Tüm Versiyonu Göster : Die Hard 4.0
Die Hard filmlerinin her birini 8'er 9'ar kez izlemis biri olarak;
Die Hard 4.0 mükemmel diyorum..
Bayıldım..
Yani aman da abartmıslar, oha be filan yorumları yapmayın; zaten Die Hard'in olayı abartmak.. Ama son yıllarda izledigim en muhtesem aksiyon filmini cıkarmıslar yine..
Helal olsun :alkis:
Herkes de gidip izlesin..
Kulun kölen oluruz Bruce abi :D
Bir Die Hard ve McClane fanatiği olarak ben de çok beğendim.
Açıkçası gitmeden biraz hayal kırıklığına uğrarım diye düşünüyordum ama ksinlikle olmadı. Sadece kötü adam karakterini beğenmedim. Gruber kardeşlerden sonra biraz naylon geldi bana.
Ayrıca film vizyona girmeden Gold Max ilk üç filmi yayınladı ki, ben hiç orjinal izlememiştim bu filmleri. Yine de bilhassa rahmetli Alev Sezer'in dublajını tercih ederim.
Mert Baydur
02-07-07, 06:20
Bende cuma akşamı sinemada gittim, evet epey abartı vardı ama ne yalan söyleyeyim bir sürü sahnesinde irkildim gaz oldum. Sinema biletine verdiğiniz paraya değen bir film, şiddetle öneririm. 5. bölümü yaparlar bence.
Serisini ne zaman verseler hiç kaçırmayacağım bir film. Bende geçenlerde sinemada fragmanını görünce gerçekten sevindim İnşallah en yakın zamanda gideceğim...
1-2yi cine 5te, 3ü sinemada ve az önce 4.filmi bilgisayarda izledim, ne denir ki efsanesin Bruce Abi saygılar, koskoca otoban çökmüş, koca abd savaş uçağı patlamış John Mcclane tepkisi hay allah oluyor :) Bır de ikli dövüşlerde gücüyle değil zeka kokan hilelerle kazanmasına bayılıyorum.... :)
vBulletin® v3.8.2, Copyright ©2000-2012, galatasaray.to