PDA

Tüm Versiyonu Göster : Ergun Gürsoy'dan Bomba Acıklamalar!

gian
27-12-04, 21:46
Su an Lig tv'de acıklamalar yapıyor: Aklımda kalanlar:

* Bu yonetimde benligimi kaybettim..Asıl Ergun Gursoy gibi davranamıyorum..Mesela adamın biri bir laf etmis, cevap vermem lazım ( Nihat Ozdemirin Federasyona tesekkur ederiz acıklamasını kastediyor) ama baskan yuzunden konusamıyorum..Bizim baskan istemiyor boyle seyleri..

* Bugune dek başkanlar seviyesinde yapılan acıklamalara cevap vermedim, baskanlıklarına saygıdan..Cevap vermek istiyorum, baskan diyor ki, ben veririm, siz susun..E bekliyoruz, cevap versin diye, O da vermiyor, napalım..

* Hangi ikinci baskan olursa olsun, toz duman ederim Onu..Ama iste bu yonetim anlayısıyla olmuyor..

* Bu yonetim sekliyle verebileceklerimin yuzde 25ini verebildim ancak..Ciddi ciddi futbolu bırakmayı ve de yuzme gibi bir branşın basına gecmek istiyorum..Cunku cidden bu yonetim anlayısımızla futbolda isteneni veremiyorum..Futbolda acil hareket etmek gerekir, futbolun basına gecirdiginiz adamın her yetkiyi elinde bulundurması gerekiyor..Ben zamanında boyle yonetime danısacagım diye Rıdvan'i kacırdım elimden, ama Tanju'da bu haatyı yapmadım, kimseye sormadan aldım..Sorsaydım Onu da kaybediyorduk..

* Fatih Akyel olayında diyelim ki ben yanlış yapıyorum, kafayı yemisim, Galatasaraya 30 yılını vermis adamın yönetici olarak 1 tane futbolcuyu affetmeye hakkı yok mudur? Beni en cok uzen bu oldu..Hata yapıyor dahi olsam, benim sözüm gecmeliydi..Galatasaray'da bazı dengeler degismis, taraftar cıkıp sunu istiyoruz, bunu istemiyoruz diyebiliyor..Eskiden boyle degildi..

* Bu yonetimden sonra bir daha gorev asla almayacagım..Son yoneticiligim bu..

* Hagi'ye güveniyorum ve O oylesine unutulmaz bir oyuncuydu ki, bende Hagi'nin kredisi bitmez..Cok sıradan transferler yaptık, buna ragmen bence geldigimiz nokta iyi..

* Federasyon bize cezayı kendi istegiyle vermedi, bu cezayı kabul ettik, ama bundan sonra sahaya madde atan, merdiveni bosaltmayan dusunsun..

* Galip geldigimiz macta hakeme pet sise atan terbiyesize kızıyorum..Seyirci pahalı transfer istiyor ama tutuyor bedava girmeye calısıyor stada, bedava forma almaya calısıyor..

Devam edecek..

27-12-04, 21:52
Bu yonetimde benligimi kaybettim..Asıl Ergun Gursoy gibi davranamıyorum..Mesela adamın biri bir laf etmis, cevap vermem lazım ( Nihat Ozdemirin Federasyona tesekkur ederiz acıklamasını kastediyor) ama baskan yuzunden konusamıyorum..Bizim baskan istemiyor boyle seyleri..

Bu konuda yüzde bin haklı.. Yönetimin böyle olmasının tek nedeni Canaydın'dır.

Bugune dek başkanlar seviyesinde yapılan acıklamalara cevap vermedim, baskanlıklarına saygıdan..Cevap vermek istiyorum, baskan diyor ki, ben veririm, siz susun..E bekliyoruz, cevap versin diye, O da vermiyor, napalım..

Bunda da haklı..

* Hangi ikinci baskan olursa olsun, toz duman ederim Onu..Ama iste bu yonetim anlayısıyla olmuyor..

