PDA

Tüm Versiyonu Göster : Ergun Gursoy nasil ve neden pes etti?

kral1905
08-11-04, 19:48
Daha dune kadar 1 ay zaman var hersey olabilri dedigi fatih konusunda neden simdi @o konu kapanmistir@ diyor ben anlamadim..

Fikir yurutunce cok sey cikiyor karsimiza ancak bence en mantiklisi;
canaydin uyarmistir Gursoy'u.. Simdi Gursoyun huyunu az bucuk bilen herkes; bir sekilde mutsuz oldugunu anlar.. Benim korkum; Gursoy
sadece ismen yonetici olarak kalmasi..Yani gorev donemi bitene kadar pek bir sey yapmamasi..

Hatta aklimin bir kosesinde ; bir yolunu bulup yine de fatih'i alir gibi bir dusunce de var.. Insallah yanilirim; hem az konusarak calismaya devam eder; hem de fatih i almaz..
Ancak bence tekrar ediyorum; fatih konusu kapanmadi..sadece dikkatleri baska yone cekti gursoy.

M.Yasin Cakmak
08-11-04, 19:54
Abi bence Canaydın ya istifa et ya bırak bu konuyu dedi. O da susmak zorunda kaldı.

Gürsoy çok değişti...eski Gürsoy olsa zaten çoktan istifa ederdi.

Bengü Cakmak
08-11-04, 20:21
Gürsoy cok düzgün bir insan. Genelde sözünün arkasinda durur. Durduda hep bugüne kadar. Sözünüde sakinmaz... Ama suan Galatasarayi düsünmek zorunda. Ona kalsa gene geitir Fatihi ama suan ona kalmis birsey yok o Yönetime ve Taraftarlarin istegine uymak zorunda. Bunuda yapiyor

Gürsoya yüklenmek cok yanlis olur. Cünkü oda herkes gibi canla basla bu takim icin calisiyor.

Rakip taraftarlarin Baskanlari atip tutarken iyide bizim Gürsoy konusuncami kötü? bence degil. Bence bizdaha fairplay den ülke olarak anlamiyoruz.

O yüzden Ergün Gürsoy düsündügnü söylemekte bugüne kadar hep hakliydi.

M.Yasin Cakmak
08-11-04, 20:48
Fenebahçe büyüden sıkışmış vaziyette, Gürsoy '' Büyü var tabi ki, biz de yaptırdık''

Fenerbahçe ve Beşiktaş şikeden çalkalanıyor, Gürsoy '' Şike olsa ilk biz yapardık.''

Fenerbahçe Fatih'i ,sırf bizi karıştırmak için, serbet bırakmış ve başkan Fatih bu klübün kapısından giremez demiş, Gürsoy '' O kapıdan giremezse, başka kapıdan sokarız.''

Bu açıklamaları bıkmadan, usanmadan yapan bir insan bizim için değil adeta rakip takımları kurtarmak için çalışıyor gibi gözüküyor.

Gürsoy eski Gürsoy değil, benim ona karşı olan saygım eskisine yakın dahi değil.

seyko
08-11-04, 20:49
bi tanesini daha eklemek istiyorsan:

Bizim hakkimizi degil, daha cok TS/iFB nin hakkini caldi Ali Aydin

Bengü Cakmak
08-11-04, 20:52
Yasincim, Gürsoy gercekleri söylüyor bukdar..., bu devirde hekres yapamiyor bunu dobra ve dogrucuyu zaten insanlar istemez. Ama maalesef dogrulari sölyemek bizi ileri götürür

M.Yasin Cakmak
08-11-04, 21:38
Bengü, Gürsoy doğruları söylüyor olabilir. Ama her doğru her yerde söylenmez.

Çok sevmem bu tabiri ama burası kurtlar vadisi. Burda herkes birbirinin açığını arar. Sen rakibinin açığını bulmuşken vurucaksın. Ya da en iyi ihtimalle susacaksın. Fenerbahçe ve Beşiktaş bize birşey dendiğinde savunurcasına ortaya atlayıp bizde yaptık demiyorlar.

