PDA

Tüm Versiyonu Göster : İlhan Özbay?

27-12-04, 17:14
16:50 27 Aralık 2004 / Pazartesi

Gaziantepsporlu İlhan, Galatasaray yolunda...

Gaziantepspor'un genç futbolcusu İlhan Özbay, ''Bonservis sorunu çözümlenir, kulüp yöneticilerim izin verirlerse, ikinci yarıdan itibaren Galatasaray'da futbol yaşantımı sürdüreceğim'' dedi.
İkinci Futbol Ligi (A) Kategorisi takımlarından Yimpaş Yozgatspor'un alt yapısından yetişen ve iki sezon önce Gaziantepspor'a transfer olan İlhan Özbay, devre arası iznini geçirmek üzere geldiği Yozgat'ta, Belediye Başkanı Yusuf Başer'i ziyaret edip, 66 numaralı formasını hediye etti. Yusuf Başer de İlhan Özbay'a, üzerinde Yozgat'ı anımsatan figürlerin yer aldığı bir tabak verdi.
Sezon başında üç büyüklerin kendisini transfer etmek istediğini, ancak sözleşmesinin sürmesi nedeniyle transferinin gerçekleşmediğini belirten İlhan Özbay, bonservis sorununun çözümlenmesi halinde ikinci yarıda Galatasaray formasını giyebileceğini belirtti.
AA muhabirinin sorularını yanıtlayan İlhan Özbay, 2007 yılına kadar Gaziantepspor ile sözleşmesinin bulunduğunu söyledi. Genç futbolcu, ''Şu anda Galatasaray yöneticileri Gaziantepspor yöneticileri ile görüşüyorlar. Bonservis sorunu çözümlenir, kulüp yöneticilerim izin verirlerse, ikinci yarıdan itibaren Galatasaray'da futbol yaşantımı sürdüreceğim'' dedi.
İlhan Özbay'ın Gaziantepspor'dan Galatasaray'a transfer olması halinde, Yimpaş Yozgatspor Kulübü'nün de yetiştirme bedeli alacağı belirtildi.

27-12-04, 17:15
Bu adamla ilgili Çağdaş bir yazı yazmıştı sanırım Ağustos'ta falan gene gündeme gelmiş herhalde.

Sheva
27-12-04, 20:50
Tekniği iyi ve toplara da iyi vuran bir oyuncu İlhan ama hatırladığım kadarıyla saha içinde biraz lapacı, fazla koşan bir adam değil.. Bir de bize gelirse ne mevkide oynar o da bir soru işareti çünkü Antep'te forvet arkası ve forvet oynuyordu bildiğim kadarıyla, bizde de oralarda barınması çok zor..

Gereksiz bir transfer gibi gözüküyor ama bonservisi çok ucuzsa gelsin bakalım.. Zaten çıkan haberlere bakılırsa da transferi bitmek üzere..

27-12-04, 20:59
Doğanay sanıyorum sağ açık mevkiisi için düşünülüyor.

gian
27-12-04, 22:09
Shevacım İlhan sag bek ve sag acık oynuyor..Ve bence cok kosan bir adam..Baska İlhan'la karıstırıyor olmayasın?

Sheva
27-12-04, 23:18
Ayak içiyle çok güzel plase yapan İlhan diil mi bu :)

Edit. İyi plase yapan da, yukarıdaki mesajdaki adam da Erdal'mış, karışıklık için özür dileriz :)

M.Yasin Cakmak
28-12-04, 01:15
E peki İlhan nasıl bir adam:)?

Serkan1905
28-12-04, 03:05
al bi ibrahim yavuz daha.. yazik cocuk oynayamadan, sene sonunda gönderilecek...

UmBeRtO GS
28-12-04, 03:12
Ilhan bize yarar mı? İyi orta yapabiliyor mu?

