PDA

Tüm Versiyonu Göster : Fenerbahçe 80 Galatasaray 69

Carmelo
26-12-04, 21:21
2 Ocak Saat 15:00'te Abdi ipekci'de.
Fener bugun Ulker macinda 8.000 kisiye oynadi.
Bizim de bu macta en az 5.000 olmamız gerek.
Forumlarda fazlaca ahkam kesmek yerine herkes bu maca gelse cok saglam olur.

Genco
26-12-04, 21:24
:buyuksun: :okey:

Sheva
26-12-04, 21:43
Bugün fener-ülker maçını izlerken badem ismet'in nasıl g.t olduğundan başka bir de bunu düşündüm.. Adamlar iyi doldurmuşlar salonu, haklarını vermek lazım..

O gün için imkanı olan herkes Abdi İpekçi'ye gelmeli, eşinize dostunuza da haber verin hep beraber orda olalım.. Yeri geldi mi Galatasaray sadece futbol kulübü değildir demeyi biliyoruz ama herşeyi de yönetimden bekliyoruz.. Seyirci paylaşımı nasıl olacak bilmiyorum ama bize ayrılan yeri doldurmalıyız, bunun başka bir alternatifi yok..

26-12-04, 21:48
2 Ocak pazara geliyor herhalde yetişebilirsem gelirim..

gian
26-12-04, 22:32
Çok aşırı mücadele etmemiz, çok aşırı destek vermemiz ve çok şanslı olmamız gerekiyor..

Sheva
26-12-04, 22:38
Şahsen yenmek veya yenilmek hiç umurumda değil.. O gün o salon Galatasaraylı olmalı, sadece taraftar sayısı ile değil, takıma verilen destek ve renklerle de.. Büyük ihtimal maç kötü geçecektir ama taraftar bunu hiç kaale almayıp maç boyu takıma destek vermelidir.. Simsiyah giyinmiş 5 bin taraftar da istemiyorum, herkes sarı-kırmızıları giyip boğazı patlayıncaya kadar bağırmaya gelsin..

Sheva
26-12-04, 23:08
http://www.galatasarayi.com/forum/viewtopic.php?t=605

Yenilgiyi hazmedemeyen, futbolda yenilince karşı camiaya b.k atan, baskette yenilince rakip takımın koçunu döven, insanliktan ve sportmenlikten nasibini almamış bu adamlara hakettikleri cevabı vermek için Abdi İpekçi'de olmalıyız pazar günü..

ÖNDER RB
26-12-04, 23:59
fanar maçi

ibadetimizi yerine getirecegiz tabi ki

cozker
27-12-04, 00:35
Çok aşırı mücadele etmemiz, çok aşırı destek vermemiz ve çok şanslı olmamız gerekiyor..

Eger Halil Üner'i gönderirsek kazanma şansımız artar. Aksi halde imkansız gibi birşey.. Adam berbat bir coach olmanında ötesinde inanılmaz bir negatif enerji yayıyor..
Fener bugün hakkaten cok iyi oynadı ama gecen haftada Harun'suz ve yabancısız İtü'ye yenilmislerdi. Demek onlarında günü gününe uymuyor..

painy_boy
27-12-04, 05:22
Fenerbahce favori ama Galatasaray'da kolay teslim olmayacakti,hatta Turk oyuncular gunlerinde olursa bi surprizde gerceklesebilir,durum dolayisiyla Galatasaray'i destekleyecegim.

Bugun tribunleri baya iyiymis cidden,bunun altinda kalmamali Galatasaray tribunleri bizim macta oldugu gibi.

Bob Marley
27-12-04, 15:33
iyi bir 5 numarayla bjk ve tuborg maçlarindan birini kazanabilirdik. bu hafta gelicekmis bir 5 numara. sutörlerimiz gününde olursa ve iyi savunma yaparsak maça ortak oluruz.

hepberaber ipekçi'ye...

Tequila
27-12-04, 23:06
pek bi setimiz yok
genelde kısaların screenden çıkıp attığı şutlara bakıo maçlarımız
eğer bu maçtada girerse

ki Arda fener maçlarında ayrı oynuyo yeni gelen uzunda içerden iyi destek werirse kazanabilceğimiz bi maç

bide çok iyi müdafa yapmak lasım..

Sheva
27-12-04, 23:46
http://www.galatasarayi.com/forum/viewtopic.php?t=580

Pivot kesin geldi mi acaba?

İyi-kötü çok da farketmez, o maç pota altında biraz direnç sağlasa yeter.. Maçı çekişmeli götürelim, bir de tribünde ezelim gerisi çok da önemli değil benim için.. Zira bu kadar ihmal edilen ve unutulan bir şubeden bir maçlığına mucize beklemek biraz da haksızlık oluyor bence..

gian
27-12-04, 23:48
Omer Cavusoglu'nun zamanında Fenerbahce'nin kurdugu Dream Team'in 50 sayı fark atacak dedigi macı hatırlıyorum..Nasıl da rezil etmistik adileri..İnsallah oyle bir sey olur..

Aslında nasıl ki futbolda bunların sansı bize tutuyorsa, baskette de genelde bizim onlara tutar..En kotu zamanlarımızda aldıgımız cok Fener galibiyeti var baskette..Umarım bir yenisini daha goruruz Pazar günü..

27-12-04, 23:50
Çağdaş çok doğru diyorsun da uzunsuz hakikaten çok zor..

Tequila
28-12-04, 00:38
uzun geldi deneme sürecinde şu anda
beğenilrse alıncak ama istatistik olarak iyi gözüküo

uzunsuz yenmemiz çok zor Atanında dediği gibi

gian
28-12-04, 01:08
Cimbom pivot arayışında

Galatasaray Erkek Basketbol Takımı, denemek için Salı günü ABD’li iki oyuncu getiriyor.

