PDA

Tüm Versiyonu Göster : Şenol Güneş Trabzonspor'da

painy_boy
25-12-04, 22:55
Ve Trabzonspor Şenol Güneş'e kavuştu.. Bordo mavili yönetim, tecrübeli teknik adam ile anlaşmaya vardı.. Sözleşme Pazartesi günü imzalanacak

-------

iki taraf icin de hayirli olsun.

M.Yasin Cakmak
26-12-04, 00:31
Tek taraflı hayırlılık görüyorum ben bu işin sonunda. Şenol Güneş hoca değildir.

26-12-04, 01:46
Hayırlı olsun Şenol kötü bir hoca değil Yasin. Muhteşem hoca Yanal'ı da gördük milli takımda. Şenol zamanında Slovakya'yı falan yeniyorduk hiç olmazsa. Şimdi acaba Arnavutluk'u yener miyiz diye düşünüyoruz.

Sheva
26-12-04, 04:17
Şenol Güneş neden hoca olmasın, çok üstün meziyet gerektiren bir görev midir hocalık? Heralde en az bu sıralar adı geçen diğer Türk hocalar kadar iyi biliyordur futbolu.. Üstüne bir de artı olarak milli takımla edindiği tecrübe var.. İdare etmeye, kendine çalışmaya değil de Trabzon'u şampiyon yapmaya gelirse başarılı olabilir..

Şampiyon olamazsa da başarısızlık değildir, çünkü bana göre Trabzon'un şampiyonluk şansı herhangi bir diğer Anadolu takımından fazla değildir.. Bu sene için de şehir olarak gereksiz gaza gelmeyip, ilk hedef olarak CL'yi hedeflerlerse belki bunu başarabilirler..

M.Yasin Cakmak
26-12-04, 05:12
Ya yapmayın etmeyin gören de Şenol Güneş'i tanımıyosunuz sanacak. Ata Slokvakya'yı yeniyoduk ama Letonya da bizi yeniyodu be abi.

Costa Rica, Çin, Japonya...Şenol Güneş hoca...yapmayın.

Trabzonspor gibi hedefleri olduğunu iddia eden bir camia daha sağlam birini seçmeliydi bence.

aspava
26-12-04, 11:04
Şenol Güneş'i gönderdiklerinde en büyük yanlışı yapmışlardı.İşin garibi Trabzon taraftarı sabırsızdır iki maç sonra Şenola koro halinde sevgiler bildirilirse şaşırmayın.Yinede hayırlı olsun bence Trabzon için en iyisi oldu ama bunu anlayabilirlerse

26-12-04, 11:51
İyi de Letonya sonuçta eleme oynamaya hak kazanmış bir takım nasıl yenildiğimiz de ortada Deniz Barış'n salaklıkları sayesinde sanki ezildik gibi söylüyorsun. Ama Ukrayna'ya Gürcistan'a resmen ezildik bunlar 5. torba takımı arada büyük fark var.. Japonya kötü takım mı? Beğenmediğim KostaRika Amerika grubunda Meksika Amerika gibi takımların önünde lider olarak katılmıştı. Avrupa takımı diyorsan onu yenebilen hoca göster bana eyvallah diyeyim..

cozker
26-12-04, 12:25
Bence Mustafa Denizli onlar icin cok daha iyi bir tercih olabilirdi.. Nicin gundemlerine hic gelmedi, anlamadim.. Denizli'yle uzun vadeli bir anlasmayla onumuzdeki yillara iyi bir yatirim yapabilirlerdi. Senol Gunes'in basarili olacagini zannetmiyorum ama o topragin insani, o yuzden belli de olmaz.. Hayirli olsun nediyelim..

gian
26-12-04, 16:05
Ben Şenol Güneş'in cok kötü bir hoca olduguna inanmıyorum..Trabzonspor'u 95'te nerdeyse şampiyon yapacaktı, Fener'e karsı 20 pozisyona girip 1'den fazla gol atamadıkları mucize bir macla sampiyonlugu kaybettiler..Cok iyi futbol oynatıyordu o sene..Daha sonra ne dersek diyelim bir Dunya Ucunculugu var..E bir de Trabzon'un efsane oyuncularından olma faktörü var..O yuzden bence kötü bir tercih degil..

Ote yandan gecen hafta Senol Gunes CNN'de oyle net konusmustu ki, kesinlikle takım calıstırmayacagım diye..İnsan madem kararını degistirme durumun vardı boylesine net konusmasan da, inandırıcılıgını yitirmesen diye dusunuyor..

Parma Maniac
26-12-04, 22:49
gian 20 pozisyon falan yok o maçta.. öyle bizim Fenerbahçe'yle yaptığımız ve kaybettiğimiz maçın bir benzeri kesinlikle değil.. golü atana kadar(Abdullah çakmıştı sanırım, güzel goldü) çok baskılı oynadılar, çok kaçırdılar doğru, ama skor avantajı yakalandıktan bir süre sonra oyunun hakimiyeti FB'ye geçmişti 1. gol de 2. gol de bağıra bağıra geliyorum demişti.. genel olarak Trabzon daha fazla pozisyon yakalamış olabilir ama Fenerbahçe o tip bi maçta, o seyircinin önünde, deplasmanda haketmişti o maçı.. tamamen Trabzon'un aptallığıdır o maç, şanssızlık falan değil..

ikinciliğimiz hayırlı uğurlu olsun..

gian
26-12-04, 22:55
Kesinlikle katılmıyorum Parmacım..Hatta Senol Gunes'in en cok elestirildigi konulardan biridir, o macta asırı hücum oynatması..Fenerin oyuna hakim oldugu filan soz konusu bile degildi o macta..

gian
26-12-04, 23:23
Bu arada Güneş Futbol AŞ'nin basına geçmiş, simdi de teknik direktör arıyormus :) Yani daha kendisinin teknik direktör olup olmayacagı belli degil..

2-3 ayda yonetimle ters düser..Burası Türkiye..Oyle futbolu tek kisiye yonettirmezler..