Ah ah..

Bu yonetim sekliyle verebileceklerimin yuzde 25ini verebildim ancak..Ciddi ciddi futbolu bırakmayı ve de yuzme gibi bir branşın basına gecmek istiyorum..Cunku cidden bu yonetim anlayısımızla futbolda isteneni veremiyorum..Futbolda acil hareket etmek gerekir, futbolun basına gecirdiginiz adamın her yetkiyi elinde bulundurması gerekiyor..Ben zamanında boyle yonetime danısacagım diye Rıdvan'i kacırdım elimden, ama Tanju'da bu haatyı yapmadım, kimseye sormadan aldım..Sorsaydım Onu da kaybediyorduk..

Buradan anlaşılıyor ki transferde tek engel başkan..

Fatih Akyel olayında diyelim ki ben yanlış yapıyorum, kafayı yemisim, Galatasaraya 30 yılını vermis adamın yönetici olarak 1 tane futbolcuyu affetmeye hakkı yok mudur? Beni en cok uzen bu oldu..Hata yapıyor dahi olsam, benim sözüm gecmeliydi..Galatasaray'da bazı dengeler degismis, taraftar cıkıp sunu istiyoruz, bunu istemiyoruz diyebiliyor..Eskiden boyle degildi..

Valla bu konuda haksız taraftarın bir duruşu var artık, eskisi gibi değil..

gian
27-12-04, 21:56
* Umit Karan'in gitmesini istemiyorum, Hagi yanlıs yapıyor, ama hocanın takdiridir, saygı duymalıyız..Seyircinin sunu isteriz, sunu satanı biz de satarız deme hakkı yoktur..

* Umit Karan'i kiraya verelim diyoruz..

* Hagi'yi hoca olarak sectiysek Onun kararlarına saygı duymalıyız..

* Fatih Terim'in bazı hataları var, ama bazı oyuncuları kadro dısı bırakması haklıymıs, cunku biz o oyunculara sarıldık Galatasarayı saha kaldıracak diye, ama bir sey olmadı, gorduk..

* Saidou konusunda Hagi'nin benle inatlastıgını dusunuyorum..Ama hocamızdır saygı duyuyorum..Yoksa belki ilk 11 oynayamaz ama 18'de mutlaka olması gereken oyuncu bence..Sabrediyorum, Hagi'ye saygı duyuyorum..

* Transfer yapacagız diye dusunuyorduk, ama cidden su an yapacak mıyız bilmiyorum..Cunku baskandan bir türlü cevap alamıyorum bu konuda..Bir playmaker'a ihtiyacımız var bence..Ama alabilecekmiyiz bilmiyorum..

* Conceicao'nun performansından memnun degilim..Sakat olmayan bir Conceicao'nun bu sekilde oynama hakkı yok..Boyleyken dahi Saidou oynayamıyor, Terim'in oynatmadıgı bir iki adam oynatılmaya calısıyor, bir Rumeni koymaya calısıyor..Yani orta sahamız oturmadı bana gore..

* Baskanımızın cok iyi bir Galatasaraylı oldugunu ve cok ciddi fedakarlıklar yaptıgını dusunuyorum..Ama bu yonetimden bizden yeterince yararlanamadıgını dusunuyorum..Yonetimde cok kaliteli adamlar var, ne onlar on plana cıkmak istiyor, ne de Baskan cıkarıyor..İnsallah onların potansiyellerinden yararlanabiliriz..

gian
27-12-04, 22:00
* İbre Fenerbahce'den yana gozukuyor, ama ben özgür calısabilsem Galatasaray yuzde yuz sampiyon olabilir..Baskanımdan ozur diliyorum, ama boyle net konusmak zorundayım..Bu yonetim anlayısına uymaya calısıyorum, napim..Yoksa hersey farklı olurdu..

