Tüm Versiyonu Göster : Facebook
JackDaniels
08-10-07, 21:55
isimli sitenin varlığından yeni haberim oldu...
Gian
Boğaziçili
Giga
Ben
Sigara69
gibi dostlarımızın üyelikleri var...
Üye olan arkadaşlar varsa arkadaş listemize ekleyelim...Sonuçta burada ,yüz yüze görmediğimiz ama canımız gibi sevdiğimiz bir çok abimiz, kardeşimiz, arkadaşımız var...Yüz yüze gelemiyoruz madem ,hiç olmazsa resmini görelim... :)
Bu arada grup organizasyon bölümünde galatasarayi.com varmış onu aldım üyeliği olanlar oraya tıklarsa oradada bir oluşum yapabiliriz...
edit : parma maniac, cozker , ve nameless da varmış :)
M.Yasin Cakmak
08-10-07, 22:01
Bengü de var.
JackDaniels
08-10-07, 22:04
Sana baktım seni bulamadım, bengüye baktım onu buldum arkadaş listeme ekle dedim ama daha beklemede sanırım...
Bu arada senin niye yok...
M.Yasin Cakmak
08-10-07, 22:07
Abi ben uğraşamıyorum böyle şeylerle :)
JackDaniels
08-10-07, 22:10
ama zaten sana gerek yok seni görmeyen adam yoktur burada... :)
zaten sen üye olsun resim bölümüne börtü böcek yılan timsah kaplan ejderha resimleri falan koyarsın olm... :lol:
M.Yasin Cakmak
08-10-07, 22:14
Anaconda alacam, niyetlendim, bunu da belirtmek istiyorum ayrıca :)
JackDaniels
08-10-07, 22:16
al işte :lol:
Maynard ve coldplay de var facebookta belirteyim dedim...
Doğanay da var sayılır.... :)
Engin (nameless) ve Can (giga) olmasa şaşardım :lol:
Benim orada üyeliğim yok ama bu aralar çok sık duydum bu facebook'u.
Günahımızı alıyorsun, altüstü yonja, myspace, hoccam, cember net, hi5, lovehappens, tagged bir de facebook çok mu yani.... :lol:
Namelessonegs
09-10-07, 03:10
haha yuh..Can sen beni gecmisin,hemen sitelere girip,profil olusturmam lazım :lol:
Üye olan arkadaşlar varsa arkadaş listemize ekleyelim...Sonuçta burada ,yüz yüze görmediğimiz ama canımız gibi sevdiğimiz bir çok abimiz, kardeşimiz, arkadaşımız var...Yüz yüze gelemiyoruz madem ,hiç olmazsa resmini görelim... :)
İyi de abi ben senin profiline tıklayamıyorum, o yüzden resimlerini de göremiyorum :)
Sigarayı da gördüm dünya gözüyle ehehe :)
Çok alengirikli bir yermiş bu facebook :)
Namelessonegs
09-10-07, 04:17
Ali, bak sayemizde dünyaya acıldın biraz hehe :lol:
Ali, bak sayemizde dünyaya acıldın biraz hehe :lol:
Ankaraya bir gelse tam açılacak ama neyse.... :lol:
Anaconda alacam, niyetlendim, bunu da belirtmek istiyorum ayrıca :)
kevin diye bir arkadas var evine gitmedim ama 50 bin dolarlik yilan ve diger hayvanlara yatirim yapmis zamaninda anaconda sini satmayi dusunuyordu ama Floridadan Seattle a nasil gelir bilmem istersen sorarim
M.Yasin Cakmak
09-10-07, 10:54
Hocam ben Anaconda'sını alamam, büyük Anaconda için daha o kadar yerim yok, bebek alıcam.
Ama 50 bin dolarlık yatırım yapmış ise diğer yılanlar konusunda ilgili olabilirim, isterse bir mail atsın bakalım.
m.yasincakmak@gmail.com
ulan bu nedir abicim herkes de buna mı takılıyor deyip ben de üye oldum geçen gün.
JackDaniels
09-10-07, 14:02
İyi de abi ben senin profiline tıklayamıyorum, o yüzden resimlerini de göremiyorum :)
Senin için bir süreliğine ziyarete açtım :)
üye olduysan tıkla arkadaş olalım :D
JackDaniels
09-10-07, 14:02
ulan bu nedir abicim herkes de buna mı takılıyor deyip ben de üye oldum geçen gün.
önder abi soyadın neydi ekleyelim senide...
