PDA

Tüm Versiyonu Göster : Hagi'yi Yemeye Çalışıyorlar, Alet Olmayalım!

gian
26-12-04, 16:44
Fenerbahce'yi ezerek yenmis, sene basında kimsenin beklemedigi bir sekilde performans gostermis, devre arasına Denizli beraberligi de olmasa cok mutlu bir sekilde cıkacak, ancak beraberlik sonrası da en azından mutlu bir sekilde cıkması gereken Galatasaray ilginc bir sekilde kaosa sürüklenmeye calısılıyor..

Hagi, Ümit Karan konusunda hatalı olabilir..Ben de oyle dusunuyorum..Ama farkında degil misiniz, bunu kullanarak Hagi'yi yıkmaya calısıyor basın her kademesiyle..Birden bire Hagi'nin karakteriyle ilgili yazılar yayınlanmaya basladı gazetelerde, sanki bir yerlerden dügmeye basılmıs gibi..Taraftarı Hagi'den sogutmaya calısıyorlar..

Tamam, Hagi Ümit konusunda hatalı olabilir, ama Ümit'i kullanarak Hagi'yi ve Galatasaray'i yıkmaya calısıyorlarsa, bugunden tezi yok ben Ümit'i istemiyorum..

Hagi tecrübesizdir, tamam..Ama Hagi Fenerbahce'nin ustun performansı olmasa bu kadroyla devreyi normal sezonlarda lider bitirebilecek bir performans sergilemistir..Yıllar sonra ilk kez derbilerin kralı olarak Galatasaray adı gecmektedir..Her gecen gün hoca olarak da gelismektedir Hagi..Saha kenarındaki hırsıyla, azmiyle ve teknik adam olarak basarıya aclıgıyla ve de herseyden önemlisi Galatasaray efsanesi Hagi olması vesilesiyle Hagi'nin Galatasaray'in su doneminde bulunmaz nimet oldugunu dusunuyorum..

Lutfen basının oyununa gelmeyelim ve de HAGImize olan yogun destegimizden vazgecmeyelim..

Bizi şampiyon ancak Hagi'nin arkasında kenetlenmis taraftar toplulugu yapabilir..Tıpkı simdiye dek oldugu gibi..

M.Yasin Cakmak
26-12-04, 17:23
Katılıyorum Cağdaş'a. Hagi'nin başarısı bazılarının gözünü korkuttu.

Dikici
26-12-04, 18:37
İlk yarıyı lider takımın arkasında 4 puan farkla tamamlamak başarı değildir..

Kaba tabir; haticeye değil neticeye bakmak gerekir..

Konu bu kadar basittir..

gian
26-12-04, 18:42
Galatasaray'in sene basındaki ve gecen seneki halini, yonetimin aczini, basının sürekli karıstırmalarını, dogru duzgun bir stadımızın ve bes kurus paramızın bile olmadıgını dusunmeden gelinen noktayı basarısızlık olarak degerlendirmek cok dogru tabi..

Dikici
26-12-04, 18:55
Bugün Fatih Terim olsaydı, Ali Sami Yen gerçeği ile beraber Hagi'den çok daha fazla başarılı olurdu..

Ceremeyi o çekti, sefayı ise Hagi kendince sürüyor. Ama G.Saray'lı halen umutsuz..

Ne anladım ben bu işten...

Hagi başarılı mı..?

gian
26-12-04, 18:59
Sendeki bu Hagi nefretinin gerekcelerini ögrenebilir miyim? Hadi diyelim ki ortada birilerinin çektigi cefa sonucu sürülen sefa var, o sefayı süren kim? Hagi! Sanki bir fenerli getirildi takımın basına da, Fatih Terim de 2 sene boyunca gelecegin temellerini attı, ama Ona yedirmediler de, bir Fenerliye yediriyorlarmıs gibi konusuyorsun..

Ki ortada boyle bir durum da yok..Fatih Terim'in ne yazıkki bıraktıgı bir enkaz var ortada ve o enkazdan bir sampiyonluk adayı cıkaran Hagi..

M.Yasin Cakmak
26-12-04, 18:59
Fatih Terim'in iki senede ne yaptığı belli. Bunu bana da söyletecektiniz ya helal olsun!

cozker
26-12-04, 19:20
Bugün Fatih Terim olsaydı, Ali Sami Yen gerçeği ile beraber Hagi'den çok daha fazla başarılı olurdu..

39 futbolcu aldirdi, sonuc tam bir fiyasko.. Hangi veriye dayanarak bunu iddia edebiliyorsunuz?

Hagi'nin de hatalari oluyor ama gecen yildan sonra kisitli imkanlarla takimi bu hale getirmesi önemli bir basaridir..

Dikici
26-12-04, 19:43
Özellikle bugünlerde iyice kanaat getirdim ki; Fatih Terim doğru işler yapıyormuş.

Var tabiiki hataları..

En büyük hatası Felipe'yi anlamsız yere göndermesidir..

Ama genelde G.Saray'da reform yapmak gayreti içerisindeydi..

Asalakları temizlemek için radikal önlemler almıştı..

Olimpiyat Stadı ucubesi onun başına yıkıldı/yıkıttırıldı..

Adamı kurban ettiler... Harcadılar..

Peki Hagi;

Herşey ondan yana..

Sonuç F.Bahçe'nin arkasında 4 puan farkla ikincilik..

Bu başarı mı?

Peki umut var mı ?

Ben de yok..

Geriye ne kaldı?

Başarılımı o ?

