
Selçuk (Emre),
Mehmet Aurelio,
Arda Turan
Tuncay Şanlı

Forvet
Semih Şentürk
Mevlüt Erdinç

seyko
05-09-08, 21:31
göThan zan, selçuk/emre ve mevlüt dışında kadro idare eder...

bestamihagi
06-09-08, 00:46
cybaGS .....zan emre mevlüt üç tane kazma takımın omurgasını oluşturacak diğerleri idare etse ne olacak ki. bu yaz alevlenen mevlüt aşkını da anlamadım gitti.gökhan ünal varken halil altıntop varken mevlüt ün oynamasını hazmedemiyorum bi türlü

osvaldo
06-09-08, 11:49
cybaGS .....zan emre mevlüt üç tane kazma takımın omurgasını oluşturacak diğerleri idare etse ne olacak ki. bu yaz alevlenen mevlüt aşkını da anlamadım gitti.gökhan ünal varken halil altıntop varken mevlüt ün oynamasını hazmedemiyorum bi türlü

Sen Mevlüt'ü hiç izlemedin herhalde... Bu sezona Fransa'da fırtına gibi girdi. Atıyor , attırıyor, penaltı yaptırıyor. Çok beğeniyorum o herifin oyun tarzını. GS'da oynamasını çok isterim ama önnde çok daha parlak bir kariyer olduğunu, Premier'de falan oynayabilecek potansiyeli olduğunu düşünüyorum. HErneyse bunlar benim fikrim ancak şu anki formuyla Halil ile Gkhan'ı üst üste koyup 3 ile çarpsan yarım Mevlüt formu etmez. Ha Milli Takım performansı nasıl olur bilemem ama şu anki form durumlarına göre Mevlüt'ün tercih edilmesi son derece normal.

JackDaniels
06-09-08, 12:49
Mevlüt bu sene benimde dikkatimi çekmeye başladı...Sağlam potansiyel var gibi.

ErlikHan
06-09-08, 13:07
Galibiyet istiyoruz. Ya yeneceğiz ya da yeneceğiz. Aksi söz konusu olmamalıdır.

GSoldier1905
06-09-08, 13:20
Mevlüt çok formda.3 golü var fransa liginde.Semihte formda...Erken bir gol bulursak maçı vermeyiz.Ama gol gelmez ise,ikinci yarıda pis bir gol yer,yeniliriz.

ali_suvatgs
06-09-08, 18:13
Fenerbahçe, sakat olmasına rağmen Milli Takım kampına dahil olan yeni transferi Emre Belözoğlu için endişeleniyor.

Bu futbolcunun baldırındaki sakatlığın, Ermenistan ve Belçika karşılaşmalarında oynaması halinde ilerleyebileceğini düşünen Fenerbahçe Teknik Direktörü Aragones, Emre’nin iki milli maçta oynamaması halinde düzelebileceğini bildirdi.
-------------------------------
Ne kadar onun bunun cocugu bir camiadır bu yahu? Serefsizlere bak..Vermeyin istemeyiz milli oyuncu falan sizin onursuz kadronuzdan..tohumu bozuklar..almasaydınız muzmini..

hocam çok haklısın bunlar tam bi çip. bizim servet emre güngör arda hepsi sakatlandı euro 08 de adnan sezgin orası milli takımdır dedi yapcak bişey yok dedi bunlar hep kendini düşünüyo.

tripotter
06-09-08, 18:27
Muhtemel 11'i belli olmuş.

Kale
Volkan Demirel

Defans
Gökhan Gönül,
Servet Çetin
Gökhan Zan,
Hakan Balta,

Orta Saha
Selçuk (Emre),
Mehmet Aurelio,
Arda Turan
Tuncay Şanlı

Forvet
Semih Şentürk
Mevlüt Erdinç

Bu aynı zamanda kesinleşen kadro oldu... İyi bir kadroyla çıkıyoruz...Macera aramamış bu sefer Fatih Hoca... Gökhan Zan ve kaleci Volkan kadroda sırıtan isimler... Umarım dünya kupasına kadar bu ikisinden de kurtuluruz...

Milli takıma başarılar...

Bogazicili
06-09-08, 18:46
Lütfen biri bana Gökhan Zan'ın milli takımda nasıl oynadığını açıklasın. İbrahim Toraman, Emre Güngör hatta TS'li Egemen bile bundan iyi futbolcu.

Bir de Selçuk FB'de ne yaptı da gene milli takımda banko oynuyor çözebilmiş değilim.

Giga
06-09-08, 18:48
Topal ve Kaş oynamalıydı bence...

Onur1905
06-09-08, 18:52
Lütfen biri bana Gökhan Zan'ın milli takımda nasıl oynadığını açıklasın. İbrahim Toraman, Emre Güngör hatta TS'li Egemen bile bundan iyi futbolcu.

Bir de Selçuk FB'de ne yaptı da gene milli takımda banko oynuyor çözebilmiş değilim.

Trabzon'lu Selçuk İnan.

Bogazicili
06-09-08, 18:54
Hah tamam o zaman oldu bak :) Selçuk çok formda iyi seçim olmuş, şu adamı almadığımıza çok yanıyorum ben :(

Bu arada tribünler full çekmemiş boşluklar gördüm.

Onur1905
06-09-08, 18:55
Selçuk da oynamıyormuş yahu. Marco'yla bacaksız oyanayacak. Sakatlansa bari.

osvaldo
06-09-08, 18:56
Ermenilerin stadı bana bizimOlimpiyat stadını hatırlattı. Bayrak tutan çocuklar bayrağ tutmakta zorluk çekiyor. Stadın içi epey rüzgar alıyor anlaşılan. Çimler de düzgün kesilmemiş. Sakatlık olabilir.

zidane38
06-09-08, 18:59
Şerefsizler ıslıkladılar milli marşımızda.
Bizim medyamız da Ermeni dostlarımız diye konuşa dursun, hadi oradan.

Arda diyorum ben.
Gözündeki o hırsı gördüm İstiklal Marşında.
.

Bogazicili
06-09-08, 19:00
Al işte 1 aydır topa vurmayan Emre banko sahada, yok abi bu Terim adam olmaz.

Bogazicili
06-09-08, 19:03
Zemin rezalet, ah Semih kaçırdı.

Bogazicili
06-09-08, 19:05
Rüzgar lehimize ilk yarıda muhakkak gol bulmamız lazım.

tripotter
06-09-08, 19:15
Bütün futbolcularımız yürüyerek oynuyor maçı...50 metre koşan adam görmedim...Bunlar saha da hiç mi antreman yapmadılar acaba...tamam saha patates tarlası gibi ama sanki hepsi ilk defa sahaya ayak basmış gibi oynuyorlar...

Biraz üstlerine gitsek golü rahat bulucaz ama...

tripotter
06-09-08, 19:33
Bu ne rezil bir maç, bu ne rezil bir taktik, bu ne rezil bir saha, be ne rezil.... diye gider böyle...

Futbolcularımız ayakta uyuyor, fatih hoca kenardan maç seyrediyor bizim gibi... Pozisyonumuz yok daha... Ulan 0-0 a anlaşmış galiba bizim cumhurbaşkanları...

Başka birşey gelmiyor aklıma...

tripotter
06-09-08, 19:37
Ermenistan savunmasının gerizekalı bir hatası sonucu Mevlüt kaleciyle karşı karşıya gibi bir pozisyonda kaçırdı...

osvaldo
06-09-08, 19:41
Servet her an mantarlayabilir defansta... Abuk subuk işler yapıyor. İşin enteresan taraf Gökhan Zan şu ana kadar pek hata yapmadı. Bu arada Mevlüt 2 net pozisyonu harcadı ancak maçtaki en istekli adam bence. İnşallah Term 2 yarı oyundan almaz. Çıkacaksa Semih çıkmalı.

