Tüm Versiyonu Göster : Ziya Doğan Gençlerbirliği ile prensip anlaşmasına vardı
Gençler Doğan dedi !..
Bu sezon Türkiye'de ve Avrupa'da hedeflerinin çok uzağında kalan ve Erdoğan Arıca'dan sonra Oğuz Çetin'le de yollarını ayıran Gençlerbirliği, Ziya Doğan ile prensip anlaşmasına vardı..
Kulüp basın sözcüsü Muammer Akyüz, Ziya Doğan ile kulüp başkanı İlhan Cavcav'ın Gençlerbirliği tesislerinde yaklaşık 3 saat süren bir görüşmeden sonra prensip anlaşmasına vardığını, ancak Ziya Doğan'ın resmi sözleşmeyi imzalamak için 2 gün süre istediğini söyledi.
Akyüz, Ziya Doğan ile 1,5 yıllık sözleşme imzalayacaklarını sözlerine ekledi.
Ajansspor
---------------------------------------
Bu Ziya Doğan'ın hareketlerine anlam verebilene aşk olsun..
Hayırlısı olsun BJK olmadı demek :)
Istiyordum bize gelmesini,olmadi,gelecek yillara artik :)
insallah basarili olur.
M.Yasin Cakmak
26-12-04, 00:33
Sanırım bi bjk ümidiyle istifa etti, baktı olmuyor dandik bir takıma düşmemek için anlaştı bunlarla. Gençler Oğuz'u neden kovdu anlaşıldı. Kız oğuzu hoca yapmak zaten akıl işi değildi, etik olmamış ama iyi olmuş.
Bence basarili olur.. Besiktas'a gitmedigine sevindim.
Beşiktaş'a gelmediğine sevindim.Teşekkürler havhav :)
Trabzonun bu seneki avrupa rakiplerine bakınız?Cl ön elemesinde elenişine uefadan elenmesine 3-0 öndeki bir takım nasıl olurda 10 dakikada 2 gol yer biraz daha ekmek yesin bakalım Ziya hoca belki düzelir.Hayırlı olsun Gençler camiasına Oğuzdan katbe kat iyidir.
fred frith
26-12-04, 15:41
bu ziya doganla aykut kocamanin numarasi nedir ben cözemedim, 3 sene luceye denmedik laf birakilmadi, ondan 10 kat daha yavan futbol oynatan bu adamlar bastaci oldu
hadi aykutun efendiligine hörmet gösterdik diyelim, ziya dogan her gittigi yerin tepesine mcio bi de
alin siz hala bu adami fezaya cikaricak ya genclerbirligini engin futbol bilgisiyle dahiyane taktik anlayisiyla
6 ay sonra kirmizi gözümü aliyo diye gidicek nasi olsa
Gençlerbirliği’nde Ziya Doğan devri
Gençlerbirliği’nde görevine son verilen teknik direktör Oğuz Çetin’in yerine göreve getirilen Ziya Doğan, Başkent ekibiyle 1,5 yıllık sözleşme imzaladı.
Ankara
NTV-MSNBC VE AJANSLAR
27 Aralık 2004— Gençlerbirliği Spor Kulübü’nde gerçekleştirilen imza törenine kulüp başkanı İlhan Cavcav da katıldı. Teknik direktör Ziya Doğan, bu yıl yapabileceklerinin en iyisini yapmaya çalışacaklarını ve yeni sezonda da şampiyonluğa oynayacak bir kadro kurmaya çalışacaklarını söyledi.
“YILLARDIR BUNU HAYAL EDERDİM”
Hep, huzurlu ve sistemi oturmuş bir kulüpte çalışmayı arzuladığını ve hayal ettiğini belirten Doğan, “Yıllardır bunu hayal ederdim. Sistemi oturmuş bir Anadolu kulübünde şampiyonluk yakalamayı hayal ettim. Gençlerbirliği gerçekten böyle bir kulüp” dedi.
“HERKESİN BEĞENİSİNİ KAZANACAĞIZ”
Kısa sürede taraflı tarafsız herkesin beğenisini ve takdirini kazanacak bir takım oluşturacaklarını ifade eden Doğan, “Gençlerbirliği Kulübü’nde enerjimin yüzde 95’ini sahaya yansıtabileceğimi düşünüyorum. İş olsun diye transfer yapmayacağız. Önümüzdeki yıl da yararlanabileceğimiz, hedeflerimizi taşıyabilecek futbolcu bulursak transfer edeceğiz” diye konuştu.
“ETİK DEĞERLERE ÖNEM VERİLMİYOR”
Doğan, Türkiye’de etik değerlere sahip çıkanlara değer verilmediğini vurgulayarak, çalıştığı kulübe bir şey veremeyeceğini anladığı zaman görevinden ayrılmasının doğru bir davranış olduğuna inandığını sözlerine ekledi.
Cavcav: Şampiyonluğumuz engellendi
Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav, artık şampiyon olmak istediklerini ifade ederek, “Önceki sezon bu şansı yakaladık. Ancak bizi engellediler.” dedi. Cavcav, kulüp yöneticiliğinin pek namuslu adam işi olmadığını savundu.
Ankara
AA
27 Aralık 2004— Sezona büyük ümitlerle başladıklarını ancak yetenekli bir kadroya rağmen, lig sıralamasında istedikleri yerde bulunmadıklarını kaydeden Cavcav, “Ancak, artık Ziya Doğan ile şampiyonluğun zamanının geldiğini düşünüyorum” dedi.
“ARTIK ŞAMPİYONLUK İSTİYORUZ”
Uzun yıllar Gençlerbirliği’nin başkanlığını yaptığını ifade eden Cavcav, artık şampiyonluk yaşamak istediğini dile getirerek, “Bu sene yarışı kaçırdık. Önümüzdeki sezon daha iyi işler yapacağımıza inanıyorum. Ziya Doğan’ın istediği tüm transferler yapılacak. İkinci yarı kampınının ilk bölümünden sonra teknik direktörümüzün verdiği rapora göre, çalışmak istemediği oyuncuları göndereceğiz, isterse 10 tane de yeni oyuncu transfer edeceğiz.” ifadelerini kullandı.
“AKLINI ÇELMEYİN”
Tüm kulüplere bir ricada bulunan Cavcav, “Hocamızın kafasını çelmesinler.Ersun Yanal’a yaptıklarını yapmasınlar ki, biz de şampiyon olabilelim.Bu arada, haklarını verdiğimiz tüm oyuncularımızdan biz de başarı bekliyoruz.” dedi.
“NAMUSLU ADAM İŞİ DEĞİL”
Bir takım küçük pürüzler nedeniyle imzanın 2 gün geciktiğini kaydeden Cavcav, “Ziya Doğan’ın hassas olduğu bazı konular vardı. Ben Ziya Doğan’ı haklı buluyorum. Çünkü, kimse alınmasın ama kulüp yöneticiliği pek namuslu adamların yapacağı bir iş değil. Verilen sözler çoğu zaman tutulmuyor. Görüşmeler sonunda Ziya Doğan bizim, bizde hocamızın şartlarını kabul ettik” ifadelerini kullandı.
vBulletin® v3.8.2, Copyright ©2000-2012, galatasaray.to