Tüm Versiyonu Göster : Fatih Gökşen´den Taraftarlara sert Mesaj !!!!!!
Galatasaray Futbol Şube Sorumlusu Fatih Gökşen taraftalarını eleştirdi.. Ümit Karan ve yapılan tezahüratlar hakkında çarpıcı konuşan Gökşen, Petre'nin gidebileceğini de söyledi.. İşte bomba yorumlar...
Galatasaray Kulübü Futbol Şube Sorumlusu Fatih Gökşen, kiralık olarak başka bir kulübe gönderilmesi gündemde olan Ümit Karan lehine Kardemir Karabükspor maçında tezahürat yapan taraftarlara sitem etti.
Fatih Gökşen yaptığı açıklamada, Ümit Karan'ın kiraya verileceğini ve bunun değişmeyeceğini ifade ederek, ''Taraftarlarımız dikkat etsin, yönetim kurulu ve teknik direktörlerine ters düşmesinler, Galatasaraylılık bu değildir'' dedi.
Taraftarların görevinin yönetimlerine ve teknik direktörlerine destek vermek olduğunu belirten Gökşen, ''Bu desteği vermeliler. Ayrıca dün maçta oynayan ve goller atan futbolculara, yapılan tezahüratlarla ayıp edilmiştir. Galatasaray taraftarına yakışmadı'' diye konuştu.
-''PETRE DE GİDEBİLİR''-
Futbol şube sorumlusu Gökşen, Ümit Karan'ın kiralık olarak verileceğini, yabancı oyuncu transferi konusundaki gelişmelerle orantılı olarak Petre'nin de gidebileceğini söyledi.
Transferde 4-5 alternatiflerinin bulunduğunu kaydeden, ancak isim vermek istemeyen Gökşen, yabancı oyuncu kontenjanındaki boşalmanın ardından transferi gerçekleştireceklerini dile getirdi.
-FUTBOLCULARA TEKLİF YAĞIYOR-
Galatasaray'ın göndermeyi düşündükleri futbolculara teklif yağıyor.
Kayserispor'un İbrahim ile Suat'ı istediğini, Büyükşehir Belediyesi Ankaraspor'un da yine Suat'a talip olduğunu belirten Fatih Gökşen, Saidou için de çok sayıda kulübün kendilerine başvurduğunu kaydetti.
http://www.ajansspor.com/futbol/haber.asp?haberid=97819
Ümit Karan'la ilgili resmi bir açıklaması olmuş mudur Galatasaray kulübünün? Ne zamandan beri Galatasaray'ın kontratlı futbolcusuna tezahürat yapmak ayıp olarak adledilmektedir?
Fatih Gökşen son haftalarda fazlasıyla konuşmak için konuşuyor.. Transfer döneminde makbul olan konuşmak değil, iş yapmaktır.. İş yapamayacaklarsa boş yere ortalığı bulandırıp, takımı bu yönetime rağmen her şartta destekleyen taraftara çamur atmasınlar..
M.Yasin Cakmak
25-12-04, 05:51
Arkadaş bizi fener tribünü zannetti galiba, hep destek tam destek muhabbeti.
Ya destek verilecek neyiniz var Allah aşkına? Tamam Hagi'nin kararına karşı çıkmıyorum Karan konusunda fakat insanlar kendi fikirlerini her platformda ifade edebilmelidirler. Kimse bunu engelleyemez.
Dün yürüyedur grubuna atılan dayak, bugün Gökşen'in saçma sapan açıklamaları... birileri bu adamlara hangi takımın yönetimi olduklarını hatırlatmalı.
Bu herifin dili cok uzadi.
Cok da konusmaya basladi.
Dikkat etsin de dilini kesmesinler.
o kapalıda hayatının 15-20 senesini galatasaraya vermiş adamlar var fatih efendi. 2 gün önce ortaya çıkıp konuşmaktan başka bir icraat yapmadan galatasaraylılık nedir ne değildir dersi vereceğine işini doğru yap galatasarayın haklarını taraftara karşı değil rakiplerine karşı koru.
oradaki taraftarın büyük çoğunluğu sizin güdümünüzde değil ve asla olmayacak daha yenisin bunu eninde sonunda öğrenirsin.
asıl sen dikkat et her tarafta galatasarayı doğrama kampanyaları dört nala devam ederken sen taraftarın bir futbolcuya sevgi gösterisine takıyorsun. sonun hiç hayırlı olmaz 2 sene sonra ismin bile hatırlanmaz oturursun köşende.
ters düşülmeyecek bir durum varsa yönetim yönetim olsun taraftarıyla ters düşmesin 15-20 milyon kişinin sesi o tribünler neyi yönettiğinizin farkına varın galatasaray liseden ibaret değil asıl galatasaray o tribünde.