İstanbul
AA

27 Aralık 2004— Menajer Turabi Genç, ABD’li Justin Rowe ve James Williams’ı, denemek için İstanbul’a getireceklerini söyledi.
HANGİSİ İYİ İSE
İki oyuncudan hangisi iyiyse onu transfer edeceklerini kaydeden Turabi Genç, “İki ABD’li de pivot pozisyonunda oynuyor. 5 maçı, sadece uzunumuz olmadığı için kaybettik. Bu maçları kazansaydık, şimdiligde farklı pozisyonda olabilirdik. Uzun oyuncu eksiğimizi giderdiğimizde çok daha iyi yerlere geleceğimize inanıyorum” dedi.

BİR 2.13 BİRİ 2.08 BOYUNDA
Geçen sezon Macaristan’da oynayan 1979 doğumlu ve 2.13 metre boyundaki Justin Rowe’un, Phoenix Suns takımının kampına katıldığı ve ABD’nin NBDL Ligi’nde oynama şansı olduğunu bildirildi.
ABA Ligi’nde Los Angeles Stars’da forma giyen James Williams’ın ise 1978 doğumlu ve 2.08 metre boyunda olduğu kaydedildi.

Sheva
28-12-04, 01:11
İki tane gelsin temkinli olur, nasıl olsa biri kaçıp gider 3 maç sonra..

reallion
28-12-04, 16:08
arkadaşlar mümkün oldukça adam getirin bu maça! arkadaşlarınızın-ablanızın-kardeşinizin arkadaşlarını bile zorlayın.. şahsen yırtınıyorum şu an ve kendi arkadaşlarım hariç 5 adam buldum ama az ve hala yırtınıyorum.
hiç ihtimal vermediklerinizi bile zorlayın!
varsın tribünden hiç anlamasınlar..araya sıkıştırın bi şekilde kaynar coşarlar.

painy_boy
29-12-04, 07:17
Bu arada baslik degistirilsin

mac Galatasaray Fenerbahce degil
Fenerbahce Galatasaray

ayrica Pazar gunu bayanlarinda derbi maci var,19.00'da Caferaga'da.

Sheva
29-12-04, 12:24
Maç fener-Galatasaray mı?!

Tamam o zaman 8000'e 1000 oluruz artık :(

Carmelo
29-12-04, 16:41
Galatasaray ismi her zaman Fenerbahce'den once gelir.
Bende biliyorum Fenerbahce - Galatasaray oldugunu.
Saglam olacagiz.
Lutfen adam toplayip gelin hepiniz.
1 adam bile getirseniz yeter.
Ben bile babama arkadaslarina hepsine soyledim.
Arkadaslara yaydim.
En az 6-7 kisi oldum bile..
Yaslari kemale ermis de olsa karsilarinda Sari Lacivert renkleri gorunce bizim seviyemize ineceklerinden suphem yok!!

reallion
29-12-04, 18:46
ya arkadaslar tribnler yarı yarıya bolunecek!!!! heves kırmayın!

Tequila
29-12-04, 20:10
yarı yarıya değil

fenere 4 tribün bize 3 tribün werilcek

Bob Marley
29-12-04, 20:54
Yaslari kemale ermis de olsa karsilarinda Sari Lacivert renkleri gorunce bizim seviyemize ineceklerinden suphem yok!! :)

saka bi yana biz bu kadar düsünüyoruz öyle yapsak böyle yapsak diye, bakalim yönetimden bi kisi bile olacak mi maçta.

painy_boy
30-12-04, 00:38
Galatasaray ismi her zaman Fenerbahce'den once gelir.
Bende biliyorum Fenerbahce - Galatasaray oldugunu.

ilginc bi takinti...

Carmelo
30-12-04, 00:49
ilginctir takintilarim.
alakadar eder mi seni ?

Sheva
30-12-04, 00:57
Painy burası TBF fikstur çekimi değil ki, tabi ki GS fb'den önce gelecek her zaman.. Sen burada tarafsız gözle baktığın için ilginç gelebilir ama eminim bir bjk maçı için sen de aynı şeyi düşünebilirsin (bu arada böyle diyorum ama sen de bilirsin futbol fikstürlerinde burda her zaman ev sahibi takım önce yazılır)

Yönetim konusu ise çok hassas.. Biliyorsunuz Efes ve Ülker maçlarında fb yönetimi tam kadro salondaydı, bu maçta şüphesiz aynı şekilde olacaktır.. Buna karşılık bizim yönetimin de önde gelen isimlerinden birkaçı olmalı salonda, en azından bu kadar yönetim içi kavga gürültüden sonra camiaya da bir birlik-beraberlik mesajı vermiş olurlar (çok mu fazla şey bekledim acaba)

painy_boy
30-12-04, 07:58
ilginctir takintilarim.
alakadar eder mi seni ?

alakadar ettigini belirten bir yazimi gosterirmisin ?

herneyse,sana ilginc takintilarinla hayatta basarilar :)

Sheva,tabii ki herkesin tuttugu takim once gelir kendisi icin,ancak sadece oylesine soylemis oldugum mesaja oyle bir cevapta yakisik almadi,herneyse.
iki takima da basarilar macta,durum itibariyle bende GS'yi destekleyecegim,bir yenilgi daha almalari isimize gelir.

gian
30-12-04, 18:03
Yonetim Kurulu bugun erkek basket takımıyla yemek yemis..İnsallah maca da tam kadro gelirler..

Tequila
30-12-04, 20:39
fenerbahçe maçı öncesi 2 transfer gerçekleşti bugün

biri eski oyuncumuz Burak Sezgin
KSK serbest bırakmış kendisini
4 numarada

denenen amerikalı oyunculardan da Justin Rowe'u almışız

2 transferde hayırlı olsun
bi 4 numara bide 5 numara fener maçı öncesi işalla moral getirir takıma

30-12-04, 20:58
Hmm çok iyi olmuş bu ya Burak sever bu tür maçları faydalı da olur..