Ali
06-09-08, 19:45
ikinci yari süper kazimi görecegiz...

adam akili adam yokki orta sahada oyunu yönlendirecek,Emre de medet bekliyoruz halen.... zaten oda birazdan kacar popom agriyordiye felan

tripotter
06-09-08, 19:50
İlk yarı 0-0 bitti...İşkence gibi bir ilk yarıydı... Takımı silah zoruyla oynatıyorlarmış gibi... Ulan hadi futbolu geçtim, sizin istiklal marşınızı yuhladı bütün stadyum...Biraz gaza gelin, bişey yapın...Hepsinin pili bitmiş resmen...

Fatih Terim de ermenistan gibi hosuruktan bir takıma karşı 9 kişi savunma yaptırarak neyi amaçlıyor çok merak ediyorum... Ayrıca bu emre ne diye oynuyor, bu adamı vazgeçilmez kılan şey nedir o da başka bir merak konusu...

osvaldo
06-09-08, 19:50
Avrelyo da iğrenç oynadı ilk yarıda.NE topa bastı ne top kaptı. Hakan Balta, Sevet, Semih, Tuncay, Gkhan Gönül berbat oynadılar... Emre birşeyler yapmaya çalışıyor ama kıçını kaldıracak gücü yok. MEvlüt te deli danalar gibi koşuyor ama 2 pozisyonu harcadı. Zaten gol vuruşlarında biraz problem var Şükür'ün gençliği gibi.

2. yarı maçı almak istiyorsak yerden oynayıp Semih ve Melüt'e iyi toplar atmamız gerek. Ermenistan hiçbişey oynamıyor. Şu takıma karşı doğru düzgün 1 tane hücum yapamadık. Ayıp yahu.

Giga
06-09-08, 19:53
Bücür fena işler yapmadı ama saçma sapan yerlerden şut attı, Aurelio da aynı gene, müthiş yer tutuyor sanki biliyor topun nereye oynanacağını, Mevlüt istekli, arada Tuncay ne zmaan milli takımda doğru düzgün oynayacak merak ediyorum...

tripotter
06-09-08, 19:55
Bir de Volkan salağı kendi kendine mi yapıyor yoksa Fatih terim'in talimatımı bilmiyorum ama vurduğu 10 degajın 9 u Ermenistan kalecisine gidiyor... Ulan sanırsın ki maçın 88. dakikası oynanıyor da top şişiriyoruz...

Şu orta sahayı canlandıracak birisi şart... Tuncuy ile Arda'da kanatlarda pek etkili değil şuan... Gökdeniz, sabri tarzı biri lazım takımı hareketlendirecek... Kazım kazması da birşey değiştiremez... Ayrıca Trabzonlu Selçuk şu haliyle 10 tane Emre ederdi... Hiç olmazsa kaleyi yoklardı birkaç defa...

ÖNDER RB
06-09-08, 20:05
sağ açık pozisyonunda kmse olmayınca oyunu açma şansı kalmıyor. sol ve ortaya sıkışıyor oyun

böyle gol ancak duran top ya da defans hatasından olur

ÖNDER RB
06-09-08, 20:09
rüzgar daha da şiddetlenmiş

Ali
06-09-08, 20:14
kazim kazim girdi...yaaa kazim dan önce girecek adamlar var...fatih hoca ne görüyor anlamiyorum bu adamda

tripotter
06-09-08, 20:19
goooooooooooollllllllllll

attı tuncay...

tripotter
06-09-08, 20:21
Kazımla-Mevlütü değiştirdi, Arda'yı sola Tuncay'ı Semih'in arkasına aldı...5 dk. sonra gol geldi...

Fatih hocanın hücumdaki bu sıkışmayı 55. dakikada görmesi de ayrı bir olay...Neyse bundan sonra 1-2 gol daha gelir...Halil de giriyo birazdan...

Giga
06-09-08, 20:23
Hemen tırstık ve Ayhan giriyor oyuna, ah hocam 2-3 olur bundan sonra korkmaya gerek yok...

tripotter
06-09-08, 20:26
Ermenistan hücumu üçledi savunmadan adam eksiltti, Fatih hocanın karşı hamlesi de Tuncay'ı alarak hücumdan adam eksiltmek oldu...Yerine Ayhan'ı aldı...

Arda bu arada her zamanki gibi sola geçince kendine geldi harikalar yaratıyor...

zidane38
06-09-08, 20:31
Yalnız Ermenistan oyuncuları maçın altında ezilmiş.
Hiçbir varlık gösteremiyorlar.
Bu gerginlik bize yaramış bence.
Hani o sahasında Polonya'yı yenen,Portekiz'le berabere kalan Ermenistan yok gibi.

Biz şöyle Çek maçının son 15 dakikasındaki gibi bir baskıyı sadece 10 dk yapsa çok daha erken ve rahat gol bulabilirdik.

Ama bence sevindirici olan böyle basitmiş gibi gözüküp küçük ülkelerle oynadığımız maçlarda konsantrasyon problemi yaşardık.
Bu maçta bence futbolcular maçın ve Ermenistan'ın ciddiyetini anlamış durumdalar.
Ve buradan alınacak galibiyet de çok önemli.

Kalan dakikalarda duran toptan gol yemezsek, gol atacak gibi durmuyorlar.

Giga
06-09-08, 20:32
Ermenistan hücumu 3lemeden Ayhan girdi oyuna Necip ne karşı taktik hamlesi yahu? :)
Çok eleştirilecek bir hamle değil belki ama biraz daha beklenebilirdi bu değişiklik için...

tripotter
06-09-08, 20:36
Semih attı.......2-0

Giga
06-09-08, 20:36
golllll Semih...

tripotter
06-09-08, 20:38
Ermenistan hücumu 3lemeden Ayhan girdi oyuna Necip ne karşı taktik hamlesi yahu? :)
Çok eleştirilecek bir hamle değil belki ama biraz daha beklenebilirdi bu değişiklik için...

Hayır abicim ikisi de aynı anda girdi maça nerenle seyrediyosun:)

Önce Halil'i alacaktı oyuna biz golü atınca Halil'i ısınmaya yollayıp Ayhan'ı aldı...

Sheva
06-09-08, 20:38
yalnız hiç tartışmasız acaip kötü bir takımmış bu ermenistan, kış vakti falan fikstürleri varsa ne olur bilmiyorum ama normal şartlarda kendi sahalarında 3-5 puan, dışarıda da 0'a yakın çekerek kaparlar grubu..

ulen ayhan atsana şunu, ya da atma daha iyi, abartmayalım ayıptır..

Sheva
06-09-08, 20:39
yav arda ne hevesli bir herifsin ya, olm otur oturduğun yerde bitmiş maç hala her topa dalıyor, allah korusun sakatlanacak falan..

Giga
06-09-08, 20:41
Bırak Necip yahu kafadan yaptı değişikliği, hamle falan değildi... :)

zidane38
06-09-08, 20:48
yav arda ne hevesli bir herifsin ya, olm otur oturduğun yerde bitmiş maç hala her topa dalıyor, allah korusun sakatlanacak falan..

Arda diyorum ben.
Gözündeki o hırsı gördüm İstiklal Marşında.

Arda'nın neden Paftan gelen diğer oyuncularımza nazaran bu noktalara gelmesinin sebebi bence yeteneğinin yanında bu hırsı. (cümle çok kötü oldu be, ama anladınız siz ben inanıyorum :) )

M.Yasin Cakmak
06-09-08, 20:54
Nasil gecti Ardam teker teker bir ara :)

Kapak olsun Ermenilere...

tripotter
06-09-08, 20:55
yürüyerek 2-0 kazandık biraz koşsak demek ki 8-9 tane atacaktık... Neyse iyi oldu böyle olması...Çok fazla efor sarf etmedik... Sanırım Fatih hoca iki maçı düşünüp bir taktik belirledi...

