PDA

Tüm Versiyonu Göster : Gençlerbirliği Oğuz Çetin'le yollarını ayırdı

Sheva
23-12-04, 21:24
Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri'nde yapılan toplantıya yaklaşık 30 yönetici katıldı. Toplantıdan sonra basın sözcüsü Muammer Akyüz, yaptığı açıklamada, takımın ligdeki hedefinden uzaklaştığını belirterek, ''Kupada da elenince hedefimiz kalmadı. Yönetim olarak biz de teknik direktör Oğuz Çetin'in başarısız olduğu kanaatine vardık. Bugün olağanüstü toplantı yaptık. Yapılan oylamada oyçokluğu ile Oğuz Çetin'in görevine son verildi'' diye konuştu.

Akyüz, transfer politikasında da 2 sene öncesine dönmeye karar verdiklerini ifade ederek, isim yapmış futbolcular yerine genç yetenekleri takıma kazandıracaklarını ve başarıyı böyle yakalayacaklarına inandıklarını söyledi.

Akyüz, yeni teknik direktörün Gençlerbirliği'nin yapısına uygun olması gerektiğini vurgulayarak, kırmızı-siyahlı takımı yeniden canlandıracak yerli ya da yabancı bir antrenörle anlaşmak istediklerini, bu konudaki çalışmaların da kulüp başkanvekili Atilla Aytek ve Genel Menajer Cem Onuk tarafından yarından itibaren başlatılacağını belirtti.

Ajansspor
------------------------------------

Oyuncularını allayıp pullayıp satmakla, her gelen hocanın işine karışmakla, her transfer sezonunda aynı 'oyuncu izlemek için güney afrika'dan uruguay'a gittim' teraneleriyle ve bankada bilmem kaç milyon dolarımız var safsatasıyla başarının gelmeyeceği besbelli iken, bir başarısızlığın daha teknik direktöre kesilmesi büyük hata.. Ben isim yapmış bir teknik direktör olsam bu saatten sonra başkanın gölgesinde kalacağımı bile bile hayatta GB'de çalışmam..

Bununla birlikte 2 sene öncesine kadar başarılarıyla adından söz ettiren bir kulübün bu hale gelmesi üzücü.. Ne yazık ki Anadolu takımları için şampiyonluk treni 95'te Trabzon, 2001'de Antep'le kaçtı ve bir daha da gelmesi çok zor..

23-12-04, 22:18
Oğuz 2 ay zor dayandı yahu gene rekor kırdı desenize :lol:

gian
24-12-04, 00:07
Boylece Oguz'un da teknik adamlık kariyeri bitti..Artık kendini TVlere pazarlamaya calıssın..Hoş onu da becerecek bir kisi degil ya..

soprano79
24-12-04, 07:29
Son 3-4 maçtır yeniliyorlardı.Hedeflerinden saptılar.Ayrıca bir çok oyuncusunu sağa sola satarak güçten düşünce sonları bu oldu.Mevcut geçen senelerdeki kadroyu koruyabilselerdi bu duruma düşmezlerdi.

cozker
24-12-04, 08:39
Niye getirdiler Oguz'u? Ve şimdi niye kovuyorlar? Ciddi ciddi bir başarı mı bekliyorlardı o adamdan?
Oguz'u getirdikleri zamanda demistim burada, İlhan Cavcav iyice yaşlandı artık. Cavcav'ın hatalarını ne yazık ki Celal Dogan'da yapıyor bu aralar ve Antep gibi kadrosu güclü olan bir takımın başında ısrarla Nurullah Saglam'ı tutuyor.. Ve bu 2 başarılı başkanın hatalı teknik direktör secimleri yüzünden G.Birligi ve Antep son yıllardaki en başarısız sezonlarını yaşıyorlar..

gian
26-12-04, 16:13
Oğuz Çetin: Samimi yaklaşım yoktu

Gençlerbirliği’nde dün görevine son verilen teknik direktör Oğuz Çetin, kırmızı-siyahlı takıma geldiği ilkgünden bugüne kadar kulüpte hiçbir şekilde samimi bir yaklaşım görmediğini söyledi.

Ankara
AA

24 Aralık 2004— Oğuz Çetin, takımdaki samimiyetsizliğin ekip olarak üstesinden gelmeye çalıştıklarını belirterek, “Her teknik adam için sonradan göreve başlamak zordur. 9 haftalık süre boyunca 24 saatimizi bu takım için harcadık. Elimizden geleni yaptık. Bu açıdan içim rahat” dedi.
Profesyonel bir ortamda çalıştıklarını ve bu tip gelişmelerin her zaman yaşanabileceğini ifade eden Çetin, şöyle konuştu:
“Gençlerbirliği istenilen performansı ortaya koyamadığı için banagörev verildi. Geldiğimde takımın moral ve motivasyonu yetersizdi. Golayaklarımız etkisizdi ve orta sahanın direnci düşüktü. Devre arasına en az kayıpla ulaşmak istiyorduk. Bütün maçlarda takımı en iyi şekildehazırladık ve ilk 6 hafta belli bir seviyeye geldik. 2,5 aylık çalışmamızı ve eksikleri yönetime ilettik. Eğer ikinci yarıda doğru transferler yapılırsa aynı sıkıntılar tekrar çekilmez.”

“KUPAYA YETERİNCE ÖNEM VERİLMEDİ”
Teknik direktör Oğuz Çetin, Türkiye Kupası’na Gençlerbirliği yöneticilerinin yeterince önem vermediğini savundu.
Bu düşünceyi değiştirmeyi çalıştıklarını vurgulayan Çetin, “Her ne kadar yönetim kupanın önemsiz olduğunu düşünse de ben ve takım arkadaşlarım tam tersi yönde hareket ettik. Kupaya önem verdik, ancak bunu da başaramadık. Bunun neticesinde de kulüp bizimle çalışmama kararı aldı” diye konuştu. Bir gazetecinin samimi yaklaşmamakla kimleri kastettiğini sorması üzerine Çetin, “Fazla derine girmek istemiyorum. Bu sözleri üzerine alacak kişiler mutlaka çıkacaktır. Onlar kendilerini biliyor” yanıtını verdi.
Daha önce hiç istifa etmeyi düşünüp düşünmediği sorusunu ise Çetin, “Mücadeleci bir yapıya sahibim. Hedefim uzun süreli çalışmak yönündeydi” şeklinde cevapladı.
-----------------

Senin neren ne zaman samimi oldu ki, insanlar sana samimi olsun Oguz..

fred frith
26-12-04, 20:00
genclerin ayni yönetimle 3 sene üstüste kupa finaline ciktigindan haberi yok galiba oguzun

Namelessonegs
31-03-10, 14:15
http://www.facebook.com/video/video.php?v=112834562066282&ref=nf

Bu serefsiz milli takım hoca yardımcısyken nasıl derbi macında Galatasaray psikolojik olarak ezik diyebiliyor? Yazıklar olsun..Bu pislige guvenip orada bırakan TFF'nin de, Mhk'nın da,gozlemcilerinin de...