Sheva
30-12-04, 23:35
Burak'ın son dönemdeki form durumunu bilmiyorum ama eski hali 4 numara olarak bize fayda sağlar en azından Amerikalı dinlenirken boşluğu doldurur, ki bu lazımdı adamın pestili çıkıyor resmen maçlarda.. Yeni gelen pivot için ise en iyisini ummaktan başka yapıcak birşey yok, içime sanki vasatın üstünde bir adam çıkacak gibi doğuyor işallah diyelim..

gian
31-12-04, 00:46
Derbiye Doğru: Halil Üner

Hafta sonu oynanacak derbi karşılaşması öncesi Galatasaray Erkek Basketbol Takımı Antrenörü Halil Üner yaptığı açıklamada “Bu maçı kazanmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız” dedi.

Galatasaray Erkek Basketbol Takımı Antrenörü Halil Üner, yaptığı açıklamada “Yılın ilk büyük maçında rakibimizi yenmek için sonuna kadar savaşacağız” dedi.

Fenerbahçe’nin ligde Galatasaray’dan daha iyi bir durumda olduğunu hatırlatan Halil Üner, “Rakibimiz bize göre daha erken takım olabildi. Bizde yeni yeni takım oluyoruz. Bu maç bizim için ve taraftarımız için çok önemli. Bu maçı kazanmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız” dedi.

Galatasaray ve Fenerbahçe’nin hangi katagoride olursa olsun tatlı bir rekabet içinde olduğunu belirten Galatasaray Erkek Basketbol Takımı Antrenörü Halil Üner, “Önemli olan bu rekabeti centilmenlik sınırları içinde tutabilmek. Bu rekabet Türk sporunun gelişmesi için büyük katkı sağlıyor” dedi.

Bu arada iki gün önce ABD’den getirilen Justin Rowe ve James Williams ikilisinin deneme sürecinin devam ettiğini belirten Halil Üner, “Kararımızı 1 ya da 2 gün içerisinde açıklayacağız. Bizim için hangisinin daha faydalı olacağına inanırsak onu takımda tutacağız. Umarım takım için doğru kararı verebiliriz” dedi.

Parma Maniac
31-12-04, 00:57
haşat eder bizi Fenerbahçe.. maça gidecekler bunu bilerek gitsin ki sinirlenmesin.. buna rağmen destek verilecekse gidilsin bence..

gian
31-12-04, 00:59
Abi Harunsuz, yabancısız İTÜ yendi Feneri..İnanclı, savasan, bir de birazcık şans yanında olan Galatasaray neden yenmesin?

Tequila
31-12-04, 01:13
arda boddicker burak
match-up olarak sorun yaratabilir fenerbahçeye

takım çok hırslı hepsi maçın bilincinde
belli olmaz maç

Sheva
31-12-04, 01:14
Bu arada iki gün önce ABD’den getirilen Justin Rowe ve James Williams ikilisinin deneme sürecinin devam ettiğini belirten Halil Üner, “Kararımızı 1 ya da 2 gün içerisinde açıklayacağız. Bizim için hangisinin daha faydalı olacağına inanırsak onu takımda tutacağız. Umarım takım için doğru kararı verebiliriz” dedi.

Yeniler yok demek ki fener maçında, 5 numarasız zor olacak :karisik:

31-12-04, 01:15
Bence de belli olmaz BJK maçını izledikten sonra bir uzunla belli olmaz diyorum gene.

Tequila
31-12-04, 01:17
Sheva o roportaj sanırım dün yapılmış
bgn 2side idmana çıktı
2side fener maçında sahada

Sheva
31-12-04, 01:19
arda boddicker burak
match-up olarak sorun yaratabilir fenerbahçeye

takım çok hırslı hepsi maçın bilincinde
belli olmaz maç

Boddicker iyi oyuncu ama adam da haklı olarak çok yoruluyor.. Şu maç biraz daha tasarruflu kullanabilsek, skora büyük katkısı olur.. Tam Burak da gelmiş, şu pivotlardan birini yetiştirsek çok iyi olacaktı ama olmadı ne yazık ki..

Tequila
31-12-04, 01:22
sheva 2side oynuo fenerbahçe maçında bir önceki postumda yazmıştım :)

Sheva
31-12-04, 01:23
Sheva o roportaj sanırım dün yapılmış
bgn 2side idmana çıktı
2side fener maçında sahada

Kesin mi bu? Çok iyi olmuş ya, bence en azından çok çekişmeli geçecek maç, kesinlikle kolay teslim olmayız.. Fener'de Mrsic'ten başka yıldız oyuncu var mı, Amerikalıları çok da iyi değil bence..

Parma Maniac
31-12-04, 01:38
Fenerbahçe'nin pota altı oyuncuları oldukça kuvvetli.. bizim pota altımızda idman yapacaklar büyük ihtimalle.. rebolarda en az bi 10-15 fark bekliyorum.. dış oyuncuları da çok daha kaliteli bizden.. Ülker gibi takıma maç vermelerine rağmen 20 vuracak kapasiteye sahip bi takım.. inşallah yeneriz ama bence 15ten aşağı fark yemeyiz.. kızmıyorum yani hocaya, takıma falan.. yapacaklarının en iyisini yapıyorlar bu kadroyla ama bu kadar.. olmaz fazlası..

UmBeRtO GS
31-12-04, 01:46
Çok zor maç, hiç ümidim yok. Fenerbahçe çok kuvvetli. Efes'i yendiler, Ülker'i neredeyse yeniyorlardı. Maalesef karşılarında bizim hiç şansımız yok...