Taraftarlar ugrasacaklarına kulübün haklarını korusunlar. Haksız ceza verileli 2 gün oldu ama bizim yönetimden daha hala çıt çıkmıyor.. Bu kadar mı sahipsiziz yahu ??
Hürriyet'ye yönetim içinde gene sorun olduğu yazıyordu bu sefer Gürsoy, Gökşen ve Turgan mı ne öyle biri arasında tartışma çıkmış..
Yahu bugun simdide gazetede okudum sinir kat sayım yukseldi.
Be adam sen her gun televizyonlara cıkıp umit karan hakkında konusmasan olmazmı ?
Sen kimsin ne verdin bu klubede bu hakkı kendinde bulabiliyorsun Fatih Goksen.
Dun boktun bugun koktun derler atalarımız.
Tam sana layık.Kimsin sen ? Sen kimsin ki bizim tribunumuze laf edebiliyorsun.
Ne yaptın ne verdin Galatasaray'a.Utanmadan televizyon karsisina gecip karda kista takımının yanında olan taraftara ahkam kesiyorsun.
Gitmis almisin Plesan diye herifi.Kim o Plesan?Birde utanmadan spor yazarlarına telefon acmisin Plesan'ı aldık diye.Onu buyuten yazılar yazın devre arasında cikaracagimiz Yeni Acik kombinelerine daha fazla ilgi olsun diye.
Eyy Fatih Goksen bu kadar konusmayi madem seviyorsun.
100 yılın en olaysız gecen Galatasaray-Fenerbahce macinda 1 mac saha kapama aldik.
Cik televizyonlara adam akilli konussana.
Bak Aziz'e.Mactan sonra 5 dakika cikti konustu.Onu dinleyen sanacakki 107 olu 400 yarali var.
Ama adam akıllı.Adam zeki.Senin gibi trene bakar gibi bakmıyor.Dusunuyor tartiyor.Nasıl yenilginin acisini alirim diye.Ve ortaya oltayı atıyor.Tum medyada buna takılıyor.
Mactan sonra bir medya kurulusunun Galatasaray'ın super oyunundan bahsettigini gordunuzmu ?
Koca bir HAYIR !!
Neden ? Cunku Aziz Yildirim gercek bir yonetici profesyonel.Butun oklari baska yone dogru cekerek takimin moralini de dusurmuyor.Ve Galatasaray yenilgisini en ufak zararla atlatıyor.
Heeeh.Peki Fatih Goksen bu adam bunlari yaparken sen ne is yaparsin ?
Konu Umit olunca disini gecirebilecegin biri olunca bulbul gibi sakiyorsun.
Konu dis geciremeyecegin Aziz olunca neden sut dokmus kedi oluyosun Fatih Goksen ?
Neyse sana diyecek cok sey var ama simdilik susuyoruz.Ama bak bu 2 oldu.
3. de taraftar sittibin sene o kapıdan iceri sokmaz seni haberin olsun.
İlk okuduğumda inanmadım. Daha doğrusu inanmak istemedim. Fakat birçok yayında noktasına kadar aynı demeci okuyunca inanmak istemesem de bu sözlerin "bizim" bir yöneticimiz tarafından taraftarımıza sarfedildiğini kabullenmek zorunda kaldım.
GS Kulübü Başkanı dahil hiç kimsenin, taraftarı, bir oyuncuyu destekledi veyahut bir uygulamayı (hakaret içermeden) eleştirdi diye böyle terbiyesizce paylamaya hakkı yoktur. Ama bu Canaydın yönetiminde taraftar bu camiayı oluşturan ve güç veren en büyük sac ayağı olarak algılanmadı.
