Tüm Versiyonu Göster : Hangi yabancı futbolcu gönderilsin?
biraz da iyiniyetli düşünerek,
yeni bir yabancı futbolcu transferi söz konusu olursa,
kimin gideceğine biz karar verelim:)
ayrıca bugüne kadar kimsenin böyle bir topic açmaması da ilginç.
demek o zaman umutsuzlaşmışız;
ama bari bu topicte umutsuz olmayalım!
Buffon,Nesta,Mkalele,Vieira,Figo,Zidane,Lampard veya Shevchenko'dan birinin transfer edileceğini varsayarak oy kullanalım:)
Belki ilk defa bir konuda yönetime katılıyorum, bence burada Saidou doğru karar.. Bir mucize olur da 2 yabancı alırsak, ikinci tercihim Petre.. Bir ara lafı geçiyordu ama Conce'ye dokunmazlar umarım..
song-petre diyorum ben... defansa tomas yeter....yabanci hakkimizi forvet ve orta sahadan yana kullanalim
Ben de Saidou olarak kullandım oyumu..
Parma Maniac
28-12-04, 01:09
bariz bi şekilde Petre diyorum..
İşkence!
Kendisini göndermek isteyen yönetime çatan Petre, tatil değil, işkence yaşıyorum dedi
27.12.2004
‘Psikolojim bozuldu’
Teknik direktör Gheorghe Hagi’nin takımda kalmasını istediği ancak yönetim kurulunun aylar önce defterden sildiği Ovidiu Petre, tatil için bulunduğu Romanya’da FANATİK’e konuştu. Birbirinden çarpıcı açıklamalar yapan Rumen futbolcu, yöneticileri adeta topa tuttu. İşte Petre’nin açıklamaları... “Futbol hayatıma Galatasaray’da devam etmek ve benimle ilgili spekülasyonların bitmesini istiyorum. Bu durum beni rahatsız ediyor, psikolojimi bozuyor.”
‘Hagi’nin garantisi yetmez’
“Sen kötüsün, sen iyi oynamıyorsun, gitmen gerekecek, gitsen daha iyi olur türünden sözler söyleniyor. Takım arkadaşlarımla diyaloğum iyi. Saidou’yla da alıp veremediğim yok. Hagi’yle konuştum. Bana durumu anlattı. Kendisi benim kalmamı istiyor. Ama Türkiye’de herşey olabilir. Hagi’den kalmak için garanti alsam bile, durum 180 derece değişebilir! Bu durum başkalarının baskılarıyla gerçekleşebilir. Aynen 3. haftadan sonra kadro dışı kalmam gibi!”
‘Bana baskı yapıyorlar’
“Her büyük takımda oyuncularla ilgili en iyi bilgiye sahip olan kişi teknik direktördür. Sorumluluk Hagi’de, son kararı da onun vermesi lazım. Ama tahmin ediyorum ki, istenmememin nedeni Hagi’nin vatandaşı olmam. Başka bir olasılık olamaz. Hagi’nin beni korumaya çalıştığını sanıyorlar. Ben bu işe yüreğimi verdim. Karşılığında bana karşı böyle tavır alınmamalıydı. Yöneticiler bana baskı yaparak, başka takıma transfer olmamı isteyerek, ayıp ediyorlar.”
‘Gazetelerden öğreniyorum’
“Beni rahatsız eden bir konu da yöneticilerin gazetelere verdiği demeçler. Beni çağırmadan, benimle hiçbir şey konuşmadan geleceğimle ilgili açıklamalar yapıyorlar. En iyisi beni çağırıp, ‘Artık senden vazgeçiyoruz. Seni serbest bırakıyoruz. Bize yaptığın katkılar için teşekkür ederiz’ demeleri. Ama gazetelere demeç vererek beni yıpratmaya çalışıyorlar. Bu nedenle noel tatilimi stres içinde geçiriyorum. Şu an tatil yerine işkence yaşıyorum!”
Omer K. KOCAOGLU
28-12-04, 03:49
Mondragon , Song , Tomas
Yukaridaki uclu sampiyonlukta ki sansimiz bugun devam ediyorsa katkisi coktur.
Digerlerine gelince ,
Petre : Illa biri gidcekse listemde basta olurdu.
Saidou : Hagi ile olan problemleri cozulecek gibi gorunmuyor.Hagi mecbur kaldigi icin bir kac macta oynatti.Bir daha da zor forma giyer.
Boyle gidecekse bosu bosuna kontenjan dolduruyor.
Conce : Daha iyisini alacak paramiz olmadigi icin kalmasinda sorun yok.
USAtaraftar
28-12-04, 03:52
Petre genc adam. Biri yol alacaksa bu Saidou olmali.
İlginçtir ben de gönderilecek futbolcunun Conse olması gerektiğini düşünüyorum. Eğer gerçekten bu adama 1.850 Euro veriyorsak çok yazık..
Bengü Cakmak
28-12-04, 22:24
Saidou gönderilsin
nedenlerine gelince... Hagi bu takimda var oldukca o zaten forma yüzü göremeyecek bunu Ergün Gürsoyda demecinde acikca belirtmisdi dün aksam. O yüzden bare oynayacgi bir takima gitsin ve futbolu unutmaisn.. cünkü cok iyi bir oyuncu bana göre
Conse ise görevini her seferinde yerine getirdi. cok top caldi. kötü oynadi diyemem ama kalitesinin cok altinda oynadigi dogru tabiki. Göz dagi vermek gerek kendisine ama kalsin derim bu sene.
Leotheking
28-12-04, 23:09
Oyumu Petre ye verdim...
Yerlerine adam gibi adam alınacaksa bu 3 futbolcu gonderilebilir...
Petre
Saidou
Conceiçao
M.Yasin Cakmak
29-12-04, 00:22
Ne Petre, ne Flavio ne de Saidou takıma çok faydalı oldular ama bence içlerinde en iyisi Flavio.
Petre'nin de kesinlikle geliceği olduğuna inanıyorum harcanmazsa, çok yönlü bir oyuncu.
O nedenle hem Hagi ile problemi olan hem de öyle aman aman bir özelliği olmayan Saidou'nun gitmesi en mantıklısı.
vBulletin® v3.8.2, Copyright ©2000-2012, galatasaray.to