Bob Marley
31-12-04, 09:49
ben o kadar karamsar degilim. tamam favori fener ve basketbolda sürpriz pek olmuyo. ancak uzunsuz bjk maçinda gayet iyi mücadele eden, amin'in inanilmaz üçlükleri olmasa maçi kazanabilecek Galatasaray, Rowe ve Burak takviyesiyle fbye teslim olmayacaktir. En azindan ribaundlarda basa bas olacagiz. ayrica fbnin daha dogrusu aydin örs'ün alan savunmasina karsi arda, jacopson, boddicker, burak gibi dis sutlari iyi adamlarla sayi üretebiliriz.

kesin aliriz diyemem ama maçin galibi bence son saniyelerde belli olacak, sansli olan kazanacak.

ÖNDER RB
31-12-04, 12:11
rowe double double yapsın biz bu maçı alırız.

gün ibadet günü mecburen oradayız

Carmelo
01-01-05, 13:51
Ordayız geliyoruz Alayına Yeteriz!!

Ugur1905
01-01-05, 19:57
maçın sonucu hiç belli olmaz.ben ümitliyim bu maçtan.hem sahada hem tribünde galip gelen biz oluruz inşallah..

Şeref
02-01-05, 03:55
bugüne kadar kaç kez yaşandı bu heyecan,
kaç kez yüreklerimiz sığmaz oldu göğsümüze

sevgi mi öfke mi galip çıktı
yüzlerce kez tekrarlanan muhabbetimizde

hisler sadece karşılıklı mı idi
yoksa daha sihirli bir şey var mı idi

takip etmek, öne geçmek
daha kabası yenmek, ezmek mi idi amaç

ilerlemenin dayanılmaz hafifliğine mi kapıldık yoksa

önde olmak ağır mı
yoksa öyle hissetmek mi ayıp

varılan hedef mi
yoksa yanından geçtiğimiz mi

koşarken coşarken dünden bugüne
geleceğe dair mi kaygımız

yoksa kolay mıdır
herkese
bugün bize;
yarın onlara yaptıklarımız

tartışmak mı yoksa hedefimiz
ezmek ezilmek mi arzulanan

tarifi sadece spor değil apaçık
futbol bunun türevi
aslolan kimlik mi

kim
lik
mi?

buna mı muhtacız
yoksa var-lık buna değer mi

varlık bir ifade mi arıyor
yoksul mu bunca hayatımız

ve hatta bazılarınca
hayattan sonrası da
bundan yoksun mu fakir mi yani

delirmek mi
yoksa hissetmek mi
hayatımızın hedefi

amacım olmasa
iradem

arzularım olmasa
hedeflerim

inancım olmasa
tanrım

olur muydu?

keyif mi arıyorum
huzur mu

sadece zaferlere mi aşık
yoksa nefsim

hafife mi alıyorum da hayatı
koşuyorum

çok mu kasıyorum
bir arpa boyu yolu

hepsi için tek bir cevabın
arandığı bir uğraş

işte zor
aşkta basit
ahlakta zayıf
toplumda (kalabalıkta) dağınık

yazarken kolay

yaşarken zor mu

ötesini
düşünmediğim ne var başka

ezeli rakibim, ebedi dostum derken
çıkmaz sokağa iten bu mudur beni

davulun dengine mi çalması
uzaktan hoş gelmesi mi öz-deyiş

kulağımın zarı tarafsız mı
öbüründen çıkarken ifadeler
ya da yırtılırken adapsız

paslanmış mı dimağım
bilincim mi dağılmış
baygınlıık mıdır
yoksa !

neler var sonra bekleyen
hiç de dünü sormayan

yaşam bir felsefe okyanusu

kaçarken kıyıya vardığım
Galatasaray!

Yine neden oradayım işte böyle, böyle!

Merci!

Sheva
02-01-05, 04:05
Gece gece bir çırpıda ne kadar da güzel okundu bu yazı, 'ellerine sağlık' demek bayağı kaçacak yazının yanında.. Hem teşekkürler, hem hoşgeldin Şeref..

painy_boy
02-01-05, 05:03
iki takimin forumlarini geziyorum,iki tarafta heyecanla bekliyor maci,iki tarafta iddiali.

Tribun durumunu da sahadaki mucadeleyi de merakla bekliyorum.
Bi BJK'li olarak bu buyuk derbiyi izlemek zevk verecek,bu kesin :)

Sheva
02-01-05, 15:05
Burak Sezgin kadroda ama Justin Rowe'un lisansı yetişmemiş..
İsmet Badem yine her fener turnikesinde oley çekmeye başladı, kendine gelir en kısa zamanda işallah :kizgin:

Burak Sezgin iyi başladı maça..

Parma Maniac
02-01-05, 15:15
mükemmel başladık, Halil Üner çok iyi hazırlamış takımı..

ne kadar yetecek nefesimiz merak ediyorum, hadi be çocuklar.. inancım yoktu pek ama sahada resmen çabalıyorlar.. hala alamayız belki ama en azından dövelim sahada, falakaya yatıralım oyun sınırları içinde..

Sheva
02-01-05, 15:45
Herşey çok iyi gidiyordu ama 2. periyodun son saniyesinde çok aptalca ve şanssız bir 3'lük yedik.. İlk devre 42-35 fener önde, maç belli olmaz ama yavaş yavaş yorgunluk belirtileri de başladı takımımızda.. Zor atıyoruz ama savunmada yeterli direnci gösteremiyoruz..

Parma Maniac
02-01-05, 15:52
bence o 3 maçı bitiren 3 olacak.. bu kadar aptalca bi basket yenmez.. yazık..

Sheva
02-01-05, 16:18
3. periyod sonunda 58-54 gerideyiz.. 4-5 tane serbest atış kaçırdık, son hücumda 2 tane 3'lük kaçırdık, hep şanssızlık bunlar.. Yine de şansımız devam ediyor, gayet iyi oynuyoruz..

