Tüm Versiyonu Göster : Forum Problemli
Screenshot koyabilirim gerekirse, dünkü maçların ardından bu forumun üstündeki GalataSarayı.com resminin altı kilit işaretleriyle doldu (hani bir konu kitlendiğinde çıkan işaretten). Dedim acaba üye olmayanlar için kitlendi mi, ama öyle değilmiş, zaten gereksiz bir hareket olurdu bu. Bu sadece Firefox'ta oluyor onu da ekleyeyim.
Onun dışında forum anasayfasının otomatik olarak güncellenmesinde de bir problem var. Bakıyorum son mesajı 09:39'da Saunders atmış, ana foruma geçmek için tıklıyorum, son mesaj 09:28 Cozker diyor.
Öyle...
[ek: Düzeldi]
scapulanin yazdiklariyla alakali degil..
su gunler bu site cok agirlasti sanki topiclere girerken cok zaman aliyor? neden bir sorunmu var cunku internet baglantimda hic bir sorun yok.
Evet bende de öyle Patriot, herkes de öyleymiş.
Sorunun ne oldugunu bilmiyorum ama :)
evet aynı şey bende de söz konusu..
aslında benzer bir ağırlığı da biz üzerimizden atsak da şu yeni foruma ve host'a geçebilsek ne iyi olacak ama bu hafta sonu inşallah..
Siteden kaynaklanan birşey olsa gerek bazen bazı topiclere hiç girmiyor bazen belirli bir sayfası açılmıyor bazen topic. Neyse artık giderirlerse teşekkürler gidermezlerse nede olsa alıştık...
Evet hosting ile alakalı bir yavaşlık var ama bir başka siteye geçmek için yardım istediğimizde de 1 kişi dışında kimse yardım etmeyince böyle oluyor.
Serkan1905
09-06-07, 01:46
Evet hosting ile alakalı bir yavaşlık var ama bir başka siteye geçmek için yardım istediğimizde de 1 kişi dışında kimse yardım etmeyince böyle oluyor.
Yardimci olabilecek isek, buyurun. Söyleyin.
HTML gibi şeylerden anlıyor musun?
Serkan1905
09-06-07, 14:43
HTML gibi şeylerden anlıyor musun?
Maalesef. ÖM kutunu bir kontrol ediver.
Marikinas2
09-06-07, 16:20
Tam olarak yapamamızı istediğiniz şey nedir?
Ray52Lewis
10-06-07, 17:02
Tam olarak yapmamızı istediğiniz şey nedir?
Site programlayabilir misin Memo? :)
Az kaldı arkadaslar, cok az kaldı, biraz daha sabır :)
Marikinas2
11-06-07, 14:04
edit
Marikinas2
11-06-07, 14:06
Tam olarak yapmamızı istediğiniz şey nedir?
Site programlayabilir misin Memo? :)
Evet Şükrü abi. Elimden geldiği kadar bişeyler yapabiliyorum. Hatta şuan da da bir kaç tane site üzerinde çalışmalarım devam ediyor. Eğer elimizden gelen bişey olursa yapabiliriz ;)
Hele ki sitenin şu halini görünce içim sızlıyor :) Maşallah fil gibi yavaş..
vBulletin® v3.8.2, Copyright ©2000-2012, galatasaray.to