PDA

Tüm Versiyonu Göster : Mehmet Yılmaz Galatasaraya Doğru....

Saunders
27-12-04, 10:36
Mehmet Yılmaz Cimbom'a

İstanbul'da Fatih Gökşen ile görüşen yıldız forvet için G.Saray Trabzon'a Saidou+500 bin dolar teklif edecek İstanbul'da Fatih Gökşen ile görüşen yıldız forvet için G.Saray Trabzon'a Saidou+500 bin dolar teklif edecek.

G.Saray Teknik Direktörü Hagi, sezon başından beri istediği Trabzonsporlu Mehmet Yılmaz'a kavuşuyor. İstanbul'da bulunan golcü yıldız, Cuma günü sarı-kırmızılıların futbol şube sorumlusu Fatih Gökşen ile Mecidiyeköy'de bir büroda buluştu. Mehmet Yılmaz'ın Gökşen'in transfer teklifine olumlu baktığı bildirildi. Hem Ziya Doğan hem de İhsan Derelioğlu döneminde forma şansı bulamadığı için mutsuz olduğu bildirilen Mehmet Yılmaz'ın menajeri Mustafa Üçüncü SABAH'a "Mehmet Yılmaz Trabzonspor'da futbol oynamak istiyordu. Ancak Gökdeniz'i zorla santrfor yapmak istemeleri üzerine oynama şansı olmadı. Türkiye Ligleri'nin en iyi pres yapan ve iyi santrforları arasında gösterilen Mehmet Yılmaz'dan yararlanamadılar. Zaten Gheorghe Hagi sezon başından beri Mehmet Yılmaz'ı istiyor. Eğer anlaşma sağlanırsa, Mehmet Yılmaz ikinci yarıda Galatasaray formasını giyecek" dedi. Trabzonspor ile 31 Temmuz 2006'ya kadar sözleşmesi bulunan Mehmet Yılmaz için G.Saray'ın Saidou+500 bin dolar teklif edeceği sızan haberler arasında. Son sözü söyleyecek olan Trabzon'un yeni teknik direktörü Şenol Güneş'in futbolcu kaybetmeye sıcak bakmadığı biliniyor

LuisFigo
27-12-04, 11:19
koca bir balon haber daha ,Mehmet trabzonu,trabzonda memoyu birakmaz

27-12-04, 11:33
Valla ben pek sıcak bakmıyorum Hakan Şükür'den çok farklı değil stili.. Bize süratli bir forvet lazım.

Deliormanlı
27-12-04, 14:44
Valla ben pek sıcak bakmıyorum Hakan Şükür'den çok farklı değil stili.. Bize süratli bir forvet lazım.

Çok doğru bir tespit. Hem sonra Hakan Şükür le uyuşur mu acaba?

Herşey bir yana da Ümit Karan'ı gönderip de M.Yılmaz'ı almak isteyeni anlamak mümkün değil.Ama bu Yönetim ne yapsa yeridir ve beni artık şaşırtmaz. :kizgin:

LuisFigo
27-12-04, 14:59
Haberin Balon oldugu sonunda ortaya cikti... :okey:

Fatih Gökşen: "Rakiplere futbolcu vermeyiz"

Galatasaray’ın transfer etmek istediği oyuncular arasında yer alan Trabzonsporlu Mehmet Yılmaz’la herhangi bir görüşmenin olmadığı açıklandı Futbol şubesi sorumlusu Fatih Gökşen, “Oyuncuyla ya da menaceriyle şahsen ben hiç görüşmedim. Takas yapılacağı iddiası da gerçeği yansıtmıyor. Biz zaten elden çıkarmak istediğimiz oyuncuları zirve yarışındaki rakiplerimize vermeyeceğizö dedi. Gökşen, kiralık olarak göndermek istedikleri Ümit Karan, ve Saidou’nun başka bir kulübe gitmek istememeleri halinde, Florya’da çalışmalarını sürdüreceklerini belirtti.

27-12-04, 15:39
Gitmek istememeleri halinde kadrodışı bırakılacaklar yani! Bu nasıl bir lüks? Bu kadar para verdiğimiz adamı antrenmanda tutuyoruz sadece.. Madem gözden çıkardınız verin o zaman bonservislerini ama tabii korkuyorsunuz ya rakibe gider de başarılı olursa diye.. FB'den farkınız kalmadı yazıklar olsun!

UmBeRtO GS
27-12-04, 21:23
Mehmet Yılmaz tarzı bir oyuncu bize lazım değil ayrıca ben Mehmet Yılmaz'ı beğenmem, bize eğer kesinlikle alınacaksa hızlı bir forvet lazım.

gian
27-12-04, 22:47
Mehmet Yılmaz aslında potansiyeli olan bir oyuncu..Ama tabii ki aradıgımız adam degil..Yine de Karan'in gittigi düsünülürse, alternatif olarak olması fena olmazdı.

Ki böyle bir transfer olmayacak, bosuna yorum yapıyoruz..

Tequila
27-12-04, 23:09
ne böle bi transfer olur
nede fatih gökşen öle bi açıklama yapmıştır
tamamen yalan bnce

gian
27-12-04, 23:14
Fatih Goksen de Ligtvye acıklamalar yaptı..Yerli transferde ilgilendigimiz isimler vardı ama 2-3 milyon dolardan acıyorlar kapıyı, artık o rakamlar kalmadı futbolda..Akıllarını baslarına almazlarsa, yerli transfer bu fiyatlarla yapamayız dedi..b

Leotheking
28-12-04, 00:21
Fatih Goksen de Ligtvye acıklamalar yaptı..Yerli transferde ilgilendigimiz isimler vardı ama 2-3 milyon dolardan acıyorlar kapıyı, artık o rakamlar kalmadı futbolda..Akıllarını baslarına almazlarsa, yerli transfer bu fiyatlarla yapamayız dedi..b

Yerli futbolcu ve kulupler çok korkmuş hemen akıllarını başlarına alacaklarmış. Fatih abi ye söyleyin merak etmesin demişler... Töbe töbe... :lol:

Sheva
28-12-04, 00:29
Hakikaten ben de anlamadım o üslubu, heralde uçmasınlar fiyat konusunda demek istedi ama her kulübün kendi tasarrufu sonuçta.. Kimsenin 'Galatasaray maddi sıkıntıda, 100. yılda şunlara bir arka çıkalım' diyecek hali yok heralde..

USAtaraftar
28-12-04, 03:54
Umit Karan gibi bi forvet yedek birakilirken Mehmet Yilmaz formayi nasil alir cok merak ediyorum.

reallion
28-12-04, 15:52
zaten galatasaraya yakışıcak görünüme ve oyun zekâsına sahip bir oyuncu değil.