Spikerler neye dayanarak böyle bir yorum yaptılar anlamadım ama Ermenistan'ın bu gruprta çok can yakacağını söylediler... Bugün seyrettiğim ermenistan bizim sıradan bir 3. lig takımından bile daha kötü bir takımdı...İspanya C kadrosuyla falan haşat eder bu Ermenistan'ı...

osvaldo
06-09-08, 20:56
Valla kim ne derse desin maçı getiren Mevlüt-Kazım değişikliği oldu. BU maçı ancak KAzım gibi dengesiz bir herif çözerdi. Topu abuk bir şekilde çevirip ilk golü attırdı. Maç zaten o dakikada bitti. Böyle adamları ilk 11 koysan bir bok yapamaz ama sıkışan maçlarda her daimyedekten girecek adam bu tarz adam olmalı.

ÖNDER RB
06-09-08, 21:03
tabi ki o değişiklik oldu özgür.ama sağ açıksız 55 dakika oyunu sıkıştırmaya ne gerek vardı onu anlamadık

Sheva
06-09-08, 21:08
Spikerler neye dayanarak böyle bir yorum yaptılar anlamadım ama Ermenistan'ın bu gruprta çok can yakacağını söylediler

maçtan önce öyle düşünmüştür, oyunu da idrak edemediği için maçtan sonra da ezberi bozmayarak aynısını söylemiştir :)

zidane38
06-09-08, 21:12
Ama kış aylarında oraya gidecek takımlar varsa, o sahada mantarlayabilir.
Özellikle İspanya'nın orada puan kaybetmesi çok tatlı olur.

Grup 1. direkt gidiyor ve bu grupta sadece 10 maç oynuyor takımlar.
Alınacak her galibiyet çok önemli.
Diğer Avrupa elemesindeki gibi Moldova,Malta gibi takımlara içerde - dışarda çakmak gerekiyor.

Hafta içi Belçika'yı da yenersek çok iyi başlangıç yapmış oluruz.

osvaldo
06-09-08, 21:15
Ermenistan'da bir bok yok ama göreceksiniz bu grupta kendi sahalarında 2-3 takıma çele takacaklar. Biz yazın oynadığımız halde sahaşartları çok kötüydü kışın o stadı düşünemiyorum. Kırmızı topla oynana maçların çoğundan puan alacaktır Ermenistan.

M.Yasin Cakmak
06-09-08, 22:23
Birde olayin piskolojik yani var. Turkiye karsisinda oynamak ellerini ayaklarini bagladi adamlarin.

ErlikHan
06-09-08, 23:21
Grupta ilk maça 3 Puanla başlamamız çok iyi oldu.

Yalnız bu Mevlüt Erdinç, iyi hoşta çok fazla gol kaçırıyor. Son vuruşlarını düzeltmesi lazım...

Maçta özellikle 2.yarıda Arda'nın 3 Ermeni'yi ipe dizmesi ve sol kanadı domine etmesi beni oldukça keyiflendirdi desem, abartmış olmam.

Berbat sahaya ve seyirci dezavantajına rağmen galip gelmemiz çok iyi oldu. Belçika maçınıda umarım bu rüzgarla alırız. Tabii Belçika Ermeniler'den kat be kat daha iyi bir takımdır.

JackDaniels
06-09-08, 23:24
Maç öncesinde atmosferin daha zorlu olacağını ve bu köpeklerin taşkınlık yapacaklarını düşünmüştüm...

Düşündüğüm gibi olmadı.İstiklal Marşımızı ıslıklamarı haricinde, öyle rahatsız edici bir ortam yoktu...

Ermenilerde bir numara yok..Adamlar sahasında zor puan kaybediyorsa, bunun tek sebebi sahalarının patates tarlası oluşu, top yapmaya izin vermiyor olması...

Bu tarz sahalarda iyi oyun taktik maktik hikaye..Golü atan kazanır misali bir tane atacak sonra yatacaksın...

Elemelere iyi başlamak adına güzel bir galibiyet oldu..Rakip adı Ermeni olunca çok daha keyifli oldu...

Allah razı olsun tüm aslanlardan bize bu sevinci yaşattıkları için...

JackDaniels
06-09-08, 23:43
TOPLANTIYI YARIDA KESTİ

Bu arada kimi Ermeni gazetecilerin cep telefonlarının çalması üzerine, ''Bir daha çalması durumunda basın toplantısını terkederim'' uyarısında bulunan Terim, yeniden bir telefonun çalmasının ardından teşekkür ederek toplantıyı yarıda bıraktı.

----------------------

Bu adamın bu huylarına bayılıyorum. :)

osvaldo
07-09-08, 00:14
Yalnız maçtan önceki basın toplantısında da sürekli cep telefonları çalıyordu. O toplantıda Terim pek bir efendi moddaydı. Çalan telefonlara hiçbirşey demedi. KAzandığı maçtan sonra artistlik yapmak yakışmıyor Terim'e...

Aslan Suat
07-09-08, 00:35
Macin pozisyonu:

Top taca/kornere gidecekken, Arda korner bayraginin önünde topa kayarak, arkasindan gelen Ermeni futbolcuya, kayis hareketi icinde calim atmasidir :) süper hareketti, arkadan gelen ikinci Ermeni futbolcu kesti gerci ama yinede :)
Tabi Ermeni futbolculari ipe dizmeside bir baska güzellikti :)

JackDaniels
07-09-08, 00:54
Belgium 3 - 2 Estonia

Spain 1 - 0 Bosnia-Herzegovina

osmanhy
07-09-08, 01:07
cok zor sayilacak bir mactan galip geldik. bizim icin cok iyi gecti ve grup icin onemli bir avantaj yakaladik...belcikayida yenersek, ispanya macindan once cok iyi bir durumda oluruz. HADI TURKIYEM!!!!!

Namelessonegs
07-09-08, 12:24
Cok zorlanmadan,yendik ve gectik..Fakat, Mevlut'u hic begenmedim..Gercekten Halil'in yerine 11 cıkacak bir adam olmadıgını dusunuyorum..Arda ve Semih baya iyidi.

cozker
07-09-08, 13:01
İspanya Bosna maçının tek golünü D.Villa attı.. Görmeye değer bir gol.. Villa kaleciyi geçtikten sonra neredeyse sıfırdan atmış golü.. Hagi'nin yıllar önce 2-2 biten maçta Denizli'ye böyle bir golü vardı..

sigara69
07-09-08, 13:33
Romanya evinde 3 yemis Litvanya'dan

O kadar cok sevindim ki :)

Daha beter olsunlar insallah :)

Fransa'da Avusturya'dan 3 yemis.Domenach halen takimin basinda.Mustahak bu Fransizlara.

Haluk Ulusoy gibi bir adam lazim su Fransa Federasyonun basina :)

Saunders
07-09-08, 14:52
Mevlutu begendim...Bu kadar kisir bir macta iki net pozisyon yakalamasi bile cok onemli onemli kosular yapiyor savunmanin arkasina...Biraz tecrubesi olsa ilk yakaladigi pozisyonda topu cekip gol yapardi...Ustundu durulmasi gereken bir adam...

duncanferguson
07-09-08, 19:57
TOPLANTIYI YARIDA KESTİ

Bu arada kimi Ermeni gazetecilerin cep telefonlarının çalması üzerine, ''Bir daha çalması durumunda basın toplantısını terkederim'' uyarısında bulunan Terim, yeniden bir telefonun çalmasının ardından teşekkür ederek toplantıyı yarıda bıraktı.

