PDA

Tüm Versiyonu Göster : Galatasaray'a dev pivot

Sheva
24-12-04, 20:09
Galatasaray Basketbol Şubesi yetkilileri, bu hafta sonunda, denemek üzere 1979 doğumlu, 2.13 metre boyundaki ABD'li Justin Rowe'u Türkiye'ye getireceklerini açıkladılar.

Bu oyuncunun daha önce Macaristan Ligi ve NBA Ligi'nde Phoneix Suns'ta oynadığı, halen CBA Ligi takımlarından Yakima Sun Kings'in kadrosunda bulunduğu bildirildi.

Galatasaray Basketbol Şubesi İdari Menajeri Turabi Genç, yaptığı açıklamada, Justin Rowe ile anlaşılması halinde bu oyuncunun ligin 11. haftasında oynanacak Fenerbahçe maçında forma giyeceğini belirtti.

Bu arada, basketbol şubesinden yapılan açıklamada, Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Emel Çabukoğlu'nun, basketbol şubesinden sorumlu Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Vezdenar Üyesi Derya Taşdelenler'e çalışmalarında yardımcı olmaya başladığı kaydedildi.

Ajansspor
-------------------------------------

Fener maçı öncesi alelacele yapılmış bir transfer izlenimi verdi bana (haliyle).. Çok iyi birşey beklemiyoruz ama orta karar bir adam çıksa bari..

gian
25-12-04, 13:46
Siyah olsun..Snelerdir beyaz Amerikalılardan gına geldi bana.. :)

gian
26-12-04, 17:05
Bu da beyazmıs :(

chivu
26-12-04, 22:38
Aman hocam beyaz amerikalı getirmediğimiz geçen sene küme düşüyorduk :) Alınacak adamın istatistikleri fena değil.Merak ediyorum ne akdar para verdiler. Mr Üner "50 bin dolara amerikadan adam alınamaz, o yüzden brezilyalı getirdik sonra da anlaşamadık dil yüzünden diyordu".

savatage
26-12-04, 22:41
siyah bir amerikalımız vardı bi sene,
NBA takımlarında falan forma giymişti;
tarihimizdeki en iyi transferlerden biriydi de;

bir Sami Yen'deki maç öncesi bu kişiyi tanıtan bir yazı vardı maç öncesi dergisinde;
adam 30 yaşındaysa 20 senesi hapislerde geçmiş,her türlü uyuşturucu kullanmış birisiydi,
evet zenciydi ama:)

gian
26-12-04, 23:27
Yok beyler, elbette oyunculugu önemli, ben sadece gına geldi diyorum beyazlardan :)

Eleman bu, bu arada..

http://www.galatasaray.org/images/haber/justinrowe.jpg

ÖNDER RB
31-12-04, 02:27
burak sezgin de geri geldi

31-12-04, 11:10
siyah bir amerikalımız vardı bi sene,
NBA takımlarında falan forma giymişti;
tarihimizdeki en iyi transferlerden biriydi de;

bir Sami Yen'deki maç öncesi bu kişiyi tanıtan bir yazı vardı maç öncesi dergisinde;
adam 30 yaşındaysa 20 senesi hapislerde geçmiş,her türlü uyuşturucu kullanmış birisiydi,
evet zenciydi ama:)

Lloyd Daniels mI?

gian
31-12-04, 14:12
Lloyd Daniels efsane bir adamdı..Hic kendini sıkmadan 50 sayı atan bir Onu gormustum su memlekette vallahi.. :)

Sovereign
31-12-04, 16:08
Lloyd Daniels bie Amerikan sokak basketbolu efsanesidir...

Her sokak basketbolcusu gibi onun da bir lakabı vardı.

Lloyd "Sweet Pea" Daniels...

Bu arada gördüğüm en disiplinsiz adamlardan biriydi ayrıca...

reallion
01-01-05, 16:37
eleman şekermiş
burnunu ısırdığımın lanet beyaz kıçlısı

Tequila
02-01-05, 01:37
Lloyd Daniels için sokak basketbolunun jordanı diolardı
bi maçta bizdeyken avrupa kupası maçında ilk yarıda 30 atmıştı

seyko
09-01-05, 15:35
atmisiz bile herifi...