PDA

Tüm Versiyonu Göster : Cem Yilmaz NTV'de Canli Yayina (mi) Basliyor..

arat44
01-10-07, 23:02
demin reklamini gordum, "haydi gel bizim ol" diye bi program...
.
3-4 unlu isim canli yayinda cem yilmaz'in konugu olacak seklinde bir reklam gecti...

enteresan...

Sheva
01-10-07, 23:12
beyaz'ın cnn turk'e geçmesinden sonra böyle bir cevap verebilirler mi, ama sanmam adam 12-13 senedir tv programı yapmadı, daha da yapacağını sanmam.. gerçi o tt reklamlarını da beklemezdim ama yaptı, dolayısıyla bir ihtimal var..

Giga
01-10-07, 23:57
4 kadın sunacak o programı arkadaşlar... )
Birisi de Aysun Kayacı...
NTV Beyazın yerine Demet Akbağ ve Kadir çöpdemire program yaptıracak...

Sheva
03-10-07, 22:35
süper alakasız olmakla birlikte carlos'lu garanti reklamı da fena değil ama sonunu iyi bitirememişler bence, gerek patron-carlos diyaloğu olsun gerekse dış ses..

Sheva
03-10-07, 22:36
4 kadın sunacak o programı arkadaşlar... )
Birisi de Aysun Kayacı...
NTV Beyazın yerine Demet Akbağ ve Kadir çöpdemire program yaptıracak...

bari ilk programın konuğu cem yılmaz'dı heralde di mi, yoksa ne alaka bu topic :)

Sheva
03-10-07, 22:43
süper alakasız olmakla birlikte carlos'lu garanti reklamı da fena değil ama sonunu iyi bitirememişler bence, gerek patron-carlos diyaloğu olsun gerekse dış ses..

eheh şimdi fanatik'in gs reklamını gördüm, o da fena değilmiş.. büyük konuşmuyum ama çok büyük ihtimalle benzer bir tavır sergileyebilirim..

nefertiti
06-10-07, 05:20
Ahahah o Carlosun reklam cekimine giden Sabah miydi Hurriyet mi tam hatirlamiyorum Carlos evini tasirken koltuguna calim atti diye yazmis ... Ve haberin detayi ev tasidigina dairdi ...

ÖNDER RB
06-10-07, 12:46
''haydi gel benimle ol''

yazar pınar kür, haberci çiğdem anad, aysun kayacı ve müjde ar beraber yapıyorlar programı.

dün gece cem yılmazın da katkılarıyla oldukça iyi bir program oldu. ama yıldız kesinlikle müjde ar. harika bir üslupla sohbet tadında, mükemmel esprilerle sürükledi programı. boş kaldıkça hele konuk da iyiyse takip edilebilir bir program.

Giga
06-10-07, 15:00
Çiğdem Anat abuk sabuk sorular sormasasa ve eline mikfrofon alıp seyirci arasına dalmasa her şey çok güzel olacak...NTV yöneticileri için büyükbaşlar demesi de güzel pottu.... :)

Bu arada Demet Akbağ da iyi başladı NTVde....

gian
06-10-07, 21:15
Bu programda Müjde Ar, lisede gazoz kapagımı Bedri actı, ama icine bosaltmadı gibi bir sey soylemis sanırım.. Konu neydi, gelisimi neydi de boyle abuk bir sey soyledi izleyenler anlatabilir mi? :)

Bir de yayına Bedri diye biri, o Bedri benim diye baglanmak istemis, baglamamıslar :lol:

ÖNDER RB
11-10-07, 12:04
geç gördüm çağdaş, buyur

http://www.youtube.com/watch?v=CRDsR9hLr5w