----------------------

Bu adamın bu huylarına bayılıyorum. :)

Doğru o kısma bende katılıyorum ama şu basın toplantılarındaki mimikleri beni acayip soğutuyor fatih hocadan,ikide bir elini kulağına burnuna götürüşü sonra parmaklarının arasında ne aldıysa ezişi:)) böyle o bildik zorlanma yüz mimikleri bilmiyorum bıraksa şunları güzel olur aslında

savatage
07-09-08, 20:47
İspanya Bosna maçının tek golünü D.Villa attı.. Görmeye değer bir gol.. Villa kaleciyi geçtikten sonra neredeyse sıfırdan atmış golü.. Hagi'nin yıllar önce 2-2 biten maçta Denizli'ye böyle bir golü vardı..
Ravanelli'nin Juventus'ta oynarken attığı bir gol vardı. O gole benzettim ben de.
Kime atmıştı hatta onu hatırlamaya çalışıyorum şimdi. Ama önemli bir goldü. Barca'ya veya Man. United'a falan atmıştı, öylesine önemli bir maçta; yanlış hatırlamıyorsam.
Belki de Dortmund'a veya Marsilya'ya da atmış olabilir zira o dönemlerin en popüler takımlarıydı bunlar.

tripotter
07-09-08, 21:01
Bir de Hami Mandıralı'nın bir antreman sonrası basın mensuplarına özel ceza sahası çizgisi ile out çizgisinin kesiştiği hizadan, kale direğinin yarım metre arkasından attığı bir gol vardı.

O golden sonra seyrettiğim en sıfıra yakın gol Villa'nın golü oldu... Bir de Hagi'nin vardı söylediğiniz gibi ama o sanki bu kadar sıfır değildi...

Giga
07-09-08, 21:19
İskoçya da Makedonya'ya yenilmiş 1-0...

savatage
07-09-08, 21:45
Bir de konu sıfırdan goller ise,
Hagi pek yapmamıştı ama Kubilay Türkyılmaz'ın kornerlerden şutlarını hatırlarım.
Bir İstanbulspor maçında korner kullanacakken herkes kaleye vursun diye bağırıyordu. Kaleye vurdu ve kaleci zor çıkarmıştı. Aynı maçta diğer bir kornerde ise gol atmıştı. Kornerden gol denince hiç unutmadığım bir maçtı o.

osvaldo
07-09-08, 23:15
KOrnerden gol atma üstadı tartışmasız Mustafa Denizli'dir. GS forması ile attı mı hatırlamıyorum anak kariyeri boyunca 15 in üzerinde korner golü (direk vuruş ile )olduğu söylenir.

GSoldier1905
07-09-08, 23:48
Maaşımızı ıslıklayan küçük bir gruptu.Hepsine kabahat bulmayalım.Bizim cumhurbaşkanımızla onlarınkinin birlikte tribünleri selamlaması,oyuncularımıza çiçekler vermeleri çok güzel görüntülerdi.Kadıköy'deki maçta bizde ortamı germeden 3 puanımızı alalım yeter.

Oyuna dönersek ermenistan polonya'yı,portekiz'i yendi diye günlerce kafamızı şişirdiler,gördük ki sahanın yerle yeksan hali onlara avantaj sağlıyor,bunun dışında ermenistan takımında bir numara yok.Sadece kalecileri çok iyiydi.

Osvaldo'nun dediklerine bende katılıyorum:ermenistan birkaç takıma çelme takacaktır.Hele hızlı oynayan,teknik ispanya takımı,bu sahada ne yapar az çok tahmin edebiliyorum.

barisgurler
08-09-08, 07:33
çok berbat bir futbol ortaya koyduk açıkçası mal gibi oynadık
sahaya koyduuğumuz oyundan utandım
2 kişiyle hücuma çıkan ermenilere pozisyon vermedik diye seviniyorlar
oyunu bir türlü rakip yarısahaya yıkamamamız ve 3pas yapamamamıza ne demeli hem de böyle berbat bir takıma karşı
sen ortasahada tuncay,emre,aurelio gibi pas yapamayan oyuncuları kullanırsan olacağı budur
bunların yerine ayhan, yıldıray ve gökdeniz olsa çok fark ederdi inanın

serdarseren
08-09-08, 11:38
Gergin bir maçı, hem de grubun ilk maçını, deplasmanda, 0-2 ile kazanıyoruz. Burada kesinlikle olumsuzdan çok daha fazla olumlu şey var demektir. Abartmayalım...

Milan
09-09-08, 15:22
Bide bu yonden bakmak lazim ;

Biz gol atmadan once ermenistan 360 dakika gol yememis. Kolay degil boyle bir takima karsi deplasmanda oynamak, hele hele Turkiye olarak.

Kotu futbol oynamamizi normal karsilamak lazim ermenistan deplasmaninda, kotu oynamamiza ragmen ise pozisyonlara girdik ve 2 tanesini caktik.

Asil sinav Belcika olacak. Cok iyi takim olmamalarina ragmen iyi ve genc bir jenerasyonlari var..

Vermealen Ajax'in en iyi defans oyuncusu.. Vertonghen'da Ajax'in en parlak gencleri, cogu zaman ilk 11'de basliyor.. Fellaini 18 milyona Everton'a transfer oldu, Simons PSV takiminin kaptani ve yillardir istikrarli oyniyor ve PSV'in son senelerde yasadigi basarilarda cok buyuk bir faktoruydu.

Bunlardan haric is Dembele diye bir afrika kokenli oyunculari var, forvet ve forvet arkasi oyniyor ve fizigi inanilmaz. AZ'te cogu zaman gordum, inanilmaz bir fizigi var, en az Servet kadar guclu ve bizim defansa zor anlar yasatabilir. Tek eksigi ise gol yonlerinden pek basarili olmamasi ama teknigi ust seviyede ve fizigi ise en ust seviyede, zaten gol atmasini'da becerseydi su an bir avrupa devinde oyniyor olurdu.

Belcika'nin iyi oyunculari var ama cok dandik bir hocalari, oyunumuzu oynarsak yeneriz. Arda'dan show, Semih'ten gol bekliyorum. Fatih hoca'da turkiyenin en sonelerde yetistirdigi en iyi sag acigi olan Topuzu'da oynatir insallah..

Giga
31-05-09, 17:41
A Milli Futbol Takımı'nın 2 Haziran'da Azerbaycan ve 5 Haziran'da Fransa ile oynayacağı özel maçların aday kadrosu açıklandı.
Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre, sezonun sonu olması nedeniyle mazeret bildiren oyuncuların çağrılmadığı (A) Milli Takım aday kadrosunda şu oyuncular bulunuyor:

Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Kazım Kazım, Emre Belözoğlu, Semih Şentürk (Fenerbahçe),

Sabri Sarıoğlu, Hakan Kadir Balta, Mehmet Topal, Arda Turan (Galatasaray),
Gökhan Zan, İbrahim Üzülmez, Yusuf Şimşek (Beşiktaş),
Ceyhun Gülselam (Trabzonspor),
Sinan Bolat (Royal Standard Liege),
Ufuk Ceylan (Manisaspor),
Eren Güngör (Kayserispor),
Bekir İrtegün (Gaziantepspor),
İbrahim Kaş (Getafe),
Tuncay Şanlı (Middlesbrough),
Nuri Şahin (Borussia Dortmund),
Caner Erkin (CSKA Moskova),
Halil Altıntop (Schalke 04),
Mevlüt Erdinç (Sochaux),
Nihat Kahveci (Villarreal),
Sercan Yıldırım (Bursaspor

Ali
01-06-09, 12:49
Emrecik yine kadroda. Böylece Medyada cikan Terim Emreyi kesti atti Haberlerin Yalan oldugu gercek. Fatih Hoca Emrecikden Hayata vazgecmez. Fatih Hoca Emreye deger veriyor ama Emrenin Fatih Hocaya deger verdigini sanmiyorum. Onun icin Aziz Babasi daha önemli.

koskoca Sampion BJKye bakim :-) Sirf BJK Kontenjanindan diye 35 lik Ibrahim Üzülmez ve Yusuf Simsek var.