UmBeRtO GS
27-12-04, 22:02
Ergun Gürsoy, Fatih Akyel konusu dışında çok doğru şeyler söylemiş... Anlaşılan bütün suç bir dediği diğer dediğini tutmayan, hiç bir vaadini gerçekleştiremeyen başkan Özhan Canaydın'ın...

LuisFigo
27-12-04, 22:08
özhan baskan ergun babayi affetmez..yönetimde meydana gelecek depremlere hazir olalim

LuisFigo
27-12-04, 22:13
yöneticiligi birakmazsam ,fenerli olduguna bakmam Aykut hocay iGalatasarayin basina getiririm dedi az önce :)

acaba hagiyle yollar ayrilacak mi ???? ergun baba ince ince mesajlar veriyor

gian
27-12-04, 22:14
* Yabancı hocalara inanmıyorum..Ben Bogazda oturup balık yemeye gelmis adama iş vermem..Yanlıs anlasılmasın, Hagi buranın adamı, Onu yabancı saymıyorum..

* Yoneticilik hayatım devam etse, bir gün Fenerli menerli demem Aykut Kocaman'i getiririm..Bana gore super hoca..

* Hagi olmasa Mustafa Denizli'yi getirebilirdim..Neyse, girmeyelim o konuya fazla..

gian
27-12-04, 22:16
Ergun Gürsoy'un eşi Ayse Gürsoy:

* İstedikleri yapılmadıgı icin, fair play ödüllü baskanımızla ters dustugu icin o konuda, biraz rahatsız tabii..

LuisFigo
27-12-04, 22:16
ergun baba bence Baskanliga oynuyor,olaganüstü kongre falan olsa adayligini hic cekinmeden koyar

LuisFigo
27-12-04, 22:17
Ergun Gürsoy'un eşi Ayse Gürsoy:

* İstedikleri yapılmadıgı icin, fair play ödüllü baskanımızla ters dustugu icin o konuda, biraz rahatsız tabii..

bu cümleden anlasildigi gibi yönetimde sorunlar var,gruplasmalar baslamis

gian
27-12-04, 22:18
* Belki 60 yasına merdiven dayadım ama ruhum hala 25 sene onceki Ergun Gursoy..Ama iste yonetim anlayısımız yuzunden ancak bu kadar olabiliyor..

gian
27-12-04, 22:20
* Takımda oynayan adam gercek kaptandır..Dolayısıyla su anda Kaptan Hakan Şükür'dür..Eger sezon sonuna dek kaptanlıgını iyi yapabilirse kalır, yapamazsa gider..Bu kadar basit..

* Ozhan Canaydın baskanla cizgilerimiz yan yana bile gecmez..Ama iste anlasabiliyoruz bir sekilde..

cozker
27-12-04, 22:22
Bu adeta bir deprem.. İnceldigi yerden kopsun demeye getirmis Sn. Gürsoy..
Son günlerde bir kriz oldugu belliydi.. Bakalım önümüzdeki günler neler olacak?

27-12-04, 22:22
Valla bu açıklamalar olay yaratır bence ya batarız ya çıkarız diyorum..
Bu arada Denizli mi allah korusun diyorum Aykut bile ondan iyidir..

gian
27-12-04, 22:25
* Ayhan Akbin olayında Hagi'nin hic bir alakası yok..Tamamen baskaları kulis yaptılar..Ki Ayhan benim asistanımdı, Galatasaray'la hic bir alakası yoktu..

* Ali Gürsoy'dan yeterince yararlanamadılar..Eger rahat bıraksalardı, su an gonul rahatlıgıyla benim yerime O yonetirdi Futbol subesini ve benden de cok iyi yonetirdi..

gian
27-12-04, 22:26
Yalnız acıklamalar bugunun acıklaması degil..Nihat Ozdemir'in acıklama yaptıgı gün cekilmis olmalı ki, Gürsoy adam mesela bugun bir acıklama yapmıs, cevap vermem lazım, veremiyorum dedi..