Sheva
02-01-05, 16:30
Fırsat yakalıyoruz ama olmuyor bir türlü..

Sheva
02-01-05, 16:44
Hiç beklediğim gibi geçmedi son periyot.. 80-69 yenildik, yine de tebrikler oyuncularımıza iyi mücadele ettiler.. Ron Johnson'un sakatlanması, kaçırdığımız serbest atışlar ve tabi ki pivotsuz oynamamız mağlubiyetin başlıca sebepleriydi..

gian
02-01-05, 17:32
1 hafta önce Fener macında oynayabilsin diye getirdigimiz bir yabancı oyuncuya lisans yetistirememek ancak bu yonetim tarafından gerceklestirilebilecek bir sey olurdu, ki utanmadan, sıkılmadan bunu da basardılar..

Jacobson ve Boddicker gibi benim Galatasaray'da simdiye dek gordugum en iyi şutörler arasına girebilecek oyunculardan yeterince yararlanamadık mac boyu..Ozellikle zavallı Boddicker asıl isi yerine uzunumuz olmadıgından o işlere soyununca performansını tam sergileyemedi..Jacobson belki 25 sayı attı ama, macın en kritik anlarında unutulmayıp, Gokhan Ucoklar gibi yılların hayal kırıklıgı adamıyla kullanılan sutlar onla kullanılsaydı rahat 40'ı bulurdu..

Arda Vekiloglu resmen hic bir sey oynamadı..Bari faulleri soksaydı, onları bile atamadı..Ayıp, bu kadar da kotu oynanmaz..Gokhan Ucoklar hala basketboldan ekmek yiyor, hem de Galatasaray'da..tebrikler vallahi..

Cihat Şahin gercekten önemli katkılar yaptı, tebrik ediyorum..Burak Sezgin de ilk yarı sonunda, bir sekilde macı da kaybettiren hatayı da yapmıs olsa da, iyi mücadele etti her zamanki gibi...

Bes numaramız nasıl bakalım..Yani soyle topu alıp, dısarı da musait pozisyonda verebilen bir adamsa, gercekten Jacobson ve Boddicker her mac 20 ser sayının uzerine cıkarlar..Ah bir de soyle Mrsic gibi skorer oyun kurucu bulabilseydik..

gian
02-01-05, 17:43
Macın sayı tablosunu da verelim:

FENERBAHÇE: 80 - GALATASARAY: 69
Salon: Abdi İpekçi
Hakemler: Ufuk Akyüz xx, Zafer Yılmaz xx, Vedat Borulday xx
Fenerbahçe: Mrsiç xxx 20, Ömer xxx 11, Erdal xxx 13, Salyers x, Booker xx 9, Harvey xxx 11, Emre x 1, Rasim xx 12, Barış x 3
Galatasaray: Johnson xx 8, Jacobson xxx 25, Boddicker xx 11, Arda x 2, Burak xx 7, Umut x 2, Cihad x 7, Ufuk x, Gökhan xx 7, Mert x
1. Periyot: 18-18
Devre: 42-35 (Fenerbahçe lehine)
3. Periyot: 58-54
Beş Faulle Çıkan: Burak 38.43 (Galatasaray)

LuisFigo
02-01-05, 20:01
haberlerde gösterdiler az önce,bizim taraftarlar fark acildiktan sonra azizeye küfür ediyo, o da ayaga kalkip sinsi sinsi gülerek el salliyo....mactan sonrada anlayan anlamistir dedi....

turgay kiran´da taraftar haddini bilecek,aziz baskanin ölmüs annesine küfür edemezler dedi, sacma sapan konusuyor bu adam ,sanki fb yöneticisi !

02-01-05, 20:31
Tribünler nasıldı?

Genco
02-01-05, 20:39
bugüne kadar kaç kez yaşandı bu heyecan,
kaç kez yüreklerimiz sığmaz oldu göğsümüze

sevgi mi öfke mi galip çıktı
yüzlerce kez tekrarlanan muhabbetimizde

hisler sadece karşılıklı mı idi
yoksa daha sihirli bir şey var mı idi

takip etmek, öne geçmek
daha kabası yenmek, ezmek mi idi amaç

ilerlemenin dayanılmaz hafifliğine mi kapıldık yoksa

önde olmak ağır mı
yoksa öyle hissetmek mi ayıp

varılan hedef mi
yoksa yanından geçtiğimiz mi

koşarken coşarken dünden bugüne
geleceğe dair mi kaygımız

yoksa kolay mıdır
herkese
bugün bize;
yarın onlara yaptıklarımız

tartışmak mı yoksa hedefimiz
ezmek ezilmek mi arzulanan

tarifi sadece spor değil apaçık
futbol bunun türevi
aslolan kimlik mi

kim
lik
mi?

buna mı muhtacız
yoksa var-lık buna değer mi

varlık bir ifade mi arıyor
yoksul mu bunca hayatımız

ve hatta bazılarınca
hayattan sonrası da
bundan yoksun mu fakir mi yani

delirmek mi
yoksa hissetmek mi
hayatımızın hedefi

amacım olmasa
iradem

arzularım olmasa
hedeflerim

inancım olmasa
tanrım

olur muydu?

keyif mi arıyorum
huzur mu

sadece zaferlere mi aşık
yoksa nefsim

hafife mi alıyorum da hayatı
koşuyorum

çok mu kasıyorum
bir arpa boyu yolu

hepsi için tek bir cevabın
arandığı bir uğraş

işte zor
aşkta basit
ahlakta zayıf
toplumda (kalabalıkta) dağınık

yazarken kolay

yaşarken zor mu

ötesini
düşünmediğim ne var başka

ezeli rakibim, ebedi dostum derken
çıkmaz sokağa iten bu mudur beni

davulun dengine mi çalması
uzaktan hoş gelmesi mi öz-deyiş

kulağımın zarı tarafsız mı
öbüründen çıkarken ifadeler
ya da yırtılırken adapsız

paslanmış mı dimağım
bilincim mi dağılmış
baygınlıık mıdır
yoksa !

neler var sonra bekleyen
hiç de dünü sormayan

yaşam bir felsefe okyanusu

kaçarken kıyıya vardığım
Galatasaray!