Madem bunlari cagriyor bence son zamanlarinin en Formda Türk Golcüsüni Taner Gülleriyide cagirsa olurdu.

Birde Ayhan niye yok anlamiyorum . Kazim Kazim ve Emrecik gibi yoklari oynayan adamlar Kadrodayken.

Fatih Terimin su kararlarini görünce ,niye yine bize gelsin dedigimi düsüniyorum :(

osmanhy
01-06-09, 17:19
emrcigi pek kafaya takmadim cunku dunya kupasina gitme sansimiz artik cok dusuk o yuzden istedigi fantezi takimlari oynatsin. Suan Bosnayi gecmemiz icin 3 veya 4 macta 5 puanlik farki kapatmamiz gerekiyor ve onlarla deplasmanda oynuyoruz. Hic kimse hayal etmesin, ispanya maclariyla dunya kupasina elveda dedik.

Aslan Suat
02-06-09, 21:41
Sercanin Milli Takim performansini begendim, bizim Ardayla güzel anlasiyor. Nuri de öyle, keske ikisinide alabilsek :)

Aslan Suat
02-06-09, 21:43
Bu arada kim ne derse desin, bence suan en iyi Türk defans oyuncu Eren Güngör. Milli Takimdada güzel oynuyor bugün (tabiki rakip Azerbaycan ama yinede). Bide o alinabilinir.

osvaldo
03-06-09, 11:22
Ben de beğendim Nuri'yi. Toparlamış epey. İyi fiyata alınabilecekse alınsın.

Giga
02-09-09, 20:35
Fatih Hoca ntvspor'Da canlı yayında...

Giga
04-09-09, 00:32
Estonya maçını kim veriyor?
Bosna maçı Fox'taymış...

polat10
04-09-09, 02:32
atv veriyor

Giga
04-09-09, 18:15
Volkan Demirel

Gökhan Gönül Gökhan Zan Servet Çetin Hakan Balta

Kazım Kazım Hamit(Ceyhun) Emre Belözoğlu Arda Turan

Tuncay Şanlı

Sercan Yıldırım

Sheva
04-09-09, 21:08
son zamanlardaki en iyi milli takım, hamit'in oynamama durumu varmış, eğer öyle olursa ceyhun'u oynatacakmış, bu her zamanki fatih terim saçmalıklarının dışında onun da inatla bozamadığı bir takım olmuş (mesela nihat sakatlanmasa gidip onu oynatacaktı, dolayısıyla şartlar da izin vermiyor terim'in saçmalamasına)..

çok rahat bir galibiyet bekliyorum ama işin bir sakıncası bu kadar kolay bir rakipten sonra terim'İn yine koltuklarının kabarması ve bosna'nın bize acı koyması, çünkü çok farklı iki rakip neticede..

Onur1905
05-09-09, 09:15
2010'a gitme şansımıznın olmadığını düşünüyorum.

Bundan sonraki maçlarla ilgili de pek beklentim yok. Bizim çocuklar sakatlanamdan gelsin yeter.

Giga
05-09-09, 16:32
Başlığı editlesek diyorum. ):

Namelessonegs
05-09-09, 20:06
Bosna rezil futbola ragmen kazandı, fakat sansımız iyice azaldı..İspanya macında sacmaladıklarına yansınlar simdi..

Giga
05-09-09, 20:10
Estonya ve Belçika'yı yensek gene yenilelim İspanya'Ya, sen daha Estonya'yı ilk maçta yenemiyorsun...

osmanhy
05-09-09, 20:46
bosna daha ispanyala oynacak, hemde yanilmiyorsam mac ispanyada. Ispanya yedeklerle ciksa o maca gene alir. Bence 4 macimizi alirsak, ikinci olaibliriz

Ali
05-09-09, 21:04
yedik

gecmis olsun :(

Ali
05-09-09, 21:05
ödülendirir gibi emre b. ve kazimlarla sahaya cikarsak böyle olur

JORDAN
05-09-09, 21:13
Ahh be Sercan oyle sut mu olur, avuta bile cikmadi yahu. Iki tane atman lazim simdi...

JORDAN
05-09-09, 21:14
Yahu Ardanin illa kalenin icine kadar mi gitmesi lazim gol atmamiz icin? Adam dibine kadar getiriyor atamiyoruz yahu...

JORDAN
05-09-09, 21:22
Hocam alkislasana yahu niye firca atiyosun Arda'ya musaitti vurdu iste adam...

JORDAN
05-09-09, 21:24
Su ana kadar Hamit, Arda, Emre ve Tuncay iyi gidiyor. Ilk golu atsak gerisi gelicek...

Ali
05-09-09, 21:26
kazim denen adam milli takima ne faydasi var ? Ya saka maka bizim begenmedigimiz Aydin bile daha yararli bu adamdan

Ali
05-09-09, 21:26
gooooooooooooooooooooool

Tuncay

JORDAN
05-09-09, 21:27
Iste bu beeeeeeeeeeee:)Biliyordum atacagimizi. Arda sana kurban olayim:)

osmanhy
05-09-09, 21:28
gercekten guzel organizasyondu, artik gerisi gelecek galiba

Giga
05-09-09, 21:30
Arda, Hamit, Tuncay, Emre iyi oynuyor da forvetimiz kötü...
Aha Zan gitti, geçmiş olsun.

JORDAN
05-09-09, 21:31
Kahretsin yahu. Gokhan sakatlandi, insallah onemli degildir. Bjk macinda bize lazim olacak...

JORDAN
05-09-09, 21:35
Kalk be Aslan... Yoksa sevinemiyorum su gole:(

osmanhy
05-09-09, 21:37
arda harika oynuyor

JORDAN
05-09-09, 21:38
Allahtan bir seyi yok simdilik, Allah kazadan beladan korusun.

JORDAN
05-09-09, 21:44
Ulan bu adam sihirbaz resmen:) Arda kedi fare oyunu oynuyor:)

JORDAN
05-09-09, 21:47
Sag kanat zayif kaliyor. Arda mecburen oraya gecmeye basladi. Orada Kazim ve Gonul henuz istenilen oyunu oynayamiyor, ya da Arda, Emre ve Tuncaya ayak uyduramiyorlar. Sercan zaten saskin ordek gibi ataklarda. Golu de atamasaydi zaten cekecegi vardi.

Giga
05-09-09, 21:48
Gökhan Gönül çok isteksiz, sanki silah zoruyla oynuyor, kalpten oynayan Sabri'yi şu ruhsuz adama tercih ederim, Kazım desen zaten burnu havada, Batuhan biraz adam olsa şu maçta direkt oynardı, kendine yazık ediyor...

polat10
05-09-09, 21:49
ilk yari bitti 2 1 ondeyiz arda tuncay emre hamit balta iyi oynuyorlar kazim denen adami neye alirlar milli takima anlamiyorum adam 45 dakikada sahada oyle kafasina gore takildi gokhan gonulude bozdu cikamadi hic gokhan

ayrica arda ilede estonya futbolculari arasinda buyuk bi kalite farki var her ayagina topu aldiginde calima dizdi adamlari 2. golu yoktan varetti

seyko
05-09-09, 21:52
gökhan ve cocacola berbat oynuyor... hatta berbat ötesi...

Burak Yılmaz
05-09-09, 21:53
Arda inanılmaz oynuyor,o sakatlandığında çok korktum doğru düzgün sevinemedim bile gole ama şükür ki birşeyi yokmuş aslanın..
şu anki futbola göre en zayıf halka gökhan gönül yediğimiz golde yerinde yoktu bugün gerçekten kötü oynuyor umarım bosna-hersek maçında böyle oynamaz...

edit:kazımda berbat oynuyor bu adamı nasıl miş-lli takıma alıyor fatih terim inanlır gibi değil!