Doğru düzgün MSN bile kullanmayan ben bile merak edip üye oldum. Bir sürü eski arkadaşıma rastgeldim.
Gençler nedir bu facebook, güzel özellikleri nelerdir? nasıl kullanılır bakem?
Senin için bir süreliğine ziyarete açtım :)
üye olduysan tıkla arkadaş olalım :D
Tamam abi inceledik profilini , gayet hoş :)
galatasarayi.com'a da katıldık.
Doğru düzgün MSN bile kullanmayan ben bile merak edip üye oldum. Bir sürü eski arkadaşıma rastgeldim.
Gençler nedir bu facebook, güzel özellikleri nelerdir? nasıl kullanılır bakem?
Benim mesajdan sonra geride kaldı galiba.
Abi ben de senin gibiyim bilsem anlatırdım :)
Bir çoğunuzu ekledim arkadaş listeme, görmediğim olduysa kusura bakmayın. Siz beni ekleyin :)
Poke him ne demek? Poke'sım var valla :)
Durtmek gibi birsey sanirsam...
İlk etapta gözüme çarpanları ekledim ama o kadar çok insan var ki pes ettim. Uzak kalmamak lazımmış böyle şeylere diyeyim bu arada, ısrarla uzun zamandır facebook'tan uzak duran biri olarak!
Günahımızı alıyorsun, altüstü yonja, myspace, hoccam, cember net, hi5, lovehappens, tagged bir de facebook çok mu yani.... :lol:
Nerden ekmek çıkarsa :)
Bu arada bende varım ebemi arıyorum...
Gökhan olum biz senle beraber mi yaşadık ki "we lived together" dedin :D
Ben bir tane ilkokul arkadaşımı buldum valla :)
Gökhan olum biz senle beraber mi yaşadık ki "we lived together" dedin :D
zuhahahaha :lol:
Yanlıs olmus,idare edicen ali'cim artık :)
Dur bakıyım değiştirdim , oldu mu acaba ?
Sorun değil Gökhan'cım, seninle yaşamak benim için bir zevk hehehe :D
ne var ne yok butun aplıcatıonları ekleyıp profılınde yukardan aşağıya ınmenın 5 dakıkamı aldıgı profıl sahıplerıne hastayım :)
Bu arada arkadaşımın çalıştığı şirkette facebook erişimi engellenmıs...Bir kaç yerde daha duydum...Bokunu cıkarmamak lazım hakıkaten....
Ilkokul ogretmenimin ismine alinmis uyelikle acilmis bir gruptan davetiye geldi, katildim tabii. Gruptaki diger uyeler ilkokul arkadaslarim [daha onceden eklemistim onlari listeye]
Kadin 53 yasindaymis...Harbi o mu ? Arkadaslardan biri mi onun adina uyelik almis ? Yoksa oglu filan mi boyle bir sey yapiyor ?
Anlamadim gitti.. :)
duncanferguson
27-11-07, 19:36
ya millet bu facebookda bazı isimleri tıkladığımızda onun profilini görebiliyoruz ama bazen isimleri tıklayamıyoruz o hangi ayarlardan yapılıyor yani ben ismimin tıklandığında profilimi yazdığım mesajları üye olduğum grupların görülmesini istemiyorum bunun için ayrıntılı bilgi verebilecek bir babayiğit varmı
JackDaniels
28-11-07, 17:52
yani ben ismimin tıklandığında profilimi yazdığım mesajları üye olduğum grupların görülmesini istemiyorum
facebook'a giriş yaptığın zaman sağ üst köşede home account privacy logout var. Oradan privacy'e giriyorsun, çıkan sayfada en üstte yazan profile seçeneğine tıklıyorsun..Çıkan sayfada proife seçeneğinin yanındaki yere Only my friends seçeneğini seçiyorsun..En altta save e tıklayıp çıkıyorsun...
Ben de açtım bi account...
Sevdim, güzel fikir.
Kel kafalı bir Cem Çetin görürseniz o benim.