Bugun yapılan toplantıda istifa etmesi bekleniyordu dedi Bahri Havadır, ama yonetim toplantısından istifa cıkmadı dedi..

gian
27-12-04, 22:28
* İstifa cok kolay is..Ama dusunmuyorum..Zaten bugun gitmesem yarın gidecegim, problem degil..Dedigim gibi bir daha aday olmam..

* Bugune dek calısmaktan en zevk aldıgım hocalar Terim ve Denizli'dir..

Sheva
27-12-04, 23:10
İpler kopmuştur, bu saatten sonra Canaydın Gürsoy'u yönetimde tutarsa otoritesi sorgulanır.. Tabi Gürsoy'un da bu kadar memnuniyetsizlik içinde neden hala yönetim içinde yer aldığı da ayrı bir merak konusu..

Olay tatsız ama en azından zamanlama doğru.. Her işte bir hayır vardır diyicem ama bu tarz çıkışlar Galatasaray'da hiç alışılmadık olduğu için garipsemedim dersem de yalan olur..

gian
28-12-04, 01:01
Gürsoy: Görevimin başındayım

Galatasaray Futbol Şube Sorumlusu Ergun Gürsoy, istifasının söz konusu olmadığını söyledi.

İstanbul
NTV-MSNBC VE AJANSLAR

27 Aralık 2004— Yönetim kurulu toplantısının ardından açıklama yapan Gürsoy, “Görevimin başındayım. 60 yaşıma geldim. Bu, Galatasaray’daki son görevim. Kimseye (Yarın bırakacağım) demedim. İstediğim zaman bırakabilirim” dedi.

Gürsoy, “Kulüpte tek yetkili ben değilim. Üzerimizde başkan var” şeklinde konuştu

M.Yasin Cakmak
28-12-04, 01:13
Bunca lafın üstüne, Galatasaray gibi bir klüpte, Ergun Gürsoy hala yönetici olarak kalıyorsa hakikaten bizim değer yargılarımız değişmiş.

Hani 'kol kırılır yen içinde kalır' dı?

MorBeyaz
28-12-04, 01:20
Adam bence bunamış, ne dediğini bilmiyor..Basına açıklama yaparken abuk subuk konusuyor, bak kardesim falan ağzıları..Noluyoruz..

Fatih Akyel anasına sövse ne derdi acaba...

gian
28-12-04, 01:21
Hosgeldin MorBeyaz :)

Sheva
28-12-04, 01:28
İnsan düşünmeden edemiyor koskoca kulübün 100. yılında yaşını başını almış adamların paylaşamadığı nedir diye ama maddi sıkıntılar belimizi büküyor, büyük sıkıntı ve gerilim yaratıyor heralde yönetimde..

Kutlamalar falan zaten yalan oldu ama bari birlik beraberlik içinde geçirseydik 100. yılı, en azından dışarıya karşı böyle bir görüntü verebilseydik..

chivu
28-12-04, 01:41
benim yerime O yonetirdi Futbol subesini ve benden de cok iyi yonetirdi..
----------------------------------------------------
Sanıyorum halini anlat en güzel söz bu.Evet sayın gürsoy oğlunuz şubeyi sizden daha iyi yönetirdi, hatta bunu başkaları da ( bizler dahil??) yapabilir.O halde "BIRAKINIZ YAPSANILAR,BIRAKINIZ GEÇSİNLER"

savatage
28-12-04, 02:26
Ropörtajı yeni izledim,
lig tv de futbol manşet programında.
Gian çok güzel maddelemiş zaten.
ancak konuşmasının genelini dinlediğimde,
madde madde iken itiraz edebileceğim konularda hak verdim kendisine.

konuşması gerektiği gibi konuştu bence,
her ne kadar "dobra" gibi gelse de insanlara.

not:program bitmedi galiba henüz ama Tanju Çolak ropörtajını görünce ben bittim gecenin bu saatinde.gian en önemli yerden bahsetmeyi unutmuş:)
adamı traş olurken yakalayıp konuşturmuşlar.

not2:Fakyel transferinde kendine göre haklı olsa da,hak veremediğim tek konu bu oldu!taraftarın Karan ve benzeri konularda tepkilerinin yanlış olduğuna katılmakla birlikte,
tıpkı Bülent Korkmaz'ın kadro dışı bırakılmasında tepki verildiği gibi,Fakyel'e karşı da tepki doğruydu!

