PDA

Tüm Versiyonu Göster : Optik Baskan Vefat Etti

nefertiti
26-07-07, 03:37
Besiktas tribunlerinin , carsinin demir basi Mehmet Isiklar nam-i deger "Optik" hayata veda etti... Cezaevinden daha yeni cikmisti...

Mekani Cennet Olsun

Tum Besiktaslilarin basi sagolsun

Cem Bom
26-07-07, 10:22
Cezaevine niye girmişti?

nefertiti
26-07-07, 10:24
Uyusturucudan ...

Saunders
26-07-07, 10:38
Sanırım uyusturucu satıcısıydı...

Ayrıca tarih yada cografya öğretmeni olması lazım...

Allah sabır versın yakınlarına...

Omur The Little Big
26-07-07, 15:06
Allah rahmet eylesin.

Cem Bom
27-07-07, 01:03
Allah bildiği gibi yapsın.

nefertiti
27-07-07, 01:20
Senide ... Hey Allahim ya

JORDAN
27-07-07, 03:29
Uyusturucu saticisiymis??? Allah gunahlarini affetsin de ben insan olarak affetmem,eger ki bi hakkim olsaydi helal de etmezdim...
Cenazesine gidenlerin arasinda bir cok unlu sima var. Ne isleri var bir uyusturucu saticisiyla spor dunyasinin buyuklerinin anlamak zor tabe...
Rant kavgasindaki ezeli dusmanlar tribun liderleri de oradaymis...

Leotheking
27-07-07, 09:34
Uyusturucu saticisiymis??? Allah gunahlarini affetsin de ben insan olarak affetmem,eger ki bi hakkim olsaydi helal de etmezdim...
Cenazesine gidenlerin arasinda bir cok unlu sima var. Ne isleri var bir uyusturucu saticisiyla spor dunyasinin buyuklerinin anlamak zor tabe...
Rant kavgasindaki ezeli dusmanlar tribun liderleri de oradaymis...

Çok manidar degil mi Önder... :karisik:

ÖNDER RB
27-07-07, 10:51
benim optiki tanımam 85-86 yıllarında kabataş erkek lisesine dayanır. tribün ortamı içinde gerçekten kendine has çok çok özel adamlardan biriydi.

10 seneyi geçti görmedim ama benim bildiğim tanıdığım optik uyuşturucu falan satamazdı. yapısı el vermezdi bir kere. ama hayat insandan ne alır ne verir belli olmayacağından kesin yorum yapamıyorum.

ben bildiğim sevdiğim optiğin haberini aldım dün kahroldum ailemden biri gibi üzüldüm. daha 15-16 yaşındayken bize ortaköyde, beşiktaşta sahip çıkanlardan başımızı dik tutmayı öğretenlerden biriydi optik. müzik yarışmalarına, beşiktaş- fener maçlarına sabahlarken muhabbetinden orgazm olduğumuz abiydi optik. eğriye eğri doğruya dosdoğru bir adamdı.

sevenlerinin başı sağolsun.

http://img55.imageshack.us/img55/6310/img1940gj1.jpg

Cem Bom
27-07-07, 11:27
Senide ... Hey Allahim ya

Ne var kardeşim? Rahatsız mı oldun "Allah bildiği gibi yapsın" lafından?

Hey Allahim ya!!!

nefertiti
27-07-07, 14:04
Rahatsiz oldum kardesim evet ... Vefat etmis birinin arkaasindan bu sozler soylenmez eger sevmiyorsan etmiyorsan haberi okur gecersin bisey yazmazsin kimseyi de sinirlendirmezsin ...

Cem Bom
27-07-07, 18:13
Uyuşturucu satmaktan hüküm giymiş bir kişi için açılmış başlıkta "Allah bildiği gibi yapsın" temennisinde bulundum vay, bak sen görüyon mu beni...

Oysa bize öğrettikleri gibi ya "mekanı cennet olsun" demem ya da susup oturmam gerekiyordu.

Ama uyuşturucu satmaktan hüküm giymiş biri için insanların -ulu orta- cennet temennilerinde bulunması, bir yakını uyuşturucu yüzünden acılar içinde ölen herhangi bir kişiye neler düşündürürdü ki acaba?

Ya ben neler saçmalıyorum hay allah beni bildiği gibi yapsın.

eskiAcik
27-07-07, 21:58
mekani cennet olsun

tyisik
28-07-07, 03:18
su topikte bile tartisma baslatmisiz ya helal olsun bize
Allah rahmet eylesin angut topiginde bile uzulenleri cok olduguna gore demekki herkes tarafindan sevilen bir isimdi

Gladi
01-08-07, 01:51
Allah rahmet eylesin...

ÖNDER RB
02-08-07, 21:21
adamlar resmi forma tanıtımı yapıyorlar mankenlerden biri arkasında optik yazan forma giyiyor,

sezonun ilk resmi maçında skorboardta optik görüntüleri ''yiğidim aslanım burda yatıyor'' müziğiyle veriliyor.

benim adım ise çapulcu memnun oldum