GS Camiası Okulu, Divanı, Medyası, Yönetimi, tüm branşlardaki Oyuncuları ve Taraftarı ile bir bütündür. Bunlardan biri dahi eksik olursa orada Galatasaray'dan söz edilemez. Ama herkes sanırım hak verecektir; buradaki en büyük ağırlık taraftarındır. Kulübe maddi, manevi katkı sağlayan en büyük itici güç taraftardır. Yönetim, medya, oyuncu vs geçicidir. ama taraftar kalıcıdır. Yönetim bu işten nüfuz ve hatırlı bağlantılar ve kişisel kurumsal reklam sağlar. Oyuncu ve medya bu işten para kazanır. Ama karşılık beklemeden ebediyete kadar bir camianın arkasında yer alan tek topluluk taraftardır. İşte bu özellikleri sebebiyle taraftar "değerli" ve "vazgeçilmez"dir.
Bu diğer bütün kulüplerimizde böyledir. Ve tabii bütün dünyada da. Bütün diğer camialarda yönetimler ve o camianın medyası her fırsatta taraftarı över,teşekkür eder, onun yüceliğinden ve diğer camiaların taraftarlarından ne kadar daha üstün olduğunu dile getirir vb. "Stadı cehenneme çeviren büyük FB taraftarı","kar-kış demeden bizi destekleyen cefakar BJK taraftarı" gibi demeçleri sık sık okuruz,duyarız. Hatta son GS-FB maçından sonra Aziz Yıldırım'ın açıklamalarını hatırlayın; FB taraftarı yönetimiyle bir bütündür demedi mi?
Ama gelgelelim bizim camiamızda özellikle Canaydın'In bayat "Avrupa Aristokratı" zihniyeti hakim olduğundan beri, taraftar tümüyle şamar oğlanına dönüştürülmek isteniyor. Diğer kulüplerde taraftar lokomotif ,velinimet olarak görülürken Canaydın zihniyeti kendi taraftarını "malını almak zorunda olan müşteri","dağa taşa her yere sürebileceği göçebeler"," kişisel fairplay şovu uğruna itin ###### sokup çıkarabileceği esas suçlu ve rehabilite edilmesi gerekli psikopatlar","soylu ve ocaktan gelen liselilerin sefil ve yaşam amaçları yığınlar halinde Galatasaraylılık adı altında talimatlarını uygumak olan serfleri"gibi görmek istiyor. Bu doğrultuda yaklaşımlarda bulunuyor. Yönetimi bu görüşü ve yaklaşımı benimseyecek karakterlerden oluşturuyor. Hasbel kader böyle yaklaşmayı uygun bulmayıp, taraftarıyla bir bütünlük ve iç barış sağlayarak dışa karşı ses yükselten ve hak arayan özlediğimiz Galatasaray Yönetimi modelinde olanlarıda ya pasifize ediyor ya da "medya maymunu" diyerek kovuyor!
Fatih Gökşen'in yönetime girdiği günden beri bu işe ciddi mesai ayırmasını, kendince çabalayıp durmasını, "kürekçi" diye aşağılanmasına rağmen elinden geleni yapmasını minnetle,hayretle ve takdirle izledim bugüne kadar. Bir hatasında da bu fikirlerimi terkedecek değilim. Lakin bundan sonra yaklaşımlarını daha dikkatli takip edeceğim. Camiasını savunan,çalışkan ve iyi niyetli Fatih Gökşen Galatasaray'ın geçmişine olduğu kadar geleceğine dahi adını yazdıracaktır. Fakat bu son demeçleri tekrarlayacak Fatih Gökşen Canaydın'ın not defterinde aferini bol bir piyadeden öteye geçmeyecek ve adı en az Canaydın kadar "hoşlukla!" anılacaktır.
BİZ TARAFTARIZ BİZE HİC KİMSE LAF EDEMEZ HELEKİ BU KİSİ DEGERLİ GALATASARAYIMIZIN YÖNETİCİSİYSE O GALATASARALI DEGİLDİR...ARTIK UZAKLASTIRILMALI BENCE BU TAKIMDAN
HEP BİR AGIZDAN YUUUUUUUHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH...
Yuzsuzlukte hat safhada.. Yonetim olarak bir yonetimin yapmasi gereken neyi yapmislar ki bizden onlarin istedigi gibi taraftar olmamizi istiyolar..
Adam haklı.Taraftar dediğin hiç eleştirir mi,bişeye karışır mı?Koyun gibi olmalı,sadece maddi ve manevi destekte bulunmalı okadar...Biz o adamlardan iyi mi anlıycaz,bu ''muhteşem''yönetime tek söz söylemeye hakkımız var mı.Ayıp bizim yaptığımz ayıp:)
vBulletin® v3.8.2, Copyright ©2000-2012, galatasaray.to