Serkan1905
28-12-04, 02:59
bu is hic de hos degil.

bu yönetim transfer yapmasi gerekiyorken, birbirilerine giriyorlar. insaallah olay cabuk kapanir da, transfer yaparlar...

nasil 100. yil ama... hey yavrum hey...

LuisFigo
29-12-04, 05:33
Galatasaray bir asırlık geçmişini zaferden çok krizle kutluyor. Yönetimdeki huzursuzluktan sonra Özhan Canaydın, "Sıkıntısı olan gidebilir" resti çekti. Refik Arkan ise özgür çalışmak isteyen Ergun Gürsoy'a Beylerbeyi'ni önerdi

Galatasaray'da 100 yıl savaşları!

Galatasaray bir asırlık geçmişini zaferden çok krizle kutluyor. Yönetimdeki huzursuzluktan sonra Özhan Canaydın, "Sıkıntısı olan gidebilir" resti çekti. Refik Arkan ise özgür çalışmak isteyen Ergun Gürsoy'a Beylerbeyi'ni önerdi

Bitmeyen gerginlik

GALATASARAY'DA yönetim içindeki sıkıntılar her geçen gün büyüyor. Sportif Direktör Mustafa Turgun krizi nedeniyle şiddetli bir deprem yaşayan Sarı - Kırmızılılar'da, önceki gün yapılan kritik zirve sonrasında bile artçı şoklar devam ediyor. Galatasaray Başkanı Özhan Canaydın'ın toplantıda "sürekli tartışma" halinde olan Sarı - Kırmızılı yöneticilere "Sıkıntısı olan varsa gidebilir" restini çektiği bildirildi.

'Paraya gelince yok'

CANAYDIN'IN, toplantı sırasında oldukça sinirli olduğu öğrenildi. Galatasaray Başkanı'nın, Ergun Gürsoy'un medyada yer alan açıklamalarını eleştirip, "Kritik dönemlerde konuşup, bizi zor durumda bırakıyorsunuz. Sürekli kavga var. Daha önce hepinizi uyardım. Ancak açıklamalar devam etti. Para vermeye gelince kimse yok. Ben 70 milyon doların altına imza attım. Siz de atın öyle konuşun" dediği iddia edildi.

Gürsoy'u şikayet ettiler

YÖNETİM içindeki bazı isimlerin, Ergun Gürsoy'un sert açıklamaları ve tavırlarından rahatsız olduğu öğrenildi. Sarı - Kırmızılılar'ın, Başkan Özhan Canaydın ile görüşüp, Gürsoy'un uyarılmasını istediği belirtildi. Bu arada Canaydın'ın, Futbol Şubesi'nin Ümit Karan ve Saidou kararları nedeniyle Hagi'yi eleştirmesi üzerine, "Yanınızda çalışan Hagi'yi bile idare edemiyorsunuz" tepkisini gösterdiği belirtildi.

Arkan'dan sert yanıt

MALİ İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Refik Arkan, Ergun Gürsoy'un, "Özgür çalışamıyorum" açıklamalarını değerlendirdi ve bomba gibi yorumlar yaptı. Gürsoy'u sert bir dille eleştiren Refik Arkan, "Sayın Ergun Gürsoy tek başına çalışmak istiyorsa, pilot takımımız olan Beylerbeyi'ne gitsin. Burada bir yönetim kurulu var ve herşey ortak. Transfer yapmak için de önce yabancı dil bilmek gerekir" ifadelerini kullandı.