GSoldier1905
05-09-09, 21:54
Bu kadar pozisyona bu maçta da gol atamasaydık ağlardım.Herifler acayip ballı.Sert de oynuyorlar.Arda-Tuncay-Emre adamların anasını belledi ilk yarı.Pas manyağı oldular,ama bizde çok yorulduk.3'ü atıp rölantiye alalım biraz maçı.

Giga
05-09-09, 21:58
Fatih Hocam sürekli hakemlerle dalaşacağına şu Kazım'ı niye oynatıyor onu düşünsün bir de, şu maç da bile hakemle uğraşıyor hocam.

GSoldier1905
05-09-09, 22:04
Emre'nin kafasına omuz attı estonlulardan biri.Bu kadar sertliğe bir sarı kartın bile çıkmaması çok ilginç.

Ali
05-09-09, 22:04
Fatih Hocam sürekli hakemlerle dalaşacağına şu Kazım'ı niye oynatıyor onu düşünsün bir de, şu maç da bile hakemle uğraşıyor hocam.

Kazimla ne bagi var anlamis degilim. Anadoluda bile Kazimdan daha faydali adamlar var.

Sabriyi begenmeyen cok ,ama su macta Sabri bin Kat daha faydali olurdu.

Sheva
05-09-09, 22:07
acaip kötü bir seyirci var, oyuncular 30 metre top sürüyor birşeyler yapmaya çalışıyor anlamsız bir uğultu yükseliyor tribünlerden.. kenardaki heyetin sevimsizliğini anlatmaya kelimeler yetmez zaten, estonya'ya karşı bu kadar çirkinleşeceksek yazık bize..

bir de başbakanın oturduğu bölüme staddan ayrı köşk çıkmışlar herhalde, ben dünyada herhangi bir stadda böyle bir protokol bölümü görmemiştim, ilginç olmuş..

Ali
05-09-09, 22:09
yedik

manyak Volkan napiyorda?

JORDAN
05-09-09, 22:09
Yuh be Volkan yenir mi o???

ELVIS
05-09-09, 22:10
Allah belani versin Volkan, tuttugu yere bak .......

Ali
bide su önderden önce Milli Takimi hak eden cok adam var Ligde. Toraman bile Önderden daha cok hak ediyor

Sheva
fenerli oyuncularda emre dışında acaip bir rehavet görüyorum, gökhan, kazım, volkan maçı hiç sallamaz havalarda, takımda oynadıklarının yarı eforla oynuyorlar..

seyko
05-09-09, 22:12
bok gibi oynuyoruz

Ali
05-09-09, 22:12
su maci kaybedersek Fatih Hocanin da cok sucu olacak.

baskalarin 7 attigi estonyaya kazimlarla ugrasiyoruz

seyko
05-09-09, 22:14
allahin belalari, ardanin yarisi kadar oynasaniz darmadagan ederiz bunlari...

Ali
05-09-09, 22:16
su yenilen golde harbi salaklik var. Sert veya hizli bir sutda degildi

seyko
05-09-09, 22:17
hoca gozlerini ac be, sag kanat hic islemio arda kosmaktan geberdi bi o kanat bi bu kanat

seyko
05-09-09, 22:17
goooooooooool ardaaaaaaaaaa

Ali
05-09-09, 22:18
goooooooooooooooooooooool

Arda

JORDAN
Hadi be Halil Kap su formayi, Ardaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam benim:)

ELVIS
Arda sen bu gezegenden degilsin ..............

osmanhy
goooooooool arda

Ali
nihayet Kazim denen adam cikti

Ruhsuz diye Kazim gibi adama derim ben

Ali
05-09-09, 22:22
Su maci alirsak tek sebebi Arda olacak.

seyko
05-09-09, 22:22
su fenerli ruhsuz kopekleri gorunce damarlarim patliyacak

Ali
05-09-09, 22:24
birde ATV Avrupanin Reklam mi izliyoruz mac mi izliyoruz Yayininin da belasini versin. Bari Milli Maci zevkle izletin.

seyko
05-09-09, 22:24
arda yatip kalksin rijkaardin elini opsun, baska birsey demiyecem... bidonlasmaya baslamisti, simdiki haline bakin birde...

Ali
05-09-09, 22:27
orta sahamiz kötü yanliz

ayhan veya topali niye oynatmaz fatih hoca anlamiyorum. Estonya gibi Takim istese zorlanmadan geciyor Orta Sahayi

Ali
05-09-09, 22:27
goooooooooooooooool

Tuncay

seyko
05-09-09, 22:28
taycun cakti

JORDAN
05-09-09, 22:28
Helal be:) Arda, Tuncay, Halil helal olsun size:)

JORDAN
05-09-09, 22:29
Birakmayin oyunu hemen, devam devam...

Ali
05-09-09, 22:32
yanliz gelecek mac cok zor olacak.

Ali
05-09-09, 22:34
emre b. cikti

ceyhun gürselam giriyor

JORDAN
05-09-09, 22:39
Butun takim ayni sekilde mucadele etmeyince kolay maclar bile zor geciyor. O yuzden hastaligimiz olan kolay gol kacirma ve kolay gol yeme olayini halletmemiz lazim.
Bayagi sakat oyuncumuz olacak haftaya...

Ali
05-09-09, 22:41
umarim Carsamba su Kazimi görmeyiz sahada. Kazim ciktikdan sonra Halile daha iyiyiz bence

Giga
05-09-09, 22:41
Fenerbahçeli futbolcular-bücür dışında- resmen ruhlarını bırakmış gelmişler, hele Gökhan Gönül'ü ben hiç böyle görmedim.

Ali
05-09-09, 22:46
Fatih hoca bildiginden vazgecmez. Carsamba Kazim yine 60 dakika izletirir kendini.

Ali
05-09-09, 22:50
bitti

ama Carsamba icin daha cok calismalari lazim. Böyle oynarsak bence zor .

Aslan Suat
05-09-09, 22:55
Gökhan Gönül de Milli Takimda Fenerde oynadiginin yarisini oynamiyor hicbir zaman.

JORDAN
05-09-09, 23:00
Arda macin yildizi. Sasirmadim. O 60. dakikadan sonra yigilip kalan adamdan superman cikti bu sezon:) Cok korkuyorum bir sey olacak diye bu cocuga. Antremanda bile oynasa takimin herseyi...

polat10
05-09-09, 23:02
arda nin muthis kondisyonu olmus rijikaardin elinde daha iyi olacak isallah

Leonidas
05-09-09, 23:02
Arda mükemmel oynadı bi sağda bi solda kazımın yerinede oynadı zaten kazımda ne varda bu takımda oynayabiliyor anlamış değilim takım olarak ise hücumda baskılı oynadığımızda iyi pozisyonlar yakaladık ama Estonya bizim için bi ölçü olmamalı ki Estonya'ya bile pozisyonlar verdik yinede hücum olarak umutluyum Bosna maçı için.

Giga
05-09-09, 23:03
Kazım-Sercan çıkar Nuri-Semih girerse bir şansımız olur Bosna karşısında...

ErlikHan
05-09-09, 23:06
Diğer maçlarda iki pas yapamayan Estonya'dan gereksiz goller yedik.

Gökhan'ın sakatlığı çok büyük talihsizlik oldu. Dilerim ciddi bir sakatlık durumu sözkonusu değildir.

Ama Arda bu akşam muhteşem oynadı resmen tek başına sırtladı Milli Takımı..Helal olsun sana Aslanlar Aslanı !

