Tüm Versiyonu Göster : Giderler, Başkan da Hagi'de
Bu sene şampiyon olamazsak..
Ne sayın başkanı, ne de Hagi'yi tanırım..
kimse bana hikaye anlatamaz, masal dinletemez.
hani derler..
bilmiyosan bu moku git mektebinde oku diye..
ben de diyorum ki..
bilmiyorsanız bu işi, gidin evinizde oturun..
Bilmediğniz işleri yapmayın..
Bu sene şampiyon olamazsak ama 2. olursak yönetim gitmez ama Hagi gidebilir.. Benim isteğim anlamında değil olacaklar anlamında yazdım.
Şampiyon olursak herşey güllük gülistanlık....
bu günleri de mi görecektik!
Voleybol takımımız,basketbol takımımız küme düşmemeye oynuyor;
GS tarihinin en başarılı şubelerinden su topu şubesine verilen destek kesilme aşamasında,
stat yapılmadı,borçlar sadece ötelendi.
yine de Başkan Canaydın'a inancım olmasa da desteğim sürüyor;
ve bu sene şampiyon olsak da olmasak da GS'ı daha iyi günlere götürmek adına alternatifi çıkmadığı sürece desteğini devam ettireceğim!
geçen sene düşünüyordum,
iyi ki kötü sezon geçirdik de bazı başarıya endeksli GS'lılar kendilerini gösterdi diye.
dmek kötü sezonun anlamı 100 yılda şampiyon olamamakmış sadece.
Ben Canaydin baskanliginda sampiyon olacagimiza ihtimal vermiyorum.. Insallah tez zamanda gider..
SuperCimBom
26-12-04, 03:09
Ben Canaydin baskanliginda sampiyon olacagimiza ihtimal vermiyorum.. Insallah tez zamanda gider..
evet,bencede, adam ilk yari hic gol atmadi :karisik:
Şöyle bir madde ekliyim yönetimin gitme şartlarına.. Bu sene bence en kötü şartla ikinci olacağımız için, CL vizesini alıcaz ve bu da sportif açıdan çok da başarısız gözükmeyecek.. Belki birkaç palavra transfer vaadi, belki yeni bir hoca derken taraftarın gözü yine boyanacak ve yönetim biraz daha süre kazanacak..
Dolayısıyla yönetimin gitmesi için bir diğer destekleyici şart, Seyrantepe projesi.. Önümüzdeki 5-6 ay içinde bu konuda hiç ses çıkmaz ve yapamayacakları ortaya çıkarsa, bunun camia içinde yaratacağı tepki yönetimi sarsar (veya sarsmalıdır en azından)..
Tabi ligi ikinciliğin altında bir derece ile bitirir ve CL'ye gidemezsek, o zaman ne seyrantepe ne de transfer vaadlerinin bir önemi kalır ve yönetim gider..
Serkan1905
26-12-04, 04:33
sampiyon olamazsak (ki saglik olsun derim), Hagi hic bir yere gidemez. bugüne kadar yaptigi zaten olaganüstü bir basari. ölü takimdan neler yapti.
ama yönetime, bye byeeeeeeee...
Sevgili G.Saray'lı arkadaşlarım..
Beni 100.yılılmızda Şampiyon olup olmamak çok fazla ilgilndirmiyor. Tabiiki şampiyon olursak bunun sevincini bağıra bağıra, çosa çoşa yaşayacağım.
Benim kastım; sayın başkanın 3 yıllık icraatinin özellikle sporif yönde verdiği vaadlerle hiç uyuşmadığı gerçeğidir.
Efendilik, ağırbaşlı olmak ve fair play ruhu tabiiki onun güzel meziyetleridir. Ama herşey bununla bitmiyor..
Bu meziyetler sportif başarı getirmiyorsa ben taraftar olarak onun arkasında durmam, onu desteklemem..
O yüzden bu sezon onun son şansıdır..
Sonrası vereceği söz ve vaadler benim gibi bir çok G.Saray'lı için havada kalacak, inandırıcı olmayacaktır.
Hagi'nin ise son günlerdeki davranışları ise onun biraz daha pişmesi gerektiğini ortaya koymaktadır.
Saygılar..
Nasilda bozdun beni? Napacagiz simdi?
Kendi kalemize 2 gol attı ya..
farkında değilmisiniz..?
yaw bir tane daha atacak. ;)
SuperCimBom
27-12-04, 10:24
Baskan bi takimi nasil sampiyon yapabilir?! Isterseniz Dünyanin en iyi futbolcularini transfer yapsin 11 tane 10numara getirsin..Ne isterseniz yapsin.....Ya bu takim yine sampiyon olamazsa yine baskanin mi sucu olacak...?!
yanlis düsünce..Ortada 11 adam var bide baslarinda calistiranlari..Onlarinda paralarini ödeyen "baskan"...
vBulletin® v3.8.2, Copyright ©2000-2012, galatasaray.to