Tüm Versiyonu Göster : Sizce İlk Yarının En İyi Futbolcusu Kim?
İlk yarının takımımız adına en iyi futbolcusu kim sizce?
Bana göre adaylar;
Mondragon
Tomas
Song
Necati
Cihan ve de Hakan Şükür, en cok gol atan 2. futbolcu olması itibariyle..
Benim oyum ise Tomas'a gidiyor..
M.Yasin Cakmak
26-12-04, 23:07
Tomas çok farklıydı bence...
Benim oyumda ona...
Serkan1905
27-12-04, 02:22
bence kesinlikle Neco..
kocum benim...
Oyumu Tomas'a verdim. En çok golü atan 2. oyuncu olmasına rağmen Şükür'ü ankette yer alacak kadar yeterli bulmuyorum bunu da ekleyeyim.
Tomas en iyiydi ilk yarıda.
Ata ben de bulmuyorum aslında; once de koymadım..Ama sonra O da bulunsun, belki iyi görenler olabilir diye ekledim seceneklere..Nitekim 2 kisi de oy vermis simdiye dek :)
Tomas ile Song arasinda kararsiz kaldim..
Bence kesinlikle Necati, ki ikinci devre daha da iyi olacağından adım gibi eminim.. Bir kare as yapmak gerekirse Necati, Tuncay, Emre Belözoğlu ve biraz da ucundan Gökdeniz benim son yıllarda gördüğüm en yetenekli Türk futbolcular..
UmBeRtO GS
27-12-04, 21:55
Tomas'a oy verdim, ilk yarının en iyisi Tomas...
UmBeRtO GS
27-12-04, 21:57
Aslında şimdi düşündüm hata yapmışım, hepimiz Tomas'ın iyi oynayacağını biliyorduk, o yüzden ilk yarı en büyük sürprizi yapıp, süper bir futbol sergileyen Cihan'ı birinci seçiyorum...
Ama maalesef Tomas'a oy vermiştim...
Omer K. KOCAOGLU
28-12-04, 03:22
Tomas ve Song
Oyumu Tomas'a attim.
USAtaraftar
28-12-04, 03:39
Hakan Sukur'e 2 oy veren arkadaslar gerekcelerini siralarsa sevinirim.
Bu arada oyum Necati'ye idi.
Hakan Sukur'e 2 oy veren arkadaslar gerekcelerini siralarsa sevinirim.
Diger tartisma topiclerinde, her macta en az 2-3 kisi tarafindan marke edildigini söylüyorlardı. Bu zor sartlar altında bile takımın en golcü 2. oyuncusu olmasından dolayı secmislerdir herhalde..
Bu arada Mondragon'da biraz ihmal edilmis gibi geldi bana. Geldiginden beri belkide en iyi sezonunu yaşıyor. Bircok macta ipten aldı bizi.. Acıkcası sene başında Aykut'un önü acılsın diye Mondi'nin gitmesinden yanaydım ama gösterdigi üstün performansla lafımı yedirtti bana. Umarım formunu korur 2. yarıda da..
Tomas Song Necati.
Kararsiz kaldim.
tomas ile mondrogon arasinda kararsizdim oyumu tomasa attim
Bengü Cakmak
28-12-04, 22:15
Oyumu Necatiye verdim
ama Tomas diyorum...
Istikrarli bir futbol sergiledi ilk yari ... Necati de caba gösterdi ama Tomas kadar iyi performans ortaya koyamadi her mac o yüzden ikisi arasinda kaldim.
Ama Istikrar ve iyi futbola bakarsak elbette ilk yarinin galibi TOMAS'dir.
Leotheking
28-12-04, 23:04
Oyumu Tomas a verdim ama aşagıdaki 3 ü de hakediyor...
Tomas
Song
Necati
Omer K. KOCAOGLU
29-12-04, 03:10
Oyumu Necatiye verdim
ama Tomas diyorum...
Istikrarli bir futbol sergiledi ilk yari ... Necati de caba gösterdi ama Tomas kadar iyi performans ortaya koyamadi her mac o yüzden ikisi arasinda kaldim.
Ama Istikrar ve iyi futbola bakarsak elbette ilk yarinin galibi TOMAS'dir.
Bu kadar acik Tomas demene ragmen oyunu nasil ve neden Necati'ye attin anlamis degilim.
Sporunsesi.com sitesindeki ankette Necati önde gidiyor.. Hayret, fenerlilerin her zamanki gibi örgütlü bir çalışma yapmasına rağmen, Necati Alex'in az farkla önünde..
tomas ve necati 2 secenek olmadigindan tomas deyim bari :D
arkadaslar bide oyunuzu kime verdiyseniz buraya yazarsanız iyi olur!
Sedat ana sayfada aynı topic olduğu için buraya taşıdım açtığın topici.. Yalnız teknik olarak iki anket mümkün olmadığından verdiğin şıklar da silindi mecburen..
Deliormanlı
03-01-05, 16:14
Bence kesinlikle Stjepan TOMAS. Onun dışında ancak Necati olur. Bu arada adayların içinde Hakan Şükür'ün olmasını ve hatta 2 oy almasını anlayamadım.hangi kritere göre?
İlk sayfada da belirttigim gibi, bence de Hakan'in adaylar icerisinde olmaması lazım, ama en cok gol atan 2. oyuncu olması itibariyle Hakan neden listede yok seklinde bir itiraz gelebilir diye ekledim..
Necati, Cihan, Song, Tomas, Mondi ve son maçlarda Orhan iyi performans sergilediler. Ama sadece sahadaki iyi performans yetmez. Galatasaray formasını taşıyabilmek, saha dışındaki hayatı, basınla ilişkileri, taraftarla iletişimi, hakemlerle iletişimi, idmanlardaki katılımı ve verimi gibi birçok kriterde düşünülmeli böyle bir karar ve verirken. Ve ben bu bilgiler ışığında tartışmasız Necati diyorum.
vBulletin® v3.8.2, Copyright ©2000-2012, galatasaray.to