08-11-04, 23:42
Valla Gökhan görev döneminin sonuna kadar bir şey yapmamasını yapmasına tercih ediyorum, o duruma geldik çünkü.

kamtek
09-11-04, 02:28
kral keske dedigin gercek olsa

keske sadece ismen dursa yonetimde

attigi her adim faul attigi her adim skandal niteliginde. yasin yazmis yukarda tekrar etmeye gerek yok ama birsey eklemek istiyorum

ergun gursoy tarzi yoneticilik cok degisti. hersey gibi yoneticilikte profesyonellesti ama ergun gursoy degisimi ya kavrayamadi ya da ayak uyduramadi.

ultrAselami
10-11-04, 11:25
hepimiz hatırlarız öyle değil mi eski ergün gürsoyu?
o tuttugunu koparan dimdik ayakta ki gürsoyu?
neler değişti geçen zamanda acaba?
artık taraftarının fikirlerine bile önem vermeyen bi yönetici olup çıkıvermiş
biliyorum hepimiz özlüyoruz onu öyle değil mi?

USAtaraftar
16-11-04, 03:46
Daha dune kadar 1 ay zaman var hersey olabilri dedigi fatih konusunda neden simdi @o konu kapanmistir@ diyor ben anlamadim..

Fikir yurutunce cok sey cikiyor karsimiza ancak bence en mantiklisi;
canaydin uyarmistir Gursoy'u.. Simdi Gursoyun huyunu az bucuk bilen herkes; bir sekilde mutsuz oldugunu anlar.. Benim korkum; Gursoy
sadece ismen yonetici olarak kalmasi..Yani gorev donemi bitene kadar pek bir sey yapmamasi..

Hatta aklimin bir kosesinde ; bir yolunu bulup yine de fatih'i alir gibi bir dusunce de var.. Insallah yanilirim; hem az konusarak calismaya devam eder; hem de fatih i almaz..
Ancak bence tekrar ediyorum; fatih konusu kapanmadi..sadece dikkatleri baska yone cekti gursoy.

Az, cok daha az, cok cok daha az konussun. Kendisinden tek beklentim bu.

GRINGO
19-11-04, 20:32
Biraz geç cevap olcak ama şöle bi alıntı kopyalıyorum bu konu ile ilgili Öcal Uluç'tan

Gürsoy gidiyor!.

Bile bile, “mu?” demedim; gidiyor!.. Tabii, “onurunu, kişiliğini, kariyerini, geçmişini korumak ve kollamak” istiyorsa...
Yoksa... Elbette “kalabilir!..”
Özhan Canaydın - Ergun Gürsoy - Turgay Kıran üçlüsünün göreve geldiği günlerde başlayan “Kıran - Gürsoy” mücadelesi, “mektepli - mektepsiz” çatışmasının da alttan alta körüklemesi ile “Galatasaray yönetimini çatlatacak” boyutta idi, Canaydın’ın ağırlığı “kavgayı bir süre bastırdı!.”
Ne var ki, “içten içe süren kavga, çatlağı büyüttü”; şu anda “çatlak” artık kapanamaz hâlde!..
Bunda, Gürsoy’un “devamlı konuşması” büyük rol oynadı ve “susup, sütre gerisine çekilme akıllılığını gösteren” Kıran “oturduğu yerde puan toplarken”, Gürsoy “puan ve mevzi kaybetmeye” devam etti!.
Oğlu’nun “yönetimden ve başkan asistanlığından” ayrılması, Ayhan olayı, Gürsoy’un “kan kaybetmeye başladığını” gösteriyordu!..
“Saracoğlu Stadı’ndaki büyü” olayına “Galatasaray’ı dahil etmesi”, ardından “Türkiye’de şike olsa, bunu geçen yıl Galatasaray yapardı” gafını yapması, “Fatih Akyel olayında, Galatasaray camiasına ve Başkana açık açık kafa tutması” bardağı dolduran damlalar oldu!..
Sebat maçında “Fatih Akyel aleyhine açılan pankartlar” sebebiyle, “Kıran’ın mekteplileriyle Gürsoy’un adamlarının tribünde kapışması”, Canaydın’ın Gürsoy’dan desteğini tamamiyle çekmesine yol açtı ve Ergun Gürsoy “yapayalnız kaldı!.”
Üstelik de “Fatih olayında fena hâlde çark etmek” zorunda bırakıldı!.
“Gürsoy’un gitmesi” an meselesi; “Allahaısmarladık” kelimesi, “bardağı taşıracak” son damlaya bağlı!..
Kim bilir belki yarın, belki yarından da yakın!..

chivu
20-11-04, 01:16
gerçekten çok yazık...Gürsoy'un gitmesinin,gitmesinden daha büyük bir önemi var..Klübün Kıran'a kalması.Koskoca galatasaray'ın önünde kalan seçenekler Kıran ve Gürsoy ise birçok şeyin dğişmesinin vakti geçmiştir...