'Gitsek de farketmez'

ARKAN, Gürsoy'un istifa etmeye hazırlandığı yolundaki iddialara da yanıt verdi. Başkan Yardımcısı, Canaydın dışında kimsenin istifasının dengeleri alt üst etmeyeceğine dikkat çekti. Arkan şunları söyledi; "Başkan hariç kim giderse gitsin farketmez. Ben de gitsem, Gürsoy da gitse düzen değişmez. Ben istifa etsem iki satır haber olur" dedi. Arkan, Ali Sami Yen'in eski açık tribünün yapılmasını ise israf olarak yorumladı.

Futbol için sıcak zirve

HALİL ÖZER

Çobanoğlu ile buluştu

GALATASARAY Başkanı Özhan Canaydın'ın, Sportif Direktör olarak futbol takımının başına getirmek istediği Can Çobanoğlu ile geçtiğimiz günlerde bir araya geldiği öğrenildi. Canaydın'ın oturtmak istediği sistemi Can Çobanoğlu'na anlattığı bildirildi. Bu arada Milli Takım menajerinin de, uygulanan sistemin kulübe zarar verdiğini belirttiği vurgulandı.

Zamanlama sıkıntısı

TARTIŞMALAR nedeniyle Futbol Şubesi'ni ortadan kaldırmakta kararlı olan Başkan Özhan Canaydın'ın, Çobanoğlu ile yeni sistem konusunda fikir birliğine vardığı açıklandı. Ancak Çobanoğlu'nun hemen göreve başlayamayacak olması sıkıntı yaratıyor. Bu yüzden Canaydın, bu görev için Bülent Tulun ve Metin Kazancıoğlu isimlerini de alternatif olarak tutuyor.

Pleşan'a talip

BÜNYAMİN OSMAN

GALATASARAY'IN transfer listesinde ilk sırada yer alan Pleşan için sürpriz bir rakip çıktı. Hagi'nin ısrarla istediği Craiova'nın başarılı futbolcusu için Steaua Bükreş devreye girdi. Steaua Başkanı Gigi Becali'nin, Craiova'nın patronu Staicu ile pazarlık masasına oturup, Pleşan için 1.5 milyon dolar ve bir futbolcu önerdiği açıklandı.
BAŞKAN Stiacu, Galatasaray'ın kendilerine en son 1 milyon dolar önerdiğini söyleyip, "Bu şartlar altında transfer zor. Steaua daha cazip bir teklif yaptı" dedi. Pleşan ise transferini gazetelerden takip ettiğini vurgulayıp, "Bir gün Ajax'a, bir gün Galatasaray'a gittiğim söyleniyor. Ancak hâlâ Craiova'dayım" diye konuştu.

Kaynak arayışı

SARI - Kırmızılı kulüpte, yönetim için sorunların yanısıra maddi problemler de çözüm bekliyor. Seyrantepe arazisi için devlete 31 Aralık'a kadar ödeme yapması gereken Galatasaray'ın, kaynak arayışları içinde olduğu öğrenildi. Başkan Özhan Canaydın'ın, önümüzdeki günlerde Monaco'ya gidip, para sorunlarını çözmek için bazı girişimlerde bulunacağı bildirildi.

Bir kez geçti

CİM - BOM'un, daha önce ligin ilk yarısını ikinci sırada bitirdiği 4 yarışta zorlandığı ortaya çıktı. Galatasaray, 1992-93 sezonunda şampiyonluğu kazanırken, 1965-66 ve 2002-2003 sezonlarında ilk yarıda 2., sezon sonunda yine 2., 1982-83 sezonunda ise ilk yarıyı 2. bitirip, sezon sonunda 3. olmuştu. Sarı - Kırmızılılar, 22 sezonun ilk yarılarında elde ettiği sırayı korurken, 12'sinde daha alt basamaklara indi.

habertürk.com

Galathian
03-01-05, 15:40
Biraz geç olacak ama bu açıklamalar çelişki ve anlamsızlıklarla dolu. Ama metin arkasını okuyabilenlere çok kuvvetli bir mesaj veriyor.