Yine neden oradayım işte böyle, böyle!

Merci!

:buyuksun:

Hoşgeldin..

savatage
02-01-05, 20:51
salonun tamamı doluydu.
deplasmanda olduğumuz için doğal olarak az kişiydik ama tezahürat bakımından çok daha ilerdeydik.
ilk yarının sonunda üstüste 3 faul+5 sayı yenilgimize yol açtı bence,
ki sırf bu yüzden bile halil üner'i eleştirebilirim.
madem taktik fauler yapıyorsun,
bunun adı üstünde "taktik" gereği olması lazım ve en az kayıpla bunu atlatmamız lazımdı.

ayrıca mevdivenler doluydu ve maç boyu iki takım taraftarı da bolca küfürlü tezahürat yaptı.
ama şimdi bir o.ç. çıkıp da "o kararlar futbol için alınmıştı.hem ayrıca GS taraftarı centilmen fb taraftarını tahrik etti" der ve üstüne bir de bize ceza ister!

maçtan en ilgimi çeken ise,
şeref tribününde GS'lı yöneticinin(Turgay Kıran hariç) olmayışıydı.
sonradan öğrendim ki bench'in ordan izlemişler,az sayıda olsalar da.
bazı şerefsiz kişilerle "şeref tribünü" adı altında yanyana izlemektense bu yolu seçmeleri doğru ama "şeref tribünü"nde olmaması gerekenler asıl diğerleriydi bence!

ayrıca maç sırasında sahaya yabancı maddeler her iki tribünden atılsa da,
fb tribünlerinden atılanların,takımları önde olmasına rağmen gereksiz yere atılması dikkatimi çekti(hakem kararlarından bağımsız atılanlar).
şimdi çıkıp da "mevdivenlerdeki GS'lılar attılar" der bu o.ç.

Sheva
02-01-05, 21:08
1 hafta önce Fener macında oynayabilsin diye getirdigimiz bir yabancı oyuncuya lisans yetistirememek ancak bu yonetim tarafından gerceklestirilebilecek bir sey olurdu, ki utanmadan, sıkılmadan bunu da basardılar..

Jacobson ve Boddicker gibi benim Galatasaray'da simdiye dek gordugum en iyi şutörler arasına girebilecek oyunculardan yeterince yararlanamadık mac boyu..Ozellikle zavallı Boddicker asıl isi yerine uzunumuz olmadıgından o işlere soyununca performansını tam sergileyemedi..Jacobson belki 25 sayı attı ama, macın en kritik anlarında unutulmayıp, Gokhan Ucoklar gibi yılların hayal kırıklıgı adamıyla kullanılan sutlar onla kullanılsaydı rahat 40'ı bulurdu..

Arda Vekiloglu resmen hic bir sey oynamadı..Bari faulleri soksaydı, onları bile atamadı..Ayıp, bu kadar da kotu oynanmaz..Gokhan Ucoklar hala basketboldan ekmek yiyor, hem de Galatasaray'da..tebrikler vallahi..

Cihat Şahin gercekten önemli katkılar yaptı, tebrik ediyorum..Burak Sezgin de ilk yarı sonunda, bir sekilde macı da kaybettiren hatayı da yapmıs olsa da, iyi mücadele etti her zamanki gibi...

Bes numaramız nasıl bakalım..Yani soyle topu alıp, dısarı da musait pozisyonda verebilen bir adamsa, gercekten Jacobson ve Boddicker her mac 20 ser sayının uzerine cıkarlar..Ah bir de soyle Mrsic gibi skorer oyun kurucu bulabilseydik..

Büyük bölümüne katılıyorum yazılanların, özellikle Jakobsen ve Boddicker gibi 2 oyuncuya sahip olup, yeterince kullanamamıza çok üzüldüm.. Arda çok heyecanlandı heralde, faul atışları sırasında titriyordu nerdeyse.. Amerikalı oyun kurucumuz da genelde daha iyi oynuyor ama ilk başta gözü şişince onun da dengesi bozuldu..

Yeni transfer 5 numaranın da lisansı mı çıkmadı yoksa parası mı çıkmadı orası belli değil bence..

gian
02-01-05, 21:18
Tribünde tezahürat üstünlügü tamamen bizden yanaydı macın cogunda..Elbette ki, fazla olmanın verdigi avantajla hep birlikte bagırdıklarında, ( Aziz Yıldırım'a küfür edildigi zaman) sesleri daha cok cıktı, normal fizik kuralları geregince..Ama mac boyu durmadan tezahürat yapan ve cogunda rakibi bastıran tribünlerimizi kutluyorum..

Umarım yakın gelecekte daha iyi bir takım oluruz ve Abdi İpekçi de 12000 Galatasaraylıya oynarız..

02-01-05, 21:23
Bu arada bu Şeref sanırım Can Erkut Sevinç :D

gian
02-01-05, 21:25
Valla Şeref kim bilmiyorum ama daha sık yazmasını diledigimi biliyorum :)

Sheva
02-01-05, 21:27
Şeref kısa bir süreliğine .to'da yazmıştı hatırladığım kadarıyla.. Ama esas olarak omuz.net'te yazıyor.. Evet ben de CIA ajanıyım :D

gian
02-01-05, 22:00
Seyirci yılın ilk derbisine koştu

Türkiye Basketbol Ligi’nde (TBL) Fenerbahçe ile Galatasaray arasında yapılan 2005 yılının ilk derbi maçında Abdi İpekçi Spor Salonu tarihi günlerinden birini yaşadı.