Genco
26-12-04, 19:46
Hagi'den hoca olmayacagina inananlardan biri de benim.. Romanya ve Bursaspor'daki kariyeri ortada.. Devreye liderin 4 puan gerisinde girmek Galatasaray icin basarisizliktir.. Sirf Fenerbahce'yi 1-0 yendik diye Hagi'ye methiyeler duzmekte sacmaliktan baska bir sey degildir.. Biz Fenerbahce gibi sadece Galatasaray'i yenelim de istersek kume duselim diyenlerden farkli oldugumuzu saniyordum ama aramizdaki bazi kisiler hala boyle dusunuyor demek ki..

M.Yasin Cakmak
26-12-04, 21:39
Ya abi siz demogoji yapıyorsunuz sadece. Olay GS'nin FB'nin arkasında kalmasının başarı sayılması ya da Gs'nin Fb'yi yenmesinin başarı sayılması falan değil.

Olay Rize'den beş yiyecek konuma gelmiş bir takımı alıp, doğru düzgün para harcamadan bu konuma getirmektir. Karıştırmayın.

savatage
26-12-04, 22:37
matematiksel olarak değil de aklımda kaldığı kadarıyla(doğruluğu kesin olmayan) bir istatistik vereyim:
son 8 sezonda ilk yarılar itibarıyla en çok puanı bu sezon toplamışız!
uefa'yı aldığımız seneden fazla puan toplamışız yanılmıyorsam!

Genco
27-12-04, 00:08
Ya abi siz demogoji yapıyorsunuz sadece. Olay GS'nin FB'nin arkasında kalmasının başarı sayılması ya da Gs'nin Fb'yi yenmesinin başarı sayılması falan değil.

Olay Rize'den beş yiyecek konuma gelmiş bir takımı alıp, doğru düzgün para harcamadan bu konuma getirmektir. Karıştırmayın.

Allah askina Yasin, bari sen soyle yapma yahu.. Fatih Terim zamaninda Fenerbahce'den 6 yedik.. Yarin ben TD'luge geldim ve Fenerbahce'den 3 yedik, Rize'den 5 yerine 2 yedim.. Beni basarili sayacak misin? Fatih Terim zamaninda takim cok kotuydu simdi ise nispeten kotu.. O yuzden ikisi arasinda karsilastirma yapip takim cok iyi demeyin lutfen.. Devreye girdigimizde liderin 4 puanda gerisindeysek hele hele lideri yenmemize ragmen 4 puan gerideysek bende durumlar pek ic acici degildir..

matematiksel olarak değil de aklımda kaldığı kadarıyla(doğruluğu kesin olmayan) bir istatistik vereyim:
son 8 sezonda ilk yarılar itibarıyla en çok puanı bu sezon toplamışız!
uefa'yı aldığımız seneden fazla puan toplamışız yanılmıyorsam!

Fanatik'de bunla ilgili bir haber vardi.. Sanirim UEFA'yi aldigimiz sene bu zamankinden daha cok puianimiz varmis.. Oyle hatirliyorum, bu haber 2-3 gun once cikmisti.. Puanlama usuluyle olaya baktigimizda Fenerbahce'de rekor kirdi.. Ayni haber icerisinde bizim UEFA'yi aldigimizda yildan daha cok puan almislar.. Simdi Fenerbahce bizim 99-00 yilindaki Galatasaray'dan daha mi iyi ? Alakasi yok..

cozker
27-12-04, 00:30
42 puan toplamisiz uefa'yi kazandigimiz yil.. Terim'in ilk sezonu olan 96-97 sezonunda da 44 puan toplamıstık ilk yarı sonunda..
O yıllarki Galatasaray ve bu seneki Fenerbahce'yle kadromuz, ekonomik şartlarımız, imkanlarımız ve yönetimlerimiz kıyaslandıgında şu an toplamıs oldugumuz 39 puan olaganüstü bir rakam.. Ancak bence bu sene bu kadar cok puan toplamamızda Anadolu takımlarının gectigimiz yıllardan daha zayıf olmasınında payı var..

Serkan1905
27-12-04, 02:27
valla arkadas, Haginin elinde adam gibi bir santrfor olacakti, ve de adam gibi bir 10, biz fenere 4 puan atmistik o zaman. ve de o 6-0 dalgasini da halletmistik...

ErlikHan
27-12-04, 15:06
arkadaşlar kişiler gelip geçici kurumlar bakidir

burada bize hizmet etmiş zaferler tatırmış değerleri tartışmak bizi bölmekten başka bir işe yaramaz

Fatih Terimcilik Hagicilik Ümit Karancılık meselesi haline getirmemiz gerekir

Mühim olan 100.yılımızda şampiyon olmamız ve bu yolda takımımızı şartsız şurtsuz desteklememiz değilmidir?

Türkiye'de bizi diğer takımlardan farklı kılan da bu olgumuzdur.

15 yıl şampiyon olamamış bu takımı da Galatasaray taraftarı o zor günlerde dahi büyük bir sevgiyle desteklemiştir. Bizde bırakalım bu kavgaları birbirimizin kalbini kırmayı

Fatih hoca ki yani imparator son 2 yıl başarısız olması onun değerinden hiçbir şey kaybettirmez onun döneminde 4 yıl üstüste Türkiye'de tek olduk Avrupanında kralı yalan mı?

Hagi oyunculuğuna hiçbir şahıs laf edemez... Teknik direktörlüğü o kadar parlak olmayabilir... Hatta pek çoık hatada yapıyor olabilir.. Sezon sonu başarısız olursak zaten hesabını o verecek ama şu an bütün aksiliklere rağmen ilk yarıyı başabaş kapattık

Ümit Karan çok iyi bir golcü ama gereksiz restleşmeleri huzursuzluk yaratıyor .. Gitmesini asla istemem ... ama giderse de ne yapalım intihar edecek edeğiliz ya?

bunları bir düşünün lütfen

saygılar