28-12-04, 08:38
Bence iyi bir oyucncu 82'li doğumlu, faydalı olabilir.

korcank
28-12-04, 11:09
Antep'in izlediğim neredeyse bütün maçlarında gözüme çarpan, beğendiğim bir oyuncu İlhan. Tıpkı İstanbulspr'lu (kel olan) Musa gibi... Hatta sezon öncesi transfer döneminde İbrahim Toraman inanılmaz gözde iken, İlhan'ın adının neden geçmediğini merak ederdim.

Fakat Cihan'ı kesemez; en azından bu sezon kesemez. Neticede İbrahim Yavuz'un yerine alınacak bir oyuncu. (Adanaspor'dan İbrahim Yavuz dışında savunmacı bulamayan yönetim ve Hagi'ye saygılarımı sunuyorum!) Talep edilecek bonservis bedeline göre, yurt içinde yapılabilecek en iyi tranferlerden birisi olduğunu düşünüyorum.

Not olarak: Şenol Güneş'in de istediği yolunda haberler vardı.

soprano79
28-12-04, 12:25
İlhan çok yetenekli bir sağ bek ayrıca sağ açık gibi de oynayabiliyor.Bence kesinlikle faydalı bir transfer olur.Tekniği ve ortaları iyi.Genç olması da avantaj.

seyko
28-12-04, 13:22
http://www.webaslan.com/haberler/11997

Sovereign
28-12-04, 15:58
Defansif yönü pek kuvvetli olmayan bir sağbek.

Genelde N.Sağlam'ın 3'lü defans anlayışında 5'li orta sahanın sağında oynuyorAli Tandoğan'ın genç versiyonu da denebilir.Bu bakımdan 4'lü defansın sağında ne yapar soru işareti?

Ama orta sahanın sağı için hem Tandoğan hem de İlhan alternatif olabilecek isimler.

M.Yasin Cakmak
28-12-04, 17:42
Korcan bey hoşgeldiniz :)

ÖNDER RB
28-12-04, 18:53
ooooo korcan bey tesrif etmis. hosgeldiniz beyefendi.

bu transfer donemleri beni oldurecek. fotomacin sitesinde bugünkü transferlerimize bakarmisiniz.

http://www.pasfotomac.com.tr/gal101.html

ali tandogan
mehmet yilmaz
romagnoli
fevzi
hasan kabze
ilhan

bu arada karan da gitmiyor

bari hepsini ayni gün kullanmasaydiniz malzeme kalmadi elinizde transferin bitmesine daha 1,5 ay var.

Dikici
28-12-04, 21:32
İlhan çok iyi bir sağ kanat oyuncusu..

Alınırsa çok büyük katkısı olur..

gian
28-12-04, 23:17
Ben zamanında da yazmıstım; cok iyi bir oyuncu..Hucuma yonelik katkısı süper ozellikle..Oyle İbrahim Yavuz'la filan karsıalstırmayın yani..Fersah fersah ustun..

Bu arada Ali Tandogan bugun Star spor'da, Galatasaray'dan bir yöneticiyle gorustugunu, eger klubuyle ve menajeriyle anlasabilirlerse, seve seve Galatasaray'a gelebilecegini soyledi..

Sheva
28-12-04, 23:42
Bu hataya genelde düşüyoruz, bir yönden benzerlik gösteren oyuncuları hemen aynı kaderi paylaşacaklar gibi değerlendiriyoruz.. Şurda Baljic, Ümit Karan ve hatta Saidou, Petre için uzun uzadıya tartışabilirim gönderilmeleri konusunda (çok da iyi futbolcu olduklarından değil) ama İbrahim Yavuz gerçekten çok yetersiz bir oyuncuydu..

Ali Tandoğan ise yaşını başını almış, tabiri caizse Süperlig'in kaşar futbolcularından.. Geçmişte oynadığı takımlarda da sorun yaşamışlığı/yaratmışlığı var, dolayısıyla iyi bir transfer olur mu şüphedeyim.. Futbol yönünü becerse bile, bir de takıma uyum var ki bizde o da en az futbol kadar önemli..