İstanbul
NTV-MSNBC VE AJANSLAR

2 Ocak 2005— Fenerbahçeli ve Galatasaraylı taraftarlar tribünlerde kendilerine ayrılan yerleri doldururken, bu sezon ilk kez bir lig maçında seyirciler Abdi İpekçi Spor Salonu’nu tamamen doldurdu. Karşılaşmada güvenlik nedeniyle tribünde iki takım arasındaki koltuklar boş bırakıldı. Maçı yaklaşık 10 bin taraftar izledi.

ROWE’UN LİSANSI ÇIKMADI
Galatasaray’ın yeni transferlerinden ABD’li Justin Rowe, lisansı çıkarılamadığı için Fenerbahçe karşısında forma giyemezken, diğer yenitransfer Burak, ilk 5’te yer aldı. Galatasaray Menajeri Turabi Genç, Noel tatili nedeniyle Rowe’un “Letter of Clearence” (ABD’de hiçbir takımla ilişkisi olmadığına dair belge) yazısının gelmediği için lisansını çıkaramadıklarını, bu oyuncunun işlemlerinin yarın tamamlanacağını söyledi.

BİLETLER KARABORSADA
Taraftarların büyük ilgi gösterdiği maçta biletler de karaborsaya düştü. Karşılaşma öncesi gişelerde uzun kuyruklar oluşurken, biletler karaborsada yüksek fiyatlara alıcı buldu. Abdi İpekçi Spor Salonu’nun çevresinde dolaşan çok sayıda karaborsacının, salona gelen taraftarlara bilet satmaya çalıştığı görüldü.

TRİBÜNLERDE BÜYÜK COŞKU
Karşılaşma öncesi iki takım taraftarı da tribünlerde büyük coşku yaşarken, birbirlerine göndermeler yaptı. İki takımın taraftarlarının bulunduğu tribünlerde büyük bayraklar açılırken, Galatasaraylı taraftarlar, “Herkes Dr. Nazım’ı bilecek” yazılı pankart, Fenerbahçeli taraftarlar ise 6-0’lık futbol maçını hatırlatan pankartlar açtı.
Taraftarlar birbirlerine karşı tezahüratlar yaparken, bir ara Fenerbahçeli taraftarların bulunduğu pota arkası tribünde bir grup taraftar kendi arasında kavga etti. Olay büyümeden güvenlik güçlerininmüdahalesiyle sona erdi. Karşılaşma sırasında zaman zaman Galatasaraylı taraftarların bulunduğu tribünde de aralarında kavgalar çıktı. Bu kavgalar da büyümeden önlendi.
Maç öncesi Fenerbahçe tribün lideri, Galatasaray Antrenörü Halil Üner, Galatasaray tribün lideri ise Fenerbahçe Antrenörü Aydın Örs’e takımlarının atkılarını hediye etti.

GENİŞ GÜVENLİK ÖNLEMLERİ
Derbi maç için Abdi İpekçi Spor Salonu içinde ve çevresinde geniş güvenlik önlemleri alındı. Çevik kuvvet ekipleri salon dışında iki takım taraftarları arasında barikatlar kurarken, salon içinde de iki takım taraftarları arasındaki koltuklara polisler oturtuldu. Tribün önlerinde de sıralanan güvenlik güçleri maç sırasında yüzleri devamlı tribünlere dönük olarak görev yaptı. Karşılaşma için çok sayıda polis görevlendirilirken, yaklaşık 400 özel güvenlik mensubu da salon içindepolislere yardımcı oldu.

YÖNETİCİLER TRİBÜNDE
Karşılaşmaya iki takım yöneticileri de ilgi gösterdi. Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, İkinci Başkan Nihat Özdemir ve bazı yönetim kurulu üyeleri protokol tribününde yerlerini alırken, Galatasaray Kulübü’nden sadece Başkan Yardımcısı Turgay Kıranprotokol tribününde, sarı-lacivertli yöneticilerin arasında oturdu. Sarı-kırmızılı yöneticiler Fatih Gökşen, Şükrü Ergün, Derya Taşdelenler ve Niyazi Yelkencioğlu’nun Galatasaray bencinin arkasındaki sandalyelere oturmaları dikkati çekti. Karşılaşmaya medya mensupları da büyük ilgi gösterirken, çok sayıda gazeteci maçta görev yaptı.

gian
02-01-05, 22:02
antrenörü Aydın Örs “Gerçek gücümüzü gösteremedik, ama savunmamızla kazandık” derken, Galatasaray antrenörü Halil Üner “maç, son 6 dakikada koptu” diye konuştu.

İstanbul
AA

2 Ocak 2005— Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı Antrenörü Aydın Örs, Galatasaray’ı 80-69 yendikleri maçın oldukça zorlu geçtiğini söyledi. Maç sonrası basın toplantısına Galatasaray Antrenörü Halil Üner ile gelen Aydın Örs, Abdi İpekçi Spor Salonu’nu dolduran seyircilerin müthiş bir atmosfer oluşturduğunu kaydederek, “Bence bu herşeyden önemli. Açık söylemek gerekirse gerçek gücümüzü gösteremedik, ama savunmamızla kazandık” dedi.