Her neyse tüm hatalarımıza rağmen rakipten fazla gol attık ve tek kale oynadık, kazandık. Yalnız 2.yarıyı izlerken oyun şablonumuza bakarken bir an şaşırmadım desem yalan olur. sahada Rijkaard'ın Total Futbol oynattığı Galatasaray mı vardı? Yoksa Milli Takım mı? Ayırt edemedim bir an... :)

Namelessonegs
05-09-09, 23:10
Arda tek basına Tuncay'ı da yanına alarak macı aldı..Fenerli ruhsuz eziklere ragmen bu macı almak iyidi..Nedense lig maclarında boyle oynamaz serefsizler..Neyse, Türk milli takımı da Türkiye zihniyetinde..Herseyi gece bırakır, gec yırtınır..En zor işi yapar, en kolayda batırır..Gene oyle bir mac bitti..Allah yardımcımız olsun..Bu arada Gokhan Zan'a guvenip,defans alınmamasını anlamsız bulmustum, simdi haklı cıkacagım gibi..

GSoldier1905
05-09-09, 23:12
Yahu herifler 5 puanda hiçbir iddiaları yok,85 dakika nasıl bastılar inanamadım.Nedense bizle karşılaşan etten püften bütün takımlar daha yürekten oynuyorlar.Adım gibi de eminim Bosna'ya karşı böyle oynamayacaklar.

JORDAN
05-09-09, 23:16
Her neyse tüm hatalarımıza rağmen rakipten fazla gol attık ve tek kale oynadık, kazandık. Yalnız 2.yarıyı izlerken oyun şablonumuzu akip ederken bir an şaşırmadım desem yalan olur. sahada Rijkaard'ın Total Futbol oynattığı Galatasaray mı vardı? Yoksa Milli Takım

Maci seyrederken bunu aklima getirdim, caktirmadan(!) butun hocalar oyun anlayislarinda devrim yapmaya calisiyor-Rijkaard'i, dolayisiyla Galatasaray'i gozleri faltasi gibi acilmis bir sekilde analiz ediyorlar. Buna Gencler, Ankara, Manisa dahil...

JORDAN
05-09-09, 23:20
Ardanin Tuncaya attirdigi goldeki pasa hayran kaldim.:) Cok basit gibi gorunen ve mukemmel bir pasti herkesi aninda dondurdu, soka soktu, benim ekranda Estonya defansi buz olup donakaldi sadece Tuncay hareket ediyordu, yoksa benim ekranda sorun var sanacaktim:)

Bu arada Peach tabir edilen Emre kafadan sakatlanmis...

Giga
05-09-09, 23:27
Kimse kızmasın da Terim'Den çok başbakanı ve toptan çok dizi reklamlarını izledik sevgili atv sayesinde, maç yayını dediğin böyle olur. :)

Ali
05-09-09, 23:28
Bu arada Peach tabir edilen Emre kafadan sakatlanmis...

onun kafasinda normaldede birseyler var zaten.

Ali
05-09-09, 23:30
Kimse kızmasın da Terim'Den çok başbakanı ve toptan çok dizi reklamlarını izledik sevgili atv sayesinde, maç yayını dediğin böyle olur. :)

katiliyorum. Bende yazacaktim ama sonra laf isitiriz diye birsey vazgectim.

Terim cok pasif kaldi RTE sayesinde :-) Normalde Kameralar Fatih Hocanin Saha Kenari aktivitilerini gösterirlerdi

GSoldier1905
05-09-09, 23:37
Hakikaten o reklamlar neydi öyle.Bir maç keyfinin içine anca bu kadar güzel edilir.

Namelessonegs
05-09-09, 23:49
Kimse kızmasın da Terim'Den çok başbakanı ve toptan çok dizi reklamlarını izledik sevgili atv sayesinde, maç yayını dediğin böyle olur.

Dans yarısmasını acık diye kaldıran zihniyetin kanalında, bacagı acık sortlu oyuncuları gordugune sukret hocam once :D

JORDAN
05-09-09, 23:54
Simdi Bosnanin Ermenistani 2-0 yendigi maci izledim de, o Ermenistan defansiyla biz Kasparovu en az 4 kez MAT ederiz:)

Nikiteryanla Armaninin uzaktan sutlarina dikkat cekerim.

Bosna'da hucum hatti cok iyi. Cok fazla pozisyona giriyorlar bizim gibi. Gununde bir milli takim Bosnayi da ezer gecer bence. Yeter ki istekli oynayalim takim halinde ve basit goller yemeyelim.

Burak Yılmaz
06-09-09, 00:29
ulan bu fenerliler ne ruhsuz futbolcular be özellikle kazım ve gökhan gönül fb'de oynadıklarının 10'da 1'ini bile oynamamıştır.hele kazım; özellikle bir pozisyon dikkatimi çekti kazım topu almış gidiyordu biranda rakibe kaptırdı ve akabinde kamera ona döndü herifin resmen 32 dişi görünüyordu tebessüm etmekten insanda biraz utanma olur be,ruhsuz herifler

şu takımdan arda ve tuncay'ı çıkar özellikle ardayı çıkarırsan ruhsuzlar ordusu olur o kadar diyim

osvaldo
06-09-09, 00:32
Gökhan Gönül ve sonradan oyuna giren Önder ve Kazım rezilleri oynadı. Bu adamların topunun FB2li olması bir tesaddüf müydü yoksa "kendinizi fazla zorlamayın" gibisinden bir talimat mı almışlardı bilinmez. estonya'nın angut sol kanat oyuncusu Gökhan'ı maymun etti. SAkatlıktan yeni çıktığından mıdır yoksa kendini oyuna vermediğinde midir? Adam en kötü topunu oynadı.Ama Emre oldukça iyiydi. HAmit te çok kötüydü.

JORDAN
06-09-09, 00:37
Ohaa Italya-Gurcistan macini izlediniz mi??? Milanda oynayan Gurcistanli defans oyuncusu mukemmel iki gol atti. Yanliz, kendi kalesine ikisi de. Italyanin kacirdiklarini gorseniz cok inanilmaz bir ilginclik...

Ali
06-09-09, 00:48
Ohaa Italya-Gurcistan macini izlediniz mi??? Milanda oynayan Gurcistanli defans oyuncusu mukemmel iki gol atti. Yanliz, kendi kalesine ikisi de. Italyanin kacirdiklarini gorseniz cok inanilmaz bir ilginclik...

Emre Toramanin Rekorunu egale etti demeki :-) Hattrick yapsaydida tam olsaydi.

M.Yasin Cakmak
06-09-09, 01:14
Arda :)

Canim benim, maymun etti Estonya`yi.

Fenerlilere eksin birseyler soylenmis, Brezilyalilar yorgun gelecek kasmayin falan demis. Gokhan falan neydi oyle...Sanirsin derbi maca bunlar cikacak.

Aslan Suat
06-09-09, 01:18
Gökhan sinir etti beni, hani Hamitde kötü oynadi, bilmem kacinci dakikaya kadar Sercanda ve bizim Gökhanda, ama Allah askina bu fenerli futbolcularin satisina ne demek lazim. Ki dedigim gibi en rezili Gökhan Gönüldü, Kazim zaten bir alem. Volkan da fenerde inanilmazlari cikarir burda belki yapacak fazla birseyi yoktu, ama fenerdeki performansi ile karsilastirdinmi kesinlikle onada laf etmek lazim.
Umarim Gökhanin yerine Sabri oynar Bosna macinda. Kazimin yerine Hamit kayar, ortada da Ceyhunmu oynar Nurimi mühüm degil.