İstediklerini bu kadar yapamayan ve istemediklerini bu kadar yapmak zorunda bırakılan Ergun Gürsoy;

1) Neden hala ısrarla yönetimde yer almaya devam ediyor?
2) Canaydın'ın listesine girmeden önce onun tarzını bilmiyor muydu?
(Canaydın'ın önceki yönetimde benzer sorunları Ali Dürüst-Burak Elmas ve Özer Saraçoğlu ile de yaşamamış mıydı?)
3) Ayhan Akbin konusunda sorun yaratan Hagi değilse kimdi?
4) Taraftarın futbolcu seçiminde bütçeye uygunluk konusunda, teknik anlamda uygunluk konusunda olmasa da "karakter" anlamında uygunluk konusunda hassas olduğunu bilmiyor muydu?

Ergun Gürsoy;
- Potansiyelini kullanamadığını düşünmesine rağmen devam ediyor,
- Yardımcısı Ayhan Akbin, oğlu Ali Gürsoy ekarte/pasifize edildiği halde sert tepki vermiyor,
- Kendi aldığı futbolcuların gönderilmesine engel olamamasına rağmen içine sindiriyor,
- Bütün fikir ayrılıklarına rağmen GS Başkanlık makamının(kişisel olarak Canaydın'ın değil)saygınlığını muhafaza edebilmek adına kendinden aşırı ödünler veriyor.

Ergun Gürsoy bütün bu olumsuzlukları kabullenip devam ediyor çünkü olası bir çöküşün ardından yapılacak ilk kongrede BAŞKAN ADAYI OLACAK!

Bunu yukarıda tespit etmiş olan dostumuzu kutlarım.

Aday olması iyi olur kötü olur tartışmasına hiç girmiyorum. Zira burada amacım manzaranın fotoğrafını çekebilmek ve sizlerle paylaşmak. Dilerseniz böyle davranmasının kendisine ne gibi bir kazanç sağlayacağını, nasıl incelikli bir strateji olduğuna dair tahmin ve yorumlarımı da bu başlığın altında sizlerle paylaşmaya devam edebilirim.

Saygılar.

gian
03-01-05, 16:36
Ben pek katılmıyorum Galathian..Ergun Gürsoy da iyi bilir ki, Galatasaray'da başkan olabilmek ve ya hadi çekinmeden soyleyelim o icazeti alabilmek icin belli kriterlere sahip olmak lazım..Ergun Gürsoy'un gecmis yoneticilik hayatında yaptıkları ve üslubu kendisinin önünde büyük bir engel..Gürsoy'un baskanlıga aday olacagını hic sanmıyorum..

Galathian
03-01-05, 16:46
İstemek başka, olabilmek başka sevgili gian:)

gian
03-01-05, 16:53
Mutlaka istiyordur; kim istemez ki..Ama bu isteginin gerceklesemeyecegini bildiginden, bu tarz bir stratejinin icerisinde degildir diye düsünüyorum..

Galathian
03-01-05, 17:23
Kongrenin çok büyük ihtimalle Gürsoy'a gülüp geçeceği konusunda seninle hemikirim. Yani bu ilk bakışta mantıklı bir düşünce gibi görünmüyor. Ama bir çöküş anında,ortalarda kimse yokken, başka isimler tozlu raflarda ya da çöküşün altındayken ismi hafızalarda taze olan ama yönetimin bu rezilliklerinden kendini ayrı tutabilen, geçmişte Galatasaray'a her kademede hizmet vermiş, taraftarın istediği özelliklere haiz bir Ergun Gürsoy atyarışı tabiriyle plase,öss tabiriyle çeldirici seçenek olabilir. Kaldı ki Canaydın'dan da milyon kere faydalı ve iyi bir başkan olur.