Fenerbahçe-Galatasaray maçlarında takımların maç öncesi istatistiklerinin sonucun belirlenmesinde geçerli olmadığını vurgulayan Örs, “Ben, Fenerbahçe’nin başında ilk kez Galatasaray’ın karşısına çıkıyorum. Bu konuda Halil Üner benden daha tecrübeli. Kesinlikle değişik bir atmosfer ve hiç kolay değil. Kazandığımız için mutluyum. İlk 4’ten kopmamamız için burada alacağımız galibiyet çok önemliydi” diye konuştu.
Bu arada karşılaşmada 6 dakika 20 saniye forma giyen ve bu süre içinde 4 faul alan Salyers’in durumunun sorulması üzerine de Örs, “Onun devreye girememesi bizi zorluyor. Sakatlığının üzerinden 2-3 hafta geçti. Antrenman eksikliği var. Sanırım demoralize de oldu. Geçen haftaki Ülkerspor maçında yaptığı hatalar vardı. Bu mağlubiyeti kendisine maletmiş olabilir. Bizim için önemli bir oyuncu. İleriki haftalarda mutlaka faydalanacağımıza inanıyorum” diye konuştu.

ÜNER: MAÇ, SON 6 DAKİKADA KOPTU
Galatasaray Antrenörü Üner, ezeli rakipleriyle her iki tarafın da kazanabileceği zorlu bir mücadele yaptıklarını söyledi. Maçı son 6 dakikada yitirdiklerini kaydeden Üner, “Biz, iki şeyi yapamadık. Birincisi uzun oyuncumuzun yokluğundan ribaundlarda etkisizkaldık. İkincisi ise içeriden oynayamadık. Böyle olunca dış atışlara yönelmek zorunda kaldık ve bunlarda da kötüydük. Artık önümüzdeki maçlara bakacağız” dedi.
Karşılaşma sonrası Galatasaraylı bazı yöneticilerin maç değerlendirmesinde, 2 takım arasındaki fiyat farkına dikkat çektiklerinin sorulması üzerine de Üner, “Buna kesinlikle katılmıyorum. Bizim takımımız sahada kesinlikle eksik bir mücadele göstermedi. Maçı kazanabilirdik de. Sadece uzun oyuncu eksiğimiz var. Fiyat farkını kabul etmiyorum” dedi.

Carmelo
02-01-05, 23:25
Duzgun bir oyun kurucumuz olsaydi cok rahat alabilirdik bu maci.
Jacobson gayet iyiydi ancak tek basina yetmedi.
Tribun konusunda ise bence mukemmeldik.
Aziz'e kufur edince ayaga kalkip eyvallah demeside "insanin kendisini bilmesinin" ne kadar guzel birsey oldugunun gostergesiydi.

painy_boy
03-01-05, 01:22
Aziz'e kufur edince ayaga kalkip eyvallah demeside "insanin kendisini bilmesinin" ne kadar guzel birsey oldugunun gostergesiydi.

o kadar da degil.

Aziz Yildirim'a kufur zaten Fenerbahcelilerin Aziz Yildirim lehine bagimasindan sonra basladi,sadece denk geldi.
Ama ilginc bi enstantene olustugu kesin.

Sheva
03-01-05, 01:29
Painy tam tersi oldu, önce azize küfür başladı sonra fenerliler bastırmaya çalışınca onun üzerine kalktı aziz yıldırım..

Tequila
03-01-05, 01:37
içerden sayı üretcek adam olsaydı alıcağımız maçtı aslında
özellikle 3 period alan sawunmasna çare bulamadık
tabi johnsonunda gözünün şişmesi kötü oldu
Umut Tınay hiçbişi yapmıyınca sayı üretmede zorlandı takım

taraftar süperdi 2000 kişi wardı belki ama inanılmaz ses çıktı

ama bu taraftarı koruyan birtane bile yöneticimiz olmadığı için polis daralta daralta sağdan soldan o yetmedi birde ortaya hat çektiler
karşı tarafta ise tribünde polis bile yoktu

dewre arasında Turgay Kırana söylediğimizde deplasmandayız dedi

nese :)

Sovereign
03-01-05, 11:38
Maç öncesi Aydın Örs'ün alan savunması yapacağını herhalde sokaktaki çocuk bilr biliyordu.Ama ne hikmetse Halil Bey bir hafta boyunca ne çalıştırdı bizim takıma bilemiyorum?

Halil Hoca ve çoğu arkadaşımız "uzun olsaydı böyle olmazdı." diye bir görüşe sahip.Bence uzun olması bir şeyi değiştirmeyecekti.Sonuçta aldığımız uzun O'Neal değil.Muhtemelen hücum gücü son derece sınırlı bir oyuncu.Dolayısıyla Rowe sahada olsa bile yine de onun üstünden oynamayacağız.Koskoca bir maç 3'lük atmaktan(Onlar da hazırlanmış setler falan değil,çoğu zor pozisyonlarda Jacobson'un attığı inanılmaz zor şutlardı) başka hiçbir hücum planımız yoktu.FB kötü gününde olmasa tarihi fark olurdu maçta.

Bir de maç sonu hocanın garip açıklamaları var.Ribaund alamadık diyor hoca halbuki aradaki fark sadece "4" ribaund maç sonunda.

Uzunumuz yoktu içerden oynayamadık diyor.Paki be hoca uzun yok diye bütün hücumları 3 sayı çizgisinin gerisinden mi kullanmak gerekiyor?Basketbolda "2 point field goal" denen bir şeyin olduğundan haberin yok mu?Bu takımın kısa ve uzun forvetlerinin diğer takımların aynı mevkiilerindeki adamlara göre fizik ve boy üstünlüğü olduğunun farkında değil misin?Bu adamlara "orta mesafeli şut" imkanı yaratacak olan senin çizeceğin setler mi yok sa ben miyim?

Uzun gelince ne değişecek hep beraber göreceğiz.Bence hiçbirşey değişmeyecek...

M.Yasin Cakmak
05-01-05, 05:43
Bu hoca ile ve bu parasizlikla bu kadar mucadele olur en fazla. Aslanlarimizi kutluyorum.

soprano79
05-01-05, 09:43
Pivotsuz ancak bu kadar olur demek daha doğru aslında.