JackDaniels
03-06-09, 17:19
Bugün itibariyle facebookta aldığım bir mesaj ;
Koray diye bir vatandaş yollamış;
"miraç abi ben bir ankaragücü taraftarıyım gs tvde ndn ankaragücünde bahsetmiosun? abi ankaragücü tarfatarından az bahset ya "
Ne alaka beni GS tv spikeri zannetti bu çocuk garibime gitti doğrusu :)
Bengü Cakmak
03-06-09, 19:44
haha :) ne güzel iste Mirac yolun acik :)
Abi tarafsız olcam die Gs ye sallamassın umarım :D :D :D
Yeni sezonda yeni kanalında başarılar :D :D
Bugün itibariyle facebookta aldığım bir mesaj ;
Koray diye bir vatandaş yollamış;
"miraç abi ben bir ankaragücü taraftarıyım gs tvde ndn ankaragücünde bahsetmiosun? abi ankaragücü tarfatarından az bahset ya "
Ne alaka beni GS tv spikeri zannetti bu çocuk garibime gitti doğrusu :)
valla foruma ilk geldiğimde avatardan ben de öyle sanmıştım. çok şık avatar belirtiyim bu arada.
eklemek isteyenler..
www.facebook.com/i.ozkan
Lütfen kim oldugunuzu da belirtin :)
http://www.facebook.com/Galatasarayfanpage?ref=nf
"Galatasaray Fan Page" adında bir grup var Facebook'da. Bu grup, "Fenerbahçe Fan"ı geçmeye çalışıyor ve arada 100.000 küsürlü bir rakam kaldı.
35 günde 1.000.000 hayrana ulaşan grup, "19.07".2009 tarihine kadar Fenerbahçe Fan'ı geçmek istiyor. Ve geçecektir de.
Forumumuzda Facebook'u olan arkadaşlar var; gelin sizlerle birlikte 19.07'yi başta Fenerbahçe Fan'a olmak üzere bütün Fenerlilere zehir edelim.
Bunun için yapmanız gereken, yukarıda verdiğim linke tıklayıp, üye olmanız ve sonra da bu grubu arkadaşlarınıza önermeniz.
Sevgiler... :)
Kil olurum böyle "hadi gidip falancayi gecelim" oylamalarina, üyeliklerine ,ama gidip bakmadan de edemiyorum http://galatasaray.to/forum/images/smilies/gulus.gif
Gidip bakmisken katilmamak olmuyor tabii :)
An itibariyle Facebook taraftarlar sıralamasında dünyanın birinciliğine oturmuş durumdayız.
Söyle fener söyle, söyle ne oldu? :):)
http://img241.yukle.tc/images/3884n82795302208_4206.jpg
Namelessonegs
05-07-09, 00:56
Cok fazla ugrasmıstım listemdekileri toplamak icin bir ara..Oh sevindim,en azından degmis:)
dolarsporlu
10-07-09, 17:28
Fenerden bayragı devraldık bu facebooka 303938 kere üye olusum her seferinde hayran oluyom benimde çok büyük bi payım var hahahhaha...
facebook benim vardi ama ayarlari yaparak yanlislikla hesabi sildim... sayfam var 35 bin kisilik galatasary sayfasi yeni hesap acicam kendime tekrarden admin olucam dgier admin yapicak nasi olsa bu forumu taniticam reklamini yapicam facebook taki sayfam bu
http://www.facebook.com/profile.php?id=1378703334&ref=like_nf#/pages/GALATASARAY/27202111546?ref=search
Facebook acilmiyor bende, sebebini bilen varmi?
Bütün dünyada ulaşım problemi oldu.Şuan bende açılıyor ama..
Namelessonegs
24-09-10, 02:23
Kafayı yedi bende de...
Namelessonegs
25-09-10, 04:17
Paylasmadan edemeyecegim..Cok guzel yapmıslar :D
http://www.facebook.com/video/video.php?v=240617887658&ref=mf
InSoMNiAsTaN
26-01-12, 10:05
2007'den beri devam eden onurlu direnişime 2012 itibarı ile son vermiş, baskılara boyun eğmiş bulunuyorum. artık benim de bir facebook hesabım var. .to'ya ait olduğunu düşündüğüm 2 gruba üye oldum. bilgilerinize :)
artık benim de bir facebook hesabım var.
Eyvah naptın hocam sen ? :D
2007'den beri devam eden onurlu direnişime 2012 itibarı ile son vermiş, baskılara boyun eğmiş bulunuyorum.
...nasi bi baski bu kardesim... :)
InSoMNiAsTaN
26-01-12, 14:49
sormayın dostlar. eski arkadaşlar çok sitem ettiler. vefasız, hayırsız gibi sıfatlara muhattap oldum. açmak zorunda kaldım :) şimdi de hanım ile buz üzerinde yürümeye başlayacağız.
vBulletin® v3.8.2, Copyright ©2000-2012, galatasaray.to