Sheva
06-09-09, 02:36
saha zemininden bahsediyor herkes, fener maçına yetişsin diye alelacele stad açar, sonra da oraya buraya yaranalım diye milli maç oynatırsan olacağı budur, terim hatalıyım demiş, arda sakatlansaydı görürdüm senin hatanı..

emre dışındaki fenerli oyuncuların inanılmaz ruhsuzluğu, atv'nin rezil yayını, protokole çıkılan mermer kaplama gecekondu maçın dikkat çeken yönleriydi.. bir de transfer topiğinde de sıkça bahsetmiştim, tuncay'ın türkiye'ye dönmemesinden müthiş memnunum lakin garip garip takımlarda harcanması da yazık oluyor, çok rahat epl'de ilk 5-6 takımda oynardı..

edit. mermer dedim de granitti herhalde..

edit2. bir futbolcuda olması gereken özelliklerin her birine en az 7/10 sahip olan hamit altıntop nasıl bu kadar kötü oynuyor bu da ayrı bir çözümsüzlük..

seyko
06-09-09, 14:23
şu mesut özili nasıl alamadık biz şu milli takıma ya...

Burak Yılmaz
06-09-09, 15:21
gökhan zan ve kazım sakatlıkları nedeniyle kadrodan çıkarılmış

kazım'ın olmayacak olması isabet olmuş ruhsuz,şımarık herif

ÖNDER RB
06-09-09, 15:39
gökhan zan ve kazım sakatlıkları nedeniyle kadrodan çıkarılmış

kazıma gökhandan çok üzüldüm

inşallah ciddi bir şeyi yoktur haftaya sahaya çıkabilir.

daum yanlışlıkla özeri falan keşfeder sağ açıkta bir de onla uğraşmayalım

Burak Yılmaz
06-09-09, 15:53
kazıma gökhandan çok üzüldüm

inşallah ciddi bir şeyi yoktur haftaya sahaya çıkabilir.

daum yanlışlıkla özeri falan keşfeder sağ açıkta bir de onla uğraşmayalım

evet doğru ben onu unutmuştum,özer çok iyi bir futbolcu daum onu keşfetmemeli,kazım iyileşmeli; belki ciddi birşeyi yoktur malum gevşek bir futbolcu olduğundan herşeyi abartmış olabilir,kendimi kötü hissediyorum iyi oynayamayabilirim vs vs vs haftaya inşallah oynar fb'nin maçında bu gevşekliğiyle yarardan çok zarar sağlar zaten..

osvaldo
06-09-09, 17:24
Merak etmeyin Kazım haftasonu FB'nin maçına yetişir. eşşek gibi de koşarlar. Emre Belöz de geçenlerdeMilli takım kadrosundan çıkarıldı tam 3 gün sonra lig maçında deli danaar gibi koşuyordu.

Bu arada KAzım Fb'de oldukça etkili oynuyordu son maça kadar. Özer'e gelene kadar Topuz var Deivid var. Bence daum bu sene Özer'i ancaq kupa maçlarında falan oynatır. YA da 3-4 kişi sakatlanırsa aklına gelir.

Giga
06-09-09, 23:04
Daum'un Topuz'Dan çok hoşlanmadığı açık, Deivid'i oynatır gibi...

Namelessonegs
07-09-09, 12:45
2010 Dünya Kupası yolunda Türkiye ile kader maçına çıkacak olan Bosna Hersek'in yıldız futbolcuları, çarşamba günü oynanacak zorlu karşılaşmayı değerlendirdi.

Hürriyet Gazetesi'ni konuşan Boşnak oyunculardan Dzeko ve Muslimovic temkinli açıklamalarda bulunurken, Admir Vladavic ise oldukça iddialıydı.

İşte Hürriyet Gazetesi'nde yer alan haber:

A Milli Futbol Takımımız, 2010 Dünya Kupası elemelerindeki kader maçını çarşamba günü Bosna Hersek ile oynayacak. Bitime 3 maç kala grupta 11 puanla 3. sırada yer alan ay yıldızlı ekibimiz, 15 puanla ikinci durumdaki rakibini yenip, sonraki karşılaşmalarda puan kaybetmesini bekleyecek. Zenica kentinde oynanacak maç bizim olduğu kadar, Bosna Hersek için de tarihi önem taşıyor.

Dün Saraybosna Havalimanı’nda konuşma imkanı bulduğumuz Bosna Hersek Milli Takımı futbolcuları da aynı şeyi düşünüyor: “Çarşamba günkü karşılaşma, bizim için yüzyılın maçı olacak.”

Ermenistan deplasmanında aldığı 2-0’lık galibiyetle finallere katılma şansını artıran Bosna Hersek Milli Takımı, dün öğleden sonra geldiği Saraybosna’da büyük coşkuyla karşılandı. Kafileyi karşılamak üzere havalimanına gelen yüzlerce Bosnalı, futbolcularını omuzlarda taşımak için birbirleriyle yarıştı. Biz bu hengame içinde Bosna Hersek Milli Takımı’nın üç önemli futbolcusu; Edin Dzeko, Admir Vladavic ve Zlatan Muslimovic ile konuşma şansı bulduk.

Elimizdeki avantajları sonuna dek kullanacağız

Geçen sezon attığı gollerle Wolfsburg’un Almanya şampiyonu olmasını sağlayan Bosna Hersek’in en önemli gol silahı Edin Dzeko, Dünya Kupası’na katılacaklarına yürekten inandığını söyledi. Türk Milli Takımı’nın kaliteli bir ekip olduğunu kabul ettiklerini, ancak kendilerinin de yakaladıkları avantajı sonuna kadar kullanacaklarını ifade eden Dzeko, “Türkiye ile oynayacağımız maç belki de 2010 Dünya Kupası elemelerindeki en zorlu ve heyecanlı karşılaşma olacak. Bu, öyle bir maç ki, yüzyılda bir gelir. İnanın biz şu an Türk Milli Takımı’nın iki katı heyecanlıyız. Çünkü, bu grupta ikinci olursak, tarihimizde ilk kez Dünya Kupası’na katılacağız. Türk Milli Takımı’nda Emre, Tuncay ve Arda gibi üst düzey futbolcular; bunu biliyoruz. Fakat biz de bu kadar yaklaştığımız Dünya Kupası’na katılma şansını bırakmamaya kararlıyız” diye konuştu.

Keşke birlikte gidebilseydik

Ermenistan maçında Bosna Hersek’in ikinci golünü kaydeden Zlatan Muslimovic, “Gönlümüz kardeş ülke Türkiye ile birlikte gruptan çıkmayı arzu ediyordu, fakat olmadı. Kader bizi karşı karşıya getirdi” diyerek başladığı konuşmasını, şöyle sürdürdü:

“Dünya Kupası finallerine kalarak Bosna Hersek tarihinde bir ilki gerçekleştirmek istiyoruz. Biz buna sadece takım olarak değil ülke olarak inandık. Saha ve seyirci avantajı bizde. Edin Dzeko’nun da dediği gibi, bu bizim için yüzyılın maçı olacak. Ancak Fatih Terim’den korktuğumu itiraf etmeliyim. Terim gibi usta bir teknik direktör böylesine önemli bir maç için mutlaka özel bir taktik geliştirmiştir.”

Siz şansınızı Belçika maçında kaybettiniz

Admir Vladavic ise Dzeko ve Muslimovic’den daha iddialı bir üslup kullanarak şöyle dedi: “Türkiye şansını Belçika maçında kaybetti. O maçı kazansaydı, şimdi her şey farklı olabilirdi. Finallere katılma şansı ayağımıza kadar geldi. Bu fırsatı kaçırmayacağız. Türkiye’yi mutlaka yeneceğiz. Skor tahmininde de bulunabilirim; 2-0 kazanırız. Estonya’nın bile iki gol attığı bir Türk Milli Takımı’na bizim gol atmamamız mümkün değil.”

Dogru soylemis adamlar..Belcika macında sacmaladıgımız icin su hallerdeyiz..